Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Kristálybarlang - Page 4 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Kristálybarlang - Page 4 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Kristálybarlang - Page 4 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Kristálybarlang - Page 4 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Kristálybarlang - Page 4 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Kristálybarlang - Page 4 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Kristálybarlang - Page 4 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Kristálybarlang - Page 4 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Kristálybarlang - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Kristálybarlang - Page 4 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Kristálybarlang

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Üzenet [4 / 5 oldal]

91Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Szomb. Nov. 03, 2012 5:37 pm

Kínzó

Kínzó
Új imidzsemmel készen állok.

92Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Vas. Nov. 04, 2012 11:47 am

Andrew Fox

Andrew Fox
A kaland Kínzó és Éjlopó számára: /Tudom, hogy te csináltad ezt a kalandot Éjlopó, de úgy vesszük, hogy njk-k voltak és most mentek ti./
A királynőtök beszámolt, hogy pár alattvalóját már hosszú ideje nem tudja semmilyen úton elérni.
~A hívásra nem felelnek a gondolatukat nem érzem. Csak a sötétség.
Két elszánt alattvalója pillanatok alatt suhan ki a fészekből. Az irány és a cél adott. Hamar elérik a kristálybarlang határát és a már jó ideje bomladozó óriás féreg testet, amit valamelyik testvérük pusztított el. A járatok bomladozó óriás férgek testével van tele és hamarosan egyik társukét is megtalálják. Nem pazarolják az időt a két idegen most kicsit visszavesz lépteikből mert valami neszezést hallanak. A járatból kiérve a kristályok szépen megvilágítanak mindent a halovány fényeikkel és egy a xenomorphoknak is óriási test vetül eléjük. A behemót nem vette még észre őket és háttal nekik elindul a járatban. A két idegen hamar becsöppent a dolgok sűrűjébe és így értelmet kap a kép, hogy eddig miért nem vonták uralmuk alá ezt a részt a hegyben.
Kép a behemótról:http://noob.hu/2012/03/12/Gears-of-war-2-20080625114044274.jpg /Az átlag emberből kikelt a lény mellkasáig érne fel a predalien kicsit magasabb./


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

93Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Vas. Nov. 04, 2012 2:14 pm

Kínzó

Kínzó
Kínzó magát nem kímélve rohan a királynője által irányított irányba. A fészektől távolodva egyre kevésbé érzi jelen tudatában királynőjét, de bízik egyetlen társában Éjlopóban, aki tartja a tempót. -Legalább nem egyedül nézek szembe a veszéllyel ami ki tudja mit tett az előző rajjal. A kristálybarlang járataiban hamar felfedezik a tetemeket, de befordulva útjukon az egyik testvérük tetemét is felfedezi a két xenomorph. Kínzó nem időzik sokáig a tetem felett mert apró zajt hall és a halványan izzó kristályokban egy hatalmas behemót teste indul előttük háttal. Jóval nagyobb egy kifejlett idegennél még Éjlopótól is. -Testvér most jelentős túlerőben vagyunk mivel háttal is van kettőnk támadásának. Ráugorva talán ledönthetjük a lábáról és szétcincálhatjuk.

94Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Kedd Nov. 06, 2012 12:27 am

Éjlopó

Éjlopó
Andrew Fox:
Csináltam ezt a kalandot, tény, de ha jól emlékszem, nem vittük végig és félbe szakadt

