Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Előtörténet, karakterlap, kommunikátor, napló és a profil EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Előtörténet, karakterlap, kommunikátor, napló és a profil EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Előtörténet, karakterlap, kommunikátor, napló és a profil EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Előtörténet, karakterlap, kommunikátor, napló és a profil EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Előtörténet, karakterlap, kommunikátor, napló és a profil EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Előtörténet, karakterlap, kommunikátor, napló és a profil EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Előtörténet, karakterlap, kommunikátor, napló és a profil EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Előtörténet, karakterlap, kommunikátor, napló és a profil EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Előtörténet, karakterlap, kommunikátor, napló és a profil EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Előtörténet, karakterlap, kommunikátor, napló és a profil EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Előtörténet, karakterlap, kommunikátor, napló és a profil

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

avpwar

avpwar
Admin
Előtörténet

!Elfogadott előtörténet nélkül, nem lehet elkezdeni a játékot!
Minimum egy db. A4es lap 12-es betűmérettel. Ez a minimum hossz. Ebbe nem tartoznak bele az adatok, és az előtörténetet színesítő képek.
Helyesírásra vigyázzunk, sokat ronthat az értékelésen. De akinek esetleg diszlexia vagy hasonló problémája van, az jelezze, és ehhez mérten méltányosan kezeljük. De a Word nevű szövegszerkesztő használata alap minden rossz helyes írónál, és azért másnál is.

Legelőször meg kell adni a karakter adatait.
Faj: Ez lehet, alien, ember és predator. (aliennél a variánst is fel kell tüntetni, továbbá embernél még lehet szintetikus)
Nem: Alien esetében ilyen nincs.
Név: Embereknél normál név, predatoroknál lehet, pl. Törött Agya, vagy Gerd’dart. Alieneknél, Árnyvadász, Lidérc stb.
Becenév: Persze ha van, ha nincs, akkor nem kell feltüntetni.
Születési dátum: -
Születési hely: -
Rang: Karakter rangja, természetesen tábornok stb. karakterrel nem lehet indítani. (erről lejjebb)
Foglalkozás vagy volt foglalkozása: Munkahely, képzettség stb.
Külső és belső jellem: Karakter tulajdonságai. Pl. magasság. (Olyat tilos, csinálni, hogy pl. 2 - 2,5m közt. Konkrétan le kell írni.)
Felszerelés: Karakter alap felszerelése az előtörténet alapján.

Eme alap adatok hiányában az értékelő staff élből elutasíthatja az előtörténetet tovább olvasás nélkül. Ám, amennyiben a karakter speciális eset, vagyis pl. amnéziás (alien ilyen nem lehet) akkor pl. a születési dátumnál azt kell beírni, hogy ismeretlen és előtörténetben meg kell indokolni.

Előtörténet olyan staff-nak is kell, akik a játék történeti szempontjából élő karakterek és nem található meg a leírásuk az adatbázisban. Vagyis pl. Bishop számára nem kell előtörténet, ám egyéni fiktív fő karakterszámára szükséges.

Előtörténetet arra felhatalmazott staff bírálhat. Ám ha ő egyéb okokból nem ér rá, akkor át adhatja másnak a bírálást. Vagy, három napon belül, ha nem értékeli, akkor alapból a bírálás joga bármely staffra át szál. (Aki kapja, marja elv.)
Ha az előtörténetet hibáját a tulaj harmadszorra sem javítja akkor az előtörténetet el kell utasítani végleg.
Indoklás:

2163-ban született Győrben,egy jómódú,katona család első gyermekeként.Apja katona volt,ahogy a felmenői is.Báthori József lett a neve születésekor.A híres Báthori-családbeliek voltak a felmenői.Apja beiratatta egy katonai akadémiára,ahol megtanulta az alapokat.Rendszeresen járt box edzésekre az iskola mellett.
Ez egy el nem fogadott (tulaja nem javította végül) előtörténet. Manapság sokszor látom, mintha divat lenne, hogy vessző és mondat végi írásjel után nem hagynak szóközt. Általános iskolai tananyag. Ez egy súlyos stilisztikai hiba. Ha háromszori „elbírálás” után is ilyen a szöveg, akkor élből véglegesen el kell utasítani az előtörténetet.
Mivel aki harmadjára sem tudja kijavítani a hejesírási hibákat, holott elmondták neki mi a hiba, az nem FRPG-re való. (Igen, pontos j, direkt :p) Tartalmi hibára is ez vonatkozik.

