A lépcsőn felérve négy irányba vezetnek ajtók. Tövis üzen, hogy el kellene kezdeni átvizsgálni a szobákat, és ha külön válunk, akkor gyorsabban haladhatunk. Nyugtázom a tervét, mire Tövis balra indul, és vele ellenkezőleg, a jobb oldala felé indulok el. Zúzó még lent játszadozik a fiatal emberrel, de meddig. Mi ketten ha minden igaz elégnek kell lennünk itt fent, ő pedig lent maradhat, hogy fedezze a hátunkat és ne tudjanak az emberek mögénk kerülni onnan.
~ Zúzó, megtennéd, hogyha végeztél azzal a kifejletlen emberrel, hogy körbe járod a területet, hogy ne lepjenek meg minket hátulról? - üzentem a kérdést társamnak, majd az ajtó felé fordulok. Ha nyitva találom, akkor ahogy Tövis, én is szépen halkan nyitom ki, ha zárva tartják, akkor a lehető legkisebb zajjal próbálom betörni azt.
~ Zúzó, megtennéd, hogyha végeztél azzal a kifejletlen emberrel, hogy körbe járod a területet, hogy ne lepjenek meg minket hátulról? - üzentem a kérdést társamnak, majd az ajtó felé fordulok. Ha nyitva találom, akkor ahogy Tövis, én is szépen halkan nyitom ki, ha zárva tartják, akkor a lehető legkisebb zajjal próbálom betörni azt.