Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Erdő        - Page 5 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Erdő        - Page 5 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Erdő        - Page 5 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Erdő        - Page 5 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Erdő        - Page 5 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Erdő        - Page 5 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Erdő        - Page 5 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Erdő        - Page 5 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Erdő        - Page 5 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Erdő        - Page 5 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Erdő

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down  Üzenet [5 / 5 oldal]

121Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Kedd Márc. 28, 2017 10:43 pm

Koncoló

Koncoló
Ahogy elindultam a fa felé, érzékeltem Stalker feromonjait, miszerint vigyázzak, lehet hogy csapdába futok. Nem sokkal később Préda és Vérengző is csatlakozott hozzám, hogy együtt derítsük ki, mi lehet azon a fán.
Az út elég egyszerű volt a fához: a telep romjai és égő épületei közt kellett haladni, a dolog, ami a fán volt nem vett minket észre. Átmentünk az irtáson, a tönkök közt cikázva, még mindig nem mozdult az a valami.
Sikerült oldalba kerülni a fát, a dolog még mindig nem mozdult. Amint odaértem a fához, felnéztem az ágra és feromonokat küldök a többieknek: ~ Csak egy madár! Egy madár fészkel az ágon!~

http://dragonlord.hungarianforum.com

122Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Vas. Ápr. 02, 2017 3:07 am

Stalker

Stalker
A predalien nem halad magányosan, hamarosan egy fajtársa éri be. Stalker sejtése igaznak bizonyult, akármi is lőtt, az bizony déli irányban van. Ám hiába is van most a lövés vélt helyén, semmi aura nem jelez, semmi agytevékenység, semmi érzelem. Az út kettéágazik, ám ez nem kelti fel a lény érdeklődését, ám a torony annál inkább. Bár Stalker semmit sem ért a ballisztikához, de mintha egy felsőbb hatalom ösztönözné, hogy a toronyban van a lövész, ott jól rá lehet látni a terepre. Így történik hát, hogy a predalien felmászik, miközben Rémet is magával hozza, hogy ő meg egy másik irányból lepje meg azt, ami lőtt. Bizonyára nem humán tehette, hanem mondjuk egy gép, egy szintetikus.

123Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Kedd Ápr. 04, 2017 7:48 am

Préda

Préda
A fatelepen áthaladva a környezet igazi háborús zónára emlékeztette az idegeneket. Koncoló jó pár méterrel haladt előrébb. Préda persze nem bánta, de Vérengzővel követték testvérüket. A tűz még mindig lobogott és még mindig emésztette a romokat. Jó pár pillanat múlva Koncoló mögött megállt a két idegen, akik vele tartottak. A fán csak egy ártalmatlan élőlény gondolt, és Préda Vérengzővel azonnal sprintelni kezdett Stalker irányába. Ezt a kis kitérőt pihenésnek titulálta Préda, Koncoló tegyen amit jónak gondol, de Stalker és Rémnek akadhatnak gondjaik. Ezért volt a nagy sietség. Préda környezetéből egy torony tör fel a magasban.
~Most már biztos, hogy itt lesz valami.

124Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Kedd Ápr. 04, 2017 10:01 pm

W.B.

W.B.
Stalker feltette az egyik mancsát a torony felső platformjára, Valami hozzá ért, ami csípet. Csípés villámszerűen végig futott az egész idegenen. Elbénítva minden izmát, ezzel leesve a toronyról. Rém nem mászott tovább. Préda, sem Koncoló nem lát élőlényt a torony tetején. Emberforma lélek nélküli dolog viszont mozog, egy bot van a kezében, mi szikrákat szór. Ezt érintette Stalkerhez. Bot szikrázása abbamarad, leteszi és valami másért nyúl. Nem nehéz kitalálni, hogy az nem lesz ennyire bosszantó eszköz, inkább halálos. Kis tűz gyúl a tárgy elején. Lángszóró, az emberek szeretik használni az idegenek ellen.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

125Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Kedd Ápr. 04, 2017 10:59 pm

Koncoló

Koncoló
Préda és Vérengző érezhették, hogy valami gond van Stalkeréknél, megindultak arrafelé, ahonnan sejtették, hogy gond van. Gyorsan követni kezdtem Prédáékat míg el nem értünk egy toronyhoz. Stalker éppen leesett onnan, persze aurát nem észleltem a toronyból, de Stalker mitől eshetett le?
Felnézek a tornyon lévő nyílásra, majd mozgást vélek ott felfedezni. Valami eltette azt a botot, amivel Stalkert megbéníthatta, majd kezdett elővenni egy másik tárgyat, amit az elején gyúló tűzből rögtön felismertem: Lángszóró, amit az emberek előszeretettel használnak ellenünk.
Gyorsan kellett cselekedni, nem volt ideje a gondolkodásnak. Vagy gyorsan megöljük a gépet vagy ideiglenesen visszavonulót fújunk. Én a támadás mellett döntök, majd megindulok a torony felé és igyekszem az épületet megkerülni, hogy a gépet hátba támadjam.

http://dragonlord.hungarianforum.com

126Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Csüt. Ápr. 06, 2017 9:49 am

Préda

Préda
Az idegen Stalker landolása után nem sokkal értek oda. A támadók már együtt voltak és rendezték soraikat. Stalkernek is sikerült magához térnie. A védő, aki emberszerűnek hatott, ám nem az volt egy lángszóróért nyúlt. A fegyverből kicsapódó halálos tűz egy pillanatra elbizonytalanította a kis csapatot, de Koncoló támadásba lendülése mindenkit tettre sarkalt. Préda Vérengzőnek és Rémnek utasította, hogy ők lesznek a figyelmet elterelők. Ergo nekik a legveszélyesebb a dolguk, de mind tudták. Az ellenséget el kell pusztítani.

127Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Csüt. Ápr. 06, 2017 11:46 pm

Stalker

Stalker
A PredAlien ahogy felmászott, a szintetikus egy sokkolóval megrázó élményben fogadta. Stalker akaratlanul is a mélybe zuhant, Rém meg nem folytatta az offenzívát. Legalább már tudják, hogy mivel állnak szemben, egy szintetikussal. Nem csak sokkolója, vagy precíziós fegyvere, hanem lángszórója is van.

Stalker felkel és érezve, hogy társai támadásra mentek, hát ő is újra mászni kezdett, a gép nem tud egyszerre 5 helyen lenni, 5 különböző helyre nem tud odapörkölni. Valamelyik alien csak sikerrel fog járni. Az úrnőért és a fészekért elpusztítjuk eme pondrót!

128Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Pént. Ápr. 07, 2017 8:28 pm

W.B.

W.B.
Az android egy ember nőt imitál, több helyen is fel van szakadva a műbőre. Megvárta, hogy az idegenek elég közel legyenek. Jobb kezében lévő kerek tárgyon egy kéken világító gombot megnyomott, majd leejtette, de ezzel egyetemben leugrott a toronyról. Szomszédos fa ágai lassították az esését. A tárgy felpattant a levegőbe és felrobbant villámokat szórva. Stalkert nem érték el, de mindenki más kapott a villámokból. Az a pár másodperc volt a gép előnye. Elkezdett futni az úton a fatelep irányába, lángszórót készen tartva.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

129Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Szomb. Ápr. 08, 2017 9:01 pm

Préda

Préda
Az idegeneket már csak pár méter választotta el, hogy felkapaszkodjanak, ám ekkor nem várt dolog történt. Az android zuhanását még Préda érzékelte, de nem tudta mire vélni mind addig, míg egy szikrázó robbanás még nem pörkölte a csapatot. Prédának sikerült fogást találnia a torony falán és azt is tudta, hogy az android is túlélte az esést. Ez utóbbin a fák ágai segítettek, de Prédát ez nem vígasztalta. Megsebezte az emberek által gyártott szintetikus és felé förmedve dühtől fűtve megengedett egy csatakiáltást. Persze várható volt az a reakció, amit a mesterséges mutatott. Menekült, de látszott, hogy nem ez a robbantás lehet az egyetlen terve. Préda azonnal megkezdte üldözését vissza a fatelep felé, de immáron kissé lemaradva.

130Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Vas. Ápr. 09, 2017 2:18 am

Stalker

Stalker
Az idegenek már körbevették a sérült androidot. Ám a gép nem akart még meghalni, valamit aktivált, Stalker csupán sejti, hogy nem valami kellemes dolgot fog okozni. Már látott hasonlót, ez vagy egy bizarr kézigránát, vagy egy jeladó, ami idecsődít még pár fegyverest, vagy a háború istenét, legalábbis eme néven emlegetik a tüzérséget.

A predalien helyesen gondolkozott, bomba volt, ami áramot szórt szét testvéreiben. A szintetikus a mélybe ugrott, hogy egérutat nyerjen, miközben a fatelep felé menekül. Stalker szintén leugrik és üldözőbe venné, amikor különös gondolatok rohanják meg: - ez játszik velünk, elterel minket, hogy a humánok elmenekülhessenek. Ők az eredeti célpontjaink, a szintetikus meg már nem jelent nagy veszélyt. 5-en vagyunk egy ellenségre, miközben senki sem üldözi a civileket. Ha valaki nem indul el felderíteni a civilek helyzetét, akkor én megyek, nem akarok harcba bocsátkozni, szimplán csak szemmel követem őket, hogy hol vannak.

131Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Hétf. Ápr. 10, 2017 6:24 pm

Koncoló

Koncoló
Az android valami kerek tárgyat tart a kezében, tudtam, hogy az egy robbanótöltet lehet, így gyorsabb tempóba kapcsolva kezdtem felmászni a torony tetejére, hogy minél hamarabb megöljem mielőtt a szerkezetet aktiválná. Nem sikerült a terv, mert az android leugrott a toronyból, de előtte aktiválta a szerkezetet, ami felpattant a földről és felrobbant. A robbanással egy időben villámok jelentek meg a szerkezet helyén, amik engem és pár társamat eltalált.
A gépnek sikerült előnyt szereznie és a fatelep felé futnia. Láttam, hogy a lángszóróját készenlétben tartja. Préda megereszt egy csatakiáltást és a szintetikus után rohan.
Öten vagyunk és egy nyomorult android meg egy nyavalyás madár eltereli a figyelmünket, mikor a civilek menekülnek! Nem tudtam mit tenni, vagy segítsek Prédának vagy menjek és kapjam el a civileket. Pár másodperc után döntöttem: Megyek és elkapom a civileket. Vérengzőnek szólok, hogy kövessen és induljunk el az egyik irányba.

http://dragonlord.hungarianforum.com

132Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Szer. Ápr. 12, 2017 9:42 am

W.B.

W.B.
Préda
Fatelepen a szintetikus megállt. Majd újra megmozdulva vette magát a lángoló romok közé. Nincs aurája, nincsenek feromonjai. Van szaga, de a telepen használt vegyszerekkel ez keveredik. Ez kis segítség, nem ment be a nagy épületbe, az udvaron maradt.

Stalker, Koncoló:
Követve az utat nyoma sincs a keresett embereknek, de másmilyen embernek sincs. Volt egy oldalra borult jármű, minek utasait idegenek ragadták el, de ez már napokkal ezelőtt volt.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

133Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Szer. Ápr. 12, 2017 7:37 pm

