Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Hegyek által ölelt kanyon

+4
W.B.
B.J. Wolf
Joe Johnson
avpwar
8 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Next

Go down  Üzenet [11 / 16 oldal]

301Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Ápr. 25, 2014 9:55 pm

W.B.

W.B.

Joe nem találta Wolfot. Nem is találhatta mivel a földön kereste, holott Wolf a nyúl repülési példáját követte. Nyúl a legügyesebb repülő állat, még egy sast is tud a hátán egyensúlyozni repülés közben. Visszatért a repülő idegen és felkapta Wolfot. Azonnal elkezdte tépni. Váll-lámpa, lőszeres heveder, páncél, sisak, haj… haj? Hát igen, nem csak a letépett felszerelés hullott le. Arcod is végig tépte a lény, mire valaki oldalba lőtte és elejtett. Ez nem hamar gyógyul. Úgymint a csonthalom tömérdek bordacsontja, mik belehasítottak Wolf testébe.

Gordon rakétája elment a nagydarab idegenek közt és a csonthalomba csapódott. Tény, hogy megölt több kisebb idegent, viszont kellemetlen csontesőt zúdított a robbanás a csatára. Lángszóró távoltartott két nagy feketét, míg a minigun másik kettőt aprított szét. Ám egyszerre két fegyverre nem könnyű figyelni. Így a lángszóróval farkas szemet néző két lény, oldalra ugrott és baloldalról neki rontottak az exonak. Egyik a bal karra ugrott és a lény súlya miatt a fegyver nem használható, lenyomja a kart. Másik idegen pedig a testet kezdte el ütlegelni. A plexi védőt már át is törte egyetlen csapással.

MAX ellökte magától a praetoriant időközben. Testőr földre került, a gépmonstrum nem szánt rá lőszert. Határozott lépéssel lépett a lény mellkasára. Több tonnás lépés kinyomta a lelket a lényből. Most már jelentősen megnőtt így a tűzerő.
De az ellenségé is. Másik exot eltalálta egy rakéta és darabokra tépte. Ekkor a főhadnagy és a nő előre rohant a csonthalmon túlra. A tollas raptor követte őket.
- Távolodjatok el a dögöktől! MAX nem lő a dögre ha közel van hozzá valaki! – Ordította túl Amanda a csatazajt.

// És igen, baj a túl sok feltételes mód. Mért? Mert ha a játékos tele ír mindent olyannal mit nem ő dönt el az káosz. Az is káosz mikor a játékos ezerféle feltétest ír arra is, hogy védekezik/támad ellen. Harc közben az ember arra koncentráljon ami épp van. Ha elábrándozik akkor megy a levesbe. – Itt is azt kell túl élni, ami éppen van. //

302Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Ápr. 25, 2014 10:40 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

A vállaimra 2 nehéz karom nehezedett majd pillanatok múlva a lábam alól eltűnt a talaj. Egyre feljebb és feljebb. Fentről láthattam a katonákat és az eltalált lényeket. A kilátás jó lenne ha nem lenne tériszonyom. Nem is a magasságtól hanem attól tartok hogy milyen sérülést szereznék akkor.

Aztán a fekete démon elkezdte erősebben szorítani a bal vállamat és szépen behorpasztotta a páncélt. A jobb karmával elkezdte a fejemet levágni de sikerült elhajolnom és csak a váll lámpa zuhant le. Ezután elkezdte szétverni a szép kis páncélomat, eddig kibírta a zuhanásokat, ütéseket de a karmokat már nem. Végtére is könnyen szereztem most viszont keservesen vesztem el. A karmok szikrát vetettek ahogy a páncélon végigment. Lehullott az össze tárom. Nem baj, most úgy sem veszem hasznát. Eközben átszálltunk megint a harcolók fölött de már magasabban.

Próbáltam a dísztőrt előhalászni de nem ment, a karmok folyamatosan szántották a páncélt. Egy jó kis szántást csinált a mellvérten ami később jó kis dísz lehet. De jelentős darabokat szakított ki, van ahol 5 cm hosszúságban már csak a khaki színű pólóm látszik. Aztán most a fejével akart támadni. A sisakot sikerült leszakítania, nem ízlett neki ezért ''kiköpte'' a lent levőkre. Aztán fájdalom nyilaltt a baloldali arcomba. A fülem és a szemem közt éreztem és a homlokomnál. Általában a fájdalmat jól tűröm de ezt határozottan érzem és nem valami jó érzés, még az adrenalin sem tompítja. Legalább fodrászhoz nem kell menni mert a haj is hullott habár ezt észrevenni fentről lehetetlen.

