Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Sziklás fennsík - Page 5 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Sziklás fennsík - Page 5 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Sziklás fennsík - Page 5 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Sziklás fennsík - Page 5 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Sziklás fennsík - Page 5 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Sziklás fennsík - Page 5 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Sziklás fennsík - Page 5 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Sziklás fennsík - Page 5 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Sziklás fennsík - Page 5 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Sziklás fennsík - Page 5 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Sziklás fennsík

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down  Üzenet [5 / 5 oldal]

121Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Szept. 15, 2014 11:58 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A folyosó egy nagyobb járatba kapcsolódott, ahol már lehetett érezni az előttünk fekvő fészket. Itt is csonthalmok jelentek meg az előző fészekhez hasonlóan, bár ott nem kellett felmásznunk a barlang oldalán. Most igen.
– Szívesen mennék előre, de az ujjam miatt nem tudnám fedezni magamat ott, ahova te már nem látsz el. Legközelebb hozok egy szigonypisztolyt... Jól jönne. – Megvárom amíg Wolf felmászik. Ha ellenség van fent, akkor megkérdezem, hogy felmásszak-e, vagy lentről fedezzem. Ha nincs ellenfél, akkor fegyveremet a hátamra akasztom, a jobb kezembe veszem a késemet és azzal kapaszkodok fel. Amikor tudom, a lábaimra és a jobb kezemre helyezem a testsúlyom.

122Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Szept. 15, 2014 1:26 pm

W.B.

W.B.
Joe
APC megsorozta az aurora által megtépázott helyet, melyet néhány idegen vonyítás követett. Kékes plazma csíkok nem találtak el egy idegent se. Ezek nem olyan sikolyok. Ezután felreccsent a rádió.
- Biztosítsák a fészek bejáratát. Egy xeno se tudjon kijönni! Az üreg úgy öt méter átmérőjű. Törmelékekkel tele van a járat, sok búvóhely xenoknak. Mindenki legyen nagyon óvatos. Több aranyoskát nem akarok elveszteni!
APC gatlingjai időnként felvisítottak. Cserébe az üregből egy jókora savas köpet találta el az elülső gépágyút. Cserébe a plazmaüteg újra megsorozta az üreget. Újabb méretes savcseppecske Repült ki az üregből.
- Nem tudjuk leszedni az üteggel. Gyorsan és stílusosan lelőni a köpködőt!

Gordon, Wolf
Könnyebb volt elképzelni, mint megtenni. Mászni felfele ilyen állapotban. Szikla omlott, az utána jövő fészekanyag pedig nyálkás és csúszós. A leeső emberi csonka testrészek sem segítették a mászást.
Honnan is potyognak ezek. Valamikor gazdatestek lehettek és a kikelt idegen ehetett belőlük, de most már szemétdombra valóak. Valamely őrjárat vagy felderítő csapat lehetett. Ami ennél is fontosabb, mi dobja ki éppen a szemetet?


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

123Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Szept. 15, 2014 5:04 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Káromkodtam volna ha nem lennék ennyire lefoglalt és fáradt. Egyszerűen nem tudok egy pontnál továbbjutni, sőt néha a leesés veszélye is fenyegetett de mindannyiszor az utolsó utáni pillanatokban leltem új kapaszkodóra. A szívem olyan sebesen dobog mint egy M56 sorozat. Rohadtul nem ez lenne a dolgom, ez a hegyivadászoknak való terep nem a tengerészgyalogosoké. Sietnem kell mert a titkos küldetést muszáj véghez vinnem, habár lehet hogy azóta már az élrajok és szakaszok már bejutottak. De ezt cáfolja hogy nem jön semmi hang, a sötét járatban csak az általunk okozott zajok hallatszódnak. Még bírom a mászást de nem túl sokáig, már most fájni kezdett a karom és vállam a mászástól. De legalább elértem a fészkeket borító turhát ami most újabb kihívás elé állított.

Aztán még rosszabb lett: valami kemény dolog érte a hátamat, utána valami focilabdaszerűség bucskázott le amiről először azt hittem kő de ahogy az éjjellátó segítségével megláttam mi az egy kissé elfogott az undor: egy emberi fej gurul a mélybe. És még több feldarabolt testrész zuhan felénk, legalább megtaláltuk a fészek keltető helyét. A rossz hír hogy még mászni kell és rajtunk kívül még van valaki, jobban mondva valami itt.

Komoly döntés elé kerültem: ha az illető idegen, miért is lenne más? Akkor a segítségünkre lehet, felcipelhet a tetejére ennek a gödörnek, ha jól tudom az idegenek nem ölik meg azokat a lényeket amik nem jelentenek rájuk veszélyt, őket el szokták cipelni hogy megfertőzzék. Igen ám de ott a gond hogy ha felvisz nehezen tudnék kiszabadulni, kötve hiszem hogy könnyen elintézném, elvégre egyszer már fogtak el karácsony napján. További rossz hír hogy pár perc múlva egy arctámadó kerülne rám ami végleg kiütne órákra, utána meg ha nagy mázlim van talán túlélem de ez nem valószínű.

