Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Sós sivatag - Anomália EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Sós sivatag - Anomália EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Sós sivatag - Anomália EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Sós sivatag - Anomália EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Sós sivatag - Anomália EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Sós sivatag - Anomália EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Sós sivatag - Anomália EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Sós sivatag - Anomália EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Sós sivatag - Anomália EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Sós sivatag - Anomália EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Sós sivatag - Anomália

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Go down  Üzenet [1 / 3 oldal]

1Sós sivatag - Anomália Empty Sós sivatag - Anomália on Szer. Okt. 15, 2014 8:06 pm

W.B.

W.B.
TT 86-os messze több száz kilométerre száll a kietlen sós sivatag felett. Célállomás egy jeladási hely. Egyszeri segélykérő jel volt egy 2179-ben eltűnt Weyland Yutani kereskedelmi hajó EEV egységétől. Egyszeri jel volt, nem volt ismétlés, de benne volt a lényeg. Feltehetően csak időnként ismétli meg, talán több éves távban.
Sós sivatag egy sziklás kanyonjából jön. TT arra tart. Több katonával, egy orvosi személyzettel és felszereléssel, no meg egy utász APC-vel. Idegenek több száz kilométerre vannak, mégis jobb az óvatosság.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

2Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Csüt. Okt. 16, 2014 11:07 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Nem tudtam mozdulni, a falhoz voltam ragasztva. Nem kellett sokáig gondolkodni hogy rájöjjek ez egy fészek, én előttem meg egy tojás van. A belsejében lakozó lény pedig mocorogni kezdett. Lassan kijött majd felém fordult és rám ugrott. Próbáltam ordítani de nem sikerült, az nem tud akinek a fején egy ilyen "csontkéz" van.

Aztán verejtéktől nedvesen ébredtem, mellkasom zihált mint egy lokomotív azokból az ősrégi filmekből. Majd beletelt pár percbe hogy megnyugodjak, felkeltem és elindultam felöltözni. Egy szál nadrágban és pólóban néztem a tükörbe, a seb az arcomon még mindig látszódik, az a röpképes fekete bogár egy életre megjelölt. Elindultam a tábori konyha felé abban reménykedve hogy a szakácsok most nem valami ízetlen, alaktalan, színtelen valamit nyomnak elénk hanem valami mást. De mint mindig most is ugyan az volt, krumplipürének nevezett valami, kukoricakenyérrel. Gondolataim még mindig azon az éjszakán cikáztak mikor kaptam egy feladatot, nem tudom sikerül-e elvégeznem de meg kell próbálnom.

Aztán egy termetes alhadnagy jött elém és közölte hogy bevonták a medikus képességemet amiért múltkor sikerült magamat kiütnöm. Ezt még megemésztettem de mikor mondta hogy a rangomat is elvesztettem mert a büntetőszázadba kerültem ott már fontolóra vettem hogy kilépjek a seregből. Utána jött is a parancs hogy elöltözni, irány valami roncs vagy mi.

Nem tudom hányan megyünk, azt sem tudom mekkora a távolság, de tudtam hogy ez bizony nem az a hely lesz ahol a kristály van. Tehát meg sem próbálhatom megszerezni, ez már nem az én hibám, nem tehetek róla hogy ide osztottak be. A szóbeszéd szerint valami lezuhant mentőegységhez kell menni, de miért? Elvben 2179-ben zuhant le, túlélők aligha vannak, az idegenek már rég megölték őket, tehát bizonyára valami iratot vagy adatot kell megszerezni de kitudja? Lehet tényleg vannak túlélők.

Követem a katonákat amerra mennek, azt sem tudom hol van Carlos, Joe vagy Gordon. Idegen emberek között kell most boldogulnom?

//felszerelés:
-M40A 3 tárral.
-WY88 MOD 4 3 tárral
-Lopakodó ruházat (hűtőberendezéssel, BiMex szemüveggel és az egész ruha sivatagi terepes álcamintás legyen)
-Karabiner 198K/B4 50 db golyóval
-10 db dobópenge
-2 db rejtett penge amik 25 cm-esek. A bal karomon levőn van az alkarvédő.
//

3Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Kedd Okt. 28, 2014 8:49 pm

W.B.

W.B.
Raktérben lévő hangszóró felreccsent. Vagy nem ismerős aki beszél, vagy csak a hangszóró minősége van kritikán alul. Jó öreg Gyarmatügyi Flotta. Ami amúgy hadtest, ami sereg, ami igazából egy külön katonai szervezet. Valószínűleg már senki sem tudja igazából mi is pontos megnevezés, mert egyik sem igaz. Leszámítva, hogy modern csili-vili kütyüket előszeretettel használ akár száz éves rozsdás kütyükkel együtt.
- Hamarosan megérkezünk a célterületre. A műholdas felvételek szerint az EEV föld alatt van. Lehet ásni kell, de az is lehet, hogy csak egy szikla párkány alatt van. Elsődleges a fekete doboz megszerzése és a repülési napló. Ez felülírandó, ha van túlélő. Nincsenek idegenek a bolygó eme féltekéné. De mindenki legyen résen!
APC-nél lévő utászok nem örültek, hogy ásni kell, mert ez elsődlegesen az ő dolguk lenne, és senki nem akar dög melegben egy sós sivatagban ásni.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

4Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szer. Okt. 29, 2014 12:04 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Remélem is hogy gyorsan megérkezünk a célterületre, egyszerűen nem érzem jól magam ezekkel az ismeretlen arcokkal, jobb szeretek kicsi csapatban vagy egyedül dolgozni. Minden esetre előre sejtem hogy rám hárul a felderítő szerepe vagy az aki az alantas munkát kapja, lévén büntetett közlegény vagyok. Még mindig dühös vagyok amiért lefokoztak. Kétlem hogy lesznek túlélők, de az egész küldetés annyira nem érdekel, szimpla mentőakció, állítólag idegenek sincsenek itt ami nagy megkönnyebbülés de biztosra veszem hogy más disznóságok is lehetnek ott. Már rég letettem arról hogy predatorokkkal vagyis élőkkel találkozok, most inkább hátradőlök az ülésen és nem gondolok semmire. Örülnöm kéne hogy nem a harcok sűrűjében vagyok? Talán igen, de nyugtalanít hogy megint kapunk valami szabotázst a nyakunkba. Megutáltam az egész bolygót, már előre gondolok a csinos kis lakókörletemre Mars Cityben, életemben nem voltam ott és látni akarom a helyet.

5Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szomb. Nov. 01, 2014 7:45 pm

W.B.

W.B.
- Leszállásra felkészülni! – Jött a bőkezű információ.
Az öt utász beszállt az APC-be. Jármű zúgása felerősödött és egy enyhe rándulás után megkezdte a leereszkedést. Az orvos csapat mely csak három főből ált láthatóan nem szokott ehhez hozzá. Veled együtt négy fő volt a fegyveres védelem. Meg akik a pilóta fülkében vannak. Ők kik és hányan… egy pilóta és egy parancsolgató az biztos.
Gép megremeg, hajtóművel elhalkultak.
- Rámpát lenyitjuk. Thomson! Biztosítsák a területet. – Jött az ütött-kopott hangszóróból az utasítás.
Rámpa csikorogva lenyílt. Kintről kellemetlenül forró és sós levegő áramlik be. Odakint több centi vastag só réteg fedi a talajt. Fehér enyhén sárgás minden. Nem oly messze fehéres görbe oszlopszerűségek állnak ki a talajból. Kis idő kellet mire felismerhetővé vált, hogy azok hatalmas bordák. A szikes talajból mindenfele csontok állnak ki.
Thomson nem szólalt meg. Kézjellel adta ki az utasítást, hogy indulás.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

6Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Vas. Nov. 02, 2014 8:28 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Nos, most kiderült hányan is vagyunk, 5 utász, 3 medikus, illetve mi négyen fegyveresek. Ez ami számomra a lényeg, a jármű elején levők nem érdekelnek. Aztán jöhet a kiszállás, fogtam a puskámat és a ruhámhoz tartozó berendezést ami elnyomja a hőjeleimet, már most bekapcsolom hogy el ne feledkezzek róla később. Az M40A jelenleg a hátamra vetve pihen, remélhetőleg nem kell túl gyakran használnom.

Ilyen helyet sem láttam még, de nem is akarok máskor látni mert nem valami jó dolog itt eltemetni valakit a semmi közepén mint azok az állat csontok amikre rátaláltunk. Nem érdekel hogy miért jöttek ide, talán ez amolyan temető számukra. Most meg indulhatunk, megpróbálom a szemüvegemmel átpásztázni a helyet hátha rátalálok valami nem odavalóra. Remélhetőleg ezen a sík helyen nem kell túl sokáig gyalogolni a sivatagban elvégre mi nem az SAS vagyunk vagy az LRDG, esetleg Popsky magánhadserege.Ha látok valamit jelentem Thomsonnak.

7Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Csüt. Nov. 06, 2014 11:05 pm

W.B.

W.B.
Sík hely. Mint egy hegyes völgyes hegység, mit gleccserek fednek pár centis jég fedte tátongó üregekkel. Wolf sikerrel ráállt valamire mi beszakadt alatta. Összeakadt csontok voltak, melyeket só réteg vont össze. Alatta pedig egy kis üreg. Másfél méter mély. Hát nem volt nagy zuhanás, mint a rémálomban miben… itt alienek sincsenek.
- Nem kért senki lövészlukat. – Szolt oda Thomson. Ismét intet, vagyis nincs szórakozás és vakondozás.
- Ez a hely túl sós, kikezdte volna a gépet, nem is működne. – Headsetből valaki megszólalt. – Nem lehet a felszínen.
- Akkor hól? – Másik hang kérdezte. Pilóta fülkében lévők, az utászok és orvosok lehetnek. Nem egy kupacban vannak, így headsetet használják.
- Barlang, titkos bunker, akármi. Ez egy kiszáradt tenger vagy hasonló, bármi lehet.
Thomson csak intet. Semmi ellenséges dolog nincs, ám mégis mintha ellenséges vonalak mögött a legelitebb hadtest táborában kellene lopakodni…


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

8Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Pént. Nov. 07, 2014 10:21 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Új értelmet kapott az elnyelte a föld kinevezés. Ezért is utálom a sivatagot, nem elég hogy az első napon leégtem, a többin majd elolvadtam de még ez is rátesz egy lapáttal. Mr. T pedig még viccelődött is, legalább nem azon az alpári módon. De milyen jó kis rókalyuk ez, az egyetlen fedezék ami jó védelmet nyújtana fegyveres emberekkel szemben. Nos, ideje kimászni innen, remélhetőleg nem fogok megint beszakadni.

Aztán jött a szokásos blabla ami számomra nem mond el sokat, miszerint a roncs nem látható. Továbbra is csendben maradva haladok, ezúttal az előttem lépdelő ember nyomában nehogy megint beszakadjak. Lehet hogy én vagyok műszaki analfabéta de nincs valami műszer amivel meg lehetne találni a roncsot? Ami még nyugtalanítóbb hogy miért kell így halkan mászkálni? Az LRDG sem csinált ilyet, igaz ők nem egy isten háta mögötti bolygón harcoltak idegen lényekkel.

