Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Sziklás fennsík - Page 3 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Sziklás fennsík - Page 3 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Sziklás fennsík - Page 3 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Sziklás fennsík - Page 3 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Sziklás fennsík - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Sziklás fennsík - Page 3 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Sziklás fennsík - Page 3 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Sziklás fennsík - Page 3 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Sziklás fennsík - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Sziklás fennsík - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Sziklás fennsík

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Üzenet [3 / 5 oldal]

61Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Csüt. Júl. 31, 2014 2:27 pm

W.B.

W.B.
Joe
Porfelhőt valami megkavarta, valami a levegőből, de nem volt hangja. Mármint gépi hangja. Rövidesen lövések hangzottak fel és ismét xenomorph sikoly töltötte meg a porfelhőt. Majd egy halk puffanás.
- Feltartott kézzel mássz elő a homokból! – Feltehetően Joenak ordították.

Többiek

- Nincs semmiféle kérdés. Tovább kell menni. – Razziáról való katona közbeszólt miután halott társától elvette az M41A tárakat. – Fészek erre van és nem arra.
Ezzel tetemeket kerülgetve elindult a fészek felé.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

62Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Aug. 01, 2014 1:14 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
- Rendben, te vagy most a főnök.

Ezzel követem az embert, remélhetőleg tudja merre kell majd menni és nem tévedünk el a sivatagban ami maga a bolygó. 34 golyó a mesterlövészhez, ebből egy van benne. 1 és 2/3 tár az M40A-hoz, pisztoly golyó nem hiányzik, tőrök a helyén, csuklópenge pipa, 3 napalm, 1 villanó és 1 EMP gránát megvan. Személyes holmim is pipa.

A környéket gyaloglás közben újra és újra megnézem miközben ránagyítok. Elvben ki kellene szúrnom majd a dolgokat, kivéve ha azok levegőből vagy a föld alól jönnének. A gyaloglás nem fáraszt annyira, beépített légkondim van ami most jól jön. Nyugtalan vagyok mert tartok egy esetleges támadástól, a hátvéd szerepét látom most el a 3 fős csapatban. Egyik lábam a másik elé teszem pont mint azon a napon...

...- Szedd a lábad te kis pisis! Belőled soha nem lesz igazi harcos, az igazi harcos nem fárad el ettől a pár km futástól menetfelszereléssel a hátán! Maximum trófeának jó leszel egy tetves gyilkos falán, ja hogy ahhoz méltónak kell lenni? HaHaHA!!! - Mondta a termetes néger kiképző.
2170 Január 3-át írták ekkor a naptárak, ekkor váltam 17 évessé, a kiképzés viszont csak nehezedett ahogy jött a végső próbatétel. A "kis" Blazkowic éppen egy nehezített edzést csinál végig, 7 km futás jó pár kilós nehezékkel a hátán, a táv nagyját már teljesítette, patakokban folyik róla az izzadság de még hátra van 800 méter. A kiképző persze ott lohol a kis légrobogójával mellette. Afrikában tombol a hőség, hamarosan elérem Mogadishu egyik elővárosát. Ott végre pihenhetek, nem ez az első ilyen gyakorlatom de nem is az utolsó. De ez volt az a nap ami számomra megváltoztatott mindent, a szél felém fújta a homokot...

... és letöröltem a BiMex szemüvegről, a többiek még itt vannak, kicsit elgondolkoztam. Nem maradtam le semmiről. Újra körülnézek miközben hol nagyítom majd kicsinyítem a látottakat a szemüveggel.

63Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Aug. 01, 2014 2:52 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Remek, légierősítés történt! Ennél nagyszerűbb dolog nem is történhetett volna.
De miért kelt fel ma mindenki bal lábbal?
Joe ezen gondolkodott, mikor felemelt kezekkel előmászott a semmiből.
- Joe Johnsoon közlegény, mivan, meg se ismeritek a bajtársotokat? Na, ne röhögtessetek már! Én is utálom a dögöket és ti is, ez bőven elég arra, hogy felszedjeteke és elvigyetek a bulira, amiről lemaradtam eddig sajnos - mondta.

64Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Vas. Aug. 03, 2014 11:16 pm

W.B.

W.B.
Joe
Joet nyakánál megragadva hajították neki pár ládának. Majd fejét erőszakkal egy irányba elfordították.
- Akkor mégis ki a faszom lőtte lábon!? – Csakugyan ott van egy ember, akit épen szanitéc lát el, lábán pedig lőtt seb éktelenkedik. Joet a ládáról lelökte a homokba. – Ki volt az aki kilövöldözött a homokból?

