Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!



Latest topics
» Hiddenlight
Préda EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Préda EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Préda EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Préda EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Préda EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Préda EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Préda EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Préda EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Préda EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Préda EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Karakterek » Karakterlapok » Alien » Préda

Préda

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Préda Empty Préda on Csüt. Nov. 03, 2011 9:03 pm

Préda

Préda
Fő tulajdonságok
Név: Préda

Becenév: Nincs

Rang: Kaptárőr

Besorolás: Dron 

Születési hely: Föld

Születési idő: 2086.06.06.

Külső jellemzők: 2, 66cm magas, 2 lábon állva. Farok hossz majd nem ugyan ennyi. Harcos rangja miatt tekintélyt követelő külsővel rendelkezik. Éj fekete megkeményedett kitines páncélja könnyen elrejti a nem kívánt szemek elől, ezt csak képességei a rejtőzködés és lopakodás fokozza. Emberi gazdatestből tört ki, és minden erre a vonásra jellemző örökség látható is Prédán. Két két érzékelő csápja van a hátán, és egy hegyes kinövés a hátközépen, amit félelem keltés céljából szívesen alkalmaz. A könyökön szintén horgas ívű 7-8 cm-es kinövés van. Tíz új a kezeken és a lábakon, emberi vonás. A fej a fajra jellemzően nyúlt és két oldalról a koponya közepe felé, ívben barázdált. Belső szájszerve kicsit hosszabb az átlagnál pár centivel. Csontvázszerű teste egy még groteszkebb látványt nyújt, és több lövési seb is megfigyelhető rajta a többszöri vedlés ellenére is. Harcos rangjához képességei és külleme egyaránt megvan. Olajozott mozgékonyságát az évek során szerzett harci és terepen szerzett tapasztalatai még jobban kiélezték.

Belső jellemzők: Harcosként intelligenciájának kapacitása jócskán bővült a küldetései során. Alkalmazkodó csak a királynőnek engedelmeskedik vagy az általa irányított Spearsek-nek. Volt alkalma már csapatban és egyedül is küldetést teljesíteni. Ha egyedül kell mennie akkor lelkesebben áll a feladathoz mert tisztában van vele, hogy a fészek függ tőle. Minden ilyen alkalommal a legkevesebb feltűnést keltve oldotta meg a dolgot. Eddig még soha nem okozott csalódást királynőjének. Csapatban inkább a cserkésző és elterelő részt vállalja magára az igazi erő feladatokat a nagyobb testvéreire hagyja. Harcosként nem ,,idegen" tőle a kisebb falkák irányítása, bár a királynő parancsa szent és ezt Préda sem bírálja felül. Régen tapasztalatlanabb korában, mint minden idegen lesből szeretett támadni, persze ez most is helyzet függő. Ha teheti és tudja, hogy a közelharc elkerülése lehetetlen dominanciáját kimutatva tornyosul ellenfele fölé és a nem várt pillanatban ront neki. Előszeretettel használ közelharcban is elterelő manővereket vagy a végtagokkal való kicselezést. Karmok és farok kombinációk. Ha tisztában van vele, hogy áldozata nem árthat neki szeret vele játszadozni is. Ismeri a saját határait és ezért is magabiztos, talán túlságosan is.

Skillek
Megszerzett pont:366sp

Elköltött pontok:330sp

Megmaradt pontok:36sp

Megvásárolt képességek:  
Védekezés  PontosságII  ÉrzékelésII  Kitartás Rejtőzködés LopakodásII 



Pempő mennyiség: 6

Düh mennyiség:

 



Kalandok
Sikeres: 10
Előtörténet:  30sp

(Az AvP Trinity oldalon a kaland befejezéséért):  30sp
/A királynő egy Europán belüli menekült tábor felderítésére küldi Prédát. Az emberek a tábor védelmén már közben dolgoztak és a létszámbeli fölény egyetlen idegennek a biztos halált jelentette volna. Ezért Prédát nem áldozta fel királynője, inkább az információk érdekelték amivel Préda visszatért. Egy előre tolt bázis épült volna amolyan helyőrség szerűség. Nehéz fegyverzettel és rengeteg emberrel. Ezután került Préda Új-Japánra és azóta is ITT ÉL./

