Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Sziklás fennsík - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Sziklás fennsík - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Sziklás fennsík - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Sziklás fennsík - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Sziklás fennsík - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Sziklás fennsík - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Sziklás fennsík - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Sziklás fennsík - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Sziklás fennsík - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Sziklás fennsík - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Sziklás fennsík

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Üzenet [2 / 5 oldal]

31Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Csüt. Júl. 10, 2014 4:38 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe tisztelgett.
- Köszönöm, uram, értettem, uram! - és lelépett, elindult megkeresni a járművet és a fickókat, akik ott lesznek.
Ment és ment, mígnem odaért, majd szolgálatra jelentkezett, elmondta, hogy átvezényelték ide és csatlakozik a csapathoz, illetve, hogy segítene is a bepakkolásban, aztán amikor mindezzel megvolt, fogott valamit, amit bekellett tenni és betette, bármilyen nehéz is legyen, jó azért dög nehezet nem volt képes felemelni, de igyekezett.

32Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Csüt. Júl. 10, 2014 9:13 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Miközben óvatosan hátrálok, a skorpió hirtelen szétrobbant, még jó hogy BiMex szemüveg van rajtam és nem folyt a szemembe. Megköszönöm Gordon közlegénynek és beállok mögé. A géppuskájával a közeli ellent aprítja miközben én a távolabbiakat célzom és iktatom ki. Keserves dolog mindig új töltényt behelyezni a puskába és újra célpontot keresni. A negyedik kilőtt golyó után már eluntam a dolgot és elővettem a gépkarabélyt amivel most többet érhetek el. Azon csodálkozok miért van itt ennyi bogár? Egy egy rohadt sivatag mégis vagy félszáz lény támad megint ránk. A mellénk beosztott Razziások tüzérségi támogatást hívtak, mi miért nem kaptunk ilyet? Ja, mert büntisek vagyunk! Húzzuk az időt, de mivel?

Előveszek 2 robbanó gránátot és az ellenséges tömegbe dobom, előtte azért körülnézek mert nem akarok újra a földre kerülni. A robbanás után a felbukkanó lényekre nyitok tüzet. Utána amint elkezdenek futni a többiek az APC felé én felvállalom a hátvéd szerepét, habár 2 puskám van de ezt ellensúlyozza hogy páncélvédettségem 0.
- Gordon! próbálja magára vonni az ellenséget, ezek a legveszélyesebb személyre mennek és kettőnk közül maga okoz nagyobb kárt nekik! Amint futni kell leszek a hátvéd, de utána ha lehet forduljon meg hogy fedezzen, nem lenne j ha hátulról elkapna egy nagy bogár.

33Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Júl. 12, 2014 4:41 pm

W.B.

W.B.
Joe
Mivel halálfejesek mászkáltak mindenfele, így a katonák nem sokat beszéltek. Legfeljebb semleges témákról. Az viszont a sivatagban nincs sok, így hamar csönd lett. Ezt a csöndet tüzérség felordítása szakította meg. Joe kezébe egy túlságosan ismerős jellel megáldott irtózatosan nehéz láda került, mintha ólomból lenne. Eredetileg egy sivatagi álcafestéses ponyva volt rajta, de azt lefújta a szél.
A jel:
Sziklás fennsík - Page 2 Week171-03-05-2010
Wolf és Gordon
Csata zajától nem lehetett hallani, hogy a távolban felüvöltöttek az ütegek. Erre bizonyíték már csak a lövedékek süvítése és becsapódása volt. Pont mikor a tárak üresen kattantak. Jöhet a rohanás.
Majd hirtelen az APC. Szempillantásnyi időnek tűnt a rohanás, mégis végtelennek a savas mócsingokat is krátereket kerülgetni. Ami most jön az pedig még végtelenebb. APC ajtaja zárva. Tank megkerült az APC-t és tüzet nyitott az idegen hordára mi felbőszült, hogy kicsúsztatok a megannyi karom közül.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

34Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Júl. 12, 2014 6:04 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Nem volt sok beszéd téma, Joe rámolgatott tovább meg minden, mígnem egy fura jelű láda akadt a kezébe és elgondolkodott rajta, de aztán tovább tette, nem törődve vele.

35Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Júl. 12, 2014 11:46 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Újabb lény hanyatlott a már fekete testektől feketéllő földre, újabb pont az emberek javára, újabb büdös illat terjeng a levegőben.
- Ezek mennyien vannak? A 130 golyós tárból már vagy százat biz Isten kilőttem rájuk! - Az eldobott gránátok sem okoztak hű de nagy kárt a soraikban de ettől függetlenül néhány Idegen cafatokra hullt. Hol van ilyenkor a MAX? Vagy a többi tengerészgyalogos?

Újabb hullámban érkeztek a bogarak, de valami irtózatos hangú dolog történt: megjött a tüzérségi támogatás! Bevárom amíg a többiek elindulnak, utolsóként maradtam és próbáltam feltartani egy pillanatig az ellent, nem a karabéllyal mert annak megtöltésére már nem fordítottam időt, gyorsabb volt előhúzni a pisztolyt és pár lövést leadni. Utána gyakoroltam a 100 m-es futást csak nehezítésekkel, mint a döglött bogár aminek sava lemarja a lábad. Pár ugrálást és futás után már közel volt a gépünk. Egy nagyobb ugrással kikerülnöm hogy egy savas kráterben végezzem. Gyors újratárazást követve csak most tudatosul bennem: az APC ajtaja zárva van!

- NYISSÁK KI! NE HOGY MÁR MOST KEZDJENEK EL ALUDNI MERT KÜLÖNBEN MI FOGUNK ITT ÖRÖKRE ÁLMODNI! - Párszor belerúgtam az ajtóba dühből amiért nem nyitják és továbbra is veszélyben vagyunk. Persze biztos nem hallottak meg engem hiszen a dübörgő tank elnyomja a zajt.

- Gordon és Carlos! maguk jöjjenek velem a tank baloldalára, ott fogunk segíteni a páncélosnak hogy lefedjük az ő holtterét. A többiek meg menjenek a tank jobb oldalára! Valaki pedig menjen az APC elejéhez és integessen vagy valami hátha meglátják! - Remélhetőleg a Razziás fiúk nem veszik a szívükre hogy így rájuk parancsolok de most nem látok más kiutat mint küzdeni.

A karabéllyal fogok majd lődözni.
- Carlos! Maga és én fogjuk a dögök oldalait megritkítani, remélhetőleg majd összetömörülnek és akkor Gordon mind ledarálhatja!

36Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Vas. Júl. 13, 2014 11:04 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
– Persze, hogy segítek fedezni a többieket! – válaszolok Wolfnak. Közben szinte célozni sem kellett a sok alien ellen. Wolf felkiáltott, hogy valószínűleg mindjárt kifogy.
– Hasonló a helyzet itt is, csak szorozd meg azt a százat, kettővel vagy hárommal! Nem késik a tüzér- – persze ekkor kezdtek el dübörögni az ágyúk – Nem, nem késik. – elkezdtem Wolf előtt futni és vissza-visszalőttem amikor közelebb értek hozzá a xenok. Néhány savas foltot megkerülve elértünk az APC-hez. Wolf kiáltozására figyeltem fel néhány másodperccel később.
– Mit csinálnak bent ami miatt nincs idejük egy gomb megnyomására? – kérdeztem miközben a tank mellettünk gurult, és kezdett el lőni az idegenekre – Kifogytam. – újratöltés közben Wolf tervét hallgattam – Ha sikerül összeterelni őket, akkor gránátvetővel is lövök egy-kettőt közéjük. Hmm... Az APC-ben nem hallják a rádiót sem? A parancsnokot hallottuk elvégre, ha pedig ő nem hall minket, akkor megnézhetnénk, hogy legalább a sofőr ajtaját fel tudjuk-e feszíteni.

37Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Kedd Júl. 15, 2014 12:05 am

W.B.