Ekkor az emberek mögötti területen repültünk de visszatértünk a frontvonalra. Ott végre valaki  volt oly szíves lelőni a lényt. Szép sorozat volt, mivel a vér már kezdett a szemembe folyni így nem tudom hogy zöld vagy sárga sav folyik ki a lényből. Az egyik szín biztos de valahányszor pislantok változik a színe.

Aztán 3 méterre a talajtól kioldott mint a bombát. Szerencsére? egy magasabb ponton értem talajt. Próbáltam a hátamra esni mivel ott még erősebb a páncél aztán megtörtént. Kemény landolás volt de túléltem. Más kérdés hogy valószínűleg megrepedt pár bordám. Túléltem ezt is, Fortuna elfogadta azt a rekesz sört.

Még a harctéren vagyok. Lőszer nincs csak amik a két pisztolyban van, legalább ez a kettő megvan mert a bestia odáig nem ért el ahol a pisztolytokok voltak. Ez így kb 20 golyó, illetve van 2 EMP, 1 villanó és egy gyújtó gránátom (ha úgy vesszük hogy eldobtam azt az 1-1 robbanó és gyújtógránátot a tömegbe), szerencse hogy ezek nem robbantak fel.

Van ugyan elsősegély csomagom de ilyen közel a frontvonalhoz biztos nem kezdek el itt dokisat játszani. Az se biztos hogy lesz elég kötözőszer hozzá. Vicces hogy 3-szor sérültem meg de csak most először harcban. Eddig volt láb, kéz most fej. Illetve talán még hát is. Először is kitörlöm a szemembe folyó vért hogy lássak is valamit habár a másik szememre látok. Előveszem a VP78-at, 3-as sorozatra állítom és felcsukom a lámpáját. Megpróbálok felkelni és eljutni a saját vonalainkhoz ott majd sapkakötést alkalmazok.

Csonthalom zúdult rám mert valaki ide lőtt. Még nem haltam meg, legalábbis úgy tudom. Akkor miért temetnek be? Hallom azt hogy el kell menni a lények közeléből hogy ne legyen baráti tűz. Ez ám nem vonatkozik mivel nem állok tűzvonalban, még nem is állok hanem fekszek.

A feladatom elérni a baráti vonalakat és ott ellátni sebeimet. Az utamba kerülő ellenséget pisztollyal lövöm szét.

//csak 2 kérdés: hova zuhantam? A senki földjére vagy a xenok mögé? Mert ha a lények mögé akkor eldobom a villanót (természetesen akkor nem ha túl közel vannak az emberek) és utána egy gyújtót mikor már kezdenek megfogyatkozni vagy ha felém tartanak
2. kérdés: Karabélyom megvan? Nem írtad de ha hirtelen ragadt el a lény akkor bizonyára elejtettem//

303Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Ápr. 25, 2014 11:19 pm

Carlos Mendoza

Carlos Mendoza

Egy terembe érünk, ahol egy nő idegenekkel együtt várt minket és azt követelte, hogy forduljunk vissza. Erre néhányan elkezdtek rálőni, de senkinek sem sikerült eltalálniuk és úgy látszik sikerült megszöknie. Egy Pretorian neki ment a MAX egységnek és többi kis dög is megkezdte a támadást.
A Főhadnagy is az kiálltja, hogy maradjunk életben. Én is elkezdek lőni a kisebb dögökre, de az egy kissé meglep amikor a rakéta a csonthallom közt robban és repülő csontdarabok kisebb sérüléseket okoznak. Közben meghallom a nő üvöltését, hogy távolodjunk a dögöktől, mert a MAX nem lő, emiatt rájuk.
Elkezdek hátrálni és minél távolabb kerülni tőlük amennyire csak lehet, közben lövök minden felém közeledő idegenre, ha kifogyna a tár, akkor megpróbálok gyorsan tárat cserélni.

304Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Ápr. 26, 2014 12:40 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

A rakéta nem pont oda ment ahova akartam, de nem is kellett mert a MAX megölte magától is a praetoriant, a rakéta pedig pár hátul lévő idegent cincált szét. Minigunnal sikerült leszedni kettőt a lángszóróval pedig feltartani másik kettőt. Eközben az őrvezetőt felkapta a repülő idegen, a másik EXO-t pedig egy rakéta szedte szét. A két xeno amelyiket feltartotta a lángszóró félre ugrott és az egyik ráugrott a fegyverre ezzel lenyomva azt, a másik pedig engem próbált kiszedni és már széttörte a plexit. Mivel az EXO fegyvereit nem tudom ennyire elmozdítani, inkább előhúzom a pisztolyomat és megpróbálom leszedni mindkettőt. Eközben odakiabálok a többieknek:
– Helló! Elkélne egy kis segítség itt ha valaki ráér! – amikor meghallom, hogy el kell távolodni tőlük még hozzáteszem: – Ezek maguktól nem szálnak le rólam! – közben megpróbálok legalább a földön lévőktől is messzebb kerülni.

305Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Ápr. 26, 2014 4:24 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe nem találta Wolfot és azért, mert amikor körbe nézett alaposan, látta, hogy Wolf repül.
Egek, repülő ember!
De viccet félre téve nem magától repült, hanem egy szárnyas dög ragadta el és képzelte el vacsorának.
Joe megfontoltan utána lőtt, ez alatt azt kell érteni, hogy úgy célzott, hogy Wolfnak ne legyen baja.
- A mocskos életbe, te szájhős senki házi, teszed le rögtön, te ebadta? - káromkodott Joe a dög után, hátha ez használ.
Amanda kiabált utána később.
- Kösz, bébi, ha nem mondod, eszembe se jutott volna, meghívlak randira - röhögött Joe és eltávodott, gúnyosan mondta Amandának, ő is tisztában volt vele.

306Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Vas. Ápr. 27, 2014 3:34 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca

Fura hangok töltötték be a folyosót. Itt gondolhatnék persze régi fekete-fehér filmek zongora játékára, sex hangokra, ne talán gyerek kacagásra, esetleg Forma-1-es verseny hangokra. De ezek helyett valami kopogás ütötte meg a fülem, amit csörömpölés követett. Majd arccal előre belebuktam a talajba. Egy apró kutasz húzott el fölöttem. Mocorogva próbáltam kiszabadulni a nyálka szorításából, s igyekeztem két lábra állni. Ha ez sikerült, körülnézek a folyosón, s ahonnan érzem a frissen érkező légáramlatokat, amik megcsapták az arcom, elindulok arrafelé, s közben próbálok agyalni azon, hogy szabadulhatnék meg a nyálkától.

307Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Vas. Ápr. 27, 2014 11:30 pm

W.B.

W.B.

Natasha
A nyálka nem engedett. Talajon fetrengve végül sikerült két lábra állni valahogy. Ám a nyálka nem engedi, hogy lépkedj. Túl jól összetapasztott. Az ugrálás viszont még megy. Szökdécselve tudtál csak megindulni.
Alienek sikolya és lövés hangok szállnak feléd. Ám az idegenek sikolyai mik erősebbek. Közel vannak. Szökdécselő kis nyuszi a farkasok ellen.

Többiek

A MAX azzal, hogy megszabadult a testőrtől neki kezdett ahhoz mihez legjobban ért. A zúzáshoz. Egymást követték az idegen sikolyok. Gépágyú aprította az idegenek, ahol a több volt egy helyen azok gránátot kaptak, ha pedig közelebb voltak, akkor tüzet.
Gordon EXO ruhájáról is lelőtték az idegeneket, bár a hidraulikát szétrágta a sav. Most ez a gép nem sétál tovább, majd ha megműtik az exot, akkor. Ám itt se eszköz, se alkatrész, se idő nincs erre.
Joe és Carlos háta egymásnak verődött, ahogy elhátráltak az idegenektől. Persze mindkét katona első gondolata a hátulról támadó idegen. Mire kiderült, hogy ez téves addigra egy predalien célpontjává váltak. A lény mind két katonát egyszerre akarta széttépni, ám elérni sem sikerült őket. MAX nekirontott a rasztás idegennek és fellökte, majd a mellkasára lépett több tonnás erővel.
Wolf megpróbált felállni, ám térdre esett, onnan pedig lebukfencezett. Két borda csont állt az oldalába, a saját bordái közé.
- Szanitéc! – Ordította a Pattson, mikor Wolf elé gurult.
- Nincs! Nem is volt! – Ordította vissza Amanda.
MAX beindult és a menekülő idegeneket is mind lelőtte. Majd leállt. Mereven és rezzenéstelenül áll. Olyan furcsa. Amint a MAX legyőzte a praetoriant, fél perc alatt megnyerte a csatát. Ám ama fél perc mindenkinek örökkévalóság volt. Ez a bizarr kettősség ott dörömböl mindenki agyában.
- Tovább kell mennünk a főhadnagy után! – Mondta erőteljesen Amanda. – Duke maradj itt ezzel a kibordázottal! – Mutatott ezzel Wolfra. – Mindenki más aki nem súlyosan sérült az tovább.
- Mi a szar volt ez? – Duke visszakérdezett. Ő is látta a telt keblű alulöltözött nőszemélyt, ám a szektások nem egészen ilyenek. Inkább mocskos viharvert fanatizált arcúak. Ez viszont nem olyan volt.
- Valami ami miatt a főhadnagy elrohant. Valami amiről mi nem, de ő tud.
- Amiről ő tud? Erről a pilóta bunkerről vagy akármi is ez. Erről ő sem tudott, hogy itt van. – Szolt oda Pattson, majd MAX mellé állt. Berserkerek halottak. Egyik exo megsemmisült, másikat sav tette harcképtelenné. Pattson végignézett azokon kik még harcra alkalmasak. Joe, Carlos, Gordon, Amanda. Duke marad Wolffal. És ennyi. Pattson rávágott a MAX-ra puskatussal. – Indulj már!
MAX ráfordult, hogy szenzorjai megvizsgálják a támadót, ám program szerint tilos rálőni, így nem tett semmit. Végül elindult a gép szörny.