Beleszólok a headsetbe:
- Uram, itt a rajlövész. Nincs esetleg valami műszer a járművön amivel ki lehetne mutatni amit keresünk? Tudom hogy ha lenne akkor használnánk de jobb ha inkább megkérdezem. Illetve kérhetek engedélyt átvizsgálni alaposan a helyet a BiMex szemüveggel, elvben 20-szoros távra láthatok benne. Talán kiszúrhatok olyan helyeket ahol az objektum lehet.

9Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Hétf. Nov. 10, 2014 10:51 pm

W.B.

W.B.
Feledtes megállt. Mintha egy retardált kriptaszökevényre nézne úgy nézett rád. Végül a sárga földig való lehordás elmaradt.
- Mégis honnan tudjuk, hogy itt van? Nem a műszerek miatt? Műhold. Műhold nem tudja felderíteni a területet? Amit mondtak, az az utasítás.
Ezzel visszatért a dolgához… a nagy semmihez? Megtalálni egy EEV-t a sivatag közepén, úgy hogy sehol sincs, de itt van. Minden esetre feladat adott. Az utászok is munkához láttak. APC lehajtott a rámpán, ám nem ment messze célpont híján.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

10Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Kedd Nov. 11, 2014 11:12 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Sejtettem hogy hasonló megrovást kapok. Különösebben nem zavar az egész, élvezem hogy jelenleg nem leselkedik rám veszély és beépített légkondim van. Az kevésbé tetszik hogy előreláthatóan hosszú órákig fogunk itt lenni a keresés miatt.

- Elnézést hogy megint pofázok de az EEV-ben feltehetően utazó emberekbe nincs beültetve személyi jeladó? A régi típusok a halál után is vehetőek, habár fogalmam sincs mit kell csinálni ahhoz hogy a jeladókat foglyuk. Ígérem ez volt az utolsó bizonytalan kérdésem uram!

Amint megkapom a várható szidalmat elindulok és jobban szemügyre veszem azt a lyukat amibe sikeresen beleestem, illetve annak környékét hátha észreveszek valami fontosat habár kétlem.

11Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szer. Nov. 12, 2014 10:19 pm

W.B.

W.B.
Vezető nem örült az újabb okoskodásnak. Valószínűleg most küldene el a legmocskosabb és legmegalázóbb feladatra, ha nem az lenne mindenkinek. Így kénytelen volt válaszolni.
- Lemerült az akkumulátor, hibernálva test nem termel annyi elektromosságot, vagy szimplán nincs ilyen. Vagy a jelet blokkolja valami. Tehát ha ezt szüli a gondolkodásod, akkor maradj a medúzák szintjén. Dologara! – Ennyivel hagyta a dolgot.
Rókalyuk nem sokat változott. Feltéve, ha ama repedések már akkor is ott voltak az alján a mészkőzetben.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

12Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Csüt. Nov. 13, 2014 12:32 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Még mindig nem vagyok dühös, mire is lennék? Legalább nem kell vigyázni nehogy egy idegen lemarja valakinek az arcát vagy hogy hasonló. Tényleg nem számítottam erre, azt hittem hogy valamelyik előőrsbe kerülök és nem ide. És le kéne szoknom a magamban beszélésről mert nagyon nem jó hogy állandóan ezt csinálom.

A csináld magad rókalyuk viszont tartogatott meglepetést. Aszem mészkő van az alján, eltartott pár percig mire felidéztem a földrajzórán tanultakat. Valamiért csak az jut eszembe hogy vannak mészkő barlangok illetve a mészkő réteg alatt szokott barlang lenni. Őszintén szólva fogalmam sincs melyik igaz de azért megkeresem az egyik utászt tudna-e segíteni az ásásban. Nem akarok újra beleszólni a headsetbe mert ha tévedek lealacsonyítanak a döglött bergjager szintjére.

Az utásznak eme szavakat mondom: - Találtam az instant gödrömben aszem mészkövet ami meg van repedezve. Lehet hogy egy barlang van alatta ezért kellene egy kis segítség a kiásáshoz.

13Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szomb. Nov. 15, 2014 7:09 pm

W.B.

