Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Bánya környéke - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Bánya környéke - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Bánya környéke - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Bánya környéke - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Bánya környéke - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Bánya környéke - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Bánya környéke - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Bánya környéke - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Bánya környéke - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Bánya környéke - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Bánya környéke

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Üzenet [2 / 5 oldal]

31Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Vas. Okt. 07, 2012 7:44 pm

Kínzó

Kínzó
A hang kiadása után Kínzó villám gyorsan leereszkedett majd egy nagy ívben elindult, hogy a katona oldalába kerülhessen. Egyre fogyatkozott a táv és a sűrű aljnövényzet segítette Kínzót, hogy meglepje áldozatát. Mire felé fordult Kínzó leborította egy hatalmas ugrással a lábáról és fogakkal neki esett az ember torkának. Kiharapott egy darabot és rágás nélkül nyelt, majd megindult előre amerre Koncoló követte a másik kettőt. Bízott benne, hogy még nem késő.

32Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Szomb. Okt. 13, 2012 4:30 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Kínzó hamar megtalálja Koncoló nyomait ami frissebb a katonáénál. Kitudja mennyi ideje lehet még vagy talán már is elkésett? Nem habozik minden távot egyre gyorsabban teljesít, legalábbis magában ezt érzi és nem téved. A bozótosok ágai letörnek a nagy iramban haladó xenomorph keménykitines páncéljától. Azonban nem sokkal ezután egy tisztáson a képtől, ami fogadja Kínzót menten kővé dermed. Koncoló testét a sebekből kifolyó sav már nagymértékben felemésztette. A xenomorph túl messze volt a támadás befejezéséhez, és a dupla elsütő billentyű meghúzásával a sörétek cafatokra tépték a testét. Nem sikerült kijátszania a shot gunnos katonát, akinek még friss nyomai Kínzó előtt árulkodnak.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

33Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Szomb. Okt. 13, 2012 9:20 pm

Kínzó

Kínzó
A nyomok egy tisztásra vezetik Kínzót . A sav már felemésztette társa testének nagy részét és a fekvő körzetében lévő növényeket is. Kínzóba villámként csap a felismerés, hogy a fészekbe immár egyedül fog visszatérni, ha visszatér. Nem fordít sok időt a tetemre hanem a hátra hagyott feromonok és nyomokat fürkészi. A helyes irány hamar feltűnik a xenomorphnak és bosszútól fűtve nagyokat ugrik az utolsó élő nyomába. /Persze nem feledkezik meg a lebénított katonára, akit vissza akar vinni a fészekbe./

34Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Hétf. Okt. 15, 2012 7:06 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Kínzónak kicsit időigényes megtalálni a katonát, de sikerül. Az első civil telepet még nem érte el, de már nincs túl messze tőle. Az odafelé vezető utat fények világítják be ez is azt jelzi tehát gyorsnak kell lennie Kínzónak. A katona nem ereszti le fegyverét futás közben végig magánál tartja így kevésbé tud sietni, viszont reagálás után hamarabb tud cselekedni. Kínzó húsz méterrel mögötte megereszt egy sziszegést, majd letér az útról vissza a fák rejtekébe és ott folytatja az üldözést. A katona megfordul, de nem látja célzójában a hang forrását, ezért még jobban figyel és lassabban halad.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

35Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Vas. Okt. 28, 2012 2:02 pm

Kínzó

Kínzó
Kínzó olyan gyorsan surran a magas aljnövényzetben, hogy a katona shotgunjával nem tudja követni. Játszik az emberrel, mikor érzi, hogy becélozták irányt vált hirtelen és ebben a szlalomban már sokkal közelebb került a katonához. Szinte az utolsó méterekig a talaj közelében kúszott és csak a csapás pillanatában egyenesedett fel.

36Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Vas. Okt. 28, 2012 2:53 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
A katona ide oda rángatja a fegyvert és a fűszálak mozgását próbálja követni. A xenomorphnak az a szerencséje, hogy hosszú farkával bele bele vág a mögötte összezáródó növényzetbe így az újra megmozdul és lehetetlen pontosan követni az útját. Az út széléhez közeledve két lövés tarolja le a zöldet Kínzó mellől, amiből a második súrolja a jobb alkarját. Kínzó kitör a zöldellő rejtekéből. Már elég közel van az emberhez és laposan összehúzva magát iszkol felé. Áldozata mielőtt bemérhetné a hatalmas feketeség zúdul rá leterítve a póznák által megvilágított aszfaltra. Kínzó két kezét leszorítva hajol a koponyája fölé és végez vele. A testet behúzza a fák közé és mivel sok energiát vesztett egy gyors lakomával pótolja majd elindul visszafelé a fészekbe.
/Posztolj, ja és ne feledd a gazdatestet ha már nem akartad megölni, mert veszélyt jelenthet a fészekre. 2sp-t és 1 pempőt kapsz./


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

37Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Vas. Okt. 28, 2012 8:07 pm

Kínzó

Kínzó
A sűrűben Kínzó mellett sörétek süvítenek el és egy rossz mozdulatot követően az alkarját el is találja. Dühtől elvakultan az út szélén egy bozótosból villámgyorsan előtör és mire a katona lőhetne már Kínzó karmait érzi a mellkasában. A karmok teljesen eltűnnek a húsban és hanyatt vágja a katonát. Kínzó lefogja mind két kezét a csuklójánál, amit annyira szorít, hogy el is töri mind kettőt. A katona hangosan felüvölt, aztán mikor a kilökődő állkapocs a koponyájába robban el is csendesül. Kínzó a testen gubbasztva eszi ki a katona agyvelejét. Hamar végez vele majd elrejti a testet. Visszaindul az elkábított áldozatáért a vállára veszi mint egy zsák krumplit és futólépésben elindul hazafelé a fészekbe.

Köszönöm a kalandot tetszett és az sp-ket is.

38Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Kedd Nov. 06, 2012 4:37 pm

Halál

Halál
Koncoló kalandja:
Előző poszt:
Folyosók, alagutak

Hűvös szél járja át a környéket. A szürke felhők beborítják a horizontvonalat is. A levegő is nagyon párás, ami azt jelzi, hogy esni készül. Ám mégis beveted magad az erdő lombjai közé. Ahogy mozogsz előre, a fák susogása zavarja fel a lombok között megbúvó madarakat, s reppennek fel ijedtükben. A fészekben hír terjeng arról, hogy mostanában elég sűrű arra az emberek mozgása, így hát el is indulsz felderíteni arra a terepet. Kiérve a fák közül, egy sziklaperemről pillantasz le az öreg viskóra. Az utad egy 20 méter széles, erős sodrású folyó. Annak a partján áll a ház, amit kerestél.

39Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Szer. Nov. 07, 2012 11:08 am

Koncoló

Koncoló
//A suliban kicsit lassú a net, otthon meg sz.r a gép, de LotRO-zás előtt írok a kalandra.//

Eléggé párás volt a levegő odakint, ez megszokott volt, mivel a fészekben is kicsit párás a levegő a hő és a nedves, még meg nem száradt nyálka miatt néhány helyen. De idekint ez a pára esőre utalt, mint a felhők és a hűvös szél is.
Miután bevetettem magamat az erdőbe, mozgásommal megriasztok egy csomó madarat, melyek ijedten repülnek fel. A feladatom egyszerű volt, fel kell derítenem a terepet és a hírekkel vissza kell térnem a fészekbe.
Később, mikor kiértem az erdőből, egy sziklapárkányon találtam magam. Lenéztem és észrevettem egy öreg viskót. A viskó előtt egy 20 méter széles folyó volt, melynek eléggé gyors volt a sodrása, mivel néhány ág beesett a vízbe és gyorsan el is tűnt.
Valami tervet kellett kiagyalnom, hogy át tudjak jutni a házhoz és megnézzem, üres-e. Két lehetséges ötlet jutott eszembe, mely alkalmazásával meg tudok birkózni az akadállyal.
Az első: Keresek egy a folyón átívelő, kidőlt hosszú fát és azon átmegyek.
A második: Átúszom a folyón. Ennek persze az a veszélye, hogy a sodrás magával visz. Így nem tehettem mást, minthogy egy jó hosszú, a folyón átívelő, kidőlt fatörzset keresek.A hozzászólást Koncoló összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 08, 2012 8:20 am-kor.

