Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Lv 499 Bányabolygó EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Lv 499 Bányabolygó EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Lv 499 Bányabolygó EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Lv 499 Bányabolygó EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Lv 499 Bányabolygó EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Lv 499 Bányabolygó EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Lv 499 Bányabolygó EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Lv 499 Bányabolygó EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Lv 499 Bányabolygó EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Lv 499 Bányabolygó EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Lv 499 Bányabolygó

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1Lv 499 Bányabolygó Empty Lv 499 Bányabolygó on Szer. Júl. 17, 2013 2:45 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
Lv 499 Bányabolygó 0000113

Kopár, kietlen, életre alkalmatlan. Az ásványkincsek kiaknázása szempontjából fontos az embereknek. Azonban a felszín alatt olyan lények is megbújnak, ami a Ragadozók figyelmét is felkeltheti.

2Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Szer. Júl. 17, 2013 2:47 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
Basil'iskA régi bánya körül a környezet, a szó szoros értelmében, sivár. Kietlen, elhagyatott, és még lehetne ragozni. Mégis, ha az égből tekint le rá a szem, csodásan megmunkált, lecsiszolt köveket, ember alkotta járat bejáratokat, emelvényeket talál.
A kapszula, mely kissé rázósan, s kissé zökkenve landolt a bolygó felszínén, felnyitotta automata záróit, s bepillanthattál a bolygó világába. Legalábbis egy részébe. Szétszórva munka szerkezetek, itt hagyott építmények, félbehagyott munkák nyomai. Gyors távozásra lehet következtetni, ha jobban körülnézünk. Talán túlságosan is gyors távozásra. Ahogy kimásztál a kapszulából, a szokásos, már már rituálénak is beillő ellenőrzéseket elvégezted, felszerelésed, s maszkod állapotáról is meggyőződtél, hogy minden hibátlan-e. Az űrhajón, ahonnét jöttél, egy Mester bízott meg azzal a feladattal, hogy az itteni fészek egy királynőjét elhozd. Persze, nem azt, amelyik irányítja a fészket, hanem egy olyat, mely hamarosan meg fog születni. A kapszulába, ha visszatekintesz, láthatsz egy közepes méretű, kalitkára emlékeztető hordozóeszközt, melybe a frissen kikelt királynőt "könnyedén" szállíthatod.
A feladatot általában csoportokra, vagy magasabb rangú vadászokra bízzák, és kissé meg is lep, hogy téged bíztak meg e feladattal. Egyedül, téged. A feladat "egyszerű":
Bejutni a fészekbe, megkeresni a legőrzöttebb pontját, a kikelt királynőt ellopni, bezárni a ketrecébe, kijutni a fészekből, s az anyahajóra feljutni vele.
Milyen pofon egyszerűen hangzik. Lássuk, valóban képes vagy-e a feladat végrehajtására?
A kapszula kb. akkora, hogy egy mellkasrobbantó kényelmesen elfér benne, te pedig a kezedben tudod cipelni. (Ha csak nincs valami táskaféléd a hátadon) Bár egy csöppet vastagabb, elvégre, ez egy királynő ivadéknak lesz. De a feladatot ez a szállító eszköz, így is, úgy is megnehezíti.
Első feladat, hogy a bányába lejuss. A szerkezetek, munkagépek, romos, félkész épületegyüttesek között bolyongva, rá kell döbbenned, ez nem lesz olyan egyszerű.

//Kérlek írd le a felszereléseidet, fegyvereidet!//

3Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Szer. Júl. 17, 2013 4:48 pm

Basil'isk

Basil'isk
//Felszerelés és fegyverzet: Csuklópenge, Glaive, Medicomp.//

//Előzmény, Hajó//
Egy Mester megbízott egy igen könnyűnek hangzó, de amúgy is nehéz feladattal. Egy frissen kikelt embriót kell begyűjteni, méghozzá egy Királynő egyed friss embrióját. A helyzet nehézsége az, hogy a fészek egyik legjobban védett pontjára kell menni és az ott tartózkodó embriót el kell fogni és a hajóra vissza kell hozni. Élve és épen.
A felszerelést megkaptam a feladathoz, mely egy kis ketrec volt, melyben az embriót fel tudjam juttatni a hajóra és átadni a Mesternek. Valószínűleg a Királynő egy beavatási piramisba kell, hogy az odaküldött beavatatlan vadászok a ,,Királynő gyermekeit" le tudják vadászni.