Többiek
Nem volt nehéz megtalálni az arcvonalat. Bár a kemény talajba besüppedt APC minek a sárgás sivatagi festése most csillogó véres nem volt túl jó jel. Utána pedig egy tank frontpáncéllal előre volt a talajba ékelve. Volt még pár jármű így. Az idegenek a kemény talajban alagutakat ástak, miknek teteje elég vékonyka volt, így a járművek súlyuknál fogva bizony áttörték. Tankcsapdák idegen módra.
Nem volt nehéz beírni a vonalat. Lassan nyomultak előre, hogy ha repedezni látnák a talajt még időben vissza tolathassanak a páncélosokkal.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

65Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Aug. 04, 2014 2:28 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Miközben gyalogolunk sok időm maradt arra amire nem szabadna: gondolkodni az életemről. Miért élek? Embernek számítok vagy csak egy élő gyilkolásra tervezett gép? Eddig magamra fegyverként gondoltam ami a háborúba való, csak földönkívüli 7 láb magas ellenség ellen. Egyáltalán van értelme hogy itt legyek? Egy szám vagyok egy fejes papírján aki ha elesik senki sm fogja keresni. Valójában nem is létezek a kormány szemében, papíron az állampolgárságom német, de lehetnék esetleg egy polgár az Egyesült Amerikában. Ezek a gondolatok, egy katonának mindig kell lennie elfoglaltságnak különben pihen, ha pihen akkor gondolkodik ha pedig gondolkodik képzelődig vagy mereng.

Végül megleltük a célpontot amit kerestünk, a katonai konvojt. Futva mentem oda a jellegzetes kinézetű M557 Páncélozott Személyszállítóhoz, nem tudom miért festették sárgára, az idegeneknek nincs szemük, más fegyveres csoport meg aligha akad a közelben. A jármű üres lenne ha a hullák nem lennének ott, ennyit a tengerészgyalogos szólásról: bajtársat nem hagyunk hátra, ez a hullákra is igaz kellene hogy legyen. Pár tucat lépés után egy tank is előkerül, ez is használhatatlan. Végül beértük a konvojt, lassan haladtak, először nem tudtam miért de aztán rájöttem hogy az idegenek alagutakat ástak így akarják a gépeket elpusztítani. Talán itt lesz az alkalom hogy megszerezzem a kristályt.

- Gordon közlegény! Kövessen! - Elindulok a parancsnoki jármű felé, gondolom én középen halad és a legjobban védik. Ha nem is találom meg akkor is keresek valami tisztet és kérem hogy osszon be felderítőnek egy előőrsbe a lyukak miatt. Remélhetőleg megtudom így hogy merre és hány km az út a célpontig.

66Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Aug. 04, 2014 5:48 am

Joe Johnson

Joe Johnson
- Jól van öreg, nem kell majrézni! Aú, ez fáj! Én is lehetnék a sebesült, nemVagy halott is akár. Bal lábbal keltél, ember? Azért lőttem, mert egy dög a képembe mászott.. halljak meg inkább, vagy mi? Na, remélem lenyugodsz öreg, a sebesültet sajnálom, de MUSZÁJ volt lőnöm, vágod? Élethalál kérdése - mondta Joe, elege volt, hogy mindenki bal lábbal kelt és fegyvert ránt, vagy csapkodják összevissza.

67Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Szer. Aug. 06, 2014 10:34 pm

W.B.

W.B.
Wolf
- Kuss! – Förmedt Wolfra a razziás. – Ne osztogass semmi utasítást. Mégis minek hiszed magad?
Razziás előre ment. Frontvonal mögött nem sokkal vesztegelt egy viharmadár. Kifogyhatott a lángszóró az üzemanyagból, ezért nincs a támadás élén. Egy mesterlövész foglalt lő pozíciót a jármű tetején.
- Itt megáll mind a kettő és a seggén marad! – Rátok mutatott, majd az APC mögé ment.

Joe
- Ezért mást kell lelőni? És akkor mért hazudtad a pofánkba, hogy nem te lőttél. Mégis mért? – Csak nem akarta abbahagyni, míg egy lövés nem dördült.
- Mindenki takarodjon vissza a helyére. – Ezredes ennyivel közbe lépet, majd sarkon fordult és elment. Hatása meg volt. Joeról leszálltak.


// Jó lenne ha Gordonka írna a kalandba, mert máskülönben kiírom és az lehet fájni fog. Kicsit naaaaaagyon. Ha ebben a körben nem ír, akkor ennyi volt neki. Nem húzom tovább a dolgokat rá várva. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

68Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Csüt. Aug. 07, 2014 8:19 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A Razziás katona leszögezte, hogy tovább kell menni. Gyalog. El is indult arra, amerre a fészek van. Wolf elmerengett valamin, majd elindultunk a katona után. Találtunk menet közben egy APC-t ami bele volt süllyedve a talajba és néhány tankot is. Végül utolértük a frontvonalat, ami lassan haladt, hogy időben észrevegyék a jeleket, amik arra mutatnának, hogy a talaj biztonságos-e, vagy nem. A razziás rámordult Wolfra, amikor maga után hívott, hogy ne osztogasson parancsokat, majd előrement egy viharmadárhoz, aminek a tetején egy mesterlövész foglalt helyet. Valószínűleg kifogyott valami, ami fontos, a tankból. A razziás ránk szólt, hogy maradjunk a helyünkön.
– És ő miért parancsol? Nem vettem észre semmilyen tizedesi jelzőt, vagy esetleg nagyobbat rajta. Még őrvezetőit se... – jegyzem meg Wolfnak – Te egyébként tudod, hogy kerültem ide, de én még nem tudom, hogy te miért vagy itt. Ha szabad, kíváncsi lennék.

69Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Csüt. Aug. 07, 2014 10:04 am

Joe Johnson

Joe Johnson
Joet nyúzták és faggatták és pofáztak, mint állat, csak nem akart leszállni senki róla.
- Muszáj volt lőnöm - ennyit mondott és jött az ezredes, majd végre leszálltak róla.
- Uram! - rohant az ezredes után Joe. - Mondja uram, nem indul erősítés, vagy utánpótlás azokhoz, akik nem rég indultak el WB főhadnaggyal bevetésre? Lemaradtam és azóta próbálok egy csapatot szerezni, de eddig nem találtam megfellő partnert, uram - mondta Joe és várt.

70Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Csüt. Aug. 07, 2014 3:50 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
- Tudod sok hülyét felvesznek a tengerészgyalogságba, képzelni tudom hogy a sima gyalogsághoz meg milyen emberek kerülnek ha mi vagyunk az elit. - Mondtam Gordonnak a Viharmadárnál várva. Természetesen megvártam hogy a harmadik társunk eltűzzön.

- Én nem egy tábornokot dühítettem fel hanem egy mezei tizedest. Karácsony első napja volt, a bogarakat már visszavertük és megismerkedtem Joe közlegénnyel. Kitaláltam hogyan lehetne Amanda tizedest megviccelni. Én egy saroknál vártam rá hogy egy döglött idegent borítsak rá ami sikerült is de a fél tábort felverte és még a lábunkat is ellőtte. Ezért vagyunk most a büntetőben amit direkt nekünk hoztak létre. Nem semmi őrvezetőként már egy századot vezetni. Azóta már 2-3 hét telt el és még mindig itt vagyunk, szerintem mert a fél tábort felhergeltük. Hogy megérte-e? Nem, mert sérült lábbal menni a sivatagba és utána az öngyilkos akciókban részt venni nem túl jó dolog, még elismerést sem kap az ember. De talán ezután a kaland után végre kikerülök innen. - No nem a teljesítményemért hanem mert van a titkos küldetésem amit ha jól elvégzek kikerülök a büntetőből, talán még előléptetnek sőt! Ezüst Ikrek tag leszek! Kitüntetést nem várok mert önmagában kitüntetés hogy Gyarmati Tengerészgyalogos lehetek. Legrosszabb esetben meg vagy az admirális vagy Wágner főhadnagy öl meg, ha egyáltalán kikerülök innen.

71Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Aug. 08, 2014 10:39 pm

W.B.

W.B.
Joe
Ezredes nem fordult vissza. Ment tovább.
- Ahova küldtem, ott. WB pedig nincs itt. – Ennyit megejtett Joe felé. Ezután már a többi katonának osztogatta a parancsokat.
- Egy perc és indulás! Lángszórókat még! – Valaki ezt ordította. Ezek szerint egy perc múlva indulás, ismét lekésés veszély.

Többiek
Mesterlövész nem tétlenkedett. Lő és újratölt. Nincs piszmogás. UD-4L gépek érkeztek meg és harcvonal előtti területet végig sorozták. Majd pár másik gép száguldott el. Ezután felreccsent a headset.
- Mozgás előre! Viharmadárhoz vannak rendelve mostantól. Arcvonalra előre. – Új parancsnok ő lenne. Fogalmatok sincs kis is ő. Hangja sem ismerős. – Bogár prés egyes és kettes, V-ben fogjátok közre a MAX-ot. Valaki hozza vissza a sérült berserkereket. Gibson kérjen tüzérségi támogatást a kis lukakra. Büntetősök MAX kísérete. Most! - A parancsok pedig tovább záporoztak mások számára.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

72Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Aug. 08, 2014 11:35 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Bam... bam... a srác lő, nem nehéz kitalálni mikre. Jó lehet neki, sütteti a hasát, a messze levő célpontokat aprítja, már csak valami ital kellene neki és mint a kiképzésnél. Aztán árnyékok vetülnek ránk, a jellegzetes UD-4-ek ezek, hogy milyen típus azt már nem tudom mert van aminek csak a motorja más mégis új szériának lett eladva.
- Nincsenek bombázásra kialakított gépek? Miért ezekkel a szállítókkal csinálják ezt? Olyan mintha halászhajót használnának rombolónak. Habár ez nem von le eme gépek képességeiből, tényleg akárhogy be lehet vetni őket. - Inkább mondtam magamnak mint másnak, különben is a robbanások zaja elnyomta a beszédemet. Utána jöttek a mitoménnemérdekel típusú gépek.

