Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Sáslegelők     - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Sáslegelők     - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Sáslegelők     - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Sáslegelők     - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Sáslegelők     - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Sáslegelők     - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Sáslegelők     - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Sáslegelők     - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Sáslegelők     - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Sáslegelők     - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Sáslegelők

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Üzenet [2 / 6 oldal]

31Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Pént. Nov. 08, 2013 2:55 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
- Érdekes, ezek a kis izék viccesek, de azért nem tűnnek jónak - mondta Joe a lába körül őgyelgő kis vakarcsra és lelőtte végső soron, de csak egy lövéssel.
- Igyekszünk, parancsnok, de nagy ez a sivatag, tudja. Igen, tudjuk miért vagyunk a sivatagban, de mint mondtam, nagy a sivatag és ezért nehéz megtalálni, amit keresünk - mondta Joe és ment tovább, hogy megtalálja, amiért kiküldték őket, csak hát tényleg nehéz, de meglehet oldani.

32Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Hétf. Nov. 11, 2013 6:12 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
Úgy fest, hogy a kis hörcsög izé… vagy akármi is legyen, már hozzájuk csapódott. Szinte le sem lehet vakarni. A heccelésre már inkább nem is válaszol, hanem csak némán baktat és igyekszik mindenre figyelni, ami eléjük kerül eme sivatagban, ami egyenlőre nem sok minden.
- De egyhangú ez a bolygó. – gondolja magában. - Mindenhol csak homok és skorpiók.
Majd ismét reccsen az éter és a tiszt jelentkezik be. Jó kilátások. A tengerészetnél öröm az élet.
- Igenis, uram! – mondja a parancsnoknak, majd Joe felé fordul. – Gyerünk, dologra. Nem akarok ágyútöltelék lenni.
Ezeket a szavakat már nem a rádióba mondja, hanem egyenesen Joe-nak és Natashanak.
- Szerintem váljunk szét kicsit. - kezd el ötletelni. - Úgy egyszerre nagyobb területet tudunk bejárni. De azért maradjunk látótávolságban.
Ám ekkor reccsen ismét a rádió. De ez nem a parancsnok hangja. Azt már felismeri. Valószínűleg nem is másik csapat. De akkor meg ki az isten nyila?
- Azonosítsa magát. – szól bele a rádióba.
Ha a kis lány az ő lábait is igyekszik megkóstolni, akkor ő kicsit arrébb tolja. A fenének sem hiányzik, hogy ellessen miatta.

33Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Hétf. Nov. 11, 2013 9:01 pm

W.B.

W.B.
Hangos sivítással nyuvadt ki a lény. Társai sikoltozva menekültek el. Fürge kis dögök voltak. Ám reccsent is a kommunikátor.
- Mi a farkat művel!? Jó latrinaásást megnyerték. Vissza a bázisra és kezdhetnek WC-t csinálni. – Nem éppen boldog az ismeretlen hang tulajdonosa.
- Hallották emberek, új feladat. Vissza a bázisra.
Másik csapat röhögése hallatszik a dűnék mögül. Őszinte részvétüket kifejezték. Bár röhögésüket elnyomta egy Crawler meghajtóinak a zaja, kis teherűrhajó a tábor fele igyekszik. Nyomában a rádió is felreccsent.
- Húúú! Ott viszik a tábori rötyinket! De várjunk! Valami lusta lajhárok még nem ásták ki a helyét! Dupla WC 00 csapat, nem tudjátok kik azok a lusta lajhárok?

// M41A-nak nincs egyes lövése. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

34Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Kedd Nov. 12, 2013 4:20 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Nagyszerű, wc pucolás, vagy latrina ásás, egy kutya, már csak az kell, hogy nyakig üljenek a szarban, mert ez már sok.
Joe visszagyalogolt a bázisra és neki látott a mocskos melónak, hogy megcsinálja a budit, közben abban reménykedett, hogy valaki segít e neki, mert ez így nehéz.

35Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Pént. Nov. 15, 2013 4:22 pm

W.B.