Nem kímélve magamat, otthagyva mindent, amit eddig tettem, sietek a Királynőhöz és kissé lehajtva a fejem, hallgatom végig, hogy mi a feladatunk. Kissé megrökönyödöm, hogy nem bírtak el azokkal a barlangokkal, ám miután elszabadulunk Úrnőnktőlt Kínzó testvérem társaságában, és elérjük a járatokat, már rájövök, hogy miért történt az, ami és inkább bár ne gondoltam volna.
- Melletted leszek, testvérem. - válaszolok vissza Kínzónak, majd a kristályok által visszavert fényben hamarosan meglátjuk a lényt. A lényt, ami még nálam is nagyobb, pedig a fajunkból talán az én variánsom a legnagyobb, de ez valami elképesztő. A barlangban testvéreink hullái, valamint egy fura féregfajé, ami megintcsak elképesztő méretekkel büszkélkedhet.
- A túlerőt még ne kiabáld el. Semmit nem tudunk erről az izéről. A méretei alapján biztos, hogy sokkal erősebb nálunk, így én azt javaslom, hogy két oldalról lepjük meg, így van esélyünk. - vetem fel az ötletem Kínzónak.

95Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Csüt. Nov. 08, 2012 6:39 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
A két idegen egyszerre veti magát a behemót szörnyszülöttnek, aki elvágódva azonnal próbál felállni. Kínzó és Éjlopó a torkát és mellkasát egyaránt tépik. Gyorsaságukkal és a meglepetés erejével sikerül lent tartani az iszonyú testet, viszont a behemót karjait védekezés helyett hamar támadásra váltja. Az egyik ütés eltalálja Kínzót és az ütéstől hátra repül a testről. Éjlopó felett célt tévesztve lendül tovább a behemót keze. Éjlopó az időt kihasználva belevágja penge éles karmait amire a behemót másik keze válaszol. A Predalien is hanyatt vágódik, de még érzi Kínzót elsuhanni maga mellett. Kínzó neki ugrik a meggyengült bestiának majd a lendületet egy óriási kristálytömb állítja meg. A behemót keze hozzáér a kristályhoz ami megvillan egyszer és a többi apróbb kristály is alig érzékelhetően. Kínzó aprítja a hatalmas testet, de a behemót hamar reagál. Időközben már Éjlopó is támadásba lendült.

/Kérnélek benneteket: harcnál azért írjátok le, hogy mitekkel támadtok (karom, farok, sav stb...) vagy hogy merre ugranál ha védekezel... Ezeket nem tudom kitalálni, vagyis ahogy nektek tetszene.../


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

96Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Szomb. Nov. 10, 2012 2:24 am

Éjlopó

Éjlopó
Nem tétovázunk, Kínzó és én rögtön neki támadunk a behemótnak, és próbálunk végezni vele, de még kettőnkkel is képes felvenni a versenyt. Kínzóval közösen harapjuk és karmoljuk, ahol érjük, amíg a földön fekszik, ám ez nem tart sokáig, és a lény hamar eltávolítja magáról Kínzót, majd nem sokkal később engem is. Testvérem szedi össze magát előbb, és újra a behemótra ront, majd nem sokkal később én is követem őt, hogy ismét szembenézzek a lénnyel. A Kínzó lendületét megtörő kristálytömböt egy manőverrel megpróbálom kikerülni, felugrok a falra, majd ötödik végtagom, a farkam használom, hogy fejbe vágjam a behemótot, reménykedve, hogy legalább megszédül, de jobb lenne, ha inkább elvágódna, és újra a földre kerülne. Ez az akció akár sikerül akár nem, megpróbálok megfelelő helyzetbe és szögbe kerülni, majd némi sav kiválasztása után az a célom, hogy az arcára köpöm, abban bízva, hogy komoly sérülést okoz, vagy hogy egyáltalán lesz hatása.

97Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Vas. Nov. 11, 2012 11:06 am

Kínzó

Kínzó
Az óriás dühtől elvadultan erőt vesz magán és lesepri magáról támadóit. Ádáz harc van kibontakozóban, Kínzó ugrik kieresztett karmokkal és egészen egy nagy kristályig tolja magukat. A szörny húsában érzi Kínzó karmait, de valami történik. A helyiség halványan egyszeriben megdereng. Ez a kis idő pont elég volt a behemótnak, hogy ellentámadhasson, ám Éjlopó is lecsapni kész tarajos farkával. Kínzó nyálkát választ ki és ilyen közelségből próbál a behemót szemére célozni.

98Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Vas. Nov. 11, 2012 3:25 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Kínzóra már majdnem lesújt a behemót, amikor Éjlopó ,,mozgó dárdájával" oldalról, a lény fejébe döf. Könnyedén szakítja át a koponyát és ugyan ilyen könnyen is jön ki a másik oldalon. A fejet áthasítva viszont nem enged a behemót Kínzó szorításán. Kínzó eközben végig szaggatja az óriás mellkasát és nyálkáját használva szembe köpi a monstrumot. Éjlopó ezután kihúzza farkát a fejből amitől ellenfelük kibillen egyensúlyából és térdre rogy. A kivégzése után álló behemót szeme felakadva és teste rángatózva görnyedve roskad a járat padlójára. A két xenomorph arra felé folytatja útját amerre a behemót indulni készült. Hosszú percek elteltével a járat egyenesen egy barlangtóba vezet bele. A járat szemmel láthatóan folytatódik tovább ám ezt a vízben kell megtennie a két idegennek. A víz kristálytiszta és csendesnek tűnik.
kép:
http://greenblueglobe.blogspot.hu/2012/10/marble-cave-chile-chico-chile.html


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

99Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Kedd Nov. 13, 2012 11:16 pm

Éjlopó

Éjlopó
A behemót akármilyen nagy, és akármilyen erős, nem bír el kettőnkkel, és a végén ő húzza a rövidebbet. Farkam hegyes vége átszakítja a koponyáját, és amint kihúzom, hogy "visszavegyem" jogos tulajdonom, fennakadnak a szemei, térdre rogy, és végül holtan dől el az oldalára. Kínzóval ezután arra megyünk, amerre a behemót menni akart. Egy rövid szakasz után egy nagyobb tárnához érünk, és az utunk úgy néz ki, víz alatt visz tovább minket.
- Nincs más választás. - közlöm Kínzóval és egy szempillantás alatt belevetem magam a vízbe, ami egyelőre csendes, és kívülről kristálytisztának tűnt.

100Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Szer. Nov. 14, 2012 8:43 pm

Kínzó

Kínzó
Kínzó porszemnek érezte magát a behemót szorítása alatt. A végsőkre készült fel, de testvére Éjlopó villámgyorsan cselekedett. A koponyán keresztül döfött faroktól Kínzó ,,béklyói" engedtek. Folyamatosan több réteg izomzatot szakított fel Kínzó és utána nyálka kiválasztásával sikerült a lényt pont szembe kapnia. A nyálkától még összehúzódik egy cseppnyire az arca majd, miután Éjlopó kihúzta farkát a talajra rogy és eldől. -A túlerő sokat számított de mi van akkor ha legalább két ilyen behemóttal kell elbánnunk. Ez játszódik le Kínzóban miközben haladtak előre. Útjuk egyenesen egy barlangtóba vezeti őket. A víz meglepően tiszta és nyugodt. Mindketten megindulnak mert tudják csak arra mehetnek. Kínzó első dolga lesz, hogy felméri a mélységét, ajánlja Éjlopónak ezért próbáljanak minél lentebb merülni.

101Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Hétf. Nov. 19, 2012 9:32 pm

Halál

Halál
//Készüljetek, hamarosan folytatódik a kaland! Talán holnapra már tudok annyit egyeztetni Fox-szal, hogy tudjam, mit akart kihozni a kalandotokból. Amint meg van, első dolgom lesz nektek írni! Smile
Figyelmetekbe ajánlom az alternatív kalandokat, melyekben a játék világán belüli, ám mégis, mesélő nélkül (saját magatok) írhatjátok a történeteteket.
És kéne egy kis népszerűsítés is annak a topiknak! Wink
Ott harcolhattok, mászkálhattok, amerre akartok. A fő, hogy jól szórakozzatok ott, míg esetleg a kalandok állnak. Smile //

102Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Kedd Nov. 20, 2012 6:21 pm