Amikor a JK megírja az előtörténetet, és nem jelzi, hogy még folytatja, akkor a staff elbírálja. Ha hibákat vél felfedezni, akkor még nem értékeli, hanem felsorolja a hibákat és adhat javítási ötleteket (ha tartalmi a hiba) Ezután ha a JK kérdez még, akkor a válasz/tanácsadás nem minősül értékelésnek. Ellenben ha a JK azt írja, hogy kész, vagy hogy javította, akkor a staff értékel. (így másodjára) Ha ismét hiba van, akkor ismét felsorolja a hibákat. Ezt még kétszer lehet eljátszani. Ha harmadjára is ordas hibák vannak. (pl. képtelen volt eddig kijavítani, hogy az alien nem lehet hímnemű, pedig csak egy sort kellet volna törölni, akkor az pech)
Összesen tehát: értékeli a staff az előtörténetet, ha nem jó, akkor utána van még három javítási lehetőség. Negyedik nincs.
Szigorság oka, hogy aki ennél már elvérzik, az játékban sem boldogult volna. Viszont fontos megemlíteni, hogy enyhe és ritka helyesírási hibák még át mennek a rostán. Fő hibák a tartalmi, és súlyos helyesírási hibák.

Ha a staff elfogadja az előtörténetet akkor:
Le kell írnia a kezdőhelyet. (Melyik bolygó, esetleg város) Kezdő pénzösszeget meg kell adnia.

Predator előtörténetér 40-50 sp jár. Ha nagyon jó, azaz több oldalas és igényes akkor max 80.
Átlagos előtörténetért Profane (Beavatatlan) rang jár. Amennyiben átlagos és tartalmaz beavatást, akkor azt ki kell venni (de a minimum 1 oldalas hossznak meg kell lennie) vagy bővíteni. Jó tartalmas előtörténetre miben van beavatás az Insider (Beavatott) rang jár.
Továbbá maximum előtörténet alapján 4 fegyver birtokolható. Ezek közül: Csuklópenge, ceremóniás kés, Bakuub, Glaive, Karpenge, Pengekilövő, Boxer, Hálóvető, Csukló hálóvető, Hurokkötél, Shuriken, Sima és plazmagömbös váll-löveg, Alkari plazmaágyú sima és gyengített és különböző felszerelések (medikai, vágó gömb stb.) páncélok, billog.

Alien előtörténetért 20-30 sp jár. Ha nagyon jó akkor 50. Alaprang dolgozó, maximum felderítő érhető el.

Ember előtörténet alapból 40-60 sp. Max ha nagyon jó előtöri 90. Alap rang közlegény. Maximum Tizedes érhető el. Kezdő pénz karakter függő. CMC vagy WY alkalmazott 1000$ körüli értéket kaphat, de ezt az előtörténet minősége módosíthatja. Szabadúszó jelentősen többet.

Alienek közül alábbi variánsok játszhatóak:
Predalien
Xenoraptor
Dron
Runner
Monkyalien
Kígyótestű
Chrysalis

Továbbá a staffnak be kell állítania a JK fajához illő szint, a karakter rangját és besorolását. (Különben letolást kap, és nincs mentsége.)A hozzászólást avpwar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 22, 2012 1:31 pm-kor.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Előtörténet, karakterlap, kommunikátor, napló és a profil Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

avpwar

avpwar
Admin
Karakterlap

Folytonos frissítése szükséges, révén a karakter adatai itt találhatóak. Ezek lényegében az előtörténetben is leírt adatok, kiegészülve pár új elemmel.