// Wolf, nem bordád tört, hanem bordák álltak beléd. Miket írtál, hogy nem írtam eléggé le… szerintem éppen mással kellet volna foglalkoznod, nem harccal.
U.I.: Esetleges hibákért bocsánat, elég későn írtam. //

308Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Hétf. Ápr. 28, 2014 12:02 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Egyik láb utána a másik, legalábbis lett volna de egy gerincoszlopban felbuktam és gurulhattam végig az egész átkozott helyen. Ha már nem volt elég sérülésem hát újabbak lettek, bizony néhány csont elég éles volt így a kezemen és arcomon újabb sebek fakadtak. Rájöttem hogy nem tört el a bordám de 2-vel több lett. A darabokban levő páncélomon könnyen átjöttek az újabb csontok és újabb sebeket szereztem.

Hú de jó! Csonthiányom az nincs mert kaptam 2-t. Ez is fáj mint a fene, a vér megint a szemembe folyt így törölhettem azt is ki. És ami még rosszabb a harcnak is vége. Ilyen nincs! Most jövök vissza erre nincs ellenség! Legalább kiérdemeltem a Bíborszívet csak ügyelnem kell nehogy posztumusz kapjam meg.

-Szanitéc - Mondta az egyik katona.
- Jelen Uram! - Mondtam neki. Furcsa hogy a szanitécnek kell most szanitéc. Elvégre annak számítok nem? Kezdő szanitéc.
-Nincs! Nem is volt! – Ordította vissza Amanda. Hihetetlen hogy még mindig azon lovagol hogyan megtréfáltuk. Ő az a típus akinek hiába mondom el hogy bocsánat ő nem fog megváltozni. Talán egy golyó a fejébe igen de nem vagyok olyan hogy lelőjem. Vagy mégis? Mindenesetre túl sok a szemtanú.

Azt is jó volt hallgatni hogy kibordázottnak nevezett mikor most éppen be vagyok bordázva. Amanda gyűlöletes egy nő volt. Vajon melyik állat lőtte rám a csontokat? Mármint előtte egy sereg célpont de mégis mellé lő. Vele is elbeszélgetnek a célzásról.

Most béke van, itt marad velem Duke míg a többiek továbbmennek. Én is mennék tovább hiszen ez a létesítmény ordítja hogy fedezzem fel. Legalább eltudom látni a sebeimet amiből van bőven és talán nincs elég kötszer nálam. Először sapkakötéssel ellátom a fejem levő sebeket. Utána a bordák okozta sebet (nyilván először kiveszem a bordákat amik belém álltak). Ha nincs elég kötszer akkor a ruhámból tépek. Ha van fertőtlenítő akkor használom.

Utána rádőlök a csontokra óvatosan és pihenek már ha szabad. Számomra véget ért a harc és jöhet a pihenés. Sajnos a hullák bűze és a sav szaga nagyon büdös de majd hozzászokok.

309Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Hétf. Ápr. 28, 2014 2:59 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe egy társával akadt össze a tűzharc során, de nem baj, így legalább egymás hátát védhették, ahogy azt Wolffal eltervezte, aki eltűnt. Viszont kiszemeltek lettek és ez nem jó, de hála MAXnek, ez sem jött össze, mert MAX leteperte a dögöt.
Helyes!
Joe felsóhajtott és mikor vége lett a harcnak, rendeződtek.
Ekkor látta meg csak Wolfot.
- Sajnálom Wolf, kitartás - mondta Joe és tovább ment a többiekkel, hogy bevégezzék a feladatot.

310Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Hétf. Ápr. 28, 2014 5:40 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

