Ez Gordon Rogers üzenetrögzítője, kérem hagyjon üzenetet!
Belépés
Legutóbbi témák
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek
Chat Box
Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon
Gordon Rogers
2 posters
2 Re: Gordon Rogers Szomb. Jún. 14, 2014 8:29 pm
B.J. Wolf
Üdvözlet Gordon Rogers közlegény!
Úgy hallottam hogy ön az én büntetőszázadomba került, talán a hadjárat végéig vagy amíg meg nem hal. Tudomásom szerint maga mérnök és pont egy mérnök kell nekem. Dupla rejtett pengét kellene csinálnia nekem, 15 cm-es pengék amik egy bizonyos gombnyomásra lökődnének ki és vissza, az egyikre alkarvédőt is akarok. Hajlandó lennék fizetni is nem kis összeget: 350 $/db az-az 700 $ összesen, ez nagyon jelentős összeg amit helyben ki is fizetek. Arra kérem hogy ez a titok maradjon köztünk. Találkozzunk a lőtéren reggel 10:00-kor vagy 12:00-kor. Már találkoztunk ezért gondolom felismer, ha meg nem akkor keressen egy őrvezetőt akinek a fél arcát egy nagy karomvágás díszíti.
Úgy hallottam hogy ön az én büntetőszázadomba került, talán a hadjárat végéig vagy amíg meg nem hal. Tudomásom szerint maga mérnök és pont egy mérnök kell nekem. Dupla rejtett pengét kellene csinálnia nekem, 15 cm-es pengék amik egy bizonyos gombnyomásra lökődnének ki és vissza, az egyikre alkarvédőt is akarok. Hajlandó lennék fizetni is nem kis összeget: 350 $/db az-az 700 $ összesen, ez nagyon jelentős összeg amit helyben ki is fizetek. Arra kérem hogy ez a titok maradjon köztünk. Találkozzunk a lőtéren reggel 10:00-kor vagy 12:00-kor. Már találkoztunk ezért gondolom felismer, ha meg nem akkor keressen egy őrvezetőt akinek a fél arcát egy nagy karomvágás díszíti.
B.J. Wolf őrvezető
3 Re: Gordon Rogers Vas. Jún. 15, 2014 10:41 pm
B.J. Wolf
Az alkavédő legyen fémből de ne legyen túl nehéz. A kritérium még az hogy ellenálljon a vágásoknak, tehát lehessen vele ténylegesen védekezni szúrások/vágások ellen. A találkozó ma lesz délben feltéve ha nem kell megint kihallgatásra menni.
U.I.: Én nem hoznám fel egy felettesnek hogyan ölte meg majdnem egy repülő Alien, pláne ha büntetőszázadban van. A közlegény könnyen golyót kaphat a hátába, esetleg elvágott torokkal ébred. Szóval azért a tisztelet maradjon meg.
U.I.: Én nem hoznám fel egy felettesnek hogyan ölte meg majdnem egy repülő Alien, pláne ha büntetőszázadban van. A közlegény könnyen golyót kaphat a hátába, esetleg elvágott torokkal ébred. Szóval azért a tisztelet maradjon meg.
» Karakterek » Kommunikátorok » Ember » Gordon Rogers
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.