Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Sós sivatag - Anomália - Page 3 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Sós sivatag - Anomália - Page 3 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Sós sivatag - Anomália - Page 3 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Sós sivatag - Anomália - Page 3 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Sós sivatag - Anomália - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Sós sivatag - Anomália - Page 3 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Sós sivatag - Anomália - Page 3 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Sós sivatag - Anomália - Page 3 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Sós sivatag - Anomália - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Sós sivatag - Anomália - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Sós sivatag - Anomália

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Go down  Üzenet [3 / 3 oldal]

61Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Hétf. Márc. 02, 2015 10:46 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
A swimmer megdöglött. talán ez volt az amelyik a pancsolóba húzott engem bele. Az hogy egyre több alien jön erre egyet jelenthet: a szintetikus elpusztult, de lehet hogy nem bír ennyi célponttal. A füst kezdett eloszlani, kivehetővé vált, még ha egy kis időre is két újabb alien illetve az ellenségnek a védelmi centruma, azaz a hajójuk. A francba kerülünk mi ide pont a front közepére mikor pont elment a füst?

- Rugalmasan szakadjunk el uram! Én pisztollyal fedezem magát, utána maga kezd pár méter után engem fedezni. Ennek a lényege az hogy folyamatosan mozgásban lesz az egyikünk de nem tudják kilőni mert a másik éppen fedezi őt. Ha pedig éppen a lövöldözőt akarják kilőni akkor megeshet hogy éppen a futó emberke áll meg lőni. Ez egyáltalán nem két katonának való feladat hanem több emberes taktikai mozdulat de most ez van, ezt kell szeretni. A pisztoly nem lesz túl jó folyamatos tűz leadására de még mindig jobb mint a mesterlövész. Mikor lövök mindig leguggolok hogy minél kisebb célt nyújtsak addig amíg Hicks nem ordít rám hogy fussak.

62Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Csüt. Márc. 05, 2015 1:43 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Alig láttam valamit a füstben, ráadásul tőlem nem messze lőtték trancsra az egyik idegen fejét. Fogamat összeszorítva hagyom el rohanva a fedezéket, hogy kijussak végre ebből az őrültek házából. Ha bármiféle jármű vonalai kibontakoznak előttem, azonnal annak a fedezékébe igyekezem, s mindeközben persze igyekszem nem kilyuggatni magamat, s elkerülni a lények támadásait is. A lényeg, hogy folyamatosan mozgásban vagyok.

63Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szomb. Márc. 07, 2015 11:15 pm

W.B.

W.B.
Valahonnan előkerült egy hangos beszélő, mert Thomson hangja a sokkal hangosabban csendült fel, a fegyverropogást túl dalolva.
- Ellenállás értelmetlen. Adjátok meg magatokat!
Nem igazán hallgattak rá. Ám egyik halálfejes az izgalomtól felrobbant. Vagy valami mástól. Csak a vér és testcafat eső mit mindenki észrevett, a szétrobbanást nem. Összezavarodtak, ám néhány észbe kaptak mikor meglátták a fedezék nélküli két férfit.
- Hicks!
- Fedező tüzet! – Thomson utasítása után fedező tűz zúdult a halálfejesekre. Itt az alkalom.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

64Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Vas. Márc. 08, 2015 12:30 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Úgy tűnik hogy a csata mérlege felénk fordult, nem is meglepő egy turáni harci androiddal meg azzal az alattomos predator ruhás nővel aki bizonyára most az ellenség mögé szivárgott. Igen, biztos is mert az egyik koponyás most robbant darabokra. Aztán az ellenség és a társak is kiszúrtak minket, úgy érzem mintha minden tekintet rám szegeződne és Hicksre, de főleg rá mert ő miatta van itt mindenki.

