Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Sáslegelők         - Page 4 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Sáslegelők         - Page 4 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Sáslegelők         - Page 4 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Sáslegelők         - Page 4 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Sáslegelők         - Page 4 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Sáslegelők         - Page 4 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Sáslegelők         - Page 4 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Sáslegelők         - Page 4 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Sáslegelők         - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Sáslegelők         - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Sáslegelők

+5
Joe Johnson
Natasha Eicca
Frank Mustang
W.B.
avpwar
9 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Üzenet [4 / 6 oldal]

91Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Csüt. Dec. 12, 2013 11:17 pm

W.B.

W.B.

Válasz nem jött a rádión keresztül. Az APC szétlőtt füstölgő csonka idegen tetemeket hagyott maga után. Aztán feltűnt néhány mit felszeleteltek. Majd egy predator hulla minek mindkét karját levágták és szívtájékon átdöfték a testét.
APC végül megállt. Tovább tüzelt, mikor mellé értél akkor vetted csak észre, hogy egy lángoló hajóroncsot lő.
Még rohangált pár idegen és a katonák is még lődöznek. Valószínűleg neked is lődözni kellene. Legalább is a nagy pajzsos fejű négylábú dög mi majdnem felborította az APC-t, majd feléd fordulva rád vicsorgott, erre ad okot. Nyomos ok, jó nagy nyomós ok mikor megindult feléd.

92Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Pént. Dec. 13, 2013 5:05 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe haladt az APC mellett és sorra hagyták el maguk után a kiirtott dögöket. Dögök, akadt predator is, megint dögök, hogy változatos legyen. Remek ez az APC! Csak úgy szeli a dögöket és predatorokat! Jó lenne bent ülni, de még milyen jó lenne.
Joe be is kopogott menet közben.
- Szedjetek fel már, bazdmeg! - mondta kérlelve, de valószínűleg le se szarták.
Ekkor egy hajónál akadtak el, vagy álltak meg, döntse el ezt mindenki magában és lőtték a hajót, illetve csak az APC, majd valami rusnyaság jelent meg, ami Joet nézte ki magának, felé robogott, de Joe megpróbált egy szökkenéssel kitérni előle és hátba lőtte.
- Most már jó lenne fiúk, ha ide néznétek, felszednétek, vagy szét lőnétek ezt a szart! - mondta.

93Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Pént. Dec. 13, 2013 9:59 pm

W.B.

W.B.

Kitérés nem sikerült valami tökéletesen, hanyatt fekve lőni és eltalálni pedig… az. Nem tudod hol, de eltaláltad, mert fájdalmasan felüvöltött a bestia. Jobb mellső lábával pedig egy kisebb sziklára csapott, mi nem is atomjaira, de kis darabokra roppant a hatalmas csapástól. Nem az a tipikus xeno vonyítása van, ez bömbölés.
- Praetorian! – Valaki felordította lény másik végénél, majd rakétavetővel belelőtt a lénybe. Az felborult, ám fájdalmát kifejező vonyítás keretében felpattant és a támadója felé kezdett csörtetni. Ennyi az M5-ös RPG-ről, egy lövés a dög oldalába az pedig csörtet tovább.

94Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Szomb. Dec. 14, 2013 4:10 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe kitért, bár nem éppen ügyesen, de végül is mégis csak lehetett valahogy kitérésnek nevezni. Sikerült neki, a lövés kevésbé, mert a hátát találta el, de nem baj.
- Praetorian? Na, bazdmeg, kösz - sercintett ki Joe mérgében. - Mi a faszt kezdjek egy pisztollyal? Vakarjam meg a farkam, vagy mi? - kérdezte Joe mérgében.
Közben hátba lőtték, helyes, mármint a dögött, így kell ezt csinálni.
Csapatmunka.
Joe a vágtázó dög lábára célzott és lőtt.
- Hé, APC, told ide a segged és nyírd ki! Kösz! - mondta Joe és közben ismét lőtt, ezúttal megpróbált fejre célozni végre és el is találni.

95Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Szomb. Dec. 14, 2013 10:09 pm

W.B.

W.B.

