Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Hegyek által ölelt kanyon

+4
W.B.
B.J. Wolf
Joe Johnson
avpwar
8 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

Go down  Üzenet [4 / 16 oldal]

91Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Feb. 05, 2014 12:18 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe és Wolf beszopták, sajnos kereken és szépen fogalmazva, minden kertelés nélkül így lehet mondani. Mivel a dög elbújt, nem lehetett kiszedni, mivel előrontott és felöklelte és feltépte a bőrét, ezért egyikük se tudott reagálni rá, hát ez egy rohadt jó szituáció és mire Wolf felsegítette, már megint eltűnt.
- Kösz - mondta. - Már megint ezek a kerek számok - vigyorgott a húszra. - Oké, hát ja, most hasznát vehetjük az elsősegély cuccnak, kösz. Nemtom mennyire súlyos - mondta Joe.
- Rendben, megyek elől - szólt és elindult, kitudja, lehet bicegve, de remélte nem komoly a sérülés és remélte nem fog a pofájába ugrani a dög.
Nem lenne egészséges.

92Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Feb. 05, 2014 2:19 pm

W.B.

W.B.

Idegen természetesen sziklák mögött követett titeket, ám a sziklák elfogytak. A homok a szemben piszkos trükköt pedig most nem tudja használni. Túl nagy a távolság.
Mit lép az idegen? Semmit. Tudhatja, hogy fel akartok mászni. Ezt akarja kivárni, akkor sokkal védtelenebbek vagytok. Neki a sziklamászás, olyan, mintha sík talajon rohangálna.

Szanitéc
// Ilyen egyikőtöknek sincs. Szóval, ha dobókockára:
1, 2 – Jön ki, akkor üres a doboz.
3, 4 – Jön ki, akkor fogalmatok sincs mi a teendő, vagy a dobozka tartalmának hivatásáról nincs fogalmatok.
5 – Jön ki, akkor Joe sikeresen érzéstelenítő helyet altatót kapott. Szép álmokat.
6 – Jön ki, valamit sikerült csinálni, ám sokáig ez sem jó.
Ezzel pedig még jószívű is voltam, pedig nincs rá skilletek. //

93Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Feb. 05, 2014 2:19 pm

avpwar

avpwar
Admin

The member 'W.B.' has done the following action : Dobókocka

'Dobókocka' :
Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Vdkock10
Result : 2

https://avpwar.hungarianforum.com

94Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Feb. 05, 2014 4:41 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe megvárta, míg Wolf kinyitja a dobozt, de üres volt.
- Remek, akkor enélkül kell boldogulnunk. Szerintem nem súlyos a sebem - mondta Joe.
Majd oda mentek és felkészültek arra, hogy felmásszanak ezen a szaron, a dög nem támadott, várt, dehogy mire, rejtély.
Talán a megfelelő pillanatot várta, hogy lecsapjon rájuk.
- Lehet mégse kéne felmászni - mondta Joe és megvárta, míg Wolf dönt.
Ha másznak, hát másznak, de készülni kell azzal az eshetőséggel, hogy a dög letámadja őket.

95Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Feb. 05, 2014 7:07 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

- Szerintem addig menjünk amíg a barátunk elő nem jön, ha akar minket akkor követni kell. Mikor előjön majd megoldjuk a vashiányát egy életre.

Érdekes hogy nem volt semmi a dobozban. Tréfásan megjegyeztem hogy a CMC-nek alig van pénze és az elsősegély dobozokba tenni dolgokat már nem fért a pénzügyi keretbe.

96Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Feb. 05, 2014 9:50 pm

W.B.

W.B.

Égen a pumák ismét feltűntek. Gépfegyvereikkel lőttek valamit a levegőben. Rövid sorozat leadása után a kanyon fele vették az irányt és megsorozták gépfegyvereikkel az egykori százlábú uraság barlangját. Valószínűleg az idegenek most másztak ki onnan. Biztos túlélte jó pár ám mik kint voltak azokat cafatokra lőtték.
Éji sivatagban eddig is hideg volt, ám Joe nagyon elkezdett fázni. Sebből szivárgó vér jól látható vörös foltokban jelzi Joe útját. Eme útjelzés jól is jöhet, elvégre a kanyon tele van sziklákkal. Nincs merre menni. Sziklák minden fele, no meg a kanyonfal. Türelmes kis jószág követett titeket, ám a sziklák fedezékében vár.

97Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Feb. 05, 2014 10:36 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Még mindig követ minket. Normál körülmények között odamennék és lelőnem de most csak pisztolyom van és ha baj lenne nem lennének társak akik ellátnának. Most sürget az idő: ha Joe sok vért veszít elájulhat vagy akár meg is halhat.

Hideg van az biztos de én kevésbé fázok mert teljes harci felszerelés van rajtam. Újra hallani kezdtem az a jellegzetes hangot az égen. A repülő fiúk visszatértek. Megsoroztak egy helyet ami valszeg a barlang volt. Újabb pont a CMC-nek. Sokszor gondolkoztam azon hogy kilehet-e irtani az Alieneket. A válaszom igen de az sokáig elhúzódna és rengeteg erőforrást igényelne. Meg hiába tisztítanánk meg minden bolygót, a mocskos Vadászok kedvtelésből újra elterjesztik hogy vadásszanak. Itt is ők okozták a bajt és legalább 60 bajtársat vesztettem már el. Ez a szám csak növekedni fog.

Ahhoz hogy az emberiség kiirtsa az Alieneket ahhoz ki kell irtani a Predatorokat. De míg a rákpofájúak tudják hol van a Föld addig mi semmit nem tudunk a bolygójukról, legalábbis egyenlőre.

Ha egyszer megtaláljuk akkor én az elsők között megyek oda természetesen egy egész sereggel. Na de visszatérve a jelenlegi helyzetünkre: bajban vagyunk.

Muszáj felmásznunk! Ez a mocsok addig követ minket amíg be nem fagy a pokol. Egyikünk elkezd felfele mászni hogy előcsalogassa, a másik közben várja az alkalmat hogy lelője. Ha akarod kő-papír-ollózhatunk. A vesztes megy fel.

A figyelmem azért a sziklákon maradt nehogy meglepjenek.

98Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Csüt. Feb. 06, 2014 5:25 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe ment Wolffal, de egyre jobban vérzett a lába és egyre jobban fázott is sajnos.
- Eléggé fázom - mondta nem túl lelkesen, sejtette, hogy a vér veszteségtől, majd mikor Wolf elkezdett magyarázni és kő papír olló taktikát javasolt, Joe köpött egyet.
- Hagyjuk, egyefene megyek előre én, aztán jóvan - mondta férfiasan és elindult, ha Wolfnak nem volt ellenvetése.
Joe elkezdett felfelé mászni és remélte a dög nem ugrik a képébe, illetve nem ájul el, meg Wolf fedezi majd és lekapja a dögöt.

99Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Csüt. Feb. 06, 2014 7:31 pm

W.B.

W.B.

Joe mászott. Ám a jobb lába olyan furcsa volt. Gyengének érezte, mintha egy átvedelt est után ébredne, csupán csak eme érzés a jobb lábára terjedt ki. Még csak arra. Meg természetesen szédülés, hányinger, szomjúság, fejfájás és hasonló tünetek nincsenek. Még nincsenek.
Kitudja mikor terjed át a fásultság a másik lábadra is.
Idegen nem csinált még semmit. Ravasz kis dög megvárja, míg mindketten másztok. Vagy csak elunta magát és bealudt. Bár ez utóbbi valószínűtlen.

100Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Csüt. Feb. 06, 2014 8:37 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Joe önként vállalta a csali szerepét. Mászott egyre feljebb de a lény nem jött elő.
- Szólj ha találtál egy pontot ahonnan tudod fedezni a mászásomat. Nem várhatunk rá még percekig. Amúgy is egyedül van 2 fegyveressel szemben, plusz neki közel kell jönnie ahhoz hogy megtámadjon, addigra meg lelőhetjük.

A tervem hogy Joe majd fedez miközben én is elkezdek felfele mászni. Természetesen pár méterrel távolabb mert így nem zsúfolódunk egy helyre.

101Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Feb. 07, 2014 2:48 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe mászott, fájt a lába szegénynek, mint atom, de bírta a strapát, elvégre katona volt és katonának bírnia kell.
Joe remélte, hogy nem ugrik a képébe a dög és eddig úgy nézett ki, hogy nem is ugrik. Lehet elaludt, mekkora királyság lenne! Namindegy, Joe mászott.
Hallotta Wolf hangját.
- Jól van, mindjárt keresek egy helyek - mondta Joe és még mászott egy kicsit, majd próbált találni egy remek helyet, ahonnan nyugodtan fedezheti Wolfot.
Ha sikerül találnia, akkor megáll és szól társának.
- Jöhetsz! - mondta és várt és fedezte Wolfot.

102Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Feb. 07, 2014 5:36 pm

W.B.

W.B.

Joe végül talált egy kisebb párkány szerűséget. Nem is olyan kicsi, négy-öt négyzetméteres lehet és hála égnek nem tartozik hozzá barlang. Innen tökéletesen be lehetne látni a kanyont, ha nem lenne éjjel.
Pikantéria ott jön, hogy Joe belát a sziklák mögé is úgy ahogyan. Ám nem látja az idegent. Persze éji sötét és a xenok általában sötét színűek. Bár terjeng egy pletyka, hogy élénk lila illetve rózsaszín dögöt is láttak már. Milyen könnyebb lenne, ha ez is ilyen lenne, szinte világítana a sötétben.

103Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Feb. 07, 2014 9:36 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Felértem én is Joe-hoz. Lámpával bevilágítottam a helyet hátha kiszúrom a lényt és megsorozhatom.
- Mielőtt tovább másznál el kellene állítani a vérzést. Ruhámból megpróbálok letépni egy darabot hogy elszorítsuk a sebet. Lehet hogy nem tart ki sokáig de most minden másodperc számít.

//amennyiben van rajtam egyenruha letépem a szövetet. Ugyan nem írtam hogy a páncéllal együtt felvettem de azért gondolható hogy nem alsógatyában fogok rohangálni//

104Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Feb. 08, 2014 2:35 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe felmászott és talált magának egy bevédhető helyet. Ügyesen próbálta fedezni Wolfot és remélte, hogy nem ugrik rá a dög, akinek eddig se híre, se hamva nem volt.
Remélte nem pont akkor toppan be, amikor Wolf is felér.
Wolf elkezdett felmászni, jó lenne, ha nem ugrana a kötélre, vagy ilyesmi, mert az nem lenne egészséges Wolfra nézve.
Nem baj, eddig semmi nem történt.
Wolf felért, bevilágított a lámpával és látszólag üres volt a környék.
Minő meglepetés.
Na, nem baj.
Wolf megpróbálta elállítani a vérzést.
- Kösz - mondta Joe és várta, hogy történjen valami intézkedés, aztán tovább mászhatnak.

105Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Feb. 08, 2014 4:08 pm

W.B.

W.B.

Oda kellet volna figyelni biológia órán. Vagy elsősegély oktatás helyet nem kocsmában lógni. Tehát igen. A seb még szivárog, a kötés pedig fáj. Újra kötözni? Az alien szerint inkább feltépni kellene.
Ó hát igen. Csináld magad orvosokodásotok közben az alien felmászott és be akart szállni harmadiknak a buliba, igaz véresfürdősre átalakítva azt. Groteszk ahogy a szikla párkány alól feltűnik fekete feje és szinte világítanak a fehér fogai.
„Kukucs!” – Már csak ez hiányozna. No persze, nem pazarolná erre az időt, ahogy most sem. Fellendül a párkányra.

106Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Feb. 08, 2014 4:47 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Az biztos hogy pocsék szanitéc lennék. Amúgy sem az én dolgom hogy sebeket lássak el hanem hogy halálos sebeket okozzak az ellenségnek, legyen az ember, Alien vagy Yautja.

