Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Yeyin'de TÖRTÉNETE EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Yeyin'de TÖRTÉNETE EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Yeyin'de TÖRTÉNETE EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Yeyin'de TÖRTÉNETE EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Yeyin'de TÖRTÉNETE EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Yeyin'de TÖRTÉNETE EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Yeyin'de TÖRTÉNETE EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Yeyin'de TÖRTÉNETE EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Yeyin'de TÖRTÉNETE EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Yeyin'de TÖRTÉNETE EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Yeyin'de TÖRTÉNETE

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Yeyin'de TÖRTÉNETE Empty Yeyin'de TÖRTÉNETE on Vas. Okt. 23, 2011 9:34 pm

Jehdin'nagara

Jehdin'nagara
Faj: Predator (Yautja)
Nem: Hím
Név: Yeyin'de (Yeyinde)
Becenév: "PENGE"
Született:2260.10.25.
Születési hely: Yautja őshaza
Rang: Beavatott

Külső jellemzők:Külsőleg humanoid alkatom van, de talán ez a legtöbb, amiben hasonlítok a m'berekhez.Maszkomon egy beavatott rúnát viselek; amelyet egy halott fészekörző ujjával égettem bele.A vezér egy beavatott jelett "égetett" az arcom oldalára is.
Két és fél, három méter magas vagyok, robosztus, izmos felépítésü. Ennek ellenére könnyedén és gyorsan mozgok, szinte nesztelenül. Bőröm hüllőszerű, de nem pikkelyes. Sárga alapon Barnás Bordó árnyalatokkal.Testem kissé nyálkás, de lehet, hogy ez csak afféle verejtékezés, a hideg övben ugyanis száraz a bőröm.
Kedvenc fegyverem : a Háromágú Ikerpenge . Amelyet magam készítettem.Ezenkívűl a "váll-Ágyú"


Kedvenc ételem: Nyers gyíkhús!!!
Belső jellemzők: Céltudatos; Bajban csapattársamnak segítőkész típus vagyok;Okos; Előre megfontolt; Törekvő;Nagy feltaláló.


A születésem egy igazi "tragédiára " vezethető vissza. Amikor megszülettem akkor következett be a nagy katasztrófa.
A Táborunkba betört egy falka hívatlan idegen. (Én ekkor még a szülőszobában egy kis"kosárban" feküdtem).A támadás egészen váratlan volt ; de senki sem vesztette el a józan eszét.
A Beavatottak egy-egy lándzsával és Hálóvetőkkel a folyosókra rohantak és mentették ami menthető! Az idegenek csak úgy özönlöttek mint víz a csapból. Aki az útjukba került azt vagy felnyársalták vagy széttépték.
Látszott hogy határozott ; és célra törekvők ezzel jelezve hogy a támadásnak volt valamiféle célja. Volt is de nem akármi meg akarták fújni a "Tábor" éléskamráját.
A Beavatottak ék alakzatba rendeződve; kiélezett ikerpengékkel és lándzsával várták a sziszegő hordát. Az Idegenek olyannak látszottak mint egy nagy sáskaraj . Hangosan hörögtek-vicsorogtak ; majd hirtelen támadásba lendültek.
Az idegenek közül az egyik hirtelen felugrott a falra és kúszni kezdett a ragadozók felé. Az egyik beavatott még időben észrevette és egy suhintással kettészelte az idegen fejét. A hatalmas rovarraj beterítette a ragadozókat; és feltörte a védelmüket.
A Ragadozók még ekkor sem hátráltak meg. Nem adták meg oly könnyen magukat . Évtizedes bölcsességüket és tapalasztukat lantba véve felvedték a harcot a betolakodókkal. Az idegenek betörtek mindenhova még a szülőszobába is; ahol én is feküdtem.
Az egyik kemény húsu véres marcangolásba kezdett és megölt minden Yau'ja újszülöttet. Épp én következtem volna amikor szüleim odaugrottak és jól elpáholták a kemény húsút -> Ütötték ahol érték . A lény nyüszítő hangot kiadva megfutamodott.
Hangos éles sziszegés hallatszott. Maga a fészekörző jelent meg a "betört" kapun. Teljes magasságával a Yau'ják fölé magasodott . A egyik yautja elkezdtett lándzsával hadonászni előtte csakhogy elterelje a hatamas bestia figyelmét.
A Fészekörző meg sem ijedt. Hatalmas kitines éles farkát meglendítve felszúrta a beavaatlant; és elhajította egyenesen neki a ház falának. A apám a hátára vetett és anyámmal futottak a "Kagylóhoz". A "KAGYLÓ" kinyitotta a hátsó kaput és egy létrát eresztett le a ragadozóknak hogy felmászhassanak.
A tábor vezére terelte a megrémültebbeket a "kagyló" létrájához. Közben amelyik idegen lény megpróbálta fálbeszakítani a mentési folyamatott aztat felnyársalta az ikerpengéjével.
Anyám és Apám engemet odaadott az egyik beavatottnak hogy dobjon fel a kagylóra . Így is történt. Egy puha bőrből készült valamire érkeztem. Közben már majdnem mindenki fennt volt a kagylón.
A fészekörzőben tombolt a düh aki még a földön tartózkodott azt vagy felnyársalta vagy szétmarcangolta. Anyám és Apám a kagylóban tartózkodtam biztonságban voltam velük ezt éreztem.
A Ragadozók vezére felpattant a létrára és mászni kezdett de hirtelen... egy karmos mancs elkapta. A fészekörző megragadta a yautja vezért. Éles karmát belemélyesztette a vezérbe. A vezér lábából patakokban csordogált a foszforeszkáló zöldes vér.
Hatalmasat ordított majd kipattintotta a ikerpengéket és levágta a fészekörző hatalmas karmokkal teli mancsát a lábáról. Ezután felpattant a kagylóra és intett a beavatottaknak hogy zárják le a kagyló rámpáját.