//LV-499, felszín//
A kapszula földet ért, majd kinyílt. Így fel tudtam mérni a helyzetet és a helyet meg tudtam figyelni. Igazából a helyzet nem volt annyira kecsegtető, mint azt hittem. A fészek az egyik mesterségesen kivájt járatban lehet, de azt biztos néhány harcos idegen őrzi. A hely, ahol landoltam, egy bánya volt. Már ami megmaradt belőle. Az épületek nagy része még csak félkész állapotban voltak, de a kész egységes romba voltak döntve. Itt-ott rakodógépek és szétdobált szerszámok voltak. Lehetséges, hogy az emberek gyorsan el akartak innen tűnni.
Magamhoz veszem a tárolóegységet és készenlétbe teszem a pengekilövőt, majd elindulok a romok között, hogy a fészek bejáratát megtaláljam. Ez nem lesz egyszerű, mert a romok között felderítők is ólálkodhatnak, nem is szólva a parazita hordozókról, melyek igen kínos meglepetéseket hoztak nekem előző vadászatom során. De ott legalább voltak társaim, itt meg magamra vagyok utalva. Nem is beszélve arról, hogy harc során csak az egyik kezemet tudom használni, míg a másikban a ketrec van, melynek rácsozatát az embrió nem lenne képes átrágni, hogy megöljön engem. Mivel tudom, hogy az embriók is képesek ölni, hisz egyetlen ugrással át tudják rágni az áldozat légcsövét.
Tehát óvatosan és körültekintően haladok a romok között a fészek bejárata felé és az összes sarokba benézek, hátha nincs ott egy felderítő vagy egy parazita hordozó.A hozzászólást Basil'isk összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 12, 2014 8:56 pm-kor.

4Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Csüt. Júl. 18, 2013 7:53 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
A felszínen a síri csönd és a kihaltság ellenére semmi fenyegetőt, vagy életre utaló jeleket nem találtál. Egy árva rovar nem sok, még annyit se. A szél se moccant, túl nagy a csend, szinte már idegtépő. A romok, eszközök között bolyongva végül megtalálod azt, amit kerestél, a bejáratot. Csakhogy van egy kis probléma. Hatalmas sziklák tömítik el a járat száját, úgy tűnik, berobbantották. Már pedig eddig más járatot nem igen láttál. Most mi legyen? Berobbantani nem érdemes, a szikla csak lejjebb csúszna, másrészt nincs hozzá cuccod, hogy ezt megoldhasd.
Tovább kell kutatnod. Újból a táborok felé vetted utad. az egyik romos épület mélyéről éles koppanás, majd matatás hangzott, aztán újbóli, néma csend. Az épület a többihez képest igen magas, de az állapota nem túl kecsegtető. A verandájának tetejéről gerendák lógnak le, a teteje lyukas, és félő, ha bárki bemerészkedik, azonnal összedől. Újbóli hang törte meg a csendet, apró kotorászás, majd csend, de ez már kicsit távolabbról hangzott az épületből.

5Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Kedd Júl. 23, 2013 1:10 am

Basil'isk

Basil'isk
Furcsa mód semmi élet nem volt a romok között és olyan csend uralkodott az egész területen, hogy az már idegtépő volt. ,,Legalábbis egy embernek, de egy vadásznak kevésbé." Kis idő múlva megtaláltam a fészek bejáratát, melyet sziklák torlaszoltak el.
-- Most mi legyen? Ha a sziklát szétrobbantom, akkor a maradványai még jobban eltorlaszolják a bejáratot. Emelőm nincs sajnos, így biztos másik utat kell találnom a fészekbe. Pedig más bejárat nincs a közelben. Ha csak az idegenek nem ástak e ki valahol egy másik bejáratot. -- mondtam magamban.
Úgyhogy nem volt más választásom, keresnem kellett egy másik bejáratot, így visszamentem a romokhoz, hogy ott keressem meg azt.
Kis idő múlva hangokat hallottam az egyik romos épület mélyéről ,,Vagy magából az épületből? Nem tudom biztosan. Az a fő, hogy legalább életjeleket észleltem a romok közt." Majd megint egy hang, aztán hirtelen minden elcsendesedett. Az épület, ahonnan a hangok jöttek elég magas volt ,,Valószínűleg a város vezetői laktak itt" sajna elég ramaty állapotban volt. A veranda tetejéről gerendák lógnak le, lyukas a tető. Az egész épület egyszóval ramaty állapotban volt.
Megint egy hang törte meg a csendet, mintha valaki vagy valami kotorászna valahol. Majd megint csend lett. A hang messziről jött, az épületből.
Gyorsan készenlétbe helyeztem a fegyvereimet és a hang utolsó helye felé vettem az irányt, de azért óvatosan, nehogy zajt csapjak és nehogy olyan helyre érjek, ahol omlásveszély áll fenn.

6Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Szer. Júl. 24, 2013 4:27 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
//Basil'isk, a fegyvereid számát csökkentsd kérlek, a Terhelés skill nélkül sajnos csak 5 fegyvert tarthatsz magadnál. A tartályt, mivel én aggattam rád, az a 6. eszköz, így 5-öt szabadon választhatsz. Elnézést, hogy csak most szólok, későn olvastam utána a szabályzatnak!//

Recsegve, ropogva feleltek lépéseidre a ház padló deszkái, nem tudtál, még ha akartál akkor sem, halkan haladni. A motozás abbamaradt, így jelenleg a hang forrását sem tudtad megállapítani, hogy pontosan honnan eredhet a házból. Az épületben a por, és homok volt az úr. A bejárat mellett Oomanok által épített tároló szekrények, néhány szék, a falakon emberekről képek. A helyiségből két ajtó is nyílik tovább, egy rögtön a bejárattal szemben, egy pedig, ha balra pillantasz, a szoba másik oldalában, s végül egy lépcsősor is vezet felfelé. Ha megállsz egy pillanatra, hogy hallgatózz, akkor hallhatod, hogy a motozás erősebben hangzik, igaz, nem sokáig, s el is hal, de az emeletről hangzik.

7Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Szer. Júl. 24, 2013 9:46 pm

Basil'isk

Basil'isk
Amikor beléptem az épületbe nem tudtam csendesen haladni, mert a deszkák ropogása megzavarta a csendet. Ráadásul a motozó hang is abbamaradt, így nem tudtam egyébként, hogy az épület melyik részéből vagy helyéről jöhetett a hang.
Szétnézek az épületben. Por és homok borított be mindent. A bejárat felé pillantva fémszekrényeket, egy-két széket és a falakon pedig emberek képeit fedeztem fel. Még egy kicsit szétnézek odabent.
Két ajtót vettem észre.
A bejárattal szemben lévő ajtó egy lépcsőházba vezet az épületben, a másik meg nem tudom, hogy hová. -- Ha szétnéztem fent és megöltem vagy elfogtam a zaj forrását, akkor megnézem, hogy az az ajtó hová vezet. --
Bemegyek az ajtón és megállok a lépcsőházban hallgatózni. A zaj ismét hallatszott az épületben, de ezúttal odafentről. Felmegyek és közben figyelek arra, nehogy egy idegen vagy egy ember meglepjen valahonnan.

//A lépcsőház a bejárat előtti ajtóból vagy a bal oldali ajtóból nyílik? Nem tudtam olyan jól kivenni azt a sort, mert látszott a postodon, hogy siettél. De a felszereléseim közül kivettem 1-2 dolgot.//

8Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Szomb. Aug. 17, 2013 3:38 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
// Üdv Basil'isk! FB-n és Inaktívot néha nézd meg, mindig beírom, ha egy ideig nem vagyok elérhető! Ezért állt meg a játék mindenhol. Ne haragudj a késedelemért, csak a való életben is helyt kell állni. Kicsit átalakítottad a ház elrendezését, de nem baj. Very Happy De én így képzeltem: A helyiség ahová beléptél, veled szemben van egy ajtó. Az mellett balra, rögtön felfelé vezet egy lépcső sor. Ott, ahol állsz, mögötted a bejárati ajtó, s balra, a szoba másik felében még egy ajtó. Remélem, így már érthetőbb. Smile//

Ahogy felfele haladtál a lépcsőn, egy-egy lépcsőfok meg-meg nyekkenve a súlyod alatt adta tudtára a ház népének, hogy valaki megérkezett. Mikor már az utolsó lépcsőfokok voltak hátra, az egyik ajtó kivágódott, te pedig épp rálépve a következő lépcsőfokra, beszakadt alattad a reccsenő fa, és a végtagod be is szorult. Az Ooman kapálózva kacsázott ki a szobából, forogva, ide oda dobálva magát, átfordult az emelet korlátján, és zuhanva a földszintre esett. Még egy darabig rángatózott, s láthattad, hogy egy arctámadó volt rászorulva a fejére, s a nyaka köré még szorosabban fonta a farkát. De bámészkodásra nincs túl sok idő. Egy dolgozó lép ki a folyosó sötétjéből, és sziszegve lendül támadásba. Rád akar ugrani, hogy letaszítson a lépcsőről, és ha nem szabadítod ki de sürgősen a lábad, könnyedén ott maradhat a végtagod. Vagy akár az életed
.

9Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Kedd Aug. 20, 2013 12:55 am

Basil'isk

Basil'isk
A lépcsőfokok meg-megnyekkentek a súlyomtól, miközben egyre feljebb haladtam a felsőbb szintekre. Mikor majdnem felértem, beszakadt alattam az egyik lépcsőfok és az egyik lábam bele is akadt a lyukba. Majd egy ajtó kivágódott és egy ember futott ki rajta, kapálózva, kacsázva, ide-oda dobálva magát, majd leesett a lépcsőn. Amikor földet ért, még rázkódott, már egyből tudtam, hogy valami nem stimmelt vele. Egy arctámadó volt rajta.
Ekkor egy dolgozó lép ki a sötétségből és sziszegve rám ront. Míg a közelembe ért volna, sikerült kiszabadítanom a lábamat és így a lándzsát támadásra készen tudtam tartani.

10Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Szomb. Szept. 07, 2013 2:20 pm

R'ka N'ritja

R'ka N'ritja
A lábad kiszabadult, de a lándzsát már nem sikerült kitartanod, a fürge mozgású xenomorph a válladat elérve lökött hátra, s gurultatok le a lépcsőn. A két test súlya alatt a lépcsőfokok reccsenve törtek össze. Mikor nagy puffanással leértetek a lépcső tövébe, a falhoz tudtad vágni a feléd csapást mérő idegent. Ahogy a falba csapódott, a falról vakolat potyogott le, s a plafonról is fal darabok estek rátok, bár aprók. A lény felállt, majd újabb támadást indított feléd, farkával próbált kigáncsolni.

11Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Hétf. Szept. 09, 2013 9:22 pm

Basil'isk

Basil'isk
A lábam kiszabadult, de sajnos a savvérű hátralökött a vállamat elérve. Így nem tudtam kitartani a lándzsámat. Gurultunk le a lépcsőn, a fokok összetörtek a hatalmas súly alatt. A lépcső tövébe egy hatalmas puffanással értünk le, de egyből sikerült a falhoz csapnom a savvérűt. Amikor az nekicsapódott a falnak a vakolat elkezdett omlani, a tetőről is potyogtak a fal darabok, de ezek elég aprók voltak.
A savvérű felállt.
Újabb támadást akart felém indítani a farkával, hogy kigáncsoljon és megöljön. Fogtam a pengekilövőmet és belelőttem néhány pengét a lénybe, ha elgáncsol, akkor azt holtan tegye meg, ne pedig élve.

//Elnézést az elmaradásért és a sietségért.//

12Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Kedd Dec. 03, 2013 2:27 pm

W.B.

W.B.
Pengék nem ölték meg a lényt, ám az alattomos támadását megszakították. Pár lépéssel megtántorodott, hátán lévő kinövések a falnak szorultak. Pengéket a sav apránként felfalta, ám ettől még a sebek fájnak a lénynek.
Emlékez, kis kölyök korodban mit meséltek a vadászok, mikor visszatértek a trófeaszerző útjaikról. Mindig a sebzett és sarokba szorított préda a legveszélyesebb. Íme az iskola példája ennek a megfigyelésnek. Sebzett és feldühödött kemény húsú.


// Har! Folytatom, a kalandod, míg nem találok más mesélőt, vagy az előző nem jön vissza.
Azért érdekes, hogy egy bányász kolónián bármi is fából lenne. Bár lehet, hogy a fejes épülete ezért van benne fa berendezés. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

13Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Szer. Dec. 11, 2013 10:05 am

Basil'isk

Basil'isk
A pengék nem ölték meg a savvérűt, csak megtántorította és a falnak szorultak a hátán lévő kinövések. Jól tudtam, hogy a sebzett és sarokba szorított préda a legveszélyesebb. Mivel amikor még nem voltam beavatva a többi vadász mesélte, hogy milyen volt a vadászat, melyen volt. A lény sebeit fájlalva feldühödött és hangosan kezd el fújtatni. Láttam rajta, hogy támadni készül, így gyorsan készenlétbe helyeztem a lándzsát és pár lépést hátráltam, hogy a lényt egy jól irányzott döféssel meg tudjam ölni.

14Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Szer. Dec. 11, 2013 12:16 pm

W.B.

W.B.
Basil'isk
Bordák közt utat talált magának a fegyver. Fájdalomtól az idegen oldalazva próbált kitérni sebtiben, ezzel a fegyvert kitépte kezedből. Valamiért megingott az idegen és előre dőlt. Ezzel viszont a lándzsa átdöfte az idegent. Oldalra fordult és kapálózott visítva kimult.

Kraug' na
Egy furcsa völgybe csapódott be a kapszulád. Hamar felismerted, hogy ez külszíni fejtés, elhagyott emberi munkagépek mindenfele és persze néhány csontváz. Az ember ahol megjelenik, ott műs is. A mesterséges völgyben kis szőrös állatkák rohangáltak, fedezéket keresve. Sok, zavaróan sok.

Mért is vagy itt? Rajtad kívül van még egy vadász itt, neki egy királynő embriót kell elhoznia, rólad nem tud. Te tudsz róla, mivel a te feladatod elterelni a kis fészek figyelmét.


// Basil'isk csak szólok, hogy a rangod beavatott. Továbbá a kaland magán kaland, igaz? //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

15Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Csüt. Dec. 12, 2013 9:36 am

Basil'isk

Basil'isk
//Igen, Beavatott vagyok és ez egyébként magánkalandnak indult.//

A savvérűbe beleállt a lándzsa, de oldalazva ki tudott térni a támadás elől. Ezzel a fegyvert kitépte a kezemből, de már a testében volt. Végignéztem, ahogy meginog és a lándzsa átdöfte a testét. A lény oldalra fordult és visítva, kapálózva elpusztult. Odamentem a tetemhez, kihúztam belőle a lándzsát. A fegyver füstölt a savas vértől. Fogtam a késemet és levágtam a savvérű fejét, majd eltettem a trófeát.
,,Nem volt túl könnyű." gondoltam, majd felnéztem a lépcsőház tetejére ,,Beomlott a lépcső a lénnyel vívott csata közben. Nem tudok oda felmenni, hogy körül tudjak nézni. Valahogyan meg kell találnom a fészek bejáratát."
Mivel nem tudtam mit tenni, így az épület földszintjén kezdtem bele a vizsgálódásnak.

16Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Vas. Dec. 15, 2013 12:34 am

Kraug' na

Kraug' na
A kapszulám egy völgybe csapódik be. Valahogy furcsa ez a völgy, de nem tudom, hogy miért, mindenesetre nyitva tartom a szemem. Ahogy körülnézek, rájövök, hogy ez egy elhagyatott külszíni fejtés. A környéket munkagépek, illetve néhány csontváz tarkítja. Néhány állatkára figyelek fel, akik a becsapódás miatt fedezéket keresve rohangálnak. Elég sokan vannak, és ez egy kicsit nyugtalanító. Na, de a feladatomra kéne koncentrálnom! Rajtam kívül egy testvérem van itt: Basil'isk. Ha jól tudom, az ő feladata, hogy egy királynő embriót hozzon el! Az én küldetésem a nem túl nagy boly figyelmének elterelése. Úgy döntök, hogy megkeresem társamat, hogy közösen kidolgozzunk egy stratégiát.

17Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Vas. Dec. 15, 2013 10:53 pm

W.B.

W.B.
Kraug’ na
Bánya alsóbb részein pár üreg éktelenkedik, néhányon látszik, hogy emberek alkották, a többit valami más alkotta. Körkörösen pedig egy szerpentin vezet fel. Odafent pedig kopár sivatag és egy út vezet a településhez.
Egyik kis szőrös lény elrohant a lábaid közt. Majd még több. Majd arra ébredtél, hogy hihetetlenül sok rohangál körülötted. Hasonlóból már láttál sokat. Emberek patkánynak nevezik, olyanok, mint a savvérűek, felélnek mindent mi ehető. Kilométerekre pedig valószínűleg, te vagy az egyetlen ehető dolog.

