Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Erdő        - Page 3 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Erdő        - Page 3 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Erdő        - Page 3 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Erdő        - Page 3 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Erdő        - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Erdő        - Page 3 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Erdő        - Page 3 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Erdő        - Page 3 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Erdő        - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Erdő        - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Erdő

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Üzenet [3 / 5 oldal]

61Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Csüt. Nov. 27, 2014 1:16 am

Koncoló

Koncoló
Az épület mindenhol el volt barikádozva. Szinte semmi esély nem volt a bejutásra, kivéve azt a helyet, ahol az egyik testvérem bejutott az épületbe és felfedte magát. A másik testvér pedig elment innen, de éreztem, hogy követik. DeathFist túl nagy ahhoz, hogy beférjen a szellőzőn, így odaszóltam neki - Menj és segíts a másik testvérünknek, addig én bemegyek az épületbe. Nem hagyhatjuk, hogy egyetlen fajtársunk is elessen!
Otthagytam DeathFistet és elkezdtem keresni a szellőzőt. Miután megtaláltam, bemásztam rajta és ott ereszkedtem le, ahol Serpent nevű testvérem is. Odabent több ember feromonját éreztem és többek között Serpent feromonjait is.

http://dragonlord.hungarianforum.com

62Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Csüt. Nov. 27, 2014 2:49 pm

Stalker

Stalker
A xeno észrevette hogy követik, négy élőlényt tudott észlelni, egy négylábú jószágot aminek szaglása kifinomult, illetve három embert, bizonyára fegyveres harcosokat. A nyálkát követik, hát legyen.

Gyorsabb futásra szánom magam hogy minél gyorsabban lerázzam üldözőimet, ők még nem tudják milyen közel vagyok, a nyomokat figyelik és képtelenség hogy ne legyen holttér köztünk. Egy ideig előre megyek, majd fajtársam felé veszem az irányt, természetesen jól elkerülve az üldözőket. Célom elérni a nagy testvért, majd közösen visszatérni a telepre hogy mint külső őrök figyeljünk de talán van más mód is a bejutásra, ott majd eldől, egyenlőre még vissza kell térnünk éppen. De ha sikerül valahogy elérnünk oda akkor segítségül hívom a nagy testvért hogy egyikünk sebezze meg a másikat, a savat pedig az egyik gyengének vélt barikádra cseppentjük.A hozzászólást Stalker összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 28, 2014 1:34 pm-kor.

63Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Csüt. Nov. 27, 2014 9:03 pm

DeathFist

DeathFist
DeathFist és Koncoló hamar megtalálták testvéreik nyomát. DeathFist hamar felmérte, hogy számára a szellőző bizony igen szűknek bizonyul, s testvére üzenete átfutott érzékein. Csak egy rövid sziszegés hallatszott felőle, mely az egyetértést jelezte, azzal már el is indult másik testvére nyomán, végig a sötétben, s a barikádok közt járva, de igyekezett fürgén járni, hogy utolérje testvérét. Bentről lövés dörrent, mely még gyorsabb iramra, s de annál nagyobb óvatosságra intette DeathFistet. A nyálka, s Stalker feromonjai úgy hívogatták, mintha csak cukorkával szórták volna szét az utat. De Death már volt annyira tapasztalt, hogy tudja, erre nem csak ő figyelhet fel. Az árnyak közt maradva siklik tovább, s ha utolérte testvérét, bizonyára a kétlábúakat is megtalálja. S ha ez sikerül, akkor igyekszik lesből, hátulról támadni. A négylábút kell kiiktatnia legelőször, az érzékenyebb, mert az figyelmezteti a prédákat. Stalker hullámaira ráhangolódva készenlétre ébreszti testvérét. Ha Death moccan, testvérének is kell. Amint a kétlábúak megállnak, Death támadásba lendül, fejét leszegve igyekszik felnyársalni a két prédának valót. A kutya ha a karmai alá kerül, kíméletlenül agyontapossa.A hozzászólást DeathFist összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 28, 2014 6:28 pm-kor.

64Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Pént. Nov. 28, 2014 3:38 pm

Serpent

Serpent
Tervem sikerült. A kétlábú teste holtan rogyott össze. A hörgését nem is, de csontjai reccsenését meghallotta társa. Sajnos e kétlábú teremtmény fegyveréből kiszáguldó fémgolyók engem is eltaláltak, bár szerencsére nem értek fontos területet. A szőrös arcú férfi riadtan nézett rám, és a futás mellett döntött, megpróbálva újratölteni fegyverét rohanás közben. Nem cselekedtem azonnal, inkább megvártam, még számomra előnyös pozícióba kerül e futó humanoid. Döntöttem. A Tervem a következő: még mielőtt elér az ajtóhoz, ami valószínűleg egy másik szobába vezet, fellököm, így kibillentve egyensúlyából, és meglékelem a fejét nyelvem segítségével.