A szüleim egyből rájöttek.Van még mit tanulnom az életről. Úgy érezték elég a jólétből és megtanítottak pár dologra. Az volt az álmom hogy én is egyszer egy kiváló harcos legyek. Dachande mesternek meg is akatt a szeme rajtam.
Látta hogy akaratos és makacs vagyok ; de egyben célra törekvő is. Ezért egybők "chiva "-nak vetett alá. Először nem sikerült ahogy szerettem volna de; Dachande mester megtanított jobban mondva kijavított egypár dolgot: Harci Technikámon;Mozdulataimon.
Mesterem érezte hogy még kicsit "pyode " vagyok ; de idővel erős edzett "kainde" Yautja válhat belőlem. Megtanított a nyomokban olvasni és egyéb fontos dolgokra. Minden nap amikor tudtam szaladtam a mesteremhez ( ha ráért) elmentünk és edzettünk a "kehrite"-ben.
Mikor már a mesterem látta hogy felkészültem ideje volt levizsgáznom; és megszereznem a beavatott-ak jelét. Megtanított a Nain-desintje-de - "
Megtanított a Nain-desintje-de - "re vagyis a Tiszta győzelemre.


Beavatásom:
Eme vizsgai módra egy Összezárt teremben került sor. Azt mondták csak alapvető fegyvereket vihetek magammal ( Ikerpenge;Hálóvető;Lándzsa).
Mivel a 3-ágú Ikerpengém még csak teszfázisban volt csakhamar rájöttem nem árt ha magammal viszem; hátha még szükségem lejet rá!
Beengedtek a terembe amely néhol megvilágított volt és nyirkos. Savmarta lyukak a falon. Szerintem tudjátok milyen beavatási szertartás következett.
Az egyik sarokból (legsötétebbikből) hangos morgás-sziszegés hallatszott. ÖSSZEZÁRTAK EGY KIFEJLETT IDEGENNEL.
Az egyik yautja megnyomott egy gombot és belemondta yautja nyelven hogy: ha közéjuk akarok tartozni mint beavatott harcos bizonyítanom kell rátermettségemet és bátorságomat.
Hozzam el az Idegen lény fejét. Nem is akármilyen volt : Egy kivételes idegen ,volt: DogAlien volt .De mindenki csak "Bestiának"-nak szólongatta.
A "Tánc " elkezdődött. Eleresztették a "Bestiát"-t . Kipattintottam a Dah'kte-jeimet . " Z'skuy-de" kiáltottam magamban.
A lény is nekifeszült és megrohamozott. Egymásnak ütköztünk de ő gyorsabban mancsra pattant mint én. Csakhamar felpattantam én is majd jól oldalbavágtam.
Amaz ellentámadásként nekem rontott és föl akart dönteni; de nem sikerült neki. Megfogtam a farkánál fogva majd megpörgettem a levegőben. Végül jól odahajítottam a terem falához.
A Lény feltápászkodott csakhamar újabb támadást índított . Most felkészültem. Ahogy a közelembe ért jó nagyot rávágtam a fejére . A Lény még ekkor sem adta fel. Farkával suhíntott egyet és széttörte a pengéimet . Még szerencse hogy hoztam tartalékot-az én kis speckómat Smile.
Miután széttörte a pengéket én jól Bordám vágtam majd a lábánál fogva felemeltem és ismét a falhoz dobtam. Nem haboztam ;gyorsan Felcsatoltam a Saját magam készítette pengéket. Ráugrottam a lényre majd földhöz szögeztem. ; de ő hirtelen ledobott magáról.
Kipattintottam a 3 -ágú ikepengéket és ......hirtelen leválasztottam a lény farkát a torzójától. Amaz visítva visszahátrált.
Ismét nekemrohant ;ezúttal esztelenül, és dühödten. Felkészültem....... a.........pengéim is. Szinte csak villanás látszott. A Lénybe belemélyesztettem a pengéket. Amaz sem habozott. Karmait belemélyesztette a hátamba. Patakokban csordogált a foszforeszkáló zöldes vér; a sebemből.
A Pengét megrántottam . Kettöt metszettem a lényen. Egyszer a nyaki részt választottam el a fejtől; másrészt a lény testét három szeletben szétvágtam.A VEZÉREKnek nagyon tetszett az előadás . Ujjongva éjenezve felugrottak a székeikből. Dachande mester elismerte rátermettségemet és bátorságomat.
Azon az estén mindenki nekem gratulált. Hatalmas ünnepséget csaptunk.


