Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Gyilkos kalandja (folytatás) EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Gyilkos kalandja (folytatás) EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Gyilkos kalandja (folytatás) EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Gyilkos kalandja (folytatás) EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Gyilkos kalandja (folytatás) EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Gyilkos kalandja (folytatás) EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Gyilkos kalandja (folytatás) EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Gyilkos kalandja (folytatás) EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Gyilkos kalandja (folytatás) EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Gyilkos kalandja (folytatás) EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Gyilkos kalandja (folytatás)

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Gyilkos kalandja (folytatás) Empty Gyilkos kalandja (folytatás) Kedd Jan. 28, 2014 7:41 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

Gyilkost regenerálódásából ébresztette fel a kiráynője. Az idegeneknek sikerült teljesen átvenniük az uralmat a Yautjáktól, a hajójukon. Nyugalmuk nem volt hosszú idejű, amit a fészek bővítésével töltöttek, Gyilkos kivételével. A királynő minduntalan tette a dolgát és újabb és újabb tojások csusszantak ki a tojócsőből. Ezt a folyamatot zavarták meg az emberek fajához tartozó, kincsvadász csapat.
Dokkoláshoz készülnek a számukra ismeretlen hajóval . A királynő Gyilkost és a másik, egyetlen Drone testvérét előre küldi, hogy mérék fel a terepet. Egy egy tojást kell magukkal vinniük, hogy ezzel is meglepetésben részesítsék a nem kívánt vendégeket. A jóval többségben lévő Predalienek feladata a királynő védelme és gazdatestek beszerzése, vagy az emberek likvidálása.
Gyilkos és (NJK) társa megindulnak egy egy tojással ahhoz a ponthoz, ahol nagy valószínűséggel bejuthatnak az emberek.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

2Gyilkos kalandja (folytatás) Empty Re: Gyilkos kalandja (folytatás) Kedd Jan. 28, 2014 9:18 pm

Gyilkos

Gyilkos

Gyilkos nem pihenhetett túl sokat, már is megjelent egy kalózhajó. Úrnője parancsba adta gyermekeinek a hajó elfoglalását. Ám nem értette, hogy miért kell tojásokat is vinni. Ám a királynő kérését teljesíteni kell, szó nélkül. Így is cselekedett. Testvérével, lassan haladt a tojásokkal, a bejutni próbáló emberek felé. Ahol nagyjából érezték a közelségüket, keresett egy termet, ahol ott hagyta a tojást. Pár fényforrást szétvert, hogy még se lehessen tisztán belátni a helyiséget, majd a folyosókon is elkezdte kiiktatni a fényeket. Amint úgy látta, hogy az emberek bármelyik pillanatban bejuthatnak, gyorsan üzent testvérének, hogy bújjon el az egyik szellőzőben. Ezután visszament a tojásokhoz és szintén elbújt az egyik szellőzőben, hogy amikor erre haladnak az emberek, egy kis hívogató „katakolással”, karmolászással a falon, becsalogathassa a kíváncsi gazdatestnek valókat.

http://kacsa91.deviantart.com/

3Gyilkos kalandja (folytatás) Empty Re: Gyilkos kalandja (folytatás) Kedd Jan. 28, 2014 9:34 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

Az emberek dezertált katonák voltak, akik megunták a köteléket és annak apró juttatásait. Képzettek és mohók voltak. Nem riadtak vissza semmitől, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egy idegen űrhajóba is képesek voltak behatolni. Háromszor, négy fős csapatban indultak meg különböző irányokban. A királynő kamrája felé is tartott egy csapat. Gyilkos visszahúzódva lapult és érzékeire hagyatkozott. Egy másik csapat alatta haladt el arra, amerre a tojást rakta le. Két Predalien volt még a közelében, akik ezt a csapatot követték a tojás irányába.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

4Gyilkos kalandja (folytatás) Empty Re: Gyilkos kalandja (folytatás) Szer. Jan. 29, 2014 12:41 pm

