Hát még én aktív vagyok, mivel utolsó eséllyel a karakteremet feloldották a tiltás alól. Szóval nekem is kéne egy küldetés.
Belépés
Legutóbbi témák
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek
Chat Box
Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon
Kalandigénylés
+27
Vincent Charles
Kwei'Rjet
B.J. Wolf
avpwar
Ger'dar
Átok
Ju'dha
Dean Backett
Éjpenge
Éjlopó
Kínzó
R'ka N'ritja
Yeggdra’sil
Sasszem
Thla'loc
Wargor
Kraug' na
George Crysmann
Halál
Andrew Fox
Démon
Péter Ezredes
Akira Kazama
Préda
Basil'isk
Koncoló
W.B.
31 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5
62 Re: Kalandigénylés Vas. Nov. 04, 2012 10:38 pm
Wargor
Korainak érezném hogy jelentkezzek pvp kalandba Nem vagyok annyira otthon a dologban még szóval egyéni sem lenne rossz nem akarok fel fordulni már is
63 Re: Kalandigénylés Hétf. Nov. 05, 2012 10:46 am
Koncoló
felőlem. Azért még tanácsot is tudok ám adni, hogy mit hogyan csinálj. Mert az AvP témájú fórumokon nem egyszer voltam fent.
Igazából ha egyéni kalandot akarsz igényelni akkor mondjad, hogy valami, kicsit könnyebb feladat legyen, melyen belül gyorsan szert tehetsz trófeákra.
Régebbi ,,már letiltott" karakteremmel, Basil'iskkel nem egyszer voltam ilyen helyzetben. Vagyis csak egyszer, mert a második kaland elején lett törölve a három karakterem, melyek közül csak ez, Koncoló lett feloldva egy utolsó lehetőséggel.
Tehát a lényeg itt az, hogy szépen játszál, ne irkálj egymás után 4x-5x (Post Hunt) meg kaland közben mindig tartsd magad a min. 10-max. 20 sorhoz (Én esetemben néha 7-8 sor van írva minden kalandban, mivel a fórumon kívül még van a sok házi, nameg a Lord of the Rings Online.)
Igazából ha egyéni kalandot akarsz igényelni akkor mondjad, hogy valami, kicsit könnyebb feladat legyen, melyen belül gyorsan szert tehetsz trófeákra.
Régebbi ,,már letiltott" karakteremmel, Basil'iskkel nem egyszer voltam ilyen helyzetben. Vagyis csak egyszer, mert a második kaland elején lett törölve a három karakterem, melyek közül csak ez, Koncoló lett feloldva egy utolsó lehetőséggel.
Tehát a lényeg itt az, hogy szépen játszál, ne irkálj egymás után 4x-5x (Post Hunt) meg kaland közben mindig tartsd magad a min. 10-max. 20 sorhoz (Én esetemben néha 7-8 sor van írva minden kalandban, mivel a fórumon kívül még van a sok házi, nameg a Lord of the Rings Online.)
64 Re: Kalandigénylés Hétf. Dec. 03, 2012 8:02 pm
Éjpenge
Predatorok, aki kalandot keres az gazdagítson egy privát üzenettel !
65 Re: Kalandigénylés Vas. Dec. 09, 2012 12:01 pm
Dean Backett
Énis várom a bígért kalandomat a Marson :-)
67 Re: Kalandigénylés Vas. Dec. 09, 2012 3:30 pm
Dean Backett
oké de intenzíven csak holnap tudom kezdeni. legalábbis szerintem. amúgy W.B. aztmondta hogy Fox-ot "uszítja" rám. csak h ne legyen ebből galiba
68 Re: Kalandigénylés Vas. Dec. 09, 2012 11:32 pm
Éjpenge
Beszéltem W.B.-vel és azt mondta hogy Fox helyett mesélhetek én...szóval nincs gond
72 Kaland Vas. Feb. 24, 2013 7:49 pm
Átok
Üdv!