Basil’isk

Földszinten túl sok használható információt nem találtál. Végül egy ajtó mögött ütött-kopott terem fogadott tele csontokkal. Idegenek mészárolták le az embereket. Viszont az asztalon találtál egy térképet. Egy hangú sivatagon belül három objektum van a térképen. Egy kör alakú hely, egy négyzetek teli és valamiféle hegység. Mindegyiknél van valamiféle közös jelölés, neked valamiféle bejárat jut róla eszedbe.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

18Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Vas. Júl. 27, 2014 10:45 pm

Basil'isk

Basil'isk
Mivel nem találtam semmi használható információt, bementem az előttem lévő, nyitott ajtón és egy teremben találtam magam, ahol emberek csontjait véltem felfedezni. ,,Valószínűleg itt mészárolták le az embereket. Az az egy, mely nemrég ölte meg magát, fején azzal a parazitahordozóval, valószínűleg ő volt itt az egyetlen túlélő. De most már neki is vége." mondtam magamban.
Ahogy jobban szétnéztem a teremben, egy asztalt vettem észre, melyen egy térkép volt. Odamentem és tanulmányozni kezdtem.
A térképen egy kör alakú hely, egy négyzetekkel teli, a sivatag, meg valami hegységféle volt látható. Mind a három objektumnál ugyanaz a jelzés.
,,Lehet, hogy bejárat."
A térkép adatait betápláltam és kimentem a teremből, hogy a fészek bejáratát meg tudjam keresni.


//Én ígértem, hogy még ma írok  Wink  //

19Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Hétf. Júl. 28, 2014 4:41 pm

W.B.

W.B.
Épületek közt járkálva végül meglett, ama bejárat. Járművek, ládák, kitermelt ércek, eddig rendben is volna, ám robbanás nyomok, lövés nyomok, tűz égette felületek. Lehetséges, hogy feltartani próbálták az idegeneket. Végeredmény nyilvánvaló. Nem sikerült.
Meg próbálták berobbantani a bánya bejáratát, ám nem sikerült, így is méretes lyuk tátong, mi mögött feltehetően gyilkos sötétség rejtőzik.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

20Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Szer. Júl. 30, 2014 12:22 am

Basil'isk

Basil'isk
Végül is meglett a bejárat az épületek között. De az ép járművek, ládák és kitermelt ércek között voltak robbanás, lövés és tűz égette nyomok, melyből arra mertem következtetni, hogy ezen a helyen akarták a savvérűeket feltartóztatni, de nem sikerült. A bejárat helyén egy jókora lyuk tátongott, mely arra következtetett, hogy be akarták robbantani a bánya bejáratát.
Odabent hatalmas, gyilkos sötétség van. Odabent lehet az embrió, amiért jöttem. Fegyvereimet felkészítve a harcra, vörös látásmódra kapcsolva a maszkomat, nekiindultam a sötétségbe. Odabent, de csak pár lépésre a bejárattól kisebb-nagyobb kövek voltak az úton és ugyanott fémes felületek maradványai. Még jobban beljebb mentem a sötét barlangban, hogy megkeressem az embriót.

21Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Csüt. Júl. 31, 2014 2:43 pm

W.B.

W.B.
Érc szállítására szolgáló csillék sínjei súlyosan károsodtak. Főleg sav marta őket, ám helyeként teljesen hiányoznak. Konkrétan kirobbantak. Bányában beljebb helyenként van pár pislákoló lámpa, ám ezek azzal a kevés fénnyel csak megzavarják a szemet és ezzel csak rontják a sötéthez hozzászokó szemet.
Végül a bánya falai megváltoztak. Idegenekre jellemző fészekanyag borítja őket. Ezek szerint ez már a fészek.

// Kicsit sok a szóismétlés. Főleg az odabent.
Továbbá a karaktere meghalt Ryushin és ezért skillpontjaid és megbecsüléses kétharmada elveszett. Illetve 2012-ben volt utoljára szerkesztve a karakter lapod azóta sok minden változott. Nézz utána és javítsd. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

22Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Csüt. Aug. 07, 2014 9:38 pm

Basil'isk

Basil'isk
//Karakterlapot már szerkesztettem, majd szólj, ha valami nem jó ott és kijavítom. Meg elnézést a másfél hetes kimaradásért is.//

Beljebb sav marta ércszállító csillék síneit véltem felfedezni. Nagy részük teljesen hiányzott, voltaképpen kirobbantak a helyükről. Még egy kicsit beljebb haladva egy-két helyen volt pár pislákoló lámpa. De végül is elértem a fészek bejáratát. A bánya falait fészekanyag borította, néhol a mennyezetről csöpögött lefele a nyálka a földre, ahol kisebb tócsák jöttek létre. Ahogy beléptem a fészekbe, már a padlót is ez a szagos anyag borította.
,,Valahol itt lehet az az embrió. Csak nehogy rossz felé forduljak és a tojáskamrában találjam magam, vagy ami még rosszabb, a fészek központi csarnokában. Nekem az embriókamrát kell megtalálnom, annak is az egyik legjobban védett részét."

23Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Pént. Aug. 08, 2014 11:01 pm

W.B.

W.B.
Fészek groteszk fala körbe ölel mindent. Idegenek tökéletesen beleolvadnak. Foszladozó emberi maradványok vannak a földön. Kezek és lábak, ám a torzók sehol. Vöröses pompában úszó mindenségben végül fehéres vibráló és kis szikraszerűségeket eregető valami tűnt fel. Nincs kérdés mi ez, egy idegen.
Összegömbölyödve vár a fészekfalba kialakított kis pihenőcskéjében. Vagy alszik, vagy csak mozdulatlan őr mi arra vár, hogy a gyanútlan betolakodó elmenjen mellette és akkor lecsaphasson rá. Ám ő nem tudja, hogy te látod őt. Így ő csak a fészek falába vájt kis kuckójában pihen továbbra is.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

24Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Szomb. Aug. 09, 2014 1:10 am

Basil'isk

Basil'isk
Ahogy egyre beljebb haladtam a fészekben, torzó nélküli maradványokat láttam a földön. ,,Ezek széttépték a halott embereket és azoknak pár végtagját hagyták itt. Elég régóta lehetnek itt, mert nagy részük foszladozik."
Amikor tettem még egy pár lépést a foszló maradványok közt, hirtelen a falra szegeztem a figyelmemet. Egy savvérű volt a falban.
A lény össze volt kuporodva, olyan magzatpózban lehetett, mint azok az emberek, akik már csak így könyörögnek, hogy ne öljék meg őket a vadászok vagy olyan emberek, akik csak a gyilkolásért élnek. Az idegen nem tudta, hogy én látom őt.
Célba vettem a lényt a lándzsámmal és megpróbálom úgy megdobni, hogy holtan essen ki a helyéről. Ha mégis túlélné, akkor meg a csuklópengével mérek rá halálos csapást.

//HSZ javítva! A többi a te dolgod.//

25Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Pént. Aug. 15, 2014 9:55 pm

W.B.

W.B.
Idegen nem sejtette mi készülődik tőle nem is olyan messze. Felismerés hamar eljutott az agyába mikor a lándzsa a vállába fúródott. Nem halálos sérülés, és nem is hatolt túl mélyre. Ezt még bőven gyakorolni kell. Idő pedig most is alkalmas gyakorlásra élő prédán, bár ezt a préda nem így gondolja.
Rángatózva kimászott noszojájából, lándzsa is kiesett vérző vállából. Felvisított és visszhangként tért vissza a visítás. Visítás után ugrásra mozdítja a testét. Ugrással leterítő támadás, majd gyors könnyed suhintások, hogy karmaival pépessé tépje az ellenfele húsát. Feltehetően erre készül. Bár idegen függő is, mi szándéka.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

26Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Kedd Aug. 19, 2014 10:40 pm

Basil'isk

Basil'isk
//Kicsit hadartál//

Sikerült eltalálnom az ellenséget, de a lándzsa a feje helyett a vállába fúródott és persze nem is olyan mélyre, hogy komoly vagy halálos legyen.
Ezt még gyakorolnom kell.
A lény kimászott rejtekéből és a lándzsa kiesett vérző vállából. Visított, a visítást a falak visszaverték, majd ugrásnak készülődött.
Csuklópengékkel felveszek egy harci pózt és ha a savvérű rám veti magát, akkor oda ütök a csuklópengével, nekivágódik a falhoz vagy előttem esik le vágásokkal a hasán és akkor gyorsan fel tudom venni a lándzsát és átdöfni rajta.

27Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Pént. Aug. 22, 2014 10:52 pm

W.B.

