boxer, csukló penge, váll löveg, ceremóniás kés. -
Kiküldtek a bolygónk esőerdejére egy istenverte katona csoportot. Mi hároman voltunk. Oda mentem az utolsó katonához, és a késemmel elküldtem a másvilágra. Amíg én azzal az egy katonával elszórakoztam, a társaim elhurcolták, megölték, lenyúzták a követező kettő katonát, majd felakasztották egy fára a holttesteket. Ezt észre vették, hogy eltűntek. Az egyik katona segítséget kért. De én ott voltam, és át döftem a lándzsámmal a mellhasát. A másik elfutott, szerencsére nem menekült, az egyik társam cafatokra lőtte a plazmaágyúval. Még egy ember maradt, elég derék katonának tűnt. Ő látta honnan jött a lövés. Elkezdet veszettül arra az irányba lődözni, néhány golyó el is találta a társamat, vérzett is rendesen. A túlélő felvett a egy headsetet, gondolom segítséget akart kérni. Én messze voltam tőle, de egy másik pred ott volt mögötte, és egy bénító fogással "elaltatta". Elvittük egy beavatási templomba, a templom időnként változott. Megbecsültük, hiszen ő élte túl egyedül. Rendes harcot akartunk. De végül is 3 kontra 1? Nem-nem. Valahogyan, én sem tudom hogyan, én kerültem ki arra a feladatra, hogy harcoljak vele. Lerakták egy helyre, a majd elmentek. Nem tudtam hova rakták, de én bementem az elején az ajtón. Szerencsére valahogy ismerem ezt a helyet, de csak halvány "emlékdarabkák" amire emlékszem. Bekapcsolom az álcázó berendezésem, kinyitom az alkari pengém, és elindulok a keresésére. Elmegyek a folyosóig, ott egyenesen megyek tovább, amíg nem tudok balra elfordulni. Elfordulók balra és ott benézek, hátha ott van. Ha nincs, szép óvatosan sétálva, vissza megyek a folyosóig, és a legközelebbi lehetőségnél balra.