el-o-el. -.-"
Belépés
Legutóbbi témák
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek
Chat Box
Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon
Általános társalgó
+50
Yeggdra’sil
Dean Backett
Parancsnok
Joe Comform
Sasszem
Heca'thei
Wargor
Bar'kha
Könyörtelen Bélrágó
Vash
Natasha Eicca
R'ka N'ritja
Antal Nimród
Steg-'in
Anita Cuccsy
George Crysmann
Daedric
Árny
Nat'ka'pu.
Akira Kazama
Riak'ja
Kínzó
Draquo
Bishop
Gaun'di
Péter Ezredes
Rey'derwa
Basil'isk
Nyikolaj Kerenszkij
Andrew Fox
George
Tövis
Than-guan
Zúzó
Éjlopó
Préda
Halál
Flexys
Riddler
Rémálom
Csonkító
Malakh'aij
Jehdin'nagara
Gyilkos
darakon
Koncoló
Thomas Martinez
avpwar
La'yyk
W.B.
54 posters
Ugrás a következő oldalra : 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34
783 Re: Általános társalgó Hétf. Okt. 15, 2012 7:11 pm
Préda
Kérdés! Aliens skilleknél nem láttam feltüntetve a védekezést. Se alapnál se tanultnál. Viszont a képekben meg bent van akkor most ez alap jár vagy hány skill-t kell érte adni csak mert felvettem:) de ha tanulni kell leadom. Szal azért kérdezem, h ne legyen félreértés mint Basil'isknál is THX! Ja a többi megvan lehet ellenőrizni is a kari lapomon...
784 Re: Általános társalgó Hétf. Okt. 15, 2012 7:45 pm
W.B.
Híreknél le van írva, új peredator rendszer van élesítve. Új alien nincs még, így a skill képek sem érvényesek még. Jelenleg a régi, adatbázisban lévő skillek érvényesek.
789 Re: Általános társalgó Vas. Okt. 21, 2012 4:44 pm
Halál
A profilodba átmész az aláírásokba és a hangulatjeleknél kikeresed a megfelelő képeket.
790 Re: Általános társalgó Vas. Okt. 21, 2012 4:46 pm
Steg-'in
Az "új" pred szabályzatban le van írva.
792 Re: Általános társalgó Vas. Okt. 21, 2012 5:10 pm
Halál
Egy kedves kis idézet, hogy figyeljetek!
Az, aki a sötétségben lapul, az árnyékokból
támad rád és csontos végtagjaival szétmarcangol.
Nem menekülhetsz elölelem, mert úgy is utolérlek...
Utol ér a halál.
793 Re: Általános társalgó Kedd Okt. 23, 2012 10:04 pm
Wargor
Üdv mindenkinek, új ragadozóval fog bővülni topic
794 Re: Általános társalgó Szer. Okt. 24, 2012 8:59 am
Heca'thei
Üdv!
Kíváncsi vagyok az előtörténetedre hogy milyen lesz. Van egy megüresedett helyünk a Perzselő vadászatban. Ha időben elkészülsz talán bejutsz. ///előző emberkét bannolták/// Minden esetre majd a mesélőn múlik hogy pótolja e a helyet vagy már hárman visszük végig a sztorit. ///Én is pici késéssel csatlakoztam a történethez///. Kalandokban gazdag sikeres vadászatot kívánok.
Kíváncsi vagyok az előtörténetedre hogy milyen lesz. Van egy megüresedett helyünk a Perzselő vadászatban. Ha időben elkészülsz talán bejutsz. ///előző emberkét bannolták/// Minden esetre majd a mesélőn múlik hogy pótolja e a helyet vagy már hárman visszük végig a sztorit. ///Én is pici késéssel csatlakoztam a történethez///. Kalandokban gazdag sikeres vadászatot kívánok.
795 Re: Általános társalgó Szer. Okt. 24, 2012 10:13 am
Vash
Üdv
Heca'thei nem rajtunk múlik hogy jöhet, hanem a mesélőn
Wargor neked pedig sikeres vadászatokat
Heca'thei nem rajtunk múlik hogy jöhet, hanem a mesélőn
Wargor neked pedig sikeres vadászatokat
796 Re: Általános társalgó Szer. Okt. 24, 2012 11:11 am
Halál
Üdv Wargor! Örömmel és izgatottan várjuk az előtörténeted.
Előre is, üdv közöttünk! ^^
//Vash, kérlek igazítsd középre a skilljeidet!//
Előre is, üdv közöttünk! ^^
//Vash, kérlek igazítsd középre a skilljeidet!//
797 Re: Általános társalgó Szer. Okt. 24, 2012 12:15 pm
Heca'thei
Tudom hogy a mesélőn múlik
Egyébként azon agyalok már napok óta hogy eléggé furcsa felállás lesz Basil'isk halála miatt.
Egy fiatal beavatott, egy nőstény akinek alig van valami keresni valója harcban és vadászatban, meg ott a "bukott vadászunk" vagy nem is tudom minek nevezzem aki ugyebár most a rangidős lett a sorban. Úgyhogy elgondolkodtató hogy ki vezeti majd a csoportot. Na de majd a többit a sztoriban ....