________________________________
PontosságI

65Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Pént. Nov. 28, 2014 11:58 pm

W.B.

W.B.
Stalker és DeathFist
Az emberek kiszúrták a PredAlient. Nem volt nehéz mozgásdetektorral. Leadtak pár sorozatot, ám végül csak mesterlövész puskával rendelkező folytatta a tüzelést Stalkerre. Két lövést bekapott baloldalára. Bordák közé és csípőbe. Többi lövés mellé vagy a fák védték ki.
Mesterlövész kiszúrta a chrysalist is. Egyik ember parancsokat adott, majd elhajított valami tárgyat miből zöldes füst száll fel. Sűrű füst a fák lombkoronáján is áthatol és egyre magasabbra száll.
Az emberek és a kutya pár kisebb tárgyat elhajítottak majd futásnak eredtek. A zöld füstöt eregető tárgy az emberek és a két idegen közt volt.

Koncoló, Serpent
Ajtóban megjelent még egy ember pisztollyal. Öt lövést adott le miből kettő eltalálta Serpentet mellkason. A golyók a külső vázba fúródtak, majd a sav apránként felfalta a fémet. Ám ennyi elég is volt, hogy a másik ember átmeneküljön a szomszédos szobába, majd azonnal a tűzajtó becsukódjon. Koncoló ekkor ért ide. Tűzzáró ajtó strapabíró fém…


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

66Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Szomb. Nov. 29, 2014 1:03 am

Koncoló

Koncoló
Egyik irányból lövéseket hallottam, úgyhogy arra mentem, amerről a hang jött. Amikor odaértem az egyik ember befutott egy terembe és ránk zárt egy ajtót, amit szinte lehetetlen áttörni, hacsak nincs a szellőzőben egy olyan elágazás, ami abba a terembe vezet vagy nincs egy gyengébben elbarikádozott ablaka, amelyet DeathFist és Stalker könnyen áttörhet és elintézhetik azt az embert.
Elértem egy nyitott raktárhoz, ahogy egy halott ember volt és Serpent is ott tartózkodott. Serpentnek volt pár sebe, de ezek nem voltak annyira mélyek, leginkább felületi sérülésnek látszottak.
- Sietnünk kell, hogy a többi civilt elintézzük! - mondom Serpentnek majd a folyosó azon része felé fordulok, ahol a többi civilt érzem. Érzem, hogy félnek és egy-kettőnek van egy-egy gyengébb fegyvere is (pl. egy kés vagy egy pisztoly).

http://dragonlord.hungarianforum.com

67Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Szomb. Nov. 29, 2014 3:29 pm

Stalker

Stalker
A yautjából született élőlény nem értette mit ronthatott el, nem tudta felfogni hogy egy szerkezet segítségével bukott le. Legközelebb majd ez is figyelembe fogja venni, már ha lesz legközelebb. Gyilkos golyók süvöltöttek felé, többségük célt tévesztve megnyirbálta a környezetet, de valami égetően fájdalmas hasított a gyűlölt idegenbe, érezte hogy némi testnedv távozik fekete testéből de még élt, több találat nem érte az idegent. Váratlan fordulat következett be a gyilkológép szempontjából, nem értette mit dobnak az emberek és miért mennek el. De valamiért sejtette hogy valami köze van az eldobott eszközhöz, majd mintha valami felsőbb erő súgta volna neki agyába villant: szétbombázzák a helyet! A kis eldobott szerkezetek meg bombák lehetnek hogy gátolják a menekülést.

Gyorsan megosztom az információt fajtársammal hogy jobb ha irtózatos sebességgel elmegyünk innen mert más különben végünk de lehet hogy ez csak egy jelzés volt a többi embernek. Minden esetre én azt javaslom hogy húzzunk el innen, ügyelve az eldobott kisebb tárgyakra nehogy a közelükbe menjünk. Már nincs értelme harcolni mert felfedték a helyünk, a legnagyobb előnyünk a meglepetés oda, így már nem bocsátkozok harcba. Várom fajtársam válaszát, esetleg az ő tervét ha van valami más.

Egyenlőre a fatelephez kellene visszajutnunk hátha változott a helyzet, de azért még üzenek az ott levő társaknak hogy mi történt velünk és lehetséges érkezni fog némi fegyveres is.

68Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Szomb. Nov. 29, 2014 3:56 pm

DeathFist

DeathFist
Death haragja és csalódottsága ostorként csattant társa elméjében, ahogy felfedezték őket. Ráadásul még sérülést is okoztak nekik ezek a lények. A zöld füst a levegőbe szállt. Death tudta, ennek semmi jó jelentése nincs rájuk nézve. Próbált némi földet kotorni a füstöt eregető tárgyra, de vészjelzője hangosan villogott fejében, hisz valószínű, hogy gránátokat dobáltak el a kétlábúak.
Testvérével egyet értett. El kell húzni innen a csíkot. Megfordul elméjében, hogy a többieket itt hagyja, meghalni a Királynőért dicsőség. De nem biztos, hogy kifizetődő.
Testvére információit elraktározza, legalább hasonlóan gondolkodnak, de már el is indul arrafelé, ahonnan jöttek. Meg kell találniuk a többieket. Sejti, testvére vele tart. Első sorban két kisebb testvérei hullámait követve keres olyan bejáratot, amit áttörve, vagy ott behatolva csatlakozhatnak hozzájuk. Közben vészjelzéseket ad le, így figyelmeztetve testvéreit, készüljenek!

69Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Vas. Nov. 30, 2014 3:22 pm

Serpent

Serpent
A raktár immáron üresen állt, csak én voltam ott. Egy darabig még álltam ott, és figyeltem a kijáratot. Hirtelen még egy ember jelent meg a folyosón, pisztollyal a kezében. Néhány lövést adott le, miből kettő eltalált, fájdalmat okozva, nem nagyot, de eleget ahhoz hogy lefékezzen pár másodpercre, és ezzel időt adva a humanoidnak, hogy beszaladjon egy tömör, fémajtóval rendelkező szobába. Ekkor ért ide egyik testvérem aki azt ajánlotta, hogy menjünk, keressük és öljük meg a civileket. Egy másodpercig még tétováztam, majd beleegyeztem. Így ketten indultunk az általa mutatott irányba, én és Koncoló.                           _______________________________
                                       PontosságI

70Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Hétf. Dec. 01, 2014 11:28 pm

W.B.

W.B.
Stalker és DeathFist
Egy gép süvített el a levegőben és megszórta bombákkal a zöld füsttel fedett területet. Kráterek robbantak fák helyébe, földön heverő száraz avar lángra lobbant. Tönk darabok és talaj rejtette sziklák repültek minden felé. Törmelék zápor elérte a két menekülő idegent is.
Telepen túl sok minden nem változott. Viszont egy új idegen is feltűnt a színen.

Koncoló, Serpent
Tűzzáróajtó túl masszív, hogy át lehessen törni. Más átjáró pedig nincs. Maradt a szellőző. Ajtó mögött már négy ember szaga érződik át és valami irritáló anyag, szaga mi nagyon a tüzet jutatja a két idegen emlékezetébe.

Doragon
Királynő küldte az erdőbe. Négy testvére segítségére kell mennie, kiknek útját állta egy beton épület mibe néhány ember úgy elbarikádozta magát, hogy a két drone nem tud mit kezdeni a helyzettel. Ám másik két testvér is megérkezett ide, nem sokkal, hogy Doragon is ideérne.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

71Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Hétf. Dec. 01, 2014 11:44 pm

Koncoló

Koncoló
A tűzzáró ajtón kívül nem volt más átjáró és túl masszív volt ahhoz, hogy áttörjük. Az ajtó mögött négy embert éreztem és valami mást is. Egy anyag szagát, ami a tüzet juttatta eszembe, lehet Serpent is érezte az embereket és ezt az anyagot.
Más átjáró nem volt, csak a szellőző. Gyorsan felmásztam a szellőzőbe, szólok Serpentnek, hogy gyorsan jöjjön fel ő is, ha nem akar meghalni négy ember tüzet lövellő fegyverei által. Mikor haladtam a szellőzőben éreztem, hogy jött még egy testvér is.
Megállok a szellőzőben és megvárom Serpentet. Majd kimegyek az épületből és beszámolok a többieknek arról, hogy mi történt.

http://dragonlord.hungarianforum.com

72Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Kedd Dec. 02, 2014 12:25 am

Stalker

Stalker
Úgy tűnik az a bizonyos megérzés bevált, így él a predalien és fajtársa is. Szélsebesen rohant vissza a telep felé, nem törődve hogy majdnem meghalt, magában elhatározta hogy az embereket nem szabad lebecsülnie mert képesek megszorongatni az idegent.