Gazdatest beszerzés (legelők):  20sp
/Préda a küldetés közepére ért oda. Testvérei ekkor már jó pár gazdatestet megszereztek. A legelőkön néhány farmház is volt, de a benne lakó emberek nem is sejtették mi folyik körülöttük és a kisebb összetűzés az emberekkel nagyon sokáig rejtély is maradt./  

Haltelep megfertőzése:  30sp
/A királynő pár gyermekét köztük Prédát is egy Carrier-el gazdatestekért küld. A vízben kifejlődött xenomorphok tevékenységei a királynő szerint elengedhetetlen. Mind ezek után a zsilipet is ki kell nyitniuk, hogy szabadon kiépíthessék birodalmukat, majd később egy nagyobb idegenekből álló sereg érdekében./

Felderítés (Erdő):  20sp
/Királynőd azzal a feladattal bízza meg Prédát, hogy menjen az erdőbe és derítse ki, hogy milyen tevékenységek zajlanak ott. Nagy a mozgás, a nyugtalankodás az erdőben. A fák sorra dőlnek ki az erdő legnagyobb dombján. Emberi- és gépek hangja hallatszik melyek nem jelentenek jót a hegyben lévő fészeknek. Katonák és építő munkások közösen a kiirtott fák helyére fegyvereket helyeznek és az előre legyártott elemekből épületeket állítottak. Préda sikeresen felmérte a terepet és egy áldozatot is szedett, de kijutása közben észrevette egy katona. Az iramot nem tudta az idegennel tartani./

Víztározó: 35sp
/Préda és testvérei a vízben elszaporodott fajtársainak indulnak segítségére. Az emberek megtudták, hogy a vízben van egy fészek és kiakarják irtani. Prédának és társainak ezt kell megakadályoznia. A küldetésük sikerült és vízi fajtársaikat a vízerőmű gátja sem akadályozza immár a további terjeszkedésben. A gát hatalmas pusztítást okozott az embereknek így a feladatot sikeresen elvégezték, noha Préda több sérülést is szerzett.

Globál kaland: 40sp
/Préda egy hajóval került a Ryushi bolygóra Eloise-nak köszönhetően. Az ott tartózkodó katonák és táboraik elpusztítása volt a feladatuk testvéreivel, ill. a xenomorph területek megvédése. Préda sok sérülése ellenére a küldetés első szakaszát testvéreivel befejezte sikerrel./

Rizsföldek: fagyasztva..

Új-Japán fèszek kiìrtás: 55 sp
Itt Prèda ès maroknyi idegen maradt életben. Új fèszek után kutatva.

Dobókocka:  21 sp/


Fészek pusztulását megelőző kaland: 25+5 sp (+5sp a mesélő figyelmetlensége. Nem vette észre, hogy posztoltam.)

Új- Japán: 10sp  
Az új fészek megalapítása. Egy Bugman irányítása alatt a megmaradt xenók a csatornába vették be magukat és ismét a gazda testek begyűjtése ezzel a fészek gyarapítása a cél, de nyomok nélkül, mert most még a kevés létszám miatt nagyon sebezhető a boly. Az első felvonás megtörtént. A királynő már kifejlődött ontja a tojásokat és alattvalói is szépen gyűjtötték a gazdatesteket. Sőt még két medvét is sikerült bezsákmányolniuk.

Mezőgazdasági területek: 20sp
A szénné égett fatelepről egy UD 4esnek sikerült kimenekítenie az embereket és Préda egyik követője is súlyosan megsérült. A kaland sikertelen hiába veszett oda sok ember, mert többségük megmenekült.