http://dragonlord.hungarianforum.com

40Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Szer. Nov. 07, 2012 1:11 pm

Halál

Halál
// Ember, kapj az eszedhez! Nem te teszel nekünk szívességet! Ha mással akarsz játszani, játsszál mással, de ne hidd azt, hogy mi szorulunk rád! Ez már tényleg az utolsó figyelmeztetésem! Ha még egy olyan dolgot csinálsz, ami nem tetszik a staffnak, szó nélkül visszamész a fagyasztóba! és akkor eljátszadozhatsz a gyűrük uráddal! Remélem megértettél! //

Amikor jobban körülnézel, felfedezel egy, a folyó fölé nyúló, kidőlt fát, melyet még a gyökerei tartottak a helyén. Lehet, hogy ez az egy átjutási lehetőséged akad, így odamész, jobban megvizsgálni a fát. Nem tűnik túl stabilnak, de egy próbát megérhet.
Miközben a fa stabilitását méregeted, a viskó felöli részen, fények villannak fel a fák sűrűjében. Hol megjelennek, hol eltűnnek. Valami közeleik és jobb lesz, ha igyekszel egy kicsit.

41Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Csüt. Nov. 08, 2012 8:19 am

Koncoló

Koncoló
Halál írta:// Ember, kapj az eszedhez! Nem te teszel nekünk szívességet! Ha mással akarsz játszani, játsszál mással, de ne hidd azt, hogy mi szorulunk rád! Ez már tényleg az utolsó figyelmeztetésem! Ha még egy olyan dolgot csinálsz, ami nem tetszik a staffnak, szó nélkül visszamész a fagyasztóba! és akkor eljátszadozhatsz a gyűrük uráddal! Remélem megértettél! //

//NO COMMENT Smile Előző postban a nem odaillő részt javítottam.//


Végül mégiscsak megtaláltam az egyetlen áthaladási pontot a folyón. Egy kidőlt fát, melyet még tartott a gyökere, de nem valami stabil. Odamentem és vizsgálgatni kezdtem.
Eközben a viskó felől fények villantak fel az erdőben. Döntöttem. ,,Átkelek a folyón és a viskónál igyekszek menedéket találni az emberek elől, majd ha leszáll az este, akkor álmukban ölöm majd meg őket. Mivel minden embernek kell az alvás, hogy fitt legyen másnap."
Tehát így is tettem. Átkeltem gyorsan a ,,fahídon" és a viskó közelében kerestem egy zugot magamnak.

http://dragonlord.hungarianforum.com

42Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Pént. Jún. 05, 2015 5:34 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Éppen sikerül átérned a túlpartra, a fa nagy zajjal csobban a vízbe, a sodrás pedig gyorsan viszi is tova. Ha baj lenne nincs visszavonulási lehetőség, legalábbis nem itt. A kis viskó, ami szebb napjaiban vadőrház lehetett most több embernek ad otthont, nem tudod megállapítani kik vagy mifélék. Búvóhely mint olyan akad: van egy kút, alján talán még víz is lehet, minden esetre a sötétség ott biztos eltakar téged a sötétedésig. A másik választási lehetőség a viskónak a pincéje, a szétkorhadt pince lejáró ajtaja tárva nyitva van, ott is sötétség honol bár ki tudja, lehetnek bent nem kívánt emberek is.