A telep ugyan úgy maradt, sehol egy bejárat ahol beférnék, dühös ordítással adtam ezt a világ tudtára, üzenek is társaimnak

~ Visszaértünk, három erős emberbe ütköztünk és egy négylábúba, lehetséges hogy majd ere is fognak jönni emberek. Ti hogy álltok a bent levőkkel?

Majd megérzem egy újabb fajtársam jelenlétét, egyre többen leszünk, ez jó. Habár továbbra se tudok bejutni az épületbe és sehogy sem járulok hozzá a győzelemhez azért megpróbálom hasznossá tenni magam. Megkérem DeathFistet hogy segítsen betörni az egyik ajtóba vagy ablakba ami el van barikádozva (nem tudom melyik épületbe sikerül így bejutni de először is abba próbálok bejutni ahol társaim is vannak), az ő nagy ereje remélhetőleg elég lesz hogy betörjünk.Ha meg ez sem megy akkor megkérem nagy társamat hogy sebezze fel az egyik karomat de ne túl nagyon, a lényeg hogy pár csepp sav majd a barikádra kerüljön és gyengítse azt.

73Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Kedd Dec. 02, 2014 7:16 pm

Doragon

Doragon
A fészek nyugalmában feküdtem mikor a királynőm fel szólítót keresem meg társaimat a felszínen, mert már rég vissza kellet volna érniük. Lassan meg mozgattam végtagjaim elszakadva a meleg fészek falától, amit saját magam alakítottam ki áldozataim teteméből és saját nyálam felhasználásával.

Felszínre érve észre veszem, nappal van, ilyenkor nem nagyon tudok elrejtőzni ezért a fákon próbálok haladni. Lopakodok, hogy ne vegyenek észre a két lábon járó humanoidok.

Hirtelen mésziről furcsa hatalmas zajt halok a távolból. Fákat látok eldőlni és füstöt a levegőben. Úgy érzem ez nem jó előjel. Sürgetően sietek tovább az irányba mikor meg pillantom a furcsa építményt előttem és két testvéremet, akik épen próbálnak bejutni.

Lemászok a fán melléjük akár egy kígyó úgy tekeredek a fán lefelé mászva majd meg kérdezem mi történt. Bentről érződően érzem még két társam és pár humanoid létformát.
- Testvéreim! Mi történt itt veletek, hogy hogy nem birtok el ilyen törékeny humanoidokkal? – Küldöm nekik telepatikus úton a közvetítéseimet várva, hogy majd válaszolnak nekem.

74Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Szer. Dec. 03, 2014 6:32 pm

Serpent

Serpent
Az ajtó túl masszív ahhoz, hogy áttörjük. És nem is lenne túl jó ötlet kettőnknek, mert ahogy közelebb értünk mindketten egy fura szagot éreztünk, ami a tüzet juttatta eszünkbe. Ezért a fajtánk köztudott gyenge pontjának elkerülése végett az alternatív útvonalat, a szellőzőt választottuk. Egy másodpercig még tétováztam, próbáltam megfelyteni az ajtó túloldalán folyó eseményeket, de megéreztem társam üzenetét így továbbindultam utána, be a járatba. Ahogy haladtunk egyre jobban a külvilág felé, megéreztem két társamat, Stalkert és Deathfistet, utána egy negyedik testvéremet, akit a királynőnk küldött ide valószínűleg. Koncoló megállt és megvárt, majd ketten mentünk tovább, és végül kiértünk a szabadba társainkhoz megbeszélni a dolgokat és új tervet kiötleni ami remélhetőleg tetszeni fog úrnőnknek.
________________________________
PontosságI

75Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Pént. Dec. 05, 2014 4:48 pm

DeathFist

DeathFist
Az ösztönök nem hazudnak. Nem hazudnak sohasem. Sikerült megmenekülniük a repülő gépezet halál szórása elől. Vissza kell térniük a barikádhoz. Nem akar késlekedni, sürget az idő, s türelmetlensége csak még inkább felborzolja a hullámokat, melyet testvére érezhet. Visszatérve a prédák helyére, újabb testvér csapódik hozzájuk. A hang, mely új testvére üzenetét hordozza magában, death-nek nagyon nincs ínyére, mintha számon adást kellene adnia apróbb testvérének. Csakhogy ő a királynőn kívül nem tartozik senki felé. Inkább úgy dönt, válaszra sem méltatja, amúgy is a feladat a lényeg, s nem a bájcsevej. Stalker majd elmondja, ha akarja. Az egyik bejáratot szemeli ki, mely talán testvéreihez vezeti. Stalker mellé áll, s vele mozdulva rohamozza meg az ajtót, teljes erőből. Minden erejét beleadja a betörésbe.

76Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Szomb. Dec. 06, 2014 4:38 pm

W.B.

W.B.
Barikádot Stalker se tudta volna áttörni. Legfeljebb széttépni hosszú percek alatt. Annyi idő alatt viszont az első emeleten kialakított kis lőréseken keresztül kivégezték volna. Számítottak a támadásra. DeathFist mikor megindult egy molotovkoktél csapódott mellette a betonra, ám a lángok nem érték el. Behegesztett kapu megroppant, nem csak behorpadt, hanem résnyire szét is nyílt. Mögötte lévő mindenféle lim-lom mi a támasztást szolgálta nem bizonyult kielégítőnek. Még egy ökleléssel már Death is be fog tudni jutni Stalkerrel, most még csak a három dron tudja magát bepréselni.
Erdő        - Page 3 10344785_808179149239367_2787818763647854549_n
Bent egy hidrogéncellás motor felbőgött. Hat rozsdamentes acélvázas tömörműanyag láb levonszolta súlyos testet a szerelő állványról. Csináld magad jegyében a családjaikkal ide menekülő favágók nem voltak restek, hogy valamit összeeszkábáljanak. Terepen jól mozgó hatlábú favágó gépet alaposan átszabták. Nem csak méretes tönkök megragadására és hajszálpontos felaprítására képes immáron. Műanyag- és plexiborítás pedig helyenként félméteres acéltüskéket kapott. Felkészültek ők a nagy darab idegenekre. Ez a gépezet nem olyan esetlen már, mint majd 200 éves elődje.
Ez nem lenne elég, akkor még ott van a sárga festésű rakodó exo ruha is, mi felé az egyik civil rohan. Bejáratot félkörben négy fegyveres állja, elég messze, hogy a törmelék ne érje őket. Vadászpuska, sörétes, egyiknél pedig egy számszeríj.
Nem lesz könnyű játék.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

77Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Szomb. Dec. 06, 2014 7:08 pm

Stalker

Stalker
- Így tovább! Hamarosan bejuthatunk hogy királynőnk nevében elpusztítsuk ezeket a kétlábúakat!

Bent viszont mozgolódni kezdtek ellenségeink, egy hatalmas gépet észlelek, még nem találkoztam hasonlóval sem de biztos veszélyes lehet. Egy másik gép felé pedig még nem ért el a kezelő, hasonló gépet mintha már láttam volna, viszont van még a kapunál négy ember fegyverekkel felszerelve. Számomra úgy tűnik esélytelen harcba fogunk keveredni, 6 ember 5 idegenre, nem beszélve arról hogy idő míg bejutok társammal.

Fajtársaimnak megüzenem mit terveltem ki:
- A legnagyobb veszélyt az a nagy gép jelenti, erős lehet de mivel csak gép ezért nem tudhat gyorsan mozogni és reagálni. Az Exo ruha is gondot okozhat de nem akkorát, a négy fegyveres viszont gondot okozhat. Figyelembe kell venni hogy én és DeathFist nem tudunk azonnal bejutni hogy segítsünk. Talán a többiek addig bemehetnének és elintézhetik az Exo ruhást mielőtt eléri a gépet, addigra bizonyára mi is bejutunk hogy elintézzük a fegyvereseket. Utána majd közös erővel elintézhetnénk a nagy gépet. Számomra ez jutott eszembe, bizonyára lesz aki ennél jobbat is ki tud találni.

78Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Hétf. Dec. 08, 2014 2:34 am

Koncoló

Koncoló
Stalker és DeathFist csak lassan tudta áttörni áttörni a barikádot, de már egy akkora rést sikerült csinálniuk, amelyen én, Serpent és Doragon tudunk csak átjutni. Stalker kieszelt egy tervet, amit gyorsan el is magyarázott: - A legnagyobb veszélyt az a nagy gép jelenti, erős lehet de mivel csak gép ezért nem tudhat gyorsan mozogni és reagálni. Az Exo ruha is gondot okozhat de nem akkorát, a négy fegyveres viszont gondot okozhat. Figyelembe kell venni hogy én és DeathFist nem tudnánk azonnal bejutni hogy segítsünk. Talán a többiek addig bemehetnének és elintézhetik az Exo ruhást mielőtt eléri a gépet, addigra bizonyára mi is bejutunk hogy elintézzük a fegyvereseket. Utána majd közös erővel elintézhetnénk a nagy gépet.
Odamentem a réshez és láttam a hatalmas gépezetet és azt az Exo ruhás embert, aki épp egy számomra nagyon ismerős gépezet felé fut. Valahol a teremben van pár fegyveres humanoid, akiket el kell intézni, mielőtt az Exo ruhás beszáll a gépbe. - Valahogy ki kell játszanunk a fegyvereseket. - mondtam a többieknek - Nem tudom, hogy hogyan, de azt az embert, aki afelé a gép felé fut, el kell kapni vagy két gép ellen küzdhetünk egyszerre.
Miután mindezt elmondtam a többieknek, megvártam mit fognak mondani.

