Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Folyósok, alagutak EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Folyósok, alagutak EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Folyósok, alagutak EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Folyósok, alagutak EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Folyósok, alagutak EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Folyósok, alagutak EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Folyósok, alagutak EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Folyósok, alagutak EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Folyósok, alagutak EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Folyósok, alagutak EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Folyósok, alagutak

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1Folyósok, alagutak Empty Folyósok, alagutak on Vas. Aug. 14, 2011 7:01 pm

W.B.

W.B.
A bánya, illetve benne található fészek összekötő részei.

2Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Kedd Nov. 22, 2011 8:56 pm

Éjlopó

Éjlopó
//Előzmény: Új-Japán----->Mezőgazdasági területek----->Erdő//

Az állatokat végül sikerült beterelni a fészekbe, még annak ellenére is, hogy egy-egy szökni próbált. Ezt a runnerek már képesek voltak kezelni, és ha kellett bele-bele martak egy állatba, ha kicsit indulatosabb volt. A barlangban már várták az állatokat az arctámadók, és ahogy beléptek, rögtön rájuk is tapadtak és beléjük helyezték a halál tojását. A küldetést végrehajtottuk, én megérkeztem a fészekbe, hoztunk táplálékot és keltető állatokat.
"Megérkeztünk, Királyném. Az állatok biztonságban megérkeztek, bár akadtak komplikációk." - üzentem a Királynőnek.

3Folyósok, alagutak Empty PRéDA on Kedd Nov. 22, 2011 9:56 pm

Préda

Préda
A bánya járatának elején pár nagyobb testű állat terült el arctámadókkal a képükön és így a kinti holtestek érthetőek voltak, ők nem akartak így pusztulni. Beérve a fészekbe a legrövidebb járaton haladok a királynői kamra felé. Testvéreimmel akikkel érkeztem időközben leváltak, majd belépek a királynő színe elé. Megpróbálom még gondolatomból is kizárni a sajgó vállam, hogy királynőm parancsát követhessem. A királynő jutalmul a pihenést ajánlja, mert hamarosan egy újabb küldetés veszi kezdetét...

4Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Hétf. Nov. 28, 2011 3:45 pm

Koncoló

Koncoló
Visszatérek a fészekbe, de tudom, hogy a Királynő nem ad nekem semmi jutalmat, mert javarészt nem csináltam semmit sem a legelőknél.
- Kellett volna segítenem nektek testvéreim, de segítség helyett csak lustálkodtam. Ilyen legközelebb nem lesz. - küldöm a feromonokat testvéreimhez.
,,Remélem a következő feladatomnál nem fogok lustálkodni. Nem szeretném úgy befejezni az életemet, hogy nem csinálok semmit. Inkább mától kezdve csinálom azt, amit kell. Szolgálom a Királynőt, szerzek magamnak és a fészeknek sok dicsőséget."

http://dragonlord.hungarianforum.com

5Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Hétf. Nov. 28, 2011 5:28 pm

Koncoló

Koncoló
Pár óra múlva megéreztem a Királynő feromonjait, amint éppen üzen a testvéreimnek, hogy menjenek és pusztítsanak ki egy haltelepet és néhány nagyobb halat fertőzzenek meg, hogy növelni tudjuk a fészek létszámát.
Később néhányan kisiettek a fészekből. Én követtem is őket, hogy végre bizonyítani tudjam, hogy nem csak henyélni tudok, hanem zsákmányolni is.

http://dragonlord.hungarianforum.com

6Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Kedd Nov. 06, 2012 9:36 am

Koncoló

Koncoló
Ismét a fészek sötétjében, ismét a megszokott helyen, ahol nemrég voltam. Tudtam, nem szabad lazsálnom. Ezért gyorsan kifutottam a fészekből.
/Mesélőt kérek!/

http://dragonlord.hungarianforum.com

7Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Kedd Nov. 06, 2012 4:34 pm

Halál

Halál
//Rendben, akkor én mesélek majd neked! Úgy is vissza kell rázódnom! ^^ //


A kalandod itt fog lefolyni! => Bánya környéke

8Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Csüt. Márc. 13, 2014 4:05 pm

Préda

Préda
/Préda és Rém (NJK) követő a rizsföldek után visszatért a fészekbe/

Veszély miatt kellett elhagyniuk a mezőgazdasági területeket. Most a bánya egyik járatában haladnak a fészekbe.

9Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Csüt. Márc. 13, 2014 8:38 pm

W.B.

W.B.
// Királynő kiküldött téged és én írtam, hogy két összecsapás is zajlik, helyette leültél és vártál, így az idegeneket kinyírták. Írtam is, hogy amit este az idegnek elfoglalnak, azt nappal az emberek visszaveszik. //

Dörrenések visszhangzottak a barlangban. Több idegen is visszasietett a fészekhez. Még nem jutott be egy ember sem, ám egyre közelebb jutnak a fészekhez. Régi külszíni fejtést már elérték. Néhány vörös fényes gömb viszont bejutott mik elkezdtek repkedni a fészek alagútjaiban.

Ám más is történt. Emberek nem véletlen támadtak. Az alkalmat várták. Valami átment a fészken, királynővel sem törődött. A fészek alatti kristálybarlangba ment. Eme berontás utáni káoszt használták ki az emberek.
Az valami gyors volt és maga után csak csonka hullákat hagyott, olyan mintha a hiányzó részüket kitöröltél volna a világból. – Bár ezt egy idegen úgy sem fogja fel. Csak annyit ér meg, hogy megölte a testvéreit.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

10Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Vas. Okt. 25, 2015 7:31 pm

Préda

Préda
A bánya egyik legnagyobb járatában három idegen haladt a királynő kamrája felé. Préda és két társa (NJK) követők, Rém és Vérengző. A három tagból álló falkát most királynőjük szólítja magához feromonjaival, az izgatottság, ha lehet így fogalmazni, ha éreznek e egyáltalán hasonlót, most mind a hármójukon úrrá lett.
~A királynő bármit is parancsol azt teljesítjük érte és a fészekért. -Ezt a gondolatát továbbította Préda két követőjének, akik kissé lemaradva hagyták, hogy Préda vezesse őket tovább.
~Oly sok idő után most végre bizonyíthatunk ismét, hogy a boly fontos részei vagyunk.

11Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Vas. Okt. 25, 2015 8:20 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
A még laza "ostromgyűrűn" könnyen átjuttok, be a fészekbe. Az úrnő pontosan tudja, hogy az emberek hol vannak, mekkora erőkel, hiszen számos fajtársad ad őrszemet a bánya környékén.
- Préda, az egyik legtapasztaltabb szolgám lévén, a te feladatod kétlábú szolgám kísérése, hogy az emberek ellen fordítsuk saját fegyvereiket. Találkozz vele és az életed árán is védd őt.

Az úrnő vezeti utadat, miközben Rém és Vérengző követ téged, ahogy haladtok a bánya egyik elhagyatott része felé, ahol találkozód van, egyre több fekete testvéred csatlakozik hozzád.


_________________
Folyósok, alagutak 3827486564Folyósok, alagutak 3702841940Folyósok, alagutak 2196059390
Folyósok, alagutak 3768365694Folyósok, alagutak 1660501373Folyósok, alagutak 3935029224

12Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Kedd Okt. 27, 2015 2:17 pm

Préda

Préda
A három xenomorph-nak idő kellett míg a biztonságot nyújtó járatokba jutott. Az emberek által létrehozott leggyengébb kordont választotta Préda, és észrevétlenül sikerült bejutniuk. A királynő kamrájában a teljes sötétség uralkodott, és a hatalmas uralkodó szolgái elméjébe ágyazta parancsát.
Egy embert, egy (spears-t) kell védelmezniük, és a megadott helyre kísérni akár az életük árán is.
~Vajon mit kell tennie ennek az embernek, vajon miért nem gazdatestre használja fel a királynő? Csak is a fészek érdekében cselekedhet, ezért olyan fontos, hogy sikerrel járjon, és ha rajtam múlik sikerülni is fog. -Pár perc elteltével A három fekete démon már a járatok sűrűjében haladt, ahol még páran csatlakoztak a csapathoz. Egy elágazás után Préda érzékének hatósugarába került az ember. Meg sem moccant miközben az éj fekete testek a közelébe értek. Préda két lábra emelkedett a képébe hajolt, hogy szemügyre vegye és várt. Ez esetben most Préda az emberre hagyta a kezdeményezést, mert ez nem egy szokványos helyzet volt.

13Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Kedd Okt. 27, 2015 5:37 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Az ember jelét sem adta a félelemnek, sőt, agytevékenységei alapján kész a gyilkolásra, bizonyára nem titeket, hanem egykori bajtársait ölné le. Az ember a 20-as évei elején járhat, erdei álcamintás ruhában van, felsőtestét nem védi semmi, bár a Bíborszív plecsni alapján elmondható, hogy vérét adta egykor a társaiért. Bár az is igaz, hogy ezek neked semmit nem mondanak.

A te képedbe bámul, mintha egyenesen a királynőhöz szólna, mert így is van.
- Vannak még hozzám hasonló emberek, akik nem akarnak a semmiért meghalni. Az emberiség kihal, jobb inkább a nyertes oldalt szolgálni. Ők nem tudják átérezni azt, amit én az éjszakákon, ők nem veszik fenséged adásait. Ezért nem akarom, hogy tévedésből ők is meghaljanak, kérlek, hagyd, hogy én vezessem hű szolgáid.

A királynő mindezt rajtad keresztül veszi, az ő üzenete mind az it levő egy tucat alien veszi. - - Mindenben kövessétek utasításait, szolgáljátok úgy, ahogy engem.

A fiatalember int, hogy kövessétek, természetesen árnyként mentek utána a járatban. Újabb emberi feromonokat kezdel érezni, négy embert, félnek és idegesek. Utatok egyenesen hozzájuk vezet.

//A könnyítés kedvéért, amit a fanatikus mond, azt az úrnő automatikusan lefordítja nektek//


_________________
Folyósok, alagutak 3827486564Folyósok, alagutak 3702841940Folyósok, alagutak 2196059390
Folyósok, alagutak 3768365694Folyósok, alagutak 1660501373Folyósok, alagutak 3935029224

14Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Szer. Okt. 28, 2015 2:23 pm

Préda

Préda
Az ember àtadta magàt a kiràlynő szolgàlatàra pont mint egy idegen. A kiràlynő Prèdàn keresztül teljes mèrtèkűen tud kommunikàlni ès fordítani mind kèt fèl szàmàra. Prèda elèggè felmèrte az embert ès tapasztalataira hagyatkozva èrezte, hogy nem hètköznapi tevèkenysèggel foglalkozott. Az ember mellett Prèda haladt ès mögöttük egy tucatnyi idegen. Egy külső szemlèlő szàmàra e kèp groteszk lehet, de nekik csak a küldetès lebegett a szemük előtt. Kis idő elteltèvel Prèda ismèt èrzett valamit.
~maradjatok közelebb lopakodok. - Prèda màr tudta nègyen vannak a közelben, de vajon mi cèlból?

15Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Csüt. Okt. 29, 2015 1:07 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Négy ember, négy mezei katona, nem tengerészgyalogosok. A legkomolyabb fegyverük egy M4A4 pisztoly, a többieknél csak M4A3 pisztoly van. Természetetekből eredően egyből gyilkolásba kezdtetek volna, de kétlábú vezetőtök rátok parancsolt, különös látvány lehet, ahogy egy ember csupán annyit mond: Ne! És a tucatnyi alien egyszerre áll meg. Spears dandártábornok bizonyára örülne a látványnak, milyen kár, hogy leszakított fejjel rohad valahol Natal (Dél-Afrika) tartományában.

Egy tucat alien és 5 dezertált katona, rajttok áll a fészek jövője vagy pusztulása. Mindeközben persze dúlnak a harcok, fajtáraid egymás után hullanak el, valami pusztító lény, vagy gép szabadult rátok, de ezzel nem kell törődnöd, egyenlőre.

Egy kis gömb száll el felettetek, vörös fénnyel pásztázva a helyet. Még nem ért el titeket, mert a különböző járatokat pásztázza.
- Spektrográf! 500 nanométerig bármilyen élőlényt kiszúr. Ha ez felfedez minket, akkor nemcsak hogy feltérképezi eme titkos termet az alagúttal együtt, de mi is lelepleződünk. Az a lombikból született barom biztos látni fogja a taktikai térképen! Szedjétek szét a gömböt, darabokra, hogy semmi sem maradjon belőle!


