Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Gordon Rogers vs Kwei'Rjet

3 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

31Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 Empty Re: Gordon Rogers vs Kwei'Rjet Kedd Júl. 15, 2014 2:14 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A nagy csöndet neszek törik meg, valami sérült lény próbál Gordon közelébe férkőzni ami egyszer csak megállt. Aztán valami elsuhant és... melletted egy lándzsa ért talajt.

Kwei számára a lopakodás még ment de a dobás, képzettségben nem annyira jó amire a súlyos sérülések még tesznek egy lapáttal. Csak remélni tudod hogy időben elfutsz innen mielőtt rád lő az ember.

Mindkettőtöket sürget az idő, a hely hamarosan darabokra fog robbanni, (a következő kör után) és ti még egymással vagytok elfoglalva.

32Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 Empty Re: Gordon Rogers vs Kwei'Rjet Vas. Aug. 03, 2014 11:38 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

Egy árny, rövid elhelyezkedés után mellém dobott egy lándzsát, amire gyorsan egy gránáttal válaszolok a sörétesemből, és néhány acéldárdát is útjára küldök felé. Ha nem pusztul el, ugyanezt ismétlem újbóli felbukkanása esetén.
– Bolond! – kiáltok, majd elkezdek a hajó felé menni, akkora sebességgel amekkorát a sérült lábam enged. Nem szeretnék itt meghalni. – Robbanj fel egyedül!

33Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 Empty Re: Gordon Rogers vs Kwei'Rjet Vas. Aug. 24, 2014 4:10 pm

Kwei'Rjet

Kwei'Rjet

Nem tudom mit tegyek, sebesült vagyok, a lándzsámat elvesztettem, és tudom, hogy nemsokára felrobbanok. Most át kell gondolnom minden tettemet. Talán adjam fel magam? Szövetkezzek ezzel az elszánt katonával? Minden tiszteletem kivívta. Egy rövidebb gondolkodás után döntöttem. Nem egy Yautjához méltó döntés... de nem tehetek mást. Kilépek az árnyból, és olyan helyre megyek, ahol jól lehet engem látni, jeleket küldök, és a testbeszédemmel is próbálom mutatni, hogy kész-vége, szerintem dolgozzunk össze. Remélem, nem fogja kihasználni a helyzetemet.

// Ne használd ki pls Very Happy //

34Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 Empty Re: Gordon Rogers vs Kwei'Rjet Hétf. Aug. 25, 2014 12:03 am

Johny Borgia

Johny Borgia

Gordon a döntéséhez híven kilőtte a gránátot ami nem találta el a ragadozót de fellökte. Csak ekkor tudatosult benne hogy ha támadni akarna azt nem így tenné. Az ember megérti hogy a lény mit akar közölni. De mit válaszol a katona?

1. opció

Közösen elmenekültök a hajóval a robbanás előtt. Ez esetben a PvP döntetlennel zárul.

2. opció

Gordon kihasználva ellenfele hátrányos helyzetét könyörtelenül tüzet nyit és egyedüli túlélőként hagyja el a helyet. Ez esetben Gordon nyer.

Kwei'Rjet agyában megfordul az a gondolat hogy talán rossz döntést hozott, talán az utolsót. Minden az emberen múlik.

35Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 Empty Re: Gordon Rogers vs Kwei'Rjet Hétf. Aug. 25, 2014 1:19 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

Mikor felbukkant ellenfelem a gránátom nem tépte szét, de a lökéshullám felborította. Eközben rájöttem, hogy valamit mutogatott mikor kilőttem a gránátot. Nem támadni akart volna? Amikor felkel bólintok, és a mentőegység felé intek.
– Ha érted amit mondok: bocsánat. – ezzel a gránát lövésére célzok, majd elindulok. Közben a biztonság kedvéért rajta tartom a fegyveremet.
– Ettől függetlenül nem bízok benned. – ha esetleg támadna akkor egy gyors sorozattal megpróbálom lelőni, de valószínűleg sejti, hogy ilyen távolságból egy lövés is elintézheti a sörétesemből.

36Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 Empty Re: Gordon Rogers vs Kwei'Rjet Hétf. Aug. 25, 2014 1:58 pm

Kwei'Rjet

Kwei'Rjet

Oda sétálok az emberhez. Nem akarok semmilyen agresszív jelet küldeni, hogy akarom  megtámadom, vagy hasonló. Felveszem a lándzsámat, csak lassan, és barátságosan. Összecsukom. És elrakom. Felmegyek a hajóra, egyből elkezdek keresni valamit, amivel meg tudnám magam gyógyítani. Meg gyógyítom magam, majd ha engedi a katona, akkor ellátom az ő lábát is, ahogy tudom.  Oda álok elé, lassan kiveszem az összecsukot lándzsát, és átadom neki.
Majd rá bólintok egyet, és elvezetem a hajót.

//Tudom, hogy nem tudod, majd használni a lándzsát, de azért oda adom ^.^ //

37Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 Empty Re: Gordon Rogers vs Kwei'Rjet Hétf. Aug. 25, 2014 4:32 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A hajó úgy tűnik automatikusan elindul amint beszálltatok. Pilótára nincs szükség csak ha koordinátát kell változtatni, Kwei csupán felületi sebeit tudta ellátni, a belső sebek viszont már csak perceket hagyott az életéből. Utolsó pillantása az volt hogy Gordon felé nyújtja a lándzsát. Majd többé nem látott semmit és nem is érzett semmit. Gordon az idegen hajóval egy ismeretlen világ felé tart.

A PvP döntetlen ha csak Gordon nem tekini úgy hogy ő nyert mert végül is ő okozta a halálos sebet.

38Gordon Rogers vs Kwei'Rjet - Page 2 Empty Re: Gordon Rogers vs Kwei'Rjet Kedd Aug. 26, 2014 9:16 am

Kwei'Rjet

Kwei'Rjet

Tudtam, hogy a végén meghalok.... :'( Very Happy

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-

» Gordon Rogers
» Gordon Rogers
» Gordon Rogers

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.