http://dragonlord.hungarianforum.com

79Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Kedd Dec. 09, 2014 7:25 pm

Serpent

Serpent
Death nekifutott, hogy betörje a barikádot. Egy molotov nem messze tőle csapódott be, de szerencsére nem találta el, majd elérte a célját. A kapu reccsenve szétnyílt, így utat engedve nekünk. Viszont csak én, Doragon és Koncoló fértünk át. Még egy neki futásra már Stalker és Deathfist is beférne, viszont akkor már nem csak a munkagép, hanem az exo ruha is veszélyt jelentene. Ezen tanakodtam, mikor Koncoló gondolata elért hozzám, amit egy igennel nyugtáztam, és elmondtam a tervemet: - bemegyünk, mi hárman, én addig elintézem a sárga festésű gép felé igyekvő embert ti pedig valamilyen rejtekből szemmel tartjátok a fegyveres kétlábúakat, és ha szükséges elterelitek a figyelmüket.  A kivégzést pedig így tervezem: az ember mögé kerülök, letöntöm a lábáról,megfogom a kezemmel a fejét, szorosan, hogy ne tudjon kiszabadulni, de ne annyira hogy megsérüljön, majd behúzom egy, a közelben lévő oszlop mellett lévő elöregedett lánctalpas munkagép mögé, és eltöröm a nyakát. Ezután már biztosan be fog jutni másik két testvérünk is, hogy elintézzük a négy humanoidot és a favágó gépet.                                                 ________________________________
                                                        PontosságI

80Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Kedd Dec. 09, 2014 10:09 pm

Doragon

Doragon
Többiek elmondták nekem a helyzetünket és hogy mi történt az elmúlt pár óra leforgása alatt. Ép ekkor indult meg Deathfist rohamozva meg az ajtót. Ablakból egy üvegcse repült ki, ami utána hatalmas lángokat kezdet lövellni. Testvéremet nem találta el a lángok és ezzel megúszva behorpasztotta nekünk az ajtót. Sajnos a rés csak annyira elég hogy én és még két kisebb társam beférjünk rajta.

Egyik testvérem épen hogy csak bepillantót már elmémben meg is villant, hogy mit akar mondani és mi a terve a bejutásra. - A legnagyobb veszélyt az a nagy gép jelenti, erős lehet, de mivel csak gép ezért nem tudhat gyorsan mozogni és reagálni. Az Exo ruha is gondot okozhat, de nem akkorát, a négy fegyveres viszont gondot okozhat. Figyelembe kell venni, hogy én és DeathFist nem tudnánk azonnal bejutni, hogy segítsünk. Talán a többiek addig bemehetnének és elintézhetik az Exo ruhást mielőtt eléri a gépet, addigra bizonyára mi is bejutunk, hogy elintézzük a fegyvereseket. Utána majd közös erővel elintézhetnénk a nagy gépet. – Hangoztak el a válaszok a fejemben. Megnéztem a rést én is, de csak egyesével tudnánk bejutni így könnyű célpont lennék a fegyveres humanoidoknak. Láttam Azt a humanoidot, ami a sárgás géphez fut. - Hátulról meg ragadva meg tudnánk a gépen is lékelni a fejét, ha elkapjuk, és elégé gyorsak vagyunk. De a barikád még így is le lassítana minket. – Válaszoltam testvéreimnek és vártam mit válaszolnak számomra.

81Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Hétf. Dec. 15, 2014 10:49 pm

W.B.

W.B.
Exoruhát elérte az ember és beszállt. Beletelt kis időbe míg beüzemelte, ám addig pár lövés eldördült mik a kapu résén szálltak ki, majd egy égő gyutacsos benzines kannát dobtak ki. Benzén kifolyt lángolva, Hátrálnia kellet minden idegennek. Ezzel viszont a lőrésből ki tud lőni a az emeleten lévő ember. Exo a szétzúzott ajtót két részét összehúzta és a bent lévő emberek azonnal elkezdték összehegeszteni, ahol lehet.
Tetőn két ember megjelent, természetesen molotovkoktélokkal. Elsőnek a kanócát most gyújtják meg. Vajon tényleg ennyire ostobák?


