Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Sós sivatag - Anomália - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Sós sivatag - Anomália - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Sós sivatag - Anomália - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Sós sivatag - Anomália - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Sós sivatag - Anomália - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Sós sivatag - Anomália - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Sós sivatag - Anomália - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Sós sivatag - Anomália - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Sós sivatag - Anomália - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Sós sivatag - Anomália - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Sós sivatag - Anomália

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Go down  Üzenet [2 / 3 oldal]

31Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Hétf. Dec. 01, 2014 2:35 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Valami elúszott. Ja, az önbecsülésem, az most csorog le valahol a tarkómon. Még pislogtam utána párat, mikor kiment. Sóhajtva vettem végül fel a dezodort, meg a stiftet a padlóról. Befújtam magam valamennyire. Azután feltápászkodtam, majd sajgó tagjaimmal kivánszorogtam oda, ahol a többiek voltak. Akkor munkára fel.

32Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Hétf. Dec. 01, 2014 10:24 pm

W.B.

W.B.
Natasha
A dezodor sem segített sokat. Raktér nyitva volt, kint egy sós sivatag rengeteg csontvázzal. Egy helyütt egy APC és pár utász ügyködik. APC lövege helyet csörlővel emelnek ki méretes sziklákat valahonnan.
Hajó rakterében páran vannak. Ripley, főhadnagy, utóbbi raptora. Meg egy helyen megfodrozódott a levegő. Ez a fodrozódás hamar tovaállt az APC felé. Majd egy robbanás keretében hatalmas porfelhő keletkezett.

Wolf
Szintetikus megmozdult. Senki nem tudta a jelszót. Majd szó nélkül egyik karját a tengerészgyalogosokra szegezte. Nem kellet várni, a lángcsóva azonnal kicsapott, úgymint valami porfelhő, kisebb földrengéssel. Bármi is történt az gyorsan történt, mivel a szintetikus passzív állásba állt vissza.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

33Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szer. Dec. 03, 2014 8:37 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A 3 méteres állat szó nélkül tüzelt ránk szó szerint tűzzel. Senkit sem talált el, a hő azért megcsapott engemet, melegebb volt mint a bolygó két napjának hője. Borzalmas dolog halálra égni miközben az ember teste kis törpévé zsugorodik. De nem követte ezután újabb lángcsóva az előzőt, valamiért újra megdermedt a gép.

Semmi ötletem nincs hogy hogyan iktathatnánk ki a gépet, egyszerűen nincs mivel, ha lennének gránátok amiket egybekötve eldobnánk az kárt okozna neki. Meg is kérdezem a többieket hogy van-e gránát. Közben körbenézek hogy hogyan is néz ki pontosan a hely ahol vagyunk hátha akad valami hasznos tárgy. De talán valami köze lehet a szintetikusnak ahhoz a földrengéshez ami kicsi volt de érezhető. Bizonyára az utászok már mindjárt lefúrnak ide, legalább nem leszünk akkora trágyában mint most.

Ha nincs akkor beleszólok a headsetbe hogy a parancsnoktól további utasítást várjak, bár nekik sem lehet erre tervük mit kellene csinálni. Jobb lenne bevárni valami nehézfegyveres csapatot.

34Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Pént. Dec. 05, 2014 4:32 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Valamit nagyon ügyködtek a sivatagban. Rengeteg csontváz, de a látványon már meg se lepődök. Láttam a többieket, de mivel tudtam, hogy nem vagyok túl jó állapotban, ezért csak annyira mentem oda hozzájuk, amennyire szükségszerű. Rohadtul nem vagyok jól, de ezt épp mindenki leszarja. Én is leszarnám. Figyeltem a robbantást, s vártam, mi lesz a feladatom.

35Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szomb. Dec. 06, 2014 6:02 pm

W.B.

W.B.
Wolf
Törmelékfal összeomlott, ami eltorlaszolta a barlang kijáratát. Szintetikus hátra lépet pár lépést.
- Protokol életbe lép. – Ezzel a gép meghúzott egy kart és az EEV elszakadt a talapzattól és apránként kiszállt a bejáraton.
Valami nyelven egy nő kezdett el ordítozni, majd a titánium szintetikus előtt, mint valami lidérc előtűnt a semmiből szikrázva, rajta predator felszerelés. Szintetikus válaszolt, persze, hogy nem angolul.
- Fel fele! – Förmedt rátok, majd mielőtt felmászott volna a barlang száján, még ráförmedt a gépre. – Te is másszál fel!

Közös
- Elfog repülni bassza meg! – Főhadnagy a kiemelkedő EEV láttán elvesztette az agyát. – Kibaszott vörhenyes borzot dobjam hozzá, vagy mi fasz!?
Enyhe célzás volt arra, hogy mért kellhetett volna az RPG és mit találtak helyette. APC mellől egy kékes plazma csík csapódott az EEV-be. Vékony fűst csík csapott ki a gépből, mi azonnal ereszkedni kezdett, leszállt az APC és az űrhajó közé félúton.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

36Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szomb. Dec. 06, 2014 6:53 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Az anyját! Gyorsan történt minden, a barlang bejáratának megtisztulása, a szintetikus cselekedete és a predator ruhás nő. Emlékszek rá, a pilóta romos kanyonban volt ott, de mi köze van ehhez a helyhez neki? És mit mondott azon a halandzsa nyelven a gépnek? Mindegy, ha azt mondja kövessük akkor követjük, még ha nm visel katonai rangjelzést ami miatt nem parancsolhatna nekünk.