Lövés átment a praetorian lábán. Felüvöltött, majd megfordult és feléd kezdett csörtetni. Nem olyan gyors, meg persze bicegve csörtet. Ha ez most videó játék lenne, akkor 4000 HP-ból sikerrel lelőttél 5 HP-t. Ám ilyen retardált gondolatokra nincs időd, mert a videójátékokban halál esetén utolsó mentést visszatöltöd, ám itt erre lehetőség nincs. Ez a nagybetű élet.
Fej lövés, ez megállította a lényt. Elméletileg jó helyen találtad el. Koponyán a találat füstöl és a helye kissé izzik a lézer hőjétől. Előreszegezett fejét a lény felemeli. A lézer nem vitte át a kemény koponya páncélt. Láthatóan elvicsorodott. Milyen messze is van tőled? Tíz, tizenkét méter? Legalább azt elkerülted, hogy felökleljen, vagy rosszabb.
APC sehol, azt hallod, hogy lő, egyfolytában tüzel. Csak reméled, hogy nem egy hörcsögre eme dög helyet.

96Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Vas. Dec. 15, 2013 3:00 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe lövése megállította a dögöt, a láb teli találat volt, de ezzel sikerült elérnie, hogy felé forduljon sajnos.
Aztán a fejlövés úgy nagyjából sikerrel járt, jó lett, de sajnos azért csak nagyjából, mert nem halt meg ez a rusnyaság, ez a dög.
- Hé, APC, vonszold ide a dagadt segged! - bömbölte Joe. - Itt egy böhöm megoldatlan ügy! - és megint fejre lőtt jobb híján, mert jobb ötlete nem volt.
Megpróbált pontosan ugyanoda, hátha most tényleg átviszi azt a kurva nagy páncélt.

97Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Vas. Dec. 15, 2013 10:16 pm

W.B.

W.B.

- Tengerész vagy! Megoldatlan ügyek a specialitásod! – Förmedt rád a főhadnagy. – Van szikla… csinálj kőbunkót!
Céloz, lő és újabb kis luk a kemény koponyalemezben. A lény pár lépéssel karnyújtásnyira volt tőled. Két lábra állt, és mellső lábaival lesújtott a talajra. Miniatűr földrengés mi azonnal levett a lábadról. Vagy a füled csilingel, vagy tényleg valami nagy robbanás volt pár sziklával odébb. Lény elfordult tőled, ám pár lépés után visszanézett és szúrásra emelte fel több méteres farkát. Mégse hagy itt téged csak úgy…

98Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Hétf. Dec. 16, 2013 4:08 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

A főhadnagy válaszolt Joenak és mondta, hogy csináljon kőbunkót. Na ja, de miből, hogyan?
Joe gondolkodott, közben a dög támadott és majdnem elérte, de megállt.
Ekkor robbanás rázta meg a környéket, ő elesett, de a dög nem ment el, hanem felé fordult farkával.
Joe arrébb hempergett az ütési zónától és lőtt a pofájába a dögnek, remélte ez hatásos lesz.
Továbbra se tudta hogyan kőbunkózhatna, de mindegy, így is túléli remélhetőleg.

99Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Kedd Dec. 17, 2013 2:00 pm

W.B.

W.B.

Pár centivel tőled csapódott a penge a földbe. Látszott a lényen, hogy nem boldog a sikertelen támadástól. Attól pedig csak még mérgesebb lett, hogy egy harmadik lézer ütötte luk van a koponyáján. Úgy bizony, a lézer nem vitte át a kemény kitines, csontos vagy polimeres vagy miből is áll egy idegen fejét.
Reflexből meglendítette a farkát mivel felkorbácsolta a köveket, homokot no meg téged. Méterekkel odább értnél földet. Eddig a lénynek az volt a terve, hogy gyorsan végez veled, majd megy tovább. Ettől is mérges, hogy meghiúsítottad a tervét.

100Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Kedd Dec. 17, 2013 3:54 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Ez a dög nem akar kinyiffanni, így Joe is dühöngött egy sort, akárcsak a dög.
- Dögölj meg a kurva anyád, hogy nem vagy képes meghalni! Bazdmeg! - mondta mérgesen Joe és kiköpött, a lény meg suhintott és ő repült boldogan, na jó, nem boldogan, de repült.
Joe méterekkel arrébb ért földet és kezdett kifogyni az ötletekből, hogy hogyan intézze el ezt a szart.
Joe lőtt, de, hogy hova azt maga se tudta, mert már vagy háromszor eltalálta a dög fejét, eredménytelenül és így nehéz volt kinyírni, szóval nem tudta hova lőjön, így lőtt valahova a dög testére újból és reménykedett.

101Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Szer. Dec. 18, 2013 3:16 pm

W.B.

W.B.

Ravasz kattant és a pisztoly torkolat csövéből akár kis pálca is elő jöhetett volna „Piu!” felirattal. Kellene az a nyolc általános matematika, vagy CMC elméleti képzése a lőfegyverekről. Merthogy nem minden fegyver írja ki, hogy hány lövésed van még, jó szívből pedig nem lőnek, ha már kifogytak.
A termetes idegen nem totojázott, sántítva is, de neked rontott. Láttál már archív felvételt bikaviadalról, hogy öklelik fel a bikák az embereket. Nos, ez a praetorian sokkal szebb öklelést hajtott végre. Égbolt csillagai úgy elmosódtak, mint a régi sci-fi filmekben mikor fénysebességgel haladnak.
- Ne most akarjál angyalkát csinálni a homokban! – Lábával piszkálta a vállad Duke mikor ezt mondta. Mikor látta, hogy nem is az értelem, de az élet látszik a szemedben ott hagyott.
Homokban idegen és predator hullák közt fekszel, az APC-t bütykölik páran. Még éjjel van, ám nappali világosságot ad a lángoló űrhajó.

102Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Szer. Dec. 18, 2013 3:54 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe fegyvere egyszer csak kifogyott és bemondta az unalmast, csütörtököt mondott.
Viszont a dög jött felé és felöklelte, mint bikaviadalon a szegény embert a bika. Joe repült és eszméletét vesztette lehet, mert mindenesetre mikor magához tért, Duke piszkálgatta és ő magához tért.
Mindenütt hullák meg minden, az APC megvan, ott a füstölgő hajó... vajon hol a dög?
- Hol a dög? - kérdezte Joe és feltápászkodott. - Valaki adna végre egy normális fegyvert? Nehogy már ezzel a vacakkal kelljen küzdenem, de kösz, hogy megmentettek.

103Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Szer. Dec. 18, 2013 4:19 pm

W.B.

W.B.

Amanda válaszolt. Nem számíthattál túl sok jóra. Épp a hullákat ellenőrizte, biztos hullák-e.
- Mit csináljak, ha az egyik még mozog és hangot is kiad? – Ordította az APC-t szerelő pár embernek.
- Fejlövés. – Jött a válasz. Ezzel Amanda rád fogta a fegyvert. Valaki pedig hátulról rád üvöltött, hogy „BENG!”
- Tanulj meg fegyvert használni. – Mondta eztán Amanda. – Hol a dög? Például ott egy melletted, de ott a szikla tövében is van egy, vagy a hajó roncsai közt még több. De találsz itt bőven.

104Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Csüt. Dec. 19, 2013 3:54 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe körbe nézett.
Mindenki elvolt foglalva.
Volt, aki APCt szerelt, más a hullákat ellenőrizte, mint például Amanda, szóval mindenki csinálta a dolgát.
Mennyivel jobb lenne egy pulse rifle társaságában! Akkor keménykedhetne, mint jani a gáton a csajoknak.
Amanda persze megint hozta a formáját.
- Keféld meg! - röhögte Joe, mikor azt kérdezte, mit csináljon a hullákkal.
Majd a fegyveres résznél a száját húzta.
- Nagyon vicces - morogta. Ezzel még a farkamat se vakarhatom meg - zsörtölődött.

105Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Csüt. Dec. 19, 2013 5:10 pm

W.B.

W.B.