Embernél:
Szükséges feltűntetni az egyenleget, hogy aktuálisan mennyi pénze van a karakternek. Dollárban számolunk, vagyis $-ban. (Függetlenül, a karakter származásától.)

Továbbá fontos feltűntetni álmodó/spears karakternél, hogy mennyi Támadás és Védelem ponttal rendelkezik. (Maximum mind kettőből három-három lehet.)

Predatornál:
Összes megbecsülés: 300
Jelenlegi megbecsülés: 150
Játék technikai szempontból a predatoroknál így lehetet megoldani, hogy a begyűjtött trófeákért a JK kap X mennyiségű megbecsülés pontot. Az eddig összegyűjtött összmennyiséget jelölni kell. Révén ez is dominanciatényező a társadalomban a megbecsülés. Ellenben játék szempontból egy fizető elem is, így mint „pénz” fogy. Ám pont ezért kell feltüntetni az eddigi szerzett összes pontot.
Továbbá predator játékosnál célszerű vezetni, hogy milyen trófeából hány van neki.

Aliennél:
Pempő címszó alatt fel kell tüntetni, hogy a játékos mennyi pempővel rendelkezik. Továbbá Düh név alatt hogy mennyi pontja van. (Maximálisan ugye három lehet.)


Skillek:
Fel kell tűntetni az eddigi összesen megszerzett pontok számát. És után az elköltött pontok számát. Végül a megvásárolt skilleket fel kell sorolni egymás alá.


NJK adatok
Játékoséhoz hasonló adatlapot nekik is kell vezetni, közvetlenül a játékos adatai után. Ahány NJK van, annyit kell készíteni. (Lehet egy hozzászólásba.)


Amennyiben a karakterlap nem megfelelő, kijavításig a JK felfüggeszthető. Vagyis nem vehet részt kalandokban. Ha egyhuzamban negyedjére sem sikerül kijavítani (pedig ő szerinte kijavította), akkor a játékost karakter véglegesen felfüggeszthető, ha szükséges kitiltható/bannolható/törölhető.


Napló

Röviden le kell írni az elvégzett kalandok történetét. Napló, vagy jelentés formájában. Ez már az íróján áll. Azt nem kell naplóba foglalni, hogy vettél 2L tejet és fél kiló rhynth oldalast. Kaland után mindenki egy héten belül írja meg a naplót. A naplót lehet jegyzetként is használni, hogy ne keljen utána nézni a postok közt, bizonyos dolgoknak. Játékos saját karakterlapját rejtő témában új hozzászólásként kezdhet neki a naplónak.Kommunikátor

Játékon belüli üzengetést itt tegyük meg. De NE chat módon, levélformában. Cím, név feladó. (dátum nem szükséges)
Főként mesélők szokták használna, ha kalandot adnak valakinek, ám JK is üzenhet itt JK-nak, mint ha levelet küldene stb.

Felszerelés és birtokolt dolgok

Ember és yautja oldalon fontos erre kitérni.
Első és legfontosabb a felszerelés. Kaland esetén a mesélő ezt nézi meg, hogy mivel is hadakozhatsz. Ezzel indulsz kalandra és PvP-re is. Részletesen le kell írni, hogy milyen fegyver, hány darab tár, hány darab és milyen gránát, milyen fajta páncél stb. alkotja ezt.
Ha pl. nem írsz páncélt a felszereléshez, akkor a mesélő nyugodtan írhatja, hogy egy alien leharapja a fütykösöd vagy hasonló, nincs páncél… az alsógatyát simán átharapja.
Fontos megjegyezni, hogy a kaland folyamán x-y okból kezedbe akad másmilyen fegyver, akkor azt neked és a mesélőnek kell észben tartani. Nem kell naponta frissíteni.
Birtoklás, amennyiben a karakterednek van saját űrhajója, háza, valami jövedelmi forrás birtoka (ültetvény stb.) és további tartalék fegyverek és eszközök; ezeket kell ide sorolni. Természetesen a járművek felszereltségét is le kell írni.

