Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Kristálybarlang - Page 3 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Kristálybarlang - Page 3 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Kristálybarlang - Page 3 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Kristálybarlang - Page 3 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Kristálybarlang - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Kristálybarlang - Page 3 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Kristálybarlang - Page 3 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Kristálybarlang - Page 3 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Kristálybarlang - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Kristálybarlang - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Kristálybarlang

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Üzenet [3 / 5 oldal]

61Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Hétf. Márc. 12, 2012 7:28 am

Éjlopó

Éjlopó
A fény, amit korábban láttunk nem a felszínről jött. Még mindig a barlangban voltunk, és a kristályok fénye vonzotta ennyire az érzékeinket. Most egyet kellett értenem Zúzó morgolódásával. Ez a hely kikészít engem is, pedig nem vagyok ijedős fajta. Valami mozgást érzékelek tőlünk nem messze, és rögtön arra kapom a fejem.
~ Legyünk óvatosak, ez a hely kész rémálom. Gyűlölöm. - üzentem Zúzónak, majd elindultam arra, amerre a jelenség mozgását érzékelni véltem.

62Kristálybarlang - Page 3 Empty Kristálybarlang on Hétf. Márc. 12, 2012 6:15 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Éjlopó és Zúzó most már teljesen biztosak, hogy üldöznek ,,valamit" A kristályok elmosódottá teszik a xenomorphok érzékeit, de egyre csak közelednek a teremtményhez ami nem a talajban halad. A két xenomorph egymás mellett halad, de hamar mind a ketten félreugranak és így egy Zúzóval kb. azonos méretű kristály zúdul közéjük. Egy pillanatra megtorpannak majd a kitépett kristály helyén egy robusztus teremtmény áll, aki egy másik kristály után nyúl ami mellette van. Két lábon álló hosszú izmos karú bestia megkérgesedett kutikulával. Egy átlag xenomorph /drone/ a mellkasáig érne. Kép az igazi ellenségről:http://noob.hu/2012/03/12/Gears-of-war-2-20080625114044274.jpg

63Kristálybarlang - Page 3 Empty Kristálybarlang on Hétf. Márc. 12, 2012 6:24 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Deadric érzi, hogy az a valami megállt. Kicsit ő is lassít a tempóján így jobban kirajzolódik a terep számára és jobban is koncentrál. Határozottan érzi társait is itt lehetnek valahol, de körülnézve a végtelen kristály sokaságot tudja csak felmérni. Előtte egy hatalmas kristály fedezékében meglapul, de nem vár soká mert nem messze bal felől, az egyik kristály törésén valami visszatükröződik. A ,,valami" egy pillanat töredéke alatt el is tűnt valamelyik irányba, de Deadric megérezte őt. Osonva gyorsan tovább indul előre amerre eredetileg is akart és próbál a kristályok akadályának ellenére is balra húzódni.

64Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Kedd Márc. 13, 2012 11:15 am

Daedric

Daedric
Valami van itt, mint ahogy érzékeltem már. Jobban szemügyre veszem a terepet és lassítok nehogy ész nélkül rohanjak az idegenbe. Ezek a kristályok nem könnyítik meg a dolgunkat, mert hatalmasak, és tompítják az érzékelést. Hirtelen egy nagy méretű kristály oldalán "meglátom"a feltételezett idegent. Csak egy pillanatig tartott az egész, a támadó azonnal odébb állt. De megéreztem. Ismerem a nyomát most már, lassan haladok is előre tovább, kissé balra húzódva, és figyelek az ellenfelemre. Nem szeretném, hogy meglepjen hiszen ez az ő élőhelye. Előnyben van egyenlőre....

65Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Szomb. Márc. 17, 2012 10:52 am

Éjlopó

Éjlopó
Biztos, hogy van ott valami, ezért utána vetem magam, ám recsegő-ropogó hang vonja magára a figyelmem, egy Zúzó méretű kristály hullik alá, és az utolsó pillanatban sikerül elugranom alóla. Ahogy az a kevés por elül, amit a kristály a zuhanásával felkavart, egy lényt látok meg magam előtt, aki újabb kristályért nyúl. Sosem láttam még ilyet azelőtt, de veszélyesnek tűnik. Mielőtt elérné a kristályt, megpróbálom a farkam hegyét a lábába mélyeszteni, és mérget juttatni bele, azt remélve, hogy az elintézi és ledönti a lábáról, így nem fog kristályokat dobálni ránk. Ha nem sikerül és ránk támad, akkor kitérek a támadása elől, és ostorkánt használva a farkamat kicsapom a lábát maga alól.

66Kristálybarlang - Page 3 Empty Kristálybarlang on Szomb. Márc. 17, 2012 3:00 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Deadric óvatosan oson minél halkabban, de a csendet a kristályok ropogása és törése szakítja meg. Nem sokkal jobbra Deadric látóterében lévő legnagyobb kristály törik kisebb nagyobb szilánkjaira amit egy hatalmas élőlény zúzott szét. A lény két lábon áll és humanoid alakja van / a képet Zúzó és Éjlopónak írt előző posztomnál megtekintheted/. Egy átlag xenomorph a lény mellkasáig érne, de Deadric és a lény majd nem azonos méretűek. A xenomorph vár a kezdeményezéssel még, de ellenfele egy jó másfél méteres kristálydarabot tör le egy nagyobb kristályról. A lény mintha labdát tartana kezében célba veszi Deadricet és eldobja a súlyos ásványt, ami szélsebesen suhan a xenomorph képe felé.

67Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Szomb. Márc. 17, 2012 4:23 pm

Daedric

Daedric
Nekem sikerült teljes csendben maradnom, de a támadóm másképp gondolkodott, amint épp keresztül zúzta magát az egyik legnagyobb kristályon. Hatalmas ereje van az látszott rajta. Az állat hatalmas volt, bár kettőnk nagyjából egyforma méretű volt. Legalább nem hátrányból indulok. Várok, de a lény nem és egy épp általa letört kristálydarabot hajított felém. Reflexeim segítségével megkísérelem a kristálydarab kikerülését, és egyúttal ahogy oldalra ugrok megpróbálok egy kristályra felkapaszkodni, hogy fölé kerülhessek.

68Kristálybarlang - Page 3 Empty Kristálybarlang on Vas. Márc. 18, 2012 2:06 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Deadric reflexeinek köszönhetően félre ugrik és ahol az előbb még ő állt ott ér földet a hatalmas ásvány. Hamar a lefelé csüngő kristályok közül az egyikre felugrik és fentről néz le a lényre. Elengedi magát, hogy a lényre érkezzen. Zuhanása közben a lény kinyújtja hatalmas izmos karjait és elkapja Deadricet a levegőben majd le is dobja a talajra. Hatalmas pukkanással ér földet a xenomorph, de gyorsan tovább gurul mert egy hatalmas talp lép oda ahol az előbb feküdt. Egy farokcsapástól hátrébb tántorítja ellenfelét, és most már szemtől szemben néznek egymásra. Deadric nekiront ellenfelének és több méteren tolja maga előtt.
/Az első támadás joga Deadricet illeti, de utána azonnal védekeznie kell. Az azonnali kivégzés nem sikerülhet egy ilyen erős és hatalmas ellenféllel szemben./

69Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Vas. Márc. 18, 2012 4:33 pm

Daedric

Daedric
Felkapaszkodtam az egyik kristályra ami a plafonról lógott, és a lényre vetettem magam. Hatalmas ereje lehet hisz elkapott zuhanás közben és a földhöz vágott, de amint leértem máris arrébb gurultam nehogy meglephessen. Ahol az előbb feküdtem ott már egy óriási láb volt mely eltaposni igyekezett. Farkammal megzavarom és nekifeszülök, hogy fellökjem de csak eltolni tudom. Miközben tolom hátrafelé, tőrszerű farkammal a támaszkodó lába mögé nyúlok, és amilyen erősen csak tudok, a térdhajlatába metszek, remélvén, hogy ettől összeesik. Ahogy megvágom mérget is juttatok a szervezetébe, de nem tudhatom mennyi hatással van egy ekkora állatra. A koponyáját is próbálom meglékelni a második állkapcsommal.