Miután sikerül újra a felszínre kerülnöm szétnézek és nyugtázom hogy a célpont landolt, egy másik hajónál. Ez nem volt itt, ez biztos. Rohamlépésben megyek az álcaruhám hűtőberendezéséért (már ha közel van, mert ha túl messze van akkor nem megyek érte). Odamegyek az EEV közelébe és M40 fegyveremet készenlétben tartva várok a további parancsra. Itt van az a magyar tiszt is az elmaradhatatlan állatával, ha ő itt van akkor valami komoly gond lehet.

37Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Vas. Dec. 14, 2014 9:18 pm

W.B.

W.B.
Mindenki sürgött-forgott. Volt idő felvenni a hűtőegységet. Mindenkin látszott az idegesség. Hamar ki is derült, hogy mért. Tízen öt perc a halálfejesek érkezéséig. Utászok lekapták az EEV ajtaját, majd bemásztak a fekete dobozért. Ekkor egyik kriokapszula kilökődött az EEV-ből.
Ez zavarba ejtett mindenkit. Főhadnagy lépet oda elsőnek. Hozzá se ért a kapszulához mikor kinyílt a fedele. Ripley még méterekre volt mikor felkiáltott.
- Hircks!
- Ki?
- Sulacoról!
- Az meg… nem annál a koloniá…
- De! – Ripley a krioban lévő embert vállainál fogva rázza, hogy minél előbb ébredjen. Utászoknak kellet leállítania őt, hogy az orvosak hozzá férjenek. - Láttam a halottan! Lá… - Ripley megdermedve nézett maga elé.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

38Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Vas. Dec. 14, 2014 10:53 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
15 perc és még most sem tudok semmit, de hátha most kiderül valami. Ez a nap tényleg meglepetések sorát hozza magával, itt van ez a Hicks nevű pasas, ha jól rémlik azon a szerencsétlen 13-as számú Conestogán utazott, a Sulacon. De hogy ő igazi vagy valami android nem tudom, ez kérdéses mert a kormány anno minden katonát és civilt akik 2192 előttről találkoztak xenokkal azt likvidálták, diliházba zárták vagy az isten háta mögé küldték szolgálatra.

leveszem a maszkot vagy mit, majd elindulok a magyar tiszt felé megkérdezni mi a további parancs. Remélem hogy felismer engem, igaz mikor legutoljára találkoztunk fel akart szabdalni azzal a bicskájával. De miért is ne emlékezne rám? Egy kezemen is meg tudom számolni hány vörös hajú férfi harcol a bolygón akiknek az arcát egy nagy seb ékesíti. Remélem sikerül megtudnom hogy mi is folyik itt vagy hasonló, hiszen nekem a déli kristálynál kellett volna lennem a többiekkel, helyette itt vagyok.

39Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Pént. Dec. 26, 2014 12:01 am

W.B.

W.B.
Főhadnagy odébb vonult a predator felszereléses nővel. Valamit egymás közt beszéltek addig míg a cryo fedele magától fel nem nyílt. Benne lévő ember kábán felülült. Zavarta a fény, idő kellet míg hozzá szokott a szeme sivatag vakító fényéhez. Ám hamar felismerte Ripleyt. Kábán kipattant a kapszulából.
- Ölelkezés, meg hogyan lehetséges stb nyálas dolgokat hagyjuk meg a xenoknak. – Szolt mindennek elé a főhadnagy. – Emberiség több mint a fele vagy halott, vagy keltetőként végezte. Földön több mint tíz milliárd xeno van. Üdvözöllek az Apokalipszis korában!
Főhadnagy melletti nő arca elsápadt. Ezt ő sem várta. Senki sem. Ripley arca éppenséggel elvörösödött. Mindenki másban a vér is megfagyott. Ez a csalfa hideg érzés éppenséggel még kellemes is volt a sivatagban. Hicks megmerevedett. Beletelt kis időbe míg felfogta az információkat.
- Hol. Hol vagyok? – Ennyit tudott kinyögni.
- Ryushi. Egy volt kolónia, ahol a predatorok miatt elszabadult jó pár szarzsák. – Ripley válaszolt, hidegen.
- Mik miatt? – A szarzsák még érthető volt számára.
- Üdvözöllek egy galaktikus fajok közti háborúban Hicks! – Főhadnagy ismét életkedvet pusztít. – Emberek munka van! Halálfejesek mindjárt itt lesznek!
- Mik?
- Magyarázza már el neki valaki, hogy mekkora és milyen szar van itt! – Ezzel főhadnagy megindult a barlang felé.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

40Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Pént. Dec. 26, 2014 1:24 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Persze, menjél csak el flörtölni a nővel. Mintha meg sem akarna látni engem, ahogy egy bizonyos néger közlegény tenné most közbeszólnék de inkább maradok csendben. Az élő legenda Hicks magához tért, kedvelt tisztünk pedig nyersen el is mondta mi a helyzet. Nos, rám hárul a feladat hogy történelemórát adjak egy közel 26 éve alvó embernek. Odalépek hozzá, egyből feltűnik a sav okozta seb az arcán, nos legalább hasonlítunk valamiben: mindkettőnk arcán az idegenek okozta sebesülés van.