W.B.
Wolf és Gordon (Meg ugye az inaktívoskodó nagyságosasszonysága)
Sziklák közül egy eléggé megtermett praetorian vágtatott elő. Négy lábon rohant a tank felé. Tank lőtt, ám több tonnás idegen nemesi egyszerűséggel félre ugrott, majd ugyan úgy folytatta útját. Tank géppuskája legfeljebb csak a külsővázon lévő bőrréteget sebezte meg. Egyszóval semmi hatása. Praetorian a cső alá ért, és tank frontpáncélja alányúlt és elkezdte felemelni és így a tank alá beférkőzni. Nem elég erős, hogy felborítsa karjaival, de ha alá furakodik. Igen, ez az átka a könnyű tankoknak.
És persze ott van a tömérdek harcos idegen is. Más felöl is tüzet nyitottak rájuk időközben. Tankok, gyalogosok, ami volt. Viszont a praetorian nem csak simán felborítani szándékozik a tankot. APC vagy a körül lévő katonákra óhajtja ráborítani. Így mindenki célpont éppenséggel.

Joe
UD-4L gépek felszálltak és a harcmező felé vették az irányt. Az különösebben nem jelentett volna gondot, ha az egyik őrült nem vitte volna le majdnem Joe fejét. Utána pedig a hajtóművek forrósága. Viszont most így a sivatag nem is olyan meleg, inkább hűs.
Egyik gép visszafordult és az ostromtábor melletti dűnéket kezdte megsorozni. Először csak a forgócsövessel. Majd szálltak a rakéták. Bizony jön a porfelhő és elsőként lesz Joe kit elér. No és, az UD elintézett minden támadót? Vagy a porfelleg inkább csak garantálta a támadásukat?


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

38Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Kedd Júl. 15, 2014 12:54 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Jött a fekete bajnok, a jófiúk tankja persze hogy nem tudta eltalálni mert az túl könnyű lenne. A lény testéről a golyók úgy pattannak le mint egy Panzerkampfwagen VI Ausf B frontpáncéljára kilőtt M1 Garand lövedék, magyarán: mind hatástalan. Persze a nagydarab Praetorian próbál a tank alá jutni, gondolom én alulról akar bejutni a járműbe.

- Valaki fedezzen! EMP-t dobok a behemóthoz! Akinál impulzus fegyver van jobb ha hátrál! - Remélhetőleg jól halhatóan mondtam, a körülöttem lévők biztos hallották, a többiek meg nem, a harc miatt. Az EMP-t a lény lábai közé dobom, ettől remélhetőleg kiütődik egy időre és nem tud elfutni az egybekötött gyújtó és robbanógránátoktól (1-1 db fejenként). Utána aha a lény még él belelövök egyet a mesterlövésszel, hátha átüti a páncélját.

39Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Kedd Júl. 15, 2014 8:49 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A sziklák erdejéből egy praetorian tört ki, keresztül azon, aki az útjában volt, egyenesen a minket fedező könnyű tank felé, aminek a lövedéke elől félreugrott, a többi kézifegyver pedig a páncélos gépfegyverével együtt is hatástalan, így odaért hozzá, és elkezdett befurakodni alá. Wolf egy EMP-t akar hozzávágni a nagy idegenhez.
– Fedezzék! – kiabálok a körülöttem lévőknek. Megvárom, hogy az EMP után mit akar csinálni, és besegítek neki egy gránáttal a sörétesemből. Ha nem sikerül az EMP-vel valamiért lebénítani, akkor a lábai alá lövök egyet, amitől leszakadhatnak az alsó végtagjai, majd egyet a nyakába is lövök. Ha sikerül elintézni, akkor először megnézem, hogy a tank milyen állapotban van, és ha kell, akkor fedezem azokat akik kihozzák a túlélőket, feltéve, hogy megsérültek, ha nem sérültek, vagy pedig halottak, akkor tovább lövöm az ellenségeket ott, ahol vagyok.

40Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Kedd Júl. 15, 2014 11:30 am

Joe Johnson

Joe Johnson
Jöttek a gépek és megsoroztak mindent, porfelhő kavart be neki, de Joe nem foglalkozott vele, remélte, hogy minden dögött kinyírtak, vagy legalábbis 90%t, aztán arra gondolt, hogy ideje elindulni és tenni a dolgát.

41Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Csüt. Júl. 17, 2014 11:18 pm

W.B.

W.B.
Joe
Porfelleg könnyedén belepte a tábort. Le fog ülepedni, ám addig is levegőt venni kínkeserves. Az ember orra telemegy a porral. Nem csak az orr, a szemek is megsínylik. És az ember fülei is a sikítást. Várjunk csak. Homokfelhők nem sikítanak. Hát megjöttek a csótányok.
Joe hamarosan hassal a homokban találja magát miközben valami gyors sebességgel vonszolja el a táborból.

Gordon és Wolf
Praetorian a támadástól a tankot az APC-nek lendítette. Két katonát ez össze is passzírozott. Még mindig él. EMP lelassította, a repesz pedig csak a port verte fel ezzel előnyhöz juttatva az idegeneket.
Praetoriant mindenkit, mindenkit félre lökve, az APC-nek borított tankhoz lépett és letépte a lánctalpat. Ugyan azzal a lendülettel pépesre is csapott egy katonát. Itt még nem áll meg.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

42Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Júl. 18, 2014 9:39 am

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe próbált menni, de tele lett a füle és a szája minden szarral, mikor sikítást hallott, hát igen, megkezdődött a buli.
De az a baj, hogy ő nála kezdődött meg, mert valami megint elvonszolta a picsába, namindegy, ilyen az élet.
Próbált fegyveréért nyúlni és, ha sikerült neki, akkor azt a valami igyekezett lelőni.

43Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Júl. 18, 2014 11:40 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Az egész tervből csak az valósult meg hogy csak lelassult, ettől még volt ereje azt a több tonnás tankot az APC-hez vágnia. Ettől remélhetőleg felkelnek a benne lévők és végre harcba lendülnek. Persze lett egy jó kis piros álcafestés, ennyi maradt abból a két tengerészgyalogosból akiknek balszerencséje volt, titokban azon reménykedtem hogy a Razziás srácok voltak azok, ha már így lenéztek minket most szenvedjenek. Nincs a közelben olyan fegyver vagy felszerelés amivel gyorsan megölhetném ezt a nagy behemótot.

A dög elsodort a karjával de a puha homok felfogott, feltápászkodok, legalább láttam hogy egy újabb ember vált hősi halottá. Egy M38 High Explosive Armor Piercing (HEAP) gránátot veszek elő és egyenest a lény fejéhez vágom. Ez 7 centis páncélt is átüt, szólok a többieknek hogy a kisebb lényeket lőjék hogy ők ne okozzanak nekem bajt.

A gránátot a biztosabb dobás érdekében közelről fogom dobni, olyan közel futok hozzá amennyire még biztonságos, persze amennyire biztonságos lehet egy harc közben egy ellenséges lényhez menni. Utána a lendületet felhasználva a fejéhez vágom de ha valami miatt ez nem lehetséges akkor a felsőtestéhez vágom. Utána gyorsan félre vetődök és pár gurulás után újra talpra állok és futok vissza a helyemre a többiek mellé.A hozzászólást B.J. Wolf összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 19, 2014 10:54 pm-kor.

44Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Júl. 18, 2014 1:41 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A praetorian nekiborította az APC oldalának a tankot, amivel megölt két katonát, ráadásul még egyet azzal, hogy agyon nyomta miközben letépte a lánctalpakat, és fellökött minden embert, aki a közelben volt. Nem volt elég az EMP, de a repeszgránátok nem találták el. Homokot köpködve feltápászkodok, és lövök még egy gránátot a lény felsőtestére, majd az eredménytől függetlenül fedezem Wolfot és a többieket a géppuskámmal. Ha a praetorian még él akkor kiabálok a többi katonának:
– Senkinél sincs egy normális rakétavető? A halottaknál sem?

45Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Vas. Júl. 20, 2014 8:30 pm

W.B.

W.B.
Joe
Gépkarabély valahol elmaradt a vonszolás közben. VP70 viszont a helyén, de célozni, orrodig sem látsz el. Csak az biztos, hogy homokdűnén vonszol fel a valami. Legalább is, ha az egyensúly érzéked igazat csicsereg.

Wolf és Gordon
Gordontól bekapott lövés megtántorította az idegent. Gránát repeszei a lény külső vázába beették magukat, ám nem törték azt át. Lény meglendítette karját miben a lánctalp hosszú darabját szorongatja és büntetős társatok tíz méterrel odébb csapódott egy sziklának, vért húzva maga után ahogy lecsúszott a nagy „placcs” után.

// Wolfnak nincs ilyen gránátja, sőt adatbázisban sincs bent. Tehát egész támadási sor semmis, meg se történt.
Carlos meghalt. Ja. De mivel jelezte, hogy nem lesz és csak mint NJK volt itt, így nincs semmi szankció. Csak kiírtam a történetből.//


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

46Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Vas. Júl. 20, 2014 11:52 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Nem használt a cucc, komolyan fontolóra kellene vennem egy nagy erejű fegyver beszerzését. Azért jöttem a CMC-be hogy talán így találkozok Ragadozókkal de nem! Rohadt óriáscsótányokkal kel játszani, most is itt van egy ami játszik a lánctalppal és újabb munkát adott egy gépnek ami lediktálhatja hogy hősiesen harcolt. Ezúttal Carlos lett a halott, 50%-os veszteség a büntetőszázadban. Mit csinálhatnék egy mozgó tankkal, ez egy lovag!

És a lovagi páncélokon a hajlatnál nincs annyira páncélozva a test, talán itt is. A karabélyt célra tartom, mikor hadonászik a lánctalppal akkor jó célpontot ad a hónalja, már ha náluk van ilyen. Remélhetőleg hatásos lesz.

47Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Júl. 21, 2014 9:25 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Rémület járt át, ahogy a tank felénk "repült". Mire észbe kaptam volna, már nem lehetett félrerántani a kormányt. Kellett néhány perc, mire magamhoz tértem az ülésben, de addigra már a tank fogságában voltunk, ráadásul ez a Praetorian Indiana Jones-nak képzelte magát, mert a lánctalpakkal kezdett hősködni. Vagy ez a násztánca a királynő felé? Mindenesetre nem ez volt a legfőbb gondolatom, hanem, hogy beindítsam újra az APC-t, és nekirongyolhassak a dögnek minél előbb, és minél gyorsabban.

48Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Kedd Júl. 22, 2014 9:40 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A gránát repeszei belefúródtak a lénybe, de nem ölték meg. A lánctalppal elütötte Carlost, aki neki repült egy távolabbi sziklának. Már csak ketten harcolunk a századból. Eszembe jut a pisztolyom; elvileg egy praetorian páncélját is átüti. Gyorsan előveszem, belelövök néhányat a mellkasába, és ha nem dőlne el ettől sem, akkor a lábaiba, és a kezeibe lövök néhányat.
– Mi van már azzal az APC-vel? Még a tankot sem vették észre, amikor nekiborult? Csak akkor nem tudnak lövöldözni azzal a nagy ágyúval, amikor kéne?

49Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Kedd Júl. 22, 2014 6:48 pm

W.B.

W.B.
Praetorian összerogyott a lövésektől, de élet még van benne. No meg kezében van még a lánc. Gordont csak éppen, hogy elhibázta. Ám így egyensúlya megrendült és következő pillanatban másik karjával fellökte Gordont. Csak oda kell kúsznia Gordonhoz.