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

82Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Szer. Dec. 17, 2014 12:51 pm

Koncoló

Koncoló
Nem sikerült bejutni az épületbe, mert a fegyveresek tüzet nyitottak ránk, aztán egy égő gyutacsos kannát dobtak ki a nyíláson. A kannából lángoló folyadék folyt ki és hogy nehogy elérjen bennünket, hátrálnunk kellett. Ekkor vettem észre, hogy az az ember már elérte az exot és pár perc alatt beüzemelte, majd a nyílást lezárta. Majd a tetőn két ember jelenik meg molotov koktélokkal. Az egyik kanócát most gyújtják be.
Mivel nem volt tervem, így csak megkerülöm az épületet, felmászok a tetőre és megpróbálom elintézni a két embert. Azok úgyis csak az előttük lévő idegenekkel vannak elfoglalva.

http://dragonlord.hungarianforum.com

83Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Szer. Dec. 17, 2014 10:33 pm

Stalker

Stalker
Kudarc, az idegenek számára ha létezik is ilyen érzés akkor sem mutatnák ki, a civilek sikeresen megakadályozták rohamunkat mielőtt elkezdtük volna, Mivel eme bejáratot már nem tudjuk használni ezért más módot kell találnunk rá hogy elintézzük ellenségeinket. Eddig bent van hat ember, egy a lőrésnél és kettő a tetőn, kizárásos alapon ők jelentik a legnagyobb veszélyt most.

- Mindenki támadjon rájuk, vigyázzatok hogy a lőrés holterében legyetek illetve nehogy tömörüljetek mert akkor oda fogják dobni az égő tárgyat. Jobb lenne minél több oldalról letámadni őket, vagy elvonni a figyelmüket amíg Koncoló fel nem jut de lehet hogy fent olyan csapdák vannak ami anno engem lelökött a tetőről.

84Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Vas. Dec. 21, 2014 2:46 pm

Doragon

Doragon
Éreztem, ahogy a humanoid elérte a gépezetet majd hallom, ahogy lassan felbőg a motorja és elindul, majd az ajtót hatalmas tűz aláveszik a bent lévő emberek így ezen a résen már bejutni nem tudunk. Feltekintek és látom, hogy ott van, egy résnyi hely hátha be tudok magam furakodni a falak közé. Épp indultam megkerülni az épületet, hogy hátul felmászva érjem be őket, ahogy Koncoló elindult és én pedig a másik irányba.

Hirtelen mellettünk egy láng csóvát húzó benzines kanna repült ki. Maga mögött mindent meg gyújtva és perzselve a be horpasztott ajtón a bejutást így is meg nehezítve számunkra. Megijedve a tűztől felpróbáltam szaladni hátulról az épület tetejére hátha onnan sikerül bejutnom.

85Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Hétf. Dec. 22, 2014 12:11 am

W.B.

W.B.
Bent már mindenki tisztában van, hogy ostrom alatt vannak. Mostanra már biztos minden ember kezében fegyver van. Ketten voltak a tetőn. Egy ember maradt az eredeti célpontoknál. Stalker kárára. Mellette csapódott a földnek az üvegpalack. Alkohol rá fröccsent majd a tűz mohón utána kapott. Égető fájdalom nem maradt el, ahogy a tűz kitines külső páncélba mar.
Doragon sem volt szerencsésebb. Közvetlenül előtte csapódott be egy molotovkoktél. A második ember őt spécizte ki. Koncoló ideje most jött el. Tetőn két ember van, mind kettő másra koncentrál, ám nem rég Stalkert levető szerkezetből lehet még fent pár. Egy óvatlan lépés és nem lesz meglepetés szerű támadás.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

86Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Szer. Dec. 24, 2014 8:13 pm

Stalker

Stalker
A PredAlien testét a rögtönzött fegyver(ami a Szovjet-Finn háborúban találták fel de a mi antihősünk történelemtudása csak annyira terjed ki mint Kürosz birodalma, magyarán semmire de térjünk vissza a bizonyos gonosz felsőbb hatalom által szívatott antihőshöz). A lángok kínozták a lényt ami egy hangos ordítással adta tudtára a világnak utálatát. Egyszerűen nem érti hogy miért nem másik két társát találták el akik most csak állnak egy helyben zsíros célpontot kínálva.