- B.J. Wolf közlegény vagyok, röviden csak Wolf. Készüljön fel ura mert amit mondok az halálosan komoly, uram. Az LV-426-on önök után is jöttek katonák, szám szerint háromszor de ez mellékes, lényeg hogy a xenokkal küzdöttek meg. Hogy mi történt a Sulacoval pontosan azt talán csak a felsőbb vezetés tudja. A dokumentumok szerint a Föld fele tértek vissza de valami hiba miatt ez nem történt meg, állítólag a Fury 161-en történ valami katasztrófa vagy hasonló és Ripley ott halt meg de ezek szerint a hír téves volt hiszen itt van köztünk. Bár az is igaz hogy soha életemben nem foglalkoztam behatóval a Sulaco sorsával, talán ön megtudhatja mi is történt azon a bolygón mert - Várom hogy megeméssze a hallottakat, ezalatt összeszedem gondolataimat hogyan is lehetne legjobban összefoglalni a Föld vs Alien háborút.

- 2192-ben egy Salvaje nevű őrült a szektájával betört egy BioNat laborba, ott megfertőzték magukat. Ekkor kezdődött el a máig tartó lidércnyomás, az idegenek túlságosan is elszaporodtak, másfél év múlva a Föld elesett, több kisebb nagyobb kolóniával egyetemben. Ha ez nem lett volna elég megjelent a Bug-Men akik ember-alien hibridek, illetve egy gonosz predator klán is. Ezekről még később beszélek, uram. Ripley, aki itt van maga köré kerített néhány álmodót, azok akik álmukban veszik a királynők adásait, és sikeresen elrabolta a xenok vezérét az anyakirálynőt. A Földre hozták és egy rakás atombobára dobták le, elvben már robbantak a bombák és remélhetőleg megsütött pár milliárd dögöt. - Kifújom magamat, várok egy kicsit és elkezdem tömören összefoglalni az elmúlt pár évet.

- A predátorok egy ocsmány gyilkos faj, sportból ölnek embert, sajnos most éppen szövetségben vagyunk velük mert egy még ocsmányabb predátor klán jelent meg, ők irányítják az idegeneket tehát világveszélyt jelentenek a galaxisra.  Jelenleg 2196 Januárt írunk, karácsony előtt jöttünk ide megtisztítani ezt a bolygót, nagyjából kész is de úgy érzem nem csak emiatt vagyunk itt. A körszakállás alak Wágner Balázs, az űrhentes ruhás nőt nem ismerem pedig már találkoztam vele, a Halálfejesek meg a CMC elitegysége. Nevükhöz köthető a politikai ellenfelek kiiktatása a Föld-Alien háború elején, tehát rossz fiúk, bármit is akarnak itt abból csak gond lehet.

Remélhetőleg minden fontosat elmondtam amit lehetett ilyen rövid idő alatt, körülnézek keresve egy tisztet vagy altisztet parancsot kérni tőle. Jobban örülnék Mr. kardal a xenok ellen úrnak hogy magyarázza már el mit keresek én itt és mi folyik itt. Esetleg Ripleytől kérek tanácsot ha már a tábor ostrománál leordított.

41Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Vas. Jan. 04, 2015 12:31 am

W.B.

W.B.
Hicks nagyot huppant egy kőre. Tenyereibe fektette az arcát. Utászok végül munkához láttak. EEV adatait letölteni többek közt, illetve barlangba valamiféle lejáratot eszkábálni. Ez gyorsan terephez rögzíthető hajlékony csatlakozókkal ellátott létre lett végül. Legalább nem a porladó mészkövön kell majd mászni. Hicks számára ez érdektelen volt. Felemelte fejét és értetlenül, mint egy bárány a mészárszéken Ripleyre nézett.
- Láttam az arcodon. Láttam, ahogy lezuhansz.
- Milyet láttál az arcomon? – Ripley hűvösen visszakérdezett.
- Mint a kolónia csöveiben lévők.
- Az nem lehet. Mert egy királynő volt az. Nem olyan, mint azok.
Hicks felállt és az iker napra nézett, persze amennyire ember rá tud nézni két napra egyszerre. Észre se vették mikor az adatokat letöltő utász arca elkerekedett. Valamit headsetbe szólt miután egy perccel a főhadnagy feltűnt az újonnan létesített létra segítségével. Hicks és Ripley közé dobott egy levágott úszóhártyás fakó idegen kart. Hicks a főhadnagy után nézett, ki az utász laptopját nézte meg.
- Conestoga már akkor képes volt több mint 700 fényév/napos sebességgel haladni. Vontatták, vagy raktérben volt az EEV. – Ennyit mondott az utásznak. Ezek szerint az EEV nagyon gyorsan került ide. No és persze még régen.
- Vannak itt… - Hicks az idegen karra mutatott.
- Több száz alattunk a barlangba, ahol csicsikáltál egy és fél évtizedet.
- Elárulhatnád, hogy mi folyik itt! Láttam holtan! Vagy ami maradt belőle…
- Szerintem tudod a választ.
- De mért? Minek?
- Kérdezd meg Michael Bishop. Vagy Charles, vagy Weyland… tudja a rossebb, hogy hívja már magát.
- Mert olyan gyakran találkozok azzal!
- Szerintem fájjon a fejed a tengerészgyalogság házi SS-ének közeledte miatt. Az aranyemberkét nem tudjuk felhoznia barlangból, így a kimászni szándékozó xenokat öli meg. Szóval ja… kitaláltátok már mi lesz a halálfejesekkel?
- Mikor alapították ezeket? – Hicks fásult tekintettel kérdezett közbe. Lényegében fogalma sincs semmiről, mi is folyik itt.
- Amikor egyre több lett a fertőzés a peremen. Ja és ez nem az a perem mint akkor. Ez a perem sok ezer fényévre van az akkori peremtől.
- És hol vagyok és mi folyik itt?
- Magyarázd már el neki, míg én keresek valamit rakéta vető helyet… - Főhadnagy adta ki az utasítást Wolfnak és ezzel egyben enyhén elküldte a fenébe Natashát.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

42Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Vas. Jan. 04, 2015 9:12 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Bár senki nem mondta mi is lesz majd de már tudom hogy itt ember ember ellen fog harcolni, második alkalmam hogy ilyen helyzetbe kerülök. Jó is így, változatos lesz így a harc. Viszont Ripley válasza érdekes volt, szóval már megfertőzték a xenok, ha csak nem egy Emil Zorn vagy nem műtötték meg időben akkor halottnak kellene lennie. Fury 161 rejtélye talán számomra mindörökre az is lesz. Hicks tizedes felé fordulok hogy elmondjam mi folyik itt, megint:

- Küldetésünk megtisztítani a bolygót az idegenektől. Egy ezred méretű támadásra futotta, viszont nemsokára már győzünk. Tudnia kell hogy a bolygón egy ősi értelmes faj is berendezkedett anno, az admirális a koponyásokkal akarja a romok közt levő technológiát megszerezni, gondolom én világuralmi célokra. Tehát gyorsan el kellene őt tenni láb alól mielőtt még több embert áldoz fel. A fegyverzet és felszerelés 15 év alatt nem sokat változott, így az ismerős M41A vagy M3 páncélzat fellelhető.

Beszédemet befejezem, szalutálok egyet és egy felettest kérdezek meg hogy nem tudnának engem hasznosan felhasználni. Az orvlövészek mindig nagy erőt képviseltek, és hát akad is egy mesterlövész itt a személyemben, nem sok értelme lenne 0 páncélzattal közelharcba bonyolódnom. Ha szerencsém van meglepetésszerűen adhatok le pár lövést egy megfelelő helyről.

43Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Vas. Jan. 11, 2015 3:07 pm

W.B.

W.B.
Hicks kérdezett volna mikor hörgő hang keretében egy fakószürke lapított koponyájú idegen felhúzta magát az üregben. Mellső lábaival húzza magát, az uszonyai csak akadályozzák a sóval borított sziklák közt. Hicks felugrott, ám értetlenül nézet, ahogy a lény vonszolta magát. Thomson a lénytél őt méterre előtte megállt. Lény hírtelen nekigyürkőzött és előrevetődött. Még kellene egy milliméter, hogy elérje Thomson bakancsának orrát a leghosszabb karmával. Thomson két lövéssel intézte el a lényt. Eggyel a külső váza tőrt csak fel, majd a második roncsolta szét az agyát.
- Kitalálom. Azok az ormányos valamik. Amiknek a hajójuk ott volt Acheronon. – Ennyit tudott mondani, mert mindenkinek a rádiója felreccsent.
- Vacsora vendégek! Érkezés egy percen belül!
- Nincs kibaszott rakétavető!
- Szigonypuska jó? – Egyik utász beleszólt a rádióba. – Túlpart elérésére van. Acélszálas kötelet feszít ki és az APC-hez van kötve.
- Az el is húzza az APC-t.
- De legalább nem soroz meg minket rakétákkal. Mozogjatok, csináljatok valamit! Hickset pedig tűntessétek el! Csak is miatta jöhetnek!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

44Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Kedd Jan. 13, 2015 6:42 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Hogy is volt? A titánium embernek kellene az ehhez hasonló helyzeteket megakadályoznia, Tommy is játssza a keményet mint Douglas Bader anno, el is vesztette a lábait Tommy-val ellentétben aki éppen járkál most is és eldicsekedhet hogy egy sivatagos bolygón egy úszó xenot ölt meg. Az ormányos lények említése már nem lep meg, számítottam rá hogy valami közük van az itt levő barlanghoz.

Bár nem mondták de már biztosra veszem hogy az ellenség a levegőből fog érkezni, nagyon jó. Ahogy az is hogy Hickset el kellene tüntetnem, egy nagy síkságon! Persze ott van az EEV, az alagút két bejárata de az alagúttal a baj az idegenek jelenléte, az EEV pedig a tűzharc áldozatává válhat, a saját hajónkat pedig gondolom én gyorsan ki fogják lőni mert így megtarthatják a légi erejüket. Megkérdezem Headseten keresztül hogy az EEV vagy az alagút nemrég nyitott bejárata a biztonságosabb a káplárnak.

Gyorsan előveszem pisztolyomat a tárakkal és odaadom a tizedesnek hogy szükség esetén használja, eldarálom hogyan is kell működtetni mert lehet hogy nem ismeri ezt a lőfegyvert.

45Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Vas. Jan. 18, 2015 7:47 pm

W.B.

W.B.
Hicksnek nem volt gondja a fegyverrel. Igaz még mindig nem érti, mi folyik itt. Utászok nekilátták a szigony előkészítésének. Ripley azonnal előkerítette az EEV fekete dobozát és Hicks kezébe nyomta.
- Ezt véletlenül sem szerezhetik meg.
- Barlangokban megbolydultak a dögök. Szinte az összes mozog! Nem jó ötlet lemenni.
Horizonton feltűnt egy UD-6B, fegyverrendszereit nem aktiválta, úgy közeledik. Útirányt váltott, valószínűleg leír egy kőrt mielőtt leszállna, feltéve ha ezt szándékozza. Fekete festése nem éppen terephez illő.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

46Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Pént. Jan. 23, 2015 10:43 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Gondoltam hogy a fekete doboz nem kerülhet ellenséges kézbe, de ugyanakkor azt nem mondták hogy ha kell pusztítsam el. És jött egy fekete légijármű, kamuflázsa nem igazán jó, de a közös ellenség ellen úgy is mindegy, ők úgy sem látják ezt a színt, legalábbis nem hinném hogy az alienek látnának színeket. Úgy tűnik adott most még nekünk a gép pár perc nyugalmat, fogalmam sincs milyen típus ez, elvégre egy katona csak nem lehet képe minden harci járművet memorizálni és annak tulajdonságait.

Talán jó ötlet lenne ha a csonthalmazokhoz megyek a tizivel, ott majd elrejtőzünk lehetőségünkhöz mérve, majd legfeljebb testemmel próbálom takarni őt, ideje hogy az álcaruha most megtegye feladatát. Esetleg a fekete dobozt is elrejthetnénk oda, megjelölve a helyet. Ezután BiMex szemüvegem segítségével nézem az eseményt, ha az ellenség valami folytán gyalogokat tesz ki akkor megpróbálom a legrangosabbat leszedni közülük és csak akkor lőni ha van valami zaj ami elnyomja lövésemet a mesterlövésszel. Már csak bízni kell a felsőbb erőben hogy minden jól menjen, ha már eddig annyiszor sújtott.

//ha a csontok túl messze lennének, vagy nem érnénk oda időben akkor földre vetem magam próbálva testemmel takarni Hickset. Természetesen a headseten keresztül jelentem merre megyek nehogy árulás miatt kivégezzenek//

47Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Vas. Jan. 25, 2015 10:26 pm

W.B.

W.B.
Nem volt zökkenőmentes az út, illetve nem is sikeredett szinte semerre. Az ellenséges gép aktiválta a fegyver rendszereit. Ráfordult hajóra ám fordulás közben különösebb célzás nélkül két rakétát megeresztett Wolf és Hicks felé. Hicks neki vetődött Wolfnak így lejtőn legurulva a rakéták pusztító köréből kiértetek.
A hajó nem volt ilyen szerencsés. Több rakétát is bekapott és már ekkor a halálfejesek elkezdtek siklószárnnyal elhagyni a gépet. Őket a két géppuska és pár célra irányzott rakéta fedezte. Egyik rakéta az APC-be csapódott az után, hogy a szigonyt az kilőtte az UD6-ra.
Szigony és annak acélkötele tette a dolgát. UD-6B kezelhetetlenné vált egy kis időre, ám ez elég volt, hogy a földhöz csapódjon. Nem volt olyan magasan, így nem robbant fel. Sőt. Pár katona ki tudod kászálódni. Eddigre már a sikló szárnyasok is talajt értek és a fegyverek szimfoniája is elkezdődött.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

48Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Vas. Jan. 25, 2015 10:52 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
- Köszönöm uram hogy megmentett! - Nyugtázom Hicks felé, talán tényleg megmentett most engem. Bár örülök hogy nem a rohadt bogarakkal kell most harcolni de ugyanakkor sajnálom is. Az emberek veszélyesebbek nyílt téren mint egy idegen, pláne ha még a levegőből is lőnek ránk. Először láthattam légideszantosokat, ez most komoly? Tengerészgyalogos akit nem a vízből deszantolnak hanem az égből, ez már a légierő embereire tartozna.

Minden esetre lenyűgöző látványt figyelhettem, arra számítottam hogy a hajónkat lövik szét először hogy megtartsák a légi uralmat. De aztán elment az APC is, de legalább magával vitte az ellenséges gépet is. Számításom szerint ha túl is éljük ezt a bevetést akkor gyalogolhatnánk vissza a táborba, kivéve ha a légi jármű még működik megfelelően, de remélem hogy a földön is marad a harc végéig. Életemben másodjára kerülök olyan helyzetbe hogy tűzharcba keveredek, az első az LV-854 volt de az egészen más környezet és helyzet volt.

- Uram! Itt a karabélyom, ha kell adjon fedezettüzet számomra hogy lőhessek. - Dobom az M40-t Hicks felé hogy elkapja.Ezután a földhöz (jobban írva homokhoz) lapulok, bekapcsolom a hűtőberendezésemet és optimálisra nagyítom a szemüvegemet. Tiszta célpontra készülök lőni, előnyben részesítve a fejlövést de ha más mód nincs rá akkor térdre lövök. Adja Mars hogy hozzáküldjek pár kurafit!

49Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Vas. Jan. 25, 2015 11:10 pm

W.B.

W.B.
M3.5 páncélzatot használnak. Első találat legalább is egy ilyen könnyű páncélost terített le. Kellet neki baseball sapkát hordania. A második viszont már közepes páncélos egy M41A-val. Valahova ellőt egy gránátot, majd ugyan ama irányba kezdett lőne. Oldalról necces mind a fej, mind a térd lövés. Csak kis ideig lenne ezzel harcképtelen.
Földhöz csapódott repülő vészkijárata lerobbant. Baromi hasznos az automatikusan felfúvódó gumicsónak egy kiszáradt óceán aljzatán. Viszont a gép füstpatronjai is berobbantak. Nem csak a gépet, de az egész harcteret beborította az álcafüst. Ez valamelyest lecsendesítette a fegyvereket.
- Már mindegy. Meg kell találni a többieket! Most van rá lehetőség. – Mondta Hicks, majd guggolva felegyenesedett. Feje sem látszódott a füsttől, pedig alig egy karnyújtásnyira van.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

50Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Vas. Jan. 25, 2015 11:47 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Valami hihetetlen mámorító érzés futott át rajtam, legszívesebben felpattantam volna és ujjongva futottam volna amiért egy ennyire jó lövést sikerült leadnom! A golyó röppályáját követve azt látná a néző hogy a golyó egyenest átfúrta a koponyát de már nem jött ki a túloldalán, az agy teljesen szétment. Másodjára ölök meg tengerészgyalogost, mondhatni jóleső érzés, aztán magamban leszidtam énemet amiért ez tetszik nekem. Következő célpontom ezúttal megúszta, nem nyújtott alkalmas pillanatot a lövésre, de lehet hogy pont ő segített, ahová most lőtt ott lehetnek a társaink.

A lőfegyverek kakofóniájában egy újabb hang is megjelent, a feketéknek a légi járműve csinált valamit. Pontosabban egy gumicsónak jött ki belőle, poénos lenne az egész, majd elmesélem ezt valakinek ha megélem. Aztán valami elkezdett terjengeni a levegőben, egy kis pillanat után jöttem rá hogy ez mesterséges füst, lassan a lőfegyverek is alább hagyják a tüzelést mert már egyre kevesebb tiszta célpont van, a baráti tűz pedig nem lenne jó.

Hicks indulni akart vissza a csapathoz, jól van induljunk, végtére is most ő a felettesem.
- Induljunk, de a pisztolyt visszakaphatom, uram? Javaslom hogy abba az irányba induljunk el amerre a második leendő áldozatom kilőtte a gránátot, valószínűleg ott vannak a mieink. Illetve jobb lenne ha összegörnyedve haladnánk nehogy lekaszáljanak minket, ja és mi lenne ha úgy haladnánk hogy az egyik kezét a vállamra teszi, így nem tudnánk egymást elveszíteni, uram. - A füst máris kezdett elrejteni mindent, ha visszakapom a pisztolyt azt fogom majd kézbe venni, a mesterlövész a hátamon fog pihenni, a szabad kezemben pedig kioldom a rejtett pengét hogy ha összekerülünk az ellenséggel és lehetőség van csendesen elintézni azzal öljem meg de arra törekszek hogy elkerüljem az embereket és úgy elérni arra a pontra amerre anno a gránát repült, tudom hogy nehéz lesz és előfordulhat hogy eltévedünk ebben a ködben.

51Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szer. Jan. 28, 2015 9:48 pm

W.B.

W.B.
Hicks visszaadta a fegyvert és bólintott. Tervvel nem volt túl sok gond, minden fegyver nesz elhalkult. Ám más követte őket, éles sikításra emlékeztető hörgés. Mészkő és sókristályok ropogása. Persze, hogy még egy idegennek most kellet felkúsznia. Most, hogy elrejti a füst. Bár amennyire szétterjedt a füst az alapján itt nem csak egy idegen bújhat meg kényelmesen.
Ami azt illeti, hogy a szinte nulla látótávolságban valami feltűnt a talajon. Egy karmos kézszerűség. Lehet csak tereptárgy, lehet az előzőleg megölt idegen, ám lehet nagyon is élő egyed. Füst miatt nehéz megállapítani.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

52Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Csüt. Jan. 29, 2015 9:13 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Miért van az hogy úgy érzem valaki vagy valami szivat? Elméletben az aranyember feladata a xenok kiiktatása, az természetes hogy minket azonnal megölt volna de amint már nekünk dolgozik attól kezdve gondol egyet és leül kockázni. Amekkora mázlink van majd minket fog boldogítani jelenlétével, nem mintha rajtunk kívül lenne vagy 4 tucat fegyveres itt. És szokás szerint megint bajt találtam, tök mindegy alapon a bal karomon levő rejtett pengét az objektumba szúrom bele, ha élő xeno akkor a válaszreakció sem marad el, ez esetben pisztollyal megpróbálom eltalálni, pontos célzásról nem lehet beszélni a füstben. Ha meg döglött xeno akkor folytathatjuk utunkat és a pengémet hiábavalóan marattam szét, ha meg egy szikla akkor meg talán kicsorbul vagy eltörik a penge. De egy hang a fejemben azt súgja van valami disznóság az ügy mögött.

53Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Hétf. Feb. 16, 2015 10:55 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Az elmúlt történések fényében Hicks megérkezése, és a neki való magyarázás, a nevem elszidása, meg a többi ékes dolog kapcsán inkább szép csöndben meghúztam magam a háttérben. Eléggé hatásosan sikerült, nem sok vizet zavartam. Fegyveremet kezemben tartva csapott arcon a füst. gykeztem készenlétben maradni, és azonnal lőni, ha a szörny támadni kezd.

//Bocs a késői, silány reagért, majd igyekezni fogok.//

54Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Kedd Feb. 17, 2015 4:15 pm

W.B.

W.B.
Wolf
Wolf rejtett pengéje nem sziklába ütközött. Nem volt puha, ám erős szúrással áthatolt az objektumon, miből sav sercent ki és mohón feloldotta a penge fémjét. A xeno visszarántotta karját, ám lövés leadása előtt másik mancsával egy hatalmas sallert lekevert a szúrkálódónak. Világ kegyetlenül forog és sípol, gyomor tartalomnak ez nem tetszik, szökni kívánkozik eme émelygés elől. Hol van Hicks? Wolf a saller után nem olyan messze, de elterült az eredeti pozíciótól. Hicks meghúzta a ravaszt, félig vaktába lőtt, idegen sikolya viszont jelezte, van találat.
- Xenok! – Csattant fel egy kiáltás mely után szórványos fegyverropogás szólalt fel. Valószínűleg minden gyanúsra lőnek a füstben.

Natasha
Natasha le van lassulva. Nem csoda eme helyzetben, az ő állapotában. Arra eszmélt, hogy egy furcsa lapított koponyájú idegen magasodott fölé. Füsttől, mint szellem, úgy tűnt fel. Úszóhártyás mancsaival nyúlt felé lassan, mikor egy társának sikolyára megpördült és eltűnt a füstben. „Esély” – Visszhang érte el Nat agyát.
- Xenok! - Felkiáltás után Natasha lábához egy golyó csapódott be. Mögötte lévő hajóról is több pulzár golyó pattant le. Ez a tűzvonal.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

55Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Kedd Feb. 17, 2015 11:30 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Őszintén szólva én egy kődarabra számítottam, ezért is volt meglepő hogy a penge áthatolt az objektumon. Ezzel oda is lett a penge, ennyit ér 700$, ebből vehettem volna egy komolyabb csúzlit is, talán egyszer savbevonatos fegyverrel mehetek akcióba. A kapott ütés erős volt, életemben nem kaptam ekkora pofont, a jó hír hogy minden fogam a helyén, a rossz hogy a reggeli kukoricakenyér, fehér trutyileves és a fél liter folyadék világot akar látni, nekem meg nincs kedven színeset ásítani, próbálom is leküzdeni eme érzést.

Remélhetőleg a káplár megölte a dögöt, de ezt meg is kérdezem tőle, biztos ami biztos. Így is elég nagy a zűr, de az alienek még tetézik is. Ha át is jutunk a vonalainkhoz hogyan kerüljük el hogy ne lehessünk a kedélyesen hangzó baráti tűz áldozatai? Majd akkor kigondolom, most élve el kellene oda jutni. Szólok az élő legendának hogy jobb ha lapítva megyünk tovább arra a pontra ahová anno az ellenség a gránátot dobta. Ha emberi alakot vélek meglátni nem nyitok tüzet, csak ha elkerülhetetlen, xeno esetében habozás nélkül lőni fogok.

56Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Hétf. Feb. 23, 2015 10:54 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A lény váratlanul bukkant fel, mint valami horror jelenet élethű bábjaként. Mit horror jelenet? A tarkómon az ismerős, égető forróság és az adrenalin keveréke összecsattant, végigfutott a gerincem mentén, áthidalta az érzékeimet, és az agyam minden egyes szegletében, mint tűzijáték robbant. Védekezni akartam, de meg se moccantam, a dög, mint a Halál ebe fölém magasodott, s kitárta felém nyálkától csillogó karmos, groteszk ujjait. A feje lapított volt, eléggé érdekes, de nem a fej formája foglalkoztatott első sorban. A hang, mely fejemben csendült, rémült értetlenséggel csapódott agyvelőmben. Hogy... micsoda? Éreztem, hogy izzadtságom végigfolyik a homlokomon. A rikoltás zavarta meg a lényt, és mint ahogy felbukkant, úgy el is tűnt a füstben. A dermedt pozícióból a kiáltások, és a lábam elé csapódó golyó hangja rázott fel. Azonnal behúztam a nyakam, s görnyedten próbáltam menedéket keresni, vagy legalábbis kikerülni a tűzvonalból. A füsttől alig látok valamit, de igyekszem, hogy  se a xenok, se a golyók forgatagában ne maradjak.

57Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szer. Feb. 25, 2015 5:13 pm

W.B.

W.B.
- FEJBE LŐTTEM! NEM DÖGLIK MEeee… - Kiáltás, mi véres hörgésben végződött. Felharsantak a fegyverek is, füst is oszlani kezdet, talajhoz közelebb jobban tartja magát. Érezhető is, hogy a tüdőt betölti, és nem igazán szándékozik távozni. Egy lángcsóva hasította ketté a füstfelhő felső részét, ám hamar elhalt.