Natasha
APC motorja fájdalmasan nyögve-nyekeregve köhög, de a jármű nem hajlandó elindulni. A tank súlya nem éppen az mi a járműnek kellene. Bal első kerék nem működik éppen rendeltetésszerűen. Jobb oldalról pedig a tank tehénkedik az APC-re. Nem hogy elütni nem sikerült, még elindulni se.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

50Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Kedd Júl. 22, 2014 8:58 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Találat! Folyt is a véréből a földre ami büdös illatot terjesztett. Gordon is találatot ért el, eddig miért nem használta ezt a pisztolyt az AP lőszerrel? És miért nincs ilyen minden katonánál, így olcsó fegyverrel ilyen nagydarab izéket lehet ölni.

Gordont a lény felborította, a lény elkezdett kúszni. Ha lehetőségem adódik akkor a lény háta mögé próbálok kerülni hogy hátulról lőjem a fejét, jobban mondva a nyakát (M40A-val). De ha nem sikerül a hátába kerülnöm akkor előveszem a mesterlövészpuskát és leguggolok biztonságos távolságra tőle. Megvárom hogy kinyissa a száját és úgy lövök belé. Ha sikerül ez lesz életem legnagyobb lövése. Persze oda kell figyelni a többi kis lényre is amik még most is áramlanak, ezért körbenézek és ha úgy látom túl közel fognak majd hozzám érni M40A-val megsorozom őket.

51Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Csüt. Júl. 24, 2014 8:20 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Összeroskadt a praetorian néhány lövésnek hála, de még mielőtt örülni kezdett volna valaki, meglendítette a láncot, ami centikkel vétett el, majd fellökött a másik kezével. Bár lehet, hogy csak én nem örülök ezekben a pillanatokban a praetorian földre kerülésének. Még túlságosan eleven. Az APC eközben megpróbált előrébb gurulni, ami nem sikerült a tank miatt. Előbb kellett volna reagálni, arra a böhöm nagy alienre, ami előttük ugrált. Mivel nincs nagyon időm mást csinálni, és még ha lenne is, ezt csinálnám, ezért gyorsan belelövök egyet-kettőt abba a kemény koponyájába a nagy xenónak, majd a maradékot a kezeibe lövöm.

52Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Júl. 25, 2014 7:04 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe megpróbálta megkaparintani a fegyverét, de az úgy tűnik elment szabadságra, mert nem volt sehol. Közben vonszolták tovább és az érzékei, ha nem csalnak, márpedig nem csalnak, akkor homokdűnéken kaptatnak fel és le, dombon fel, dombon le.
- Hahó, emberek, segítség! - kiáltott Joe. - Egy lelkes hadsereg tagot elloptak! - kiáltotta, hátha valaki meghallja és közben pisztolyáért nyúlt és lőtt a lény képmár, ha ott van a képe, mert semmit nem látott.

53Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Júl. 25, 2014 11:44 pm

W.B.

W.B.
Joe
Xeno felvisított, Joe pedig legurult a lejtő aljáig. Még mindig por uralja a levegőt, de legalább a látótávolság a nulláról legalább úgy egy méterre nőt. Így előkerült egy frissen szétmart arcú katona a homokban arccal az ég felé tekintve. Bár arca pont nem volt. Egyszerűen letépték vagy harapták az arcát. Csontszilánkok közül agycafatok kandikálnak ki.
Nem lehet pihengetni, mivel az idegen ismét felvisított, majd újra bár ez a visítás már közelebbről jött. Nem hagyja veszni a prédát.

Többiek

Gordon lövése a praetorian fejére nem hozott sikert. Leszámítva balsikert. Egy lövés gellert kapott és Gordon sisakjába fúródott. Becsapódástól Gordon pár pillanatig eszméletét vesztette. Mire feleszmélt Wolf már szétlőtte az idegen nyakát.

