Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Perzselő vadászat - Page 3 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Perzselő vadászat - Page 3 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Perzselő vadászat - Page 3 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Perzselő vadászat - Page 3 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Perzselő vadászat - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Perzselő vadászat - Page 3 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Perzselő vadászat - Page 3 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Perzselő vadászat - Page 3 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Perzselő vadászat - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Perzselő vadászat - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Perzselő vadászat

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Üzenet [3 / 5 oldal]

61Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Csüt. Nov. 08, 2012 8:48 pm

Heca'thei

Heca'thei
Az első kedvező alkalomnál Bar'kha felugrik az egyik járműre és én is követem. Reménykedünk benne hogy az androidok nem vettek észre és csupán egy huppanónak vélték.
A távolban egy oázis kezd feltűnni. Közben én is készülök a következő lépésre. Vállövegem készenlétben van, amint úgy látjuk a dolgot támadunk. M'ber trófea a Xenomorph feje mellé másra sem vágyok... Viszont csak az egyikre pályázhatok. Hallom ahogy Bar'kha egy mély levegővételt tesz. talán ő is ezen gondolkodik. Megmentette az életem úgy érzem tartozok neki azzal hogy övé legyen a "tiszt".

62Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Pént. Nov. 09, 2012 7:14 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Vash:
Vash-nak a fákról leugorva sikerül a sűrűben maradnia. Álcázóját minduntalan próbálja aktiválni és a mostani próbálkozással összejön neki. A tisztás szélén álló a sűrűbe vizslat, ami három méterre lehet tőle. A kocsiban lévő rádióból folyamatosan a statikus zörej hallható. Hirtelen a távolból gépkocsik zaja tör be a természet hangjaiba. Minden szintetikus a porfelhőt figyeli ami nem lehet messzebb fél kiló méternél. A tisztáson álló android megindul Vash irányába a tisztás szélén. Hol az utat hol pedig az unalmas dzsungelt figyelve.

Heca'thei és Bar'kha:
A vadászok kezdik megszokni az utazás viszontagságát. Berogyasztva elég egyensúlyt nyernek maguknak a talpon maradáshoz. Pár vészesebb kanyar után 'mberi beszéd hallatszik ki rádión keresztül, de választ nem vél felfedezni se Heca'thei se Bar'kha. Egy idő után az út teljesen szűkülni kezd és leejteni. Helyzetüket a benyúló ágak tehetik kockázatossá. A nagyobbak fejmagasságban futnak. Elől a dzsip lassítani kezd mielőtt rámennének a leejtőre. A vadászok egy kis völgyi tisztást látnak a távolból és egy járműnek tűnő dolgot. Már amennyire nézelődhetnek, mert az esetek többségénél azonban betakarják a fák lombjai a panorámát.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

63Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Vas. Nov. 11, 2012 4:58 pm

Vash

Vash
Végre működik az álcázóm!- gondoltam magamba örömmel, mert így könnyebb dolgom lessz. Vártam hogy az android egyre közelebb jöjjön felém, majd lecsapjak. Ahogy jött egyszer csak a távolból kocsi zaja törte meg a természet hangjait. Erre a gép is felfigyelt, és ezt a figyelmetlenséget kihasználva iktattam ki: pengéimmel elválasztottam a fejét a testétől. Trófeaként elviszem magammal. Naggyából fél kilóméterre lehet tőlem az a gép ami megtörte a csendet. A kocsinál lévő gépet könnyen tudom likvidálni: a lándzsámat fogom használni.

64Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Hétf. Nov. 12, 2012 8:13 am

Bar'kha

Bar'kha
Bar'kha megszokta az örökös zötykölődést, csak a lejtő és a kinyúló, veszélyes ágak akadályozták meg a teljes nyugalomban. És persze az a beszédfoszlány, amit elcsípett a kocsiból. Teste megfeszült és görcsösen markolta a lánzdáját. Nagy erőfeszítésbe került, hogy az izmát, amely kiugratja a pengéjét, ne rándítsa meg.
Szerencsére nem történt semmi, így megnyugodhatott, ujjai elernyedtek a bakuubján és a karját is újra egyensúlyozásra használta.
Egy villanást látott és odakapta a fejét. Egy aprócska tisztást vélt felfedezni lent a völgyben, de csak egy pillanatra, mert a fák eltakarták a kilátást.
Kicsit megrázta a fejét, tincsei lustán meglebbentek a feje körül.
- Talán ott majd megállnak ezek a járművek- mondta suttogva társának. - Készülj!

http://www.aludus.qwqw.hu

65Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Csüt. Nov. 15, 2012 4:11 pm

Heca'thei

Heca'thei
Idegesítő az állandó zötykölődés ráadásul egy-egy ág is akadályoz a teljes nyugalomban. Sok minden végigfut az eszemben. A távolban egy kis tisztás tűnik fel egy pillanatra ahogy avölgy felé haladunk. Bar'kha suttogva mond pár szót amiből hirtelen alig értek valamit a járművek zúgása miatt. Készülnünk kell...

66Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Vas. Nov. 18, 2012 11:29 am

Andrew Fox

Andrew Fox
Vash:
Vash berántja a testet a sűrűbe, de az androidok egyike megindul egyenesen Vash felé. A tisztás szélén már látszik amint egy dzsip és utána három kamion tűnik fel. Hamar megállnak és a kamionok hátuljából nyolc-nyolc mesterséges pattan ki. A dzsipből a rangidős tiszt nem száll ki, és nagyon jól teszi. A csapatot miközben az irányt lövik be megzavarják az idegenek. Egy pillanat alatt elszabadul a pokol, de Vash számára is. Oldalra pillantva két fekete árnyékot lát elsuhanni a fák között. A tisztáson lévő droidokat lekötik az idegenek.

Heca'thei, Bar'kha:
Az út eléggé lejt ezért nem nagy sebességgel halad a konvoj. A völgybe leérve egy hosszan elterülő nyílt terepre kanyarodnak. -Értem az észak keleti részen van a csapás. Ott kitudunk jutni az oázisból. Statikus zaj a rádióból és valami más. Egy ember megfagyott halálüvöltése. -Mi történt válaszoljon. A két vadász már előre látta, hogy egy nagyobb sav vérű raj tört be a sűrűből. A gépek teteje egyenlőre biztonságos helynek nyilvánulnak. A harc a földön van és az androidok szemmel láthatólag jól helyt állnak. A xenomorphok a fákról ugrálva és a bokrokból bevetődve törnek előre. Egy négyes raj oldalról próbálkozik és több mint valószínű, hogy észrevennék a két vadászt, de nyílt harcban könnyen két tűz közé kerülhetnek. A tisztáson gladiátorok módján viselkednek az ellenfelek a harc még igazán ki sem bontakozott ezt egy jól erősebb kemény húsú távoli hangja támasztja alá. Dobogásának hangossága jelzi közeledtét. Ágak törnek le helyükről ahogy megadják magukat az éjfekete páncélzatnak, ez a királynő egyik testőre egy praetorian ami hamarosan ideér.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

67Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Hétf. Nov. 19, 2012 12:08 pm

Vash

Vash
Vash berántja a testet a sűrűbe, de az androidok egyike megindul egyenesen felé.
A francba, ennek lehet nem lessz jó vége-gondolja magában Vash.
Gyorsan aktiválja pengéit, és ismét csak vár. Hirtelen két fekete árnyékot lát meg elsuhanni a fák között.
Mi a fene? Remélem csak pár helyi állat, nem pedig démonok!-gondolja magában Vash.
De hogy biztosra menjen folyamatosan figyel már minden irányba, nemcsak a droidra.
A droid egyre közelebb ér hozzá. Várja a megfelelő alkalmat hogy lecsapjon.

68Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Kedd Nov. 20, 2012 6:58 pm

Bar'kha

Bar'kha
Bar'kha egész teste megrándult, és ez elég volt ahhoz, hogy pengéi kiugorjanak. Hirtelen és hangosan jött az emberi beszéd, majd a szintén emberi üvöltés. Bar'kha hamarosan megtudta, mi az oka.
A keményhúsúak egy raja támadta az androidokat. Az ágak nagy reccsenéssel törnek le, sisteregve marja a sav a földet, a keményhúsúak üvöltenek, fegyverek ropognak.
Bar'kha úgy látja, egyelőre még biztonságban vannak. De ez hátráltathatja a küldetést és a bomba időzítője ketyeg.
- Van itt egy bomba, a Vezér indította be. Azért nem szóltam, mert úgy gondoltam, az időnkkel okosan tudunk gazdálkodni, de ezek a dögök és az andr'oid'ok megnehezítik a dolgunkat. - mondta nagy komolyan és a maszkon keresztül a nőstényre nézett, valami reakciót várva. Persze azt nem akarta, hogy a másik vadász idegességében pofon vágja, de valami válaszban reménykedett

http://www.aludus.qwqw.hu

69Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Pént. Nov. 23, 2012 5:12 pm

Heca'thei

Heca'thei
Fémes hang töri meg a csendet amit Bar'kha karjáról kiugró pengék okoznak majd hírtelen emberi beszéd hallatszik... egy üvöltés... majd kemény húsúak egy csoportja tör rá az androidokra. Fegyverropogás veszi kezdetét. A jármű teteje egyenlőre biztonságot nyújt de már nem sokáig a távolból dobogás hallatszik és ágak recsegnek. "Rossz előjel" fut végig bennem a gondolat ekkor Bar'kha megszólal: Van itt egy bomba, a Vezér indította be. Azért nem szóltam, mert úgy gondoltam, az időnkkel okosan tudunk gazdálkodni, de ezek a dögök és az andr'oid'ok megnehezítik a dolgunkat. a maszkon keresztül is érezhető hogy ő is tart a dolgoktól, az idő ketyeg.
A kemény húsúak lefoglalják az androidokat és az m'ber trófea megéri a kockázatot... Viszont gyorsan kell cselekednünk... csúszik ki a számon majd a váll ágyúm és karfegyverem élesítem, leugrok a jármű tetejéről és Bar'kha-ra várok közben eszeveszettül keresem a két puha húsút.
Ha végeztünk velük utána mehetünk és ha csak lehet maradjunk egymás közelében
Belül érzem a kockázatot és zavar a távolból érkező dübögés de a vadászat élménye, a felpezsdülő vér az ereimben arra sarkal hogy ne halasszam el a lehetőséget. Elindulunk...

70Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Pént. Nov. 23, 2012 6:17 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Vash:
Vash várakozását egy kemény húsú zavarja meg. A katona aki közelít pár xenomorphal van lekötve, azonban, ha Vash lőne a katona egyből észrevenné és kellemetlenül is alakulna a helyzet. A démon Vash köré csavarodik és karmaival csapkod Vash előtt. Mikor Vash támadna a bestia okosan hátrál és próbál minél több helyet teremteni maga és Vash között. Vagy inkább elcsalni?
Heca'thei és Bar'kha:
Az emberi trófeák után kutatva egy kisebb harcoló csoport állja a vadászok útját. Egy hatalmas ugrással a kereszt tüzet elkerülik és szerencséjükre egyik fél sem figyelt fel rájuk. A tisztás legszélén vélik felfedezni a dzsipet amit a két ember és két android véd. A xenomorphok különbséget tudnak tenni az élők és mesterségesek között, ezért is az élőkre támadnak elsősorban. Elég nehéz dolga lesz a két vadásznak ha meg akarják kaparintani a trófeákat. A rohamozó falkában hét kemény húsú van és rátörni készülnek az emberekre.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

71Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Hétf. Nov. 26, 2012 3:04 pm

Vash

Vash
Vash egyre csak várta hogy a gép közelebb érjen. Ám egyszer csak egy sav vérű támadt rá így nem tudott tovább a gépre figyelni, de szerencséjére őt is megtámadták.
A fenébe! Ha lövök felfedem magam, a közeli támadásokat meg kikerüli ez a nyomorult sav vérű!- gondolta magában Vash miközben a megoldást kereste problémájára.
Tudja hogy már csak kevés lehetősége van: pengéi és a lándzsa.
Elővette gyorsan lándzsáját, és várta ellenfele újabb támadási próbálkozását, hogy lándzsájával átszúrja fejét.

72Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Szer. Nov. 28, 2012 9:39 pm

Heca'thei

Heca'thei
Hamar észreveszem a két m'beri lényt akiket egy-egy droid véd a rájuk rontó kemény húsúaktól. Egy pillanatra tétován gondolkozok a következő lépésen amikor mellettem suhan el Bar'kha Bakuub-ja. Hangos visító hang hallatszik, savas vér szaga csapja meg az orromat de valami más is...
A váll lövegemmel bemérem az egyik androidot aki épp tüzelni kezd Bar'kha irányába. Robbanás szerűen tör elő a fény nyaláb a lövegemből és egyenesen a célpont felé tart. Karomat megfeszítem, karpengéim elő ugranak és hirtelen mozdulattal indulok meg a 2 "trófea" irányába.A hozzászólást Heca'thei összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 02, 2012 7:07 pm-kor.

73Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Pént. Nov. 30, 2012 5:55 am

Andrew Fox

Andrew Fox
// A lényeg h leszeditek a két droidot és utána távharcot kezdtek az idegenekkel miközben az emberekre mentek... szted a két ember az energiagömböket amiket kilőtök nem veszik észre és csak vaktában lőnek? Sztem nem. Az óra ketyegését meg bízd ide lesz idő mindenre pont mint a béna akciófilmekbe nyugi. Jah kérném normálisan kijavítani a hsz-ed Heca így nem elfogadható, és még Bar'kha kommentjét is megvárjuk. Ha nem javítod sp levonás csak h képben legyél...//


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

74Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Vas. Dec. 02, 2012 3:50 pm

Bar'kha

Bar'kha
Bar'kha érezte, hogy az izgatottságtól párologtatni kezdi a teste a pézsmaszagot. Meg is feledkezett a két 'mberről, de a nősténynek vágott az esze, mindkettejük szerencséjére. Bar'kha akaratlanul is elmosolyodott magában, ahogy leszökkent a nőstény után a járműről. Elgondolkozott rajta, mennyivel többet kellett szenvednie ahhoz, hogy Őt is vadásznak tekintsék, meg egyáltalán, hogy a jelet megkapja. Hirtelen a yautja mélységes tiszteletet érzett társnője iránt. Az is megfordult a fejében, hogy megpróbálja rávenni a párzásra. De ennek nem most volt itt az ideje.
Nagy ugrásokkal beérte Heca'theit és tartotta a tempót. Kerülgette a lába elé zuhanó hullákat, amíg meg nem pillantotta zsákmányaikat. Két android védte őket, ráadásul egy csapat keményhúsú száguldott feléjük. Bar'kha dühödten felmordult, és bakuubját előrántva, irdatlan erővel elhajította, az egyik android irányába, majd pengéjét felemelve, cikázni kezdett, ide-oda szökkent, hogy a másik android ne találhassa el. Ahogy elhaladt az egyik keményhúsú mellett, az utána kapott, ezért Bar'kha lefékezett, majd megpördült és a pegnébe szaladó keményhúsút átlendítette a feje fölött, majd levágta a földre.
Ez feltüzelte, az adrenalin és a saját szaga eufórikus állapotba hozta.
Mi vagyunk a legtökéletesebb, akik valaha léteztek...- gondolta büszkén, ahogy odébbugrott a másik android támadása elöl.

