Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Sáslegelők     EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Sáslegelők     EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Sáslegelők     EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Sáslegelők     EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Sáslegelők     EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Sáslegelők     EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Sáslegelők     EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Sáslegelők     EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Sáslegelők     EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Sáslegelők     EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Sáslegelők

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Üzenet [1 / 6 oldal]

1Sáslegelők     Empty Sáslegelők on Hétf. Aug. 22, 2011 9:43 pm

avpwar

avpwar
Admin
Rengeteg nő itt, a növényevők sokszor megfordulnak, hogy jól belakmározhassanak a növényekből.
Helyenként kis kaparással némi vizet lehet találni.

https://avpwar.hungarianforum.com

2Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Kedd Okt. 01, 2013 2:32 pm

W.B.

W.B.
Global kaland felvezetés - Ember
USS Nautilus a zászlós hajó szeli át az űrt nyomában a többi nálánál jóval kisebb hajóval. Van itt minden hajótípus. N-1 Bougainville-ek, SV 100-as Reliant, no meg a kisebb tölteléknek nevezhető hajók, Neptun, Patfinder, Snakefighter vagy Erkaméder.
Mi is a cél? Épp ez az, csak a vezetők tudták egészen addig magukénak is tartották míg Ryushi naprendszerének határát át nem lépték.
Végül elérkezett a pont mikor mindenkit eligazítottak.
Egyszerű a cél: Idegenek totális kiirtása. E mellé parancsba adták, hogy predatorra lőni csak akkor, ha támad. Igen, az ICC nem ismeri el más értelmes faj létét, de itt oly lazán beszélnek róla, mintha olyan hétköznapi lenne. Nem kötötték a katonák orrára, hogy mi ez a visszatartás olyan lényekre való lövés ügyileg, mik emberre is vadásznak. Persze szóbeszédek már terjengnek pár napja, hogy jelenleg szövetségesek, mivel olyan predator klán ellen harcolnak a tengerészekkel, mik alieneket irányítanak.
Most viszont a bolygó visszavétele a fontos. Jelenlegi helyzetben nincs erőforrás új fegyverek kifejlesztésére, a meglévők utánpótlása is nehéz. Így egy a cél: Minél hatékonyabb taktikai módszereket kifejleszteni a rovar lények ellen. Most jön ezek vizsgája.

Gyér füves síkságon egy UD4-es kirakta gyomrában szállított APC-jét. Parancs egyértelmű volt. Terület felderítése alaptábor létrehozása végett.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

3Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Kedd Okt. 01, 2013 10:07 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
Életében most hagyta el először a Marsot, a szülőbolygóját. De mivel gyarmati tengerészgyalogos volt, így számított arra, hogy egyszer csak eljön ez a nap. Amint megkapta a parancsot izgatottan megnyalja a száját, majd gyorsan pakolni kezd. Azt a kevéske személyes holmiját ami van, gyorsan bepakolja egy hátizsákba. Fotó a szülőkről, némi ruha nemű, és egy éppen divatos napszemüveg. Ki tudja, talán valami nyugalmas helyőrségbe megy és lesz ideje napozni is, vagy kicsit felvágni a csajok előtt. Ezt követően kikocog a felvonulási télre, és várja a hajókat. A páncélja és fegyverei már úton vannak a hajóra. Magánál csupán egy egyszerű katonai rohamkést tart, azt is a tokjában.
Az UD4-gyel való úton majdnem rókázott egyet, amikor elhagyták a Mars atmoszféráját. Mivel épp küzdött ezzel a késztetéssel, így nem látta a Nautilust kívülről. Pedig látni akarta, hogy milyen a flotta egyik büszkesége. Képen már számtalanszor látta, de élőben teljesen más lehet. Látni, ahogy a hatalmas hajótest egyre csak nő és nő, amíg már az egész látóterét kitölti és ekkor beröppennek az jókora dokkoló hangárba, ami képes befogadni az ő hajójukat.
Amint kilép a hajó belsejébe el is feledkezik a hányingerről. Lenyűgözi a hajó belseje, de nem álmélkodhat sokáig, hisz küldik őket a kapszulába.
Amikor kifagynak, ismét elkapja a hányás roham. Ám ezúttal nem sikerül visszafognia és egy jó adag epét sikerült kihányni a kapszula mellé.
- Áh… de keserű. – morogja maga elé.
Végül sikerül megálljt parancsolnia háborgó gyomrának és kimásznia a fagyasztóból. Ezt követően gyorsan leszaladt a konyhába, hogy egyen valamit. Még a gyomra háborgása ellenére is bekap valami masszát, aminek egész kellemes tojás íze van. De azt már nem akarja tudni, hogy miből is készült. Ezt követően nem is beszélget senkivel, hisz senkit sem ismer, hanem figyel. Ekkor közlik velük, hogy hova is mennek és mi is lesz a feladatuk. Meg említették a predatorokat. Egyenlőre nem nagyon tudja, hogy ezek milyen lények, de elcsíp egy-két beszélgetést. Maga sem érti, hogy most miért említették ezt. Hisz az ICC tagadta ezt. De most… most nem tagad semmit. Mint tényt, tár az ifjú katona elé.
- A fene… - gondolja – szóval megyünk a bogarak ellen. De most mi a fene folyik az újabb játékos körül?
Feltámad benne az izgalom és a félelem is. Hisz már annyit hallott a kittin vázas idegenekről. Ellenben a predatorokról még szinte semmit. No meg néhány pletyka szerint afféle teszt alanyok lesznek, aminek egyáltalán nem örül. De most nincs itt az ideje, hogy ezen töprengjen.
Így gyorsan ki is kéri a felszerelését a raktárból, majd be is öltözik, mielőtt még az UD-4-es siklóba lép. A zsákot felteszi az ülőhelye fölé és jól odaszíjazza. Nem lenne jó, ha leesne, miközben ereszkednek. Az út most sem zökkenőmentes. Amint beérnek a bolygó légkörébe szinte azonnal rázkódni kezd a gép. Úgy érzi, hogy darabjaira hullik alatta. Ő így inkább behunyja a szemét.
- Csak ne essél szét, kérlek. – mondja.
Ez alatt erősen koncentrál, hogy ne hányja le az előtte ülőt. Ami remélhetőleg sikerül is. Végül már simábban mennek. Érzi, hogy átértek a kritikus ponton és közelednek a felszín felé. Ezt követően érzi, ahogy szilárd talajt ér a hajó, majd az APC kigördül a földre.
- Végre. – mondja egy idétlen vigyorral – Örülök, hogy megint egy bolygó van a talpam alatt.
Várja, hogy megálljon a jármű. Ezt követően magához veszi a hátizsákot, majd a fegyverét is a kezébe veszi. Sisakját a fejébe nyomja és a sisakba épített optikát alap helyzetbe állítja. A fegyverbe is benyom egy tárat, végül pedig a fegyvert 4-es sorozatra állítja be. Körül néz a füves tájon. A páncéljára felmázolt rejtőszín is hasonló árnyalatú, így valamilyen szinten beleolvad a környezetébe. Persze egy bogarat nem ver át vele, de az itt élő állatokat talán. A predatorokról nem tudja, hogy mire képesek, így velük kapcsolatban inkább csak reménykedik. Talán nem szúrják ki.
- Merre, uram? – kérdezi meg a velük lévő tiszttől.

4Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Szer. Okt. 02, 2013 10:11 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
(Időben az Alpok és Kardpart kalandok után)
//A felszerelésemet elveszítettem előző kalandok során. De ha ad támpontot a mesélő, a szerint rendezem, vagy veszek fegyvert.//


Az egyetlen dolog, ami a napokat egyre elviselhetőbbé teszi, azok a zuhanyzások, meg az edzések. A gyógyszerek teljesen kikészítettek, és ezek az átkozott, szinte élethű rémálmok totálisan leszívják az energiáimat. Mivel a szívgyógyszert még mindig szednem kell, a dühkitörések egyre hevesebben és gyakrabban jelentkeztek. Már kezdtem azt hinni, hogy megőrülök... ami végül is ha úgy vesszük, már rég megtörtént. A legutóbbi küldetéseim után, egyre bizonytalanabbul tekintettem a tükörbe.
De hát most itt vagyok. Szemrebbenés nélkül figyelem a társaim arcát. Férfiak, nők, kezdők és veteránok. Csendben hallgatom a gép zúgását. Az előttem ülő srác épp a rosszulléttel küszködik, és rosszallóan megcsóválom a fejem. Nem örülnék, ha bakancsomon kötne ki az ebédje. Mert utána tuti lenyalatom vele.
A mellkasom tompán nyomott, ahogy a gép rázkódott a levegőben, hiába vettem már be a kapszulát. Fene essen az egészbe...
Mikor landoltunk a bolygón, fegyveremet magamhoz véve léptem ki a többiekkel a bolygó talajára. Csendben néztem körbe, mikor meghallottam a rosszullétes srác hálálkodó szavait.
- Nem fogsz sokáig örülni neki. - néztem rá nyugodtan.
Pláne, ami vár ránk. A rovarok még egy dolog... De hogy állítólag szövetkeznünk kell azokkal a maszkos rohadékokkal is. Ráadásul nem lőhetem le! Mi az, hogy nem lőhetem le???
Dühített az egész, mert tudtam, hogy meg van a lehetőség arra, hogy bosszút álljak. De ha a velünk lévő csapatban játszik családom gyilkosa, nem tehetek semmit, max a fogamat csikorgathatom. Áh... szar egy világban élünk.

5Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Vas. Okt. 06, 2013 3:33 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Nagy buli van készülőben, a parancsnokság kitalálta, hogy a Ryushit kell betámadni a dögök ellen, hát akkor hajrá. Hosszú volt az út, de megérte, most már itt vannak, az APC pedig kitette őket szépen és elindultak. Most már rajtuk múlik, hogy mit és hogyan csinálnak, ők írják meg ennek a bulinak a történetét, hogy miként alakul majd.
- Helló, szépségem - vigyorgott a nőre, akivel már volt egy kalandja korábban. - Úgy látszik mindenhova együtt megyünk, de nem baj, ez csak jó, erősíti a csapat szellemet - mondta és várt mi lesz.

6Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Vas. Okt. 06, 2013 8:30 pm

W.B.