Francba! Utálom a dögök savas vérét! Tudom, örülnöm kéne, végül is leszedték az alieneket rólam, de a sav ráfröccsent a ruhára és szétszedte a hidraulikát. Ez nem az én napom. Bár mit gondoltam? Idejövök és leszedek minden idegent? Hát ha igen akkor ez nem jött be. Kiszállás. Utolsó harcoló ellenség egy predalien volt ami megindult két társam felé, de a MAX elintézte a maradék – már menekülő – aliennel együtt. Ahogy kiszálltam amit először megláttam az ahogy Wolf őrvezető egy kicsit komikusan gurul le egy csonthalomról, plusz csontokkal a testében. Remélem nem az én lövésem intézte így el. Az én hibám, hogy pont akkor ugrott el az összes idegen amikor lőttem? Szanitéc pedig nincsen. Hacsak nem akarja magát foltozgatni. Ezzel együtt nem maradtunk sokan harcképesek: velem együtt öten plusz a MAX és ha még nem ették meg akkor a főhadnagy. Egy ember marad Wolffal. Szépen lassan mindenki megsérül, hátramarad vagy meghal. Bár én nem terveztem egyiket se. Amíg a többiek lefojtatnak egy beszélgetést én odamegyek Wolfhoz:
– Uram, sajnálom, de lehet, hogy az én rakétám csinálta ezt. Azok a dögök félreugrottak a rakétám elől. – ezután elindulok a MAX egység után. EXO használaton kívül nem vagyok valami jeles harcban, szóval maradhattam volna hátra én is Wolf őrvezetővel. Ezt szóvá is teszem, bár a parancs az parancs. Kíváncsi vagyok hova rohant a főhadnagy ennyire sietve, hogy itt kellett hagynia minket, bár biztos jó oka volt rá, de azért jól jött volna a saválló kardja. Ellenőrzöm a fegyvereimet, majd beállítom a sörétest sörét lövésére.

311Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Hétf. Ápr. 28, 2014 7:52 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca

Most nem tudom, nevessek, vagy sírjak. Sikerült felkelnem a földről, de a lábaimat is összeragasztotta ez a kibaszott anyag, úgyhogy szökdécselhetek. Ha laknak is az egekben, üzenem nekik, hogy kapják be! Sürgősen, mély torkosan, olyan keményen, hogy kisebesedjen a torkuk!
Dühösen üvöltöttem bele a sötétbe, ahogy próbáltam a csetepaté hangjai után eredni, de naná, hogy a dögök sziszegése hallatszott közelebbről. Hogy a francba tudnék így harcolni, közelebb jutni, elrejtőzni, követni??? GRÁÁÁÁÁ!!!!
Nekidőltem a folyosó falának, hogy kifújjam magam. Francba már! Ingerülten próbáltam valamilyen módon leszedni magamról a ragacsot. Ha mondjuk lenne Fekete Penészem! Persze azzal már ki is irthatnám a dögöket, nem csak a nyálkát... Még apám mesélt róla kiskoromban. Milyen fasza lenne most egy kisebb üveggel! Nekidörzsölöm magam a falnak, hátha néhány darab lemállik rólam.

312Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Kedd Ápr. 29, 2014 12:16 pm

Carlos Mendoza

Carlos Mendoza

lőttem még a xenokra, miközben hátráltam, de egyszer valami a hátamnak ütközik ezért reflexből megfordulok és puskámat is ráfordítom a támadómra, de kiderült, hogy csak egy másik katona. Meg is könnyebülők, hogy nem egy idegen volt, de ekkor egy másik dög meg indul felénk, szerencsére a MAX elintézi helyettünk és a menekülő idegeneket is.
Miután a harc befejeződött látom, hogy Wolf lebukfencezik egy csont hallomról és még két csont is bele áll a testébe az egyik katona oda is megy és szanitécért kiállt, de azt a választ kapja, hogy nincs szanitécünk. Közbe Amanda mondja, hogy a főhadnagy után kell mennünk és parancsot ad egy Duke nevű katonának, hogy maradjon Wolfal mi meg tovább megyünk. Miközben a Max után megyünk felmérem a a helyzetünket és úgy látom, hogy nem túl fényes a helyzet MAX-on kívül minden Exo ruhát elintéztek és két emberrel is kevesebben vagyunk. De lehet, hogy már a nehezén túl vagyunk.

313Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Ápr. 30, 2014 4:24 pm

W.B.

W.B.

Nat
Fal bordázott, ám nem igazán hajlandó segíteni megszabadulni a megszilárdult nyálkától. Idegen neszek egyre hangosabbak lettek, majd valami hajadnál fogva megrántott és a szemközti falhoz vágott. Nem pár tincs szakadt ki véres búcsúval. De nem ám. Egy idegen nehezedett rád eztán. Mivel hátaddal értél földet láttad mi, vagy inkább ki volt a támadó. Enyhén alulöltözött nő. Úgy áll azzal a négy idegennel, mintha kezes kis ölebek lennének.
- Én megmondtam, hogy mi vagy. – Ennyit mondott hűvösen. Majd a téged lefogó idegenhez szolt. – Öld meg.
Sötétbarnás lény felemelte egyik mancsát, hogy lesújtson. Egy nyikkanás és eltűnt. Kicsit túlzás, hogy eltűnt. Valami a fal egyik bordázatához szögezte. Egy ismerős hang ütötte meg a füled.
- Esélytelen! Egy rossz mozdulat és lelövöm! – Főhadnagy megérkezett a tollas kis valamijével és egy predator felszereléses nővel. Viszont más nem jött.
- A véreb. – Idegeneket irányító nő csak ennyit mondott. – Nem vagyok olyan ostoba. – Ezzel sarkon fordult. Pont egy kanyarban és utána a kanyarból kilépet egy kissé túlméretezett idegen. Sima harcos, ám legalább hét méter magas.
Főhadnagy szitkozódott valamit, ám nem angolul. Lelőtték azt a pár kis idegent, majd a nő pengékkel kivágott a nyálkából. Egy M41AE2M landolt melletted, hatvanból csupán csak tizenhét lőszerrel.
- Kérem vissza! – Főhadnagy ezt üzeni, bár alig halható, mivel a monstrum minden egyes csapása nem csak megrengeti a földet, de a folyosón leírhatatlanul nagy visszhangot kelt. Ahogy a próbál kitérni a csapások elől, úgy fordul utána a lény.
Fel kellene állni, mert ha ez bárkire is rálép, abból legfeljebb palacsinta lehet.