_________________
Folyósok, alagutak 3827486564Folyósok, alagutak 3702841940Folyósok, alagutak 2196059390
Folyósok, alagutak 3768365694Folyósok, alagutak 1660501373Folyósok, alagutak 3935029224

16Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Pént. Okt. 30, 2015 11:13 am

Préda

Préda
Préda visszaérve négy ,,zsoldosról" számol be. Az idegenek épp rohamozni készültek volna, hisz csak kis kaliberű fegyvereik voltak, de a velük érkezett ember ezt megakadályozza. Az idegenek királynőjüket hallják az emberben. ,,Ne". A halált hozó falka megtorpant. Az ember előre ment és köszönti fajtársait, míg mögötte Préda és a többiek szép lassan kitűnnek az előbb említett négy ember számára. Kissé bizonytalankodva méregetik az idegeneket. Préda érzi az egyiknél, hogy fél, de hamar leküzdi félelmét, mikor a falkával érkezett ember párbeszédbe kezd velük. Öt dezertőr és egy tucatnyi idegen. A látvány nem minden napi főként, hogy a küldetésük a fészek érdekéért szól. A környezet is nyugtalanító hisz nem messze harcok dúlnak e két faj között. A xenomorphok megfeszítve szoborként álltak miközben az emberek információt cseréltek, amit egy kis repülő gömb szakított meg, ami a járatokat pásztázta a hegyoldalban.
-Egy felderítő szonda. -Ezen értelmetlen szavak hallatán Préda már tudta, hogy mit kell tenniük. A királynőn keresztül megkéri az embereket, hogy keressenek egy biztos fedezéket ahol megbújhatnak. Ezután az idegeneket, mintha puskából lőtték volna ki kettesével szétszóródtak. A járatok sokaságában próbál az egyik csapat a szonda felé kerülni egy másik alulról készül egy hatalmas ugrással belekapaszkodni és lehúzni. A legtöbben az oldalsó járatokban lapultak meg és várják, hogy közre foghassák a gömböt mielőtt még az azonosítani tudná a helyet és a létszámot. Préda és Vérengző egy rövid visszakanyarodó alagúton már majdnem teljesen a szonda mögé lopakodott.
~Aki úgy érzi elég közel került hozzá az ne habozzon. Vesse neki magát és kezdje el széttépni a többiek pedig ne késlekedjenek a segítséggel, mert ez esetben a gyorsaságon múlik minden. -Úgy tűnt mindenki a helyén van a megfelelő pozícióban most már csak a szondán áll, hogy melyik csapatba botlik először, de Préda is készen megfeszített karmokkal várta, ha a gömb visszafele ,,menekülőre" fogná az irányt. A szonda tovább lebegett és a falka még mindig csak várt.

17Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Szomb. Okt. 31, 2015 5:25 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
A szerencsés alien te lettél. A spektrográf próbálta elkerülni az egyik csapat alient, ám ezzel akaratlanul is feléd ment. Ugorva fogtad el, karmos kezeidben a gömbölyű eszköz labdának tűnik, egy labdának, amit könnyedén összezúzol. Cirka egy km-re tőletek egy katona bizonyára káromkodik, hogy elvesztette az értékes katonai felszerelést.

A küldetés elvégezve, titkos szövetségetek egyenlőre titok marad. Az emberek vezetésével mentek ki az alagútból, a sötétséget felváltja a világosság, ahogy kiértek a felszínre. Hajnal van, ennél már csak világosabb lesz, az emberek tudták jól: hülyeség lenne a részükről este támadni. Egy külszíni fejtéshez értek, jobban mondva az egykori bányászok szállásaihoz.
- Bújjatok el, egykori bajtáraim két szakasszal fognak idejönni, ha nem csapunk le rájuk gyorsan és feltűnésmentesen, esélyünk sem lesz ellenük.

Vannak itt üres konténerek (amik között is el lehet bújni), a bányászok által használt épületek (egyemeletes kis házak, amikben nincsenek bútorok), illetve munkagépek.