Viszont ha úgy döntök megtámadom az idegent akkor nagy eséllyel megint én húznám a rövidebbet, pisztolyt tudnék csak használni, célozni pedig nehéz mert bármikor lezuhanhatok, nem beszélve hogy ő tud a falon járni és kikerülheti a lövéseket és végül megölhet. No meg ha sikerülne is lelőnöm a lényt nincs rá garancia hogy a teste ne sodorjon le vagy a sav ne lyuggasson szét. Aztán döntöttem.

Megpróbálom a ruhám különböző részeire eltenni a dobópengéket (már ha lehet, itt főként zsebekre és a cipő/bakancsra gondolok), a tőrt továbbra is a számban tartom. Majd elkiáltom magamat:
- Hahó! Itt vannak az inkubátorok, alig várom hogy egy jó szaftos csókot kapjak azoktól a csontkezektől! - Talán ettől idejön a lény és a tervem beválik. Vagyis mint harcképtelen lény felvisz és megpróbál megfertőzni, ha felérek ott megpróbálom az elrejtett dobópengékkel megtámadni, de talán a törött rejtett pengék is elegek lesznek. De mivel én úgy gondolom hogy a xeno csak egy kezével fog majd engem így az én kezeim szabadok lesznek és előkaparhatom a pisztolyomat amivel kénytelen leszek fent közelről meglőni mégpedig fejen vagy térden. Lényeg hogy rohadt nagy mázli kell hozzá.

Ha pedig az idegen úgy gondolja hogy nem akar gazdatestnek elvinni akkor nincs más választásom mint megölni, egy tőrrel amit a számból veszek ki. Mit ne mondjak, esélye sincs ellenem.

124Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Szept. 15, 2014 7:40 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
- Igenis, uram! - mondta Joe és elindult, figyelte a párbajozókat, az APCt és a dögöket.
Egy köpő is akadt, már megint és vajon kit küldtek oda? Őt, meg a többieket.
. Lőjük szét a seggét! - és a fejére célzott, márha látta Joe és tüzelt.

125Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Szept. 15, 2014 11:26 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Wolfra ráesett néhány emberi testrész, miközben egy szikladarab leszakadt.
– Milyen inkubátorok? Ott van egy xeno? Ha nem pont feletted van az a dög, akkor le tudom szedni. Ha igen, akkor meg próbáld valahogy megoldani, hogy ne legyen ott. – Ha nem Wolf felett van, akkor elkezdek tüzelni rá, ahogy meglátom. Ha fölötte van, akkor néhány közelébe irányított lövéssel megpróbálom arrébb terelni, és amikor biztonságos távolságra kerül Wolftól, lelövöm. – Egyértelműen szólj, ha idegenbe botlasz!

126Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Kedd Szept. 16, 2014 5:41 pm

W.B.

W.B.
Joe
Volt egy célpont, de az mégsem idegen volt. Egy szikla. Savas köpés a törmelék mögül jön. Előbb-utóbb ki kéne fogynia. Ettől függetlenül újabb sav fröccsent Joe lába mellet. Csizmára is ráment. Az a pár csepp nem rágta át magát a csizmán, de pánikra pont elegendő volt.
- Nem látjuk a dögöt! – Egy újonnan szerzett társ mondta. Még fogalma sincs Joenak ki ők.
- Nehogy már egy csótány tartson fel titeket! Napalmozzátok ki! – Jött a parancs.

Wolf, Gordon
A xeno kicsit meglepődötten nézett le a hangokra. A lövések elől pedig visszahúzódott. Gondolkodás nélkül megindult mikor nem jött több lövés. Támadót vette célba. Persze útközben még Wolfra is ráugrott, és onnan Gordonra. Wolf kapálózhat valami fogódzkodóért. Gordon agyát pedig erős fájdalom tépi. A xeno beleharapott a mechanikus karba, második állkapcsával pedig át is szakította. Felfele kezdett araszolni a falon miközben a bal kart tovább szorongatja fogai közt.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

127Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Kedd Szept. 16, 2014 6:51 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
- A jó élet! - mondta Joe és ugrált egyet, mikor a sav a lábbelijére ment, mint aki tánc órát tart éppen.
- Igenis, napalmot neki! - mondta. - Valaki sózzon oda, én fedezlek! - szólt és letérdelt kicsit hátrébb, nehogy a köpő telibe köpje és lőni kezdett, hogy fedezze a többieket míg kifüstölik... vagy dobjon oda egy gránátot?
Nem biztos, hogy jó ötlet.
Majd úgy döntött, hogy a fegyverét használja és azzal tüzelt a köpőre és bedobta a napalmot.A hozzászólást Joe Johnson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 17, 2014 7:39 pm-kor.

128Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Szer. Szept. 17, 2014 5:33 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Mit csinál ez a hülye ember? Legalább megvan a kaja mára, úgy is csak rohadt húson élek napok óta, habár a múltkori felderítő raj emberei finomak voltak de közelében sincs a nyers rynth húsnak. Most a lejjebb levő megpróbál lelőni! Csak én nem vagyok olyan hülye mint amilyen ronda! Most aztán én jövök!

Bizony, unalmamban generáltam egy elképzelést mit gondolhat az idegen barátunk. Kissé de ja vu érzésem van, mintha már egy xeno akadályozta volna a mászásunkat. Hát igen, karácsony estéjén, csak ott a kanyont másztuk és nem Gordon hanem Joe volt ott. A mázsás súly is stimmel amit karácsony másnapján éreztem a nagy támadáskor. Csak itt most majdnem lezuhantam, majdnem mert még nem értem az aljára és próbálom magamat menteni. Ezúttal nincsenek rejtett pengék, gyorsan cselekednem kell hogy újra kapaszkodót találjak. Nem lesz könnyű és valószínűleg nem fog sikerülni mert senkinek nem tarthat örökké a szerencséje csak keveseknek mint Eric Hatmann, Hans Udet és... állj! Most éppen magamban beszélek mikor nem kellene.

Ha sikerül kapaszkodót fognom megállítva csúszásomat vagy ne adj Mars a tőrt belevágva a falba hátha úgy lesz valami biztos fogódzkodóm még ha kis ideig akkor is kihasználom. Biztos nem úszom meg sérülés nélkül a dolgot de jobb mint lezuhanni.

Ha sikerül biztos fogódzkodót lelnem megnézem mi van az idegennel. Mivel egyenlőre nem tudok semmit csinálni vele azt mondom Gordonnak hogy nem tudom lelőni a sav miatt mert túl nagy a kockázat de ha akarja egy dobópengét ledobhatok neki vagy csak a falba állítom hogyha feljönnek akkor magához vehesse és legyen valami fegyvere közelre. De ha nagyon akarja a lényhez dobhatóm a pengéket vagy pisztollyal meglőhetem de nem jó döntés lenne mert a xeno meghalna és Gordon nem tudnak kapaszkodót lelni illetve a sav előbb megölné mint a zuhanás.

Ha lezuhanok akkor megpróbálom elkapni az idegen farkát vagy az egyik háti kinövést amibe talán megkapaszkodhatok, elég vicces lenne.

129Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Szept. 19, 2014 8:18 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A xeno fedezékbe bújt lövéseim elől, de mikor lőszerpazarlás helyett abbahagytam a lövöldözést, ráugrott Wolfra, róla pedig rám. Ezután ráharapott a karomra, és belső állkapcsával rögzítette a szájában, amitől akaratlanul is felszisszentem, majd elkezdett felfelé vonszolni.
– Van nekem is egy késem. – válaszolom Wolfnak, és előhúzom szabad kezemmel az említett eszközt – Menj el a közelünkből, nehogy a farka elérjen téged. Nem lesz egyszerű, de megpróbálok felkapaszkodni úgy, hogy ő lejjebb legyen, akkor lelőheted, és én is megpróbálom a késemmel a hátát alulról fölfelé szétvágni, hogy ne rám fröccsenjen a sav. Ha nem sikerül... Talán nem a királynő kamrájába visz, hanem valahova ahol kiszabadíthatsz. Remélem. – Megkezdem az említett műveletet.

130Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Vas. Szept. 21, 2014 2:43 pm

W.B.

W.B.
Wolf és Gordon
Wolfnak szerencséje volt, hogy az idegen farkán nincsenek pengeélés kinövések. Sima kitines csigolyákból áll. Csak nyálkás és büdös. Idegen nem vesztegette az idejét. Meglengette a farkát, Wolf kezei közül kicsúszott a fogás. Nem lefele vezet az út, hanem felfele. Egészen addig, míg a mennyezet meg nem zúzta Wolf hátát és szét nem szaggatta az álcaruhát. Utána egy hangos puffanás. B.J. legalább feljutott. Fájdalmasan.
Gordon nem volt ilyen szerencsés. Kés nem jutott valami messze az idegenben. Nem csak láthatatlan kés volt, de anyagtalan is. Egyszóval nem létező késsel nem lehet idegenbe bele vágni. Mechanikus kéz ujjai nem reagálnak már semmire. Idegen elengedte a használhatatlan kart. Bár az elengedésben egy nagy lendítés is volt. Falból kiálló kisebb sziklapárkányon landolt Gordon.
A xeno továbbra is Gordont tartja célpontnak, ám nem kapkodja el a következő rohamot. Komótosan mászik Gordon felé.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

131Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Vas. Szept. 21, 2014 11:51 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Azt a jó büdös... megcsúsztam, ennyi volt, meg fogok halni. De mégsem, a kezemmel sikerült valamit megfognom, furcsa érintésű volt és rohadt büdös. De ami még furcsább hogy ez mozgott is. A másodperc tört része alatt átvillant az agyamon hogy most egy idegen farkát fogom. Majd aztán felrepültem mintha jetpack lett volna a hátamon. Egyre csak feljebb és feljebb míg végül valami nagyon keménybe vágtam a hátamat, ez volt a plafon. Utána a gravitáció törvényeinek megfelelően le is zuhantam. Mit ne mondjak ez is rohadtul fájt.

Hátamon érzem azt a különös huzatot, bizony, az átkozott ruhámnak vége, legalábbis a hátamon egy jó nagy szakadás van. Küldetésem sikerült, feljutottam ide, ugyan nem úgy ahogy terveztem de kit érdekel? Ami még jobb hogy egyetlen gránátot, tárat, golyót, kést és fegyvert sem sikerült a mélybe ejtenem. Lassan felkecmergek, úgy érzem mintha egy kétmázsás bokszoló csapott volna le rám. Első gondolatom az volt hogy tovább megyek egyedül, végtére is a kristálylopásról másnak nem kell tudnia. De a fejemben egy hang azt súgta hogy meg kellene menteni, még a jövőben ő is megmentheti az életemet.

Nem indultam tovább, körbenézek (még mindig éjjellátón keresztül) hátha vannak itt idegenek, arctámadók vagy mellkasrobbantók, esetleg tojások. Ha vannak akkor a karabéllyal fogok tüzet nyitni rájuk. Ha nincsenek vagy elfogytak akkor segíteni megyek Gordonnak. A szakadék széléig megyek, ott lefekszek (természetesen ügyelve arra nehogy olyan helyre lépjek ahol a talaj leszakadhat) és a mesterlövésszel megpróbálom a közlegény felé mászó idegen fejét vagy nyakát ellőni, lényeg hogy a golyó azonnali halált okozzon. A jobb célzás érdekében a szemüvegemet ha kell nagyítom hogy pontosan lőjek.

Ha sikerül leszednem a lényt elordítom magam hátha vannak itt még élő emberek. Azt remélem hogy a csaliember még él és kiszabadíthatom őt mielőtt még késő lenne.

132Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Szer. Szept. 24, 2014 8:45 pm

W.B.

W.B.
Xenomorph nem tétovázott. Határozottan elbizakodva indult Gordon felé. Túl nyeszlett harcosnak, de még dolgozónak is. Fiatal még, de ehhez képest túl magabiztos. Előrevetődött mikor Wolf leadta a lövést. Golyó áttépte magát az idegen csípőjén. Lendület tovább vitte a testet egyenest Gordonnak.
Gordont lelökte a neki repülő test. Nyálkás idegenek által formázott bordázat nem sokat fogott fel Gordon zuhanásából. Ami egyedül felfogta valamelyest az is széttört a zuhanó testtől. Hogy mi fogta fel Gordont? Sok, sok oszladozó, rothadó, levet eresztő, nyüves tetem illetve tetem darab. Majdnem mintha pudingba zuhant volna. Csak ebből egy ember se enne. Aki igen az őrült.
Idegen visongott a fájdalomtól. Hátsó lábai és farka lebénult. Karjaival húzza magát a párkány szélére. Kizárásos alapon Gordonra szándékozik zuhanni.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

133Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Csüt. Szept. 25, 2014 7:57 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Wolfnak nem volt ideje elmászni az alien közeléből, és így egy hosszú, fekete farok felhajította úti célunkra. Az én késem maradványai pedig még mindig a kanyon falán vannak. Ha maradt belőle valami. Nem volt idő visszamenni a bázisra, és kérni egyet, mert a xeno áthajított egy párkányra, azonban amikor felém ugrott Wolf eltalálta néhány lövéssel, bár ettől még nekem repült, én pedig lezuhantam egy testhalomba. Talán ezt a bűzt még az idegenek se bírták, és inkább kidobták? Bár az is lehet, hogy ez a szoba nem egy szemetes, hanem egy ebédlő. Akkor viszont több xenomorph lenne itt. „Enyhe” hányinger közepén sikerült észrevenni, hogy a fiatal savas vérű még nem adta fel, és rám akar esni.
– Most lőj! – kiáltok fel Wolfnak, közben megpróbálok kikászálódni a testek közül, és a xeno alól. Ha sikerül, akkor én is elkezdek rá lőni a géppuskámmal, feltéve, hogy Wolf még nem szedte le.

134Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Csüt. Szept. 25, 2014 10:33 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Ezt kapd ki Simo Hayha! Vagyok olyan jó mesterlövész mint te voltál! Igaz, nehéz lesz a rekordot megdönteni, 100 nap alatt 700 szovjet katona de próbálkozni lehet, mondjuk 700 idegen 100 nap alatt? Viszont nem tudtam a lényt megölni és ami rosszabb megöltem a közlegényt is: a lény ledöntötte a mélybe. Fenemód örültem neki hogy egyedül vagyok úgy egy fészeknyi ellenségre.

Aztán valami eltéveszthetetlen hangot hallok: lőjek most. Necces lesz, idő amíg új töltényt helyezek a fegyverbe és lő pozíciót veszek fel hogy minél jobban eltaláljam a fejét az idegennek de talán sikerül eltalálnom. Talán sikerül azelőtt megölnöm mielőtt a feltételezhetően hadirokkant társamra vetné magát. Ha meg nem sikerülne: egy újabb név kerül a KIA listára.

Ha sikerül lelőnöm a lényt akkor lekiabálok hogy nem tudok segíteni a mászásban és elindulok keresni valamit ami segíthet. Valójában először is elkiáltom magamat hátha vannak itt még élő meg nem fertőzött emberek, remélhetőleg a csaliember még él és ha igen kiszabadítom a késsel. Utána megpróbálom megkeresni a kristály helyét. Talán sikerül megtalálnom ha olyan járatot keresek ami hatalmas vagy csak nem lepi fészek nyálka a falakat. Ha jól emlékszem a többiek nem mondták hogy annál a kanyonbeli cuccnál lettek volna idegenek pedig az is egy fészeknél volt. Ja igen, akkor ha jól tudom ellentétes irányba ment a MAX a fészket elpusztítani míg a többiek egy nagy járatban mentek tovább. Tehát muszáj azt keresnem ahol a járat elkezd magasságra nőni és a falakat nem lepi ez a takony.

Természetesen ha találok valamit ami segítene Gordonnak visszafordulnék érte, de ha gyorsan sikerülne felmászni akkor is megvárnám, de kétlem hogy fél kézzel ez menne, javaslom neki hogy keressen egy alternatív utat mert szerintem nem fog itt feljutni. Attól függ hogy fel tud-e mászni vagy sem, mert nem várhatok itt órákat, így is sok időt vesztettem. A kristályt minden áron meg kell szereznem. Csak a gond ott kezdődik: hol a francban van? Egy másik faj által épített placcon, de hogy az hol van? Gondolom a fészekkel ellenkező irányba vagy tudom is én. Nagyon dühös vagyok amiért ilyen közel és mégis távol vagyok a céltól.

135Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Szept. 26, 2014 10:01 pm

W.B.

W.B.
Mire a xenomorph elérte volna a párkány peremét következő lövés dördült Wolf jóvoltából. Idegen nem kúszott tovább, csak zuhant. Sav átégette a sziklapárkányt, mit nem fedett fészek sötét anyaga. Végzetes lövéssel pedig még több sav került a párkányra mi átrágta magát. Szikla engedett a gravitációnak. Csonthalom mellet ért hulla pudingot. Magyarán nem messze Gordontól csapódott be, egyenest a rothadó hullapépbe. Ha Gordonnak volt is még tiszta része mit nem fedett be az elfolyósodott rothadó szövet pép, akkor most beborította. Bármiféle előjel nélkül tört ki a róka Gordon száján.
Lehetne rosszabb is. Eme undorító pépes fürdő nélkül a zuhanás minimum gerinctöréssel végződött volna. Így legalább valami ”puha” felfogta. Wolfnak sincs szerencséje. Semmi válasz hang nem érkezik a fészekből. Az idevezető járatban pedig semmi használható nyom sincs, de legalább újabb idegen sincs.
Gordon mechanikus karja nem működik. Az idegen tönkretett jó pár fontos dolgot, de talán van amit újra be lehet üzemelni némi szerelői tapasztalattal…
Sziklás fennsík - Page 5 33vokmc
// Ha megvan eme „piti” feladvány megfejtése, akkor tudod mozgatni a karod, de az ujjaid már nem. Tehát melyik kábelt melyikhez? //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

136Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Szept. 27, 2014 5:38 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
- Leszedtem! Jobb ha vigyázol mert a vére kellemetlenséget okozhat! De most előre megyek. Ideje elmondanom egy nagyon fontos dolgot: egy kristályt kell megtalálnunk egy olyan helyen ahol a múltkor voltatok! Muszáj kettéválnunk hogy jobban körbejárjuk a helyet, ha elágazáshoz érsz akkor figyeld a falakat mert ahova én mentem oda egy dobópengét szúrok! Te menjél az ellenkező irányba, a headsetten kapcsolatban tudunk lenni egymással, de még véletlenül se használd a kristály szót, helyette használd az Otto szót. Ha megtalálod azonnal szólj hogy megvan Otto. Ha nem találkoznánk többet akkor a kristályt sürgősen add át Joe Johnson közlegények és csak neki, ne is mutasd másnak!