- Ami nincs, azt nem is lehet megvakarni. – Bökte oda Amanda, majd tovább állt.
Időközben a főhadnagy is előkeveredett a raptorával. Az APC-hez ment. „MI A F*SZ?!” – Felkiáltása alapján valami gond lehet.
- Mindenki húzza ide a belét azonnal! – Ordított szét. Felmászott az APC tetejére majd mikor mindenki ott volt hiánytalanul, folytatta. – A tábornál valami zűr van. Tábortól délre egységeket küldtek ki. Azonnal oda kell mennünk. A TS kész?
- Hát, mind a motor üzemanyagát és a részecskeágyú energiáját a rakétákhoz adom, akkor oda tudunk menni viszonylag hamar. De, se felszínen haladni, se lőni nem fog az APC. Percek alatt ott leszünk. – Mondta a jármű sofőrje, miután lezárta  a TSAPC burkolatát, majd beszállt, beindítani. Sofőrülésből még kikiáltott. – Olyan sebességre kapcsolom mit az orbitális pályánál kell használni, tehát aki be mer hányni, azt út közben kihajítom!
Így nem volt mit tenni, beszállás és uccu neki. Tényleg iszonyú sebességgel repültetek vissza, ülésbe passzírozó volt a sebesség.

// Folytatás a tengerészeti táborban
Kaland sikeres, írhatod is a naplódba. Kaptál 20 skillpontot és 200$-t! //

106Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Pént. Jan. 24, 2014 6:39 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca

//Üdv, mivel baromira lemaradtam, kérek szépen egy rövid összefoglalót, meg egy bemesélést drága W.B. Mesterünktől, ha még nem nyírtak ki az idegenek engem. Köszönöm! //

107Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Pént. Jan. 24, 2014 11:09 pm

W.B.

W.B.

Van két szép szemed mit még nem tettem tartósítóba.
Röviden:
Elk*rtátok, elk*rtátok, Joe nagyon elk*rta, Wolf még jobban elk*rta.

Addig tököltetek, hogy az állatok elmentek. Visszarendeltek titeket a táborba. Joe agyonlőtt pár fiatal kis cuki szőrmók állatot. Táborban latrinaásást kaptatok hárman, mikor megjöttek az állatok szülei és Joe-t majdnem felkoncolták.
Joet ki más mint én húztam ki a csávából, majd mivel lusta volt megnézni mire képes a lézerpisztoly ezért az alienek majdnem felkoncolták.
Közben a tábort lerohanták az idegenek. Mikor az elektromos kerítést támadták folyton egy helyen Wolfika úgy gondolta, hogy hatásos kerítés, nem azt hogy önfeláldozó dögök. Szóval átjutottak a kerítésen be a táborba, úgy 3 tucat katona kifingott.
Miután az idegeneket visszaverték Wolf és Joe olyan vagányak voltak, hogy a demoralizálódott táborban még poénkodni mertek feledtesükkel, aki hálából ellőtte mindkettőjük lábát. Tábornok megalapította a büntetőszázadot csak kettőjüknek. Kiszedték golyót a lábukból és másnap reggel kiküldték őket, hogy érjenek el egy helyet. Persze a sivatagban úgy összeestek, hogy éjjel az előre tolt táborban tértek magukhoz. Szal ők itt tartanak.

Te jelenleg a főtáborban vagy és… ott vagy. Skill képeid cseréld le, mert új verzió lett feltöltve azóta.

108Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Szomb. Jan. 25, 2014 2:16 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca

// Tudom, hogy van két szép szemem, de mivel szeretsz, és mivel te vagy itt az Atya Úr Isten, ezért írsz nekem egy rövid kis összefoglalót. Igazam van, vagy igazam van? :DDD Hát, én nem csoda, hogy elkúrtam, mivel nem írtam. Sad De talán jobb is, pláne amit itt összeműveltetek. Very Happy Na de akkor! Kalandra fel! //

Az elmúlt napok eseményei egyre inkább erősítették bennem, hogy dili házba kerültem. Őrültekkel vagyok körülvéve. A két társam, az a két jómadár... áh, inkább eszembe se juttatom. Nem mintha én jobb lennék. De a múltkori xeno támadást újra nem engedhetjük meg magunknak. Felelőtlenek voltunk. Bár a Parancsnok büntetése sem volt túl korrekt, ellőni a srácok lábait... Basszus, így is sokan meghaltak, erre leamortizálja azt a kevés épen maradtat is? Na mindegy, egyenlőre ez nem az én dolgom, nem ítélhetem meg a felettesem épelméjűségét, én csak parancsot teljesítek. Nos, egyenlőre itt maradtam a táborban. A sátramban pihentem, nemrég cseréltek le és küldtek pihenőre az őrködésből. A medúza csípés ellen még mindig szedtem a szív gyógyszert. A két jómadárról még nem kaptam híreket, egyenlőre most alszok egyet, bár ezt inkább csak éber fekvésnek mondanám, nem alvásnak.

109Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Szomb. Jan. 25, 2014 2:54 pm

W.B.

W.B.

// Talán a Tengerészeti táborba kellet volna írni. //

110Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Kedd Jún. 10, 2014 8:57 pm

Szellem

Szellem

Megérkeztem a bolygóra. kellemes idő van, az az idő amit minden Yautja szeret. Kilépek a hajóból és gyorsan ellenőrzöm felszerelésem //dupla csuklópenge (saválló),ceremóniás kés (saválló)
könnyű páncélzat testhálóval, glaive, maszk, (katana kard is nálam maradt de ez nem saválló)//

Mindent rendben találok. Az ide úton tanultam az emberekről, tehát valami űrhadseregük van, lőfegyverük jóval fejlettebb lett ezért ügyelni kell rájuk. Körbenézek miközben a látásmódokat váltogatom hátha találok valamit ami nem odaillő.

111Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Csüt. Jún. 12, 2014 4:00 pm

W.B.

W.B.

Éjszakai csípős hideg levegőben pár kisebb vörös folt éktelenkedik csupán a síkságon. Kisebb állatok, semmi több. Persze pár nagyobb ízeltlábú is akad. Amennyire a síkság kis dombocskái engedik addig ez a látkép.
Ez is maradt nagy részt. Egyik lanka tetején feltűnt egy kisebb termetű savvérű, ám holtan terült el leszakadt alsó állkapoccsal, vagy valami más testrészével. Épp hogy feltűnt, már ki is múlt.

112Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Csüt. Jún. 12, 2014 8:21 pm

Szellem

Szellem

Semmi különös nem történt, ezeket az állatokat most nem érdemes levadászni. Nekem nagyobb prdéa kell ami vissza is tud ütni! Az is érdekel hogy fajtársaim hova lettek, hiszen tudomásom szerint vannak itt más Yautják is de semmi adást nem vettem tőlük. Ellenben egy rakás 'mber hajót láttam idefele jövet. A saját helyzetemre visszatérve: semmit nem látok ami érdekes kivéve... egy kiande amedha! Nem is élt sokáig, meghalt azonnal de hogy mitől?
Bizonyára 'mberek voltak, vagy valami amire nem is számítok. Akármi legyen is ez elküldöm u'sl-kwe-be (végső pihenés/halál). Bekapcsolom az álcámat és kivont dupla csuklópengével indulok arra amerre a lény elpusztult.

113Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Pént. Jún. 13, 2014 3:00 pm

W.B.

W.B.

Idegen alsó állkapcsát valami leszakította, majd távozott a koponya túlsó felén. Lehetséges, hogy a lény fel sem fogta, hogy mi történt vele. A lanka tetejéről kicsivel messzebb ellátni. Két másik domb közt pedig végig látni a síkságon, már amennyire a sötétség engedi. Távolban némi fény látható, ám kilométerekre van innen. Se idegennek, se embernek nincs nyoma a közelben. Néhány távoli csillag mintha mozogna, a maszk látásmódjai pedig olyan messziségbe már nem terjednek ki.

114Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Pént. Jún. 13, 2014 3:26 pm

Szellem

Szellem

A savvérű halott, gyors és fájdalommentes ölés volt. A közelben nincs senki tehát távolról lőhették ezt a lényt le, ha nem lennék álcázva talán engem is kiszúrt volna az ismeretlen lény. Először is aktiválom a landolóegységem álcázóját hogy nyomaim eltüntessem. Ezután nekivágok az útnak ami a fény felé tart. Valami lehet ott, ideje megnézni.

115Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Pént. Jún. 13, 2014 11:28 pm

W.B.

W.B.