Tehát:
Felszerelés, azaz aktuális „cókmók” mi a karakternél van. Birtokolt dolgok közé tartozik a felszerelés is. A „Birtokolt” felsorolásában van minden felszerelés, jármű, stb. Felszerelésben pedig azok a kiemelt eszközök mik aktuálisan a karakternél vannak. Ezt optimális esetben kaland elején és végén szükséges frissíteni.
Civil ruhát, konyhai eszközöket stb. nem kell leírni, ez játék szempontjából lényegtelen.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Előtörténet, karakterlap, kommunikátor, napló és a profil Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

avpwar

avpwar
Admin
Profil


Aláírás
Aláírás egy roppant bosszantó dolog, amennyiben a felhasználó „giga-óriás” méretű képekkel pakolja tele. Viszont az AvP: War oldalon aláírás opciónak jelentős fontossága van. Mégpedig a skillek képeinek itt a helye. Adatlapon is fel kell sorolni a skilleket. Ám egy tapasztalt mesélő vagy játékos számára naponta keresgélni fárasztó. (Mesélőnek sokszorosan mivel ő több ember képességeivel is tisztábban kell lennie.) Tehát kis rutin után rögzül az emberben, hogy melyik kis ikonhoz, melyik skill társul. Ezzel kényelmesebbé teszi a játékot.
Továbbá spears/álmodó karakternek és aliennek fel kell tüntetnie mennyi speciális ponttal rendelkezik. Ezt a megfelelő kép beszúrásával lehet. Megtenni.
Szükséges képek a hangulatjeleknél találhatóak, a legördülő menünél kell kiválasztani. Ember, alien és predator skillek külön kategóriákban találhatóak.

Az aláírás ezen felül nem tartalmazhat más képet. (Kivétel az olyan staff karakter ki nem élő, már meghalt vagy csak jelképes személy.)

Aláírásba csak skill képek lehetnek, azokat pedig középre kell igazítani. Továbbá ha egy skillnek minden szintjét birtoklod, akkor a legmagasabbhoz járó képet kell betenni. Példa:
Probléma megöldásIXenoraptor sarlóskarLopakodásIIPontosságIIErősebb méregElmetépés


NJK-val rendelkező JK pl. Predator kinek van egy pokolkutyája, neki az alábbi módon kell kinéznie:
KarfegyverekIILándzsaIIVáll-lövegIILátásIOstorBestiakezelés
Deth'klew:
ÉletbenmaradásIntelligens engedelmMegsebesítés


Létezik egy második aláírás opció, ez közvetlenül a Profil oldalon található. „Mentális pontok” – neve van. Ennek hivatása alieneknél a „Düh” mennyiséget jelölő képek behelyezése. Embereknél, a hasonló funkciót betöltő „Támadás” és „Védelem” mennyiség képeinek is ez a helye. Szépség hiba, hogy itt közvetlenül nem érhetőek el a formázási lehetőségek, így magunknak kell eme parancsokat beírni és képek linkjét bemásolni.
Harmadik aláírás, pedig „Specializáció” néven fut. Ez csak alieneknek van. K.K.K.K.K rang elérésénél a választott specializáció képének itt a helye.


Avatár
Avatárok léte kötelező. Ezek a karakterek képei. Tehát egy férfi karakternek, ne egy sündisznó képe legyen avatárnak.
Avatárok maximális szélessége: 180
Magassága: 300 nagyobb nem lehet. De a 200 az optimális.