_________________
Bánya környéke - Page 2 3827486564Bánya környéke - Page 2 3702841940Bánya környéke - Page 2 2196059390
Bánya környéke - Page 2 3768365694Bánya környéke - Page 2 1660501373Bánya környéke - Page 2 3935029224

43Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Szomb. Jún. 06, 2015 12:21 am

Koncoló

Koncoló
Amint átjutottam, a fa nagy csobbanással zuhant a vízbe.
,,Lehet, hogy meghallották az épületben lakó emberek." Visszanézek, a víz sodrása már el is vitte a fát, így nem tudok visszajutni, hacsak nincs valahol egy másik átkelési pont.
Ahogy közelebb érek a viskóhoz, egyre jobban észlelem az odabent lévő emberek feromonjait, jelenleg nem tudom megállapítani, hogy kik ezek az emberek vagy mifélék. Persze több búvóhely is akadt a viskó környékén. Az egyik egy kút, melynek az alján víz is lehet. És maga a ház pincéje, melynek tárva nyitva van az ajtaja. Nem vagyok benne biztos, hogy vannak e a ház alatti pincében, de nem akarom kockáztatni a lebukás lehetőségét, így bemászok a kútba és város, míg le nem megy a nap és az emberek aludni nem térnek.

http://dragonlord.hungarianforum.com

44Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Szomb. Jún. 06, 2015 10:03 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Az órák telnek, Új Japán egy újabb napja telik el, már be is sötétedett, az éjszakába a nem idevalósi fajok neszezése töri meg, mint pl. a bagoly huhogása. Kimászol a kútból, melynek alján -ahol tényleg van víz - eddig meghúztad magad. Észreveszed a változást, ugyanis eddig nem volt itt egy terepjáró. A sofőr a járműnek támaszkodva bagózik, a bal combjára rögzített pisztolytartóban egy szimpla 9 mm-es bújik meg, megkerülheted őt, hogy hátulról csapj le rá, vagy maradhatsz a szemből való támadással. Amíg ő nincs elintézve, addig lehetetlen úgy bejutni a házban levőkkel hogy észre ne vegyenek.


_________________
Bánya környéke - Page 2 3827486564Bánya környéke - Page 2 3702841940Bánya környéke - Page 2 2196059390
Bánya környéke - Page 2 3768365694Bánya környéke - Page 2 1660501373Bánya környéke - Page 2 3935029224

45Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Szomb. Jún. 06, 2015 11:30 pm

Koncoló

Koncoló
Órákkal később már le is ment a nap és be is sötétedett. Az éjszaka csendjét néhány állat hangja töri csak meg. Kimászok a kútból, melynek alján - és volt benne víz - húztam meg magam, körülnézek és egy terepjáró járművet pillantok meg, ami még eddig nem is volt itt. A jármű oldalának támaszkodik egy ember és bagózik, de erről nem tudtam semmit. Az embernél egy pisztoly volt, ami egy tartótokban van elhelyezve. Lassan megkerülöm a járművet, hogy hátba tudjam támadni és végezni tudjak vele. Eközben még arra is ügyelek, hogy ne kerüljek olyan helyre, ahol fény is van, mert akkor a kocsinál tartózkodó ember lövöldözni kezd és a többi ember is kirohan az épületből, hogy velem végezzen.

http://dragonlord.hungarianforum.com

46Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Vas. Jún. 07, 2015 1:56 am

Johny Borgia

Johny Borgia
A terepjáró alá mászol, óvatosan haladsz előre. Szegény ember alaposan meglepődött mikor valami erős fogást érzett a bokájánál, aztán hirtelen a földön találta magát. Egy pár borotvaéles karomcsapás megoldja a belsőségeit, némi fájdalom kiáltás felhangzik, de utána csend támad. A csendet csak a bagoly huhogása tölti be, talán a többiek nem hallották meg? Lehetséges, bár ki tudja? A viskóba az alábbi módokon hatolhatsz be: a hátsó ajtón, az elülső ajtón, a pince felől, vagy a padlás felől. A főajtó melletti ablakból fény szűrődik ki, ott tehát biztos vannak emberek.