//Most így nem tudom, hogyan folytassam, hagyni akarom Heca'theit is érvényesülni, úgyhogy most Andrewra bízom a dolgot//

http://www.aludus.qwqw.hu

75Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Hétf. Dec. 03, 2012 10:44 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Vash:
A démon olyan gyorsan csapott karmaival, hogy Vash-nak ideje alig maradt a kitérésre. Bakuub-ja után próbál nyúlni ám leengedett keze miatt kap egy csapást egyenesen a maszkjára. A négy karom nyom szép íves csíkot hagy maga után és az ütés erejétől Vash maszkja majd nem lerepül. Hanyatt esik a talajon ám a földön gurulva egy gyors pillanatban sikerül lelassítania magát, majd fegyvere után nyúlni amit most már maga elé, védekező állásban tart. A démon eközben már megindul felé és egy kiálló szikladarabról elrugaszkodva próbálja leteríteni Vash-t aki viszont egyenesen átdöfi a fekete kitines testen a lándzsát, de figyelme nem lankadhat mert mögötte halk sziszegések terítik meg a teret.

Heca'thei és Bar'kha:
A vadászok amint támadásba lendülnek egymást követően, mint ha előre kiszámított lépésben haladnának. Bar'kha azonnal Bakuub-ját használja majd rohan is tovább célja felé. Az erő amivel elhajította a gyilkos fegyvert odaszögezte az egyik androidot az előtte álló fához. Az idegenek mit sem törődve vele rohanták a tisztás szélét. Bark'ha útját keresztezi egy sav vérű is amit lendületének köszönhetően sikerül egy jól kiszámított mozdulattal elintéznie. A másik android észleli az eseményt és a közeledő veszélyforrásra céloz, de ideje már nincs a lövés leadására. Heca'thei társát kiválóan fedezi. A plazma fénye csak pár másodpercig tart és aztán telibe kapja a ,,műember-t". A forró olvadt anyagból kap az egyik 'mber is és hangosan felordítva megfordul. A szeme elkerekedik mikor meglátja a két vadászt ahogy közelednek prédájuk felé. Az ember a még tüzelő vállát csapkodja és egyre erőteljesebben ordít és csak ez után kapja fel fegyverét, de késő. Heca'thei pengéi ahogy beleszúródnak a testbe egyben le is tiporja a talajra. Az ember társa oldalra néz és meglátja a nőstényt, de felfogni ő sem tudja a dolgot. Bar'kha talán egy másodperccel később hátulról nyársalja fel a 'mbert. A trófeáktól hamar megszabadulnak és még Heca'thei le is ad pár lövést a váll lövegéből a még bemerészkedni vágyókra. Visszajutva a tisztás belsejébe azt látják, hogy az androidok már csak egy nyolc fős csoportja állja a sarat, de az kitartani látszik. Az idegenek száma megcsappant valamiért. Nem messze tőlük a tisztás másik szélén a fák között Heca'thei és Bar'kha meglát még valamit. Egy Yautja ép, hogy feltud venni egy védekező állást, ami szerencsére sikerül és így elintézi a démont ami egyenesen a halálba szalad. A vadász megúszta vagy nem? Mögötte legalább tíz démon közeledik a fákon ugrálva.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

76Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Kedd Dec. 04, 2012 9:06 am

Vash

Vash
Vashnak nem volt könnyű dolga, kis híján oda lett a küzdelembe. Csak épphogy készülne örülni újabb győzelmének mikor sziszegéseket kezd hallani maga mögül.
-Nagyszerű! Nem elég hogy egyedül vagyok, de lehet hogy jelentős démonnal kell megküzdenem! De én pont így szeretem!-gondolta magában Vash, majd aktiválta lövegeit, hogy felkészüljön akár a leg rosszabbra is.
Majd hirtelen eszébe jut hogy most nem csak ő van a démonok ellen, hanem a droidok is.
-Lehet hogy nem szövetségesek, de legalább nem nekem kell minden szörnyet megölnöm!- gondolta magában, miközben vissza felé tartott, a droidok irányában.
Elméét gondolatok, ötletek szállják meg : vajon társa él-e még, a droidokat hogyan tudná kihasználni.

77Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Kedd Dec. 04, 2012 2:31 pm

Heca'thei

Heca'thei
Sikeresnek mondható támadás után a két droidot hamar kiiktattuk és az M'bereknek sem volt túl sok idejük a reagálásra. Csupán a két trófeának szánt fej vérbe dermedt tekintete árulkodik a hirtelen halálról. Még pár lövést leadok a közeledő idegenekre majd tovább állunk.
Visszajutva a tisztás belsejében az androidok már csak nyolc fős csapata állja sarat. A szemem sarkából feltűnik valami. A tisztás túloldalán egy számomra ismeretlen Yaut'ja épp egy idegennel végez de még vagy tíz másik közeledik felé a fákon ugrálva.
Bar'kha felé intek aki szintén észlelte a dolgot. Az androidokat kijátszva indulunk a jövevény segítségére, közben az alkari panelemen lévő Kommunikátorhoz nyúlok... Kitartás jövünk csúszik ki a számon miközben rohamos léptekkel közeledünk. Lőfegyver használata nem lenne szerencsés ennyi droid közelében, fut végi az agyamban s már a kinyitott Baakubal ugrok fel a számomra legközelebbi idegen irányába.

78Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Szer. Dec. 05, 2012 9:02 pm

Bar'kha

Bar'kha
Heca'thei segítségével Bar'kha végbe vihette a halálos döfést. Érezte, ahogy pengéje alatt kettétörnek a bordák és a húst úgy szeli, mintha vajból lenne, a penge pedig lenne az a bizonyos forró kés. Bakuubját kikapja az andriod rángatózó testéből, majd a 'mbert is megfosztja trófeájától.
Diadalmasan felmordul, de nincs ideje gondolkodni. Sisakjával ráközelít a yautjára, aki bajba került nem messze tőlük, és nagyot dobban a szíve.
- Pauk! A társam! Nem fúlt vízbe! - kiált fel egyszerre örömmel és féltéssel, ahogy látja a felé száguldó keményhúsúakat. Rohanni kezd teljes erőből, hogy a csapdába esett yautja segítségére siessen. Megpörgeti kezében a lándzsát és lesújt egy idegenre, aki éppen mellette volt, majd egy másikat a pengéjével szed le.
- Hát nem ragadott el téged a Fekete Harcos! Látom, makacs vagy a halálhoz - kiáltotta Vashnak már messziről, miközben egy újabb lényt vett célba a bakuubbal.

http://www.aludus.qwqw.hu

79Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Szomb. Dec. 08, 2012 12:06 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Vash-nak a visszavonulás nem okoz nagyobb gondot. Maga mögött még hallja a lövéseket a démonok sikolyaival vegyítve és ettől magabiztosabb lett. Az első két szörny akik kiugranak a bokrok közül ugyan azzal a lendülettel rohannak Vash irányába. A Yautja könnyedén leszedi sorjában mind kettőt és még ideje is van bemérni a következő célját, de tüzelni már nem tud. Dejavu-ként hat az érzés Vash-nak. Egy üregből két fekete kar ragadja meg Vash lábait és lehúzza magával, ami nem is üreg ha nem egy föld alatti járat. Vash zuhanás közben megtapossa ellenfelét, de az a talajra kerülve farkával lecsapja magáról a vadászt és most szemtől szembe kell megküzdeniük a kis járatban. /Ha a váll löveget használnád nem tudod az időhiány miatt mivel nem töltene be akkora energia mennyiséget amivel kárt tehetnél benne./ Eközben Heca'thei és Bar'kha már a tisztás széléhez értek mikor Vash-t a föld elnyeli. Belépve a fák közé nem tudják azonnal követni mert megzavarja őket egy újabb hullám. Szerencsére mind ketten észreveszik, hogy a körülöttük lévő magas fákról is ereszkednek le a démonok. A közelieket hamar elintézik akik ernyedten hullanak le. Heca'thei és Bar'kha mint ha mindig is ezt csinálnák mindig egy lépéssel a támadók előtt voltak és ügyesen cselekedtek. Azonban mikor mind ketten feltekintenek és meglátják ami előttük van tudják, hogy Vash után kell menniük. Három Praetorian, de talán az átlagtól is gigászibbak és körülöttük legalább két tucat drone. A fészek nem lehet messze ha itt vannak a testőrök bár ez gyanítható.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

80Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Szomb. Dec. 08, 2012 9:22 pm

Vash

Vash
Vash jól halad, és a démonok sikolyaitól egyre magabiztosabb. A két démon akit a bokorból támadt rá, villám gyorsan meg is lettek semmisítve. Folytatja útját, majd hirtelen démon kezek ragadják meg lábait és lerántják. Vash számára ez fájdalmas emlékeket idéz fel benne pár pillanatra. A démon mely lerántotta most szemtől szembe van a Yautjának.
Tudja hogy lövegei ebben a pillanatban nem érnek sokat, így gyorsan aktiválja pengéit.

81Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Pént. Dec. 14, 2012 6:23 pm

Bar'kha

Bar'kha
//Mivel egy ideje nem jött új reag, ezért kérdem, hogy Heca'thei jön, vagy én. Én úgy hiszem, Heca'thei, mert a sorrend alapján rá következtetek.//

http://www.aludus.qwqw.hu

82Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Pént. Dec. 14, 2012 6:51 pm

Heca'thei

Heca'thei
//én meg terád várok Very Happy te vagy a vez...
...na hát az azért nem, mondjuk úgy hogy te teszed meg az első lépéseket az akció során//

83Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Pént. Dec. 14, 2012 7:17 pm

Heca'thei

Heca'thei
A tisztás széléhez érünk ahol Vash-t elragadja valami majd lerántja a föld alá valamilyen üregbe. Újabb csapat kemény húsú érkezik amelyet Bar'kha-val könnyedén elintézünk. Amikor feltekintünk viszont egyértelművé válik hogy Vash után kell mennünk. Három gigászi Praetorian és egy újabb csapat Drone közeledik. Az üregbe ugrok s két lábbal előre csúszok lefelé az ismeretlenbe...

84Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Pént. Dec. 14, 2012 10:16 pm

Bar'kha

Bar'kha
//Höhö, most lebuktál. De mindegy, ki a vezér a játékban, a sorrend mindig ugyanaz. Erre please figyelj, mert majdnem egy hétig nem történt emiatt semmi//

Bar'kha dühödten felmordul, mikor első társa, Vash, eltűnik egy üregben. Félelmetes gyorsasággal kaszabolja a körülötte lévő dögöket. Az egyiknek a torkát célozza meg, a másiknak a mellkasát, és nem gondolkozik, hagyja, hogy a teste tegye a dolgát: harcoljon a préda ellen.
Heca'thei-jel végeztek azzal a hordával, amelyik lerohanta Vash-t, de Bar'kha furcsa hangokra lesz figyelmes, és ösztönösen felkapja a fejét. Akaratlanul és elszörnyedt morgás tör fel torkából, mikor látja, hogy dolgozók hada ereszkedik le a fák koronájából, nyomukban a királynő testőreivel.
~ Közel lehet a fészek, ha ennyi dolgozó jött minket támadni, ráadásul ezek is itt vannak...és sietnünk is kell... - gondolta, szemöldökét ráncolva.
Fejét most Heca'thei felé kapja, de csak annak hűlt helyét látja, mert a nőstény már el is tűnt az üregben. Bar'kha, mint a villám, utánavetődik, és őt is elnyeli az üreg feketén, félelmetesen tátongó szája...A hozzászólást Bar'kha összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 17, 2012 7:55 pm-kor.

http://www.aludus.qwqw.hu

85Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Szomb. Dec. 15, 2012 10:19 am