Miközben ezt mondtam megbizonyosodtam róla hogy a headset tényleg nincs-e bekapcsolva vagy a ruhámon vagy felszerelésemen nincs-e poloska ami a nem oda illő füleknek továbbítana. Utána elindulok, biztató hogy nincsenek tojások, idegenek vagy arctámadók de még mellkasrobbantók sem. Viszont élő emberek sincsenek, a bűz is elviselhetetlen, és be kell hogy valljam kissé félek egyedül menni itt. A félelem alatt azt értem hogy attól tartok hogy egy csontpók kerül rám és iszonyú halált halok. Mivel nincs itt a csaliember így bekapcsolom a headsetet és megkérdezem Mr Ő-től hogy:

- Hallanak engem? Itt B.J. Wolf őrvezető! Az a "bőrnyakú" aki a másik társával lezuhant a mélybe, jelentem hogy a MAX elpusztult, ismétlem a MAX elpusztult! Én és Gordon Rogers közlegény vagyunk csak itt, felmásztunk a fészek szemetesgödre felől. A csaliembert keresem jelenleg de nem találom, esetleg az életjeleit be lehet határolni az enyémmel hogy megtudjam mekkora távra van tőlem? Esetleg más feladatot kapok?

Miközben ezt mondom tovább haladok a sötétben, habár nem is tudom mennyire van itt sötét mert az éjjellátót használom. Remélhetőleg sikerül megtudni hol van így oda tudok menni, meg aztán hátha megtalálom útközben a kristályhoz vezető utat. ha elágazáshoz érek akkor egy dobópengét szúrok a falba amerre mentem. M40-esemet kezemben tartva haladok tovább.

137Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Vas. Szept. 28, 2014 8:56 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
// Kék, sárga a zöldhöz. Kék, piros a lilához. Sárga, piros a narancssárgához. //

Wolfnak sikerült lelőnie az idegent, aminek a savas vére az alatta lévő párkányt is átmarta, így az is a xeno után zuhant pár méterre tőlem, amitől még több maradvány repült nekem. Ekkor már nem sikerült visszatartani a hányást.
– Várj! – kiáltok vissza Wolfnak miután sikerül felkelni, és lemászni a csúszós testrészekről – Milyen kris... Otto? És ha szétválunk, nagyobb eséllyel ölnek meg mindkettőnket! Akkor már mindegy, hogy megszerezzük, vagy nem, arról nem is beszélve, hogy kivigyük innen, ha nem éljük túl! Ez nagyon rossz ötlet. – Eközben keresek egy másik utat fölfelé a falakon, a mögöttem elterülő folyosón, és megjavítgatom a karomat, amennyire tudom.

138Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Kedd Szept. 30, 2014 8:26 pm

W.B.

W.B.
Gordon
A gép kar működik. Mozog, könyök hajlik. Ujjak ellenben nem igazán akarnak működni, nem reagálnak, így használni sem lehet őket. Ez bonyolultabb, mint pár eltépet kábel összetoldása. Ha az ujjakat sikerül rögzíteni fix pozícióba, akkor talán mászni is lehet. Vagy eljutni a legközelebbi szervizbe, mi azért valljuk be, nem a közelben van.

Wolf

Semmi feltűnő nem volt sokáig. Egyforma bordázott nyálkás falak. Ha Gordon válaszolt is, már nem hallani. Ő úgyszintén nem hallhatja ami veled történik. Így lett volna fogalma róla.
Fájdalom hasított Wolf jobb vállába. Felülről egy idegen csapott le rá és felfele kezdte vonszolni. Közben persze oldalába beleszúrt a farok tövisével, ezzel kábító mérget juttatva Wolf testébe.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

139Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Kedd Szept. 30, 2014 10:27 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Még mindig semmi, ez a szutyokdomb egy hatalmas útvesztő, aztán megtörtént aminek be kellett következnie: megtámadtak. Lesből támadott rám, a jobb vállamba valami nagyon éles szúródott, a fájdalom ordításra késztetett, aztán az oldalamba is belehasított a fájdalom ahogy felfelé cipelt. Furcsa érzés volt, kissé rosszul is érzem magamat, nem tudom hogy ez milyen hatással lesz rám, talán megbénulok?