Préda

Préda
(JK követők gondolom velem vannak)
Préda megtorpant. A szintetikus a telepen már ami maradt a telepből megállt és mérlegelt. Pozíciót kereshetett a stratégia kialakításához, de Préda nem hagyott neki időt így az Android az égő törmelékek sűrűjében ágyazta be magát. Az idegen megfontoltan haladt előre tempójából lényegesen visszavett. Mind e közben Rém és Vérengző fedezte őt mind két oldalról. A szintetikust érzékelni lehetetlen volt. Az idegen próbált minél kevesebb időt tölteni a nyílt terepen, de a táncoló lángok miatt ez lehetetlen volt. A térfogat sűrűsége egy bizonyos ponton nyomot hagy, és Préda erre támaszkodva egy nagy köríven próbálja becserkészni az androidot. Tudatában van, hogy a segítség pár méternyi távolságban van ( Vérengző, Rém ) viszont a pillanatok alatt lezajló eseményeknek ez túl hosszú időt jelenthet. A lobogó lángokat elkerülve végig a talajt és falakat fürkészve járja be a terepet az idegen.

134Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Szer. Ápr. 12, 2017 8:54 pm

Koncoló

Koncoló
Az úton haladtam Stalkerrel és folyamatosan fürkésztem a terepet (egyébként csak gyorsan jobbra-balra fordítottam a fejem) az embereket keresve. Nem volt nyoma egyetlen embernek sem.
Nemsokkal később eljutunk egy oldalára borult járműig, ott sem voltak emberek, mert azokat már pár napja elkapták a többiek.
Tudtam, hogy a civileknek nagy előnyük van, hiszen az az android elterelésként szolgálhatott, míg a civilek menekülnek. De tudtam azt is, hogy ha eléjük vágunk valahogy és elkapjuk őket, akkor még több fajtársra számíthatunk a közeljövőben.
Befutok az erdőbe, hogy a civilek elé tudjak vágni. A tervem az, hogy észrevétlenül kerüljek eléjük és megpróbálok megbénítani vagy megölni néhányat.

http://dragonlord.hungarianforum.com

135Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Szer. Ápr. 12, 2017 10:59 pm

Stalker

Stalker
A humánok sehol sincsenek, mintha a föld nyelte volna el őket. Stalker ugyan arra a megállapításra jut, mint Koncoló, vagyis akárhol is vannak, bőven volt idejük elfutni. Egy felborult járműt találunk, amiben senki sem ül, a benne lévők már rég a fészekben oszladoznak. A predalien tovább keres és kutat, a menekülteknek itt kell lenniük, vagy a katonáknak, akik tudnak az idegenekről.

136Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Pént. Ápr. 14, 2017 4:28 pm

W.B.

W.B.
Préda:
Szintetikus csak nem akar előkerülni. Észrevették volna, ha innen elfut. Itt van. Tűz ropogása mellet olyan hangok is feltűnnek, mik nem a tűz műve. Itt van. Arra számíthat, hogy megunjátok, a tűz miatt. Bár egyértelmű, hogy ahol ő van, ott nincs tűz, de ember azt a hőt ott a tűzgyűrűben nem tudná elviselni.

Többiek:
Út mentén történt egy robbanás. Felelős az idegenek feje fölött repült el, egy UD4-es. Fáknak hála nem szúrta ki az idegeneket.

// Igen Préda, a követőid ott vannak veled. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

137Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Pént. Ápr. 14, 2017 5:38 pm

Koncoló

Koncoló
Nem is mentem olyan sokat az út mellett, amikor egy robbanás történt. Nem tudom mi okozhatta ezt, mert semmilyen robbanószer vagy hordó nem volt ott. Felnézek és egy harci gépet (UD4) látok elrepülni. Nem szúrt ki minket, de nem tudni, hogy mit robbantott fel, ha egyáltalán ez a gép volt az.
Gondolataimat közvetítem Stalkernek, hogy most mi legyen. Menjünk tovább vagy forduljunk vissza és segítsünk Prédáéknak.

http://dragonlord.hungarianforum.com

138Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Szomb. Ápr. 15, 2017 12:20 pm