Avatár stílusa lehet fénykép, filmből való kép, játékból való kép, vagy akár rajzolt vagy digitális kép. Viszont jó minőségűnek kell lennie. (Továbbá rajzolt terén manga stílus is megengedett, de ne legyenek dinnye méretű szemek.)
Új játékos nem használhat olyan avatart ami már foglalt. Új avatar kép felvétele csak Staff engedélyjel lehet.

Rang lépés


Mesélőnek értékelnie kell kalandok után a játékosok teljesítményét. Amennyiben jónak látja, az adott játékos előző mesélőivel megbeszélve elő léptetheti a játékost. Ám ezt jeleznie kell egy adminnak vagy moderátornak. (Staffnak van külön fórum része és facebook csoportja is. Oda beírja, hogy szeretném X-Y játékost előléptetni és majd egy rá jogosult oda írja, hogy oké, akkor elő lépet.)
Ezen felül egy játékos kérvényezheti, hogy rangot lépjen, ám ne sértődjön meg, ha azt a választ kapja, hogy még nem. Rangot a játékos teljesítménye alapján lép, vagy a játékban elkövetett tette után.
Igen lehet lefokozni játékost. Ám alien esetén vicces, ha praetorian rangról alacsonyabbra fokozzák vissza. Kicsit irreális. – Lefokozás leginkább játékon belüli helytelen cselekedetért járhat. Pl. civil megölése, kötelességmulasztás stb.


Karakterek


Kezdetben egy embernek csak egy játékos karaktere lehet. Később igényelhet stafftól még maximum kettőt. Így maximum fajonként egy karaktere lehet a játékosnak. Ám eme lehetőséget a neki mesélők adják meg, ha úgy értékelik, hogy jól játszik és megbízhatóan ír. (Tehát nem kell heteket várni mire ír egy posztot.)
Továbbá az alternatív kalandok és pvp rész másodlagos, tehát ha kaland nem halad a JK miatt. mert a korlátozott idejét a pvp-re vagy az alternatívra fordítja, akkor át kell ütemeznie ezt, mert az elsődleges kaland a fontosabb. Ha nem teszi még felszólításokra sem, akkor akár véglegesen is bannolhatják ama karakterét.

Kalandban egyszerre csak két karakterrel lehet a játékos. Viszont a másodlagos pvp és alternatívban mind három karakterével lehet akármennyiben, viszont mint feljebb írva volt, ez nem lehet kihatással az elsődleges kalandokra.
Staffnak 4 karaktere lehet. 3 JK és 1 staff karakter.

Szabad karakterek
Előtörténetek részen belük az „Infók” témában található ama kiírás, hogy milyen karakterek létrehozása engedélyezet illetve tiltott. Ennek oka, hogy pl. a történet előrehaladásához CMC játékosokra van szükség, ám rengetegen szabadúszót kezdenek. Velük meg nem lehet globális eseményekben előre haladni. Belet tudnak szólni, de nem elégséges mértékben.Híradások


Hírek részen belül található egy „Játék világán belüli hírek” – nevű téma. Eme funkció összekötetésben van a Szabályzatban található kronológiával. Amikor a Kronológiába új bejegyzés kerül, akkor azzal karöltve eme „Játék világán belüli hírek” részbe új hír kerül. Ez amolyan szerepjátszó elem.
Kronológiába röviden a nyers tény kerül be. A játék világán belüli hírek részbe pedig az. Hogy ez miképpen jelenik meg a médiában. Tehát amolyan híradó, riport stb. mintha a játékos nézné a TV-t. Ennek célja, hogy a játékosok viszonylag tisztában legyenek az aktuális globális eseményekkel. Ezt lehet ő maguk idézték elő, ám az is lehet, hogy nem.A hozzászólást avpwar összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 11, 2013 2:48 pm-kor.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Előtörténet, karakterlap, kommunikátor, napló és a profil Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

avpwar

avpwar
Admin
Karakterlap kinézet


Példa


Fő tulajdonságok
Név: Halál

Rang: Királynő

Variáns: (Drone, Runner, predalien, stb...)