Heca'thei

Heca'thei
///minden nap fent vagyok akkor meg haladjunk a sztorival///

86Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Szomb. Dec. 15, 2012 4:56 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
/Mindenkinek és a sorrend: én utána ti hárman tök mindegy ki-ki után kivéve, ha párbeszéd lenne./
Heca'thei és Bar'kha még ugrás előtt megtisztította magának a terepet. Vash alkari paneljéből még zuhanás közben kilökődnek a pengék és földet érésnél a pengék a padlóhoz szegezik a hosszúkás fejet. Két dobbanásra fordul meg maga körül Vash, de hamar nyugtázza, hogy társai ugrottak le hozzá. A járat csak egyfelé vezet. Hamar elindul a három vadász egymás után elől Bar'kha mögötte Vash és leghátul Heca'thei. Egy idő után a járat üreggé tágul és benne temérdek tetem vagy megcsonkított testrész hever. A látvány elég groteszk képet nyújt még a Yautják számára is és a rothadó szag meleg és édeskésen terjeng. Egyszerre figyelnek fel több kaparó hangra miközben elindulnak az üregen át tovább egyenesen. A hangforrásának már látótávban kéne lennie, a vadászok léptei egyre lassulnak és inkább figyelnek.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

87Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Szomb. Dec. 15, 2012 5:32 pm

Bar'kha

Bar'kha
//Aha, és mi van, ha pont egyszerre írunk mind a hárman utánad, véletlenül? Szerintem akkor maradjon ez: Andrew, Vash, Heca'thei és én, és így legközelebb nem lesz ilyen.//

http://www.aludus.qwqw.hu

88Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Csüt. Dec. 20, 2012 6:30 pm

Vash

Vash
Vash örül hogy társait újra láthatja, most nem kell egyedül folytatnia útját.
De nincs idő most öröm teli pillanatokra. Folytatják már együtt meg kezdett útjukat.
Egy idő után a járat üreggé tágul és benne temérdek tetem vagy megcsonkított testrész hever.
A látvány egy pillanatra elborzasztja Vash-t: mindenhol tetemek és megcsonkított testrészek.
Mintha valamiféle brutális mészárlás helyszíne lenne ez az üreg. Vash-t csak az vígasztalja hogy nem egyedül tárulkozik elé a látvány.//Bocsi a késést, e-mailbe szoktam kapni ha vmi van, de baszott jelezni -.-' //

89Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Hétf. Dec. 24, 2012 12:06 pm

Heca'thei

Heca'thei
Végigcsúszok az ismeretlen járatban majd nagyot huppanok a földön, Bar'kha halottnak hitt társa tekint felém, ekkor még egy huppanás hallatszik, Bar'kha is megérkezett...
Előttünk csak egy járat látható, hamar elindulunk. Előttem a két vadász majd én zárom a sort.
A járta hamarosan egy üreggé tágul ki számtalan megcsonkított holttest hever a földön, rothadó terjeng a meleg levegőben. Több kaparó hang hallatszik miközben tovább indulunk az üregen át egyenesen. A hangforrásnak már látótávban kellene lennie. Lépteink lelassulnak, érzem ahogy a verejték végigfolyik a testemen. A maszkom látásmódján állítok hátha kiszúrok valamit...
/// bocsi a késésért csak nem tudom mi volt, se pm-et se új h.sz.-t nem tudtam írni vagy két napig, most meg készülődök az ünnepre. Boldog karácsonyt mindenkinek!!!///

90Perzselő vadászat - Page 3 Empty Re: Perzselő vadászat on Hétf. Dec. 24, 2012 5:09 pm

Bar'kha

Bar'kha
Leszámítva, hogy a pengéje majdnem beleállt Heca'thei tomporába, Bar'khával nem történt semmi különös a földetérésnél. Felpattant és gyorsan körülnézett. Egyértelműen egy fészekben találta magát, csak még nem látta.
A csapat élére állt, és megindult a járatban. Hamarosan a mennyezet egyre tágult, és keményhúsúaktól jövő jellegzetes hangokat lehetett hallani. Bar'kha xenomorph látásra kapcsolta a sisakját és lasított léptein, figyelmesen nézegette a plafont és fülelt.
Bakuubja készenlétben állt, ahogy a pengéi is.
- Ne szakadjatok el tőlem... - morogta társainak, kissé hátrafordítva a fejét feléjük, de közben is csak a hátuk mögé nézett, nincsenek-e ott keményhúsúak.

http://www.aludus.qwqw.hu

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [3 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.