Egy darabig magamról megfeledkezve nézem,mit alkot két fajtársam. Aztán beállok Préda mellé,húzni azt a kötelet,remélve,hogy sikerrel járunk.
Belépés
Legutóbbi témák
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek
Chat Box
Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon
92 Re: Haltelep Hétf. Jan. 30, 2012 4:18 pm
Halál
//Bocsi mindenkitől, hogy így elhúzódott. Akadt egy-két dolgom.//
A zsilip ajtaja elindul felfelé, közben a benti víz utat tör magának kifelé, magával sodorva a megfertőzött halakat. Miután az összes hal eltűnt a medencéből, a zsilip kapu egy nagy csobbanással visszazökken a helyére. A Carrier, most Éjlopó, Zúzó és Tövis felé fordul.
~ Végeztetek mindenkivel a telepen?
93 Re: Haltelep Hétf. Jan. 30, 2012 9:35 pm
Préda
Sikerült. Társaimmal remekül összedolgoztunk eddig. Nyugtató, hogy még nagyobb területet tudtunk biztosítani a leendő egyedeknek. A Carrier három társamra szegezi fejét, meg akar bizonyosodni, hogy mindenkit elpusztítottak e. Csendben várom a fejleményeket.
94 Re: Haltelep Csüt. Feb. 02, 2012 6:17 pm
Éjlopó
Végül a második zsilip kapu is nyitva, és csak úgy özönlenek át rajta a fertőzött halak. A küldetést elvégeztük, ám a Carrier felém fordul és megkérdezi, hogy mindnekivel végeztünk-e a telepen.
~ Akikkel találkoztunk az épületekben mind halottak. - válaszolom. A kis fennakadásról azzal az utolsó humánnal, inkább nem szólok. Végül is elintéztem, így nem kell tartani felőle sem.
~ Akikkel találkoztunk az épületekben mind halottak. - válaszolom. A kis fennakadásról azzal az utolsó humánnal, inkább nem szólok. Végül is elintéztem, így nem kell tartani felőle sem.
95 Re: Haltelep Szomb. Feb. 04, 2012 9:08 pm
Zúzó
A Carrier kérdésére Éjlopó válaszol ezt én is csak megerősítem:~Igen így volt! Bár a lakoma elmaradt! Nem tudom mért szeretnek végezni magukkal a humánok?~Teszem fel a kicsit már költői kérdést. Egyébként hamarosan elindulhatunk hazafelé.
96 Re: Haltelep Hétf. Feb. 06, 2012 7:26 pm
Tövis
Mivel előttem már elmondtak mindent,egyelőre csak a Carriert figyelem. Láthatóan a királynő képviselője,nyilván ezért kérhet számon tőlünk ilyesmit. De már kissé unom a zsilipekkel való szenvedést,örülnék,ha újra embervadászat lenne a feladatunk. Türelmetlenségemet viszont igyekszem nem mutatni,inkább figyelek.
97 Re: Haltelep Szer. Feb. 08, 2012 11:39 am
Halál
Nyugtalanul az épületek felé tekint, majd visszafordítja banán fejét felétek.
~ Rendben. Akkor irány vissza a fészekbe! ~ közli elégedetten, majd hátat fordítva nektek elindul a kerítés azon részéhez, ahol bejutottatok.
A kaland véget ért!
Összegezve mindent, nem voltatok rosszak. Itt-ott elég döcögősen haladtunk, de szerintem belefért. Nem sok mindent tudok hozzáfűzni, ezért most jönnek a pontok.
Mindannyian kaptok fejenként 3 pontot. Karakterlapotokba írjátok bele, a kaland rövidített verzióját, a saját szemszögetekből.
Ui.: Azért jó lett volna, ha az üzemben is körülnéztek.
~ Rendben. Akkor irány vissza a fészekbe! ~ közli elégedetten, majd hátat fordítva nektek elindul a kerítés azon részéhez, ahol bejutottatok.
A kaland véget ért!
Összegezve mindent, nem voltatok rosszak. Itt-ott elég döcögősen haladtunk, de szerintem belefért. Nem sok mindent tudok hozzáfűzni, ezért most jönnek a pontok.
Mindannyian kaptok fejenként 3 pontot. Karakterlapotokba írjátok bele, a kaland rövidített verzióját, a saját szemszögetekből.
Ui.: Azért jó lett volna, ha az üzemben is körülnéztek.
98 Re: Haltelep Szer. Feb. 08, 2012 12:46 pm
Préda
Személy szerint még nem a hazatérés az első számomra és nem is gondoltam ,,írtam" ilyesmit. Ennek ellenére azért elfáradtam és a Carrier sem ad több utasítást a kérdése után, amire Éjlopó válaszolt. Hátat fordít nekünk és elindul ahhoz a ponthoz ahol bejutottunk. Feltűnően kisebbnek tűnik az arcmászók leválása óta, de ez is jelzi a küldetésünk sikerét. Indulhatunk vissza a fészekbe és egy kis időre ismét megpihenhetek az újonnan szerzett tapasztalataimmal>)...
U.i.: Köszi a mesélést Halál jöhet a következő >)
U.i.: Köszi a mesélést Halál jöhet a következő >)
99 Re: Haltelep Szer. Feb. 08, 2012 1:11 pm
Éjlopó
A Carrier kénytelen kelletnel elfogadja a válaszom, majd haza rendel minket. Itt van tehát a vége. A küldetés sikeres volt. Elindulok a Carrier és Préda után, hogy visszatérjünk a fészek biztonságába.
(Jó kis kaland volt, és köszönöm a mesélést.)
(Jó kis kaland volt, és köszönöm a mesélést.)
100 Re: Haltelep Csüt. Feb. 09, 2012 5:59 pm
Tövis
A többiek után eredek,bízva abban,hogy a lánnyal történt affér hamar elfelejtődik. Megnyugtató,hogy Éjlopó sem említette meg,úgyhogy erre még esélyem is van. Mindenesetre irány a fészek.
//Köszi a mesélést,jó kis kaland volt. És természetesen:Következőő! //
//Köszi a mesélést,jó kis kaland volt. És természetesen:Következőő! //
101 Re: Haltelep Vas. Feb. 12, 2012 1:52 pm
Zúzó
A többike utűn utolosóként távozok a helyszínről.
//Köszönöm a pontokat és a mesélést.//
//Köszönöm a pontokat és a mesélést.//
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Préda
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.