Születési hely: Ismeretlen

Születési idő: Földi idő szerint 2146. április 24.

Külső jellemzők: 5, 38 méter magas és 9, 72 méter hosszú az tűhegyes fogakkal teli szájától, a fullánkos farka végéig. Teste karcsú, egyben erőteljes (az avp film féle királynő). Kitinpáncélja mindig fényesen csillog.

Belső jellemzők: Nem tűri el, ha a fészekből valaki engedelmetlen, vagy gyenge. Szereti, ha erős egyedekkel van körülvéve. Mindenkire figyel, és mindig tudja, hogy ki, mikor éppen mit csinál. Fiatal korában szeretett vérfürdőt rendezni, s a vér szagára csak egyre jobban bevadult. Ám erre nem sok lehetősége akad, amióta fészke szaporításával foglalkozik.

Skillek
Megszerzett pont: 54

Elköltött pontok: 49

Megmaradt pontok: 5

Megvásárolt képességek:

Érzékelés ÉrzékelésIIÉrzékelésIIIProbléma megöldásIProbléma megöldásIIVédekezésVillám harapásErősebb méregPontosságI PontosságII  Extra páncél
ElmetépésFélelem Kényszer

Pempő mennyiség: 65

Düh mennyiség: 3Kalandok
Sikeres: 3
Fészek védelme
Megtorlás
Menekülés

Sikertelen: 1
InvázióKövető NJK karakterek: Új Japán fészek
_______________________
Kattints az alábbi linkre,  ha kérdéseid támadnak:
Alien szabályzat
Előtörténet szabályzatA kód, amit ki kell másolnotok és kitöltve beilleszteni a karakterlapotokba:


Xenomorphoknak


Kód:

[center][u][b]Fő tulajdonságok[/b][/u][/center]
[b]Név:[/b]

[b]Becenév:[/b]

[b]Rang:[/b]

[b]Variáns:[/b]

[b]Születési hely:[/b]

[b]Születési idő:[/b]

[b]Külső jellemzők:[/b]

[b]Belső jellemzők:[/b]

[center][u][b]Skillek[/b][/u][/center]
[b]Megszerzett pont:[/b]

[b]Elköltött pontok:[/b]

[b]Megmaradt pontok:[/b]

[b]Megvásárolt képességek:[/b][b]Pempő mennyiség:[/b]

[b]Düh mennyiség:[/b][center][u][b]Kalandok[/b][/u][/center]
[b]Sikeres:[/b]


[b]Sikertelen:[/b][b]Követő NJK karakterek:[/b]

[b]További játékos karakterek:[/b][center]_______________________[/center]
[right]Kattints az alábbi linkre,  ha kérdéseid támadnak:
[url=http://avpwar.hungarianforum.com/t454-alien]Alien szabályzat[/url]
[url=http://avpwar.hungarianforum.com/t437-elotortenet-karakterlap-kommunikator-naplo-es-a-profil]Előtörténet szabályzat[/url][/right]

Embereknek


Kód:

[center][u][b]Fő tulajdonságok[/b][/u][/center]
[b]Név:[/b]

[b]Becenév:[/b]

[b]Rang:[/b]

[b]Születési hely:[/b]

[b]Születési idő:[/b]

[b]Foglalkozás, vagy volt foglalkozás:[/b]

[b]Külső jellemzők:[/b]

[b]Belső jellemzők:[/b]

[b]Felszerelés és birtokolt dolgok:[/b]

[center][u][b]Skillek[/b][/u][/center]
[b]Megszerzett pont:[/b]

[b]Elköltött pontok:[/b]

[b]Megmaradt pontok:[/b]

[b]Megvásárolt képességek:[/b]


[b]Egyenleg:[/b][center][u][b]Kalandok[/b][/u][/center]
[b]Sikeres:[/b]

[b]Sikertelen:[/b]

[b]Feloldott fegyverek és páncélok:[/b][b]Követő NJK karakterek:[/b]