W.B.
APC mellett már állnak a sátrak, elektromos kerítést húznak fel a tábor köré. Pár kisebb űrhajó is a terepen van. Ahogy elő van írva. Étkezési sátor is van már, orvosi, szerviz stb. Ez nem pár napos hadművelet lesz az biztos.
Joe mellé még a két társa is ásót kapott és le kellet adni a fegyvereket és páncélt, hogy könnyebb legyen a délutáni kánikulában ásni. Meg kedvességből naptejet adtak az ások mellé, meg három palack vizet.
Hamar megjelent egy ismerős arc mikor már mellmagasságban beástátok magatokat a földbe. Joe láttán felvisítva futott el.
A papához.
Sáslegelők     - Page 2 Burrowing_armadillo_by_kacsa91-d6mer5h
Egy arra őgyelgő katona nagyot füttyentett, ahogy a két állat eddigi békés tekintette vérszomjas bosszúálló tekintetté alakul.
- Pedig főhadnagy azt mondta, hogy ezek békés kis jószágok. – Megvonta a vállát és cigarettára gyújtott. – Mért vicsorognak? Na mindegy. Budi legyen készen, mert chilit adnak menzán.
Ezzel nagy lazán tovább állt. Nem is foglalkozva azzal, hogy papa és mama megindult vadul a rötyi ásók fele.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

36Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Szomb. Nov. 16, 2013 4:13 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe ásott, utálta ezt a melót, pedig még hol van a vége! Nem igaz, hogy már most itt kell szenvedni ebben a rusnyaságban, milyen lesz, amikor kész lesz? Ez a budi? Mármint ez lesz? Vicces lesz itt szarni, az biztos, hát nem egy wellness hotel, az is biztos.
Joe mellé csatlakozott két társa is, hogy teljes legyen az öröm, így legalább talán hamarabb lesznek kész, hát majd kiderül, de addig is azért kell ásni bőven.
A fegyvereket és a páncélt le kellett adni, hogy könnyebb legyen a munka, nembaj, csak az lett a baj mégis, hogy jött valami állatka és meg ilyet, erre ide jött egy katona őgyelegni és közölte ássanak, mert chili lesz a menzán, hát az nem valami jó, de akkor is.
Na és a lényeg, hogy az állatka szülei bevadulva épp feléjük rohantak.
Vicces.
- Hé, várjál már öreg, baszki! Nem hagyhatsz itt minket a szarban! Szó szerint a nagy büdös szarban! Legalább a fegyvereinket ad vissza! - Joe felpattant, mint akit seggen szúrtak és körbe körbe rohangált, de rájött, hogy ez nem jó, aztán inkább igyekezett minél messzebbre futni a megvadult jószágok elől.

37Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Szer. Nov. 20, 2013 12:17 am

W.B.

W.B.
Nincsenek meg a ládák. Ízesítéstelen ételpasztásak vannak itt. Nem ép ezek kellenek kis laborba. Ételpasztilla helyet indikátorok kellenek. Mért is töröm a fejem ezen, nagy káosz, estére fel kell húzni a kerítést, mert ha jönnek a dögök… dögök. Mi ez az üvöltözés?

Persze te nem tudod, hogy a főhadnagy, ki a tudományos felelős ebben a hadjáratban épp azon őrjöng, hogy rossz ládákat hoztak neki. Sőt azt se tudod, hogy chilihez felhasznált bab kukacos. Vagy azt se, hogy neked szánt ágy párnája alatt egy kis skorpió telepedett le.

Azt tudod, hogy a sátrak közt rohansz ordítva nyomodban két szőrös páncélos hátú vicsorgó hatalmas karmos valamivel. Senki nem lő, mindenki félre áll, van ki jót kacag. Végül hanyattvágódva terülsz el homokba. Kis szürke labda pattog végig melletted, míg a homok teljesen le nem fékezi. Két állat ekkor ért oda hozzád, nyáladzva csapásra emelik karmos mancsukat mikor a kis labda felröppen egy méteres magasságba és villámok tőrnek ki belőle.
Ez ráz. Kegyetlenül ráz, pedig nem is vizeltél konnektorba.
Elindult életed kicsiny filmje, ám elég fapados, se pattogatott kukorica, se cola. Ám hamar kihajítottak a mozi teremből.
- S.E.B.B. Embereket kiüti egy időre. Nem értem mért nem ájultál el. – Mondta neked egy főhadnagy jelzésű ember. Majd pár röhögő katonának parancsot adott.– Vigyétek vissza ezt a két állatot. Ahonnan berontottak, azon a szakaszon a kerítés elsőbbséget élvez. Te pedig álljál fel a homokból. Kapsz egy öngyilkos küldetést. Délután négykor az eligazító sátorban. Van rá két órád.
Ezzel visszament sátrába, csak előbb felvette a kiégett elektromos gránátot. Kijelölt katonák meg félve vonszolták el a két állatot. Ezek szerint legalább nem kell még ásnod.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

38Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Szer. Nov. 20, 2013 2:36 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe futott, mint az őrült, de valamiért mindenki csak röhögött körülötte, pedig egyáltalán nem vicces, hogy két dühöngő behemót rohangál mögötte, egyáltalán nem, mégis mindenki annak találta.
Joe futott és eldobta magát, egy gránát érkezett meg, majdnem legördült élete kis filmje, de szerencsére visszarántották, hogy még dolga van itt.
A gránát elintézte a dögöket, de ő is kapott belőle, nanembaj, legalább él.
Egy tiszt intézte el, tragédia, utálja a tiszteket, mondjuk minden közlegény utálja őket, ez is igaz, nem baj.
- Igen, uram - sóhajtott Joe és leporolta magáról a koszt, majd kinyújtóztatta a tagjait, megropogtatta, aztán elindult a dolgára, van két óra szabadideje, mivel üsse el?
Elütötte valamivel, somfordált felalá, tétlenkedett egy sort, majd megjelent a sátorban annak rendje, s módja szerint az öngyilkos küldetésen, hurrá.
- Joe Johnson közlegény eligazításra jelentkezik, uram! - tisztelgett és várt.

39Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Szer. Nov. 20, 2013 3:22 pm

W.B.

W.B.
Éppen csak elhagyták a szavak a szádat mikor egy éjellátóval felszerelt sisakot hajítottak neked. Veled együtt már tíz ember van a sátorban. Az ügyeletes hátsófeled megmentő főhadnagy a pulpitusnál áll, az asztalon meg egy tollas pulykaméretű karmos valami gubbaszt. Jobb állatkertekben tartanak ilyet, raptor. Vagy Blioron jó pénzért lövöldözhetni ilyenekre. Ez most viszont… hát fogalmad sincs mit keres itt.
Egyik közlegény a főhadnagynak oda dobja a vetítő távirányítóját. Ám amaz meg se mozdul, így a távirányító átszakítja a vásznat.
- Duke. Te egy retardált vagy. – Veregeti meg a hajító vállat egy társa. Főhadnagy a doboz halmok közül előhúzott egy állványt rajta egy fehér táblával. Alkohol illata csapta meg az orrod. Jó ősi alkoholos filc. Főhadnagy az alábbit rajzolta fel a táblára:
Sáslegelők     - Page 2 Eemn
- Mért nem a virágot támadjuk meg? – Kérdi valaki az emberek közül.
- Mert az udvaron fél óráig kergették a szakácsot a kukacos bab miatt. – Mondja egykedvűen a Főhadnagy.
- Öm és mért van itt külsős? – Kérdi ki hozzád vágta a sisakot.
- Mert a szakács az Olasz volt, és jelenleg az izomláztól mozogni alig tud. Még valami kérdés Debiliából? Vagy elmondhatom, hogy mi micsoda és mit kell vele kezdeni.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

40Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Csüt. Nov. 21, 2013 5:31 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe kapott egy éjjellátót, remek. Legalább valamivel játszadozhat.
- Tarapp, tarapp, tarapp - mondta is és az ujjai végig száguldoztak a szerkezeten, majd feldobta a levegőbe és elkapta. - Hurrá. Legalább látunk a sötétben. Egyéb? - kérdezte, majd arra gondolt, hogy micsoda marhaság itt szórakozni, mikor az ágyában is ülhetne és a változatosság kedvéért kipihenhetné végre magát, de jó is lenne!
Csak erre nincs esély, a sereg nem enged sajnos.
Kár.
Na, akkor vissza a valóságba, alkoholos filc ősrégi illata csapja meg az orrát és a tiszt rajzolni kezd, mert Duke átszakította a vetítőfalat a dobásával, amit Joe meg is tapsolt vigyorogva, hogy csak így tovább komám.
- Igen, a virágokat! Biztos megijednek egy kis víztől, vagy éppen örömmel fogadják, bár mondjuk én is innék egy kortyocskát, vagy többet - mondta Joe. - Nem, nincs, mondja - és hallgatott, majd figyelte ahogy a főhadnagy magyarázni kezdett, hogy mi micsoda.

41Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Csüt. Nov. 21, 2013 11:13 pm

W.B.