Aztán jött a parancs hogy eme járműhöz vagyunk rendelve. - Remélem ez nem megy sziklának! A vezetőnk meg ő, csak nem a nagy Ő akire sokan vágynak? Ezt már akkor mondtam mikor már elindultam a benga gép felé. Legalább egy olyan harcoshoz kerülünk aki elvégzi helyettünk a feladatot. Futva mentem oda.
- A gép jobb oldalán leszek. - Mondtam Gordonnak, ezzel elfoglalva a helyet hogy kísérjem a gépharcost.

73Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Aug. 09, 2014 11:35 am

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe követte az ezredeest és figyelte a szavait, aztán bólintott.
- Értettem, uram! - mondta és figyelte az eligazítást, majd rohant a többiek után, mert nem akart lekésni most végre, hanem elakart jutni, így követte az induló katonákat Joe és közben rekvirált egy fegyvert magának.A hozzászólást Joe Johnson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 10, 2014 9:09 am-kor.

74Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Aug. 09, 2014 10:55 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A mesterlövész felettünk durrogtatott a fegyverével, miközben néhány UD-4 felettünk elsüvítve megtámadta az ellenfél frontharcosait.
– Sokan szinte csak a fizikumuknak köszönhetően kerülhettek ide... Véleményem szerint. – válaszolok Wolfnak, majd egy, a headsetből érkező utasításnak megfelelően előremegyek a MAX-hoz.
– Én sem úgy terveztem, hogy már az első bevetésen ok nélkül büntetőszázadba küldjenek. Ráadásul neked legalább megmaradt a zsoldod. Szerintem azért egy döglött idegen hajigálása másokra rosszabb, mint ha valaki végzi a tengerészgyalogosi munkáját. Bocsáss meg, ha te nem így gondolod, de én igen. Félre ne érts; nem akarok vitázni, csak kifejeztem a véleményemet. Én megyek balra. – fejezem be a monológomat, és be is állok a MAX bal oldalára.

75Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Aug. 11, 2014 10:09 pm

W.B.

W.B.
Wolf, Gordon
MAX is lassan halad, Amiért a csaliember biztos, hogy nem örül bent a fészekben. Tankok, MAX és a gyalogság is tüzel a feltűnő idegenekre. Ám a terep lassan akar csökkenni a lajhárokat megszégyenítő tempó miatt. MAX-ra is lassú tempót erőltettek.
Felszíntől pár centis kőzet választotta el az alagutakat. A fúróik persze idegenek, ám kimondottan jó munkás fúrókkal is összehozott benneteket a sors. Pontosan, a jó munkás idegenek visszatértek. Legalább is a szerint, hogy a gyalogosok sorra tűnnek el alattuk megjelenő lukakban.


Joe

Egy MP9-es három tárral. Ezt tolták Joe elé. Más választás nem volt, csak ez a kis géppisztoly. Így ezzel kellet a teherautóhoz menni, majd felpattanni. Ládák közt két másik katonával zötykölődve biztonságos útban reménykedik az ember. Egy nagy éles kanyar után ez már kétségessé vált. Majd mikor egy fekete biomechanikusnak tűnő kézfej megkapaszkodott Joe válla mellet a járművön, ez az illúzió már el is múlt.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

76Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Aug. 11, 2014 11:35 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Nyári kirándulás a sivatagban. Ezért érdemes bevonulni, ingyen pia, kaja és szállás. megismerhetsz holdakat, bolygókat és űrállomásokat ahol harcolhatsz, rabolhatsz és még ezer mód a szórakozásra és ezért még fizetnek is! Egyszerű élet a katonáké, nem úgy mint a kémeknek akik nem tudják ki barát és ellenség, itt pedig mindenki ellenség aki meg akar ölni és mindenki barát aki ezt nem hagyja.

Egészséges séta a nap égette bolygón, kétség kívül ez a világ feneke. Egy lőszer nem sok annyit sem lőttem mert takarékoskodok, különben is ez a rohadt fémkaszni itt megsüketít a rohadt gépágyújával.
- Szerinted ez a behemót hal minket? - Ordítom Gordonnak mert a gép megint rákezdte. - Hallasz te mocskos bűnöző? Remélem szakad rólad a víz, egyáltalán nő vagy férfi vagy? Csak mert nem látszik, de én elnevezlek téged te börtöntöltelék. Szuper Mechanikus Jézus Krisztus 2000 B.C. Alpha 1. Röviden Jézus, félre ne érts nincs semmi bajom az igazival és nem vagyok ateista csak én az ókori római istenekben hiszek. Igazából mindegy miben hiszek de nem vagyok ateista. Jó veled beszélni Jézus, soha nem vágsz a szavamba és mélyen hallgatsz. - A MAX illetve most már Jézus megérdemel hogy valaki beszéljen hozzá, még ha nem is hallja.

