Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Hegyek által ölelt kanyon

+4
W.B.
B.J. Wolf
Joe Johnson
avpwar
8 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

Go down  Üzenet [5 / 16 oldal]

121Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Csüt. Feb. 13, 2014 9:34 pm

W.B.

W.B.

Mi volt a menü? Szójakolbász és ízesített algapüré. Tehát hús sehol sincs a láthatáron. Kaki meló mellé ugyan olyan koszt jár. Mit várna az ember? Joe sebének kitisztítása természetesen fájdalmas volt. Doktor néni nem volt túl irgalmas.
Ezt leszámítva valami azért jó is történt. Idő, idő az alvásra.

// Joe, M41A nem lehet nállad. Amolyan fegyver feloldási rendszer van, ha van elég pénzed akkor lehet M41A-ad persze. Ha valami nem tiszta írj nekem és megbeszéljük. //

122Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Csüt. Feb. 13, 2014 10:26 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

A kaja a szokásos moslék volt. Ha van is igazi kaja akkor a szakácsok biztos lenyúlták, mert szokásuk. Az időm egy részét hasznosan töltöttem. Gránátdobást gyakoroltam, két pisztollyal való lövöldözést. Végül még sikerült keresnem egy orvost aki megmutatta hogyan kell a könnyű sebeket ellátni //kövi kalandban eme 3 közül választom majd ki melyik 2 lesz meg skillben//.

Reméltem hogy a tudásomat majd egyszer használni tudom de hogy mindhármat? Kizárt. Megtisztítottam a piszkos felszerelésemet, ellenőriztem hogy biztos a jó felszerelést adják majd. Az egyik sátorban ülve (ahol 4 fő fért el) egy előrelökődő pengén dolgoztam, ezt a technikát évezredek óta használják, kitűnő fegyver amit az ellenfél csak akkor vesz észre mikor már késő.
- Mi a fenének csinálgatod azt a fogpiszkálót? Azért van neked is fegyvered hogy távolról kilődd a dögöket.    - Mondta a sátortársam egy nagydarab férfi akivel már találkoztam mikor elküldtek felderíteni. Smartgun-ja most ott pihent a földön.
Felpillantottam rá és kifejezéstelen arccal hidegen ezt mondtam neki:
- Na és mi van mikor a közeledben van? Ha meglövöd őket a sav úgy szétmarja a fejedet hogy a mamád sem ismer fel. Ez a penge viszont alig okoz akkora sebet hogy rádfröccenyjen valami de azért halálos is tud lenni. Más kérdés hogy a penge is odavesz.

Mikor hideg hangon beszélek az embereknek feláll a szőrük a hátán, mintha nem is ember lennék ami félig igaz. Ami rövid időt a táborban töltöttem megismertek úgy ahogy. Ismerik hogy lábon lőttek, néhányan tisztelnek emiatt és túlzó történetet mondanak: Smartgunnal meg minigunnal lőttek meg. Vannak aki rosszallják a tettemet és inkább elkerülnek.

Na de vissza a sátramba: - Ember, ne nézz így rám. Megrémisztesz, olyan mintha egy szintetikus lennél! De ugye nem vagy az?
- Talán igen, talán nem. De most ha megbocsátasz csinálnám a dolgomat.

A sátorra csend szállt alá. Magamban elégedett voltam amiért szintetikusnak hisznek. Ha nem muszáj nem beszélek, csak teszem a dolgomat és mindent megteszek hogy azt precízen hajtsam végre. Ugyan még nem vagyok egy nagy ász de egy nap majd olyan legenda leszek hogy ismernek mindenfele. Már most is sokat fejlődtem és még a hadjárat elején voltunk. Egy tökéletes katona szeretnék lenni: nem kérdez, nem beszél, komor arc, érzelem mentes és hangtalanul harcol. Ez az emberi ellenfeleket megtudja rémíteni ha olyannal állnak szembe aki nem mutat ki semmit. A szovjeteknél volt egy ilyen egység: meneteltek és meneteltek. Nem törődtek hogy folyamatosan lövik őket. Az ellenség annyira megijedt tőlük hogy egyszerűen elfutottak.

Elkészült a rejtett pengém, az más kérdés hogy működik-e majd. Ha még van időm akkor csinálok még magamnak egy csuklyát vagy palástot (olyanfélét mint az Assains Creed-ben van) és akkor én lennék a sereg orvgyilkosa, csak hát olyat tudtommal nem alkalmaznak. Szerintem nagyon jól állna majd az új ruhán amit bármikor hordhatok. Átnyálaztam a katonai előírásokat de nem találtam olyat ami tiltaná ezt.
IQ betyár! Szólj már annak a ruhakészítőnek hogy lenne egy feladata. Természetesen majd meghálálom.
-Mondtam a nagydarab férfinak aki keménynek mutatja magát de valójában kedves alak.
-Rendben van. Amúgy mi az hogy IQ és betyár?
- IQ az ami neked nincs. Betyár meg aminek utánanézhetsz. Na menjél mielőtt még történne valami és elküldenek. Rövid időn belül már az új egyenruhámban akarnék itt feküdni.