A hozzászólást Jehdin'nagara összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 27, 2011 2:51 pm-kor.

2Yeyin'de TÖRTÉNETE Empty Re: Yeyin'de TÖRTÉNETE on Vas. Okt. 23, 2011 10:19 pm

avpwar

avpwar
Admin
Üdvözöllek ifjú vadász!

Tűzvető váll-löveget nem tudom engedélyezni, de a csukló pengét igen.

Én se vagyok jó helyesiró, de majd nézd át és próbáld javítani.
“Végül jól odahajítottam a Terem falához.” Itt a terem kis betű, és számos elírásod van. Ajánlom a Word nevű programot, sok hibát kijelez.
Vagy pl.: megszölettem

Idegenek éléskamrát lopnak? Nem igazán jellemző rájuk.
DogAlien azaz runner mért mutáns? Vagy a Cerberus olyan utalás, hogy három feje van? Bár az írásban egy feje van. A Dogalien nem mutáns, csak épp kutyából kelt ki. Ugyan ilyen alien, mint a többi.
Ha arctámadóval lett jel égetve rád, akkor mért királynő van írva az elején?

Buli? Nem ez a helyes szó, inkább ünnepség.

Javíts az előtörténeteden, majd jelezd, ha meg van és újra megnézem. Ha akkor már megfelelő értékelem is.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Yeyin'de TÖRTÉNETE Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

3Yeyin'de TÖRTÉNETE Empty Re: Yeyin'de TÖRTÉNETE on Kedd Okt. 25, 2011 6:52 pm

Jehdin'nagara

Jehdin'nagara
Kijavítottam =)

4Yeyin'de TÖRTÉNETE Empty Re: Yeyin'de TÖRTÉNETE on Kedd Okt. 25, 2011 8:03 pm

avpwar

avpwar
Admin
Üdvözlet ismét!

“"tűzvető".-> Ez egy átalakított vállágyú .Olyan mint a vállágyú; csak plazma helyett egy tűzgolyót lő az ellenfélre ; és lángra is lobbantja azt. Smile”
Ezt ahogy van töröld, pár szor leírtam, hogy nincsenek űbertáp kitalált fegyverek. Adatbázisban elvben az összes létező fegyver szerepel.
Háromágú csuklópengét viszont mint írtam engedélyezem.
Még mindig királynő ujja van az előtörténet elején, míg a végén arctámadó van… (beavatási jel)
Ezeket még légy szíves javítsd.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Yeyin'de TÖRTÉNETE Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

5Yeyin'de TÖRTÉNETE Empty Re: Yeyin'de TÖRTÉNETE on Csüt. Okt. 27, 2011 2:52 pm

Jehdin'nagara

Jehdin'nagara
Kész

6Yeyin'de TÖRTÉNETE Empty Re: Yeyin'de TÖRTÉNETE on Csüt. Okt. 27, 2011 7:54 pm

avpwar

avpwar
Admin
Üdvözlet!

Előtörténetet elfogadom. Beavatot rangot kapsz, és 4 skill pontot.
Továbbá túl sok fegyvert birtokolsz. Válasz ki négyet birtokolhatsz, később még szerezhetsz többet is.

Készíts kommunikátort, karakter lapod egészítsd ki. Jó játékot!
Elvben hétvégén már lehet indul preda kaland.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Yeyin'de TÖRTÉNETE Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.