- Marsra! Majdnem beszakadt alattam ez a járat! - Szándékosan nem Jézust mondtam, a Marst nem a bolygóra és nem is a menetelésre értem. Régi ismerőseim térnek vissza a vakond-idegenek, jobb nevet nem tudok rájuk adni. A lyukak felkutatása érdekében fogom a mesterlövészt és a tusával elkezdem a földet ütni, remélhetőleg ezzel kiszúrom a járatokat.
- MAX illetve Jézus! Visszaszívom amit előbb mondtam ha leszeded azokat az alagútásókat miközben én itt kutatok! Esetleg nem tudsz valami gránátot vagy valami mást kilőni előttünk 10 m-re hogy beomlaszd a járatokat? - Persze biztos nem ért meg semmit hiszen csak egy emberi selejt amit egy több tonnás fémbe zártak és pusztító erőt adtak neki.
- Tudod Gordon mi lenne a nagy szívás? Ha Jézus kezelője meghal és egyikünknek kellene beleszállnia és vezetni. Azt mondják hogy valami bazi nagy tű fúródik az ember fejébe. Egyáltalán ehhez kell kiképzés vagy csak beültetik az embert és a gép magától megy? (valóságban tudom hogyan működik de nem akarok mindentudó lenni kalandban)

77Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Kedd Aug. 12, 2014 5:59 am

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe kapott fegyvert, nem a legjobbat, de kapott és a lényeg, hogy BESZÁLLT abba a szar teherautóba, tehát nem késhet le semmiről és úton van. Végre. Így ment, míg nem történt egy éles kanyar, amitől lehet a földre került, de egy fekete biomechanikus kar vagy kézfej a vállára nem lett téve.
Joe megpróbált elhátrálni és segítségért üvöltött közben, majd elővette a fegyverét és rálőtt a dög fejére, hátha ez használ, de valószínáleg nem sokat segít.
- Segítsetek már, bassza meg!

78Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Aug. 15, 2014 8:14 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Nagyon lassan haladunk, de erre szükség is van, ha nem akarunk a földalatti járatokban kikötni.
– Talán amikor nem lövöldözik akkor meghallhat, de így nem biztos. – kiáltok vissza Wolf kérdésére – Szuper Mechanikus Jézus Krisztus 2000 B.C. Alpha 1? Érdekes név egy MAX-nak... Biztos találnának rajtam kívül mást is akit beültethetnének. Nem fizetnek nekem ahhoz eleget. Szerintem képzés nem kell hozzá. A legtöbb rab valószínűleg inkább nem végezné, ha lenne. Kivéve talán a mazochisták. Szerintem egy kicsit távolodjunk el a MAX-tól, mert ha lezuhan, akkor mi is megyünk utána. – lépek is balra néhány métert, nem sokkal biztonságosabb, de még mindig jobb mintha leszakadna a föld és a MAX maga alá temetne. Eközben elkezdtek megjelenni mások alatt az újabb lyukak. Wolfhoz hasonlóan én is elkezdem keresni a járatokat néhány taposással és tussal való ütésekkel.

79Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Aug. 15, 2014 9:08 pm

W.B.

W.B.
Wolf és Gordon
Gordon talajra készült ütni mikor az elkezdett mozogni és mire a csapás elérte volna a talajt az beomlott egy kis részen a tus pedig koppant egy sötétbarna arcnélküli csak fogakkal rendelkező fejen. Viszont válasz nem váratott sokáig. A lény kipattant a lukból és Gordon felé csapott. M3 páncélt majdnem átvágta a csapás. Mikor a következő támadást vitte volna be másik karjával. A MAX csapott előbb. Az idegen métereket repült és még a levegőben ízekre lőtte a MAX.
Lukak nem csak egy idegent rejtenek. Máshol már a második vagy harmadik idegen mászik elő, bár ők nem a nagy karmos idegenek közül kerülnek ki. Kisebb négylábú xenok, viszont fürgék. Tank tornyából tüzelő katona fejvesztés után, már nem tanulhatta ezt meg. Sem a többi tankban lévő katona, akiket a bejutó xeno pillanatok alatt fog kivégezni.

Joe
- Anyádat lőj! – Egyik katona felordított és ezzel párhuzamosan a jármű is lefékezett. Az idegen pedig leesett. – Le a kocsiról! Most! Savtól felrobbanunk!
Sofőr és másik két fő is kiugrott fegyverrel készen lőni bármire. Az idegen visszaugrott a platóra. Társai pedig pillanatok alatt beérik teherautót. Már tüzet nyitottak rájuk, ám jó pár idegen oldalazva ugrálva vágtat, így még egy találatot sem kaptak ezek.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

80Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Aug. 16, 2014 1:02 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Gordont majdnem megölte egy idegen, majdnem. De legalább Jézus segített és legyőzte a lényt.
- Megsérültél? Ha kell tudok segíteni és nem úgy mint múltkor a bordás esetben.