A nagydarab ember felállt és méretéhez képest gyorsan elment. Egyedül maradtam a sátorban. Lefeküdtem a párnára de valami keményet éreztem. Megnéztem hogy mi az és pár üveg alkoholt találtam, természetesen üres volt. Majd amíg készül a ruhám amit a srác nagyon gyorsan megcsinál (ez volt a munkája) addig én pihentetem a testem.

123Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Feb. 14, 2014 10:56 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe sebe ki lett tisztítva, piszkosul fájt, nem baj, legalább készen van. Aztán evett. Szar kaját.
Wolfot nem találta, nem baj, nem kell együtt lógni, ha a doki néni szexi fiatal csaj volt, esélyes lenne egy kis akcióra az ágyban és megkörnyékezhetné.
Amúgy meg, ha nem, akkor megy aludni Joe, mert kell a pihenés.
Remélte nem álmodott, jó lenne dög mentes álom, mert az a legjobb, valami szépről álmodni, úgy a jó.
Aludt és remélte nem álmodott, majd fel kelt és megkereste Wolfot azért, hogy megnézze mi van.
Ha aludt, nem zavarta.
- Na, mi van, Wolf? - kérdezte, ha nem aludt.

124Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Feb. 14, 2014 1:16 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Találkoztam Joe-val. Köszöntem és megmutattam egy képet:Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 150px-Umbrella-vector
- Hasonló mű készül most. Egy katonai könyvben láttam ezt a ruhát és nagyon megtetszett. Lopakodásra teljesen jó, éjszakai bevetésekre tökéletes. De azért a tűző napon nem viselném. Mintha az egyik ismerősömnek lenne egy ilyenféle ruhája. Legfeljebb majd megveszem tőle ha a mostani nem készül el. Azon gondolkoztam hogy mit tanuljak meg: elsősegély vagy dupla pisztoly kezelés. Igényeltem 2 fegyvert mert amit akartam az nem volt. Te miket fogsz választani? Mert úgy érzem egy ideig majd közösen fogunk dolgozni. Felőlem lehet az hogy a Smartgunhoz hasonló nehézfegyvereket használod én meg majd tanulom az elsősegélyt

125Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Feb. 14, 2014 1:32 pm

W.B.

W.B.

Wolfnak nem volt szerencséje. A mechanika nem működött. Mikor pedig igen, akkor a kézfején átdöfte a pengét. Szerencsére csak a csontok közt ment át. De mégis egy penge át döfte a kézfejedet!
Lehetne rosszabb is. Ez pedig be is következett. Nagy darab fickó vérrel nem törődve hozzád vágott egy merev műanyag esőkabátot.
- Szolgáld ki magad! – Ezzel előkukázott egy rekesz sört és kisétált a sátorból.
Álmok, mint kártyavár dőlnek össze a szélviharban. Talán csavart nem kalapáccsal kéne becsavarni. A csavarhúzó meg nem a kis bogarak levadászására szolgálnak.
Joe-nak legalább van min nevetnie, ha a fertőtlenítő nem csípnél az össze vart karmolásokat.

126Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Feb. 14, 2014 1:49 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Megnéztem hogy működik-e a szerkezetem. Nos elkövettem egy hibát: nem szorítottam ökölbe a kezem. A penge pedig átszúrta a kezem. Arcomon egy ideg megrándult jelezve hogy fáj. Egy nap alatt már 2.-jára sérülök meg.
- Először lábon lőttek, most meg a kezem szúródott át. Mi jöhet még? Rám szakad egy űrhajó? Ebben az a vicces hogy mindig akció előtt vagy után sérülök meg, harcban eddig nem

Kijött új barátom és kedvesen hozzám vágott egy esőkabátot. Szuper. Van egy esőkabátom ha véletlenül esne.
- Ideje meglátogatni a dokit. Biztos nem találkozott még olyan sebbel ami nekem van. Legalább nem szúrtam ki a szemem.

Legalább nem azt a kezemet vágtam tönkre amit használok.

127Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Feb. 14, 2014 6:55 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe nézte mit csinál Wolf, majd ennyit mondott.
- Fasza - közölte egyszerűen és sóhajtott, majd követte Wolfot a dokihoz, mert jobb dolga nem volt és remélte, valami történik.
Ha már Wolf megszúrja magát, vele is történhetne valami, pl egy jó csaj ráesik az égből és akkor mehet az akció az ágyban.
Milyen klassz is lenne!

128Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Feb. 15, 2014 7:13 am

W.B.

W.B.

Orvos, szanitéc, felcser vagy inkább elmegyógyintézeti ápolónő nem volt túl boldog, hogy Joet ismét látta. Na meg Wolf láttán főképpen. Így haladtok, akkor még a szomszédos galaxisokban is irtózni fognak tőletek a medikusok.
Mindenesetre ellátta Wolf sebét. Sebet kitisztította, valami szesz szagú löttyel leöntötte, mi csípet, mint a tömény vöröspaprikaeszencia, ha szembe megy. Tehát igen, piszkosul. Utána bekötötte.
- Nappal a hőségében minimum óránként átkötni és fertőtleníteni. Vagy elfertőződik. – Mondta, majd egy korlapot elővett. – Most, hogy mind ketten itt vannak, lenne egy kérdésem. Mégis honnan a fészkes francból szedtek össze piócához hasonló csípéseket a sivatag közepén?
Na és persze a sátor tetején még ott a szakadás ahol beesett a hulla nem mellékesen. Olyan így ez a sátor mint valami groteszk alacsony költségvetésű labor. Bár igazából az is egyrészt.

129Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Feb. 15, 2014 12:27 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe ment Wolffal és remélte egy numera belefér, na persze nem Wolffal. Nem meleg ő. Hanem valami jó csajjal, de sajnos jó csaj nem akadt, viszont olyan rég volt már nővel, hogy kedve lett vonla a nővérrel is hancúrozni egyet, najó azért mégse.
Joe várta mi lesz, Wolfot ellátták rendesen és instrukciót is adtak hozzá.
- Na, megvagy haver - mondta Joe, majd azt hitte a nővér akar numerát, mikor mondta van egy kérdése, de mégse, hát igen, ilyen kegyetlen ez a világ. - Nemtom - mondta Joe vállatvonva, ő csak ennyit felelt.
Wolfra nézett, van e ötlete és várt.

130Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Feb. 15, 2014 5:11 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

A sátort könnyű volt megtalálni mert itt tértünk magunkhoz. A nővér összefoltozott de nagyon fájt, alig bírtam visszatartani hogy arcomon ne lehessen látni a fájdalom jeleit.
-Nappal a hőségében minimum óránként átkötni és fertőtleníteni. Vagy elfertőződik.
- Az menni fog mert nemrég tanultam ki az elsősegélyt. De ugye kapok hozzá kötést és fertőtlenítőt, hölgyem?
Most, hogy mind ketten itt vannak, lenne egy kérdésem. Mégis honnan a fészkes francból szedtek össze piócához hasonló csípéseket a sivatag közepén?
- Azt nem tudjuk, 5 km a sivatagba és akkor feküdtünk ki. Mázlink volt hogy megtaláltak. Köszönöm hogy ellátott.
Elmentem és fejben hozzátettem: Hamarosan megint találkozunk az újabb sérülések miatt.

- Én sem tudom mit csináljunk. Talán menjünk el a parancsnokhoz és kérdezzük meg van-e valami feladata számunkra. Minél több feladatot teljesítünk annál rövidebb lesz megtisztítani ezt a bolygót.

131Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Feb. 15, 2014 9:00 pm

W.B.

W.B.

Orvos elpakolt. Reggelig bezárja a sátrat. Mármint a rendelést. Reméli nincs több marha mint ti.
- Rendben, akkor leléphetnek. Menjenek aludni, mert legközelebb elalszanak a sivatagban és akkor azért halnak meg. – Kisétált, a szomszédos sátorba és magára cibzározta. Ő felőle a torkotokat metszhetitek. A büntetőszázad a végén Debiliai Légióvá alakul.
Táborban vannak őrök, kicsit több mint ami kellene, ám nem csoda, elvégre pár órája volt egy támadás. Persze hogy egy túlzsúfolt sátorba küldtek titeket.

// Joe a felszerelésed még mindig nincs rendjén. //

132Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Feb. 15, 2014 9:16 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Mehetünk aludni. Érdekes hogy most milyen béka van pedig pár órája itt harc folyt. Tényleg, hova lett az a repülő xeno? Eddig nem láttam a tetemét. Felnéztem hátha ott van de csak a csillagokat láttam.

A sátor amit nekünk jelöltek ki tele volt emberekkel. Annyira hogyha egy gránátot bedobnának az nem esne le a földre. Remélhetőleg az őrök rendesen végzik a dolgukat és nem alszanak el, úgyse köveznék meg őket mint régen.

Persze az is lehet hogy reggelre már holtan találjuk őket koponya és gerinc nélkül. mért van az hogy mindig a rosszabbra számítok? Kerestem egy helyet ahol úgy ahogy lehet feküdni. Pár óra alvás és irány melózni.
Becsuktam a szemem és pár perc múlva már aludtam. Álmomban az elmúlt nap történései peregtek le.

133Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Vas. Feb. 16, 2014 5:29 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Wolfot elintézték, sztán átmentek egy másik, zsúfolt sátorba, ahol mindenki lebzselt és tette a dolgát meg minden. Nem baj, legalább van társaság, meg ilyenek és lehet dumálni.
- Mi a pálya, skacok? - érdeklődött Joe és leült valahova aztán várt, hogy mi lesz.

//jól van, majd megcsinálom//

134Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Vas. Feb. 16, 2014 7:10 pm

W.B.

W.B.

Joet fejen találta egy használt zokni.
- ALUDJÁL! – Ordította valaki. Volt valami ebben. Hulla fáradt vagy. Ha meg tovább folytatod, akkor atombombát vágnak hozzád.
Végülis, jó volt aludni.

Viszont mint lepkeszellentés a fekete lyukban, addig tartott a kellemes állapot.
- Sorakozó! Vályúhoz! – Százados kiugrasztott mindenkit reggel.
Valami van a levegőben. Szagok. Sátor mellet három tülökorrú heverészik és boldogan lefetyelnek három félbevágott hordóból. Ennyit a reggeli mosdóvízről.

135Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Vas. Feb. 16, 2014 10:16 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Reggel az elsők között ''pattantam fel''. Egy újabb nap ebben a csodálatos világban. Vajon ma mi fog történni? 2. vagy 3. napom itt. Eddig nem túl jól alakulnak a bolygón dúló harcok:
A főtábort és az itteni tábort támadás érte de visszavertük a támadókat.
Hallottam arról hogy néhány távolabb levő egységgel megszakadt az összeköttetés, ami még rosszabb hogy egy APC teljes személyzettel tűnt el. Számításaim szerint legalább 70 katona halt meg és 200 valahány xenot pusztítottunk el. Ragadozók is felbukkantak a rossz klánból. Joe-tól tudom hogy ők összefutottak velük. Ahhoz képest hogy ez a bolygó próba ként szolgálna elég hamar Tarawa lesz belőle.

3 helyi élőlényt láttam inni. Ezek meg hogy kerülnek ide? Ők legalább boldogok. Ideje megnézni milyen moslék van és megtudakolni a vezetőt hogy van-e számunkra valami meló. Illetve elmenni az igényelt fegyvereimért. Megkérdezem még azt a kevéske szerelőt vagy miket hogy segítenének-e megcsinálni a rejtett pengém mechanizmusát mert nagyon szeretném használni de én műszaki analfabéta vagyok. Legfeljebb majd 40$-t adok annak aki tökéletesen megcsinálja. 20-at előre és 20-at ha teljesen kész és működik is.A pénznek nem lehet ellenállni pláne ilyen könnyű feladatért.

A menzán sorba kellett állni. Mire sorra kerültem a ''jobb'' adagok elfogytak. Annak legalább volt ételre hasonlító alakja, míg az enyém valami zöld nyálka volt. Az íze is hasonlított rá de legalább tudtam egy szelet kukoricakenyeret szerezni ami jobb volt bár állítom hogyha valakihez hozzávágnám az azonnal szörnyethal. A menzán fojt a tegnap esti harc mesélése:
- Én egy üres pisztollyal vertem el egy xenot!
- Na persze Dave! Én meg császár vagyok! Ha hazudsz akkor csináld rendesen!

Miután elfogyasztottam a reggeli moslékadagomat mentem volna zuhanyozni de mivel takarékoskodni kell a vízzel így lemondtam róla. Elindultam megkeresni a táborban levő főmérnököt akit nem volt nehéz megtalálni. Éppen ügyködött valami szerkezeten.
- Üdv! Lenne egy ajánlatom: megcsinálod ezt a rejtett pengét úgy hogy az működjön és cserébe azonnal fizetek érte 40$-t készpénzben.
Meglengettem előtte a pénzköteget mire a férfi azt felelte:
-Megnézem mit tehetek, ömm...
Wolf, B.J. Wolf.

Abban az esetben ha elkészül a rejtett penge: A penge tökéletes volt, néhányszor ki és behúztam a pengét. Egy gomb nyomására a 12 cm hosszú penge pillanatok alatt előjön és a gomb ismételt nyomásával visszahúzódik. Tökéletes, egyszerűen remekmű.
- Köszönöm a segítségét. Itt a 40$
- Nincs mit, ha bármiben is kellene a szaktudásom csak szólj.
A rejtett pengét a jobb kezemre csatoltam fel.

Megnéztem hogy előkészítették-e már az igényelt felszerelésemet.
Ha igen: A WY88-at a pisztolytáskába tettem bele, a gránátokat is magamra akasztottam és a karabélyt a hátamra dobva elindultam (a fegyver tárakat is elveszem).

