Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Királynő kamra. EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Királynő kamra. EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Királynő kamra. EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Királynő kamra. EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Királynő kamra. EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Királynő kamra. EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Királynő kamra. EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Királynő kamra. EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Királynő kamra. EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Királynő kamra. EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Királynő kamra.

+9
Koncoló
Zúzó
Kínzó
darakon
Andrew Fox
Éjlopó
Préda
Halál
W.B.
13 posters

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1Királynő kamra. Empty Királynő kamra. Vas. Aug. 14, 2011 7:02 pm

W.B.

W.B.

Királynő itt trónol és rakja le a tojásait.

2Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Csüt. Nov. 24, 2011 5:27 pm

Halál

Halál

A tojásrakó kamrán kísérteties csend ül, csak a hatalmas királynő sziszegése hallatszik. A tojások egymás után bukkannak fel, s viszik el a leendő gazdatestekhez. A falak hírtelen megelevenedni látszanak, majd két xenomorph alakja körvonalazódik ki. Lemásznak, majd elindulnak úrnőjük felé, ami szintén mozgolódd kezdett. A két rovarlény feléje fordítja banánalakú fejét, mire az hangosan felvisít.
Alattvalóinak új parancsot ad, mi szerint a közelben lévő haltelep munkásait kell elfogni, rosszabb esetben megölni. Ám az ottani halakat is meg kell fertőzni, majd kinyitva a zsilipet, eltűnni a víztározóban.
Miután közölte gyermekeivel a részleteket, hangos léptekkel magjelent egy Carrier-idegen. Amikor odaért mellétek, a körülötte lévő tojások szirmai kinyíltak és a bennük megbúvó halál elhozói lassan előbukkantak, majd felmásztak hatalmas társatok hátára. Ő fogja szállítani az arctámadókat, amik a halakat fogják megfertőzni. Ezután sietve elindul a kijárat felé.

3Királynő kamra. Empty PRéDA Csüt. Nov. 24, 2011 6:11 pm

Préda

Préda

Hatalmas csend honol a tojásrakó kamrában amit egyszer- egyszer a királynő sziszegése tör meg. A tojások szépen gyarapodnak amit a dolgozók elhordanak a gazdatestekhez. A falakon nesztelenül emberi szemmel szinte nem látható módon mászunk le a talajra és közeledünk úrnőnkhöz. A tisztelet tartás végett is csak akkor emeljük királynőnk felé a hosszúkás fejünket, ha már előtte állunk jelezve teljesítjük minden parancsát. Hatalmas sikítása vérszomjat önt belém. A fészek gyarapodása és különlegessége érdekében egy nem túl távoli hal farmon dolgozó embereket kell ártalmatlanítunk és pár nagyobb halat megfertőzni. E mellett a zsilip kinyitása is fontos tényező, mert így szabad utat kapnak a majdani fajtársak és mi is ott fogunk kilógni. Csak szorult helyzetben fogunk ölni, hogy a legtöbb arctámadónak legyen lehetősége elültetni a halál magvát emberben és vízi élőlényben is egyaránt. Erre a célra a királynőnek is volt terve és egy Carrier lép mellénk. A tojások körbeveszik, majd szépen kinyílnak és az arctámadók szépen átmásznak rá utána burokként rátapadnak társunkra. Jó pár arctámadó mászott rá szám szerint nem figyeltem de majd kiderül ha eljön az ideje és sietve a fészek kivezető járata felé veszi az irányt. Éjlopó testvéremmel készek vagyunk követni...

4Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Csüt. Nov. 24, 2011 8:26 pm