Ha Koncoló most nem jár sikerrel akkor nincs esély a bejutásra, túl kevesen vagyunk, legalább háromszoros túlerő kellene hogy elintézzük ellenfeleinket. Az űrnőnek üzenetet küldök hogy ha tudna küldjön erősítést, eközben természetesen nem állok meg egy helyben hanem továbbra is lekötöm a molotov páros figyelmét miközben össze vissza rohanok, ugrálok már amennyire a lőrés holterében mozogni tudok. Ha Koncoló nem járna sikerrel szólok a többieknek hogy jobb lenne egy időre elvonulni a teleptől hogy nyugodt környezetben átgondoljuk a terveket.

87Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Szer. Dec. 31, 2014 12:28 pm

Koncoló

Koncoló
Megkerültem az épületet és felmásztam a tetőre. A két ember a fajtársaimmal volt elfoglalva és arról az egy idegenről fogalmuk sem volt, hogy hova tűnt. Éppenséggel mögöttük van a tetőn.
Előbb körülnézek, hátha nincs több olyan szerkezet, ami Stalkert levetette innen. Ha nincs, akkor könnyen rájuk tudok rontani, de ha van, akkor biztos, hogy nem lesz meglepetésszerű támadás. Miután körülnéztem megvártam, míg az egyik ember dobáshoz készíti a koktélt, így neki tudok rontani, elejti, a koktél felrobban és mindketten halálra égnek. De mielőtt robbanna a koktél leugrok a tetőről.
//Elnézést a hosszú kimaradásért, nagyon unatkoztam és még a gépet sem kapcsoltam be. És még egyszer elnézést, hogy csak ennyit írtam.//

http://dragonlord.hungarianforum.com

88Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Szomb. Jan. 03, 2015 7:38 pm

Doragon

Doragon
Ép hogy falra raktam kezeim és mászni kezdtem elkellet ugranom onnan, mert felém dobtak egy lángoló üveget. Szerencsémre csak apró lángok repültek a testemre, amik nyálkás testemen azonnal ki oltódtak kisebb sérüléseimet nem vettem figyelembe.

Koncolót látva a tető rés felé közeledve az emberek figyelmét sikoltásommal magamra keltem, hogy rám célozgassanak, de közben a lőrés távolságától persze távol maradok. Így próbálok Koncolónak segíteni, aki a tetőn kíván bejutni és elpusztítani az ellenséget. Odabent még mindig halom az emberek mozgolódását és a gépeik motorját.

Így nem fogunk tudni bejutni kell valami erősítés gondolom magamban miközben körbe futkosóm az épületet és fekete farkam pedig magam mögött húzódik végig a levegőben.

89Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Csüt. Jan. 08, 2015 12:26 pm

DeathFist

DeathFist
Death az emberek visszatámadásának nem tudott túlzottan örülni. (Nem mintha lennének ilyesfajta érzéseik.) Míg a többiek az emberekkel foglalkoztak, Death újra a bejárathoz próbált oda jutni. Óvatosnak kellett lennie, hisz lőttek is, ráadásul a lángok még rá is veszélyt jelentenek. Ha mégis sikerül elérnie a bejáratot, minden erejét összeszedve próbálja újra szétfeszíteni a hegesztett ajtót.

90Erdő        - Page 3 Empty Re: Erdő on Pént. Jan. 09, 2015 5:55 pm

W.B.

W.B.
Doragon mellet süvített el egy újabb kanócos égő üveg. Következő viszont nem neki lett meggyújtva. Kapu felé közeledő DeathFisté lett meggyújtva. Egyenest a fejére célzott az ember, mikor Koncol neki ugrott. Az üveg a beton tetőn koppanva széttört, alkohol szétterült és azonnal belobbant. Koncoló lábát megnyalták a lángok, ám hamar biztonságos pontra ért a tetőn. A fellökött ember lángolva fetreng, próbálja eloltani testét elszenesítő lángokat, a lángoló szeszben, Darwin díjas ez az ember. Társa bepánikolt, mikor nadrágja meggyulladt, kapálózás közben átesett az alacsony párkányon.
DeathFist előtt csapódott be. Gerince eltört, tüdejét bordái átszúrták, ám még pislog. Életének utolsó szenvedéses másodpercei tehetetlenül. Deathre már nem jelenthet veszélyt. Lőrésből érkező lövések sem okoznak benne kárt. Nem ostobák, biztos, hogy elő fog kerülni valami nagyobb kaliber ellene.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [3 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.