Az Alien végre valahára előjött a fedezékből. Fegyverem még világít és egyes sorozaton van. Lézeres célzás nincs bekapcsolva de kizárt hogy 3-4 méterről ne találnék el egy ekkora állatot. Kb. 11 golyó van még a fegyverben mert még nem töltöttem újra. 11 golyó bőven elég ilyen kis távolságra. A fegyvert azonnal felé fordítottam és ha van elegendő időm akkor 3-as sorozatra váltok át, ha nincs elég idő akkor 1-es sorozatban kezdem őt lőni.

107Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Feb. 08, 2014 7:01 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe és a seb kettőse egyelőre megmarad egy ideig, mert úgy tűnik Wolf nem ért a sebek ellátáshoz, de hát hogyan is érthetne, mikor katona?
Ő is katona, mármint Joe és éppen ezért nehéz helyzetben van, nehezen tud járni, fáj a lába és még messze a tábor, így nem tud katonáskodni annyira.
Ha ez még nem lenne elég, akkor ráadásul, hogy legyen bajuk bőven és ne örüljenek a fejüknek, megjelent a dög.
- Na, anyád - mondta kedvesen Joe és elővette fegyverét és hátrált, ha tudott, majd lőtt, fejre, hova máshová.
Ketten már csak kinyírják a dögöt.

108Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Feb. 08, 2014 10:01 pm

W.B.

W.B.

Az idegen sikeresen felmászott és felágaskodott. Majd ki lett jukkatva. Mindkét fegyver kattant. Kifogytak a tárak. A xeno sikítva zuhant a kanyonba. Halál sikoly? Jelzős a fajtársainak? Inkább mindkettő.
Na és mi vár rátok, ha már feljutottak? Sivárság, ahogy egy sivataghoz illik.

109Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Feb. 08, 2014 11:59 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

DÖGÖLJ MEG! DÖGÖLJ MEG! -Kiabáltam ahogy a lövéseim célba találtak és a fekete testen zöld lyukak kezdtek megjelenni. A lövések, emberi és Alien ordítások betöltötték a térséget. A lény néhány bekapott találat után imbolyogni kezdett majd lassan hátrafelé kezdett dőlni. Egy fejre leadott lövés után végleg alázuhant a mélybe. Egy hangos sikoly. Ennyi tellett tőle. Miközben zuhant a sebeiből folyt ki a zöld sav ami bármit szétmar.

A lény egy hegyes sziklának ütközött ami szinte átszúrta őt. Még néhányat mozgott mielőtt sötét lelke a pokolba tért vissza. A sav hamar kezdte marni a sziklát ami szétolvadt így a test tovább bucskázott tovább amíg meg nem állt.

Eközben fent:
A lény hátrazuhant. Én még nyomtam a ravaszt pedig csak kattanás jött jelezve hogy üres a tár. Eltartott néhány másodpercig mire felfogtam: vége van. A szirt széle felé léptem hogy megbizonyosodjak a lény halott. Bizony hogy halott volt. A tárat kivettem és ledobtam a mélybe.
- Tartsd meg!

Kezemet ami a mászástól piszkos lett felemeltem és ökölbe szorítottam. Majd a szívemhez ütöttem hogy tisztelegjek. Egy keverék nyelv amit alig páran beszélnek hagyta el szám: Harcolj bátran és soha ne hátrálj. Ezt régen több százan mondták, árnyékemberek akik a Földre érkezett henteseket vadászták le. Hálátlan munka volt mert senki sem tudhatta meg hogy miket tettek.

A fegyverbe új tárat illesztettem. A lámpát lekapcsoltam é a fegyvert eltettem.
- Ideje tovább mászni. Marsra esküszöm hogyha ezen túl vagyunk egy hétig aludni fogok. Előtte majd kizabálom a CMC-t a vagyonából!

Szép állom. Valóságban biztos hogy egy rakás oldalnyi jelentéstevés lesz ha visszatérünk a fő táborba. Majd rövid pihenés és irány a front. A büntetőszázad egy sötét foltot hagy a dosszémon de ez van. Majd jóváteszem valahogy. Talán egyszer bekerülök a halálfejesek közé, ők a sereg legkeményebb emberei.