Wolf
Nem volt elég a kötszer. Csontok kihúzása után a sebből rengeteg vér ömlött ki. Duke nem ért az elsősegélyhez, bár próbált segíteni. Így sem volt elég kötszer.
Egy szó, mint száz. Elsötétült minden.

Többiek
Néhány idegen megpróbálta feltartani az előrenyomulást. A MAX kegyetlenül kivégezte mindet. Lefele haladó folyosó egy helyen beomlott. Régi építmény falai itt megadták magukat, a beomlás törmelékei mögül egy rakéta csapódott a MAX jobb vállába lerobbantva a páncél egy részét, ám a monstrum csupán csak megtántorodott. Viszonozta a tüzet. El is talált valamit. Több rakéta nem jött, ám más jön bőségesen. Tíz és húsz milis lövedékek nem ártanak a MAX páncéljának, a plazma viszont megolvasztja a fémet.
Nem csak a MAXra lőnek, mindenkire. Három, talán négy fegyveres és pár idegen mik a falakon és plafonon támadnak. MAXot zavarja, hogy folytonos tűz alatt tartják. Ha pedig fején valamely szenzort lövik ki, vagy az őszeset az már katasztrófa lenne.

// És igen Wolfi! Egyik legfontosabb mit még elsősegélyen is megtanítanak, hogy a kés, üveg, karó vagy bármi áll az emberbe TILOS kihúzni, míg nincs megfelelő segítség. Mért? Mert a beékelődött tárgy valamelyest késlelteti az elvérzést.
Meghatározatlan ideig kimaradsz. //

314Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Ápr. 30, 2014 5:23 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Lett egy jó kis fehér kötésből levő sapkám,milyen meglepő hogy ezért hívják sapkakötésnek. Következett a két belém ékelődött csont. Szépen kihúztam de folyt ki a vér mint a Niagara vízesés. A vörös volt egyre csak nőt, már a föld is olyan lett. Én viszont egyre fehérebb. A gyors talpalón oda kellett volna figyelni, a biológia soha nem volt a kedvencem, nem voltam belőle rossz de nem is jó.

Duke próbálta a kezével szorítani a sebet de a vér még mindig szivárgott. Talán artériás vérzésem van? Aztán elkezdett sötétülni a világ. Duke feje elhomályosodott majd minden sötét lett. Ez lenne a halál?

//talán 5 éve volt ilyen elsősegély előadás. Megmaradt ugyan valami bennem de ez nem. Legfeljebb a neten olvasok mikor majd ellátom magam//

315Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Csüt. Május 01, 2014 7:30 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers

A néhány idegenből ami megtámadott minket nem sok maradt hála a MAX egységnek. Egy régebben beomlott terület törmeléke mögül egy rakétával lerobbantották a jobb vállon lévő páncél egy részét, amikor pedig viszonozta a tüzet az ellenségek elővettek valamilyen gépfegyvereket és plazma fegyvert. Pár idegen is jött. Először megeresztek egy repeszgránátot a sörétesből a plazmafegyveres ellen, majd az idegeneket kezdem el lőni, ha messzebb vannak akkor a pisztolyommal egyébként pedig söréttel. Amíg az idegeneket lövöm addig megpróbálok úgy helyezkedni a törmeléknél, hogy az emberek ne találjanak el. Ha a xenókat leszedtük akkor elkezdem lőni az embereket és ha őket is leszedtük akkor felajánlom a felettesemnek (feltéve, hogy nem jutott eszébe egyébként), hogy kutassuk át a holttesteket hátha találunk valamilyen információt vagy egy tárgyat ami még fontos lehet és persze megnézem magamnak a plazmafegyvert is.

316Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Csüt. Május 01, 2014 4:36 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe ment a monstrum mögött és a többiek között fedezéket lelve, ám amikor újból megkezdődött a buli, már résen volt és megpróbált egy embert leszedni, majd egy idegent utána a plafonról, aztán elsasszézott hátra.
Remélte nem jár úgy, mint Wolf és remélte Wolf felépül, vagy felépül akkor miután kivonták őt a tűzvonalból, tehát a bázison.
Nem akar pórul járni Joe ezért mindig figyel, hogy ne találják el, de osztja az áldást is, ennek bizonyítéka az, hogy bedob egy gránátot a tüzelők közé.
- Nesztek, egy kis ajándék! - vigyorgott Joe és fedezékbe vonult, hogy onnan lőjjön tovább.

317Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Május 02, 2014 2:07 pm

Carlos Mendoza

Carlos Mendoza

A MAX elől haladva még elintéz néhány idegent, akik megpróbáltak feltartani, de nem sok esélyük volt a monstrumal szemben. Tovább haladva elérünk egy beomláshoz, ahol a MAX eltalálja egy rakéta és még néhány fegyveres is megjelent idegenek kíséretében és elkezdenek ránk lőni.
~Már csak ezek hiányoztak ide.~ Gondolem magamban, miközben lőnek ránk. Gyorsan leguggolók és elkezdek lőni az emberekre, de az egyik idegen felém jön, akkor megpróbálom lelőni mielőtt még letámadna.

318Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Május 02, 2014 7:49 pm

Natasha Eicca

Natasha Eicca

A nyálka nem jött le a fal hiába volt bordázott, s egy erős rántás, na meg röptömben a fejembe szúró fájdalom és a szemem sarkából látott kéz, melyben a véres hajcsomó éktelenkedett, térített magamhoz.
Tehetetlenül néztem fel támadóra. A szemeibe néztem, nem vártam semmi felemelő, dicső halált. Ha így jön el, hát így jön el...
- Mit számít, ha egy hozzád hasonló szövegel? - vigyorogtam rá gúnyosan. Ha a feletteseimnek visszapofázok egy idegen mutáns kurva szava mit számítana nekem? Meg se rezzentem, mikor a dög felemelte a karját. Csak a nő arcát figyeltem, a gúnyos mosolyt le se lehetett volna törölni a képemről. Ám mielőtt még bekövetkezett volna a csapás, lövés dördült, s az idegen elröpült, pedig szárnyakat se bontott. Gyors egymás utánban követték egymást az események. Tény, meglepett kissé a dolog. Pláne a vadász felszereléssel bebugyolált nő. Ahogy odalépett hozzám a pengékkel, s kiszabadított, azonnal felpattantam a földről. Végre szabad volt a testem, és a mozgás öröme felbecsülhetetlen. A puskát felkaptam a földről, majd egy gyors "köszönöm" kíséretében, s mosollyal az arcomon vettem célba a dög lábát. Rövid lövés térd ízületekbe, majd a koponyába lőni.

319Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Május 02, 2014 11:58 pm

W.B.

W.B.

Natasha
Méretes idegen nem igazán érezte meg a lövéseket. Se azt mi a fejét érte. Érezni érezte, ám hatalmas mérete a garancia, hogy eme fegyver nem igazán alkalmas ellene. Ide inkább tank kellene. Az viszont nincs. Van még 10 golyó viszont.
Egyik karjával suhintott. Főhadnagy volt a célja, ám mikor hátra rántotta a karját, hogy suhinthasson akkor útban voltál. Bordázott fal keménységére emlékezett az idegen így.
Azért főhadnagy sem járt jobban. Legalább is tíz méter magasan volt a következő pillanatban a folyosóban található ilyen bordázott csövek egyikén. Persze nem ugrással került oda fel.
- Gránát! – Ordította a nő valami furcsa akcentussal. Főhadnagy vért köpve válaszolt valami nyelven. Ezek szerint nem akcentus, hanem másik nyelv. Még véletlenül se tud, mi van, mit kellene csinálnod.
A nő plazmával elkezdte lőni az idegent. Ilyen tűzerővel el fog vagy tíz percig tartani, míg az idegen megunja és elmegy TV-t nézni. Bár tény és való, hogy elterelés. Főhadnagy az idegen hátára ugrott és a „senkinek fogalma sincs mire való hátcsápok” egyikébe bedobott egy gránátot. Majd leugrott az idegenről.
Szép kis hasas a padlón.
Gránát felrobbant lerepítve azt a háti kinövést és kis cafatokat kitépve a dög hátából. Az idegen dobhártyát szétmetsző hanggal felüvöltött és ököllel a talajra csapott. Csapása helyén megrepedezett az a furcsa bordázatos „valami”. Padlónak nehezen lehet nevezni. Bár ez az idegent nem nagyon érdekli, most valószínűleg az így is ködös elméjét elöntötte a sötét gyűlölet. Natasha agyát pedig piszkosul nagy fejfájás.