Egyébként azon agyalok már napok óta hogy eléggé furcsa felállás lesz Basil'isk halála miatt.
Egy fiatal beavatott, egy nőstény akinek alig van valami keresni valója harcban és vadászatban, meg ott a "bukott vadászunk" vagy nem is tudom minek nevezzem aki ugyebár most a rangidős lett a sorban. Úgyhogy elgondolkodtató hogy ki vezeti majd a csoportot. Na de majd a többit a sztoriban ....
798 Re: Általános társalgó Szer. Okt. 24, 2012 12:41 pm
Halál
A legjobb csapat! xD
Ez jól összejött! xD
Hmm... Lehet, hogy ezt a továbbiakban is meg kéne tartani!
Ez jól összejött! xD
Hmm... Lehet, hogy ezt a továbbiakban is meg kéne tartani!
800 Re: Általános társalgó Szer. Okt. 24, 2012 6:22 pm
W.B.
Emberek. Szabályzatban van a képek maximum, azt kellene használni, mert ez így nem jó.
802 Re: Általános társalgó Szer. Okt. 24, 2012 9:33 pm
Heca'thei
te vagy a legfiatalabb, én lány vagyok akkor tippelhetsz
Egyébként nem azt írja a képeknél hogy 200 magas, 220 széles a maximum? Avatar cserénél nekem ott oldalt azt írta :S ...de ha kell akkor átkreálom, sec perc alatt leszedek a széléből.
Így is saját készítés, lehet a dzsungelt kicserélem másfajtára. De azonnal megnézem a szabályzatban menyit ír.
Egyébként nem azt írja a képeknél hogy 200 magas, 220 széles a maximum? Avatar cserénél nekem ott oldalt azt írta :S ...de ha kell akkor átkreálom, sec perc alatt leszedek a széléből.
Így is saját készítés, lehet a dzsungelt kicserélem másfajtára. De azonnal megnézem a szabályzatban menyit ír.
805 Re: Általános társalgó Csüt. Okt. 25, 2012 6:36 am
Steg-'in
Szerintem te a fiatal vadász vagy és Bar'kha a bukott. Aztán lehet,. hogy tévedek
806 Re: Általános társalgó Csüt. Okt. 25, 2012 7:13 am
Vash
ép ez az én fiatal vadász vagyok jól mondod Steg-'in
807 Re: Általános társalgó Csüt. Okt. 25, 2012 10:42 am
Halál
No lám! Egy szintén grafikus képzéssel (vagy csak photoshop) bíró JK-val összefutni.... Nem gondoltam volna. És még lány is az illető!
Erre nem számítottam. ^^
Erre nem számítottam. ^^
808 Re: Általános társalgó Csüt. Okt. 25, 2012 2:10 pm
Heca'thei
XD nincs grafikus képzésem, és nem Photoshop csak szimpla paint progi.
Csak a fényre kell ügyelni hogy merről érkezik. Az alapján megválasztani a hátteret.
Itt pl predinél látszik hogy éles fény van de hátulról illetve a kép bal oldalán csillan be a vért, a keze stb. Ezért a képen a fény szögnek tőle balra kell esnie. Ha meg nézitek akkor a képen éles nappali fény van de a legnagyobb beszűrődés a kunyhó feletti résznél van és látszik hogy fektetett V alakban jön a fény, becsillan a fák lombjainál meg a talajon is. ami arra utal hogy még alacsony a nap állása délelőtt 9-10 óra lehet kb.
Csak a fényre kell ügyelni hogy merről érkezik. Az alapján megválasztani a hátteret.
Itt pl predinél látszik hogy éles fény van de hátulról illetve a kép bal oldalán csillan be a vért, a keze stb. Ezért a képen a fény szögnek tőle balra kell esnie. Ha meg nézitek akkor a képen éles nappali fény van de a legnagyobb beszűrődés a kunyhó feletti résznél van és látszik hogy fektetett V alakban jön a fény, becsillan a fák lombjainál meg a talajon is. ami arra utal hogy még alacsony a nap állása délelőtt 9-10 óra lehet kb.
809 Re: Általános társalgó Csüt. Okt. 25, 2012 2:16 pm
Heca'thei
És igen Bar'kha-ra céloztam. Steg-'in nyert.... Indulsz tovább a 100 forintos kérdésért?
810 Re: Általános társalgó Csüt. Okt. 25, 2012 2:39 pm
Halál
Ha ennyire jól ismered a fényeket, használj photoshoppot! Azzal jóval többre mész, hidd el!
És sokkal jobb képeket tudsz majd csinálni.
Ezt viszont megnézném nagyban.. ha nagyban is meg van.
Grafikus képesítésem nekem sincs. Mindent magamtól tanultam. És a skill képeket is magam csináltam, kivéve párat az embereknél.
És sokkal jobb képeket tudsz majd csinálni.
Ezt viszont megnézném nagyban.. ha nagyban is meg van.
Grafikus képesítésem nekem sincs. Mindent magamtól tanultam. És a skill képeket is magam csináltam, kivéve párat az embereknél.
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.