A mászást 2 rövid rövid pihenéssel letudtam. Azért nem kis dolog 160 m-ert 3-szor megtenni. Mikor felértem elterültem a földön. A csillagokat néztem és eltűnődtem hogy milyen jelentéktelen is vagyok én, ez a bolygó. A csillagok olyan szépek, több ezer vagy millió ismert vagy ismeretlen világ tele fajokkal. A Földön nem lehetett látni a csillagokat de itt káprázatos. Az a távoli bolygó ott talán a Föld lehet, vajon meddig tart újra az emberiségnek visszavenni? Az én életem eltörpül a mindenség kora mellett. Mikor a csontjaim már elporladnak akkor is dúl a 3 faj harca. Halálom előtt mindent megteszek hogy ismerjék B.J Wolf nevét galaxis szerte.

Majd kipihenten feltápászkodtam, lesepertem magamról a port. Arcomon végigsimítottam, ideje lenne borotválkoznom. CMC ugyan nem egy szigorú sereg de attól én még fegyelmezetten élek. Körülnéztem hogy biztos jó helyen másztunk fel. Természetesen igen. Láttam a tábor fényeit, de ahhoz még le kell küzdeni a nagy sivárságot. Pár km mit számít? Jelenleg életet és halált.
- Segítsek téged vinni? Talán így könnyebb lesz menned a sebedet tekintve. Amúgy már csak 2 táram maradt, 1 a fegyverben és egy a zsebemben. Nálad mi a helyzet?

A fegyvert azért elővettem a tokjából és a jobb kezemben tartva vágunk neki a helynek. Ha támadás érne legalább azonnal tudok reagálni. A nagy sivárság most nekünk segít, messziről halljuk vagy látjuk az ellent. De számunkra nincs hova elbújni ha nagy a baj.

Elindultunk a tábor felé. Mögöttünk a cipőnk által felvert por kavargott. Egyre távolodva a halál szakadékától.

Buxtudh Vörös lámpás negyedére mondom hogy életemben nem erőltettem meg magamat így. Nem mintha 10-enévesen ot jártam volna. Ez a kis menetelés már csak nem fog ki rajtunk nem?

110Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Vas. Feb. 09, 2014 11:33 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe lőtt Wolffal és halott lett a dög, szerencsére.
Lezuhant, úgy kell neki.
- Király - jegyezte meg Joe elégedetten, végre valami jól sül el, gondolta, mert a mai napon eddig ez nem igen volt jellemző.
Elkezdtek felmászni, de most már könnyen ment és felérve a sivatagot látták, a háborítatlan sivatagot.
Wolf beszélt.
- Nemtom hány táram van, megnézem - mondta Joe és ellenőrizte, remélte elég lesz neki. - Szerintem nem fognak pihenni hagyni minket, mert büntetőszázad vagyunk - szólt. - De jó lenne az egy hét.
- Ja, én is éhes vagyok - vigyorgott.
- Nemtom, ha akarod, cipelhetsz, bár lehet még így is bírom - vélekedett Joe.

111Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Vas. Feb. 09, 2014 2:27 pm

W.B.

W.B.

Nulla szép kerek szám, arra hogy hány tára von Joenak. Gyönyörű kilátások. Bár az öklöd még meg van.
Tábor pár kilométerre van. Át nyílt homokos sivatagon, sziklás sivatagon, majd ott a tábor. Utóbbi órák tapasztalatai szerint ez tökéletes leshely az idegeneknek. Homok alól, vagy sziklák mögül, de mindig megtalálják a módját. No és hova ment az a több tucat idegen? Tábor felől már jó rég nem szállnak lövés hangok. Azóta, hogy elkaptak titeket.

112Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Vas. Feb. 09, 2014 4:39 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Felértek, Wolf lehet cipeli, nem baj, nem kell hősködni, lehet nem bírná Joe és jobb így. Elindultak, nulla tárral.
- Nulla táram van - közölte Joe szegényen, de azért nem sírt, furán is nézne ki, bőgő katona, de legalább egyelőre nem jönnewk a dögök.
Ezért volt szomorkás, másért nem, hogy, ha jönnek a dögök, nem tudja mivel aprítani őket, pedig jó lenne!
Namindegy, lényeg, hogy elindultak, de az se biztos, hogy még vannak élő emberek a táborban, lehet lemészároltak mindenkit.
Nem szép kilátások.

113Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Hétf. Feb. 10, 2014 2:24 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Úgy tűnik hogy csak nekem van töltényem. A táborhoz már közelebb voltunk de nem hallatszott semmi. Talán meglpetés buli a büntiseknek? Vagy sak pihennek? Inkább alszanak elvágott torokkal a porbann miközbe az Alienek felettük táncolnak. Amin elérjük a tábort a fegyver depóho kell mennük.

//sajnálom de lehet hogy pár napig vagy hétig nem leszek aktív mert otthon nincs internetkapcsolat. Amint tudok jelentkezek de addig is 2-3 naponta tudnék írni az iskolából vagy könvtárból//

114Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Hétf. Feb. 10, 2014 5:16 pm

W.B.

W.B.

Néhány éjjeli rovaron kívül más lény nem került elétek. A kis világító bogarak meg nem sok vizet, mármint homokot zavarnak. Fénylenek, hogy a nőstényeket magukhoz vonzzák. De jó nekik, hogy harctéren is a kefélésen jár az eszük.
Beletelt kis időbe míg elbotladoztatok a táborba. Érintetlen volt. Hát, legalább is nem változott semmi mióta elmentetek. Homokzsákoknál viszont fegyvert fogtak rátok. Százados is feltűnt nyúzott arccal, mi hamar bosszússá vált. A hangja is ilyen volt:
- Hol voltak órákig?! Nézzenek szét. Öt perc. Nem pedig öt óra! Mégis, hol voltak?

115Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Kedd Feb. 11, 2014 11:13 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe unottan masírozott a sivatagban oldalán Wolffal, majd végre valahára elértek a táborhoz, ahol semmi nem változott, minden ugyanolyan volt.
Fegyvert fogtak rájuk, mintha nem ismernék a pofájukat, pedig innen jöttek el, namindegy.
De megjelent a hülye százados is és legalább ő ismerte őket, ed ellenségesen fogadta őket.
- Nem nyaraláson, uram - morogta Joe. - Összetűzésbe kerültünk a dögökkel - felelte. - Eseménydús kalandunk volt, volt egy predalien is - magyarázta és várt mi lesz.

116Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Kedd Feb. 11, 2014 5:55 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Ez a pár km-es gyaloglás is letudva. A tábor úgy maradt ahogy volt, még a hullákat sem vitték el pedig érdemes lenne minél előbb eltemetni vagy valami mert a sivatag melegében gyorsan bűzleni kezdenek és egy járvány alakul ki ami több emberrel végezne mint a xenok.

Elértük az indulási helyünket. Vagy fél tucat fegyver irányult ránk, pisztolyoktól kezdve karabélyokon át egy késig.

Bestia százados elénk jött. Arca olyan vörössé vált mint egy paradicsom. Elordította magát hogy még a nyála is szerte szét fröcskölt:
- Hol voltak órákig?! Nézzenek szét. Öt perc. Nem pedig öt óra! Mégis, hol voltak?

Én haptákba vágtam magam és szalutáltam. Szemem egy távoli pontra meresztettem.
- B.J. Wolf Őrvezető jelenti hogy a tábor északi oldalától nem messze jelentős xeno aktivitást láttunk. A légierő 2 gépe alaposan megszórta őket és legalább 50-nel végeztek. Minket az Alienek lerohantak és elfogtak de kiszabadultunk és kénytelenek voltunk megmászni a kanyont.
Jelentem 2-3 tucat Alien készült erre jönni. Nem tudom hogy a légierő velük is végzett.

Vártam egy kicsit hogy megeméssz a hallottakat majd ismét szóltam.

- Joe a lábán megsérült és sürgősen el kellene látni mielőtt elvérzik, Uram. Ha akarja Várom a további utasításait, Uram. De csak egy pisztolyom van néhány tárral. Ha esetleg megengedi hogy vételezzek egyet, vagy visszakapnám a felszerelésemet akkor több hasznomat venné.