Közben a front vonal már odább mozdult. Tömérdek sok idegen miken keresztül csak tüzérségi tűz után lehetett átjutni, vagy vissza vonult, vagy halott. Míg a praetorian az életetekre tört, addig más katonák a hordát irtották. Egy feltépet búvónyílású tank véres toronnyal és vörös húsmassza kupacok maradtak csak a horda után.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

54Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Júl. 26, 2014 12:37 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A fegyvercsőből nekiindult egy golyó, lassan átütötte a lény nyakát, a golyó bár már kissé összemaródott még átjött a másik oldalon és végül semmivé vált. A Praetorian nyakából két oldalt ömlött a vér de már halott volt mire felfoghatta mi is történt vele. Ezután az idő újra felgyorsult. Hihetetlen örömmámor fogott el! Egyet kettőt örömömben kurjongattam hiszen egy rohadt Praetoriant lőttem le! El sem hiszem, első komoly ellenfelem amit legyőztem. Viszont valami nem stimmelt: Gordon a földön fekszik. Odarohanok majd leguggolok mellé. Vágási nyomok és sav marta lyukak nincsenek, habár ott van a sisakjában egy golyó. Kiszedem onnan, majd elkezdem pofozni hátha felkel, közben szólítgatom. Nem halt meg, a hullák nem lélegeznek.

Miután felkel megkönnyebbülök mert észhez tért, máskülönben nem tudtunk volna mit csinálni egy ideig.
- Már azt hittem itt marad éjszakára Gordon közlegény! Minden esetre hatalmas nagy mázlija van hogy az a golyó nem pár centivel lejjebb talált. Itt van a golyó, tartsa meg, talán szerencsét hoz. Most pedig irány az AA APC, nézzük meg mit tehetünk ott.

Persze megint egy rakás hullahalom lett itt, újabb győzelem az emberiségnek, az a jó ha minél előbb pusztulnak el és nem a fészek sötétjében rohannak le. A hullahalmot a tüzérség szépen eltünteti, nagy krátereket hoz létre ahová helyenként savmedence lesz. Újratárazok, megigazítom felszerelésemet és úgy megyek az APC-nkhez. Az a könnyű tank még mindig ott van. Az elmúlt 10 percben azért a legénység alaposan megritkult: Carlos meghalt, Joe eltűnt a beszálláskor, 3 Razziás meghalt. A 8 főből már csak én, Gordon és egy Razziás maradt, no meg talán a vezetőt és a parancsnokot is veszteséglistára kell írni.

55Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Júl. 26, 2014 10:34 am

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe kiszabadult és most a szabadság negédes határtalan ízét élvezheti. Örült, mint majom a farkának, de öröme rövid ideig tartott. A dög felvisított és újból visított, mint valami idétlen, aztán valószínűleg közelebb jött, támadni készült, csak sajnos Joe nem sokat látott egy szétmart arcú katonán kívül, így belelőtt vaktában előre, remélve ott van a dög és közben hátrált és igyekezett.
- Emberek, segítség! - ordította, jól jönne egy felmentő alakulat.

56Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Vas. Júl. 27, 2014 2:36 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A praetorian feje túlságosan páncélozott volt, még a páncéltörő lövedéknek is, ami a megölése helyett majdnem engem ölt meg. Egy ütést éreztem a sisakomnál, majd pár pillanatra a praetorian sötétsége kiterjedt az egész látóteremre. Wolf pofozgatására ébredtem fel, mögötte a nagy xeno nyakából folyt a vér.
– Az biztos, hogy nem lőttem még ilyen bénán mióta katona vagyok. Még ha az nem is olyan hosszú idő. Remélem, ez a golyó tényleg szerencsét, és nem balszerencsét hoz majd. Ha legközelebb nem lesz, aki lelője az ellenséget, akkor könnyen halálos lehet egy ilyen ájulás, mint ez. – válaszolom Wolfnak, miközben felkelek. Elindulok a hullahegyek között az APC-hez Wolf mögött, amikor odaérek bekopogok.
– Most már kinyithatják! Nincs már egy idegen se a közelben! Bár akkor is kinyithatták volna amikor volt. – jegyzem meg halkabban.

57Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Júl. 28, 2014 1:02 pm

W.B.

W.B.
Joe
- Melyik fasz lő!? – Valaki felordított teli torokból. Ezután lövések záporoztak. Több lövés is eltalálta Joe mellvértjét, a felső rétegből szilánkok pattantak le. Még egy lövés oda és átüti a páncélt.
Lövés erejétől ismét padlót illetve homokot fogott Joe. Idegen is felvisított a lövések közben. Halott katona testét is több lövés érte.