W.B.
Főhadnagy végig nézett a társaságon, majd megcsóválta a fejét. Elállt a az ábra elől, hogy mindenki láthassa.
- Tehát. Egyes és kettes a szakadék. Mivel ez egy jó nagy fennsíkszerűség. Kettes felől TSAPC-vel megyünk. Kanyonban felderítés szerint van egy fészek valahol, szóval fel kell készülni a xenokra. Hármaspont ahol az APC leszáll Egy kisebb sziklafal mögött. Római egyes pozíciót vesz fel a kis hegyen. Ichiro és Pattson Ti mentek arra. Első hármas csapat, Duke, Amanda, Gibson, második, Conor, budi ásó és én. Védhető helyet elfoglalunk és várunk. Ezután az APC a kettes jelölési zöld vonalat követi. Amint minden pozícióban támadunk.
- De mire? - Kérdezte a Duke nevű illetőség.
- Végig mondhatnám? Piros négyes az iksznél, a célobjektum. Feltehetően egy sötét klán űrhajó. Tehát bogarak és predatorok az ellenségeink. A kékkel jelölt feltételezett dolog, hogy megneszelve ezt a támadást a normális rákpofájúak besegítenek.
- Nem hivatalos küldetés, tehát maradjon épségben az a TS. – Eme szavakkal egy tábornok lépett be, kapitányi egyenruhában.
- Azt hittük, hogy a Tarawa vezette flotta úgy mondottan az összessel harcol. Erre kiderül, hogy mégse. Jobb most megtudni mit keresnek itt.
- Pontosan. Hajnalig végezzétek el a missziót. – Ezzel elment.
Felállt egy feketére festet páncélú fekete hajú katona. Majd kinyitott pár ládát. Csupa jóval tele.
- Csak hangtompítós fegyvert viszünk! Mindenkinek előre összeállítottam az arzenálját. – Ezzel elkezdte kiosztani kinek mi jut. Neked egy M65-ös lézerpisztoly jutott négy teleppel. Majd egy katonai számszeríj és gránátvető nélküli hangtompítós M41A-t mutatott fel. – Melyik kell?


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

42Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Pént. Nov. 22, 2013 2:55 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe figyelmesen hallgatott, közben arra gondolt, hogy már megint milyen marhaságba csöppent bele, de hát ilyen az élet. Egyszer még nyugodt helyen vagy, aztán ide ledobnak, pedig a franc se kérdezte igazából, hogy mit akarsz. Ő szívesen henyélt volna még egy kicsit csak a miheztartást végett, erre tessék. Nabumm, de ilyen az élet, ahogy mondani szokás. Aztán budit ásik, megkergeti valami nagy büdös dög és erre tessék, egy tök jó haláli misszióban találja magát ahol könnyebben patkol el, minthogy túléli a mai napot, nahát... szip... mily, kegyetlen világ.
De... ilyen az élet, igen, ezt már hallottuk.
- Joe Johnson - vetette közbe a budi ásó névre, de gondolta valószínűleg le se szarják, nem baj, azért ő kijavította magát és mindenkit.
Egy tábornok félbe szakította kicsit őket, szívesen seggbe rúgta volna kifelé menet, hogy könnyebben szálljon ki, hehe, de nem lehetett.
Fegyver választás, remek.
- Kösz, ja... ööö... azt kérem - mutatott végül az M41A-ra, majd elvette és felszerelkezett. - Rúgjuk szét a seggüket! - kiáltotta lelkesen. - És ne hívjatok budi ásónak, vagy a seggeteket ásom ki ezzel - morogta még egyszer és az ezzel szónál a fegyverére mutatott.

43Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Pént. Nov. 22, 2013 11:53 pm

W.B.

W.B.
A csapat némán összenézett, majd a főhadnagyra. Az sóhajtott egyet majd rád nézett.
- Budi ásó csigavér. – Mondtam neked. Illetve mondta. Vagy… mindegy. Ez a nem a napon barnult úgy se tudja, vagy tudja. Kit érdekel! – Hány idegent öltél meg közelharcban? – Ezzel előhúztam a fekete másfél kezes kardomat. – Vagy kérdezzem azt, hányat öltél meg puszta kézzel. Jelenleg rötyi ásó. Szerezzél vizet, mert enyémből nem kapsz.
Ezzel magához vette az általad ott hagyott számszeríjat és annak tegezét. Mielőtt kisétált volna a sátorból:
- Fél óra múlva mindenki legyen a TSAPC-nél. Normál APC-k mellet van. Egy szót se senkinek erről, amit itt hallottatok. – Ezzel kisétált a sátorból. A raptor pedig követte.
- Miben fogadunk, hogy ott lesz? – Duke halkan megjegyzi, miután a főhadnagy elment. – 10-20 perce eltűnik majd, míg mi szenvedünk.
- Ellentétben veled, neki van magánélete. – Szol oda Pattson, miközben a kijárat felé tart.
- Van magánélete Dukenak! A jobb kezével, mit meg csal a ballal! –Röhög fel Amanda.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

44Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Szomb. Nov. 23, 2013 11:55 am

Joe Johnson

Joe Johnson
- Oké, de attól még Joe Johnson vagyok és majd feldugom a seggedbe a dögöt vacsorának - vigyorgott Joe válaszra se méltatva a csókát, de nem is kellett, mert elment a hülye raptorával együtt, helyes.
Elindultak kifelé és Joe a kommenteket hallgatva elröhögte magát.
- Hé, Amanda, dugunk egyet bevetés előtt? - röhögött tovább, bár jó kis program lett volna. - Jobb, mint Duke jobb meg bal keze, hehe - vigyorgott, majd megvárta a választ és rendes tempóban elindult a TSAPCkhez, hogy ott legyen időben.
Ha valaki akarta, megállíthatta, esetleg egy dugásra, hehe, de, ha nem, ment tovább nyugodtan és sétált és várta az akciót.
Mikor odaérkezett, megállt és várt, hogy induljanak.

45Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Szomb. Nov. 23, 2013 7:24 pm

W.B.

W.B.
Ezen nem nevettek az emberek. Amanda felállt, elsétált közvetlenül pár láda mellet, egyik kezét a háta mögé rejtette. Majd mikor elhaladt melletted villám gyorsan valamit a pofádba nyomot. Valamit aminek nyolc vézna valamije van és nyakad köré tekeredő farka.
- Nyald azt! Az is úgy néz ki ott! – Röhögve ordítja vissza már a sátoron kívülről. Többi ember is kuncogva távozott.
Csodálatos! Egy arctámadó, ráadásul albínó és legalább nem nyálkás…


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

46Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Vas. Nov. 24, 2013 3:34 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe megvárta Amandát a válasszal, tervbe volt már véve az akció valakivel, legalább eltervezte várakozás közben, hogy mi mindent fognak együtt csinálni. Mi minden jó játékot, amit a többiek nem láthatnak, de majd beszámol nekik. Felsorolhatná magának, de úgyis eszében volt és eléggé mocskos fantáziája miatt cenzúrázhatta volna is akár és most kivételesen meg is tette, úgyhogy nem sorolta fel gondolatban se a szaftos tervecskéket, hehe.
Pedig milyen jók voltak!
Már már merevedése támadt, de azért higgadt maradt hehe, szóval várt Amandára és a válasz nem is késlekedett sokat.
De még milyen válasz volt!
Egy arctámadót kapott ajándékba, pedig nem is kérte.
- Szedjétek le rólam! Szedjétek le rólam! Ne röhögjetek és ne álljatok úgy, mint fasz a lakodalomban, szedjétek már le! Hülye kurva! - mondta még kétségbeesve és próbálta lecibálni magáról, egyáltalán, a seregnek mióta van instant arctámadója, ha?
Képtelenség, de nem akart közeli ismeretséget kötni az állatkával, szóval kapálózott és kiáltozott, hogy segítsenek neki.
Amanda ezt még visszakapja, pedig milyen jó kis muff!

47Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Vas. Nov. 24, 2013 3:52 pm

W.B.

W.B.
Több katona is berohant az ordítozásra. Egy százados pedig azonnal a ládákhoz sietett, majd nem sokkal az arctámadó eleresztette a fejed és nyakad, elrohant a ládák közé. A százados vérvörös arccal fordult feléd.
- Volt engedélyed kinyitni azt a ládát? Volt?! Még az a szerencséd, hogy egy gyakorló szintetikus dög volt az. – Fújtatva ment ki a sátorból. – Téves riasztás! Gyakorló géppel szórakozott egy szerencsétlen.
Apránként a katonák is elvonultak. Némi felüdülés a nagy egyhangú sivatagban. Sátoron kívülről az a főhadnagy ki az eligazítást tartotta (vagyis jómagam) beüvöltött:
- Üdvözlet debiliában!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

48Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Hétf. Nov. 25, 2013 3:48 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
- Még hogy szintetikus! - köhögte Joe fulladozva. - Nekem valódinak tűnt! És nem én nyitottam ki, hanem Amanda! Ezért még meglakol! - tápászkodott fel a földről Joe és összeszedte magát, hogy valahogy emberi külseje legyen.
Most már jobban érezte magát, de akár igazi volt, akár nem, eléggé móresre tanította az arctámadó, nem baj.
Most már csak az a kérdés, hogy hogyan járjon túl Amanda eszén, mert tuti visszakapja, ezt kell kieszelnie majd Joenak, ha nem felejti el.
Reméli nem fogja.
Aztán talán még meg is dugja.
- Kösz... vettem észre - morogta oda Joe a főhadnagynak, majd legyintett és elindult a TSAPChez, hogy gyülekezzen a többiekkel, akik már biztos ott voltak, nem baj, oda ér ő utolsóként is, nem lóverseny ez.
De Amandát elkapja majd.
Ment és ment, míg nem egyszer oda ért és megállt a többiek között, megkereste tekintetével Amandát és sötéten nézett rá, még az is megfordult a fejében, hogy akció közben lelövi, de az nem ő lenne, meg gusztustalan és mehetne hadbíróságra, vagy őt is lelőnék.
Egy ugyanilyen tréfát kell kieszelnie, csak durvábbat, hehe, muhaha és akkor minden oké lesz.

49Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Hétf. Nov. 25, 2013 8:50 pm

W.B.

W.B.
TSAPC-nél már ott volt mindenki. Amanda rád se bagózott. Időd sem volt társalogni mivel a főhadnagy mindenkit beparancsolt az APC-be, egyszerűen az APC ajtajára mutatott. Ő is beszállt, majd a sofőrhöz ment.
- Tudsz ilyet vezetni?
- Hát, pilóta vagyok. APC-t csak kiképzésen vezettem, de ez inkább űrkomp, mint APC. – Újabb mondatba kezdet, ám a beindultak a gép hajtóművei. Kezdeti robaj elmúlt amint felemelkedett és útnak indult az alkonyatban.
- Remélem tudja mindenki mi a dolga! – Monitorok előtti gubbaszásbóól felrévülve fordult katonák felé a parancsnok. Majd monitorokra behozta mindenkinek a kamera képét. Egy nem megy. – WB! Nem működik a kamerád!
- Volt, hogy neki a kamerája működött volna valaha is? – Kérdi meg Amanda szurkálódva.
- Meg kéne javítani? – Kérdezte a főhadnagy. Leszedte a kamerát a sisakjáról és Amandához dobta. – Akkor javítsd meg.
- Így hogy a francba fogom látni mi van veled?! És ha baj lesz? – Csattan ki a parancsnok.
- Kreatív leszek.
- Attól félek, hogy kreatív leszel, pont attól.
- Csatolja be mindenki magát, mindent rögzítsetek. – Ezzel kinyitotta az ajtót a főhadnagy. Kellemes meleg levegő áramlott be szélsebesen, ám még mindig hűvösebb, mint amilyen hőség volt eddig. Főhadnagy távcsővel nézett szét. – Vagy száz méter magasan vagyunk a kanyon fölött.
- Idegenek?
- Még az odúikban lehetnek, vagy nincsenek erre fele. – Ezzel vissza becsapta az ajtót. – Ha leszállunk várunk míg sötét lesz.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

50Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Kedd Nov. 26, 2013 2:39 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe bent ült az APCben és merengett a történeteken, láthatóan Amanda nem foglalkozott vele, a kis sunyi. Megérdemli majd a visszakapott tréfát, csak ki kell találnia mi legyen. Egy alien tojás... nem jó, amint elemel egyet, az első ő lesz, aki a pofájába kapja az arctámadót, ami igazi lesz ezúttal. És addig élt, hehh. Nem jó. Az a baj, hogy nincs elég ötlete, sőt, perpillanat most semmilyen ötlete sincs sajnos, úgyhogy ötlet gazdához kell folyamodnia majd.
- Valaki tud egy jó tréfát kieszelni? - vetette fel csakúgy, hátha vannak tréfa gyárosok a seregben. - Elmondom privátban, mi a téma.
- Az jó, ha kreatív - röhögött Joe. - Akkor bajunk nem eshet, mellesleg minek magának kukkolni minket folyton a kamerán át? Pornó kell? Töltse le! - röhögött Joe és csapkodta a térdét nagy vidámságában.
Aztán arra várt, hogy induljanak, ha megérkeztek, fel kelt és sorakozott a többiekkel és várt.

51Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Kedd Nov. 26, 2013 5:49 pm

W.B.