[b]További játékos karakterek:[/b][center]_______________________[/center]
[right]Kattints az alábbi linkre,  ha kérdéseid támadnak:
[url=http://avpwar.hungarianforum.com/t463-ember]Emberszabályzat[/url]
[url=http://avpwar.hungarianforum.com/t437-elotortenet-karakterlap-kommunikator-naplo-es-a-profil]Előtörténet szabályzat[/url][/right]

Predatoroknak


Kód:

[center][u][b]Fő tulajdonságok[/b][/u][/center]
[b]Név:[/b]

[b]Becenév:[/b]

[b]Rang:[/b]

[b]Születési hely:[/b]

[b]Születési idő:[/b]

[b]Külső jellemzők:[/b]

[b]Belső jellemzők:[/b]

[b]Felszerelés és birtokolt dolgok:[/b]

[center][u][b]Skillek[/b][/u][/center]
[b]Megszerzett pont:[/b]

[b]Elköltött pontok:[/b]

[b]Megmaradt pontok:[/b]

[b]Megvásárolt képességek:[/b][b]Összes megbecsülés:[/b]

[b]Jelenlegi megbecsülés:[/b]

[b]Trófea fal:[/b][center][u][b]Kalandok[/b][/u][/center]
[b]Sikeres:[/b]

[b]Sikertelen:[/b]
[b]Követő NJK karakterek:[/b]

[b]További játékos karakterek:[/b][center]_______________________[/center]
[right]Kattints az alábbi linkre,  ha kérdéseid támadnak:
[url=http://avpwar.hungarianforum.com/t453-predator]Predator szabályzat[/url]
[url=http://avpwar.hungarianforum.com/t437-elotortenet-karakterlap-kommunikator-naplo-es-a-profil]Előtörténet szabályzat[/url][/right]Adatok nélkül ahogy kinéz a három fajnál


Xenomorph adatlapFő tulajdonságok
Név:

Becenév:

Rang:

Variáns:

Születési hely:

Születési idő:

Külső jellemzők:

Belső jellemzők:

Skillek
Megszerzett pont:

Elköltött pontok:

Megmaradt pontok:

Megvásárolt képességek:Pempő mennyiség:

Düh mennyiség:Kalandok
Sikeres:


Sikertelen:Követő NJK karakterek:

További játékos karakterek:_______________________
Kattints az alábbi linkre,  ha kérdéseid támadnak:
Alien szabályzat
Előtörténet szabályzat

Ember karakterlap

Fő tulajdonságok
Név:

Becenév:

Rang:

Születési hely:

Születési idő:

Foglalkozás, vagy volt foglalkozás:

Külső jellemzők:

Belső jellemzők:

Felszerelés és birtokolt dolgok:

Skillek
Megszerzett pont:

Elköltött pontok:

Megmaradt pontok:

Megvásárolt képességek:


Egyenleg:Kalandok
Sikeres:

Sikertelen:

Feloldott fegyverek és páncélok:Követő NJK karakterek:

További játékos karakterek:_______________________
Kattints az alábbi linkre,  ha kérdéseid támadnak:
Ember szabályzat
Előtörténet szabályzat

Predator karakterlap

Fő tulajdonságok
Név:

Becenév:

Rang:

Születési hely:

Születési idő:

Külső jellemzők:

Belső jellemzők:

Felszerelés és birtokolt dolgok:

Skillek
Megszerzett pont:

Elköltött pontok:

Megmaradt pontok:

Megvásárolt képességek:Összes megbecsülés:

Jelenlegi megbecsülés:

Trófea fal:Kalandok
Sikeres:

Sikertelen:
Követő NJK karakterek:

További játékos karakterek:_______________________
Kattints az alábbi linkre,  ha kérdéseid támadnak:
Predator szabályzat
Előtörténet szabályzat


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Előtörténet, karakterlap, kommunikátor, napló és a profil Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.