Megpróbálok inam szakadtából elrohanni a bajtársakhoz, mindeközben cikázva hogy az ellenség számára nehezebb célpontot nyújtsak. Ezt el is mondom társamnak hogy tegyen ugyan így, illetve hogy lehetőleg ne kerüljünk egymáshoz túl közel mert úgy könnyebb célpontok leszünk. A cél a legközelebbi fedezéket adó bajtárs vagy tereptárgy, mindeközben természetesen próbálunk nem belefutni a baráti tűzbe.

65Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Hétf. Márc. 09, 2015 7:13 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca
A hangos bemondó hangja megcsapta a fülemet, majd egy undorító testcafatoktól ékes robbanás. Lendületet véve rohanok tovább, immár a hangos bemondó irányába, s ekkor pillantom meg a két másik katonát. Igyekszem tovább a fedező tűzben maradni jómagam is, s közben tartani továbbra is a menedék felé.

66Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Kedd Márc. 10, 2015 10:07 pm

W.B.

W.B.
Wolf
Egyik utász mellé sikerült bekerülni. Mészkőszikla nem túl jó fedezék. Könnyen málló mészkő nem igazán állja a golyókat. Főleg ha APC-t kilométerekről átlövő mesterlövésszel lőnek bele. Mészkősziklán könnyedén süvített át a golyó. Ha Wolf kicsivel gyorsabb lett volna, most ő benne is lenne egy kicsi kis alagút. Mindezek mellé előkerülhetett a koponyásoknál egy gránátvető. Rövid időn belül hat napalm gránát csapódott be baráti vonal mentén, ám mind biztonságos távolságban robbant.

Nat
Valami nagy erővel oldalba csapott. Inkább lökött, mivel ama szikla mögé került Nat, mely mögött Thomson volt egy másik katona társaságában. Habozott, de végül egy Alphatech T7-es nyomott ball oldalát fájlaló nő kezébe. Ahol Natasha volt a taszítás előtt, most két méter magas lángok táncolnak.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

67Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szomb. Márc. 14, 2015 8:15 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Az ember átgondolja az életét ha golyók repülnek körülötte, bármelyik találhatott volna, bármelyik megölhetett volna de Fortuna és Mars még nem akarja hogy ilyen körülmények között pusztuljak el. Bevetettem magam az első szikla mögé ami a közelemben volt. Egy bajtárs van itt, így már hárman kucorgunk egy szikla mögött. Egy golyó repült át a fedezéken, rohadt közel hozzám, M42C volt a tettes. Ha nekem lenne egyszer egy ilyenem!

Az ellenség még mindig képes ellenállni, vagy mind meghalnak vagy megadják magukat mert számukra nincs menekvés. Elit katonák lévén biztos a végsőkig fognak küzdeni, persze akadhatnak kivételek és remélhetőleg a kivétel most fog bekövetkezni. A gránátvetős és az M42C kezelő most komoly gondot okoznak. Muszáj innen eltűnnöm, ha lehetségesnek tűnik akkor megpróbálok fedezékről fedezékre hátra menni hogy majd ott kihasználhassam a mesterlövész képességemet. Ha ez nem lehetséges akkor kénytelen vagyok itt lövöldözni, először is az orvlövészt kell megölnöm. A sziklába ütött lyuk segít behatárolnom a helyzetét, utána jön a neheze, a földön mászva próbálok minél jobban beolvadni, az álcám most végre kifizetteti magát. Amint megfelelő pozícióban vagyok a mesterlövésszel leadom a lövést ami remélhetőleg elintézi az M42C fegyverest. Utána azonnal visszahúzódok fedezékbe, majd újra megismételve a procedúrát megpróbálok minél több ellenséget lelőni.

68Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Hétf. Márc. 23, 2015 2:23 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Valami oldalba lökött, s a fájdalom hirtelen járta át a testem. Hatalmasat estem, s mire felocsúdtam, már egy szikla mögött találtam magam, ahol Thomson és egy másik társam vonultak fedezékbe. Az oldalamat tapogatva lestem ki a fedezékből, s a lángok látványa azt sugallta, szerencsés csillagzat alatt születtem. Thomsonra pillantottam, aki egy Alphatech T7-est tartott felém, amit átvéve azonnal a fedező tüzesek soraihoz csatlakoztam, hogy a két nyílt terepen lévő katonát óvjuk.

69Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Csüt. Márc. 26, 2015 10:44 pm

W.B.

W.B.
Wolf
A terv jónak indult. Végre valami ami sike… Persze a ZTC pajzsruha nem éppen a golyó áteresztéséről híres. Katona pedig valami más célpontot talált maga mögött, így hamar szikla takarásba is került. Egy lövés leadása után viszont ismét előbukkant az arcvonalon célpontot keresni. Egy utásznak el is tűntette a szívét és ama minden mását mi egy vonalban voltak a szervével.

Natasha
Nem túl erősen Thomson vállon csapott.
- Mozgás. – Ezzel sziklák közt, minél jobban fedezékben megindult oldalra.
Az űrhajót megkerülve próbálhat az ellenség oldalába vagy hátába kerülni. Ez persze nem lesz könnyű. Ki tudja hány ellenséges fegyveres lesz, vagy idegen.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

70Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Csüt. Márc. 26, 2015 11:27 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Rendben, a célszemély helyzete bemérve. Óvatosan lövész pozícióba helyezkedek, a célkeresztben már ott is van az ellenség. A lövésemet két szívdobbanás között leadom, a golyó átszeli a kis távot ami köztünk van. Már előre örültem hogy újabb strigulát húzhatok a fegyveremre de az élet nem ilyen kegyes, legalábbis nekem. A golyó nem hatolt át a páncélon és ami rosszabb: felfedtem magamat. De úgy tűnik hogy egyenlőre nem akar vagy nem tud velem foglalkozni, persze ez érthető hiszen nem csak mi vagyunk itt. Minden esetre felmértem hogy mivel állok szemben, egy ZTC páncélzat, köszönhetően a rengeteg katonai könyvnek amit életem során olvastam no meg a katonai cuccok iránti rajongásomnak gyorsan meglelem mi is a pajzs gyengéje.

- Össztüzet kell leadnunk a fejére, illetve az ízületekre ami a pajzs gyengéje! A gond az hogy nem nyílt terepen van hanem fedezékben és bármikor visszahúzódhat. Most jól jönne egy gránát de az ugyebár nincs nálunk. Először is megpróbálom eltalálni az egyik ízületét, mindeközben zúdítsatok a fejére annyi ólmot amennyit csak lehet, ha nem is sikerül megölni de legalább fedezék mögé sikerül szegeznünk, kivonva a további tűzharcból. - Mondom az utásznak és Hicks tizedesnek.

Ezúttal a fedezékünk másik oldalára mászok ki felvenni a fekvő pozíciómat, várva hogy felbukkanjon az ellenség. Ha nem sikerülne harcképtelenné tennünk akkor gyorsan körülnézek a harctéren hátha akad egy olyan ellenséges gyalogos akit le tudok lőni amíg társaim fenntartják a zárótüzet a ZTC-s ellen. Miközben felveszem a pozíciómat addig egy bajtársat veszítünk, szó szerint szívtelen alakká vált a fickó. Miért is hittem hogy a harcnak mindjárt vége, hiszen csak most bontakozik ki igazán. Hol van a főhadnagy és hol van az az átkozott predator ruhás nő, ha már a főtábornál kisegített akkor most is megtehetné, bár egy fegyveres elit katona nem egyenlő egy mezei arctámadóval.

71Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Pént. Május 08, 2015 4:30 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Thomson lökésére megindultam. Követtem a fedezékben, s ügyeltem arra, nehogy leszakadjak tőlük. Fájt még az oldalam. A fegyver súlya azonban megnyugtatott, biztonság érzetet adott. Próbáltam az ösztöneimre hagyatkozni, a közeli dögök váratlan támadását előbb kiszúrni. Görnyedve követtem a társaimat.

72Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Kedd Május 12, 2015 10:39 pm

W.B.

W.B.
Natasha:
Nem lesz ez se könnyű menet. Halálfejes hátrál az űrhajó fedezékébe. Ám nem az a baj, hogy felfedezte, a taktikai manővert, hanem hogy négy idegen van közte és köztetek. Három halálfejes felőle megfordult és Natasha irányba indultak el.

Wolf:
Úgy volt. Azonnal szikla mögé húzódott. Nem volt esély precíz lövés leadására. Halálfejesek nem akarnak mutatkozni fedezékeikből. Idegenek viszont nem ilyen gyávák. Ők gondoltak egy merészet és máris körbe vagytok véve.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

73Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Csüt. Május 14, 2015 7:46 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Egy időre kivontuk a harcból, ez is valami. Az ellenséges arcvonal felől beállt a csend, nem ugattak fel a fegyverek. Persze a talpunk alatt levő járatokból meg tucatjával jönnek elő a savvérűek, dacára hogy elvben a bádogember éppen azért maradt lent hogy őket likvidálja. A szeszélyes nőszemély, Fortuna megint oldalt cserélt, küldte a dögöket amiket ideje elküldeni Hádészba, miután a háború feneketlen bendője bezabálja őket.

- Csak fejre lőni! Ott minimális sav spriccel szét, mintha a testre lőnénk mert akkor 15 m-re is elérne minket. Ha kell térdet lőni hogy elessenek és aztán lőjük fejbe őket. Mind külön területért felelünk, bal, közép és jobb. - mindeközben a mesterlövész újratöltve célba veszem a legzsírosabb célpontot, amíg nem muszáj nem veszem elő a pisztolyt.

74Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szomb. Május 23, 2015 11:45 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Fegyveremet azonnal a hozzám leggyorsabban közeledő halálfejes fejére céloztam. A dögök jelenléte sem riasztott meg, gyorsan és precízen akartam végrehajtani a feladatot. Nem számít, ha beledöglök, nem számít semmi. Az agyam mélyén, mely talán a dühömért is és a betegségemért felelős, véglegesen eluralt. Dühített a helyzet, a kegyetlen valóság, mégis elmosolyodtam. Már nem érdekel. Tényleg nem érdekel. A pisztolyt magam elé tartva meghúztam a ravaszt. Ha eltalálom a halálfejest, azonnal becélzom a másik kettőt is és ugyanúgy a fejükre célzok.

75Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Vas. Május 24, 2015 12:30 am

W.B.

W.B.
Wolf
Csúszómászó idegenek nem voltak túl nagy kihívások. De mikor egy derékban kettévágott halálfejes felső része zuhant közéjük és azt pár napalm gránát követte. Na az a maradék kihívást is megszüntette, a halálfejes darabka meg a másik kihívás végét is jelentette.

Natasha
Nem volt idő a többi fegyveres felé sem ordítani a fegyvert. Thomson pedig reflexből az idegenekre lőtt. Predator felszereléses női alak jelent meg a halálfejesek mögött és lándzsájával hátulról könnyed mozdulatokkal szabadította meg őket a fejüktől.

Közös

- GYÜLEKEZŐ! MARADÉK BALFASZ MEG ADJA MEG MAGÁT! - Várt hívó szó, mely mindenkit a megmaradt TT rámpájához invitál.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

76Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Vas. Május 24, 2015 2:53 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Én ezektől nem fogok megdögleni, de nem ám. Olyan bogarak még nem születtek amik engem, B.J. Wolfot, le tudnának győzni. Még nem írtam be magamat a történelembe, még nem. A lövedékek záporát zúdítjuk most az idegenek testeire, pusztulnak is elfele. Aztán egy fél ember repült közéjük. Kísérete napalm, valamiért úgy érzem mintha a vietcong vett körül Hue városánál de a légi lovasság időben érkezett. Nos, újratárazom a pisztolyomat. A félbekaszált hulláról meg is jegyzem magamnak hogy az a szajha végre elvégezte azt amit a rohadék barátai között tanult. Bizonyára a ragadozókban az igaz bushit látta, a makulátlan harcost. A galaxisban csak egy igaz harcos faj van, az ember, már csak azért is mert elvertük a rákfejűeket LV-742 dzsungeleiben.