Végül elérek a tábor vezetőhöz. Szalutálok é megkérdezem:
- Uram! Szolgálatra jelentkezek. Szeretném magam hasznossá tenni. Bármit elvállalok. Legyen az felderítés vagy egyéb veszélyes feladat. Vagy csak alantas feladatok mint hullák eltemetése és latrina takarítás.

Mivel büntetőszázadban vagyok muszáj jó színben feltűnnöm a felettesek előtt hogy tudják tanultam a leckéből. Meg amúgy is megérdemlem amit kapok. Vártam a tiszt válaszát.

136Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Hétf. Feb. 17, 2014 10:18 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe látta nem népszerű, ezért befogta a száját és pihent ő is, mint a többiek. Remélhetőleg nem álmodott, bár lehet valami zavaros kotyvaszt összeálmodott, kitudja, mindegy, egyre megy, de a lényeg az, hogy hamar eljött a reggel a százados képében és mehettek vájúhoz, ahogy ő mondta.
Wolf eltűnt, nem baj, nem kell mindig a nyakán lógnia, Joe elment reggelizni, ha volt ilyen, mindegy mi a kaja, majd bezabálta és ment téblábolni, pihenni, lazsálni, lógni, amíg nem szólítják.

137Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Hétf. Feb. 17, 2014 3:25 pm

W.B.

W.B.

Három rynth jószágon kívül három tüzérségi ágyú is van itt. Tegnap még csak egy volt. Ez Joenak feltűnt és az is, hogy bár a rynthik nagy állatok és így feltehetően nagy lepényeket hagynak maguk után, mégis feltűnő milyen alattomos lepényeket is kitermelnek. Vajon ez akkor most szerencsét fog hozni?

Wolfnak nem örült a mérnök. Sóhajtott majd közölte.
- Nincs időm ilyesmire. 100 és keríts hozzá alapanyagot. De ha raktárból nyúlod le, nem az én felelőségem, hogy kifeszítenek a kanyon fölé egy gerendára. – Vagyis ezt vehetjük úgy hogy elvállalja. Csak hát… alapanyag. Ezután tovább bütykölt egy elektronikus rendszert.
Na és a fejesek. Lőszerpakolás. Több száz tüzérségi lőszer kipakolása a most kiépítendő állásokhoz.

// Wolf azt mesélő dönti el, hogy ki és mi hogyan milyen feltétellel fogadja el. Szal a HSZ egy része semmis.//

138Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Hétf. Feb. 17, 2014 6:58 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

A mérnök 100 $-ért elfogadta az ajánlatot de kell hozzá alapanyag. Csak a mechanizmushoz szükséges dolgok kellenek (tegyük fel hogy elmondta nekem). Majd körbekérdezősködök hogy van-e valakinek olyan anyag ami nekem kell, azért 100$ nem kis összeg, de szükséges kifizetnem hogy legyen közelharcra is valami fegyverem, a dísztőrt azért nem szívesen használnám mert több száz éves és egy kis darab történelmet képvisel.

Miközben kérdezősködtem figyelmes lettem 2 új ágyúra is. Nyilván a rynthekkel vontatták ide, de akkor új embereknek is kell itt lenniük. Remélem nincs itt az a nő aki lábon lőtt mert most szolgálatban vagyok és mivel a feljebbvalóm így nagyon meg tud büntetni.

A tiszt adott egy kis pakolást nekem. Pár száz tüzérségi lőszer, legalább lesz min ügyködnöm. Levettem a páncélomat, felszerelésemet hogy ne zavarjon pakolás közben (dísztőr, VP78 nálam marad). Ideje elkezdenem még mielőtt túl meleg lenne. Első adag, második adag és így tovább cipeltem a megadott helyre őket. Hosszú kemény munka lesz ha egyedül kell ezt megcsinálnom, de ezért kapom a zsoldomat.

Abban az esetben ha találok valakit akinek van megfelelő alapanyaga és valahogy megszerzem tőle (ígéret, fizetés) azt elviszem a mérnökhöz hogy csinálja meg a rejtett pengéhez és utána fizetek.

139Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Kedd Feb. 18, 2014 9:37 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe leült pár katona közé és üldögéléssel múlatta az időt. Csodálatos, dög meleg nap volt, senki nem zavarta és ráadásul ami még fontosabb, semmi nem háborgatta.
Nem voltak dögök, kik az őrületbe kergethették volna, nem volt semmi és senki, ki zavarni merészelte volna.
Egyszerűen gyönyörű idő volt és mindenki tette a dolgát, kivéve ő.
Vajon Wolf mit csinál?
Biztos el van, jó volt vele küldetésre menni, talán jól összehaverkodtak, jófej Wolf.
Namindegy, majd összefutnak, vagy nem.
Joe kiköpött egyet és hátradőlve elfeküdt és figyelte az eget és pihent és élvezte a gondtalan élet apró örömeit.

140Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Kedd Feb. 18, 2014 7:08 pm

W.B.

W.B.

Wolfanak még három katona segített. „Hamar” meg volt a pár száz lőszer cipelése. Majd a tülökorrúak hámjához csatlakoztatva az ütegeket a helyükre vezette pár ember. A tüzérségi ütegek a tábor és kanyon közt voltak. Tehát ezek szerint sikerrel területet hódítottak az emberek. Viszont a százados a kanyonhoz küldött. Mikor meglátott, hogy a cuccaidért mész egyszerűen csak a kanyon fele mutatott.
Joenak sem volt jobb dolga. Gondtalan hamar gondterhessé vált. Mint mikor a formás barátnő ölében hirtelen egy síró csecsemő lesz, és fogalma sincs az embernek honnan. Elvégre az utóbbi 9 hónapban semmi erre utaló jel nem volt. De a DNS vizsgálat is azt mutatja, hogy a tiéd. Joe is mehetett a kanyonhoz.
Különösebb biztosítás nincs a kanyon fele. Ezek szerint ez már tiszta hely lenne, ha a cafatokban lévő dögöket az ember nem számolja.

141Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Kedd Feb. 18, 2014 8:28 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

3 bajtárs segített nekem pár óra telhetett el mire végeztünk. A tüzérséget a kanyonhoz és táborhoz képestpont középre telepítették. Majd engem a kanyonhoz rendeltek. A felszerelésemet gyorsan felkaptam és már mentem is oda ahova rendeltek.

A kanyonhoz érve visszagondoltam az este történtekre itt. A 2 gép piszok jó munkát végzett, engem arra emlékeztetett mikor a szövetséges Jabók rárontanak egy német hadoszlopra. Az eredmény is ugyanaz: hullák egymás hegyén hátán viszont a németek alkalomadtán leszedhették a gépeket, a xenok nem. Az elsősegély csomagot amit magamnál tartottam mert óránként el kell végeznem azt amit a doki mondott most is elővettem és elismételtem a procedúrát. Körbenéztem hogy vannak-e körülöttem mások is. Elvileg újoncok is érkeztek az ágyúkkal a főtáborból. Hallottam hogy valami nagymenő is érkezett aki legendának számít. Én csak egyszer találkoztam vele de nem jegyeztem meg az arcát mert éppen azzal voltam elfoglalva hogy az átlőtt lábamat nézzem.

142Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Feb. 19, 2014 9:23 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe nem sokáig élvezhette gondtalan életét, a meleg is kezdett túl meleggé válni, erre felzargatták, hogy húzza el a belét a kanyonba, mert nincs jobb dolga.
Nagyszerű, már csak ez hiányzott, ingyen út a dögökhöz.
Joe morgolódva elindult és remélte, hogy eseménytelen útja lesz, vagy esetleg összefut Wolffal, ha őt is a kanyonhoz rugdosták, kitudja, nem?
Kiköpött és elindult unottan és egy kicsit dalolászott, aztán abba hagyta, majd fütyörészett, végül azt is abba hagyta és megint morgolódott, hogy változatos legyen a programja.

143Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Feb. 19, 2014 5:07 pm

W.B.

W.B.

Joe és Wolf összefutott a táboron kívül. Még pár katonát kiküldtek. Lehetne mondani, hogy nincs ínyükre kint mászkálni, de hát ez a dolguk. Ezért jár a zsold.
Százados és pár másik katona, no és egy raptor a kanyon peremén áll és a kanyont szemlélik. Joenak három ismerős alak tűnt fel. Ebből a háromból Wolfnak egy volt ismerős. Pattson, Wágner és ki más, mint Amanda egy MK2-es smartgunnal. Na ezzel még pontosabban lőné el a lábatokat. Bár az inkább leszakítaná azt.

144Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Feb. 19, 2014 7:53 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Úgy tűnik készül valami. Még több gyalogos jött hozzánk. Joe-t felismertem és odamentem hozzá.
- Üdv! Tudod hogy mi folyik itt? Szerintem előkészülünk egy támadásra.

Néhány katona épen nézegette a kanyont. Vajon mi érdekes az Iwa George kanyonban? Azon kívül hogy este több tucat savas mocskot lőttek szét. A kanyon a régi teleptől nyugatra található, talán most oda fogunk menni? Fene tudja, ez nem az én dolgom gondolkodni ezen hanem hogy végrehajtsam az utasítást.

