Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Erdő        - Page 4 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Erdő        - Page 4 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Erdő        - Page 4 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Erdő        - Page 4 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Erdő        - Page 4 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Erdő        - Page 4 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Erdő        - Page 4 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Erdő        - Page 4 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Erdő        - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Erdő        - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Erdő

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Üzenet [4 / 5 oldal]

91Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Pént. Jan. 09, 2015 8:00 pm

Serpent

Serpent
Az események felgyorsultak. Az eleinte jónak tartott terv elbukott, mivel túl későn cselekedtünk. Doragon kis híján meggyulladt, de szerencsére elkerülve őt csapódott be a lángoló, alkohollal teli üveg. Következő Deathfistnek lett előkészítve, de szerencsére a halálos koktál tulajdonosa elvétette a célt, Koncolónak hála. A lángok bele kaptak lábába, de mivel gyors volt nem okozot nagyobb kárt benne. A támadó és társa, a másik humanoid röviddel ezután szörnyű kínhalálban pusztultak el. A Tervem pedig a következő: felmászok a tetőre, és segítek a rajtaütésben Koncolónak. Tervem telepatikus úton tudtára adom társaimnak.
________________________
PontosságI

92Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Vas. Jan. 11, 2015 11:41 am

Stalker

Stalker
Két ember kiiktatva, nagyon jól csinálta fajtársam. A tetőn keresztül most talán bejuthatunk, DeathFist esetében kétséges mit is lehetne kezdeni mert nem tud feljutni. Üzenek Koncolónak hogy segítsen jelezni hol vannak azokból a csapdákból hogy nehogy belemásszunk. Ha fent vagyok megnézem van-e bejárat amit használhatnék én is. Természetesen most is a lőrések holtpontjában másznék fel.

93Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Kedd Jan. 13, 2015 12:43 am

Koncoló

Koncoló
Sikerült nekiugranom az egyik embernek, aki elejtette az üveget és az üvegben lévő folyadék a lánggal érintkezve belobbant. A lángok elől sikerült elugranom, de kisebb égési sebeket kaptam a lábamon.
Végignéztem, ahogy az üveget tartó ember élve elég és a másik meg leesik a tetőről. A tető most már tiszta, de hallottam társaimat, amint telepatikusan üzennek egymásnak. Az egyik üzenet nekem szólt, miszerint ha van egy veszélyes szerkezet odafent, akkor valahogy próbáljam tönkretenni és azután keressek egy bejáratot az épületbe.
Mivel tudtam, hogy a szellőző már nemigen biztonságos, ezért kerülök minden szellőzőnyílást és keresek egy lépcsőházat vagy egy létrát. De először meg kell bizonyosodnom arról, hogy nincs e abból a szerkezetből több a tetőn.
Mivel nekem hátulról sikerült felmászni és előttem Stalker bekapott egy ilyet, így biztosan nem lehet már itt abból a tárgyból. Körülnéztem a tetőn és azt biztonságosnak találtam. Üzenek is társaimnak, hogy jöhetnek fel, mert nem találtam olyan szerkezetet.

http://dragonlord.hungarianforum.com

94Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Kedd Jan. 13, 2015 1:19 pm

DeathFist

DeathFist
DeathFist megdermedt, ahogy a kétlábú reccsenve érkezett a betonra. Mentális hullámai gyors "köszönöm" féleséggel reagálták le Koncoló segítségét, majd egy hirtelen mozdulattal roppantotta szét a szerencsétlen ingyen vacsora koponyáját szájszervével. Utána újra a bejárat felé fordult, ám a többiek üzenete agya mélyére hatolt. Míg a testvérei a tetőre igyekeztek, a lőrésben lévő ellenség figyelmét magára terelte, hogy a többiek feljuthassanak a tetőre. Néhol megpróbált savat köpni a lőrésbe, hátha valamelyik kétlábút találja el. De nemsokáig maradhatott, valahol tudta ő is, hogy a kétlábúak nem ostobák, s erősebb fegyverekkel állnak elő ellene. Így amint a többiek a tetőn vannak, eliramodik a falak mentén, s igyekszik a többiekhez csatlakozni, minél előbb.

95Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Kedd Jan. 13, 2015 6:06 pm

Doragon

Doragon
Ahogy az épületet futom, körbe a bent lévő emberek még mindig dobálnak kifelé égő üveget. Egyik ép a fejem mellet szál el. Rá nézek az embere, aki dobta, de egyelőre csak egy hangos sikolyos mordulást tudok tenni.