Új- Japán főváros: 25sp
A csatornában lévő fészekből három falka indult meg tojásokkal, hogy újabb fészkeket hozzanak létre. A kaland minden szempontból sikeres volt eddig. A csatorna és elnéptelenedett gyárakban már készülőben van valami. A lakosság túl nagy és a lecsúszott életforma miatt az emberek nem törődnek egymással. Így a káoszban amiben élnek nem is sejtik mi van készülőben.

Sikertelen: 2



Követő NJK karakterek:
Beast (Crysalis): Préda falkájának ő a megtestesült ereje, és egyben legújabb tagja. Csak az olyan küldetésekben nem vesz részt, ahol hatalmas termete hátrányát jelentene.
Rém (Dron): Rém Prédát bárhova követné és királynője után Préda az első, akinek engedelmeskedik. Koponyája nem barázdált. Hátán lévő kinövések (légzőcsápok) vannak plusz egy középen, ami a fészek falán való megtapadását segíti. Préda benne bízik a legjobban, az esetek kilencven százalékában csak utasításra cselekszik.

Vérengző (Dron): Koponyája barázdált hátán lévő tüskés kinövések megkeményedtek, mint külső váza. Ha valaki ráveti magát hátulról az végleg búcsút inthet az életének. Rémmel ellentétben Vérengzőből hiányzik a feltétel nélküli engedelmesség, főleg, ha vérrontásról van szó. Neve erre utal. A vérgőz ilyenkor teljesen úrrá lesz rajta, és egy vele egyenrangú idegen aligha tudná lecsillapítani. Préda eddig sikeresen kezelte ezt a dolgot bár többször kellett dominanciáját megmutatni Vérengzőnek.


További játékos karakterek:



A hozzászólást Préda összesen 73 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 28, 2017 2:32 pm-kor.

2Préda Empty Re: Préda on Pént. Jan. 06, 2012 1:13 pm

La'yyk

La'yyk
Az előző oldalon még be nem fejezett kaland végigjátszásáért, hosszúság, valamint az itteni értékelések alapján 3 sp-t adok.

3Préda Empty Re: Préda on Szer. Jan. 18, 2012 1:49 pm

Préda

Préda
Köszönöm szépen.

4Préda Empty Terjeszkedés /Haltelep/ on Szer. Feb. 08, 2012 5:47 pm

Préda

Préda
Az nap négy társammal feladatot kaptunk királynőnktől. A haltelep megfertőzése a faji többszínűség miatt volt fontos. A szárazföldön és vízben szinte legyőzhetetlenek leszünk. A telepet nem mondanám szigorúan őrzöttnek, de társaimtól tudom, hogy emberek tartózkodtak a helyszínen. Személy szerint a Carriernek segítettem a halakat lelassítani, hogy az arcmászók elkaphassák őket. Az első pár tóban nem akadtak megfelelő példányok, de aztán beindult a fogócska. Mire minden alkalmasnak vélt hallal végeztünk a zsilip kinyitásával kellett biztosítanunk nekik az utat amit szintén megoldott a csapatunk. Szerencsére veszteségekkel nem kell számolnunk és ez a nyugalom már csak a fészekbe való visszaéréskor fokozódhat.

5Préda Empty Re: Préda on Szomb. Dec. 15, 2012 7:13 pm

Halál

Halál
Tessék szépen megfelelően kitölteni a karakterlapot!
https://avpwar.hungarianforum.com/t437-elotortenet-karakterlap-kommunikator-naplo-es-a-profil

A kódot másold át és töltsd ki! Amelyik információ nincs neked, azt kitörölheted!

6Préda Empty Re: Préda on Vas. Dec. 16, 2012 5:22 pm

Préda

Préda
Remélem kész...

7Préda Empty Re: Préda on Vas. Dec. 16, 2012 5:49 pm

Halál

Halál
Egyrészt, a végét még mindig nem látom, másrészt pedig Akiráét és Fox-ét még mindig nem alakítottad át! Már rég szóltam, írtam privátot is! Mi lenne, ha figyelnél és a megbeszéltek szerint csinálnád a dolgokat?

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

 » Karakterek » Karakterlapok » Alien » Préda

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.