Éjlopó

Éjlopó

Betértünk a Királynő kamrájába, ahová rajtam kívül még PRéDA nevű, újdonsült testvérem társaságában érkeztem. A Királynő szorgosan rakosgatta le a tojásokat, amiket egy közeli halászfaluba kell eljuttatni, hogy ott megfertőzzék az embereket, és néhány halat is. A monoton sziszegés után a sikoltása erőt adott, és semmi mást nem éreztem, csak azt, hogy gyilkolni akarok, mert azt kell tennem. Az elsődleges parancs az, hogy rabul ejtsük az embereket, a Királynő most ki akarja terjeszteni a hatalmát, és az hullákból nem megy. Ezzel ellentétben, ha szükséges, akkor megengedett a gyilkolás. Ezen kívül a zsilipet is ki kell nyitni, hisz a halból kikeltek azon keresztül fognak tudni kirajzani majd, és mi is azon keresztül lógunk majd meg. Remélhetőleg semmi komplikáció nem lép majd fel. Nemsokára előlépett egy Carrier és a tojásokból frissen kikelő arctámadók, mind rátapadtak. Ő szállítja majd el az arctámadókat, akik elültetik a halál magvát. Mikor az összes arctámadó rátapadt a Carrier-re, az kiindult a kamrából, majd PRéDA és én követtük őt. Ideje kiterjeszteni a fészek és a Királynő fennhatóságát.

5Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Vas. Nov. 27, 2011 9:08 pm

Halál

Halál

//Folytatás a Legelőkön //

6Királynő kamra. Empty Re: Királynői kamra Kedd Jan. 31, 2012 1:21 am

Andrew Fox

Andrew Fox

Ez a nap tartogat valamit Darakon számára ezt ő is érzi és hamarosan a királynő üzente támasztja ezt alá. A királynői kamrában az úrnő megszokot tevékenységét folytatja és csak akkor áll le a tojás rakással mikor Darakon elé lép. Mentálisan közli úrnője az üzenetét. ~Nem messze a fészektől keleti irányban emberek jelenlétét érzem és jó rányban haladnak, hogy felfedezzék eddig titokban tartott helyünket. Semmi esetre sem vihetik hírül jelenlétünket, elpusztítod őket, de biztosítanod kell legalább két gazdatestet az utódoknak.~ Darakon elszántan neki indul véres fogadtatásának és a fészek kijárata felé veszi az irányt majd onnan kelet felé.

7Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Kedd Jan. 31, 2012 2:20 pm

darakon

darakon

Már régóta nem hagytam el a fészket jelentő biztonságot. Észrevétlenül nyújtózkodtam egyet, mikor kimásztam az egyik kisebb őr barlangból, majd királynőm parancsára megindultam hogy ismét a vér mezeire léphessek. A barlangból óvatosan kidugva fejemet körbeszimatoltam, majd mikor meggyőződtem hogy nincs idegen a közelben, sietve megindultam kelet felé. Hamarosan érezni is kezdtem az emberek oly édes feromonjait, melyek hatására szinte egész testem végigremegett. Égtem a vágytól hogy ismét emberbőrbe vájhassam a fogaimat. A fészekben lévő többhetes tetemek után igazán jól fog esni a friss hús.

8Királynő kamra. Empty Re: Királynői kamra Csüt. Feb. 16, 2012 6:52 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

A királynő pár elszánt gyermekének feladatot ad. Vészjósló érzések kerítik hatalmába amik a mélyből jönnek. Talán semmi, de az úrnő sosem téved épp ezért csak a legelszántabb heréit kéri meg e feladatra, hogy derítsenek fényt azon a helyen történtekre, amit még a xenomorph-ok is elkerülnek. Aki elég elszántnak érzi magát a feladatra itt jelentkezhet.

9Királynő kamra. Empty Re: Királynői kamra Csüt. Feb. 16, 2012 8:25 pm

Kínzó

Kínzó

ÓÓ én szívesen mennék csak befagytam egy kalandba amit Halál vezet tudod.

10Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Pént. Feb. 17, 2012 5:07 pm

Zúzó

Zúzó

Zúzó éppen pihent amikor meghallotta a királynő hívását,ekkor a királynő kamrába sietett.

//Jelentkezem!//

11Királynő kamra. Empty Re: Királynői kamra Pént. Feb. 17, 2012 5:53 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

Rendben, de még várunk pár elszánt és vérszomjas jelentkezőre.

12Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Pént. Feb. 17, 2012 9:29 pm

Éjlopó

Éjlopó

Pár napja tértem vissza a haltelepről a társaimmal. A küldetés sikeres volt, de már égtem a vágytól, hogy újra belevessem magam a mindennapok gyilkolászásába. Ekkor hallottam meg Királynőm üzenetét, majd rögtön az ő saját kamrájába siettem.