Megpróbálom az egyik dobópengét vagy tőrt elővenni és olyan erővel beleszúrni a fekete test fejébe hogy elengedjen, elvben ez beválhat. Oda vágok ahol feltételezéseim szerint az a szerve van ami a pszichikai vevő nevet kapta, ha ezt sikerül kiiktatnom akkor a társai ellenségnek nézik ha azok is itt vannak a közelben, de ha nem sikerül imádkozok azért hogy legalább elmeneküljön ha a fejébe vágom a kést/tőrt. De hogy a fenébe jutott ez az eszembe? Mintha valami vagy valaki súgná nekem ezeket.

Remélhetőleg elenged és a földre kerülök (gondolom még nem vihetett magasra, max 4-5 méterre) és hozzáláthatok a gyors ellátáshoz (ha a sérülés nagyon súlyos). A kábaság most pont rossz mert elsősegélyt kell végrehajtanom. A pisztolyt azért előveszem és ha közelednek felém akkor habozás nélkül lövök, de előtte nyilván megkérdezem hogy barát vagy ellenség. Hülye dolog mert rajtam kívül egy barát van itt de jobb ha nem ölöm meg. Elindulok abba az irányba amerre a szakadék van és közben Gordon neveit kiabálom, a falnak is fogok támaszkodni ha nagyon szédülnék. Utána egy biztonságosnak vélt helyen nekilátok ellátni magam (abban az esetben ha sérülés nem annyira súlyos, vagyis nem fröcsköl mindenfele a vér).

Ellátás: bal kezemre felhúzom a gumikesztyűt miközben leülök, jobb vállamat és a kezemet nem fogom mozgatni mert lehetséges hogy nagyobb a baj mint gondolom. Bekötözöm a sérült helyet, utána megnézem hogy van-e elegendő nagyságú anyag amivel egy olyan háromszög alakú kendőt tudok csinálni, ha nincs akkor a ruhámból vágok ki (ami már úgy is szakadt).

A kendő átfogójával szemközti sarkára kötök csomót. Ezt óvatosan helyezem a könyökhöz, majd a kendő két végét összekötöm a nyakam hátsó részén. Ügyelek arra, hogy a kendő a teljes alkart és kezet fedje, így a könyöktől az ujjak végéig. A kezem enyhén emelt helyzetben lesz és nem párhuzamosan a talajjal. A rejtett pengét még a művelet megkezdése előtt leveszem hogy ne akadályozzon. Nagyon remélem hogy ez beválik, de még először végre kell hajtanom a késes dolgot.

140Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Csüt. Okt. 02, 2014 5:10 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Az ujjakon kívül sikerült megjavítani a karomat, de Wolftól nem érkezett válasz. Néhány emberben elférne egy kis türelem. Megpróbálok a holttestek között egy kést keresni minél gyorsabban, és ha találok, akkor bal kezem ujjait rászorítani a markolatra. Remélem, így kiküszöbölhetem azt, hogy mászás közben jobb kezemmel állítgatni kelljen bal kezem ujjait, eközben pedig kéz nélkül tartani is kelljen magam. Amint ez kész keresek még egy kést tartaléknak, ha nem tart túl sokáig, és megpróbálok felmászni a kezemben lévő kés segítségével. Amint felértem az M41AE-t végét alkaromra támasztom, a kést vészhelyzet esetére továbbra is a kezemben hagyom, így ha kell, egy szuronyfélének használva. Ha nem találok kést, akkor beállítom ujjaimat a tenyeremhez képest 900-ban előrehajlítva, és úgy próbálok felmászni, felérve pedig az ujjakat rátapasztom fegyveremre. Ahogy felérek Wolf nevét kiáltom.

141Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Okt. 03, 2014 9:45 pm

W.B.

W.B.
Gordon
Rókázás annak a jussa ki elfolyósodott hús és belsőségek közt kutakodik. Nem csak emberi cafatok voltak itt, ám akkor is undorító ez a „puding”. Ám eme róka elég anorexiás volt, no meg zöld helyenként.
Végül kínkeservesen, de sikerült felérni, ám válasz nem jött. Csak tompa váltózóan ritmikus dörömbölés. Ennyi szűrődik le a harcokból.

Wolf
Sikeres találat a lelki szemek előtt. Valóságban centikkel ment odébb, mint a lény feje. Az idegen észrevette a próbálkozást és csak meglengette a zsákmányát. Wolf többször neki csapódott a falnak, a penge pedig lehullott. Nehéz kényszerítő mélység egyre jobban elhatalmasodik az elme fölött. Nincs kétség mi is fog nyerni.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

142Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Okt. 04, 2014 6:03 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Egyetlen szerzeményem még egy hányás lett, de legalább így is sikerült felmászni a falon, bár Wolf nem válaszolt a kiáltásomra. Talán csak túl messzire ment. Vagy már nem is él. Viszont dörgés hangja hallatszott. Talán még csak most gondoskodnak róla, hogy eggyel kevesebb katona legyen a seregben. És talán eggyel több xenomorph. Elkezdek rohanni a folyosón a hangok felé készenlétben tartva a fegyveremet. Ha látok ellenfelet, akkor megállok a pontosabb célzás érdekében, és lelövöm feltéve, hogy észrevett. Ha nem vett észre, akkor tovább haladok a hang felé.

143Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Okt. 04, 2014 10:27 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Hű, ennyi idő alatt ennyire rossz lett a látásom? Vicces hogy egy szakaszlövész ennyire pontatlan. A másik fél viszont nem volt vicces kedvében. Jutalmam pár kemény falcsapás volt, új értelmet nyer az a szó hogy a fal adja a másikat. Az elerőtlenedő kezemből kihullott a dobópenge, maradt még kilenc. A fekete köd viszont kezdi beborítani elmém, jelenleg a vörös ködnek jobban örülnék amitől úgymond végtelen gyilkolásba kezdenék.

- Bőrnyakúak vagyunk mi faszaggyerekek, értünk kattognak a tárak. Az egész világ tudja a CMC-nél nincsen jobb, jobb, jobb. Legyél erősebb a szenvedésnél, élesebb a tiszti kardnál... - Hangosan énekeltem egy most megkomponált indulót. Talán van valaki aki segítene rajtam. Utána a Bölény Katona dalra váltok át, jelenleg nem teszek semmi mást. Nem tudom mekkora a mélység alattam. Ha mázlim lesz megmentenek mielőtt egy cuppanós puszit kapok az egyik delikvenstől. De megpróbálom azt amiről már hallottam, kommunikálni a királynővel. Állítólag pár ember képes erre de ebben nem hittem eddig. Biztos is hogy nem fog sikerülni de próba szerencse. Fejben elkezdek olyanokat mondani mint: van itt valaki? Hallasz királynő? Stb. Kicsit várok hátha jön válasz de biztos nem fog, ezért folytatom az éneklést jó hangosan.

//Igen, tudom hogy nem vagyok álmodó de ezt a JK-m nem tudja//

144Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Vas. Okt. 05, 2014 8:28 pm

W.B.

W.B.
Gordon csak rohan a hangok irányába. Balga mód miben is bízik? Sok tíz méterrel a föld alatt rohanni a felszínen lévő csatazajok miatt? Ráadásul egy fészek közepén. Ellenség nem is tűnt fel előtte. Ám amit hall a közlegény az alapján már nem egy idegen lohol utána. Lehet csak kettő, de a fészek fele sem kizárt.
Esélye sincs meghallania Wolf éneklését. Aki nincs tudatánál nem énekel.


// Igen, Wolf megint kiesett… //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

145Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Szer. Okt. 08, 2014 10:37 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Ezek a hangok túlságosan föntről jönnek, hogy a fészekben legyen a forrásuk. Ezek szerint nem Wolf dulakodása hallatszott egy idegennel. Néhány idegen viszont elkezdett követni. Gyorsan megfordulok miközben előhúzom a sörétesemet, megnézem, hogy hányan lehetnek, és ha több mint hárman, akkor egy gránátot lövök rájuk a fegyveremből. Ha ketten-hárman vannak, akkor egy-két lövéssel megpróbálom leszedni őket. Ha sikerült, elindulok tovább a folyosón figyelve a késekre.

146Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Okt. 10, 2014 5:36 pm

W.B.

W.B.
Többen, mint hárman. A kis folyosón nem lehetett átlátni a sötét testetektől. Talán pont ez lassította le őket, hogy nem fértek el egymástól. A gránát az elől lévő négy idegent megölte. Mögöttük lévő párat megsebesítette. A raj szétszéledt mindenféle kis folyosóra miket futás közben nem vettél észre.
A sérült három idegen maradt a folyosón, kezdeti megtorpanás után végül roham mellet döntöttek. A többi idegen holléte kétséges, ám szándékuk már nem az. Körbevenni, megölni, vagy nyolc lábon járkáló tojócsöves puncit arcára tapasztani.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

147Sziklás fennsík - Page 5 Empty Re: Sziklás fennsík on Szer. Okt. 15, 2014 8:11 pm

W.B.

W.B.
Kalland sikertelen. Szószaporítás helyett:

Natasha szikla halom alatt. Joe kitiltás miatt nem játszhatott. Wolfból keltető lett. Gordonból pedig apró kicsi cafatok.
Wolf és Gordon meghalt. Skillpontok és pénz kétharmada elveszett. Rang lezuhant közlegényre, már aki nem volt eddig az.

Két lehetséges megoldás:
1, Meg sem történt a találkozás az „összeesküvéssel”.
2, Nem irányítottak titeket ide.

Új kaland: Sós sivatag - Anomália


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [5 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.