W.B.
Idegen külső csontvázát könnyen átszelte a penge. Mellkasának bordái szomorú őrjöngő sikítás keretében váltak el egymástól. Felvágott bordák közt savon kívül pár szervféleség is kitekintett. Ám ennél jóval szívósabbak a kemény húsúak. Ennyivel nem adja fel. Pillanatok alatt feltápászkodik, ám eddigre Basil’isk már a bakuubbal döf felé. A lándzsa mellkas és csípő közt találja el oldalt a lény. Idegen reflexből döf a farkával, ám elvéti és a vadászt feje mellet süvít el a pengés farok. Savvérű azonnal visszahúzza a farkát egy újabb pontosabb támadásra, mivel párhuzamosan karmaival is támadni óhajt. Mivel oldalt szúródott bele a lándzsa, csak egyik karjával tudja elérni a vadászt, de el akarja érni minden áron. Akkor is, ha ezzel még jobban beledöfődik a lándzsa.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

28Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Szomb. Szept. 20, 2014 1:03 am

Basil'isk

Basil'isk
A karpenge szépen átszelte a savvérű külső páncélzatát. A bordái elváltak egymástól, így láthatóvá váltak egyes belsőszervei. Mindennek fejébe a savvérű őrjítő sikításba kezdett, amint a bordák elváltak egymástól. De nem adja fel egykönnyen, mivel jól tudom, hogy ezek a lények jóval szívósabbak az embereknél, de nem csak az embereknél, hanem még egypár állattól is. Pillanatok alatt feltápászkodott, de nagyon folyt ki belőle a savas vér. ekkor odadöfök neki a Glaive-vel, mely a lényt a mellkasa és a csípője között találja el oldalt. A savvérű reflexből felém csap a farkával, de nem sikerült engem eltalálnia, mivel a farok elsüvített a fejem mellett. Azonnal visszahúzza majd egyik karjával felém nyúl, hogy elkapjon. A lándzsa még jobban belé fúródik, de ettől függetlenül el akar kapni. A karpengés kezemet leveszem a lándzsáról és a már füstölgő fémfegyverrel odacsapok az idegen karjának. Igaz, ezzel már lehetséges, hogy elveszítem a fegyvert, de legalább elintézem ezt a lényt, aztán majd, ha elintéztem, akkor lassan és csendben haladok tovább a keltető felé, ami a bűzből ítélve nem lehet olyan messze.

//Eredetileg Glaive lándzsám van. Ja, és ha túlmeséltem, akkor szóljál és kijavítóm.//

29Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Vas. Szept. 21, 2014 4:01 pm

W.B.

W.B.
Penge átdöfte az idegen a karmos mancsát. Még jobban felvisított, így viszont elhibázta a következő támadást a farkával. Ettől függetlenül eltalált. Idegen farkának végi pengéje beleállt a bal vállvértbe, bőrt nem érte el. Apránként gyengül a lény, ereje nincs már, hogy kihúzza a pengét a páncélból. Viszont az idegenben van annyi erő, hogy kilendítsen így az egyensúlyból. Ami nem túl szerencsés. Erre játszhat, hogy eless és akkor maradék erejéből maga alágyűrjön, hogy halálba vigyen magával.

// Glaive saválló. Legalább is a jelenlegi rendszer alapján az. Plusz ahogy fészen írtam, bakuub a dobó fegyver. Ezért kevertem össze. Reflex. Ettől függetlenül a Glaivét is lehet dobni. Vagy a karpenge nem saválló? Fene, agyilag megzoknultam… //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

30Lv 499 Bányabolygó Empty Re: Lv 499 Bányabolygó on Szer. Okt. 01, 2014 6:54 pm

Basil'isk

Basil'isk
//Ha túl sok sav éri a pengét, akkor veszít az erejéből és végül eltörik vagy leolvad vagy valami hasonló. Ez egyébként csak gyengébb pengéknél fordul elő. Asszem... ÁÁÁ! MOST TELJESEN ÖSSZEZAVARODTAM!//

Eltaláltam az idegen karját, szerencsére nem tört el a penge. A lény még jobban felvisított, majd a farkával eltalálta a vállvértemet, de sajnos nem tudja kihúzni. A farka nem ért húst, ami nekem kedvezett. Legyengült nagyon, de arra még van ereje, hogy engem felborítson és utolsó leheletével magával vigyen a halálba. Mivel a lándzsa még benne van a testében, fogom és kirántom belőle, majd hátraugrok, hogy előreessen és így megadjam neki a kegyelemdöfést.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.