Többiek
APC megremegett, végül mintha ágyúból lőtték volna ki nekiment a szemközti sziklának, mi rádőlt és teljesen betemette az APC-t.
- MOZGÁS! – Távolból ordították nektek. Éppen, hogy érteni lehetett, csata zajában. Pár gyalogos maradt hátra, főleg lángszórósok, hogy a hátramaradt idegeneket vagy haldokló idegeneket kiiktassák.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

58Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Júl. 28, 2014 2:55 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Az APC motorja beindult, szélsebesen nekiindult a pusztának, nyelte a métereket, néhol holttesteket gázolt le. Bizonyára visszajön értünk, de.... miért tart annak a sziklának? Hatalmas karambol, és ha ez nem lenne elég még be is lett temetve a jármű. Nem hinném hogy lennének túlélők, ha meg igen nem tudjuk kiszedni őket. Viszont a támadóhullám már elindult és mi itt vagyunk jármű nélkül.
- De jó! Vagyunk hárman, én te és a Razziás katona. most vesztettük el a járművünket. Csak végső esetben vágunk neki az útnak gyalog mert ha ekkora méretű támadás ér minket megint akkor 3 fegyveres édes kevés 200 ellen. Kérdezzük meg azokat a fickókat ott akik gondolom a tisztogatók, ők is járművel jöttek.

Elindulok az egyik katonához akinek úgy tűnik semmi dolga csak nézi a többieket. Megkérdezem tőle hogy ők mikkor indulnak a többiek után, esetleg egy kis járművet tudnának-e adni, elég 2 fős is, mondjuk egy légrobogó. Tudom hogy a kéréseim nem fognak teljesülni de azért próbálkozni csak lehet.

Mivel biztos hogy nem adnak járművet ezért csak abban reménykedek hogy majd a tisztogatók a fő egység után megy. Normál körülmények között élvezném hogy kimaradunk a harcból de nekem küldetésem van annál a Pilóta romnál. Muszáj megszereznem a kristályokat mielőtt a többiek megszerzik!

Ha a tisztogatók nem mennek a többiek után akkor muszáj gyalog menni. Nekem viszonylag könnyű lesz mert beépített légkondim van. Majd követjük a lánctalp és keréknyomokat. Remélhetőleg gyorsan beérjük őket, esetleg újabb nagy támadást kaptak. Majd 3 erőltetett menetben megyünk, tartunk majd pár perces pihenőket.

59Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Júl. 28, 2014 4:26 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe fülét édes emberi hangok ütötték meg. Ahh, király, most már remélhetőleg biztonságban van, amilyen "mázlija" van, biztos a tábor közelében van, csak nem látta.
- Közlegény fasz lőtt - válaszolta. - Mert bajban van - szólt. - Remélem leszedtétek ezt a dögöt - nyögte, miután padlót, azaz homokot fogott Joe és feltápászkodott és körbe nézett, várt, hogy mi fog történni.

60Sziklás fennsík - Page 2 Empty Re: Sziklás fennsík on Szer. Júl. 30, 2014 9:38 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Az APC nekirohant egy sziklának, ami betemette.
– Ennyire erősen azért nem kopogtam... – mondom a szikláknak, amik betemették az APC-t. Néhányan azt kiáltották, hogy „mozgás”. Nincs szemük? Most rohant bele a járművünk egy sziklafalba! Wolf beszélni akar velük, hátha adnak egy járművet. Kér is egyet, de valószínűleg ő is tudja, hogy nem kapunk. Szerintem gyalogolunk.
– Egy APC-t is ki kéne szedni a sziklák alól. – figyelmeztetem az egyik katonát odamutatva, ahol a törmelék van – Talán vannak még túlélők. Joe talán nem fog örülni a köszönésükből ítélve, – fordulok Wolfhoz – annak, hogy a sofőrünk egy adag szikla alatt van, mert ugye nyilvánvaló, hogy ismerik egymást... vagy csak ismerték.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.