De ezután meg látom, hogy Koncoló sikeresen elintézi az egyik embert, aki mellettünk ér földet a betonon azonnal meg is halva. Testtel, nem törődve fel ugrok a falra. „Ideje volt már eljött hát a mi időnk.” Gondolom magamban, hogy ideje volt vissza vágni ezeknek az emberféléknek.

Elindulok a falon felfelé mászva ahol Koncoló megtisztította a terepet nekünk. Társaim segítségével ki próbálom kerülni a csapdákat az építmény falán.

96Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Csüt. Jan. 15, 2015 8:10 pm

W.B.

W.B.
Tetőn több gyanús fémszerkezet is van. Drótok, két fémhenger és valami ezüstösen fénylő anyag mi a padlózatra van kiterítve. Egy idegen persze nem tudja, hogy ez egy házi bomba mi celofános nyomásérzékelőhöz van kötve. Stalker már megtapasztalta. Feltehetően nem volt elég vegyszer a robbanószerhez, így helyenként elég nagy hézagok vannak.
Felfele vezető lépcsőház nincs nyitva, az ajtó csukva. Ha zárva lenne az se jelentene gondot, egy idegen könnyen betörheti. Mögötte lévő barikád viszont el van tolva, csak így juthatott ki a két ember. Ajtó betörése után biztosan tudni fogják már, hogy bent vannak az idegenek.
DeathFist és a többiek könnyedén fel tudnak jutni. DeathFist sava nem talált el egy embert se, de megrémültek és elhúzódtak a lőrésektől. Mire ismét kikandikálhattak, már egy idegent sem láttak.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

97Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Kedd Jan. 20, 2015 9:10 pm

DeathFist

DeathFist
DeathFist követve a többieket, szintén feljutott a tetőre. Az anyag, mely helyenként beborította a tetőt, egy pillanatra megállásra késztette. Nem tudta, mi ez, de elég tapasztalt volt már ahhoz, hogy tudja, a kétlábúak szerkezetei képesek kárt tenni benne. Ügyességét bevetve igyekezett tovább a szabadon hagyott részeken, s ha sikerült eljutnia az ajtóhoz épségben, egy könnyed csapással nyitja ki a lépcsőház ajtaját. Reméli, hogy testvérei, kik a tetőn vannak, követik majd. Death gyors mozgással igyekszik lefelé a falakon mászva.

98Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Pént. Jan. 23, 2015 9:08 pm

Koncoló

Koncoló
A többiek is feljutottak a tetőre, de egy pillanatra megálltak egy számomra ismeretlen anyag miatt, ami helyenként beborította az egész tetőt. DeathFist a szabadon hagyott területen átjutva elérte az épület tetőtéri bejáratát, amit nem olyan egyszerű áttörni, mivel az ajtó mögött biztosan több bútordarab vagy fémlemez is van. De ez egy idegennek nem jelent gondot. Ha áttörünk, akkor az alattunk lévő emberek megtudják ugyan, hogy bejutottunk fentről, de már könnyen el tudjuk őket intézni, mielőtt erősebb fegyvereket vennének magukhoz. Ha ezt a 2-3 embert elintéztük, akkor a tűzfegyvereseket hátba tudjuk támadni és aztán a fegyverteleneket vagy kivégezzük, vagy pedig elraboljuk őket keltetőnek.
Most csak várok, míg DeathFist áttöri az ajtót és Stalker is feljön a tetőre, így gyorsan bejutunk és minden embert megölünk.

http://dragonlord.hungarianforum.com

99Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Szomb. Jan. 24, 2015 10:45 am

Serpent

Serpent
Feljutottam a tetőre. Ám hamarosan egy, az emberek által készített csapda állta el az utamat. Egy pillanatra megtorpantam, és nem tudtam mitévő legyek. Ha csak egyetlen egy rossz lépést teszek, talán mindannyian meghalhatunk. Aztán megláttam Deathfistet amint a tető tiszta területein közlekedve megközelítette a tetőn lévő bejáratot. Majd én is ugyanígy tettem, és így eljutottam én is a ajtóhoz. Ha sikerül áttörnünk, utána már könnyedén elintézhetjük így öten az embereket.
_____________________________
PontosságI

100Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Vas. Jan. 25, 2015 12:17 am

Stalker

Stalker
Képességeimhez mérve próbálom elkerülni nehogy megint egy álnok csapdába lépjek. Mind feljutottunk a tetőre, ez már jó. A bejárat zárva, üzenek a többieknek hogy ne próbáljuk azonnal betörni hanem használjunk egy jóval halkabb megoldást. A savat, nagyobbik társunk képes is savat köpni így neki nem okozhat gondot hogy szétmarja a bejáratot és a mögötte levő barikádot. Ha ez nem válna be akkor már tényleg csak a nyers erő marad, betörünk és kész. Bent majd eldöntjük hogyan tovább.

101Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Vas. Jan. 25, 2015 3:16 pm

W.B.

W.B.
DeathFist betörte az ajtót, mivel nem olyan gazdateste volt mi képes lett volna kilincset használni, így agyában más lehetőség meg sem fordult. Egy kis lépcsőház vezet lefele egy terembe, miből a fafeldolgozó csarnokba lehet átjutni, annak felső szintjére, onnan pedig a garázsba. Más lehetőség innen az egykori öltözők, kis raktár, ebédlő, illemhelységek, meg azaz elzárt szoba ahova elsőre sikerült bejutni, csak elbarikádozták a tovább vezető utat.
Mikor Death leért egy gyerek rohant le egy másik lépcsőnél, míg másik irányból sörétessel rálőttek. Egy férfi volt, valószínűleg ő töltötte be a hátvéd szerepét, míg a fegyvertelenek a garázs felé menekülnek. Sörétessel nem is, a késsel jól bánik. Sikerült egy konyhakést egyenes Death nyakába dobnia. Sav az acélt hamar szétmarta, ám nem fog a seb gyorsan begyógyulni, kivérzés sem áll fent, ám a kótyakosság idővel a vérveszteség miatt biztosan arcon fogja csapni az idegent.
Férfi felmentésére két ember jön gyors léptekkel felfele ugyan azon a másik lépcsőn ahol a fegyvertelenek elfutottak. Egyiknél egy házi eszkábálású lángszó van, mit inkább disznópörzsölésre lehetne csak használni. Death támadója vissza vonulót fújva mosdók felé hátrált, sörétessel fedezve magát.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

102Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Szer. Feb. 04, 2015 10:19 pm

Stalker

Stalker
Nagy társunk megnyitotta az utat számunkra a féktelen gyilkolásra és rombolásra. Oly rég próbáltam bejutni és most végre eljött ez a pillanat, félig már győztünk itt. A keltetőknek szobái számomra értelmetlen funkciókat töltöttek be, de nem is azért vagyok itt hogy erre rájöjjek. Meg is érkezett egy fegyveres, megdöbbentő volt ahogy egy mezei késsel ezt tudta végigvinni. Ekkor jött meg még két inkubátor, az egyiknél a gyűlölt tűzcsináló fegyver van. Öten vagyunk két emberre, a harmadik elmenekült.

- Próbáljuk meg minél több oldalról rájuk támadni, lehetőleg ne tömörüljünk és használjuk a falakat. Ha elég közel jutunk a lángszóróshoz akkor a fegyverét nem használhatja anélkül hogy magában sem okozna kárt. Továbbá jó lenne ha legfeljebb ketten a menekülő nyomába szegődne. Ha nincs senki akkor én magam megyek érte.

Ez esetben a plafonról közelíteném meg és onnan ugranék rá, talán ez elrettenti attól hogy rám lőjön mert vérem megölheti akár őt is.

103Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Vas. Feb. 08, 2015 11:54 am

Doragon

Doragon
Utolsónak érek fel a tetőre. Fel érve látom Deathfist betörte az ajtót. Belülről fegyver zajt halok és látom Deathfist kicsit meg billen, hátra lép egyet majd előre ront. Halom, ahogy mondja gondolatával a taktikát és én követem azonnal a fal és plafon közötti sarokba mászok, amilyen gyorsan tudok. Látom az embert, amelyik lángszóróval hadonászva tart vissza bennünket meg próbálok minél gyorsabban kerülgetve a lángokat a közelébe férkőzni.

Mikor elég közel kerültem hozzá oldalfalról meg próbálom úgy elkapni, hogy a lángszórót ne legyen ideje felém fordítani és egy meg felelő lékeléssel végzek vele azonnal.

104Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Pént. Feb. 13, 2015 5:17 pm

Serpent

Serpent
Egy nekifutás, és utána mégegy. Végül az út e puhány gazdatestekhez Death jóvoltából szabaddá vált. Még egy kicsit álltam ott egyhelyben, hogy megvárjam lemaradt társunkat Doragont. Amint felért, el is indultam, de nemsokára egy humanoid jött elő az épületből amibe az imént társunk betört. Kiváló reflexekről téve tanúbizonyságot egy kést dobott társunk nyakába. A pengét már szinte azonnal szétmarta testvérünk vére, de sérüléseket így is okozott, habár elég minimálisakat amik nemsokára be fognak gyógyulni. A késdobáló ezután vissza is vonult, akit két másik társa fedezett, egyiknél egy tűzcsináló volt mi inkább csak felületi sérüléseket tud okozni. Ekkor hallom meg társam gondolatát miszerint kettőnknek a menekülő után kellene iramodni és lerohanni őt, a többieknek pedig körbevenni ezt a kettő embert. Majd én is közlöm gondolatomat - én utána megyek, ha valaki eljön velem, a tervem a következő: társam aki velemjön megpróbál elékerülni, én pedig hátulról elkapon, és hátrafeszítem a fejét, úgy, hogy megsérüljenek a létfontosságú részek a nyakában.

__________________________________
PontosságI

105Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Kedd Feb. 17, 2015 4:50 pm

W.B.

W.B.
Stalker és Serpent
A WC-knél értétek be a menekülőt. Stalkert elvétette a lövéssel, túlságosan felfele ment a lövés. Így mennyezetből robbant ki egy kis rész mi megingatta Stalkert és a padlón kötött ki. Míg az ember ezzel volt elfoglalva, Serpent gond nélkül mögé került és kitörte a nyakát.

Doragon
Egyedül nem sikerülhet. Lépcsőházat lángtengerbe borította az ember. Hátrálni kezdtek, a másik ember megeresztet időnként egy lövést, hogy a szűk kis tűzgyűrűn ne merjen átugorni egy idegen.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

106Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Kedd Feb. 24, 2015 10:49 pm

Stalker

Stalker
A plafonon közlekedtem, sűrű nyálkacseppek hullottak a padlóra, gusztustalannak tűnhet, de nem nekünk. A lőfegyver a közelembe fordult, hangosan eldördült de elmaradt a fájdalom. Helyette zuhanni kezdtem, de épségben értem földet. Fajtársam eközben sikeresen megölte a kétlábút, ez elégedettséggel töltött el, még ha nem is én vittem be azt a végzetes mozdulatot.

Az már nem volt jó hogy a lépcsőforduló még nem a miénk. Egyenlőre a mi oldalunkon van a kezdeményezés és a túlerő is. Mi lenne ha én és Serpent várnánk amíg az emberek elhaladnak a bejárat előtt és akkor csapnánk le rájuk. De ha nem jönnek akkor mi megyünk, lehetőleg nesztelenül kellene elérnünk a bejáratot és onnan olyan gyorsan megrohanni a fegyvereseket hogy ne maradjon idejük reagálni, vagy legalábbis a lángszóró hatótávján belül legyünk.

107Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Szomb. Feb. 28, 2015 8:28 pm

Préda

Préda
-Préda és két (NJK) követő társa a királynőjük parancsára indult a fatelepre. Már a ,,látóhatárban hallani és érezni" lehetett a konfliktus kibontakozását.
~Ti itt maradtok őrködni. -Parancsolt Préda Rémre és Vérengzőre.
-Préda pillanatok alatt bejutott a területre és érzékszerveit hegyezve társait fürkészte, de csak a távlati zajok rezzenései jutottak el hozzá. A már megszokott fegyver dörrenés. Az első épület felé vette az irányt és a kitermelésre váró faanyagok árnyékában tört előre. Ezúttal nem ügyelt annyira a nesztelenségre, mert a felfordulás már kezdetét vette.
~Minél hamarabb meg kell találnom a zajok forrását remélem még nem késtünk el.
-Préda a lépcsőház felé vette az irányt.

108Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Hétf. Márc. 09, 2015 1:53 am

Koncoló

Koncoló
//Kicsit kimaradtam...//

A többiek már bent voltak, amikor éreztem, hogy még három fajtársunk közelít az épületek felé. De mivel én itt maradtam a bejáratnál és éreztem, hogy Doragon veszélyben van, így gyorsan bementem az épületbe, hogy segítsek neki.
Ahogy közeledek felé, észreveszem a többiek nyomait is. Miután megérkeztem, láttam, hogy Doragon tényleg bajban van. Néhány ember tűzgyűrűt csinált és hátrálnak. Doragon pedig nem tud átugrani, mert néha az emberek a tűzgyűrű felé lőnek pár töltényt.
,,Ha már bejutottunk, akkor megoldjuk valahogy, csak az a gond, hogy itt egy szellőzőt se vettem észre."
Megpróbálok valahogy segíteni fajtársamnak, ahogyan csak tudok. De nem biztos, hogy sikeresen át tudunk itt jutni. Serpent és Stalker meg valahol az épületben öli az embereket. Így feléjük küldök feromonokat, hogy ha végeztek, akkor majd jöjjenek a lépcsőházba segíteni. De lehet, hogy ezt az üzenetet a három új fajtársunk is vette, akik erősítésként érkeztek ide.

http://dragonlord.hungarianforum.com

109Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Hétf. Ápr. 06, 2015 8:19 pm

W.B.

W.B.
Emberek visszaértek a lépcsők aljáig. Lépcsőházat lángtengerbe borították. Minden más lehetséges útvonalat is megpróbálnak az épületben ellehetetleníteni. Feldolgozó csarnokot is elkezdték lángtengerbe borítani. Felgyújtják az épületet. Felperzselt föld. Meg próbálnak elmenekülni.

// Többiek? //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

110Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Hétf. Ápr. 06, 2015 11:09 pm

Stalker

Stalker
A gyűlölt tűz mindenhol ott van, érezni lehet kétségbeesésüket a humánoknak, a félelem pedig csak biztat az ölésre minden alient.

- A humánok menekülnek! Mindannyiunknak távoznia kell innen mert különben a láng elemészt minket, az úrnő bizonyára nem akarná hogy így végezzük.

A PredAlien így elkezdi kivonulását gyorsan az épületből hogy majd kint lesből figyelje a fejleményeket, egyenlőre nem akar harcba bocsátkozni mert képes lenne ugyan meglepni egy, legfeljebb két embert de utána az emberek túl ereje és azok a gépek elintéznék a savvérűt. A xeno vár, vár a megfelelő pillanatra hogy lecsapjon, vagy hogy fajtársai jobb terveit végrehajtsa.

111Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Vas. Május 10, 2015 9:45 pm

Koncoló

Koncoló
Nem tudtam átjutni az emberekhez, mivel már eltűntek a helyszínről. Több felől is tüzet éreztem, az emberek minden lehetséges útvonalat felgyújtottak és menekülni próbálnak. Doragonnak küldtem feromonokat, hogy ki kell mennünk az épületből, mert minden folyosó lángokban áll. Ekkor jött Stalker üzenete.
Már egyre jobban éreztem, hogy közeledett a tűz. Tudtam, ha nem jutunk ki, itt fogunk elpusztulni. Így megfordultam és a lépcsőházon keresztül a tetőre másztam, mivel az egész lépcsőház is valamennyire lángokban állt.

http://dragonlord.hungarianforum.com

112Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Szomb. Márc. 18, 2017 8:22 am

Préda

Préda
Az idegen még be sem ért az üzembe a lépcsőházból és az épület egyes részeinél a tűz már megkezdte dolgát. Mindent felemésztett a hőmérséklet egyre csak nőtt. Préda megtorpant. Több idegent és embert érzékelt menekülni az épületből. Vérengző és Rém mentális üzenete pillanatok alatt elérte Préda elméjét. A két követő volt az őrszem, akik felfigyeltek a kimenekített emberekre. Az útvonal adott volt a menekültek a ,,garázs" felé vették az irányt. Préda azonnal mozgásba lendült, de a tűz elől kimenekült testvéreit értesítette, hogy csatlakozhassanak az üldözéshez.

113Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Szomb. Márc. 18, 2017 2:49 pm

W.B.