W.B.
Elsőre nem igazán gondoltak bele, csak abba, hogy megint ugyan az pattog. Ám egyik utász agyán gyorsan átment a felismerés.
- Durrantunk egyet.
- Felesleges. – Thomson hangja reccsent a headsetbe.
- Addig is csinálunk valamit. Megtudjuk mi van alattunk.
- Csinálják. – Gépből valaki Thomsont felülírta eme kijelentéssel.
Utászok nekiláttak. A luktól 15 méterre kőr formában földbe szúrtak hat tenyérnyi szenzort. A rókalukba pedig egy három lábon kitámasztott hengeres gépet állítottak. Betöltötték a töltetett, majd két métert hátra mentek és hátat fordítottak a gépnek, mi belelőtte a töltet a talajba. Ezután az utász APC-ben egy monitor elkezdte a visszaverődő vagy elnyelődő hullámok alapján megalkotni a talaj szerkezetét.
Utászok az APC-be tódultak és Thomson is oda jött. Látszott az arcán, hogy szerinte felesleges az egész. Ám a monitor tanulsága szerint nem.
- Az ott levegő. – Állapította meg az egyik utász. – Az pedig... víz. Barlangot találtunk.
- Az pedig egy szarzsák. – Mutatott át Thomson az utászok válla fölött. Mintha egy négy éves rajzolta volna, olyan alakja volt a monitoron annak az idegennek. Furcsa volt, nem kivehető az alakja, de az egy xenomorph.
- Valószínűleg már döglött. Nincs bejárata a barlangnak jó eséllyel. Ez pedig itt só mi mészkőre rakódott. Mintha egy korallzátonyra rakódott volna az elpárolgó tenger sója.
- Ez mért nincs a bolygó egy feljegyzésében sem. – Thomson kinézett az APC ajtaján. – Hova tűnt a víz?
- Hölgyek, kapkodjátok magatokat, mert az admirális küldi a felügyelőket. – Jött az újabb üzenet hajóból.
- Mi? Ez nem kóser! Senkin nem mondta, hogy itt volt tenger. Hol a víz? Mért van só és mészkő alatt egy dög? Egy EEV-t keresünk itt!
- Ami az acheroni háborúban került ide. – Egy női hang válaszolt Thomsonnak. - Ássátok ki az EEV-t!
Ripley méltóztatott kijönni a pilóta fülkéből. Kellemes hűvösből kijövet azonnal kiverte a veríték. Utászok azonnal munkához láttak. Kezdetben egy akkora lukat fúrtak a másfél méter vastag mészkőbe, hogy pár kutaszt le tudjanak küldeni. Nem várták meg a kutaszok felderítését szélesítették az üreget.
Topográfok hamar találtak egy fémes megmunkált helyet a barlangban, mit fölülről törmelék borít. Ez volt régen a barlang bejárat csak beomlott, ám a fémlemezek felfogták a törmeléket. Az EEV is meglett. Az omlás mellet.
Mikor már embernyi lukat vájtak az egykori rókaluk helyére Thomson feltette a kérdést:
- Akinek kell valami most, vagy hallgasson mindörökké. A szondák találtak pár száz xenot oda lent, nincs életjelük. Magyarul élnek. EEV-ig hat alvó uszonyos dög van. Ne ébresszük fel őket, mert ébred a többi is. Kell a repülési napló és fekete doboz. Ha túlélők is vannak akkor szarban vagyunk, de ezt akkor fogjuk kitalálni!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

14Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szomb. Nov. 15, 2014 11:19 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Most dicséretet nem kaptam, nem baj legalább segítettem. Úgy tűnik én vagyok a legszerencsésebb ember a világon, néztem ahogy az utászok csinálják a dolgukat. Nem sok mindent értettem mi hogyan működik mert nekem nem ez a szakmám. De határozottan barlangra leltünk, no meg egy döglött idegenre, miért is ne?

Ahogy az emberek a víz eltűnéséről vitatkoztak elmosolyodtam magamban mert én tudom hol van a víz és kik is akarják rátenni mocskos kezüket akik foltot hagytak a tengerészgyalogság egyenruháján. Aztán én is meglepődtem a hír hallatán miszerint a kraut ide küld néhány felügyelőt. Nem tudom hogy miért? Képtelenségnek tartom hogy csak úgy megnéznek minket, biztos is hogy a barlanggal kapcsolatos a dolog, vagy az EEV-vel ami állítólag az LV-426 környékéről jött ide. Gondolatok cikáztak a fejemben próbálva logikus választ kapni. De nem találtam választ, de megesküdök hogy ha lehet szabotálom a tervüket bármi is legyen. Talán az EEV-nél több választ kapok.

Az is meglepett hogy egy élő legenda van köztünk: Ellen Ripley, mármint annak a szintetikus változata. Állítólag az igazi Ripley egy börtönbolygón halt meg, ezt nem tudom hogy igaz-e. De aki előttem áll az igazi hősnő, elvben már robbantak az időzített bombái és ha minden flottul megy akkor még ez évben visszavehetjük a Földet.

Ahogy jönnek be a kutaszok adatai kiderül hogy ennek a barlangnak volt fém bejárata is, mivel 2179-ben nem hinném hogy itt volt még kolónia így egyedül azok az óriások építhették, vagy a ragadozók de ki tudja? Szerintem a kraut előre tudta hol van ez a hely mint ahogy a másikról is tudott. Tehát bármit is találunk az nagyon fontos lehet. szerencsére az omlás közelében van a célunk is így nem kell messze menni hogy megnézzem milyen is volt a bejárat.

Meglepő hogy idegenek is vannak szép számmal odalent, nekünk 6 swimmeren kell átjutnunk. Ezek csak akkor fejlődhettek ki mikor itt még víz volt de annak már évszázadok ha nem ezredek vagy milliók óta hogy nincs, ezek azóta itt lennének? Esetleg valami groteszk őrség lenne akik a barlang titkát védik? Vagy csak a űrhentesek egyik vadászatából maradtak vissza vagy egyik sem. Abbahagyom az elméletek szülését mert vár a munka.

- Uram! Csak két kérdésem van: ki fog elől menni és hányan megyünk le? - Valahogy számítok rá hogy valahol elől leszek egy utásszal. Akárhogy is de ha lemegyünk bekapcsolom az éjjellátót.

15Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Kedd Nov. 18, 2014 3:00 pm

W.B.