W.B.
Az APC motorja leállt. Ajtó mellet ülő pedig kinyitotta az ajtót, sivatag melege behatolt a csapatszállító belsejébe. Fűcsomókkal tarkított dűnék fölött ott ragyog a bolygó két napja. Olyan ismerős… valami ősrégi filmből. Dallam az csilingel is az ember fülében, de francnak se ugrik be ama ősrégi film neve.
Sziklák közül néhány kenguruszerű kis lény nézi végig a járműből kirajzó katonákat. Egy ideig nézték az embereket, majd tovább ugrándoztak. Nekik nincs melegük, ám a katonának az van.
- Jól van emberek! Fésüljék át a terepet itt kell felhúzni a főtábort. Nem lenne jó, ha bármi veszélyes a leendő falak közt lenne. – Adta utasításba a parancsnok. – Változtatunk a taktikán. Három-három fős osztag derít fel, két fős osztag a közelben kutakodik. Mint ha élnétek!
- Olyan, mint egy strand mi? – Szol Natasha, Frank és Joe fele a másik három fős csoportból egy ember. – Ha találtok tengert pálmafákkal szóljatok!
Bár itt a tenger az izzadság lesz, mit eme hőség kiszipolyoz belőletek. Hatalmas síkság kisebb dombokkal, néhány sziklával és más hasonló sivatagokra jellemző dolgokkal, mint a három méteres skorpió mi egy méterre tőletek ásta ki magát a homokból. Számára megjött a reggeli.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

7Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Hétf. Okt. 07, 2013 3:12 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Olyan nagyszerű hely ez, hogy az már csoda! Szinte lehengerlő, ráadásul az embernek valami frankó film jut az eszébe, ahogy ránéz a két a napra.
- Nektek nem ismerős az a két nap valahonnan? Biztos láttam már egy filmben - magyaráz Joe lelkesen, majd oda somfordál Natashához vigyorogva és le sem veszi szemét a nőről. - Jó a csapat - mondja vidáman, Natashára célozva, majd vár, hogy mi lesz.
Ekkor érkezik az utasítás, hogy kutassanak át mindent, mert itt lesz a tábor és nem lenne jó, ha éppen a táborban lenne valami veszélyes dög, vagy akármi, Joe egyetért.
- Csak délibáb kell és máris oké - felelte a katonának a tengerre célozva. - Biztos lesz délibábunk.
- Skorpió, tűz! - és tüzet nyitott, nem azért, mert félt, hanem, mert nem volt jobb dolga.
Remélte eltalálta.

8Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Csüt. Okt. 10, 2013 3:08 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
Amint kilépett az APC-ből az első dolog a hőség volt. Totál képen törölte és nem esett neki jól. Ám a maszk, ami elfedi az arcát elrejti a grimaszát is. Így csupán a rajta lévő ruha fog szépen átizzadni. Ha végeztek, talán lesz ideje megszárítani, de egyenlőre még nem tartanak ott.
- De kib*sz*tt meleg van. – gondolja.
Ezt követően egyik kezével próbálja leárnyékolni a szemeit, hogy jobban lásson. Majd az egyik katona megszólal mellette. Erre ő is próbál felnézni a két napra, habár annyira nem érdekli a dolog.
- Nekem nem. – feleli neki.
A hangját kissé eltorzítja a zárt sisak, de ettől még érthető, amit mond. Ekkor pillantja meg az ugrándozó lényeken a terepen. Ilyeneket viszont már látott.
- Ezek viszont ismerősek. – mondja – Károgó, vagy Kenguru. Még csak képeken láttam ilyet.
De ekkor jön a tiszt, majd mondja a feladatokat. Felderítés. Nem épp a kedvence, de legalább van valami dolga, ami kicsit el tudja vonni a figyelmét a melegről. Ekkor szólal meg egy másik katona. Szemmel láthatóan vicces kedvében. Neki annyira nem jött át a poén. Egyenlőre túlságosan lefoglalják a gondolatait az idegen lények, akik miatt itt vannak.
- Szerintem inkább füves puszta. – mondja. – Nem hiszem, hogy találnánk pálmafákat. Szerintetek?
Kérdezi meg a két katonát, akikhez hozzácsapódott. Egyik egy nő, míg a másik egy férfi. Ám ekkor eszébe jut egy másik kérdés is.
- Ti már találkoztatok a bogarakkal? – kérdi meg.
Kíváncsi a véleményükre, amire lehet, hogy válaszolnának is, ha nem ekkor bukkanna fel az eddigi legnagyobb skorpió előttük, amit életében látott. Szemmel láthatóan éhes és ők a főfogás. Ami nekik annyira nem jó.
- Azt a r*h*dt! – szalad ki a száján.
Meglepettségében hátrál is néhány lépést. Ekkor halja meg maga mellett egy parancsnak hallatszó szót. Erre ő is tüzet nyit a hatalmas lényre. Igyekszik kilőni alóla az egyik kittin páncélos lábát. Ugyanakkor igyekszik kitérni a hatalmas ollók elől. No meg a farkán lévő fullánkot is igyekszik elkerülni. Reméli, hogy ő talál, míg őt nem vágja ketté egy olló, avagy szúrja át a skorpió farka. A szíve majd kiugrik a helyéről, ami köszönhető a meglepettségnek és az ijedtségnek is.

9Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Pént. Okt. 11, 2013 8:33 pm

W.B.