//Következő posztod a Külszíni fejtés topikba tedd//


_________________
Folyósok, alagutak 3827486564Folyósok, alagutak 3702841940Folyósok, alagutak 2196059390
Folyósok, alagutak 3768365694Folyósok, alagutak 1660501373Folyósok, alagutak 3935029224

18Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Pént. Feb. 26, 2016 2:41 pm

Préda

Préda
Valami nem volt rendjèn ezt az idegenek is èreztèk. A harci gèp meghátrált ès újabb veszèlyt nem èrzett sem Prèda sem kèt követője. A nyugalom azonban mèg nem köszöntött be. A fedezèküket jól megválasztó szörnyek továbbra sem merèszkedtek elő nem akartak a mèg közelben lèvő tank cèltáblájává válni. Nèhol mèg egy dörrenès ütötte meg a tájat, de egyre erősödött Prèdában, hogy hatótávon kìvűlre kerültek. Óvatosan előmerèszkedtek ès felmèrtèk helyzetüket, sebesülèseiket. Utóbbinak egy vedlès után már csak emlèke marad, ami az elkövetkezendő harcokban tapasztalatkènt fog megkìvánúlni. Egy pillanat alatt hasìtott mindhármójukba a legèdesebb hang aggodalma. A királynő sokmindent tudott ès fèlelme teljesen beleitta magát a háromtagú falkába.
,,A királynő visszahìvja gyermekeit a fèszekbe."
A vèdelmezès volt most a legfontosabb, hogy egy távoli veszèlyt kiiktassanak. Ez sikerült, de most a veszèly felkerekedett ès a fèszek felè közelìtett. A három xenomorphból minden fáradtság ès gyengesèg elpárolgott. Eszeveszett sprintbe kezdtek egyenesen ,,hazafelè".

19Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Pént. Feb. 26, 2016 5:21 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
A kopár, holdbéli tájjá változott területen akadálytalanul mentek előre. Akaratlanul is meglátjátok a cafatokra lőtt vagy robbantott fajtársakat, csupán pár helyen fedezhető fel az emberek tetemei. Az alagutakban sem jobb a helyzet, sőt, még rosszabb, mert csak alienek tetemei vannak mindenütt.

A királynő érzelmi hullámai ostorként csapnak le rátok, a támadók már a tojáskamrában vannak és az értékes utódokat pusztítják. Úti célotok tehát világos, annyira világos, mint az előttetek levő M240 lángszórós katona lángja, amely tisztogatni maradt itt és a még mocorgó fajtársaitokat öli. Mivel a katonának nincs aurája, ezért megállapítható, hogy egy szintetikussal van dolgotok, aki még nem tud jelenlétetekről.


_________________
Folyósok, alagutak 3827486564Folyósok, alagutak 3702841940Folyósok, alagutak 2196059390
Folyósok, alagutak 3768365694Folyósok, alagutak 1660501373Folyósok, alagutak 3935029224

20Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Szomb. Feb. 27, 2016 9:38 am

Préda

Préda
Az út feleannyi időnek tűnt Prèdának, mint induláskor. Rohanásuk közben ismèt elèjük tárultak a csaták helyszìnei ès az ott elhullottak. Nem álltak meg csak lassìtottak, hogy a helyes irányba tereljèk magukat, de ìgy is tudták a vesztesèg mèrlegènek nyelve felèjük billenne. Volt, hogy egy katona holtteste mellett három xenomorphè is feküdt. Viszont a legmegrázòbbat a lebombázott területek nyújtották. Masszává olvadt tetemek, elhagyott vègtagok vagy megcsonkìtott ès szètszakadt testek. Miután a fèszek bejáratához èrtek felmèrtèk a terepet. Az őrszemek èlettelen teste a búvóhelyük közelèben hevert. Nem règ törtènhettek itt a harcok mivel a sav mèg javában sistergett a vele èrintkező közeggel, amivel èpp èrintkezett. Egy fájdalmas èrzès csapott a három èrkezőbe.
,,A tojások. Bejutottak a tojáskamrába ès megkezdtèk a pusztìtást. Rengeteg testvèretek a tűz áldozata lett segìtsetek."
A fájdalomhoz hasonlatos èrzès Prèdában felszìtotta örjöngő haragját, de tudta ha hagyja, hogy elvakìtsa hamar rossz döntèst hoz ès akkor vège. Azt is tudta, hogy a fèszekben előnyük van. A szűk helyen megannyi alagút húzódik ès ők mindet ismertèk. A nem sokkal előttük álló androidot is egy ilyen alagútban közelìtettèk meg, ami felette húzódott. Az android lángszóróval mèg ontotta a tüzet a haldokló idegenekre. Prèda megvárta mèg közelebb èrt teljesen a lyuk alá majd rávetődött a szintetikusra.

21Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Vas. Feb. 28, 2016 6:32 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Gyilkos birkózás vette kezdetét. Bár a lángszóró a földre zuhant, az android így sem adta magát könnyen, sikerül felébed kerülnie és egy erős ütéssel némileg elkábít, ezzel időt szerezve magának, hogy előhúzzon egy harci kést, még időben megfogod a lesújtani akaró kart, így a penge a fejedtől jó 4-5 cm-re van. A szintetikus már két karjával próbálja lenyomni a pengét, hogy beleálljon a fejedbe.


_________________
Folyósok, alagutak 3827486564Folyósok, alagutak 3702841940Folyósok, alagutak 2196059390
Folyósok, alagutak 3768365694Folyósok, alagutak 1660501373Folyósok, alagutak 3935029224

22Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Csüt. Márc. 03, 2016 7:46 pm

Préda

Préda
Prèda elengedte kapaszkodóját ès az android előtt èrt földet. Egy villámgyors mozdulattal fèlresöpörte a lángszórót. Dulakodtak. Az android teljes erejèvel megragadta az idegent aki a falnakcsapódott, majd egy hatalmas ütèstől egyensúlyát vesztette. Ennyi idő alatt a szintetikus egy kèst kapott elő ès döfött. Az utolsó pillanatban kapta el a mestersèges alkarját az idegen. Centimèterekre volt a penge hegye a koponyájától, de az android nem adta fel. Tolni kezdte egèsz testsúllyával előre a kèst. Prèda engedett a le dületen ès fèlre vetette magát, hagyta, hogy az androidot a saját lensdülete vigye tovább. Egymással szembefordultak ès kezdetèt vette a második tánc

23Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Vas. Márc. 06, 2016 8:30 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Második tánc helyett zártkörű kivégzés jön. Két követőd megfogta az androidot, moccanni sem bír a földön, így kedved szerint azt csinálsz vele amit akarsz. Miután ezt megteszed, valami hatalmas belső csapást érzel, mintha valami nagyon fontosat vesztettél volna el, de nem csak te, hanem a többi alien is. Az úrnő halott, a tojások elpusztítva, a fészek alaposan megtizedelve. Talán még van remény, az úrnő termében hátha vannak még éppen maradt tojások.

//most választás jön, egyszerűen elmehetsz a környékről - ezt pár posztban letudjuk - és megkapod a jutalmat, bár így Új Japán alien populációja 1-2 tucatra csökken VAGY mész a kamrába és ott megküzdöl a főellenséggel, ez esetben nagyobb lesz a nyeremény és Új Japánon több alien marad//


_________________
Folyósok, alagutak 3827486564Folyósok, alagutak 3702841940Folyósok, alagutak 2196059390
Folyósok, alagutak 3768365694Folyósok, alagutak 1660501373Folyósok, alagutak 3935029224

24Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Csüt. Márc. 10, 2016 10:08 am

Préda

Préda
A második körben Prèdát segìtői lepik meg. A fáradtság miatt a xebemorph megkönnyebbült, mikor testvèrei lefogták az ellensèget. Lassan felèhajolt, de mielőtt villámgyors harapással vègzett volna vele egy fagyasztó mindent elsöprő sikoly blokkolta le hármajukat. Szerencsère az androidot Rèm ès Vèrengző súlya a padlóhoz szegezte ès nem tudott szabadulni.
A királynő halála olyan erős szedálást vált ki az idegenekből, ami a többsègnèl a fiatal egyedeknèl, hosszú melankóliában nyilvánul meg. Az idősebb ès tapasztalt idegenek viszont hamar átadják magukat a tiszta már nár èdeskès dühnek. Prèdáèk is az utóbbi a düh adott nekik erőt. Gyors mozdulattal megszabadìtotta az androidot a fejètől ès mindhárman sprintelni kezdtek a tojáskamra felè. Prèd kereste mentálisan nagyobb testvèreit ès persze mindenkit akit eltudott èrni.
Az üzenetèben a tènyeket közölte: ,,Új fèszket kell találnunk egy teljesen új bolynak, amit mi hozunk lètre. A tojások nèlkül ès királynő nèlkül ez lehetetlen. Mentsètek a tojásokat ne harcoljatok az most másodlagos. Aztán vigyètek ki a szabadba ès rejtőzzetek.
Ennyit sikerült Prèdának kibocsájtani a megmaradt tucatnyinál talán több szörnynek. Lassan elèrtèk azt a folyosót aminek a vègèn a kamra volt.

25Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Kedd Márc. 15, 2016 7:23 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Az emberiség csúcstechnikája áll szemben veled, egy titánium szintetikus, bár felületén néhol sav marta nyomok éktelenkednek, ezt leszámítva semmi baja. Hatalmas termetével föléd tornyosul, talán meg is bántad, hogy idejöttél, hiszen ennek a behemótnak egy királynő sem okozott gondot, no meg a fészekbe való bejutás. A lángszórójában (karba épített) még vagy 1 percre elegendő a nafta, a plazma puskájába meg ki tudja mennyi telep maradt, bár mindegy is, elég ha egyszer eltrafál és csonkolva hullasz a földre.

Meglátva titeket, abbahagyja a tojások pusztítását, persze ti sem vagytok ostobák és a plazmalövedékek elől visszahúzódtok a járatokba, ahonnan jöttetek. Egy 3 tonnás szintetikus bizony jól érzékelhető hangokat tud kiadni magából, halljátok, ahogy felétek tart, hogy végezzen veletek. Ezt az ellenfelet nem tudjátok elpusztítani, hagyományos úton nem, de nem is muszáj.


_________________
Folyósok, alagutak 3827486564Folyósok, alagutak 3702841940Folyósok, alagutak 2196059390
Folyósok, alagutak 3768365694Folyósok, alagutak 1660501373Folyósok, alagutak 3935029224

26Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Kedd Május 31, 2016 4:32 pm

Préda

Préda
A kamrába beèrve Prèda ès kèt követője pillanatok alatt megtorpant. Pont mint az a pár xenomorf akik a környékről èrkeztek. Egy három tonnás halálosztó android magasodik az idegenek fölè. Azonnal támadásba lendül. Lángszóróval vègigperzseli azt a helyet, ahol az előbb mèg Prèda állt. Az idegenek nagy szerencsével vissza tudtak húzódni a járatokban, de a plazmalövedèkek elől csak a vastagabb falak nyújthatnak nèmi fedezèket. A vèkony idegen váladèkból kèszült hártyás falakat egy az egyben kilyuggatta. Prèda tudta szemtől szembeni harcban csak jelentős lètszámfölènnyel nyernènek. Viszont alig maradtak maroknyian. Mást talált ki, hogy a tojásokat se veszélyeztesse ezèrt kiakarta csalni az androidot. A fèszek a hegyben volt ès több olyan járat is vezetett a szabadba ami egy kis párkányra nyìlt, ami után már csak a mèlysèges szakadèk tátongott. Prèda terve tehát egy ilyen párkányra való elcsalás volt. Aztán már csak a mèlybe kell majd taszìtani a robotot.

27Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Szer. Jún. 01, 2016 11:02 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
A bádogember követ téged, minduntalan magadon érezve a lángszóró melegét, ahogy a lövedék süvítése sem maradhat el. A lövedékek becsapódáskor jelentős darabokat tépnek ki a földből, falból, meg azon szerencsétlen társaidból, amik követnek. A tonnás lábak alatt dübörög a föld, köveket, esetleg alien csontokat tör, egyszerűen egy gépisten elől menekülsz, egy gép elől, ami bár gyalogos, mégis egy tank erejét és páncélzatát öltötték bele.

Igen ám, de a járatok nem éppen ilyen termetes gépekre csinálták, így ez lassítja. Fekete testeden végül megcsillan a napfény, jelezve, hogy itt a párkány, amit kerestél. Rajtad kívül két követőd és még 4 warrior van itt, ám egy, a járatból érkező plazma lövés ezt a számot kettőre olvasztja le.