_________________
Bánya környéke - Page 2 3827486564Bánya környéke - Page 2 3702841940Bánya környéke - Page 2 2196059390
Bánya környéke - Page 2 3768365694Bánya környéke - Page 2 1660501373Bánya környéke - Page 2 3935029224

47Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Kedd Jún. 23, 2015 1:35 am

Koncoló

Koncoló
Bemásztam a jármű alá és elkapom az embert a lábánál, az felborult így ki tudtam ontani a belsőszerveit pár karmolással. Az ember felkiáltott majd azon nyomban meg is halt. A tájra csend telepedett melyet csak a bagoly huhogása zavart meg. A többi ember nem hallhatta az áldozatom halálsikolyát, bár ki tudja?
A viskóba behatolhatok több helyen is: a hátsó ajtón keresztül, az elülső ajtón keresztül, a pince felől és a padlás felől. A főajtó felől biztos nem tudok behatolni az épületbe, mert ott az egyik ablakon fény áramlik ki. Biztos, hogy vannak ott emberek.
Végül a padlást választottam. Ha az emberek alszanak, akkor csak rájuk kell törnöm odafentről és akkor mind meghalnak. De ha viszek magammal egy gazdatestnek való embert, akkor egyel több fajtársra is számíthatok. Igaz, a fészekben még vannak emberek és állatok, amikben fejlődik egy új Idegen vagy még nincsenek megfertőzve.
Lassan osonok a házhoz, majd felmászok a padlásra és várok, míg el nem alszanak az emberek odabent. Lehet, hogy nem fognak elaludni, mert lehet, hogy hallották társuk üvöltését.

http://dragonlord.hungarianforum.com

48Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Szer. Jún. 24, 2015 12:18 am

Johny Borgia

Johny Borgia
A padláson sötétség honol, ami persze egy aliennek nem gond, sőt még előny is. A padláson mindenféle régi bútor van, természetesen vastag por és pókháló alatt. Amilyen régieknek tűnnek a bútorok - bizonyára a gyarmatizálás első éveiből valóak - olyan régi maga a fa is amin lépkedsz, már-már azzal fenyeget hogy beszakad alattad. Egy csigalépcső vezet csak innen le az alant tanyázó emberekhez. Igen ám de ők mit is csinálnak? Bizonyára azt amit minden más ember csinál mikor hangosan bömbölteti a zenét és vidám hangulat van. Végtére is, kicsit sem veszélyes egy olyan helyen tanyázni ahol pár napja egy csapat ember döglött meg. Mielőtt még a ricsaj teljesen betöltené hallásod, egy különös zajt kezdel hallani, ennek forrása az éjszakai levegőből jöhetett.


_________________
Bánya környéke - Page 2 3827486564Bánya környéke - Page 2 3702841940Bánya környéke - Page 2 2196059390
Bánya környéke - Page 2 3768365694Bánya környéke - Page 2 1660501373Bánya környéke - Page 2 3935029224

49Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Pént. Júl. 03, 2015 12:09 am

Koncoló

Koncoló
Odafent a padláson sötétség honolt és mindenféle bútor volt elhelyezve, melyek igen régiek lehettek. Ez egy magamfajta lénynek nem hátrány, hanem előny. A padló recsegett a lábam alatt azzal fenyegetve, hogy bármikor beszakadhat alattam. A padlásról egy csigalépcső vezet le az emberekhez, de odalentről ricsaj hallatszik. Mielőtt a lentről érkező ricsaj betöltené a hallásomat, egy különös hangot is meghallok, ami az éjszakai levegőből jött.
Lehet, hogy egy pár fajtárs érkezik vagy pedig egy őrjárat tart errefelé? Nem tudom, de a padlásról nem mozdulok, de azért keresek odafent egy kis ablakocskát vagy egy nyílást, amin keresztül meg tudom nézni, hogy mi is a hang forrása.

http://dragonlord.hungarianforum.com

50Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Pént. Júl. 03, 2015 6:43 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Találsz is egy fél méteres lyukat a tetőn, elég különös látványt nyújt egy kukucskáló idegen de szerencsédre nem lát meg senki. Ellenben te észlelsz lényeket a sötétség felől, a ház felé tartanak, lassan de magabiztosan, nem tudod megállapítani hányan vannak. Az égen pedig villogó repülő járművet - helikoptert- veszel észre. A rotor hangja még nem olyan hangos hogy a bulizók meghallják.