Bestia századost felismertem, volt még ott 2 férfi: az akivel a főtábor támadásánál találkoztam. Wattson? Nem Pattson ha jól emlékszek. Nem tudok róla semmit. A másik alak pedig egy főhadnagy, ő vele már találkoztam szintén csak vele akkor mikor sebesülten feküdtem. Nevét nem tudom mivel nem amerikai nevű a férfi. Azonban felismertem valakit: Amanda.
- Több tucat katona szolgál ezen a porgolyón és pont őt küldik ide? Mindenesetre jobb ha most nem dühítem fel mert akkor azzal a giga nagy csúzlival ilyen közelről ledarál.

Habár ha a lábamat találná el akkor úgy járok mint az a srác Helene215-ön: egy smartgunnal szétlőtték a térdét hogy ki tudják húzni egy APC alól. Ami még érdekes hogy mindezt gerilla támadás közben, a srácot kimenekítették és a mai napig él. Sajnos aki a ''csontfűrésszel'' szabadította ki eltűnt 2179-ben mikor a Sulacora küldték.

Felemeltem a pisztolyom és célba vettem a nő fejét. Bum, bum, bum. A nő élettelenül zuhant a mélybe. Sajnos ez csak az én fejemben történne meg. Elmosolyodtam. A valóságban soha nem tennék ilyet, habár a munkával jár hogy fosztogatni és gyilkolni kell de amíg egy csapatban játszunk társat nem ölnék.

Őket ismertem fel. De hogy mi a fene az az élőlény? Életemben nem láttam még ilyet. Ez szintetikus vagy valami gép? Vagy igazi élőlény? Tök mindegy, mert úgy látszik velünk van. De tényleg érdekelne most hogy mit keres itt ez a 3 képzett katona? Azon kívül hogy ők hozták az ágyúkat. Talán fészket kell semlegesíteni?

145Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Csüt. Feb. 20, 2014 8:55 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe ment és egy ideig senki nem háborgatta, legalább ennek is megvan az előnye. Nyugis út, ja. De nem baj. Ráadásul egyszer minden jónak vége szakad, de, hogy ilyen szarba essen megint, mint ami most van, ahhoz csak gratulálni tud.
Először feltűnik Wolf.
Neki örül.
- Helló. Nemtom, majd kiderül mi lesz - szólt Joe vállvonogatva, aztán együtt mentek tovább, de feltűnt WB, őt egy kicsit nem kedvelte, meg a hülye raptor mániáját, de amúgy jófejnek tűnik lehet, meg a hab a tortán Amanda volt.
- Na, bazdmeg - morogta Joe és kiköpött.
Mit keres itt, muszáj őt küldeni?

146Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Csüt. Feb. 20, 2014 8:54 pm

W.B.

W.B.

Nyolc katona érkezett ki felszerelésben, köztük voltatok ti is. Plusz a már négy kanyonnál várakozó. Meg a raptor. Mi három felpöfékelés, vagy visítás, vagy akármi is ez, de azzal jelezte, az embereket. Amanda megfordult. Hát nem volt természetes a mosolya. Társainak halhatóan oda szolt.
- Ezek még élnek?
Pattson csak megvonta a vállát. Százados legyintet.
- Elkapták őket a bogarak, de megúszták, tiszták és kimásztak a kanyonból.
- Praetorian. – Jegyezte meg halkan W.B..
- Mi?
- Lent a kanyonban, egy Praetorian. Megy dél fele. Pont most nincs erős mesterlövész nálunk. Na mindegy. Mondjuk el ezeknek mi a helyzet és húzás aludni. – Ezzel távcsövet a főhadnagy visszaadta a századosnak. – Helyzet a következő. Belefagyasztjuk a kakit a bogarakba. Este mikor támadnak nem védekezni fogunk, hanem támadni. Azt fogják hinni, hogy megint egyik védvonalat a másik után hagyjuk el és vonulunk vissza, de nem. Kirontunk és mi kergetjük meg őket. Több kilométeren át egészen a kanyonban lévő fészekig, akkor egy berserker egység is csatlakozik hozzánk. Igen ám, de kanyonba le kell úgy jutni, hogy nem kapnak el minket. Innen délkeletre le lehet könnyen jutni, de az messze van és nem arról fognak támadni. Egy szerpentin vagy kevésbé meredek részt kell találnunk. Lényegében ennyi. Most szépen sétáltok és kerestek biztonságos lejáratott, ahol akár rohanva is le lehet jutni. Ennyi.
Pattson Enfield fegyverével több lövést is leadott a kanyonba. Majd a társaság fele fordult.
- Mi az? Lelőttem.
Százados végig nézett az embereken. Sejti, hogy a terv nem fog ízleni a katonáknak. Szúrós is volt a tekintete. Végül nem húzta tovább, feltette a kérdést:
- Kérdés?

147Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Csüt. Feb. 20, 2014 9:34 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Nos úgy tűnik felderítést kell végezni az esti támadáshoz. 8-an fogunk menni, mármint velem és Joe-val együtt 8. Az esti terv egyszerű lesz: mi megfutamodást színlelünk majd offenzívába megyünk át és elsöpörjük a xenokat. Majd a kanyonban levő fészekig űzzük őket ahol egy Berserker egység megtisztítja a helyet. Eddig azt sem tudtam hogy a CMC alkalmaz Berserkereket. Tudtommal a W-Y irányítja őket, talán küldtek ide néhányat. Minimum 1 MAX, 1 technikus, 3 akciós és 1 vezető kell meg egy helyettes. Legalábbis pár éve még így voltak eme egységek. A tervvel csak az a bajom hogy a xenokat emberi ellenfélnek nézik. Mi arra a garancia hogy tényleg visszavonulnak? Lehet hogy utolsó szálig harcolni fognak, ezek a bogarak néha kiszámíthatatlanok.

A mi feladatunk most hogy egy biztonságos lejárót keressünk. Vélhetően a büntetőszázad fogja kapni a veszélyes feladatokat majd. Pattson az Iwa George kanyonba több lövést is leadott. Mint kiderült egy praetoriant szedett le. Legalább vele nem kell törődni de ki tudja hogy mivel fogunk összefutni?

Elérkeztünk az eligazítás végére. Most lehet feltenni a kérdéseket:
- Uram, nekem lenne néhány kérdésem! Gyalog vagy járművel fogunk menni? Ki fogja a csapatot vezetni?

Már égtem a vágytól hogy kipróbáljam az új fegyvereimet illetve hogy újra harcba mehetek. Remélem egy APC-vel megyünk mert gyalog az akció órákig eltarthat.

148Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Feb. 21, 2014 9:12 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe vállatvont Amandára.
- Élünk és élni is fogunk örökké, túlélünk téged te kis szaros - vigyorgott.
Aztán elégedetten nézett szét, hogy ennyi, befejezte, Amandára nem figyelt többet, több szóra nem méltatta, majd figyelte az eligazítást és egyre jobban húzta a száját.
- Fogadjunk, hogy minket küldenek előre - sóhajtozott kedveszegetten, majd megint csak vállat vont és legyintett, aztán hagyta az egészet.
Megszokta már, hogy őket taszigálják mindenhova, pedig van más ember is, nem kéne folyton őket piszkálni, namindegy.

149Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Feb. 21, 2014 3:48 pm

W.B.

W.B.

Amanda a fegyverét leakasztotta a hátáról. Készenlétbe helyezte a fegyvert, három cső forgóállványzatát felpörgette és Joera fogta. Majd meghúzta a ravaszt. Egy sorozatot lőtt, a golyók Joe lába előtt csapódtak a földbe, egyik a két lábfeje közt. Másik hat katona megszeppent. Amanda mellet lévő három fő nem igazán lepődött meg. Bár látszott rajtuk, hogy unják a retardizmust.
- Tizedes vagyok! Közlegény. Pofát tartalékra. – Amanda továbbra is baráti tűz hangulatban van.
- Ezután már ti mentek előre. Hülye kérdésért is persze. Járművel. Hol éltek ki? Kanyonba lejáratot keresünk, ahol le lehet menni gyalogosan. Gyalog. – Pattson újra leadott a kanyonba pár lövést. – Ezt most muszáj?
- Még egy bogár. Ezek össze-vissza mászkálnak.
- Remélem már ettek. Mert se ebéd se vacsora. – Mondta Amanda.
- Azt tedd hozzá, hogy vacsorára sör meg vodka lesz. Még mindenki ide figyeljen. Személyi jeladó alapján össze lesznek követve a bázissal. Lejáratot a kanyonba, ahol futva is le lehet jutni. Azt találjanak!
Pattson megint lőtt. Hát igen. Célpont az lesz.

150Hegyek által ölelt kanyon - Page 5 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Feb. 21, 2014 5:09 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Amanda úgy tűnik hogy könnyen felkapja a vizet. Nem is érdekelt annyira hogy tüzelni kezdet hanem az hogy mi lett volna ha eltalálja Joe-t halálosan?

A főhadnagy sem adott választ a kérdéseimre. Járművel megyünk de milyennel? UD-4-es is jármű. Jó, tudom hogy szárazföldi járművel megyünk de akkor is az eligazítás célja hogy pontosan tudjuk mi áll rendelkezésünkre és mi a feladat. Még mindig nem tudom ki lesz az egység vezére. Szerintem minimum egy tizedes kellenek ekkora egységhez.

Amanda nem zavart azzal a kijelentéssel hogy nem kapunk ebédet és vacsorát. Amúgy sem kapnánk mert ebédidőben még a lejárót keressük. Este meg az offenzívát hajtjuk végre.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [5 / 16 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.