W.B.
- Mind a négyen. Ezért vagyunk. Utászok kiemelik azt pár méter vastag törmeléket, mi addig lentről előkészítjük az EEV kiemelését, ha vannak túlélők. Ha nincsenek, akkor ráérünk elegek a repülési naplók és a fekete doboz. Én megyek elől. Elvileg döglött az a hat idegen, de sosem lehet tudni. Beszélni csak suttogva, ha muszáj. – Thomson ezzel leereszkedett a lukba.
Lábbal és kézzel kellet leereszkedni. Csak pár méter volt. De azon kegyetlenül megváltozott a levegő. Hűvösebb bár fokkal, ám kegyetlenül sós. Első idegen is itt van, tíz méterre, arra amerre menni kell. Vékony só réteg fedi fehér megfakult páncélját. Mintha a só beolvasztotta volna a mészkőbe.
Ezen kívül még öt ilyen uszonyos idegen van az EEV felé. Mindnek van egy pár karja. A járatban egy kutasz tűnt fel. Fentről irányítják, hogy mutassa az utat.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

16Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szer. Nov. 19, 2014 10:21 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Az ukáz meghallgatása után a szokásos harc előtti reszketés futott át rajtam. Ez még normális, de nem szeretném idegroncsként végezni akit már csak az alkohol és drog tart életben. Leginkább izgatottság fogott el hogy itt van a legendás Ripley is, bár jobban belegondolva nem ő volt az aki az első napomon leordított? Lehet, bár ki tudja, ő meg nem ismer fel ettől a cumótól ami az arcomat borítja.

Kikapcsolom a ruhám hűtőberendezését és le is teszem hogy ne kelljen hordani. Úgy sem hinném hogy hasznát venném, legalább most nem foglal helyet. Én is leereszkedek a többiek után harmadikként de előtte jól megbizonyosodok róla hogy minden felszerelésem a helyén van nehogy kiessen vagy zajt csapjon. Aztán mentem csak le. meglepett hogy így láthatok egy idegent, a megszokott fekete páncél helyet fehér volt neki, talán jelent valamit? Talán az öregedést jelenti, ha az emberekből indulunk ki akkor ott igen de hogy náluk is?

Kezemben fogom az M40-est de ujjam még véletlenül sem tapad a ravaszra nehogy izgalmamban lőjek. Nem beszélve arról hogy óvatosan próbálom követni az előttem lévőket, pillantásokat vetve néha a földre is nehogy felbukjam valamiben. A szívem némileg zakatol mert bármikor beüthet a krakk.

17Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Csüt. Nov. 20, 2014 9:13 pm

W.B.

W.B.
Sós levegőjű barlang pár másodperc alatt kikezdi a nyálkahártyát és a szervezet jó sok váladék termeléssel válaszol. A szem is így válaszol, jó sok könnyel. Vagyis könnye taknya folyni kezd az embernek.
Út folyamán sós vízben kellet gázolni, csonthalmokon átjutni és hasonlók. Végül utolsó kanyar előtt a járat beszűkült és pont egy ilyen idegen „váz” állja el. Fekszi el jobb kifejezés. Thomson megállította a menetet. Nem akar átmászni felette, de szétlőni se akarja. Mind a kettő rossz ötlet. Gondolkodóba esett.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

18Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Pént. Nov. 21, 2014 12:45 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Nem szerencsés folyadékot veszteni a sivatagban, ezt még a legzöldfülűbb katonánk is tudnia kell. De mit tehet az ember egy ilyen helyen? Orromból mint valami gyár úgy termelődik a takony, látásomat kissé elhomályosítja a könny amit hiába próbálok mindig letörölni később újra meg kell tennem. Aztán jött egy kis vízben gázolás, felszerelésemet próbáltam úgy elhelyezni hogy ne legyenek vizesek, de rossz érzés mikor a hideg vízben kell gázolni. Ettől függetlenül tovább mentünk, egyre mélyebbre, távolabb a kijutást jelentő lyuktól. Volt itt minden rossz ómen: idegenek, csontok, orrfolyás és sorolhatnám.

Aztán a legrosszabb eshetőség közül bekövetkezik az egyik: élő úttorlasz, miért is ne? Ilyenkor lehet áldani az eget amiért nem tiszt az ember. Így a parancs súlya a más vállát nyomja. Nekem sem jut eszembe semmi más módszer ami jól jönne. Csak az maradt meg hogy miért nem megyünk vissza a felszínre és megvárjuk míg elkészül az EEV feletti lyuk, utána majd leereszkedünk oda és segítünk előkészíteni a kiemelést. Számomra az tűnik a legbiztonságosabb módszernek vagy a másik módszer: esetleges más útvonalon megyünk már ha van, elvben úgy sem kell sietnünk. Intek is a főnöknek hogy odasúgjam ezt az ötletet bár tudom hogy lesz valami kifogás ellene de jobb elmondani mint később a katasztrófa beköszöntekor ezen sopánkodni.

19Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szomb. Nov. 22, 2014 3:01 pm

W.B.

W.B.
Thomson faarccal válaszolt:
- Te mész előre!
Az idegen nem mozdult. Lehet tényleg halott már több ezer éve. Pár centis rákövesedett só réteg borítja. Mikor Wolf a közelébe ért a só réteg hangos reccsenéssel megrepedt. Mindenki felkapta a fegyverét. Ám semmi nem történt.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

20Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szomb. Nov. 22, 2014 3:54 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Ha ezt a holo TV venné szép kis showt lehetne csinálni aminek a címe lehetne bolond katonák akcióban. A műsor nézői jót röhögnek eme eseten hogy egy közlegénnyé avanzsált katona sok hülye kérdést tesz fel amit a vezért irritál. Most betelt a pohár és mivel úgy is át kell menni a xenon legalább olyan legyen akit nem sajnál, vagyis engem.

Ha egyszer kikerülök erről a porgolyóról megírom a saját katonai történetemet. Ezt az esetet is beleírom, talán majd megfilmesítik vagy csak viccet csinálnak belőle. Miért mászta meg Wolf az idegent? Mert a főnök meg akarta öletni.