Aztán felhangzott a gyülekező parancsa, ideje is volt már véget vetni a testvérharcnak. Csak most jövök rá hogy ma bizonyítottam magamnak, az Űrgárda elitjével kerültem tűzharcba és túléltem, nem csak túléltem hanem egyet meg is öltem közölük, azt azért sajnálom hogy a nemezisemet, a másik lövészt az a szuka ölte meg.
- Elnézését kérem uram! De el kell intéznem egy aféle rituálét, meg kell szereznem a vadkan agyart. - mondom Hicks tizedesnek.

Ha elenged, akkor megkeresem a precíziós lövész M42C-jét és kiveszem belőle a vadkanagyart. No, meg hogy elhozzam a fegyverét magamnak, remélem nem ment tönkre az a tökéletes mestermű. Ha meg nem enged el akkor ez kimarad, próbálom megkeresni Ripleyt vagy a főhadnagyot és átadom nekik a fekete dobozt, meg Hicks tizedest.

//a vadkanagyar kifejezés egy katonai szleng. A lövészek arra a golyóra mondják amit a másik lövész puskájából kiszednek, mert ez a golyó nagy értékkel bír, ha a körülmények máshogy alakultak volna akkor ez a golyó bizonyára halált okozott volna, ez esetben én ettől dögöltem volna meg//

77Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szer. Jún. 03, 2015 7:56 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca
Thomson fegyverének dördülése a fülemben visszhangzott, s a lények sikolya végigszáguldott a koponyámon. Hirtelen felbukkanó predator páncélzat termett ellenfeleink mögött, s könnyed mozdulattal vágta el a fejüket a nyakuktól. Először nem hittem a a szemeimnek, de a porba hulló fejek tompa puffanása tudtomra adta, hogy ez bizony a valóság. Az ordítás forrása felé fordította tekintettem, ill. kényszerítettem magam, hogy ne kezdjek el lőni a női alakra. A TT rámpa felé indultam, továbbra is Thomson közelében maradva.

78Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Csüt. Jún. 11, 2015 8:43 pm

W.B.

W.B.
Két utász maradt életben, Thomson emberei közül egy se. Főhadnagy pedig olyan mintha, egy tank ment volna át rajta. Bár ez nem látszik meg rajta. Csak a maradék páncélzatán. Raptorja komótosan a TT árnyékába húzódott. Ripley is árnyékba ült le. Hicks oda ment hozzá. Wolf nem volt szerencsét a fegyverrel. Kettévágta valami. Valószínűleg egy közelharci támadást próbált hárítani, de az könnyen átszelte a masszív legelitebb fegyverek eme előkelőségét. A penge a páncélzatot is felszelte. Valószínűleg valamiféle plazma él lehetett. A trófea viszont ott lapult a valahai fegyverben.
Predator ruhás nő vágta el pihenés kicsiny örömét.
- A flotta újra összeállt. Ennyi üzenetet kaptam.
- Nem várhatjuk meg, mire ideérnek, lehet le lépnek a bolygó vízkészletével. Akkor pedig minket fog árulónak beállítani. – Főhadnagy végig nézett mindenkin. Gyors magyarázatot tett hozzá mielőtt valaki hülye kérdést tenne fel és ezzel nem kellő lángot szítana. – Kell az emberiség hadigépezetének kúrva sok víz. De egy élő bolygó vizét nem lophatjuk el. Főleg úgy, hogy Dalton admirális tudta, hogy hol van a víz. Sőt hónapokkal ezelőtt egy archeológust küldtek ide a Marsról a pilóta létesítmény kutatására, aki nem rég érkezett ide.
- Mi lehet rosszabb az idegeneknél… a teremtőik. – Tette hozzá Ripley.
- Aki pedig velük üzletel az nem tisztes szándékú. Normális lény nem csinálna ilyen szörnyeket.
- Teljesen mindegy még ma este el kell kapni Daltont. Mindent bevetve, amit lehet. – Yautja ruhás nő rátért a lényegre.
- Azt kétlem.
- De.
- Nem fogok dögöket irányítani.
- Egy is elég. Egy nagy.
- Micsoda?! – Ripley felpattant az árnyékból.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

79Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Csüt. Jún. 11, 2015 9:17 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Valahogy számítottam rá hogy a mesterfegyvert ilyen szomorú állapotban lelem meg, elvégre túl szép is lenne így. A závárzatból kilököm a lövedéket, a vadkan agyar az enyém, mehet a yautja nyaklánc mellé szerencsetárgynak. Szép ez a nap, most hogy vége a harcnak, a puskapor csípős elegye és a dögök savas vér kombinálódik a halott űrgárdisták szagával, valami rohadt büdös az egész de van benne valami más is, ezt úgy hívjuk hogy győzelem! Odavertem a galaxis egyik legerősebb alakulatának, ráadásul meg is öltem egyet közölük és még élek, hogy a naplómba jó alaposan lejegyezzem ezt a napot.

Elindulok a bajtársak irányába, alaposan megcsappantunk az biztos, vagyok én, két utász, Thomson, Ripley, Hicks, az űrhentes, meg egy vörös hajú nő aki valamiért ismerős nekem, mintha már egyszer találkoztam volna vele. Igen, már emlékszek, ha jól tudom valami Eiica. Persze eközben a tisztünk is felbukkan, irigylésre méltó szakadt páncélzatban, bizonyára egy olyan szintetikus ő mint a lenti aranyember.

Aztán felpörögtem az események, az űrhentes imádó nő elmondja hogy a flotta összeállt, tehát a Ryushi hadjárat végső szakaszába lépett, elkapjuk a Fritz torkát és elvágjuk. Ellenkező esetben mi leszünk a bűnbakok és az legjobb esetben is azonnali leszerelés, legrosszabb esetben hadbíróság és lefokozás, utána egy büntető hadjárat vagy a kivégzőosztag jön. Bár bevallom, most hogy tudom, a hadigépezetnek jó lenne a víz, nem is tűnik olyan gonosznak az admirális, De! Ha az emberiség egészének akarta volna adni, akkor nem titkolózott volna, tehát magáncélokra kell neki, ami katonák életének feláldozását jelentette a Ryushin. Bár, nagyon is érdekel kik lehetnek azok akik a benga elefántemberekkel üzletelnek, jobb lenne élve elfogni Daltont, kihúzni belőle amit csak lehet.

Az is érdekel hogyan akar egy szintetikus irányításra bírni egy királynőt, vagy mondjuk a császárnőt, mert ha őket irányítja akkor a fészek követi őket. Klassz lesz az alienek oldalán harcolni, az emberek ellen. Jut is eszembe, van nálam valami amit vissza kell szolgáltatnom.

Odalépek a főhadnagyhoz, szalutálok és átnyújtom neki a fekete dobozt aminek megőrzésével bíztak meg.

80Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Pént. Okt. 14, 2016 8:49 pm

W.B.