Préda

Préda
A szintetikust kevésbé zavarta a hő és a lángok vakítása, mint az idegeneket. Préda középen haladt, de megállt a mozgást csak két követője folytatta félkörívet leírva. Semmi.
~ Talán olyan helyen nyert egér utat, amit mi nem ismerünk, vagy elképzelésünk sincs a létezéséről. Távolabb, de jól kivehetően robbanás zaja visszhangzott a területen. Préda tudta, hogy Koncoló és Stalker arra felé voltak. Talán már csak voltak.
~ Vérengző te itt maradsz. olyan helyre ásd be magad, ahol szemmel tarthatod a telep zónáját, határát. Ha az android felbukkan intézd el. (Persze tudom, hogy ez fordítva is megtörténhet, de bevállalom.) Rém és Préda pedig a robbanás irányába megiramodtak, természetesen nem a nyílt úton.

139Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Vas. Ápr. 16, 2017 12:45 am

Stalker

Stalker
Egy UD-4-es gép szállt el és valamire rálőtt egy rakétát. A pilóta és a fegyverkezelő az útra koncentrált, az erdőben levő két idegent esélyük sem volt meglátni. Stalker érzékeli Koncoló kérdését. A predalien egyenlőre még nem akar Prédáékhoz visszatérni, merő kíváncsiságból megnézi az úton lévő valamit, amit a humánok kilőttek. Mindeközben Préda felé üzen, hogyha kell segíteni, akkor ne habozzon visszarendelni minket, jelenleg úgy sem teszünk semmi hasznosat.

140Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Hétf. Ápr. 17, 2017 10:10 pm

W.B.

W.B.
Préda Vérengző sikolyára lett figyelmes. Az android kitört és nem általkodott rátámadni az idegenre, aki erre pont nem számított. A gép el akart menekülni, így csak sebtében oda fújt tüzet, ám ez így is jelentősen megperzselte Vérengzőt. A gép ember feletti sebességgel eltűnt a fák közt.

// Kalandot zárom. A kaland sikertelen, bár jó pár ember meghalt. Az UD-4L vette fel a túlélőket. Mindenki kap 20 skillpontot és jár a kalandonkénti egy pempő. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

141Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Kedd Ápr. 18, 2017 11:47 am

Préda

Préda
Az idegenek már megindultak a robbanás irányába. A szintetikus talán ezt várta, hogy a figyelem lankadjon. Kitört búvóhelyéről és maga elé tüzet köpve a fák felé indult. Préda és Rém távol voltak, de Vérengző vészesen közel. Az idegent betakarták a lángok, Préda érezte a kétségbeesését és ezt nem csak az általuk hallható E sáv hullámain, hanem gondolataiban is. Vérengzőnek eszébe sem jutott támadni, de magával sem tudott mit kezdeni. A szintetikus eltűnt a sűrűben és Préda követőjéhez odarohanva leterítette a földre majd húzni kezdte a lábánál fogva. A tűz jócskán megperzselte az idegent. Több vedlés után is láthatóak lesznek a sérülések és egy darabig biztos, hogy nem tudja magával vinni Vérengzőt Préda. A fészekbe való visszajutás kínkeserves volt és ahol tudtak megkönnyítették Vérengző számára az utat.

(Köszöntem a kalandot!)

142Erdő        - Page 5 Empty Re: Erdő on Kedd Ápr. 18, 2017 2:38 pm

Koncoló

Koncoló
Stalker nem akart visszamenni, hogy segítsen Prédáéknak elintézni az androidot. Pár perc múlva ismét feltűnt a gép, ami el is hagyta az erdő területét, Préda errefelé tart, Vérengző megsebesült. Szóval az android is meglógott.
Más dolgunk nem volt, így visszamentünk a fészekbe. A küldetést nem sikerült teljesítenünk, mert öt civil megszökött. Akik a telepen maradtak vagy halottak vagy megbénítottak voltak...

//Köszönöm a kalandot és a jutalmakat//

http://dragonlord.hungarianforum.com

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [5 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.