Vártam hogy mi lesz a százados válasza, vagy hogy történjen valami.

117Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Kedd Feb. 11, 2014 7:20 pm

W.B.

W.B.

Egy kutyát vezettek elétek. Az végig szimatolt titeket, majd ásítva visszament a gazdájához. Kutya gazdája, természetesen egy katona mi más is lenne most ezen a bolygón, csak háborúval kapcsolatos dolgok, csak egy szót mondott:
- Tiszták.
Százados ráncai enyhültek, bár nem volt túl boldog.
- Menjenek pihenni és felszerelkezni! – Mondta. – Csak még annyit, hogy az erre tartó dögöket mikor látták?

// 30-30 skill pont. 400-400$. CMC hírnév +1. Mindkettőtöknek.
Személyes tárgyaitokat visszakapjátok, de felszerelésetek „előröl” kezdődik a szabályzatban lévő táblázat vagy fa vagy ilyesmi alapján.
Fegyver és páncélzat választék - Utolsó téma a topikban. //

118Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Kedd Feb. 11, 2014 8:26 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Egy kutya szagolt minket meg és a gazdája jelentette hogy tiszták vagyunk, mármint nem vagyunk fertőzöttek de attól még vagy egy kiló kosz van rajtam. Bestia megkérdezte hogy mikor láttuk a lényeket.
- A karórám (amit még egy hullától szedtem) szerint fél órája vagy több ha nem sérült meg mikor lezuhantam. Uram ha a véleményemet kéri akkor egy fészek lehet a közelben.

Szalutáltam és vártam hogy mondjon valamit, majd elmegyek a személyes cuccaimért. Mind megvolt, még a Wafen SS tőr is ami több száz éves de még kitűnő állapotú. Itt van még Rommel egykori szemüvege mit Afrikában viselt, kész háborús gyűjtemény. Sajnos a többi cuccom elveszhetett.

A következőket fogom majd vételezni: VP78-hoz tárakat (mivel nem vették el az M3 páncél és M10 sisakkal amit még hordok), egy M41A Pulse Rifle hozzá 8 tárral, 5 sima gránát és 5 napalm gránát.

Ezután eszek és megyek pihenni. Ha hív a kötelesség azonnal megyek, legyen az akármi amivel előrébb vihetem a bolygó megtisztításának ügyét.

119Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Feb. 12, 2014 11:40 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe örömmel nyugtázta, hogy végre pihenhetnek, ráadásul tiszták is voltak, így mehettek tovább, ennél több örömhír már nem is kell.
- Végre pihenhetünk - sóhajtott és hagyta, hogy ellássák a sebét meg minden.
Utána jóízűen belakmározott mindenből, ami csak jutott és lepihent.
Egy sima pisztolyt és M41At választott magának, mint kedvenc fegyver, aztán aludt.

120Hegyek által ölelt kanyon - Page 4 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Feb. 12, 2014 1:41 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Sajnos nem volt olyan fegyver amit akartam volna. Egy WY88 Mod 4 és egy M40A-t tudok majd a következő bevetésre igényelni. Na meg persze a most nálam levő cuccok (VP78, M10 sisak, M3 páncél).

A szabadidőm egy részét tanulással töltöttem. 2 új dolgot tanultam meg amit csak a következő kalandomban mutatok meg, addig is titokban tartom.

Megkeresem Joe-t hogy amit ő akart felszerelés nincs. Szerintem nem lesz nehéz megtalálni.

Kövi kalandhoz igénylem: a gránátokat, WY88-at-5 tár, M40A-t - 10 tár, 3 könnyű sebek ellátásához való felszerelést. Illetve ami rajtam van cucc (sisak, páncél Vp78 azt nem vették el így azzal indulok).

//A fegyverfát úgy használhatod hogy: ahol nincsen ár azt lehet ingyen igényelni, a nyilak jelzik hogy mit mi után lehet megvenni pl: M41A-hoz kell az M40A amihez szintén kell még egy felette levő fegyver.//

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [4 / 16 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.