-Két dzsip fordul be az egyik hatalmas szikla mögötti útról. Megállás után nyolcan szállnak ki a járművekből. Nyolc android állig fegyverben külön nekik készített feketés grafit színű mellvértben, amiket gránátok, roham kés vagy egyéb taktikai eszközök ékesítenek. Fegyvereik azonosak, M41A. Szó nélkül teszik a dolgukat amit a vadászok egy sziklán követnek figyelemmel. Hárman elindulnak a templom bejárata felé, ami 300 m távolságra lehet. Az itt maradtak közül egy visszaszáll a dzsipbe és a beépített kommunikátorba teszi a jelentését. A többi, a dzsipekből pakolja ki az előretolt megfigyelő állomás eszközeit. A kommunikátorból recsegő válaszok érkeznek.
-Bázis itt Sakál 1.
-Vettem. Sakál 2 hamarosan hatótávon belül.
-A megfigyelő kiépítés alatt.
-Vettem folytassa még két óra a találkozásig vége.
-A Yautják számára a sziklák okoznak előnyt, térbeni elhelyezkedésük miatt, hosszú távot pár nagy ugrással megtehetnek. Magasságuk átlagban 4-5 méter. A főnök kiszáll a dzsipből és embereit sürgeti. A másik három már a lépcsőkön felfelé tartanak és hamarosan belépnek az objektumba.
-Bázis itt Sakál 1.
-Vettem. Sakál 2 hamarosan hatótávon belül.
-A megfigyelő kiépítés alatt.
-Vettem folytassa még két óra a találkozásig vége.
-A Yautják számára a sziklák okoznak előnyt, térbeni elhelyezkedésük miatt, hosszú távot pár nagy ugrással megtehetnek. Magasságuk átlagban 4-5 méter. A főnök kiszáll a dzsipből és embereit sürgeti. A másik három már a lépcsőkön felfelé tartanak és hamarosan belépnek az objektumba.