_________________
Bánya környéke - Page 2 3827486564Bánya környéke - Page 2 3702841940Bánya környéke - Page 2 2196059390
Bánya környéke - Page 2 3768365694Bánya környéke - Page 2 1660501373Bánya környéke - Page 2 3935029224

51Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Pént. Júl. 03, 2015 11:53 pm

Koncoló

Koncoló
Egy kis keresgélés után találok egy fél méteres lyukat a tetőn, kinézek onnan (szerencsére senki nem vett észre. Minek? Hiszen már elintéztem az egyetlen kint lévő embert) és lényeket észlelek a sötétből. A ház felé tartanak.
Nem tudom pontosan megállapítani, hogy mennyien lehetnek. Különös fényekre is felfigyelek, felnézek az égre és egy helikoptert veszek észre ami még messze van, de látható távolságban. A gép rotorja nem olyan hangos, hogy a lentiek hallhassák.
Nem tudom, mi lesz ebből, de attól függetlenül várnom kell, hogy történjen valami. Lehet, hogy a lentiekért jöttek?

http://dragonlord.hungarianforum.com

52Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Hétf. Júl. 06, 2015 8:41 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Vársz, a lények egyre közelednek, végül észleled hogy a házat teljesen körülzárták, eddig 10 élőlényt észleltél de bizonyára többen is vannak. Aztán kiveszed hogy ezek bizonyára emberek, fekete páncélzatban és sisakban, gépfegyverekkel felszerelve. Bizony, Új Japán rohamrendőrsége végre meglelte a drog kartell egyik búvóhelyét, a kommandósok biztosították a terepet, innen észrevétlenül se ki, se be. A pár gránátvetőből gyorsan kilőtt füstgránátok zúgnak be az ablakokon, pár másodperc és a füst mindent betakar a házban, ekkor fognak a rendőrök rohamozni, már fel is sorakoztak egy-egy pajzsos társuk mögé.


_________________
Bánya környéke - Page 2 3827486564Bánya környéke - Page 2 3702841940Bánya környéke - Page 2 2196059390
Bánya környéke - Page 2 3768365694Bánya környéke - Page 2 1660501373Bánya környéke - Page 2 3935029224

53Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Csüt. Okt. 01, 2015 9:31 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Démon bemesélése

A fészekben az úrnő újabb területszerzésre határozza el magát. A közelben van egy kisebb város, komolyabb ellenállásra nem kell számítani, leendő gazdatestre annál inkább. A feladatra több tucat arctámadó lesz elkülönítve, amit részben két carrier visz. Cirka 40 fős falkában indultok útra, útközben a járőröző fajtársaitok csatlakoznak hozzátok, így már 50-en vagytok. A sötétség leple fed titeket be, ennek ellenére kellenek az úgymond felderítők, nehogy csapdába sétáljatok. Ahol vagytok, az egy erdős terep, cirka fél km-re előre meg egy folyó, azon túl helyezkedik el a település.


_________________
Bánya környéke - Page 2 3827486564Bánya környéke - Page 2 3702841940Bánya környéke - Page 2 2196059390
Bánya környéke - Page 2 3768365694Bánya környéke - Page 2 1660501373Bánya környéke - Page 2 3935029224

54Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Hétf. Okt. 05, 2015 2:54 pm

Démon

Démon
A Királynő parancsára elindultam felderíteni az oda vezető utat. Az aj növényzetben megbújva megyek a város felé ha bármit találok ami akadályozhat minket még azelőtt elkapom mielőtt bajt okozhat. Csendben kúszok, minél közelebb a talajhoz nehogy engem vegyenek észre előbb. Így haladok előre az éjszakában.

55Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Hétf. Okt. 05, 2015 3:08 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Kígyókhoz hasonló siklással haladsz előre, ez nem meglepő ugyebár. Legfeljebb éjellátó készülékkel vagy mozgásdetektorokkal szúrhatnának ki téged, ahogy társaidat is. A folyón átjutni nem lehet anélkül, hogy el ne sodorjon tieteket. Alternatív megoldásként hidat kellene találnotok, vagy valami elég nagy fát kidönteni. A falka három részre válik (a folyótól keletre és nyugatra keresők, akiknek célja a híd megtalálása, míg a harmadik csoport a fával erőlködik). Az egyik tapasztalt alien lévén neked szabad a választás.