Halál

Halál
//Volt egy ideje, mikor utoljára meséltem, valószínűleg kijöttem a formámból. :S //

Kínzó is beugrik társa után, majd egyenesen lefelé kezd úszni. A barlang falai teljesen simák, a vízmosástól, s bár teljes a sötétség Ti mindent láttok, a Xenók tájékozódásának köszönhetően.
A járat fokozatosan halad enyhén lefelé. Amennyi utat megtettetek idáig, joggal gondolhatnátok, hogy már közel a bolygó középpontja. A víz amibe beleugrottatok meglepően langyos volt. Nem hideg, de nem is az a meleg forrás-féle.
ismét perceken át haladtok, úsztok lefelé, s már úgy tűnik, hogy sosem lesz vége.

103Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Kedd Nov. 20, 2012 8:29 pm

Kínzó

Kínzó
Halk csobbanás után rögtön eltűnik a két xenomorph. Lefelé haladva nem sok akadály elé néznek mivel a falak teljesen simára vannak kopva és a víz is elég tiszta. A hőmérséklete eltér az átlagtól. Kínzó gondolta közel járhatnak és még jobban evezett farkával. A végtelen mélység örökké tartott vagy csak azért mert Kínzó lesett minden irányt. Figyelmét még nem kerülte el semmi és Éjlopót nézve eddig egész jól állnak.

104Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Szer. Nov. 21, 2012 6:13 am

Éjlopó

Éjlopó
Két csobbanás hallatszik, ami jelzi, hogy Kínzóval a vízbe vetettük magunkat. Különösebb ellenállás nélkül haladunk előre, a víz tiszta, és kellemes hőmérsékletű, és egy jó darabig követjük a járatot. A falakat simára mosta a víz. Csendes az utunk, nem találkozunk ellenséggel, és a behemót után ez egy kissé furán hat, ám nem törődöm most ezzel. Egyre lejjebb haladunk, de mintha az alját sosem tudnánk elérni, sehol nincs vége a víztömegnek, és csak úszunk lefelé, remélve, hogy hamarosan találunk valamit. Vagy valakit.

105Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Szer. Nov. 21, 2012 10:23 am

Halál

Halál
A két xenomorph némán úszik előre a vízben, végül elérnek egy felfelé ívelő részhez, ami jócskán kiszélesedik. Körvonalukat kezdi kirajzolni ismételten a kristályok kékes ragyogása, ami a felszínen várja őket. Kínzóra egy gyenge émelygés tör rá, de pár pillanat múlva Ismét a régi. Nem kell már sokat úszniuk és sötét, banán fejük lassan kiemelkedik a vízfelszínen. Egy kis földalatti tavacskában találjátok magatokat, amely egy nagyobb üregben volt, teli kristályokkal. A parton épp egy behemót ténykedik a kristályokkal. Egyedül van és nektek pont háttal. Remek lehetőség a támadásra.

106Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Csüt. Nov. 22, 2012 1:03 pm

Kínzó

Kínzó
A véget nem érő út egyszeriben felfelé kezd ívelni. Kiszélesedése meglepi Kínzót, de egy különös érzés keríti hatalmába a Kínzót. Mintha a világ fordult volna ki önmagából és egy pillanatnyi érzés mely tompít minden mást. Ez a pár másodperces kuszaság alaposan kibillenti Kínzót ám hamar felcsatlakozik Éjlopó után és a felszínre érve a kristályok ismét halvány derengést nyújtanak a xenomorphoknak. Egy hatalmas üregben lévő tóban épp, hogy csak a fejük látszik a gyilkoló gépeknek és nesztelenül megindulnak a part irányába. Mind ketten látják, hogy egy ormótlan test rendezkedik a kristályokkal. A behemót az idegeneknek háttal áll teljesen egyedül. ~Rántsuk be a vízbe talán együttesen sikerülhet és legalább megtudjuk, hogy a környezet változásban is ugyan olyan harcias e. E gondolat ismertetése után Éjlopóval együttesen megindulnak.

107Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Szomb. Nov. 24, 2012 1:20 pm

Éjlopó

Éjlopó
Nem sokára a vízi járat felfelé kezdett ívelni, és Kínzóval nem sokkal egymás után értünk felszínt. Az első, ami feltűnt, hogy itt is hasonló kristályok "díszítették" a barlangot, mint az előző, a víz másik oldalán lévő, területen. Ahogy kicsit kijjebb merészkedtünk, a kristályok tompa derengésében megpillantottunk egy újabb lényt. Egy fajtársához már volt szerencsénk, őt sikerült elintéznünk. Kínzó felveti, hogy rántsuk be a vízbe, ott is ugyanilyen harcias-e, mint szárazon. Nem akartam találgatni, két véglet létezett, remélhetőleg a jobbik végletet érjük el.
~ Ám legyen. A lába alatt megpróbálok átrohanni, ezzel kibillentve őt az egyensúlyából. Nehezen kelt fel már a másik is, lesz elég időnk a vállánál elkapva a vízbe vonszolni. - üzenem vissza Kínzónak és már meg is indulunk a behemót irányába

108Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Vas. Nov. 25, 2012 9:51 am

Halál

Halál
Mint óriáskígyók a vízben, oly némán úsztok a lény felé. Láthatólag, nem számít támadásra, így Éjlopó könnyen mögé lopódzik, majd lendületet vesz és elkaszálja a behemót lábait, így a lény egy fájdalmas nyögés kíséretében elterül a földön. Gyorsan megragadjátok, majd behúzzátok a vízbe, ahol majd végezni akartok vele. A behemót hangos morgásba, sziszegésbe, s rikoltozásba kezd, de amint feje vízbe ér, elhallgat és a két xenomorphot próbálja lerázni magáról.

109Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Vas. Nov. 25, 2012 11:37 am

Kínzó

Kínzó
A behemót mit sem sejtve gyűjti a kristályokat. Mögötte a vízben két hosszúkás fej közeledik hozzá és a nagyobb Éjlopó szinte játszi könnyedséggel mögé tud lopózni. A pengeéles karmokkal egy erőteljes suhintást enged el amitől hatásosan el is dől az áldozat. Kínzó és Éjlopó egyszerre ragadják meg a testet és Kínzó érzi, hogy nem egyszerű behúzni az ellenállás miatt a vízbe, de sikerül. ~Szívósak, erősek és könyörtelen ellenfelek. A ricsaj amit a behemót hallat hamar abba marad és csak a szabadulásra koncentrál miután teste nagyobb felületét a víz már eltakarja, de Kínzó hátulról tiszta erőből szorítja és húzza magával, hogy karmai már teljes egészében a behemót bőre alá mélyedtek. ~Éjlopóval remélem elegek leszünk ehhez a monstrumhoz is.

110Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Vas. Nov. 25, 2012 3:17 pm

Éjlopó

Éjlopó
Sikerrel jártunk. A behemót nem számított támadásra, és a meglepetés erejével csaptunk le rá. Sikerült ledönteni a lábáról, majd Kínzóval közösen bevonszoltuk a vízbe. Egy ideig még adott ki hangot, ám ahogy feje a folyadékba bukott már csak sűrű buborékok jelezték, hogy még jön ki hang a torkán, végül az is elhalt. Megpróbáltam hegyes farkamat a mellkasába döfni, miközben karmaimmal a torkát terveztem átvágni.
- Ha nem is öljük meg, megfullad. - üzentem Kínzónak, majd egy-egy laza mozdulattal megpróbáltam kirántani a behemót két karját a helyéről.

111Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Vas. Nov. 25, 2012 4:13 pm

Halál

Halál
Erősen ellenáll a lény. azonban váratlanul a barlang egyik kijáratánál feltűnik két behemót, amik csörtetve rohannak felétek. Az áldozatotok rikácsolása valójában vészjelzés volt, így valószínűleg több ilyen lény is úton van már.
Ennek tetejébe, Kínzót ismét hatalmába keríti valamilyen émelygő érzés, de ezt már Éjlopó is megérzi. Ezt kihasználva leráz magáról titeket a lény és egy köríves csapást indít meg felétek.

112Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Hétf. Nov. 26, 2012 9:24 pm

Kínzó

Kínzó
A szörnyet miközben a két idegen próbálja elszakítani környezetétől megzavarja két másik behemót. ~Sikerült riasztani a társait most aztán ki kell találnunk valamit. Mire Kínzó fejében végig futna bármilyen terv is ismét az a bizonyos érzés keríti hatalmába. A világ a feje tetejére áll és Kínzó számára ugyan az az ismeretlen érzés tapasztalható. ~Talán a kristályok hatása. Viszont akkor is hatalmas túlerővel kell számolniuk és ráadásul egy megfelelő pillanatban a megtépázott szörny is lerázza magáról az idegeneket. Azonnal támadásba lendül. Kínzó a köríves csapás elől minél hátrébb próbál húzódni, hogy elkerülje és ha ez sikerül akkor egy jól irányzott nyálkás köpést indít egyenesen a képébe.

113Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Kedd Nov. 27, 2012 8:29 pm

Éjlopó

Éjlopó
A szörnynek sikerült riasztani a társait, és két másik behemót meg is jelent. A vízbe rántott behemóttal még nem jutottunk eredményre, de a másik kettő húzós lesz.
~ Egy-egy ellen nem megyünk semmire. Próbáljuk meg kihasználni az erejüket egymás ellen. - vetettem fel. Mozgékonyabbak vagyunk, mint a behemótok, így ha sikerül az ütéseik elől kitérni, akkor nagy esély van rá, hogy egymást csapkodják szét. Alig mozdultunk meg, fura érzés fogott el. Elgyengültem, és kissé meg is szédültem. Elvesztettük a nyerő pozíciónkat, így a lénynek sikerült leráznia minket magáról, és kiszabadult a fogásunkból.
~ Milyen kristályok lehetnek azok, amik ilyen hatást fejtenek ki? - üzentem vissza, bár erre már nem igen vártam választ, Kínzó sem fogja tudni valószínűleg, hogy milyen kristályok ezek.A hozzászólást Éjlopó összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 28, 2012 5:36 pm-kor.

114Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Szer. Nov. 28, 2012 7:49 pm

Halál

Halál
Kínzó hátrébb úszik és köpni próbál. De nem veszi figyelembe, hogy vízben vannak, így a köpése nem ér semmit. Ragacsos nyálkája szétmállik a "szeme" előtt, így elrejtve ellenfelét, aki egyből feléje csap. Támadása betalál, majd a mellkasodon és a bal felkarodon széles seb nyílik. Savas véred heves reakcióba lép a vízzel, amitől az forrásba kezd. Kis levegőbuborékok keletkeznek, amik egyből felfelé törnek, buborékfüggönyt hozva létre.
Közben megérkezett a másik kettő behemót is. A helyzet nem tűnik túl nyerőnek.

115Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Csüt. Nov. 29, 2012 10:20 pm

Kínzó

Kínzó
Kínzó bízott benne, hogy elég túlnyomást tud kifejteni, de a víz megakadályozta a cselekedetét. ~Rossz ötlet volt. A nyálka beterítette Kínzó látóterét és ezt a baklövést kihasználva a behemót rögtön cselekedett. Az ütés felhasítja a felkart és a mellkas egy részét. A kiszivárgó savtól forrno kezdett a víz. Kínzó hátrébb sodródott és megállása után készült az esetleges kitérésre. ~Hamar meg kell állnom és felkészülni a kitérésre. Közben a behemót erősítése vészesen közeledett, vajon elég tapasztalatuk lehet Éjlopóval, hogy élve megússzák?A hozzászólást Kínzó összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 01, 2012 9:17 am-kor.

116Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Szomb. Dec. 01, 2012 1:57 am

Éjlopó

Éjlopó
Nem állt jól a szénánk. Ahogy a behemót kiszabadult, Kínzó megpróbálta megállítani, de a nyálka itt most nem ért semmit. Egyszerűen szétmállott a vízben. A behemótnak sikerül sebet ejtenie Kínzó testén, amitől a savas vér rögtön reakcióba lép a vízzel, és sűrű buborék réteg alakul ki, amiben alig látni valamit. Próbálóm behatárolni a lény helyzetét, majd közelebb úszni hozzá, és amint távolságba értem, farkam hegyes végét a mellkasába fúrnám, majd szekunder nyelvemmel meglékelném a koponyáját.

117Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Hétf. Dec. 03, 2012 6:11 pm

Halál

Halál
//Elnézést a kihagyásért volt egy kis dolgom a hétvégén!//

A kristályok különös kisugárzása folyamatosan zavarja érzékeiteket, így Éjlopó farkával a célpont mellé döf. A behemót feléje is suhint egyet és eltalálja Éjlopó állkapcsát. Közben Kínzó is támadásba lendül, de ekkor megérkeznek az újabb ellenfelek, akik rögtön támadásba is lendülnek. Ezt a harcot már nem nyerhetitek meg. Jobb lenne visszavonulni a fészekbe, mielőtt több behemót lény is érkezik.

118Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Hétf. Dec. 10, 2012 10:05 pm

Kínzó

Kínzó
~Ez a hely elátkozott. Kínzó és Éjlopó nem aratnak sikert. Éjlopó is kap egy hatalmas ütést amitől láthatóan megszédül. Kínzó támadásai lepattannak a behemótról és védekezés helyett Kínzó kitérésekre kényszerül. Kínzó már tudja felesleges feltartania a karjait az erő amivel a behemót csap lemosná a harctérről a xenomorphot. A legaggasztóbb viszont a szintén támadásba lendülő szörny társai. Így már nem csak erő, de létszám fölényben is vannak a behemótok. ~Itt a fészek minden tagjára szükség lenne ha végezni akarunk az összes ilyen behemóttal. Kínzó a menekülést választja. A vízben amerről jöttek iszonyat gyors tempóban kezd merülni bízva benne, hogy nem tudják követni kivéve persze Éjlopót. Egyetlen dolog hajtja, hogy visszatérhessen a fészekbe jelenteni a királynőnek. Reméli a kijutást siker koronázza.

119Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Pént. Dec. 14, 2012 7:15 pm

Éjlopó

Éjlopó
A csapás mellé megy. A kristályok folyamatos zavarásában képtelen vagyok rendesen célozni, de még koncentrálni is. A behemót óriásit suhint és el is találja az állkapcsom, amitől megszédülök, és szinte azonnal padlót is fogok. Hamarosan befut a behemót két másik társa, majd meghallom Kínzót, és sajnos egyet kell értsek vele.
~ Már semmi értelme nem lenne itt maradni. - a lehető leggyorsabban összeszedtem magam, és Kínzó után csobbantam a vízbe, remélve, hogy a behemótok nem tudnak úszni, vagy legalábbis nem annyira jól és gyorsan, mint mi.

120Kristálybarlang - Page 4 Empty Re: Kristálybarlang on Szomb. Dec. 15, 2012 7:00 pm

Halál

Halál
//Mindkettőtök a vízben volt a behemóttal együtt.//

Végül úgy a túlerő miatt, úgy dönt a két xenomorph, hogy visszavonulót fúj. Nyomban el is indulnak a kijárat felé, azon az úton, amerre jöttek. Ismét áthaladnak a sötét vízmosta alagúton, majd amikor a partra másznak, észreveszik, hogy újabb Behemótok veszik őket körül, amik már támadásba is lendültek. Közöttük egy pillanatra rés támad, amit hamar ki kell használnotok a szökéshez.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [4 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.