70Kristálybarlang - Page 3 Empty Kristálybarlang on Hétf. Márc. 19, 2012 7:33 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Igazi erőpróba két hatalmas erő ütközete. A xenomorph cselét észre veszi a lény és rálép az ellenfele farkára viszont Deadric hatalmas karmos mancsa végig szántja a szörny arcát. Meglepően kevésnek számított ez a támadás annyira viszont pont elég volt, hogy a lény izmos vádlijában eltűnjök Deadric farokpengéje. Az egyből a farok után kap és ki is húzza a saját végtagjából, de amire Deadricre szegezi fájdalomtól ittas tekintetét, óriási fájdalom hasít a koponyájába. Deadric állkapcsa beszakítja a csupasz, kérges torz fejét a lénynek, aki neki csapódik egy óriási kristálynak. A xenomorph nem számít az ellenfele utolsó próbálkozására. A kristály mintha izzana ami Deadricet a tájékozásban is zavarja és a lény aurája is torzulna és mosódna. Deadric érzékei nem tiszták és vakon emlékezetből a bemért helyre veti magát, kissé meglepetten érzi a gyenge feromonokat bocsájtó ellenfelét. Két lábon a kristály előtt állva és hátranyúlva kapaszkodik bele alig van benne élet és szintén meglepett a roham láttán. Deadric csak egy pillanatig habozik amit le is győz és úgy veti magát áldozatára, hogy mögöttük a kristály darabokra törik majd újabb lyukat üt a koponyába a másik mellé. Ez már elég volt a lények.

71Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Hétf. Márc. 19, 2012 8:04 pm

Daedric

Daedric
Minimális értelem szorult eme buta lénybe de annyi esze azért volt, hogy rálépjen a farkamra megakadályozván az akciómat. Gyorsan az arcába vágok mancsommal, végighasítva a pofáját. Annyi időt nyertem ezzel a támadással, hogy farkammal átszúrjam a vádliját de a lény elég gyorsan mozgott ahhoz, hogy kihúzza a sebből a pengémet. Dühös sziszegéssel vágok a fejébe második állkapcsommal, amitől hátraesik egy lyukkal a koponyájában. Még ebben a szorult helyzetben is képes volt ellentámadásra, de ez már erőtlennek bizonyult. Esés közben az ellenfelem egy kristályra zuhan, én viszont érdekes módon, kezdem elveszteni az érzékeimet. Ezek a kristályok tökéletesen tompítják az érzékelés minden fajtáját. Ösztönből odaugrok ahol utoljára éreztem a lényt, és még ott találtam, legyengülve. Ugrásom erejétől a drágakő szilánkokra zúzódik, én pedig egy éles szisszenéssel újból meglékelem a fejét. Az érzés elmúlt ellenfelem megadta magát. Diadalittas sziszegést hallatok és otthagyom a tetemet.

/elnézést az előző hsz-emben vétett hibáért, miszerint nem próbálkozásként hanem cselekedetként írtam le tetteimet/

72Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Szer. Márc. 21, 2012 3:42 pm

Zúzó

Zúzó
Közeledünk valamihez de nem tudom mihez,ám ez a bizonytalanságunk csak egy én nagyságú kristály "érkezéseséig" tartott mert akkor kénytelenek voltunk rájönni hogy sajnos nem vagyunk egyedül:Egy jó nagy lény állt előttünk ami kristályokkal akar minket "agyonütni". Éjlopó gyorsabban támad ezért hozzá alkalmazkodok: Ameddig ő a lény lábát célozza én igyekszem a másik irányból ugyanezt tenni hogy összezavarjam az ellenfelemet. Ha Éjlopó előbb ledönti a lábáról akkor igyekszem meglékelni a lény koponyáját. Ha nem sikerül igyekszem távolabb ugorni ész onnan kitérni a kristályok elől.