_________________
Bánya környéke - Page 2 3827486564Bánya környéke - Page 2 3702841940Bánya környéke - Page 2 2196059390
Bánya környéke - Page 2 3768365694Bánya környéke - Page 2 1660501373Bánya környéke - Page 2 3935029224

56Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Hétf. Okt. 05, 2015 4:09 pm

Démon

Démon
Mivel nincs, lábam csak lassítanám a többieket ezért a favágó csoporttal maradok. A folyó part közelében keresgélek fákat, ha találok, egy megfelelőt szólok a többieknek. A fát ki ássuk és a gyökereit a elvágjuk, majd ha híd kész van, szólunk a többieknek feromonokal. Amennyiben nem találunk megfelelőt, míg a társaink elérnek, egy hidat akkor elindulunk feléjük.

57Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Hétf. Okt. 05, 2015 6:52 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Van is egy eléggé nagy és vastag fa, bizonyára a terraformálás elején került ide. Az itt maradt társaid köréd gyűlnek és követik terveid. Az ásással nem is volt gond, ellenben a vastag gyökerek elvágása már okozott fejfájást. Hiába sikerülne elvágni mindet, kérdéses, hogy a fa merre dőlne. A falkavezér jön elő, egyszerűen csak savat köp a folyó felőli oldalára. A fa gyorsan kezd szétmállni, vészesen megdőlve a folyó felé. Hangosat reccsenve adja mindenki tudtára, hogy a gravitációs erő lehúzta.

Stabilnak tűnik, de nem kellene túl sokat időzni az átkeléssel, ki tudja mikor szól közbe a balszerencse.


_________________
Bánya környéke - Page 2 3827486564Bánya környéke - Page 2 3702841940Bánya környéke - Page 2 2196059390
Bánya környéke - Page 2 3768365694Bánya környéke - Page 2 1660501373Bánya környéke - Page 2 3935029224

58Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Hétf. Okt. 05, 2015 8:51 pm

Démon

Démon
A falkavezér sava meg tette a kellő hatást és a kidőlt fán gyorsan át sietünk. A túl oldalra érve fel másztam egy fára, hogy jobban meg vizsgáljam a helyet. Amennyiben semmit sem találok, folytatom az utat a város felé és még néhányszor elismétlem ezt a műveletet, amíg oda nem érünk.

59Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Szer. Okt. 07, 2015 1:16 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Megfelelő fa akad is amire felmászhatsz. A közelben semmit sem látni, ami veszélyt jelentene. A távolban van egy régi ház, melyből fények áradnak. Pont útba esne a város felé. Időközben beérkezik a másik két falka "jelentése" (1-1 carrier vezeti őket). Az egyik csoport nem talált semmit, visszatérnek, ellenben a másik falka rálelt egy hídra. A baj az, hogy pár fegyveres védi. Le tudnák őket gyűrni, de pár alien is elpusztulna, nem lehet ezt megkockáztatni, a veszteségeket minimalizálni kell.

Egyszóval néhány alien kénytelen odamenni és hátba támadni a hídon levő embereket, miközben szemből is megindul a roham. Persze mehettek tovább a ház felé is.


_________________
Bánya környéke - Page 2 3827486564Bánya környéke - Page 2 3702841940Bánya környéke - Page 2 2196059390
Bánya környéke - Page 2 3768365694Bánya környéke - Page 2 1660501373Bánya környéke - Page 2 3935029224

60Bánya környéke - Page 2 Empty Re: Bánya környéke on Szer. Okt. 07, 2015 4:02 pm

Démon

Démon
Nagyon érdekel a ház, de a társaimnak segítek inkább. El is indulok, a híd fellé a többiek kell, óvatosan nehogy felfedjem az érkezésünket. A hídnál majd azt tervezem, hogy rohamkor mikor a társimra figyelnek, majd az emberek közé ugrok a partról, ha lehet. Egy embert a nyálkámmal elvakítók legalább, és minél nagyobb káoszt csinálni, hogy ne tudjanak reagálni a csapat társaimra. Ha úgy érzem, veszélyben vagyok, akkor legalább egy embert megfogok és leugrok a hídról és csatlakozók a többiekhez.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.