Jócskán megijedtem mikor a lény felől hang jött. Nem lehet hogy már elrontottam, még próbálkozni se tudtam! De nem történt semmi más, ideje életem legnehezebb dolgán túlenni, megmászni egy idegent!

Megpróbálok a legkevésbé meredek testrészén felmászni, semmiféleképpen nem akarom a pengéimet a lénybe vágni hogy erősebb kapaszkodót találjak. Talán a kirepedezett sórétegek között van elégé nagy repedés amin felhúzhatom magam de nem teljes testsúllyal nehezedek rá. Majd amint a lény hátán vagyok ott egy kissé meredek testrészen lecsúszok.

21Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Hétf. Nov. 24, 2014 9:41 pm

W.B.

W.B.
Só barlangban az idegent borító só réteg repedése fület metsző volt. A két tenyérnyi só kitörése is. Wolf tenyere megcsúszott és nagy erővel a xeno kitines külső vázának ütközött.
Következő pillanatban az egész só burok megrepedt, majd széttört. A fakó szürkés idegen felvisított rekedtes hangon. Uszonya alulról állba vágta Wolfot. Majd mikor az idegen megfordult testével falhoz nyomta a szerencsétlen bakát. Az idegen hamar eltűnt egy sós tóban. Ami mellet el kell haladni és éppen, hogy csak annyi hely a tó mellett, hogy libasorban az emberek elférjenek.
- BAZD MEG!!! – Thomson nyugtázta az szerencsétlen katonát, hogy ő bizony nem terjeszti fel előléptetésre, se medálra.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

22Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Hétf. Nov. 24, 2014 10:18 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Hogy az a ...!!! Ennyit sikerült kinyögni mikor eljutott a tudtomig hogy hogy a lény bizony él, talán évezredes álmából zavartam fel, ezért is dühös. Szerencsére nem ölt meg hanem csak elmenekült hogy jobb pozícióban csaphasson le. A főnk nem igazán örült ennek, de a parancsot végrehajtottam: az út tiszta, az nem volt megszabva milyen módon.

A sós vízben van a nagytestű lény, bizonyára akkor fog lecsapni mikor megpróbálunk mellette elmenni. Vízben levő lény, plusz egy EMP gránát egyenlő sült hal. Megkérdezem a főnököt hogy ha van EMP gránát azzal talán ki lehetne iktatni, akkor kell beledobni a vízbe mikor a swimmer készül felmerülni, az áram megrázza és egy időre lebénul, ennyi idő alatt pedig szétlőhetjük mint egy úszó kacsát. De ha ez nem lenne elfogadva akkor javaslom hogy egymástól lemaradozva induljunk át, így ha a lény támadna is csak egy embert tudna elkapni míg a többiek szétlőhetnék.

23Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Csüt. Nov. 27, 2014 9:24 pm

W.B.

W.B.
Wolf
Mért is lenne EMP gránát. Senki se számított ilyesmire. Eredetileg biztosítást se akartak küldeni. Így maradt a séta, a szűk parton. Természetesen ki másnak is kell előre mennie, mint az okoskodó alien felélesztőnek.
Út felénél csapott ki az idegen. Kirobbant a vízből és nekicsapódott a falnak. Azonnal a vízbe taszította magát vissza, csak épp másik karjával Wolfot magával ragadta lábánál fogva.

Natasha
Kényelmetlen. Utolsó emlék, hogy az APC neki csapódik egy sziklaoszlopnak és az rádől. No meg a kényelmetlen pozíció. Ami most is kényelmetlen. Még a sziklák alatt lenne az APC eltemetve? Szűk hely és sötétség alapján igen. Mozdulni alig lehet.
Hirtelen rengeteg hely lett, ahogy fénybe Nat kizuhant.
- Ez meg hogy? – Ripley felcsattant mikor a falba épített rekeszből kiesett Natasha, ahova érthetetlen, hogy került be.
- Mi a szar? – Hallatszott még valaki hangja. – Ne csesszetek ki velem, hogy az RPG-k helyet ez van!
- Nyugalom vérhadnagy!
- Csak… csak… ááá... – Ismerős a hangja, ám sehol nincs, elment. Meg a fényesség is vakít. Ripley is csak azért látszik, mert fölötted tornyosul.
- Egy egyszerű kérdés. Hol vannak a rakétavetők?
Ez egy hajó az biztos. A levegő pedig száraz, meleg és sós. Pont nem olyan mint eddig. A meleget és szárazt leszámítva. De minden ízület kegyetlen fájdalma is ismerős.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

24Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Pént. Nov. 28, 2014 5:37 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A por, mocsok, és sziklatörmelék emléke, majd egy hatalmas csattanó hang, és átsuhan az agyamon, hogy most itt van vége. Ennyi Nat, neked ennyi. Véged. Mély, álomtalan sötétség következett. Majd egy jó nagy csattanással kerültem a jéghideg padlóra. Erre kell ébrednem, hogy zúg a koponyám, majd megvakulok. Ilyen nincs, de komolyan! Valaki, öljön már meg, könyörgöm! Baszki, nekem azt mondták ha belépek a seregbe, hawaii, dizsi, napfény, sportos srácok, meg néhány xeno kinyírása. Bazd meg Nat, el kellett volna húznod a francba a galaxys másik végébe, vagy lepaktálni valami űrkalózzal, és akkor nem kéne ilyen szar helyzetekbe kerülnöd. Ösztönösen összehúztam magam, s megpróbáltam kinyitni a szemem, de azt hittem kifolyik a szemgolyóm a koponyámból. Viszont az arc... Ripley?
Ordibálás körülöttem. Mi van? Próbáltam felmérni a környezetet. Valami hajó. Hol az APC? Meg a többiek? A sivatag? Mi a frász folyik itt? A kérdésre próbáltam megmozdulni, de a tagjaimba fájdalom nyilallt, így végül felhagytam vele, inkább maradtam a hűsítő (hűsítő a lófaszt, jéghideg) padlón. Megvártam, míg a szemem hozzászokik a fényhez, aztán lassan felültem, aztán úgy próbáltam szavakat kifacsarni magamból.
- Nem tudok semmilyen rakétavetőkről. Az utolsó emlékem, hogy ráborult az APC-re egy szikla, és maga alá temetett, miközben a dögökkel harcoltunk. Azt hittem, meghaltam... Hol vagyok?
Őszinte kérdés, bár nem sok jót várok a választól.

25Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Pént. Nov. 28, 2014 11:13 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Hogy a rohadt puto menne inkább elől! Ezért utálok ismeretlenek között szolgálni, ha itt lenne legalább a vicces néger Joe Johnson! De a hírek szerint akció közben eltűnt, lehet hogy még él de lehet hogy már meghalt, kár érte.

A kellemes múltba merengés közben ért utol a vész, az úszó magával rántott a mélybe, valamiért sejtettem hogy ez lesz, úgy hiszem hogy valami fölsőbb lény szórakozik velem, hogy fordulna fel a mocsok! Elegem van az egészből, nagyon is. Egyetlen egy akció, egyetlen egy és Jupiter a tanúm hogy leszerelek! Persze nem várom tétlenül a fulladásos halált miközben átkozom a sorsot hanem megpróbálom egyik rejtett pengémmel a lény karjába szúrni. A víz alatt nagyon eltompul a csapás, de nem vágok hanem szúrok mert ez szúró fegyver, talán ez elég is lesz hogy elengedjen döbbentében, legfeljebb előkaparom valamelyik lőfegyverem é a lénybe lövök de a golyó sebessége biztos is hogy gyengülni fog de nem vészesen. Utána megpróbálok gyorsan feljutni a felszínre és a legközelebbi szárazföld felé úszni és ott majd lélekszakadva rohanni az EEV felé vezető úton. Nagyon nem akarok lőni mert ha nem kapok parancsot megint leugatnak hogy ezzel felébresztem a többi idegent, már ha túlélem ezt, de csak szólnak a többiek hogy lőhetek igaz?

26Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szomb. Nov. 29, 2014 12:40 am

W.B.

W.B.
Natasha
Ripley nem segítet. Nem igazán hitte el amit Natasha mondott. Állt fölötte és várt. Nat arcát valami megcsapta végül. Valami szuszogott. Nem kutya volt. Kétlábú és tollas. Megszaglászta a fekvő nőt, majd felnézett Ripleyre miután tüsszentett egyet. Most vagy bunkó volt és letüsszentette Natashát, vagy Natasha olyan büdös, hogy nem bírta a nő szagát és ki akarta prüszköli az orrából.
- Mikor volt tisztálkodás közelében legutoljára? – Kérdezte Ripley. Igen. Ezek szerint még a raptornak is büdös. Inkább visszabattyogott a gazdájához.
Tényleg. Mióta nincs is emlékek? Most már legalább a szem visszaszokott a fényhez. Egy TT hajó a raktér és pilótafülke közti folyosó. Pilóta fülkében ketten voltak. Valamin ügyködtek. Raktérben meg… nem látni, mert a raptor után az ajtó becsukódott.
- Maga nem RPG, akkor mégis mit keresett az RPG-k helyén?

Wolf
Tömény sósvíz heves reakcióba lépet a savval. Ám legalább a penge is, úgy ahogy megmaradt. Idegen elengedett, a víz sóssága miatt pedig meg sem kellet volna mozdulni, hogy fel juss a felszínre.
- Ne mozdulj! – Thomson épp hogy elordította magát, azonnal lövések dördültek miket heves hullámzás követett. Nem sikerült az idegent lelőni, ám újra sem bukkant fel.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

27Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szomb. Nov. 29, 2014 1:33 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Köszönöm Gordon közlegény a pengéket, bárhol is legyél most! A víz felszíne felé haladás iszonyú volt, rég eltemetett emlékek törtek elő illetve az elmúlt hetek eseményei. Joe és Gordon talán meghalt, szabotőrök még élnek és még tucatnyi más probléma ami elnehezítette a a közlegény még dobogó szívét. Aztán mint valami tengeralattjáró felbukkant a felszínen, még kába volt de teljesítette a vezér parancsát miszerint ne mozogjon. Hiába, a katonáknál alaposan beleverik hogy ha azt mondják ugorj akkor csak a levegőben lehet megkérdezni mekkorát.

Golyók cikáztak a közlegény közelében, de nem is őt hanem az idegent célozták. Egyenlőre elmúlt a vész, egyenlőre. Az ex őrvezető vizesen és örülve megy ki a partra hogy hogy köszönetet mondjon. Gyorsan ellenőrzi mennyire használhatók még lőfegyverei folytatja a megkapott ukázt: az EEV felé menni. Ezúttal a karabélyt készenlétben tartva hogy a lény ismételt felbukkanása esetére lőjön.

28Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szomb. Nov. 29, 2014 3:01 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Valami szuszogott fölöttem, s kénytelen voltam egy raptorral farkas szemet nézni. A kis vakarék ismerős volt, bár nem esküdtem volna meg rá. Halvány emlékeim közt van, mikor egy katonai sátorban vagyok, s egy felettesemmel beszélek a "képességemről".
- Szevasz! Te vagy a Főhadnagy kedvence. - mondtam, miközben hagytam, hogy megszaglásszon, erre leprüszkölt. Oh, basszad meg te is! Mondjuk tény, ami orrfacsaró lehet, az csak én vagyok. És ha már egy ilyen kis állat nem bírja el a szagomat, akkor ott tényleg gáz van.
- Utoljára még a táborban, mielőtt kivonultunk volna a kanyonba. - itt áll a hősöm előttem én meg így, ilyen állapotban vagyok. Nem csoda, hogy kételkedik.
- Fogalmam sincs, hogy kerültem ide. - mondom keserűen. Igyekeztem feltápászkodni végül a földről, még ha ez nagy fájdalommal is párosul.
- Ha nem gond, lefürödnék, vagy... Tudja, megértem, hogy most hülye a helyzet, de tényleg fogalmam sincs arról, hogy kerültem ide!

29Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szomb. Nov. 29, 2014 11:00 pm

W.B.

W.B.
Wolf
Thomson nem adta ki az utasítást a tovább menetelre. Az idegen bármikor kitörhet ismét. Már csak a súlyával is agyon nyomhat bárkit. Egy kutasz repült barlang tavacskája fölé és felerősítette a lézeres letapogatóit. Így repkedett fölötte.
- Nincs semmi ott. A víz alatt van egy alagút az tovább vezet valahova oda elúszott. Kutaszt ide állítom őrzésre. Mehettek. – Hallatszott a headsetből.
- Rendben. – Válaszolta Thomson és intett, hogy átmennek.
- Siessetek. Fél óra és érkezik az „ellenőrzés”.
Thomson kihúzott a vízből mikor a túlsó részen volt és igyekeztél kimászni. Ennyit Wolfról. Tengerészgyalogos ki megfullad. EEV nem volt vízben. Nem.
EEV egy fém állványzat közepén volt fémpadlón és fölötte fémmennyezet volt. Egy halkan zümmögő akkumulátorra van kötve. Kijelzőn 58,73% olvasható. Barlanghoz alakították a kis hangárat, minek kijárata a barlang egykori kijárata, mit most mészkő törmelék torlaszol el. Katonák jöttére felgyúlt két lámpa és működésbe lépet egy hengeres tárgy. A henger szétnyílt és egy sárga droid lépet ki belőle. Nem is droid, hanem a ritka titánium harci szintetikusok egyike.
- Jelszó. Egy perc. – Közölte a szintetikus kiegyenesedve.

Natasha
Pilótafülkében egyik ember valamit mondott. Víz, alagút és valami elúszott. Ennyit lehetett érteni. Ripley valahonnan elővett egy dezodort meg stiftet. Natasha arca előtt koppantak hideg padlón, majd átlépett fölötted és kiment a raktérbe.
- Ha már itt van, munka van. – Még vissza szolt válla fölött.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

30Sós sivatag - Anomália Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Vas. Nov. 30, 2014 12:50 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Még javában lubickoltam a vízben mikor valami gömb jött be és letapogatta a helyet. Megkönnyebbültem mikor kiderült hogy nincs a közelben a lény, örültem is neki. Aztán megint lelohadt a kedvem ahogy meghallottam hogy 30 perc múlva jön az ellenőrzés.

Jól esett hogy kihúztak a vízből mert az igazat megvallva pocsék úszó vagyok, nem is számítottam rá hogy a sivatagos bolygón megfulladhatok a víztől. Aztán csak meglett a célpont és alaposan megdöbbentem mit is leltünk még. Ez a nap csupa döbbenetet hozott számomra, eddig azt hittem hogy valami földönkívüli faj építette helyre érünk de ez a hely emberi! Gyorsan pörögtek a gondolatok hogy valami ésszerű képet alkothassak:

2179-ben érkezett eme EEV, ha jól emlékszek akkor több hajó is ott volt abban a mini háborúban, a Sulaco, a Sephora, a Diomos és állítólag még egy civil hajó is. A szemben álló felek a CMC a W-Y és a U.P.P. volt, az U.P.P.-t inkább kizárom mert nem hinném hogy ide építettek volna egy bázist. Tehát marad a W-Y és CMC akik ide építkeztek, de ha a CMC birtokolta volna ezt a titkos helyet akkor nem minket küldtek volna ide, tehát szerintem ez a hely a W-Y tulaját képzi. Ami pedig az EEV-n van fontos dolgot tartogathat ami a fritznek is kellene, vagy maga a hely ennyire fontos. Bár nem vagyok szakértő de szerintem az idegenek régebb óta beették magukat ide, lehet hogy valamivel kordában tartották őket de az is lehet hogy az idegenek néptelenítették el a helyet, nem tudom.

Aztán sz@r került a ventilátorba, mert aktiválódott a hely védője, egy benga aranyember, jobban mondva inkább szintetikus. Komolyan?! A fegyvereink annyit érnek ellene mint egy köpés egy vulkán ellen, nem látok nála fegyvert de nem is kell neki hogy megöljön minket. Tuti hogy valami olyan jelszót kér amit senki sem tud. Legszívesebben elfutnék hogy nehogy elkapjon, megint bánom hogy nincs nálam egy deka gránát sem. Megkérdezem Thomsont hogy nem lenne-e célszerű ha össztüzet zúdítanánk a gépre miközben valaki megpróbál bejutni az EEV-be hogy hátha van ott valami amivel le tudnánk állítani. Ha végkép letelik az egy perc én becélzom a mesterlövésszel az aranyember fejét majd a hajlatai, tudom hogy nem érek el vele semmit de inkább harcolva halok meg. Ha pedig rám rontana akkor cikk cakkozva menekülök előle keresve egy ajtót vagy bejáratot ahová beférek de ő nem.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.