Gyilkos

Gyilkos

Gyilkos nem számított ilyen szintű szervezettségre. Viszont a segítségre, annál inkább. Hallatott egy két hangosabb kattanó hangot, remélve, hogy felkelti az emberek érdeklődését, majd ha bemerészkedtek az emberek a helyiségbe, Gyilkos megpróbál a szellőzőben mögéjük férkőzni, s ha tud, onnan lecsapni. Mentális úton segítséget kért a két predalientől. Ha jól hangolják össze a támadást, akkor mindenkire jut egy-egy préda.

http://kacsa91.deviantart.com/

5Gyilkos kalandja (folytatás) Empty Re: Gyilkos kalandja (folytatás) Szer. Jan. 29, 2014 1:43 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

A teremben ahol a tojás volt minden ajtót és minden falat a megkeményedett nyálka vont be. Gyilkos és a tojás teljes fedezékben volt. A feszült csendet egy rádióhívás tört meg.
-Megtámadtak minket, megtámadtak! Erősítést a hídhoz vezető szakaszra. -És már csak a smart gun és M41-esek robaja hallatszott a xemorphok sikításaival.
-Minden ajtó zárva. Nyissátok ki. -A négy katona egyike lángvágóval állt neki, és annak magas süvítő hangja elnyomta a szétnyíló tojás hangját. A katonák jól fedezték a termet, de egymást nem. Egyikük arcára egy pillanat alatt rátapadt a sötét sarokból előbújó parazita. Az egyik predaliennek sikerült félig behúznia kiszemelt áldozatát egy járatba, de a másik nem volt ilyen szerencsés. A smart gun péppé szedte mielőtt elrugaszkodhatott volna, majd a járat felé indult a katona, hogy kapaszkodó társát segítse. Az ajtót felszabadító katona már majd nem kész volt feladatával, és idegesen lesett mind eközben a háta mögé. Gyilkos ekkor kapott az alkalmon.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

6Gyilkos kalandja (folytatás) Empty Re: Gyilkos kalandja (folytatás) Csüt. Jan. 30, 2014 4:52 pm

Gyilkos

Gyilkos

Nagy zűrzavar kerekedett ki a helyiségben, lövöldözések, s halálsikolyok kavalkádja töltötte be. Bár Gyilkosnak egy társa elesett, s annak vére sziszegve marta a padlót, számított a másik drone-ra, akit azzal bízott meg, hogy bújjon el a kinti szellőzőben. Így hát rávetette magát arra az emberre, aki társa segítségére sietett. Igyekezett karmaival a kezeit fogni, s a földön tartani, hogy aztán farok pengéjét a nyakába szúrhassa, s idegmérgével megbéníthassa.

/ Azért lett rövid, mert gyors helyzetekben nem lehet tökölni és gondolom mivel más események is történnek, nem írhatok le minden szándékom. Smile /

http://kacsa91.deviantart.com/

7Gyilkos kalandja (folytatás) Empty Re: Gyilkos kalandja (folytatás) Pént. Jan. 31, 2014 7:15 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

A katona már csak azt vette észre, hogy Gyilkos a földhöz szegezte. Társát a Predalien könnyedén berántotta a járatba, miközben ő megbénította áldozatát. Gyilkos mögött fegyver recsegése és drone testvérének felrikoltása tépdeste meg érzékeit. Rögtön megfordult a katona tárat cserélt, de ennyi idő elegendő is volt, hogy kivégezze. A fészek bővítéséről is gondoskodni kell. Karmai elengedik a tetemet és megdermed egy pillanatra gyilkos. A királynő üzen neki: ,,Juss át és végezz mindennel, hogy tojásokat rakhassunk le ott is. A dokknál két őr állt a légmentes kapuk előtt, és egy sentry pásztázta a folyosót. A wc nem messze van és a lefolyó a dokkokon keresztül megy, vagy a szellőző, ami közvetlenül a katonák alatt húzódik végig. A rácsozat egy gyors mozdulattal eltávolítható.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

8Gyilkos kalandja (folytatás) Empty Re: Gyilkos kalandja (folytatás) Szomb. Feb. 01, 2014 11:44 am

Gyilkos

Gyilkos

/ Ezt most nem igazán értem.. Ha végzek minden emberrel, akkor hogy maradnak gazdatestek? A zsilip az ki lett vágva, szóval a szellőzőn át nem tudok átjutni... A lefolyóba, hogy fér be egy xenó? /