W.B.
Parancsnok olyan pókerarccal nézett rád, hogy ezt elmondani nem lehet. Ez a tipikus „Hülye vagy fiam. Nem baj.” nézés.
- Ezek az újoncok egyik évről a másikra hülyébbek. – Bökte ki végül. – Majd akkor legyen feneketlen pofája, amint széttépte egy xeno.
A TSAPC érezhetően lejjebb szállt és a fékező rakéták is bekapcsoltak. Huppanás és kisebb robaj majd az APC megállt. Talajon van.
- Éjellátót fel, az eligazítás szerint, máris indulunk. Este van még, még sötétebb lesz. – Főhadnagy ezzel kinyitotta az APC ajtaját. – Mozgás! És kussban mindenki.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

52Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Szer. Nov. 27, 2013 2:41 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe várt, a parancsnok lehülyézésére, mármint, hogy őt hülyézték le, arra vállat vont és beintett, majd elröhögte magát vagányan... ő és a dögök... már volt dolguk egymással.
Na, de sajnos senki nem válaszolt, hogy tud e tréfát kiagyalni, így sajnos hoppon maradt és úgy tűnik, hogy megint csak sajnos, napolnia kell az ádáz, piszok Amanda ügyét. Grr!
Pedig jó lett volna már most valamit kiagyalni, namindegy, majd legközelebb.
Joe várt, hogy mikor mennek, mikor kezdődik a buli, közben persze átvillant agyán az is, hogy itt hagyhatja a fogát, de nem szeretné itt hagyni és jobb, ha az ember nem is gondol ilyesmire, míg túl nem éli az akciót egyszerűen.
Nem kell vele foglalkozni és kész.
Az APC ajtaja kinyílt, ők pedig kisorjáztak a főhadnagy után.
- A dögöknek nincsen humorérzékük az ilyesmire és pofázni se tudnak - mondta még utolsó szó gyanánt, aztán bekussolt.
Fegyver a kézben és csendben haladt előre.

53Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Szer. Nov. 27, 2013 5:29 pm

W.B.

W.B.
- Pofázni se tudnak? Akkor mégis mért vannak szektások? – Amanda oda tolta a képed alá a tévedésed. 2:0. Vagy inkább 2001:0? Arctámadó 2000 pontot ér.
Éjjeli sötétség hamarosan elérte azt a pontot, hogy tényleg piszkosul sötét van. Most már mindenféle képen kell az éjjellátó. Néhány feltehetően rovar zümmögése tölti meg az egyre hüllő sivatagot. Már csak hó kell, hideg már eléggé a hely. Csak épp nem hógolyó csatába igyekeztek.
Terv szerint a csapat szétvált. Ám nem ez volt a gond. Hanem az érzés, hogy figyelnek, az éjellátón át sem látni semmi gyanúsat.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

54Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Csüt. Nov. 28, 2013 5:08 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe ment előre, mint bika a bikaviadalon, csak itt nem felnyársalni kellett az ellenfelet, hanem megtalálni és inkább őket fogják felnyársalni, ha már itt tartunk, de reméljük ez nem következik be.
Fokozatosan hűlt le a levegő, Joe nem törődött Amanda pofázásával, magában még mindig tervezgette agya eldugott zugában a bosszút, a tréfát, ami epic lesz és sikeres és Amandát megeszi a fene.
De ez még odébb, előbb ezt élje túl Joe... és egyefene, Amanda is.
Nem lesz ő gonosz, természetesen mindenki élje túl.
Szóval fokozatosan hűlt le a levegő, egyre hidegebb lett a sivatagban, mintha tél lenne, hát igen. A sivatag már csak ilyen. Nappal pokoli meleg, este pokoli hideg. Nincs apelláta, hogy langyos, csak nagyon meleg, meg nagyon hideg.
Az az érzése támadt, hogy figyelik, de az éjjellátón keresztül nem sokat látott, mármint látott persze, hisz erre való, de nem látott semmi gyanúsat.
Fura.
Reméljük nem lesz gebasz.

55Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Csüt. Nov. 28, 2013 8:56 pm

W.B.

W.B.
- Vissza te sötét elméjű! – Förmedt rád a főhadnagy, mivel olyannyira előre csörtettél. – Mozgás érzékelős elől, hol képesztek ki téged? Leming falván?
Ezzel előre ment, téged visszaparancsolva. Hangtompítóval felszerelt pisztollyal a jobb kezében, balban mozgás detektorral. A raptor követte, majd előre futott és felugrott egy sziklára. Morgott, nem hangosan, de morgott.
- Megállni! Van itt valami. – Ezzel főhadnagy elengedte a mozgásérzékelőt és bal tenyerét felmutatta.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

56Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Pént. Nov. 29, 2013 11:48 am

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe ment és nem figyelt, hogy túl előre ment. Megesik az ilyesmi, előfordul, ha az ember túlzottan belemerül a dologba, vagy egyhangú a küldetés.
A főhadnagy figyelmeztette, hogy előre ment nagyon, Joe vállat vont.
- Nem, idióta falván képeztek ki - röhögte és vállat vont megint, majd figyelt mi lesz.
A raptor szimatot fogott, így megálltak és figyeltek, hogy nem e bukkan fel valami gyanús.
- Reméljük arctámadó és visszaadhatom Amandának - vigyorgott Joe gonoszan, majd legyintett, hogy azért Amanda se érdemelne ki egy igazit.

57Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Pént. Nov. 29, 2013 3:45 pm

W.B.

W.B.
Emelkedett hangvételedre megelevenedett alattad a sivatag homokja. Nem csak alattad. Homok máshol is meg elevenedett. Főhadnagy egy hangos ordítással nyugtázta az egészet.
- F*szé kell neked hangosan röhögnöd?! Mi a retekért van hangtompítós fegyver? Van neked agyad?!
Válaszra idő nem volt, ugyanis valami megmarkolta lábad. Következő pillanatban már egy szikla tövében fekszel. Kicsit elvesztetted az eszméleted. Ezen morfondírozni idő már nem volt. Valami megmarkolta a torkod és bal karod, sziklához szorított. Éjjellátó nem volt a szemed előtt, éjjeli égbolt csillagai viszont elégségesen megvilágították az illetőséget. Minő meglepetés.
Egy xeno.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

58Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Pént. Nov. 29, 2013 8:39 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe figyelte mi történik, nem sokat kellett várnia rá.
Meglepetés szerűen megelevenedett a sivatag, mint a mesékben, mikor könyvet olvasol vagy ilyesmi. Csak most sajnos ők a főszereplők és pórul járhatnak. De még hogy!
Joet dühítette, hogy mindig őt szekálják, bár most jogosan, de akkor is, a főhadnagy igazán leszállhatna már róla.
- Van agyam és befoghatom a pofádat, ha akarod! - váltott ellenséges hangnembe, de persze ki is békülhetnek, csak kerüljenek ki ebből a szarból előbb. Mindig ez a fontos. Túlélni az adott küldetést.
Azonban Joe előtt, mikor megragadták, elsötétült minden és arra ébredt, hogy egy szikla tövében fekszik, éjjel látója nincs meg és a csillagok fényénél egy dög pofája éktelenkedett előtte.
- A kurva anyád, dögölj meg! - kiáltotta és teljes erővel a dög képébe vágott puszta kezével, amitől lehet eltörik a keze, tekintettel a kitines páncélzatra, de mivel nem volt nála fegyver, ezért ezt kellett tennie.
Legalábbis vélhetően nem volt nála fegyver.
Aztán rúgott is egyet valahova, ahol érte a rusnyaságot, majd próbált felkelni, vagy arrébb gördülni, nehogy a dög támadása ott érje, ahol most volt.
És mindeközben még arra is próbált időt szakítani, hogy valami épkézláb fegyver után nézzen... bot.... kő, egyéb, bármi, csak legyen.
- Fiúk, segíthetnétek! Nem venném zokon! - kiáltotta még, hátha itt vannak a közelben a többiek.

59Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Pént. Nov. 29, 2013 10:21 pm

W.B.

W.B.
Ismét a homokban. Lény az ütések hatására elengedett, kezed sem fájdult meg, csak büdös és nyálkás, mint egy alien. Ám senki nem válaszolt, viszont egy alien halál sikolya felsivított. Utána még egy. Ám sajnos ezek nem te agyadat megkóstolni kívánó egyedtől származnak. Itt ólálkodik körülötted és a megfelelő pillanatot várja.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

60Sáslegelők     - Page 2 Empty Re: Sáslegelők on Szomb. Nov. 30, 2013 3:00 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe arrébb gördült tehát és várta, hogy mi fog történni, sajnos senki nem válaszolt, pedig jó lett volna, ha segítenek. Lehet a főhadnagy így áll bosszút, amiért beszólt neki? Csaknem. Pedig jó lenne, ha segítenének neki, mert eléggé nagy slamasztikába került, gebasz van, hehe, ahogy mondani szokás, na nem baj.
Majd kikerül belőle.
A dög elengedte az ütés erejére őt és ő szabad lett, így fel kelt első megmozdulásra és körbe nézett valami épkézláb fegyver után.
Meg valami kiutat is keresett, közben dögök visítottak fel, úgy látszik, valaki kiírtja őket, helyes, csak így tovább, jó lenne az ő dögével is végezni, meg kéne mondani a rossz fiúnak, hehe.
Joe tehát arrébb ment és kiutat meg fegyvert keresett és nem akart belebotlani tojásokba, vagy arctámadókba, meg dögökbe.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 6 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.