Ha megoldható szeretném lejátszani egy mesélővel karöltve a bevezető kalandomat; a stafftól pedig ezúton szeretnék engedélyt kérni, hogyha ez idő alatt elindul a Vízalatti fészek c. kaland, akkor egyszerre legyek jelen a kettőben.
Ha megoldható szeretném lejátszani egy mesélővel karöltve a bevezető kalandomat; a stafftól pedig ezúton szeretnék engedélyt kérni, hogyha ez idő alatt elindul a Vízalatti fészek c. kaland, akkor egyszerre legyek jelen a kettőben.
73 Re: Kalandigénylés Vas. Feb. 24, 2013 8:37 pm
Halál
Holnap délelőtt már lesz időm. Ma kicsit elfoglalt voltam, de ígérem, hogy holnap elkezdjük a kalandod.
74 Re: Kalandigénylés Vas. Feb. 24, 2013 9:04 pm
Átok
Részemről csak késő délután tudok majd írni, ha a nyitó hsz meglesz. Berakok egy időbeosztást mindjárt valahova, hogy ne legyen kérdéses mikor tudok írni és mikor lustulom el a dolgot ami persze nem fog megesni
76 Re: Kalandigénylés Hétf. Feb. 25, 2013 6:51 pm
Halál
Préda, Kínzó és Átok jelentkeztetek, szóval? Hogy legyen? Újrakezdjük, vagy onnan menjen, ahol most éppen van?
A többiek úgy is épp "ájultan" fekszenek.
A többiek úgy is épp "ájultan" fekszenek.
77 Re: Kalandigénylés Hétf. Feb. 25, 2013 6:58 pm
Átok
Hááát részemről szívesebben kezdeném elölről, de nem akarok mások játékába belerondítani, tehát azokra hagyom akik már időt és hsz -t áldoztak rá.
78 Re: Kalandigénylés Hétf. Feb. 25, 2013 7:22 pm
Halál
Én arra gondoltam, hogy Te és Kínzó lenne az erősítés, prédának. Plusz, még egy-két NJK.
Így Prédának sem kellene újrakezdenie.
Így Prédának sem kellene újrakezdenie.
79 Re: Kalandigénylés Hétf. Feb. 25, 2013 7:31 pm
Átok
Szerintem jó, de hacsak nem kap az ellenség is erősítést, a plusz NJK -k amik velünk jönnek, csak elveszik a munkánkat...
81 Re: Kalandigénylés Szer. Feb. 27, 2013 8:10 am
Kínzó
Látom már megy de nem késtem le szóval most fogok topikolni.
82 Re: Kalandigénylés Vas. Márc. 31, 2013 11:19 am
Ger'dar
Szeretnék egy egyszemélyes kalandot igényelni. Köszönöm szépen.
83 Re: Kalandigénylés Vas. Márc. 31, 2013 1:11 pm
W.B.
Bunda Survey dzsungelébe gyors kiküldetés kaland megfelel?
87 Re: Kalandigénylés Kedd Júl. 16, 2013 11:01 pm
Basil'isk
Szeretnék egy kalandot igényelni.
Lehet az Új Japánban, a Földön vagy egy Pilóta bolygón vagy a Marson vagy bárhol az egész világegyetemben.
Lehet az Új Japánban, a Földön vagy egy Pilóta bolygón vagy a Marson vagy bárhol az egész világegyetemben.
88 Re: Kalandigénylés Kedd Júl. 16, 2013 11:17 pm
avpwar
Admin
Vagy Éjpenge, vagy R'ka N'ritja fog neked mesélni. Szólok nekik.
90 Re: Kalandigénylés Szer. Júl. 17, 2013 1:37 pm
R'ka N'ritja
Lenne még egy kérdésem: Lenne-e kedved egy csoport játékhoz?
Ha igen, itt olvashatsz több infot a kalandról, és itt is tudsz jelentkezni: Szököttek nyomában
Ha igen, itt olvashatsz több infot a kalandról, és itt is tudsz jelentkezni: Szököttek nyomában
Sikeres túlélést, Jó vadászatot!
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.