Gyilkos felszedi a padlóba rejtett szellőző rácsát, majd egy könnyed hullámzó mozdulattal eltűnik benne. Lassan, óvatosan halad el a fölötte őrködő emberek és a sentry alatt, hogy mögéjük kerülhessen. Feltérképezi a szellőzőt, hogy merre haladhat tovább, s hogy lehetséges-e, hogy valamelyik őrt beránthassa maga mellé, vagy el lehet-e őket csalogatni, megkurtítva az őrséget.

http://kacsa91.deviantart.com/

9Gyilkos kalandja (folytatás) Empty Re: Gyilkos kalandja (folytatás) Hétf. Feb. 03, 2014 11:44 am

Andrew Fox

Andrew Fox

Gyilkos teljesen feltűnés mentesen haladt el a sentry és a két fegyveres alatt.
-Ú haver tartsd a frontot a beleimben hadi állapot van.
-Na ne szórakozz. Na jól van, de siess.
-Igyekszem, de nem öt perc lesz.
Mielőtt Gyilkos cselekedett volna az egyik fegyveres elindult saját hajójuk, a zsilip kapu felé. Gyilkos követte és érzékelte, hogy a pár méterre lévő zárt zsilipkapu mellett két oldalról nincs befedve a szellőző. (AvP2-ben sok ilyen helyen lehetett rohangálni:) Itt egykönnyen kimászhat és a meglepetés erejét is megtarthatja. Ezen felül a bejutás módja is leegyszerűsíthető, csak a megfelelő pillanatban kell cselekednie. A zsilipkapu másik oldalán nem érzékelt élőlényt.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

10Gyilkos kalandja (folytatás) Empty Re: Gyilkos kalandja (folytatás) Kedd Feb. 04, 2014 11:40 am

Gyilkos

Gyilkos

Az emberek beszélgettek fölötte, majd az egyik visszaindult a hajójukra. Gyilkosnak ez pont kapóra jött. Így talán átjuthat, s elkaphatja az ottani embereket is. Megvárta, míg az őr kinyitja a zsilipet, majd kimászott a szellőzőből. Közben savat gyűjtött a torkában, hogy amint kidugta a fejét, a Sentry felé köphesse, így meggyengítve a védelmet, aztán tovatűnt a kalózok hajójában, nyomában a remélhetőleg mit sem sejtő őrnek.

http://kacsa91.deviantart.com/

11Gyilkos kalandja (folytatás) Empty Re: Gyilkos kalandja (folytatás) Kedd Feb. 04, 2014 2:07 pm

Andrew Fox

Andrew Fox

/Ha észrevétlenül akarsz átjutni nem köpheted le a sentry-t mert az ott maradt egy őr egyből felfigyelne rád. Kettőből csak egy ment el a retyóra, szóval a köpés elmarad./
A zsilip Gyilkos mögött nem sokkal szisszenve zárult le. A szűk kis folyosó nem lehetett hosszabb 10 m-nél ezért Gyilkos jócskán lemaradva követte a ,,haszonlesők" egyik tagját. Saját hajójuk zsilipkapuja kinyílt a közelben egy lélek sem volt azon az egyen kívül. A kalóz már belépett a saját hajójukba és elfordult jobbra, mikor Gyilkos hatalmas sprintbe kezdett, hogy ő is átérjen. Egy erőteljes ugrással szinte bevetődött a hajó belsejébe nem sok hangot hallatva. A hajó nem sokban különbözött egy kuplerájtól. Szerszámok hevertek az acélrácsos padlón, kólás flakonok. A kalózok hajóján hatalmas volt az igénytelenség, de ez egy idegennek semmit sem jelent, hisz őt (Gyilkost) csak a királynő parancsa. Követte egészen a mellékhelyiségig az embert és érzékelte, hogy egy fülkébe beült. A mellékhelyiségben teljesen egyedül voltak bent.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

12Gyilkos kalandja (folytatás) Empty Re: Gyilkos kalandja (folytatás) Csüt. Feb. 06, 2014 11:14 am

Gyilkos

Gyilkos

Gyilkos kalandja (folytatás) Bathroom

Ilyen "nyitott" wc fülkék vannak, vagy zártak?

http://kacsa91.deviantart.com/

Ajánlott tartalomVissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.