W.B.
Hát üres gyomorral hagyta itt ezt a világot a skorpió. Kitin páncélja mégsem tűnik olyan keménynek, túl sok nem maradt belőle. Távolból a másik hármas csapat egy tagja felkiáltott:
- Rákok már vannak! Mért bántottátok szegényt? Szemetek!
- Mozogjatok már! Pont az ilyen veszélyforrások miatt kell átnézni a körzetet! – Förmed rátok a rádióban a parancsnok elég unott hangon. Ez, ez valamit közben szürcsöl… sivatag közepén ez ilyen lazán szlopál? – Mozognátok már? Csak harmincöt celziusz fok van, ez még hűvös.
Hűvös egy sivataghoz képest az. Időközben kisebb bogarak és gyíkok már a szétlőtt skorpió kitin alatti húsát kezdték felfalni. Míg a dűnék mögül halk ám mély elégedett mordulások hallatszanak.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

10Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Szomb. Okt. 12, 2013 3:41 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
- Na, ennek annyi - nyugtázta Joe és újra töltötte fegyverét, majd tovább indult a többiekkel, de azért nem bírta meg, hogy a mordulásokra, amik újra meg újra hallatszottak, megjegyzést ne fűzzön hozzá.
- Mi lakik itt, hogy ennyire morog, Jabba? - vigyorgott.
- Hé, Natasha, nem akarsz napozni? Bámulnánk a szexi tested, mm - röhögött egyet és arrébb is ugrott, nehogy a nő visszakézből leteremtse őt.
Szépen sétált, figyelte a környéket és azon tűnődött, hogy vajon még mi fog rájuk rontani.
- Vajon még mi lep meg minket ezen a szar helyen? - tűnődött hangosan is.

11Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Szomb. Okt. 12, 2013 8:18 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
Még mindig remeg kicsit a keze az ijedtségtől. Hiszen nem minden támad az emberre egy ekkora skorpió. Majd kicsit megrázza a fejét, hogy kitisztuljanak a gondolatai. A nyugalmat lassú légzéssel igyekszik magára erőltetni, ami végül is sikerül neki. Végre megnyugodott és sikerül uralkodni teste remegése fölött. Így hát ránéz a szétlőtt dögre, majd elhúzza a száját. Azt már el is felejtette, hogy a kérdésére senki sem felelt.
- Nem lesz ez könnyű meló. – állapítja meg magában.
Ezt követően ő nem rak be új tárat, hiszen minek. Még alig lőtt párat. Inkább csak megnézi a fegyver oldalán lévő számlálót, hogy hány lövésre elegendő lőszere van. A másik csapattól érkező élcelődésre nem is reagál semmit, csak feléjük néz. Könnyű nekik. Majd a velük érkező hang parancsa reccsen az éterben.
- Értettem, Uram! – küldi neki a választ.
- Valami kutyaféle. – mondja, ahogy ő is felfigyel a hangra, ami a dűnék közül érkezik. – Szerintem nézzük meg. Hiszen ez a parancs.
Fejti ki a véleményét. A másik fickót most, a szavai után legszívesebben lecsapta volna. De majd esetleg a felderítés után. Így viselkedni egy hölggyel. Ráadásul az a röhögés.
- A feladatra koncentrálj, bar*marc! – szól rá erélyesen, mivel kezd kijönni a béketűrésből. Már kissé sajnálja, hogy hozzájuk csapódott, de nincs mit tenni. – Mellékesen meg induljunk a dűnék felé. Nem akarom, hogy valami éjszaka átharapja a torkod.
Ezt követően megindul a dűnék felé, ahonnan az elégedett morranások érkeznek. Reméli, hogy tényleg csak kutyák, így bevárja a többieket is.

12Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Hétf. Okt. 14, 2013 6:21 pm

W.B.

W.B.
87 lőszer a tárban. Ennyire tényleg felesleges lőszert cserélni. Joe vagy a fél tárat kilőtte, vagy sok ideje van egyesével golyókat pakolni majd a tárba. Ő maga se tudhatja, mert már egy teli tár pihenget a fegyverében.
Három vadászgép repül nyugat fele. Égbolton néhány bárányfelhőből apránként kilép az anyuk, egy vadászgéphordozóvá alakított Reliant. AD-17 Pumák, bár mivel kísérleti hadjárat ez, feltételezhető, hogy új transz atmoszférikus AD-17I modellek. Innen nem lehet megállapítani, nagyon gyorsan tovaszálltak.
Hangosan felmordultak azok a lények mik dűnék mögül mordulásztak időnként. A nyelvtörő névvel ellátott rynth-ik. Két tülkös lomha növényevők, mik a szikkadt sást legelik. Köztük pedig a kis kenguru féle állatok ugrándoznak. Némelyik rynth lapockáján égetett seb éktelenkedik.
- Na jó katonák. Nézzek meg, hogy nem-e fertőzött valamelyik, továbbá számolják össze a billogok számát és fajtáját. – Reccsent fel a kommunikátorban a parancsnok hangja. – Remélem tudják mik ezek. Ha nem, akkor két hónapig WC-t fognak pucolni az alsógatyájukkal.
Azt fogkefével szokták, de mindegy. Náluk lehet ez volt. Tülökorrúakat nem igazán érdekelte a három kétlábú, pedig a szél is felőletek fújt. Felnéztek, ám utána folytatták az evést.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

13Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Kedd Okt. 15, 2013 6:01 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
Még elég sok lövése maradt, így hát nem is cserél tárat. Majd kicsit felnéz az ég felé, ahol repülők zúgnak el és szépen lassan ledobják a többi csapatot is. A fejesek úgy tűnik teljes körű offenzívát gondoltak ki, csak hogy ki tudják próbálni a legújabb játékszereket.
- Hmm… Remélem, hogy nem szívjuk meg. – gondolja, majd végiggondolja a lehetőségeket – De. Valószínűleg szívni fogunk. Talán még sem kellett volna erre a bolygóra tennem a lábam. Fene a romantikus képzelgésekbe.
Majd megpillantja a dűnék mögött a békésen legelésző rynth csordát. Ekkor reccsen megint a parancsnok hangja a fülében. Mintha csak mellette állna.
- Értettem, uram. – mondja ismét ugyan azokat a jól belévert szavakat.
Így hát el is indul feléjük. Az állatok nem nagyon zavartatják magukat, békésen tűrik, hogy ő és talán a társai is közelebb merészkedjenek. Majd ekkor ugrik be neki.
- Hogy a fenébe nézzem meg, hogy fertőzöttek-e? – gondolja magában megkésve – De talán van rá mód.
Mivel ez kicsit fontosabb, így elkezd a fűben keresgélni arctámadók után. A fegyverét tüzelésre készen tartja. Óvatosan lépked a magas fűben. Nem szeretne bármilyen meglepetést, ami végül is az arcába ugrana. Habár a sisak maszkja egy ideig biztos feltartaná a kis ördögfiókát, de inkább nem próbálja ki.

14Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Kedd Okt. 15, 2013 6:23 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
- Jól van, na, csak viccelődtem, nem kell rögtön a hős cowboyt játszani - vigyorgott, s felelt egyben a fickónak, hogy nincs baj, csak ugratta a nőt.
Nem is érti, miért kell elrontani minden remek tréfát, pedig ez jó poén volt, enyhe kis csipkelődés. A nő se fogja zokon venni, ha meg igen, az az ő baja, nem szánta durva poénnak.
Mennek nyugodtan, semmi nem tartóztatja fel őket, aztán megérkeznek a rynth csordához, vagy mihez és azt az utasítást kapják, hogy nézzék meg, hogy nem e fertőzöttek.
- Rendben, uram - szólt Joe és mivel nem volt ötlete, jobb híján követte a srácot és együtt fésülték át a helyet.

15Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Csüt. Okt. 17, 2013 11:21 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
//Üdv! Elnézést a késésért, meló miatt nem tudok gyakran jönni. Sajnos ez nem fog változni, de ameddig tudok, addig jövök. Ha nagy késedelmekkel, akkor azzal. Sad//

Csak némán hallgattam a körülöttem állókat. A parancs az parancs, az ember meg csak ember. Hibákkal és baromságokkal. A táj szép, a bolygó meleg, rinyálásra meg ilyenekre nincs idő. Feladat miatt vagyunk itt, nem másért. Hangtalanul vettem le a hátam tokjában pihenő Minigunt. Leellenőriztem a kicsikét. Tár, mellény, csatlakozók. Minden tiszta. A felém közeledő Joera rászegeztem a fegyvert, de nem sütöttem el, csak egy széles vigyor jelent meg az arcomon. Ha mocsok lennék, biztos lelőném. De hát nincs ilyen véletlen szerencsém, meg skizo dolgaim sincsenek. Egyenlőre. Végül leengedtem a puskát.
- Pont ide eszi a fekete segged a fene? - néztem rá vigyorogva. Barátságosan kezet ráztam vele, és egy csöppet se bántam, hogy ő is itt van. A másik katona is a közvetlenebb fajtából való, vagy legalábbis úgy viselkedik, mikor rákérdez, találkoztunk-e már bogarakkal. Mielőtt válaszoltam volna, egy skorpió támadás áldozatául estünk, úgyhogy a válasz bent rekedt a tüdőm mélyén. Hamar elintéztük, és mint a jó kis kutyák, akik csontot akarnak elásni, mentünk tovább. Már csak kézen kellett volna fognom őket, meg néhány virág eső, és olyan idilli... blöeeeh... Hánynom kell.
Joe közbeszólására csak forgatom a szemem, ahogy a csendben és a napon sétálunk.
- Faszikám, előbb dugnak meg téged a Marson a férfizuhanyzóban, mint hogy engem láss meztelenül. - mondom válaszképp, de felé se nézek, a tájat kémlelem. Tudom, hogy nagy dumás, és én már nem is szólok a poénjaiért, csupán cserébe ugyanolyan bánásmódban részesítem. Nem kell félteni. Nem vagyok sértődős fajta, és tudom, hogy férfiból van. Ha túl lő a célon úgyis a golyói bánják. A parancsot hallgatva, a dűne tetejére felérve a másik srác mellett megálltam, és onnan néztem le az állatokra.
- Mi a neved? - kérdeztem tőle, mert hát azért nem árt, ha le kell ordítanom a fejét, hogy vigyázzon, egy xeno próbál a háta mögött az agyába vájni.
Ha megkaptam a választ, én is bemutatkozok.
- Natasha, De csak Dühöngőnek szólítanak.
A parancsra már nem uramoztam, meg helyeseltem, a többiek úgy is megtették helyettem.
Azután gyors mozgással elindultam lefelé, ami hála az M3 hordmellénynek kicsit nehezebb is, de nem zavart, már megtanultam hozzá szokni, azzal mozogni. A minigunt a hátamon lévő tokba vissza helyeztem, s az M4A3 szolgálati pisztolyt elővéve óvatosan masíroztam keresztül az állatok közt. Bár tudom, a rhynt buta, és igen csak szelíd jószág, nem miattuk vagyok óvatos. Ha akarnék, akár meg is simogathatnék közülük párat, biztos nem vennék zokon. Egyetlen dolog, amivel rájöhetek, hogy egy állat megfertőződött, hogy az állkapcsa körül az arctámadó "lábának" mély sebet okozó nyomait, s a nyálkáját találom. Meg hogy a gazdatest igencsak nagy étvággyal bír, bár ezeket a nyammogó dögöket elnézve, nem támaszkodhatok csak erre az infora. Miközben az állatok állkapcsát kukucskálom, a lapockájuk, s oldaluk területét is igyekszem megvizsgálni, hogy a billogokat és a fajtájukat is összeszámolhassam. A sivatagi ugrók szelíden ugrabugrálnak a rhyntek sorai közt. Tőlük sem kell tartani. Néha rájuk is vetek egy pillantást, nincs-e esetleg fura megnyilvánulások, vagy szokatlan viselkedésük. Ha látom, hogy bármelyik állat fekszik, azonnal a közelébe férkőzöm, hogy megvizsgáljam, alszik-e, vagy kipurcant, de a közelítést is óvatosan teszem, mert nem tudhatom, hogy xeno, vagy esetleg egy helyi ragadozó ejtett el egy zsákmányt. Sok mindenre oda kell figyelni, de remélem, hogy a többiek is tisztában vannak ezzel. Nem szívesen íratnám be az aktámba, hogy egy Tövis farkas felzabálta!

16Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Csüt. Okt. 17, 2013 8:01 pm

W.B.

W.B.
Joe megtalálta ízeltlábú barátját a növényevőktől távol a fűben. Újabb skorpió. Ráadásul a haverjaival. Az ollócsattogtatással vajon a baráti ölelés szándékukat jelzik? Vagy a sziklák mögötti a már félig megevett vacsorájukat védik?
Erről a tülökorrúak tudomást sem vesznek, fiatalok a csorda közepén legelnek, védett helyen. Felnőttekkel pedig, nem mernek kikezdeni ezek az ízeltlábúak. Makk egészségesek a tülökorrúak, emésztésük is jó. Szag alapján. Úgy tűnik nem fertőzöttek. Natasha valamivel nem számolt. A fiatalok nagyon is játékosak. Olyannyira, hogy ő lett a játszó társ. Egyik borjú fellökte Natashát, majd körülötte ugrándozott.
Ennyit a billogkeresésről. Akadt mindenkinek egyéb elfoglaltsága. Rádión átérződik a parancsnok kuncogása, nem hallani, de valamiért mind hármatok hallja a fejében.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

17Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Pént. Okt. 18, 2013 5:52 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
- Na, bazdmeg - mondta Joe unottan. - Másból se áll ez a rohadt bolygó, mint skorpiókból? - zsörtölődött és lőtt, amikor meglátta a dögöt. Ez is dög, az is dög, tök mindegy, ami rovar az rovar és ő a rovar irtó, neki ki kell irtania ezeket a dögöket és legjobb barátja nem más, mint ez a remek kis fegyver. Célzás közben megpaskolta fegyóját és tovább lőtt, hogy kinyiffanjon végre a skorpió.
Remélte hamar megdeglik, jó lenne a skorpió ügy végére pontot tenni, mert ez így nem jó. Azt már most leszögezte, hogy már most utálja ezeket az állatokat, jó lenne végleg kisöpörni őket innen.
Egyébként Natasha korábbi válaszára csak nevetett, ők ketten puszipajtások és jól elvannak egymással, mármint Natasha meg Joe.
Joe lőtt és lőtt, lőtte a dögöt.
- Segíthetnétek! - mondta a társaknak.

18Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Vas. Okt. 20, 2013 11:32 am

Frank Mustang

Frank Mustang
Úgy fest, hogy a női társukat sem kell félteni. Elég hamar leugatja a szerencsétlen katona fejét, majd felé fordul. A váll lapján látja, hogy ő bizony felette áll a rangsorban. Habár nem nagyon húzott még el, de egyenlőre ő a feletesse. Így is áll hozzá.
- Frank a nevem, asszonyom! – szólítja meg.
Amikor ő is bemutatkozik, csak bólint egyet jelezve, hogy hallotta és üdvözli őt. A helyzet pedig kicsit megint forrósodik és ismét felbukkan néhány jól megtermett skorpió. Milyen balszerencse.
Ő szerencsére nem volt ott a katona mellett, amikor ismét felbukkantak a skorpiók. Ám ennek ellenére a tülökorrúak nem nagyon tűnnek izgatottnak. Mintha a skorpiók nem jelentenének veszélyt rájuk nézve. Érdekes. Kifejezetten érdekes. Valószínűleg csak védik a területüket a behatolókkal szemben, de akkor is , hála a tüzet nyitó társuknak ,veszélyt jelentenek, így nincs mit tenni. Ekkor veszi észre, hogy a nő is felbukott, hála egy játékos kölyöknek. Remélhetőleg nem épp kakiba esett, ám az egyes babonák szerint szerencsét hoz.
Ekkor ismét a fickó felé fordul, aki segítséget kér. Ő rá pedig egyenlőre semmi sem rontott, így dönthet. Egyenlőre a skorpiókkal hadakozó férfi megsegítése sürgetőbben tűnik, így hát a skorpiók felé fordul és a dögökre lő.
A fegyvert még a lövés előtt négyes sorozatra állítja, majd kihúzza a válltámaszt, hogy pontosabban lőhessen. Annak érdekében, hogy még pontosabb legyen térdeplő tüzelőállást vesz fel. azért választotta a négy lövéses sorozatot, hogy így spóroljon a tölténnyel, hisz ki tudja, hogy mikor kapnak utánpótlást. A feltűnő skorpiókba pedig belelő egy sorozatot.

19Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Hétf. Okt. 21, 2013 12:08 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Az állatok nyugisak, nem találok semmi különöset, amikor hirtelen a levegőbe hasít a lövések hangja. A sok dagadt testtől nem igazán látom, mi történik, bár az olló csattogásból, meg káromkodásokból ítélve, skorpiókra következtetek. Elindulok a hang irányába, ám hirtelen dobogást hallok, s utána kicsúszik a lábam alól a talaj. Egy kisebb rhynt kölyök kezd el táncot lejteni körülöttem, mint valami kiskutya, aki kibaszottul örül a haza érkező gazdájának. Játszani... játszani akar? Pont most? És erre még hozzá jön az a halk, ám annál bosszantóbb felettesi kuncogás. Vagy csak megint én hallom a hangokat a fejemben?
Megpróbálok megint felállni a földről, s a kicsi megpróbál felöklelni ismét, egy könnyed mozdulattal igyekszem kitérni előle. A nagy állatok között keresek menedéket, de ha ez sem sikerül, a szolgálati fegyverrel a levegőbe lövök egyet, hogy elijesszem. Remélem, hogy ezzel a mamáját nem fogom agyilag felbaszni, meg amúgy a csordát sem, de valahogy a fiúk lövéseire sem ijedt reakcióval feleltek. Ha nincs más választás, akkor ezt kell tenni.

20Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Hétf. Okt. 21, 2013 5:19 pm

W.B.

W.B.
Joe fegyvere kattant és elektromos kis ciripelés felharsant. Fegyver felzabálta a lőszert. Ám egy ollós még mindig jön.
Jött, Frank precíz sorozata elkaszálta. Sérülten visszavonulót fújt. Minél messzebb annál jobb, ezt gondolhatta, ugyanis nem a bandázó helyére menekült, hanem messze a sivatagba. Újabb győzelem a skorpiókon. Micsoda hősiesség az őshonos faunát ritkítani a xenok helyet. Bár őshonos fauna nasijának sem jó lenni.
Eközben Natasha a növényevők közt bóklászik. Kis rhynt társat kapott másik lökdösődő borjú társaságában. Már csak metál zene kellene és elmehetne pogózásnak, csak ez most nem olyan élvezetes. Hamar inkább egymással kezdtek foglalkozni. Lomha állatok. De csak a felnőttek. A kicsik…
Joe és Frank tűzharcára felfigyeltek a nagyok. Bár nem izgatta őket, hogy hullottak a skorpiók. Néhány nagyobb egyed felmordult, megcsóválták a fejüket, majd ettek tovább. Tökéletes altató műsor lenne olyan bikaviadal ahol rhynt bika az ellenség.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

21Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Kedd Okt. 22, 2013 12:39 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe lőtt, sokat, de egyszer csak kattant a fegyver, jelezve, hogy kiürült, újra tárazott, hogy legyen elég lőszere a bulihoz, de nem volt szükség rá, mert társa segített neki, így most ő jött eggyel.
- Kösz - felelte vidáman, mert megmentették. - Majd viszonzom - mondta és feltartotta a hüvelykujját, hogy oké.
Natasha pedig a rhyntekkel volt elfoglalva, hogy őt se érje unalom, játszott velük, bár itt nem volt jó játék, de bele kellett törődni.
Ha még segítség kellett, Joe elindult a nő felé, hogy segítsen, aztán folytathatták útjukat.

22Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Szomb. Okt. 26, 2013 11:31 am

Frank Mustang

Frank Mustang
Az utolsó skorpiót neki kellett leszednie, hisz a társa megint elpazarolt egy tárat. Ez fossa a golyókat, hogy csak így pazarolja, vagy mi a hét szentség. Ez pedig nem tetszik neki. Egyre inkább az a véleménye, hogy ez a fickó minden, csak nem katona. De a grimaszát a sisak jótékonyan eltakarja.
- Csak tettem, amit kellett. – mondja. – Ám viszonozhatnád azzal, hogy nem pazarolod a töltényt. Töltényt fosol, vagy mi? Így is kilőttél ezekre a dögökre két tárat, aztán meg amikor jön az igazi veszély letolt gatyával állsz, mert nincs muníciód. Buddhára! Hol tanítottak meg téged lőni, ember? Voltál egyáltalán kiképzésen?
Ez egy igazi letolás akart lenni, habár még csak közlegény, de ő legalább rendesen tud lőni. Eközben már felállt a tüzelő állásból, hiszen így mégiscsak könnyebb és gyorsabb mozogni. A nő pedig még mindig a háziállatoktól igyekszik megszabadulni, de nem túl sok sikerrel. De egyenlőre biztonságban vannak. A skorpiók is eltűntek, így egyenlőre minden nyugodt. Ez viszont gyorsan változhat. Így felmegy egy dűne tetejére a sisak optikáját pedig nagyításra állítja, hogy körbekémlelhessen.

23Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Szomb. Okt. 26, 2013 6:41 pm

W.B.

W.B.
Headset felreccsent, parancsnok szólt bele.
- Összpontosítsatok már. Feleslegbe ne lődözzön senki! Vagy nem kap zsoldot. Sem jeges kávét. – Ekkor valami szürcsölés hallatszott. – Mondjuk, most már senki nem fog kapni. Elfogyott. Dologra!
Táj változatlan, meleg és száraz. Az állatok apránként megelevenednek, tovább készülnek menni. Déli kánikulát akarhatják elkerülni.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

24Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Vas. Okt. 27, 2013 3:08 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
- Oké, nyugi, nem kell aggódni, vigyázok a lőszerre - csitította Joe a társát és faképnél hagyta, hogy Natashához csatlakozzon.
- Hogy vagy, segítsek? Mondjuk ezen a dög száraz helyen eléggé unalmas lehet élni, nem gondolod? Még pia sincs - ekkor reccsent rájuk a parancsnok.
- Kösz, parancsnok, mindig magáé az utolsó kávé - sóhajtott Joe és utána elröhögte magát. - Oké, vonszoljuk arrébb a seggünket, hogy örömet szerezzünk a parancsnoknak vele. Lefogadom, hogy valamilyen úton módon Natasha szexi seggét bámulja - nevetett egyet Joe.
Csak vicceltem - szólt Franknek, mert sejtette, hogy ezért megint pattogni fog, mint a múltkor.
- Na, a lényeg, hogy haladjunk - és elindult.

25Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Kedd Okt. 29, 2013 5:15 pm

Frank Mustang

Frank Mustang
Lenéz a dűne tetejéről a társaira. A nőről, Natasháról egyenlőre nem tud mit mondani. Nem látta még harc közben, így nem tudja mire számítson. A másikról viszont meg van a véleménye. Lődöz a vakvilágba, no meg a tárat is elhajigálja, ami szintén nem két fillér. Erre a képzésen külön felhívták a figyelmüket.
De ami azt illeti még magáról sem tudja, hogy fog eme száraz bolygón szerepelni, hiszen Idegenekkel még nem futottak össze és persze az lesz az igazi tűzkeresztség. Forró helyzetben már volt, de az teljesen más szituáció volt.
A parancsnok is megszólal a rádión. Semmi érdemleges, csak hogy haladjanak. Haladnak ők, ahogy csak tudnak.
Ekkor állnak tovább a növényevők is.
- Na még csak most jön az igazi meleg, úgy látom. – jegyzi meg halkan, ahogy nézi a tovább álló állatokat.
Ezt követően visszatér a társaihoz és az optikát is alaphelyzetbe állítja. Követi őket a kijelölt irányba. Ideje kicsit jobban is felmérni a terepet.

26Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Kedd Okt. 29, 2013 10:48 pm

W.B.

W.B.
Nincs a terepen túl sok érdekesség. Sivatag. És az egész bolygó ilyen. Minő változatosság. Adalékanyagnak fejetek fölött elszálló Pathfinder, az APC felé tart. Úgy tűnik a tábornak neki álltak. Sivatagban nappal meleg, este pedig hideg van, legalább megtudtok valahol húzódni.
Tülök orrúak árnyékot keresve a kanyon felé vonulnak. Nyomaik közt egy kis sötétbarna páncéllemezes kis szőrös karmos rágcsáló szerűség futkározik. Hamar a ti lábaitok közt kezdett rohangálni, mint egy hiperaktív pitiző tacskó.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

27Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Szer. Okt. 30, 2013 5:31 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe nyugodtan baktatott és arra gondolt, de jó lenne valami jeges ital. Whiskey jéggel, sör jéggel, bor jéggel, vodka jéggel, de jó is lenne, vagy akármilyen üdítőt is szívesen beszlopálna.
Csak lenne valami pia!
Gondolta magában és tovább gyalogolt, míg nem a lábuk között megjelent valami kis izé és ide meg oda rohangált, mint valami hiperaktív izé.
- Fő a változatosság - mondta Joe és nem lőtte le, amíg nem jelent közvetlen veszélyt. - Reméljük nem bánt ez a kis mitugrász - szólt a többieknek.

28Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Hétf. Nov. 04, 2013 1:14 am

W.B.

W.B.
Kis szőrös lényt kezdi érdekelni milyen íze lehet egy páncélcsizmának. Kóstolgatja, bár nem sok minden kárt tehet, néhány karcolás. Attól még csócsálja. Égen zajosan elszálló repülők sem zavarják meg, csak kicsit abba hagyja a csócsálást, felnéz, hogy mik azok, majd tovább rágja a bakancsot. Kis társai is jönnek cincogva.
Történik valami a kis cincogókon kívül? Pár lövés sorozat a távolban.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

29Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Hétf. Nov. 04, 2013 2:58 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe sétál és látja a kis lény kezdi megkedvelni őket, mert a bakancsukat rágja.
Elvigyorodott.
- Lelőjem? - kérdezte, ekkor a távolban lövések zaja hallatszott.
- Buli van - szólt. - Amondó vagyok, hogy siessünk - közölte és valóban szaporázta a lépteit is, hogy utolérje a csapatot, mert nyilván az övéik voltak, akik akcióztak.

30Sáslegelők     Empty Re: Sáslegelők on Csüt. Nov. 07, 2013 8:55 pm

W.B.

W.B.
Másik háromfős csoport volt, éppen kissé szorult helyzetben. Skorpió fészekbe nyúltak. Most nem nevettek, épp bőrrel megúszták, de legalább tanultak, hogy nem olyan vicces egy méteres skorpió.
Skorpiókon nem röhögtek, ám a szőrös kis bakancs rágcsálókon már igen. Sok ember majdnem szinte hősként gondol a tengerészekre, most épp inkább tűnik egy retardált bandának, mint hősöknek.
- Mia? Találtatok óriás hörcsögöket? – Egyik ordítja felétek.
- Feladattal foglalkozzatok. Skorpiók kővel való dobálása nem tartozik ide! – Reccsen fel ismét a parancsnok hangja. – Hamarosan dél. Ha estig nem sikerül kiépíteni a védelmet és jönnek a dögök, akkor titeket küldünk az első sorba! Dologra!
- Latrinát is ki kell ásnia valakinek. – Új hang, nem csapatból. Ugyan azon a sávon, amire ti vagytok kötve. – Délután latrinaásás, este emberi pajzs az idegenek ellen. Na hogy tetszik? Tudja egyáltalán még valamelyikkőtök, hogy mért császkáltok a sivatagban?


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 6 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.