Hallottam hogy Joe a nevemet kiáltja. Nem lehet tőlem messze. A depóban voltam ahol éppen M3-as páncélt vettem fel. Gyorsan elvettem egy pisztolyt, 2 karabélyt és a karabélyokhoz tartozó kb 6-7 tárat (karabélyokat kibiztosítva viszem). Elindultam Joe vélt tartózkodási helye felé miközben ezt mondtam:
- Jövök Joe! Adj valami jelet hogy hol vagy!
Miközben mentem körbenéztem az égen többször is hogy megbizonyosodjak nincs-e ott valami veszélyes savvérű lény. Joe számára csupán egy karabélyt, 3 tárat és egy sisakot tudtam összeguberálni. (sisakban viszem a tárakat, az egyik karabély a hátamon lóg és a másik a bal kezemben van. Ha baj lenne a jobb kezemből el tudom engedni a sisakot hogy biztosabban fogjam a karabélyt)
//Majd a mesélő eldönti milyenek a karabélyok: M41A vagy M41A/2
Ha a mostani HSZ nem jó mert túlmesélés van benne írj //
- Jövök Joe! Adj valami jelet hogy hol vagy!
Miközben mentem körbenéztem az égen többször is hogy megbizonyosodjak nincs-e ott valami veszélyes savvérű lény. Joe számára csupán egy karabélyt, 3 tárat és egy sisakot tudtam összeguberálni. (sisakban viszem a tárakat, az egyik karabély a hátamon lóg és a másik a bal kezemben van. Ha baj lenne a jobb kezemből el tudom engedni a sisakot hogy biztosabban fogjam a karabélyt)
//Majd a mesélő eldönti milyenek a karabélyok: M41A vagy M41A/2
Ha a mostani HSZ nem jó mert túlmesélés van benne írj //