73Kristálybarlang - Page 3 Empty Kristálybarlang on Szer. Márc. 21, 2012 6:44 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Deadric egyre intenzívebben érzi társai jelenlétét és rohan egyenesen, de mást is érez. Két elágazás előtt lassít az egyik kevésbé szűk a másik pedig a felszín irányába tart felfelé. A szűkebb járatot választja ami hosszan tart előre viszont sietni nem tud mérete miatt. A járat egyszer csak megszűnik és egy szakadékba torkollik a semmibe ahol már a kristályok sem adnak fényt. Talán a bolygó kezdetleges formába öltődésekor keletkezhetett. A feje felett a ,,mennyezet" talán négy, öt méter után összeszűkül majd egy számára beférhetetlen szűk rendszerben eltűnik. A túl oldal legalább nyolc méter lehet amihez viszont nem lenne elég lendülete átugrani.
/1ébként semmi gond nincs belőle ha leírod mit teszel ténylegesen hisz te vagy a játékos persze az elvek határain belül...>)/A hozzászólást Andrew Fox összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 21, 2012 6:59 pm-kor.

74Kristálybarlang - Page 3 Empty Kristálybarlang on Szer. Márc. 21, 2012 6:57 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Éjlopót a kristály tartja fel amit a lény nem dobott el hanem maga elé tartott pajzsként használva, majd Éjlopó mellé áll fedezékül Zúzó támadása elől. Éjlopó karját megragadja a tőle jóval nagyobb lény és neki taszítja Zúzónak aki éppen feléjük fordult miután a lendületét visszanyerte a támadásból. Nagyon erős és nagy ellenfelet kell legyűrnie a két xenonak. Zúzó és Éjlopó is fel ugrik a falra ami eléggé mászható két oldalról ívelten közelítik felülről ellenfelüket. A lény csak néz majd üvöltözik, próbál felmászni és ez eltereli a figyelmét egy kissé mind azon felül, hogy hol az egyik hol a másik idegent próbálja elkapni valahogy. A két xenomorph nem sokkal felé ér és a lény is kezd feléjük fordulni. Kicsit lelassulva a ,,játszadozástól".

75Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Csüt. Márc. 22, 2012 3:55 pm

Daedric

Daedric
Testvéreim feromonjai egyre erősebben érződnek, és azokat követve haladok. Egyszer csak egy elágazáshoz érek. Két járat van, a kisebbiket választom mert a másik a felszín felé tart. Haladásomat a saját, és az alagút méretei lassítják. Hirtelen véget ér az alagút egy szakadékban, aminek az alját se látni, és a kristályok sem adnak elég világosságot. Fenn észreveszek egy járatot de túl szűk nekem. A másik oldal túl messze van ahhoz, hogy átugorjak mivel nem tudok elég lendületet venni. Szemügyre veszem az üreg falait hátha át tudok mászni, vagy esetleg lemászni.....

76Kristálybarlang - Page 3 Empty Kristálybarlang on Pént. Márc. 23, 2012 6:24 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Árny és Parancsnok:
A két xenomorph egyszerre indul meg lefelé szinte alig tartva magukat érzik a veszélyt. Árny húzódik kissé és egyszer csak a föld törmelékei mögöttük robbannak ki. Egy rövid ám erőteljes zuhanás után a lyuk peremében találnak csak fogást, de sikerül. Kimásznak a ,,plafonra" majd gyorsan leereszkednek halkan ugyanis betoppanásukkor azonnal észrevették az ellenséget, aki nem vette észre az idegenek érkezését. Háttal nekik egy hozzá képest is óriás kristállyal szemben áll és bámulja.

77Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Szer. Márc. 28, 2012 11:19 am

Éjlopó

Éjlopó
Ez a lény roppant erős. Ezt meg is tapasztalom, amikor megragadja a karom és Zúzónak hajít. Gyorsan feltápászkodunk, majd a falakon, illetve a plafonon találunk "menedéket", ahova a lény már nem tud utánunk jönni. Ez úgy látszik bevált, mert bár felmászni nem tud, velünk mozog, egészen a következő falig, ahol ő is megpróbál utánunk jönn, hátha, de nem sikerül neki. Ekkor eszembe jut egy terv.
~ Az egyikőnknek itt kéne maradnia, hogy lefoglalja, a másik pedig mögé lopózhat és végezhet vele. - már csak azt kell kitalálni, hogy melyik szerep ki legyen.

78Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Pént. Márc. 30, 2012 3:56 pm

Zúzó

Zúzó
Agarhh! A tervünk sajnos nem jött be ezért fel kell menekülnünk a plafonra,ami roppant kellemetlen. Ekkor Éjlopó felvet egy ötletet amire válaszolok is: ~Én túl lassú vagyok ezért nekem kéne lefoglalnom mit gondolsz?~Egyébként szerintem ez a legjobb megoldás már ha Éjlopó beleegyezik ami azért igen valószínű mert ez így logikus. Mondjuk szerintem ő is valami hasonlóra gondolhat mert hát mégis ő az okosabb!

79Kristálybarlang - Page 3 Empty Kristálybarlang on Pént. Márc. 30, 2012 7:08 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Zúzó ráförmed az óriásra és elindul Éjlopó jobbján amit a lény figyelme követ. Éjlopó lejjebb ereszkedik majd a hegyes pengét a farka végén ellenségük oldalába döfi amit egy hatalmas üvöltés követ, majd ezután megragadja Éjlopó farkát. Zúzó lecsapó támadása azonban megakadályozza, hogy a lény támadhasson. A szörny felett nagy lendületet vett a ,,plafonról" és elrugaszkodott. A lény kezéből kicsúszott a ,,mozgó lándzsa" és a földön fekszik miközben Zúzó tépi a mellkasát. Éjlopó sem tétlenkedik azonnal a pár méterre lévő harcba csatlakozik. Ám mire Zúzó mellé érhetne Zúzó pont akkor kerül le a szörnyről annak taszításától. Éjlopótól viszont nem tud felkecmeregni...

80Kristálybarlang - Page 3 Empty Kristálybarlang on Pént. Márc. 30, 2012 8:43 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Deadric felkapaszkodik és annyira közel merészkedik a szűk járathoz amennyire csak tud. Szorítása alatt kődarabok zuhannak a mélybe és a másik oldalon lévő lyuk felett van kb. három méter magasban. Egy nagy neki rugaszkodással elengedi az addigi kapaszkodóját és a lyuk peremén talál fogást, ami súlya alatt berepedezik. Nagy nehezen felhúzza magát és a járatba benyúló kristályokat letördelve siet a társai irányába.

81Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Szomb. Márc. 31, 2012 6:18 pm

Daedric

Daedric
A fal anyaga elég erősnek bizonyul hogy megtartsa a súlyom, ezért elindulok a járat felé. Amikor fölé érek elrúgom magam, és az alagút szélén találok fogást. Nehezen berángatom magam a járatba utat törve a kristályok között és társaim feromonja után indulok.

82Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Szer. Ápr. 04, 2012 12:44 am

Éjlopó

Éjlopó
A lény sokkal erősebb, mint gondoltuk. Végül a tervem annyiban módosul, hogy Zúzó foglalja le, én pedig mögé lopakodom, és a farkam végét sikerül is az oldalába mélyesztenem, amit ezután elkap, de a támadást már Zúzó megakadályozza. A lény a hátára esik, és Zúzó neki is áll, hogy feltépje a mellkasát, és én is csatalkozom hozzájuk. Megpróbálom lefogni a lény fejét, vagy vállait, majd a farkammal folyamatosan a nyakát és a fejét célzom, hogy leszúrhassam, emellett pedig az állkapcsommal megpróbálom leszedni a fejét.

83Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Hétf. Ápr. 23, 2012 3:37 pm

Halál

Halál
//Na jó! én most teljesen össze vagyok keveredve! Ki hová tartozik és milyen kalandon van éppen?!//

84Kristálybarlang - Page 3 Empty Kristálybarlang on Vas. Május 06, 2012 1:18 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
No xenok a küldetést bekék fejezni nem?

85Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Hétf. Május 07, 2012 8:05 pm

Daedric

Daedric
Nem lenne rossz.

86Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Kedd Május 08, 2012 6:23 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Erre hárman írhattok+ Zúzó és Éjlopó pls. az előzőhöz is thx:)
Deadric körül egyre szélesedik a járat. Beérve egy csarnokba hatalmas kristályok vannak, mindenféle szögben lógnak a mennyezetről és törnek fel a talajból, két társa Éjlopó és Zúzó a közepén tépnek egy óriást, amihez volt már szerencséje Deadricnek. Két testvére fölénybe került ám ellenségük nagyon erős. Deadric mielőtt odaérhetne egy addig nem is észlelt járatból két másik is kilép a csarnokba. Nem vették még észre a rohamozó Deadricet, mert társuk felé igyekeznek, hogy a két xenot lecsapják. Izmos karjaikat felemelve bömbölnek miközben az egyik tovább nyúl és kiszakít egy, egy méter átmérőjű színtiszta kristályt.

87Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Szer. Május 09, 2012 12:05 pm

Daedric

Daedric
A járat kezd kiszélesedni ahogy haladok előre, és ez megkönnyíti mozgásom. Beérek egy csarnokba ahol még hatalmasabb drágakövek vannak mint eddig bárhol. Testvéreimet látom amint egy olyan hatalmas állattal küzdenek, mint amivel már nekem is volt dolgom. Vereség lesz a lény sorsa bár hatalmas ereje van, és nem adja fel. Mielőtt odaérhetnék segíteni "meglátom", hogy két másik állat tart feléjük egy alagútból amit eddig nem érzékeltem. Nem vettek észre azt tudom, hisz hatalmas lendülettel tartanak társuk és testvéreim felé. Megpróbálok a kristályokon megkapaszkodva a plafonra mászni, és hangtalanul feléjük közelíteni. Meg kéne akadályoznom, hogy elérjék a harcolókat. "Kinézek" magamnak egy nagyobb méretű sziklát és leszakítani próbálom úgy, hogy az lehetőleg vagy elébük, vagy rájuk zuhanjon.

88Kristálybarlang - Page 3 Empty Kristálybarlang on Csüt. Május 10, 2012 5:57 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
A segítségre siető óriások közül aki a kristályt tartja a kezében észreveszi Deadricet, aki nem volt elég óvatos mászás közben. A kristállyal becélozza és olyan gyorsasággal hajítja a xenomorph felé, hogy az képtelen a kitérésre. Deadric visszakerül a talajra és a két óriás immár felé indítja a rohamot. Zúzó és Éjlopó eközben lerepülnek több sebből vérző áldozatukról és mind kettőt a ,,csarnok" fala fogja meg. Ezek után Deadricnek a saját gondjára kell ügyelnie. Egyet elintézett most kettő jön. Az első csapás elől könnyedén elhajol a xenomorph ám rögtön egy hatalmas talp nyomását érzi az oldalán. A rúgás ereje több méteren taszítja Deadricet majd ő indít támadást. Hamar az egyik előtt terem és vár amíg újra lecsapna az. Türelme sikert hoz. Ismét jó reflexeire hagyatkozva elhajol, de úgy, hogy takarásba legyen a másik támadója elől. Aki az ütést mérte volna az most egy óriási karom nyomot tudhat magán. A xenomorph végig szántotta az egész oldalát a lénynek aki kicsit meghátrálva visszahúzódik társa mögé.
/Kérlek írj le egy cselt részletesen, hogy intézed el az egyiket. Használd ki az ő nagyságukat is ne csak a tiéd, de 1ébként teljesen rád bízom. A második nehezebb lesz:)/

89Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Szomb. Nov. 03, 2012 2:23 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
No akkor. A kristálybarlang folytatása készen áll csak kérném a résztvevő xenomorphokat, hogy itt jelentkezzenek és folytatom.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

90Kristálybarlang - Page 3 Empty Re: Kristálybarlang on Szomb. Nov. 03, 2012 5:13 pm

Éjlopó

Éjlopó
//Bocsi, az előbb rossz felhasználó volt. Nos akkor még egyszer: szóval én jönnék//

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [3 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.