Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Koncoló története EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Koncoló története EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Koncoló története EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Koncoló története EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Koncoló története EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Koncoló története EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Koncoló története EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Koncoló története EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Koncoló története EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Koncoló története EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Koncoló története

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Koncoló története Empty Koncoló története on Vas. Okt. 23, 2011 2:26 pm

Koncoló

Koncoló
Faj: alien, xenomorph
Név: Koncoló
Alfaj: drone
Születési hely: Zerinus bolygó
Bemutatás, külsõ
ő és belső tulajdonságok: magas, fekete, hosszú farok, megnyúlt fej, éles fogak, erős secunder állkapocs. Nagyon szeret hátulról támadni, nem ismer kegyelmet. Mindig parancs nélkül megy begyűjteni vagy vadászni, de ezt csak ritkán teszi.

Három nappal ezelőtt születtem a Zerinusi kolónián. Amúgy a Weyland-Yutani vállalat a bolygók egy kutatási állomást is létesített a kolónia határán.
Miután megtalálták a fészket, androidok segítségével elrabolták az ott élő királynőt és az alien támadásokat felszámolták. Miután a királynőt elrabolták, elvitték a kutatói állomásra, ahol egy jól védett helyre zárták be.
Másnap pedig a kutatók a királynő cellájából elvittek pár tojást és a kolóniáról elhozták a megfelelő gazdatesteket, amelyekből ki tudnak kelni a mellkasrobbantók és azokból egy igen erős alien váljon.
Miután a gazdatesteket elhelyezték egy szobában, azonnal bevitték a tojásokat, amelyekből kikeltek az arctámadók és rátapadtak az áldozatok arcára, hogy behelyezzék az embriókat.
Miután ez megtörtént, pár órával később, már egyből észre is vettem, hogy egy húsfal van előttem melyet el is kezdtem rágni, hogy kijussak innét. Rágtam és rágtam a vörös húst és át is törtem a gazdatest bordáit, melynek következtében máris egy kis méretű konténerben találtam magam.
Ekkor jött két ember és elvitték a konténereket, az én konténeremet vitték előbb, aztán a többit. Aztán egy cellába tették az összes konténert, melyből ki nem tudtunk jönni, mert az ajtaja és a falai erősen páncélozottak voltak.
Miután már teljesen kifejlődtem, már éreztem, hogy gyilkolnom kell. De azt nem tudtam, hogy az emberek azért tartanak itt minket, hogy be tudjanak idomítani. Pár nappal később meghallottam a királynő hangját, ekkor már tudtam, mit kell tennem. Megtámadtam az egyik testvéremet, hogy a többiekkel együtt ki tudjunk jutni erről a helyről és kiszabadítsuk a királynőt.
Amikor már az egyik testvérem meghalt, a vére szét is marta a páncélozott ajtót, így ki tudtunk jutni, hogy megmentsük a királynőt. Ekkor egy folyosón találtuk magunkat, ahol pisztolyos biztonsági őrök voltak. Ki is gondoltam a tervet: Néhányan elterelik a biztonsági őrök figyelmét, míg én és két testvérem megyünk és kiszabadítjuk a királynőt. Ekkor az elterelésre kijelölt hat testvérem megindult, hogy eltereljék a fegyveresek figyelmét, ekkor én a két kiválasztott testvéremmel együtt mentünk is kiszabadítani a királynőt. A hátam mögött hallani lehetett az eszeveszett üvöltözést, a lövöldözést és az alienek valamint az emberek halálsikolyát.
Pár méter múlva egy elágazáshoz értünk. Jobbra-balra néztem, hogy nincs-e a közelben ellenfél. Miután ez megtörtént, már jobbik irányból éreztem a királynő feromonjait és hallottam meg újra a hangját. Gyorsan jobbra fordultam, a többiek követtek. Ezután már egy lifthez értünk. Előrementem, feltörtem a lift ajtaját és gyorsan fel is mentem a felső szintre. Itt egy pisztolyos biztonsági őr volt. Felém célzott és lőtt egyet, a találat csak az egyik karomat érte, de én gyorsabb voltam nála. Mielőtt már előtte volna a második töltényét, már nem élt, mivel gyorsan ráugrottam és a farkammal elvágtam a torkát.
Találtam egy kapcsolót és azt szétvertem. Ekkor hallani lehetett, hogy a királynő cellája kinyílt. Gyorsan küldtem egy feromon jelet a két testvéremnek, hogy jöhetnek, tiszta a levegő.
Miután kimentünk a teremből, már össze is futottunk a többiekkel, akik feromonokkal üzenték nekem, hogy felszámolták az ellenség védelmét az alsó szinteken. Én vissza is küldtem nekik a választ, hogy ,,itt csak egy fegyveres volt, de lehet még több is. Menjünk gyorsan és szabadítsuk ki az anyánkat!"
Miután ez is megtörtént, mentünk tovább az elhagyott folyosón. Nemsokkal később kinyílt egy ajtó és két android jött ki rajta. De nem tudták, hogy húsz aliennel van dolguk, nem tudtam egyből támadni, mert a túlerőnk legyőzte őket.
Bementem az ajtón és tönkretettem egy másik kapcsolót. A királynő kijött a cellájából, mi kimentünk elé és el is kezdtük kiépíteni a fészket.