_________________
Folyósok, alagutak 3827486564Folyósok, alagutak 3702841940Folyósok, alagutak 2196059390
Folyósok, alagutak 3768365694Folyósok, alagutak 1660501373Folyósok, alagutak 3935029224

28Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Vas. Jún. 05, 2016 6:23 am

Préda

Préda
Prèda terve bevált. Testvéreinek üzent, hogy siessenek a megfelelő helyre ès álljanak kèszen. A szűk járatok miatt Prèda jelentős előnyre tett szert, mivel a hatalmas szintetikus monstrum akadozva tudta csak követni. Lèpèseit a halál követte. Nem volt előtte akadály. Átgázolt mindenen ès nem állt még a tüzelèssel. Az üreges jegyben minden remegett a plazmalövedèkek becsapódásakor. Prèdára kisebb kőtörmelèkek is peregtek, de ezt a menekülő még sem èrezte. Nem úgy mint a járat vègèn rávetülő napsugarait. A párkányra kièrve Vèrengző ès Rèmen kìvül mèg nègy harcos volt a helyükön meglapulva. Prèda tudta, hogy ettől alkalmasabb hely nincs a gèp likvidálására. Parancsba adta minden testvèrènek, hogy a tőlük telhetően a legnagyobb szikla vagy kődarabokjal cèlozták be az androidot ha kièrt, ezzel taszìtva őt a szakadékba. Az üzenet vègèn egy plazmalövedèk csapódott ki a járatból szètszakìtva kèt warrior idegent. A megmaradtaknak sem kellett több. A kijárat felett helyezkedtek el, hogy a kiérkező androidot meglephessèk.

(Jelzem, hogy valamelyik kèpregènyben volt olyan, hogy egy idegen egy letèpett emberi fejjel próbálta ledobni a helikopter talapzatán csimpaszkodó embert.)

29Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Szer. Jún. 08, 2016 5:10 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
A bádogember rád lő, bár kitérsz előle, menthetetlenül a párkány szélére kerülsz, ahol már nincs menekvés. Még időben zúgnak le felülről a sziklák, amik a szintetikusra esnek, több helyen is behorpasztva a testét. Hogy fejét védje, karjaival próbálja azt eltakarni, ám egy termetes kő beszakítja a beépített lángszóróját, ami berobban és mindent lángtenger borít el. A láng téged is elér, ami elől kénytelen vagy lemászni, mire visszamászol, nem a szintetikus roncsait, hanem egy félkarú, fehér kenőanyagot spriccelő ellenfele látsz. A bal karja robbant le, bal oldalán keletkezett rés, ahol a kenőanyag szivárog, itt a gyenge pont.

A gépisten a plazmafegyverével a fent lévő társaidat kezdi lőni, rád még nem fordít figyelmet, talán még nem is tud rólad...

//megvan az összes képregény - leszámítva a Predator: God's Truth-ot - de nem rémlik, hogy lett volna olyan, amit leírtál, azért megnézem hátha én tévedtem//


_________________
Folyósok, alagutak 3827486564Folyósok, alagutak 3702841940Folyósok, alagutak 2196059390
Folyósok, alagutak 3768365694Folyósok, alagutak 1660501373Folyósok, alagutak 3935029224

30Folyósok, alagutak Empty Re: Folyósok, alagutak on Szer. Jún. 08, 2016 5:11 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
A bádogember rád lő, bár kitérsz előle, menthetetlenül a párkány szélére kerülsz, ahol már nincs menekvés. Még időben zúgnak le felülről a sziklák, amik a szintetikusra esnek, több helyen is behorpasztva a testét. Hogy fejét védje, karjaival próbálja azt eltakarni, ám egy termetes kő beszakítja a beépített lángszóróját, ami berobban és mindent lángtenger borít el. A láng téged is elér, ami elől kénytelen vagy lemászni, mire visszamászol, nem a szintetikus roncsait, hanem egy félkarú, fehér kenőanyagot spriccelő ellenfele látsz. A bal karja robbant le, bal oldalán keletkezett rés, ahol a kenőanyag szivárog, itt a gyenge pont.

A gépisten a plazmafegyverével a fent lévő társaidat kezdi lőni, rád még nem fordít figyelmet, talán még nem is tud rólad...

//megvan az összes képregény - leszámítva a Predator: God's Truth-ot - de nem rémlik, hogy lett volna olyan, amit leírtál, azért megnézem hátha én tévedtem//


_________________
Folyósok, alagutak 3827486564Folyósok, alagutak 3702841940Folyósok, alagutak 2196059390
Folyósok, alagutak 3768365694Folyósok, alagutak 1660501373Folyósok, alagutak 3935029224

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.