Távoli fények csak nem akarnak közelebb kerülni. Sőt mintha inkább távolodnának. Réten idegen tetemek vannak elszórtan csúnyán összecsonkolva. Nem yautják tették ez biztos. Égen valamiféle repülő szállt el a fények felé, ez sem fajtád technológiája.
Sivatag túl kopár, hogy bármiféle említésre méltó is legyen benne. Ebből következik, hogy olyan tereptárgyak is alig akadnak miket tájékozódásra lehetne használni. Persze a fények mutatnak egy irányt, ám a tájékozódási pontok nem szoktak mozogni.

116Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Pént. Jún. 13, 2014 11:34 pm

Szellem

Szellem

Zsákmánynak nyoma sincs, csak megölt kiande amedak mindenfele holtan, valami még elszállt fölöttem. Egy hajó de nem ismerős. Bizonyára a 'mbereké. Jobb dolgom nem lévén megyek tovább a fény felé, ha kell pihenőket teszek meg és akkor újra körbenézek a különböző látásmódokkal.

117Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Csüt. Jún. 19, 2014 5:20 pm

Éjpenge

Éjpenge

//Bocs a késésért, de már itt. Én leszek az új mesélő//

Ahogyan folyamatosan közledsz a fények felé, a dombok közt egy apró fűvel borított mező kezd kialakulni. Több hőforrás tűnik fel egymás mellett, de nem tüzek. Emberek. Egy nagy halom hulla hever a tisztás közepén, emberek idegenek vegyesen. Még egy halott ragadozót is látni, akit megfosztva maszkjától és egyéb felszereléseitől négy ember húz a halomba a többiek közé. A felszerelését a csapatszállítóra pakolják fel, és az emberek lágszóróval kezdik elégetni a hullákat. A fegyvereiken, ruházatukon látszik, hogy ezek nem egyszerű tengerészgyalogosok.

118Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Csüt. Jún. 19, 2014 7:35 pm

Szellem

Szellem

Elértem végre azt hogy első 'mber ellenfeleimet megláthassam. Hullahalmot raknak, leginkább kemény húsúak vannak ott. Egyik fajtársam is ott van a halottak között, megfosztva felszerelésétől. A technológia nem juthat mások kezébe, muszáj megsemmisíteni! A felszerelést egy nagy járműbe viszik, gondolom a harcokban használt járművek továbbfejlesztett változata. Mivel nem sejtik hogy én itt vagyok gyorsan fogok lecsapni. Álcázva vagyok, sötét is van így sokkal nehezebb észrevenniük. Dupla csuklópengém ki van pattintva, először is a lángszórósokat intézem el, ekkor majd zűrzavar támadhat és talán elintézhetek még pár embert. Folyamatosan mozgásban leszek.

119Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Vas. Jún. 29, 2014 7:08 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja

//Üdv! Új mesélő vagyok, átvettem.//

Ahogy közelebb surransz a csoporthoz, a pontos létszámukat is megtudod állapítani. 8 fő, néhányan őrt állnak. Emberi hullákat is észreveszel, a felszerelésük a katonaságé, ám mégis különbözik attól, amit az égetők viselnek. Túlságosan is. Újabb hullát húznak a halomra a többiek. Az egyik katona ekkor hirtelen arra pillant, amerre te rejtőzöl. Néhány pillanatig arra mered, majd végigpásztázza tekintetével a környezeted. Végül visszafordul a tűz felé, mely az égett hús szagát viszi tova a levegőben.

120Sáslegelők         - Page 4 Empty Re: Sáslegelők Vas. Jún. 29, 2014 7:25 pm

Szellem

Szellem

//eddig volt 2 mesélő de három az igazság//

Egyre közelebb érek, a távolság fogy. 8 elkülöníthető alakot látok de még nem vettek észre. Volt már dolgom 'mberekkel és tudom hogy ruhájukkal különítik el egymást más katonáktól. De itt a hullák és élők ruhája nagyon is különbözik. Az egyik fegyveres felém néz de a álcám és sötétség tökéletesen elrejt így nem látott meg.

Megpróbálom az egyik őrt lerohanni amilyen gyorsan csak tudom és azonnal megölni. Majd egyenesen futok tovább és az elém kerülőket is levágom a csuklópengémmel. A lényeg hogy gyorsan lecsapok és eltűnök. A könnyű páncélzatban gyors tudok maradni. Ezt még megismétlem egyszer aztán visszatérek a sötétbe hogy ne lássanak.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [4 / 6 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.