Pár nappal később a fészek elpusztult, így egyedül maradtam és felmentem az egyik Új Japánba tartó űrhajóra. A hajón hatalmas mészárlást rendeztem, mire leszállt Új Japánban gyorsan kifutottam belőle és megkerestem a fészket.
Miután megtaláltam, megalázkodtam a királynőnek és befogadtak.

//Egy AvP oldalon el lett fogadva ez az általam készített előtörténet!//A hozzászólást Koncoló összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 24, 2011 4:18 pm-kor.

http://dragonlord.hungarianforum.com

2Koncoló története Empty Re: Koncoló története on Vas. Okt. 23, 2011 3:31 pm

avpwar

avpwar
Admin
Üdvözöllek!

Az előtörténetet még nem tudom elfogadni, mert jelenleg az idegen játékosok az „Új Japán” nevű bolygón kezdenek. Ez egy mezőgazdasági bolygó, ahol még nem sejtik, hogy idegenek rejtőznek.

Bővítsd ki, az előtörténeted, hogyan jutsz oda. (egy hajóra fellógsz, azon galibát okozol, mi itt zuhan le vagy hasonló)

AvP: Trinity oldalon szerepel a Minor Algora nevű bolygó, mit az egyik admin talált ki, de eme ember itt van már eme oldalon, szóval ebbe nem kötök bele, mivel az értelmi szerző Staff tag itt. Szóval ezzel nincs baj.

Másik AvP oldal az a Trinity, ami tartalma nagy részt az AvP War tartalma, mivel innen van… de ez most mellékes.

Előtörténeted szóval bővítsd ki, hogy jutsz el arra a bolygóra, majd szólj és értékelem.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Koncoló története Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

3Koncoló története Empty Re: Koncoló története on Hétf. Okt. 24, 2011 1:48 pm

Koncoló

Koncoló
Akkor majd megírom, hogyan kerültem Új Japánba.

http://dragonlord.hungarianforum.com

4Koncoló története Empty Re: Koncoló története on Hétf. Okt. 24, 2011 4:19 pm

Koncoló

Koncoló
Tessék!
Meg is írtam gyorsaban, hogy kerültem Új Japánba.

http://dragonlord.hungarianforum.com

5Koncoló története Empty Re: Koncoló története on Hétf. Okt. 24, 2011 4:28 pm

avpwar

avpwar
Admin
Üdvözlet!
Kicsit gyorsan lerendezted, de elfogadom.
3 sp-t kapsz és dolgozó rangot.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Koncoló története Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

6Koncoló története Empty Re: Koncoló története on Hétf. Okt. 24, 2011 5:52 pm

Koncoló

Koncoló
Köszönöm szépen! Surprised

http://dragonlord.hungarianforum.com

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.