W.B.
Olyan sok éghető anyagot nem tartalmaznak a falak, padló… az anyagok amikkel itt dolgoztak az már bizony éghető, sőt némely hordó gyanús gázt is elkezdett a hő hatására kiengedni, ami be lobbant és így a hordók felrobbantak. Tűz végig száguldott az épület folyosóin, a lépcsőházon és kivágódott a tetőn az ég felé. Ekkor már mindegyik fészeklakó kijutott a tetőre.
Robbanás kellemetlen velejárója volt, hogy Préda pár perccel később eszmélt fel fák között. Koncoló sikeresen landolt a földön és kerülte el a törmelékeket. Stalker megpörkölődve találta szembe magát egy fa törzsével, majd lepattanva földön kellet szembesülnie törmelék darabokkal. Emberek elérték a céljukat. Előnyt szereztek.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

114Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Szomb. Márc. 18, 2017 11:23 pm

Préda

Préda
/bocs, ha nem tartom be a sorrendet, de szerintem a jk-k fele se játszik. Úgy vagyok vele, hogy a mesélő posztja a mérvadó./
Prédát a robbanás detonációja egészen a közelben lévő fákig repítette. A fizika törvényei értelmüket vesztették, márha a xenók foglalkoztak volna a fizikával. Ehelyett legbelül az idegen minden zsigerén átcikázó szúrást érzett. A fent és lent fogalma összekuszálódott. Pár bukfenc és hempergés után a szúrás alább hagyott, de még így is nehézkes volt a felállás. Nem tudott hirtelen felegyenesedni közelében egyetlen testvérét sem érezte. Mintha megnémúlt és megsiketült volna. Érzékeit nem tudta irányítani. Jó néhány percig várt, ezzel értékes perceket veszítve, míg minden kitisztult. Egyre erősebben érezte a környezetében történteket. Két társa (Koncoló és Stalker) utóbbi kisebb sérülésekkel, de megúszták. A gazdatestnek valók már biztos célt érték, de Prédát ez sem zavarta. A fák között haladva óvatos tempóban elindult abba az irányba amerre az emberek menekültek, és közben megpróbálta felvenni a kapcsolatot két követőjével. Célja az volt, hogy Rém és Vérengző tartsák szemmel az embereket és figyeljék az eseményeket. Ez utóbbit a nem kívánt meglepetések miatt.

115Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Vas. Márc. 19, 2017 12:22 am

Stalker

Stalker
A hő hatalmas volt, a lángok mindent elleptek, valódi infernót okozva, akárkik is maradtak az épületben, azok már nem élnek, nem mintha lettek volna bent. A PredAlien feljutott a tetőre, a lángok nem kapták el, egy szisszenéssel jelezte testvéreinek, hogy örül, hogy ők is kijutottak, nem mintha egy alien érezne örömöt. Serpent és Doragon nem jutott ki, az úrnő nevében haltak meg, de nem hiába, hiszen a megerősített épület elesett.

Egy nagy robbanás keletkezett be, a lökéshullám a termetes PredAlient könnyedén vágta egy fához, onnan meg a gravitáció a földre. Stalker egy törmelékhalom alól bújik elő, banánforma fejét megrázza, mintha leporolná magát, majd egy szisszenést hallatva kiugrik. A lény érzékeli, hogy Koncoló és Préda élnek, illetve még két alien van a közelben. Prédáék a humánok után indultak, a PredAlien sem tétovázik, a nyomukba ered, de nem Prédáék falkájához csatlakozik, hanem velük szemközt halad, hogy ha támadásra kerülne sor, akkor két oldalról csapjunk le rájuk.

//én úgy vagyok vele, hogy teljesen mindegy a sorrend, aki tud írni, az írjon, ne kelljen arra várni, hogy az 1. posztol-e vagy sem//

116Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Pént. Márc. 24, 2017 9:30 am

W.B.

W.B.
Az emberek viszont, mintha eltűntek volna. Telepről kivezető út aszfalt útba csatlakozik. Itt belebotlott a kis falka a fészek egy felderítőjébe. Épp átkelni szándékozott a nyílt terepen, mikor egy dörrenés után fél feje darabokban terült szét az aszfalton. Ez egy ember lesz, képesek nagyon messziről pontosan ölni. Észak irányban az út mentén van is valami kékes aura egy fa tetején, de nem lehet megállapítani mi is az. A felderítő a lövéstől észak felé terült el.