W.B.
Főhadnagy átveszi a fekete tobozt. Kissé meglepődött, valószínűleg a nagy kavarodásban kiment a fejéből, vagy éppen csak az elkövetkező események töltik már meg a fejét.
- Kösz. Ezzel ráérünk. Vagy, ha akarod út folyamán belenézhetsz, ha van megfelelő csatlakozónk. – Főhadnagy mutatja a fekete dobozt Hicks felé, miután átvette.
- Mit akartok csinálni?
- Ő akar nagyot. – Válla fölött mutat el hüvelykujjával a nő felé.
- Ravagernél nagyobb úgy se lesz. – Gúnyosan veti oda.
- Úgy is már elég cafatban van az elmém, mi? – Szemét forgatva megvonja a vállát.
- Ti ezt most nem mondjátok komolyan?!
- Mivel nincs több ravager a bolygón, így nem. – Thomas karba tett kézzel, hideg közönyösséggel.
- Egy még van. Csak a zavarkeltés miatt kell, amíg el nem kapjuk Daltont.
- Addig is rá kell állítani egy nagy csövet, ha nem tudnám tartani, vagy már nincs szükség rá.

Visszaút nincs. Egy gyülekező pont van kijelölve, messze a fronttól, talán még a telepesek se jártak erre soha. Hicks nem foglalkozott a fekete dobozzal, majd ha elcsendesednek a dolgok, akkor talán. Talán lesz rá ideje, elmélkedni a mű léten. Előkerült pár konzerv, tengerészgyalogosnak akkor is fel kell tudnia tölteni magát, ha ép rókát ereget.

// Kaland sikeres. Wolf rangot lépet. 30 sp-vel lett gazdagabb és 500$-ral. Natasha pedig… semmivel. Kaland folytatásáról majd értesítem az illetékeseket. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

81Sós sivatag - Anomália - Page 3 Empty Re: Sós sivatag - Anomália on Szomb. Okt. 15, 2016 12:06 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Ezen is túl vagyunk, semmiféle ellenséges mozgás, még egy precíziós lövész se a láthatáron, bár kitudja, lehet, hogy egy Motova típusú szatellit figyel minket. Akárhogy is, a Kaszás ma is bőven aratott, sokakat elragadott, de engem nem, én élek és tovább harcolok, talán holnap én is Ryushi kietlen sivatagos felszínén lelem halálomat, hiszen a helyzet bonyolódott, ugyan a xeno populációt sikerült jól megtizedelni, de most egy testvérháborúba csöppentünk, bőrnyakú öl bőrnyakút.

Némi meglepődés ér, mikor megtudom, hogy tisztünk egy ravagert fog irányítani. Egy kicseszett ravagert! Nagyon remélem, hogy tudja irányítani és nem szabadul ránk, mert a kanyonban lévő századméretű offenzívát rendesen szétbarmolták ezek a két lábon járó behemótok, pedig páncélozott erősítést is kaptunk. Valami nem stimmel, Wágner főhadnagyot fejbe lőtték, mégis itt van, android pedig nem lehet álmodó, vagyis.... valami van itt a háttérben, a naplóbejegyzéseimben leírtam, hogy gyanús alak, most meg pláne.

Akkor hát várjunk a végső ütközetre, remélhetőleg sikerül megölni a főtisztet, aki a belháború mögött áll, hiszen biztos vagyok benne, hogyha csak hadbíróság elé kerülne, a befolyásos barátjai kisegítik, vagy elnémítják mielőtt kipakolna. Vajon ő a sakktáblán egy gyalog, egy feláldozható ember, vagy ő a fej? A fekete doboz nálam marad, némileg érdekel mit is tartalmaz, de hogyan is nyithatnám meg az adatait? Ha van rá mód - amit kétlek - körbekérdezek kompatibilis csatlakozóért, de miért lenne ilyen egy harcoló katonánál? Talán a műszakiosoknál akad valami cucc.

Előkerült pár konzerv, a csináld magad kaja mára megvan. A felszerelésemet a szünetben elkezdem átnézni, ha kell javítani, a tárakat feltölteni. Egy ütközetnek vége, hamarosan jön a következő.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [3 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.