//Jelentkezem, ha lehet még//

13Királynő kamra. Empty Re: Királynői kamra Pént. Feb. 17, 2012 9:49 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

Hogyne lehetne.

14Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Szomb. Feb. 18, 2012 9:55 am

Koncoló

Koncoló

//Jövök én is, mivel Kínzóval volt közös a kaland, ezért lefagyott, mert a mesélő jelenleg nincs gépközelben.//

http://dragonlord.hungarianforum.com

15Királynő kamra. Empty Re: Királynői kamra Szomb. Feb. 18, 2012 10:08 am

Andrew Fox

Andrew Fox

A kerekasztal tanácsával azt beszéltük, hogy azt a kalandot még neked és Kínzónak is be kell fejezni. Max utána.

16Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Szomb. Feb. 18, 2012 11:52 am

Parancsnok

Parancsnok

Kellemes és pihentető szundítását megzavarták. Rámordul társára és megkédri miért kellett felébreszteni.
- Ketten mentek küldetésre. És? Miért érdekel ez engem? -kérdésére választ kapott. Parancsnok nem habozott tovább szaladt királynőjéhez.
- Királynőm. Elnézést kérek a zavarásért. De, szeretnék segíteni annak a két társamnak akit nem régiben elküldtél egy feladatra. Ketten kevesen lesznek, még ha nem is fenyegeti őket veszély. Hadd menjek utánuk.

/Jelentkezem, mint felmentő sereg. Akárcsak az előtörténetemben. Persze, ha még lehet./

17Királynő kamra. Empty Re: Királynői kamra Szomb. Feb. 18, 2012 12:23 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

Üdv a csapatban. Egyértelműen neked is a kristálybarlang topikban fog menni a mesélés, de külön fel lesz tüntetve jó játékot.

18Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Szomb. Feb. 18, 2012 7:48 pm

Koncoló

Koncoló

//Okés, csak már be van fejezve, de a mesélő nem jelentkezik XD//

http://dragonlord.hungarianforum.com

19Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Hétf. Feb. 20, 2012 6:33 pm

Tövis

Tövis

Andrew,bemesélsz engem is?

20Királynő kamra. Empty Re: Királynői kamra Hétf. Feb. 20, 2012 7:01 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

Parancsnok után fox menni akkor és a kristálybarlangba ír6sz.

21Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Vas. Feb. 26, 2012 9:00 pm

Daedric

Daedric

....Otthagytam a mentőkabint amiben a bolygóra érkeztem. Valami biztonságot nyújtó helyet kezdtem el keresni magamnak ahol megpihenhetek egy kis időre. Rövid időn belül érezni kezdtem egy Királynő jelenlétét aki magához hívott és biztonságot ígért. Csendben haladtam kerülve a feltűnést. Nemsokára meg is pillantottam a bányát, és éreztem hogy testvéreim is ott lesznek. Kíváncsi leszek miként fogadnak új jövevényként....

/Én mint új fiú ha lehet még, szolgálatra jelentkezem/

22Királynő kamra. Empty Re: Királynői kamra Hétf. Feb. 27, 2012 5:57 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

~Örülök, hogy ránk találtál Deadric!~ Érzed új uralkodó hangját a fejedben. Mivel elég testes xenomorph vagy a királynő számít a lent zajló kristálybarlangban játszódó események becsatlakozására. Az erőd jól fog jönni társaidnak bár sok helyen méreteid miatt ki leszel szorulva. Épp ezért te egy másik és kicsit hosszabb úton indulsz majd testvéreid után.

23Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Hétf. Feb. 27, 2012 6:29 pm

Daedric

Daedric

-Úrnőm... Számomra öröm, hogy szolgálhatlak!- Válaszoltam Királynőmnek.
-Minden erőmmel azon leszek hogy társaimat segítsem- mondtam és azonnal a kristálybarlang felé vettem utam, társaim szagát követve. Már a feladat, hogy kövessem őket sem bizonyult egyszerűnek mivel társaim nagyon ügyesen járják útjaikat, szinte semmi nyomot nem hagyva maguk után. Csak szaguk, feromonjaik gyenge illatát éreztem. Sajnos a járatok többsége szűknek bizonyult számomra, így a hosszabb úton kellett indulnom. - Csak érjek oda időben- gondoltam......

24Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Hétf. Nov. 26, 2012 3:10 pm

Halál

Halál

Kaland címe: A vízalatti fészek.
Várhatóak: Préda, Éjlopó, Démon, Zózó, Tövis, Préda

Hangos sziszegés tölti be a Xenomorph királynő tróntermét. Gyermekei, akik az egyre növekvő tojáshalmot ápolják, s pakolják ide oda zavartalanul, míg nem úrnőjük mocorogni kezd. A királynő Épp ébredezik hosszú álmából. Fejét kiemeli hatalmas taraja alól, s kinyújtóztatja végtagjait, miközben velőtrázó üvöltésbe kezd.
~ Jöjjetek gyermekeim! Új feladatot adok számotokra! ~ Visítja, majd türelmesen várni kezdi a felbukkanó harcosait.

25Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Kedd Nov. 27, 2012 7:58 pm

Zúzó

Zúzó

Zúzó meghallotta Királynője hívását és ő érkezett először a színe elé. Nemrég tért vissza a barlangoktól ahol egy zuhanás után megsérült és majdnem, hogy csak most gyógyultak meg. Majd válaszolt a Királynőnek: ~ Itt vagyok Úrnőm, rendelkezze velem, mond, meg hogy mit tegyek, és én megteszem! ~ Válaszolta. Ezután engedelmesen leült a Királynője elé és várta hogy megérkezzenek társai, a testvérei.

26Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Kedd Nov. 27, 2012 9:02 pm

Tövis

Tövis

Hamarosan én is megérkezek, és Zúzó közelében megállok a királynő előtt. Ezután a királynő felé fordulva,a következőt válaszolom neki: ~Itt vagyok,királynő,mi lesz a feladatom?~ -kérdezem,némi izgalommal. A barlangban várás után itt az ideje egy új vadászatnak,és én készen állok.

//Halál,ez így kicsit érdekes...hova tűntek a többiek?//

27Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Pént. Nov. 30, 2012 6:39 am

Préda

Préda

Préda belép a terembe és királynője előtt áll meg testvérei mellett. Reméli már elegen vannak, hogy indulhassanak. A királynő halk sziszegésekkel közli, hogy mit kell tenniük az alattvalóinak és Préda mindeközben mozdulatlanul figyel. ~Megérkeztem.

28Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Pént. Nov. 30, 2012 11:25 am

Halál

Halál

//Bevárjuk Démont, azt ígérte hamarosan ír. Remélem még ma, aztán indulunk teljes gőzzel! Remélem nem ment el a kedvetek.
Társalgást itt hanyagoljuk most. A következő poszt Démoné lesz!//

29Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Szomb. Dec. 01, 2012 8:42 am

Démon

Démon

démon is be kúszót lassan de biztosan. Oda ment a királynőhöz majd válaszolt neki
~igen úrnőm ~ oda ment a többiekhez. Felcsavarta a farkát és rá telepedet nagyon izgult, hogy mi lesz a feladata.
( Köszönöm, hogy meg vártatok elnézést a késésért.)

30Királynő kamra. Empty Re: Királynő kamra. Hétf. Dec. 03, 2012 6:37 pm

Halál

Halál

//Elnézést a kihagyásért volt egy kis dolgom a hétvégén!//

Nem telik bele sok idő és gyülekezni kezdenek a démoni lények a királynő színe előtt. Pár perc és úgy dönt, hogy már elegen vannak a feladathoz, amit rájuk kíván bízni. A hatalmas xenomorph királynő végigméri a díszes társaságot, s elégedetten sziszeg.
~ Gyermekeim, a víz alatti fészeknek erősítésre van szükség. Az emberek felfedezték a helyzetüket, nektek pedig segítenetek kell a védelmükben. Az uralmunk kiterjesztéséhez fontos szerepük lesz a víz alatt fészeknek. Most menjetek és védjétek meg őket, akár az életetek árán is! ~ Adja ki az utasítást Úrnőtök, majd elüvölti magát, harcra buzdítva benneteket.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

-

» Királynő kamra
» Királynői kamra

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.