Mint a múltkori nagy támadásnál itt is lyukakból jöttek az idegenek de szerintem jóval kevesebben. Ezúttal egy újabb tankot lehet veszteséglistára írni. Nem az én dolgom, nem hagyom el a kijelölt helyemet amíg nem kapok parancsot rá. Folytatom a puskatussal való keresgélést de fokozott figyelemmel. Azért hátra-hátra nézek és ha találok egy zsíros ellenséges célpontot nem habozok rálőni, elvben a mesterlövész elhord addig és a Bimex lehetővé teszi hogy odáig lássak.

81Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Aug. 16, 2014 8:25 am

Joe Johnson

Joe Johnson
- Megint egy állat buli! - mondta Joe és kiköpött. - Ja és a te anyádat... majd megnézlek öreg, mikor a képedbe rohan, hogy leállsz e sakkozni vele, vagy lőssz. Inkább lövök - mondta Joe, aztán lőni kezdett, hogy hátha eltalál egyet és talán megállítja a rohamot... a biomechanikus szartól meg igyekezett távol maradni.

82Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Aug. 18, 2014 2:26 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Éppen rá próbáltam ütni a talajra, de ütés közben egy sötét lyuk nyílt a puskatus előtt, és a lendülettől abba ütöttem bele. Pontosabban az abban előbukkanó sötét fejbe. A fejhez csatlakozott két kéz, egy torzó és végül két láb is. Az egyik kéz meglendült, és majdnem átütötte a páncélomat. Ezzel majdnem egy időben a MAX karja is előrelendült, és a levegőbe repítette a lényt, amit ott le is lőtt. Wolf megkérdezte, hogy van-e sérülésem.
– Nem sérültem meg... Milyen bordás esetnél? – eközben egyre több lyuk nyílik, amikből gyors idegenek kerülnek elő, és másznak be a tankokba, megölve azokat akik bent vannak. Tovább folytatom az üregek keresését, de már csak taposásokkal, és közben rálövök azokra az idegenekre amik nagyon közel jönnének.

83Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Kedd Aug. 19, 2014 8:44 pm

W.B.

W.B.
Wolf és Gordon
Üregek keresése. Ürgék pedig valószínűleg holo TV-n nézik az elő adást. Így ők előre láthatják miféle katasztrófával egybekötött lecseszés is közeleg. Míg a MAX védelmére kirendelt két fő üregeket keres, addig megfeledkeznek a MAX védelméről.
Hátulról egy idegen vetődik a MAX hátára és vadul elkezdi karmolni. Egyik ujja el is tört, de a kisercenő vér éppen, hogy csak némi kormos foltot ejt a festésen. Viszont az idegen hamar elkapta a lőszeres hevederét a monstrumnak és el is szakította.
- Mi a francot művelnek?! Szedjék le azt a kurva dögöt lukkeresés helyet, vagy a maguk lukába lesz feltolva! – Ez most komolynak hangzik.
Főleg azután, hogy a MAX megpróbálta magáról leszedni az idegent, de nem éri el és emiatt elkezdett hátra felé lépdelni. Ezt egy földön fekvő sebesült katona bánt, ki a MAX lába alá került. Belőle sem lesz már hadi rokkant.

Joe
Ami feltűnt az nem más volt, mint hogy a fegyver távolra nem nevezhető túl pontosnak, főleg folyamatos tüzelés mellet. Sem pedig erősnek. Az idegenek precíz lábra leadott lövésektől vágódtak el. Nem mind. Van mely ügyesen kitér a célkeresztek elől.
Platóra felugrott idegen két lépéssel Joe mellet volt és nem várt a csapással. Joe lerepült a platóról arccal a homokba.
- Ne lőjétek! Felrobban! – Ordította valaki, ezzel megtiltva a tüzelést a platón lévő idegenre.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

84Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Szer. Aug. 20, 2014 12:26 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Reccsent a headset és Mr. Nagy Ő adta ki baját miszerint mekkora bénák vagyunk amiért nem a MAX-ot védjük. Ha meg éppen őt védtük volna akkor meg biztos üregbe zuhanunk. Egyik sem jobb habár inkább az idegen mint hogy beszakadjon a föld. Különben is, a többi gyalogos mit csinál? Lefogadom hogy Nagy Ő is a biztonságos járműben öt az egy ellent játszik.
- Parancs, értettem, Uram! - Amint pedig kikapcsoltam elmormogtam még hogy a dagadt testével nulla egész nulla másodperc alatt megtrágyázná a sivatagot.