Wolf
Feltűnt az első emberi alak úgy négy méterre, ám a füst miatt még mindig nem kivehető, hogy ki, csupán annyi, hogy szikla mögött guggol, feltehetően várva a füst oszlását, célpont találás véget. Ám jobb kéz felől ugyan ilyen távolságra egy idegen kúszik, pont Wolf felé.

Natasha
Úgy méter magas szikla jó fedezéknek tűnt, míg át nem esett egy idegen rajta. A xeno azonnal felegyenesedd mi furcsa kissé kígyószerű testével, ám ekkor már átszúrta azt egy ismerős formájú lándzsa, mit a tulajdonosa azonnal kirántott és egy fordulattal az idegen nyakát metszette el. Sav ellentétes irányba ömlött, mint ahol Nat bújt meg, ám az idegen pár centire tőle vágódott földhöz, sebeiből a sav lüktetve ömlik ki.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

58Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szer. Feb. 25, 2015 9:36 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A kiáltás elhalt, egyből tudtam hogy ki is okozta a halálát. Már egy ideje gyanítom hogy a magyar tiszt még rejteget valamit, de hogy kibírjon egy fejlövést? A csávó biztos valami szintetikus vagy harci android,  vagy csak a sisakról lepattant a golyó. Mindegy is, legalább már tudom hogy elértük a saját vonalainkat, bizonyára itt csak bajtársak lesznek.

Valaki guggol ott, és tuti nem a szapora jött rá, valami azt súgja nekem hogy ő csak nem lehet ellenség, életemet erre a hangra teszem fel. Egy alien viszont jelen van, kénytelenek vagyunk konfrontálódni vele.
- Uram! Tőlem jobbra egy idegen és felénk tart. Zúdítsunk rá gyilkos golyózáport, ne adjunk neki esélyt hogy életben maradjon. Ha túl közel kerül lője el a térdeit hogy elessen. - Mondom Hicks tizedesnek. Jómagam előveszem a mesterlövész puskát hogy egy jól irányzott golyóval lelőjem a dögöt, lehetőség szerint a nyakat és a fejet célozva be. Ha sikerül kinyírni a lényt akkor megnézem hogy nálam van-e még az a fekete doboz, csak most jutott eszembe hogy eleddig nem néztem meg nálam van-e még. Ezután kezemet lengetve próbálom felhívni a katonának a figyelmét, utána feltartott kézzel elkezdek felé közelíteni.

Remélem hogy az a belső hang nem tévedett vagy hogy tényleg nem a baráti tűz végez majd velem.

59Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Csüt. Feb. 26, 2015 12:12 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A csata zaj, a füst, a halál hörgés, a lények rikoltása, mint kongó harangok véget nem érő koncertje zúgott az agyamban. A füst csípte a szemem, és megüllepedett a tüdőmben, szám elé tartva a tenyerem, próbáltam kiszűrni, de így is alig kaptam levegőt. Végül egy szikla mögött találtam menedékre, ám ez se tartotta a "menedék" címet sokáig. A kígyótestű idegen elvágódott előttem, de érdekes mód hamar fel is is tápászkodott. Az övemről hirtelen rántottam ki a yautja pengét, hogy belé vághassam, amíg lehet, de egy ismerős lándzsa megelőzött, s hamarabb kivégezte a dögöt. Pár centire vágódott el tőlem a lény, s az egyre terjedő savtól igyekeztem távolabb kerülni, óvatosan kerülve meg a tetemet, s közben azért még mindig a szikla takarásában maradni. Pengémet kézben tartva ügyelek az esetleges újabb támadásra, s közben szememmel "megmentőm" után kutatok.

60Sós sivatag - Anomália - Page 2 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Vas. Márc. 01, 2015 6:06 pm

W.B.

W.B.
- Ezeknek csak könyökük van! – Hicks gúnyosan oda szólt a tanácsra.
Szerencse, hogy az idegenek ilyen lassúak. Szárazon. Vízben biztosan már halott lenne itt mindenki úszóhártyás mancsaik által. Ki tudja mióta nincs már itt óceán, és mért nincs. Vagy talán sejtés már mindenkiben ott van. Talán ezért van most kötelező baráti tűz, mely egyre jobban erősödik. Thomson próbálja túl ordítani:
- Idegenekre is figyeljetek! Egyre több van! – Oszladozó füstben az előbbi idegen szétlövése után két másik körvonalai tűnt fel. Ahogy oszlik a füst, úgy tűnik fel egyre több idegen, no meg a Halálfejesek repülője, melyet fedezékként is használnak. Roncs felől egy RPG rakéta kavarta fel a füstöt, ám nem talált el semmit, tovarepült a sós sivatagban.
Halálfejesek a lezuhant gép és a körüli sziklák, roncsdaraboknál találtak lőállást. Velük szemben pedig ti. Vagy mi. Wolf a két társág közt fél úton van a harctér szélén. Vele szemben szállító hajó mivel a társaság jött. Natasha valahol itt talált fedezéket, ám ő még nem tudta belőni pontosan ki hol is van. Muszáj lesz feleszmélnie. Tőle tíz méterre most robbantotta szét egy idegen fejét egy plazma lövedék.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.