// Nincs kötelező sorrend. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

117Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Szomb. Márc. 25, 2017 3:56 pm

Koncoló

Koncoló
Amikor földet értem, emberek jelenlétét kezdtem érezni, de lehet hogy a többiek is. Így az emberek után eredtem, de ekkor történt valami. Az emberek jelenléte már nem érződött, mintha eltűntek volna. Stalker már a közelben volt, őt éreztem, sőt Prédát és a másik két xenot (Rémet és Vérengzőt) is.
A már elpusztított telepről kivezető út egy aszfaltútra vezetett, itt összefutottunk a fészek egyik felderítőjébe, aki át akart kelni az úton, de ekkor egy dörrenés hallatszott és a felderítő holtan terült el az aszfalton.
Szétnézek, hogy mi és hogyan lőtte le a felderítőt, majd az egyik fán egy kékes aura jelent meg. Jelet küldök a többieknek, hogy én elintézem azt a valamit, hogy a menekülőket tovább tudjuk üldözni.
Miután ez megtörtént, visszamentem a fatelepre és a romok takarásában közelítem meg a fát.

//Bocsi a rövidségért//

http://dragonlord.hungarianforum.com

118Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Szomb. Márc. 25, 2017 5:52 pm

Stalker

Stalker
A falka követi a humánok nyomát. Egy fajtárs tart feléjük, mint ahogy viccben is áll, miért ment át a xeno az úttesten? Há' hogy egy precíziós lövész leszedje. A PredAlien azonosítja a támadót, észak felől valami van, de... a fajtárs észak felé dőlt el, vagyis nem onnan jött a lövés, hanem dél felől, ott kell lennie a gyilkosnak. A PredAlien a fák és növényzet takarásában tart dél felé, miközben Koncolónak feromon jelekkel üzeni, hogy vigyázzon, talán valami csapdába megy.

119Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Kedd Márc. 28, 2017 11:33 am

Préda

Préda
A poros földút vége jelezte a telep határát. Itt egy aszfaltozott út vezetett két irányba északnak és délnek nagyjából. A maroknyi idegenek érzékelték a közelben tanyázó testvérüket, egy felderítőt. Egy átlag ember ilyen helyen aligha vette volna észre az idegent, de most embereknek nyoma sem volt. Préda és a többiek a helyükön maradtak várták, hogy a felderítő hozzájuk csapódjon és tudassa velük a menekülők útját. A felderítő kimért léptekkel közelítette a testvéreit, akik még az aszfaltozott út szélét se érintették. Pár lépés után azonban egy nem várt dolog történt. Egy Préda számára már ismert rezgés (dörrenés), amit a felderítő megcsonkított torzója követett. Egy másodperc volt és a test tehetetlenül rogyott az aszfaltra. A tetem északi irányban nyúlt el nagyjából. Préda abba az irányba szegezte fejét és halványan kékes derengést vélt felfedezni egy fán.
~Talán arra menekültek, és hagytak egy hátvédet. -Viszont Préda nem tartotta kizártnak, amit Stalker állított. Némi töprengés után belátta, hogy nem árt szétválnia a csapatnak. Préda megparancsolta Rémnek, hogy tartson Stalkerrel, egyúttal kövesse az utasításait is. Préda és Vérengző kissé lemaradva, de Koncolót követték. Látszott Koncolón, hogy bizonyítani akart és nem állt szándékában, hogy az útjába álljon. Ugyan ezt parancsolta Vérengzőnek is. Meg amúgy is Préda megtanulta már, hogy jobb más kárán tanulni mint a sajátján. A csapat ketté vált és a sűrű cserjék között megindultak céljuk felé. Stalker Rémmel délnek és Koncoló Prédával, és Vérengzővel északi irányban.

120Erdő        - Page 4 Empty Re: Erdő on Kedd Márc. 28, 2017 10:29 pm

W.B.

W.B.
Stalker:
Rém hamar beér, úgy tíz méterrel lemaradva követ. Néhány kisebb állatot leszámítva semmi kékes aura nincs a közelben. Az út elágazik. Jobbra és balra is, egyenesen nem folytatódik. Itt egy furcsa fémszerkezet van. Egy torony. Viszont nincs élőlény rajta.

Préda, Koncoló:

Át kellet vágni az egykori fatelepen, átcikázni erdőirtáson, a tönkök közt. Így oldalba kerülitek a lényt, ami a fán van. Bármi is legyen az. Itt van, csak még pár fa, még picit közelebb. Még egy picit, igen még fent van a fán. Nem nagy az a lény, nincs is magasan a fán. Egy páva tojó gubbaszt az ágon.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [4 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.