Persze Jézus sem volt túl okos, ennyi erővel miért nem veti magát hátra? Kilapítaná az idegent és kész, vagy utána nem tud felállni? Lehet hogy ez a baj, nem ismerem ezt a gépet. Ezért is vagyok gondban hogy mennyi savat bír ki? Természetesen a gép csinált egy kis veszteséget, a katona aki túl közel volt most kilapult. Borzalmas halála volt, a több tonnás test a mellkasára nehezedett, a bordák eltörtek és átszúrták a szívet. A szemei kirepültek, szájából, orrából és füléből undorító vér jött ki. Magamban örültem hogy nem velem történt ez, viszont szomorú is voltam hogy részben miattam is történt ez.

Intek Gordonnak hogy közösen zúdítsunk a lényre tüzet, a karabéllyal lövök hogy kereszttűzbe szorítsuk a lényt mert talán így meggátoljuk hogy elugorjon. Nem lesz könnyű mert a benga óriás folyamatosan mozog ahelyett hogy megállna és a hátát mutatná nekünk. Azért kissé hátrálok ha felém jön, nem szeretném ha elsodorna, agyonnyomna/verne. Célzott lövéseket akarok leadni mert fennáll a veszélye hogy a barti tűz bajtársat talál el, habár nem bánnám ha Nagy Ő hájas fejébe fúródna egy.

85Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Szer. Aug. 20, 2014 2:04 pm

Joe Johnson

Joe Johnson
Joet levetette a homokba a dög és közben megtiltották, hogy lőjenek.
Legalábbis a platón lévőre.
Nagyszerű!
- Akkor mégis mit csináljunk? Sakkozzunk? Bokszoljunk? - káromkodott egyet Joe utána és megpróbált arrébb hemperegni, majd felkelni és kicsit elmenekülni a színhelyről, pár társ közé, akiknek jobb fegyverük van, mint neki.

86Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Aug. 22, 2014 8:48 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers
Haladás közben hirtelen ráugrott egy xeno a MAX-ra. Olyan vadul kezdte el ütni-vágni a gépezetet, hogy közben leszakadt valamilyen darab a kezéből. Ezután leszedte a hevedert amiben lőszer van, és a parancsnok elkezdett ordítani, hogy miért nem lőttük még le. Eközben a MAX hátrafelé kezdett lépkedni, hogy valamivel leszedhesse a lényt, de közben rálépett egy sérült katonára. Nem volt szép látvány. Wolf jelezte, hogy két oldalról adjunk le az idegenre zárótüzet. Bólintok.
– Úgy tűnik, hogy a sav nem árt a nagy gépnek. Valamije legalábbis leszakadt a lénynek, és úgy látom, nincsen nyoma. – ezután elkezdek tüzelni.

87Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Pént. Aug. 22, 2014 10:43 pm

W.B.

W.B.
Wolf és Gordon
Idegen két oldalból kapta a lövéseket. Még a MAX-ba kapaszkodott mikor kimult. Teste elernyedt és lehullt a földre. Rohamozókat a gép lángszóróval és karjaival kezdte ritkítani. Üregekből egy kisebb horda tőrt elő. Horda közepébe egy tank is belőtt így a MAX már kevesebbel került szembe. Horda legyőzése után a MAX megállt és mintha kicsit megrogyott volna. Térdeit behajlította.
- Valaki aki megtudja javítani a lőszeres hevedert az azonnal menjen a MAX-hoz! Minél gyorsabban, mielőtt megint támadnának! – Reccsent feltehetően minden katonánál eme utasítás. MAX hevedere elszakadt az idegen miatt, így a gépágyúját nem tudja használni. Vagyis a tűzereje hatalmas mértékben lecsökkent.

Joe

Idegen rávetődött Joera, ám eddigre már elhemperget onnan. Sziszegve csapott utána a farkával ám ismét mellére ment. Felvisított és széttárta karjait. Fenyegetőző sikítással csak azt érte el, hogy Joe időt nyert, felpattant és elfutott. Joe mellet egy golyó süvített el mi az idegen fejét szétrobbantotta.
- Napalm agyalágyult! – Förmed Joera ismét a katona. – Dög sav plusz napalm egyenlő nagy robbanás, egyenlő sült közlegény!
- Cafatokban. – Tette hozzá a mesterlövészt ki lelőtte a xenot. – Van még társaságunk. Hátra maradhattak, tudhatták, hogy megy utánpótlás. Rohadt gerillacsótányok.
Volt még pár idegen. Szélrózsa minden irányából jönnek. Viszont egy lassan vonagló sárgás hólyagokkal teli torz példány a jármű mögé ment. Vagy vonaglott.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

88Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Szomb. Aug. 23, 2014 8:13 am

Joe Johnson

Joe Johnson
Joe megmenkült. Örült, mint majom a farkának.
- Hurrá! - mondta, majd a katonához fordult. - Én is szeretlek - vigyorgott a szidásra, aztán körbe nézett, ezek már valószínűleg kellő távolságban vannak és lehet őket meszelni, így elővette a fegyverét és a köőpő lábára célzott és lőtt egy távoli dögre.
- Figyeljetek a köpőre! - szólt a társainak Joe és éberen figyelt.

89Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Aug. 25, 2014 8:12 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A kereszttűzből nem volt menekvés, a golyók többsége célt talált és az idegen testén kis gomblyukak keletkeztek amiből pusztító sava áramlott ki. Jézus páncélján nem esett kár, egy festés helyrehozza azt a kis elfeketedett területet. Jézus nem vacakolva máris a fekete áradat ellen használta fel arzenálját.

- Poén hogy a MAX-ot Jézusnak neveztem el és most az alvilág sötét démonaival küzd meg. Mielőtt költővé lennék itt egy valamit nem értek, honnan szereztek még egy csaliembert? Tudtommal az előző meghalt, és egy csaliember van egy Berserker osztagban. Vagy nagyobb erővel jöttek ki vagy egy szerencsétlen katonát választottak ki erre a célra de ez nem helytálló hiszen akkor közölünk lett volna a csali.

Jézus tisztítótüzével pusztította az ellenséget, nem hagyva túlélőket. Nagyon közel jöttek hozzánk, Jézus már az acél ökleit is használta és láthattam mire is képes ez a gép. Bizony, az emberiség jó néhány új géppel állt elő az idegenek ellen, a MAX-on és azokon a robot pók-idegen szerűségen kívül nem tudok felsorolni mást. Úgy tűnik hogy az idegenek tényleg csak a legveszélyesebb célpontra mennek, ezért lehet hogy nem is próbáltak az életemre törni. Jézus mint valami gépharcos egyszerre ütötte az ellenséget és másik kezével tüzelt lövellt rájuk. De a palacsintába csak most került fekália! Az üregekből újabb fekete gyilkológépek jöttek elő amiknek nem titkolt céljuk a gépharcos elpusztítása. Végre valamelyik tankparancsnok vette a bátorságot és tüzet nyitott a tömegbe. Egész halom fekete test repült az égbe kifacsarodott bábukként majd groteszk szögben mozdulatlanná válva hevertek a földön.

Egy perc sem telt el és már vége is volt, több tucat élettelen test feküdt Ryushi felszínén. Ennyivel ritkítottuk meg az idegen jelenlétet de a fészek még hátra van. Ryushi időben mérve egy perc, mert itt egy nap 33 földi órából áll.
- Most válaszolok arra a kérdésre amit feltettél a támadás előtt. A bordás eset ahogy nevezni szoktam akkor történt meg velem miután ti továbbmentetek abban a furcsa létesítményben, egy Duke nevű Razziás srác maradt velem de sok hasznát nem vettem. Sebeimet próbáltam ellátni de voltam olyan hülye hogy a belém fúródott bordákat is kivegyem, persze gyorsan sok vért vesztettem és elájultam. Mire magamhoz tértem addigra már a főtábor katkór-jában voltam.

Jézussal ez idő alatt történt valami, megállt és most mint szobor ott állt. A vezető hangja reccsent a headseten hogy valaki javítsa meg a lőszeres hevedert.
- Te értesz ezekhez a dolgokhoz nem? Van egy érzésem ha most nem mész oda akkor újabb támadást kapunk mire az egyik bőrnyakú idejönne.

Mivel semmi dolgom nincs ezért a tájat vizsgálom a BiMex segítségével, ha célpontot látok a vadászpuskaként rendszeresített mesterlövésszel tüzet nyitok de csak ha lő távon belül van. Csak most jutott eszembe hogy az elsősegély felszerelésemben nincs érzéstelenítő és nyugtató, habár érzéstelenítő lehet hogy van nálam de most nem fogom megnézni. Legközelebb jobban felkészülök, no meg egy jobb mesterlövészt igénylek, mondjuk egy M42C de a Magnum sem utolsó.

90Sziklás fennsík - Page 3 Empty Re: Sziklás fennsík on Hétf. Aug. 25, 2014 2:39 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers
A lény gyorsan elpusztult a dupla gépfegyver tűztől. Egy nagy csapat idegen tört elő a föld alól, amit a MAX lángszórója, és egy tanklövés elpusztított néhány ütéssel megspékelve a robot részéről.
– Nem tudom. – válaszolom Wolfnak egy vállrándítással – Talán volt egy tartalék csali is. – ezután meghallgatom a „bordás esetet” – Az... fájhatott. – reccsen a rádió és szólnak, hogy meg kéne javítani a lőszeres hevederét a MAX-nak – Alapszinten igen, értek. – gyorsan megpróbálom összerakni a kettétépett lőszeres hevedert – Lángszóróval megint elpusztítana egy akkora csapatot mint az előbbi, szerintem. Ha a tankok besegítenek.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [3 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.