Többiek

MAX próbált lőni az ellenséges célpontokra, ám az, hogy folyton tűz alatt van nem segít neki, hanem rontja a pontosságát. Az ellenség ezt is akarta elérni. Zavarni a tíz tonnás gyilkoló gépet, így az minél kevesebb idegent tud lelőni, így az idegenek könnyedén foglalkozhatnak nem mással, mint veletek.
Szikla került viszont a gépezet fogaskerekei közé. Még pedig gránát és jó adagnyi ólom személyében. Nehéz megmondani, hogy mindegyik fegyveres elpatkolt-e ettől. MAX viszont kihasználva a nyugalmat végzet az idegenekkel. Ezután folytatta az útját.
Folyós egy helyen beomlott, de méretes járatnak hála az omlás csak fél oldalt temetett be. MAX utat tört a törmelék közt. Minek átlépni? Szét kell zúzni! Ám valamit nem zúzott szét, meg is állt. Valószínűleg a TSAPC-ből jött a parancs, hogy álljon meg. Szenzorokkal teli fejét a fegyveresek hullái fele fordította.
Pattson ért oda elsőnek.
- Na ne. Húzzatok el a p*cs*ba! – Ezt mondta maga elé és sarkon fordult. Arcán az ült ki, hogy tele van a töke az egész világból. Ezért nem lehet kisétálni a világból, így visszafordult és visszament a MAX mellé.
Mi is üthette ki a biztosítékot? Hát persze, hogy az, hogy a támadók nem is emberek voltak. Mintha a dögöket emberrel keresztezték volna. Egy erős üvöltés száguldott végig a folyosón mikor mindenki oda ért a gránát és golyók által szétszabdalt hullákhoz.
- Egyre rosszabbak kerülnek elénk. – Mondta végül Pattson a hang után.

320Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Május 03, 2014 11:56 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe darált a tűzharcban, egyik áldozatát szedte le a másik után és már ott tartott, hogy mindjárt vége lesz, mikor valóban véget is ért az ütközet nem várt meglepetéssel, ami MAX fölénye volt.
Joe örült, hogy az óriás ledarálta őket, megölte a dögöket, mert így szabad az út és nem halt meg senki.
Remélhetőleg.
Joe ment tovább, mentek, Pattson valami izé folytán kiakadt és sarkon fordult.
- Na, mi van? - kérdezte Joe, majd odament ő is. - Öregem, ez gusztustalan. Hagyd a francba és kész! - mondta Joe és kiköpött, aztán tovább ment, ha a többiek elindultak.

321Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Május 03, 2014 6:42 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

Attól, hogy a katonák lőttek a MAX egység nem tudott pontosan célozni a xenomorphokra. Szerencsére ezt sikerült orvosolni egy gránáttal és egyéb lövedékekkel. A MAX rögtön szétlőtte az alieneket és áttörte a törmeléket, de megállt. Amikor odaértem én is, megláttam mit vett észre: az ellenség valamiféle kereszteződése volt az idegeneknek és az embereknek. Egy nagy üvöltést hallottunk és megszólalt Pattson:
– Egyre rosszabbak kerülnek elénk.
Remélem azért, hogy túlélem a napot. Elindulok a MAX után és figyelek, hátha jön még ellenség vagy esetleg belebotlunk a főhadnagyba és a nőbe aki abban a furcsa ruhában volt. Legalább ezt a támadást megúsztuk veszteség nélkül. Kíváncsi vagyok mik építették ezt a létesítményt és milyen célból, bár már semmi esély rá, hogy találunk akár egy élőt is a fajból.

322Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Vas. Május 04, 2014 9:48 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca

A lényt kellően felbőszítették a számomra segítséget jelentő Főhadnagy és különös nő. Nem mindig értettem, mit kiabálnak, de az valahogy jobban lefoglalt, hogy egyre kevesebb a lőszerem, ráadásul igazából ezzel a kacattal csak csiklandozom a dögöt. Igyekeztem hátrálni, s a nő közelében maradni. A bordázott "padló" megrepedt a dög alatt.
- Robbantsuk be a... - elakadt a lélegzetem is, (bár azt akartam mondani, hogy az alatta lévő részt), ahogy a dög felüvöltött. Fájdalom nyílalt a koponyámba, s úgy éreztem, mindjárt szétszakad a fejem.
HALLGASS!!! - üvöltöttem agyam mélyéről, szinte ösztönösen, de a fájdalom maradt. Koncentrálj Nat! A lény sérült hátát becélozva lövök rá.

323Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Kedd Május 06, 2014 9:09 am

Carlos Mendoza

Carlos Mendoza

A nagy tűz harcban sikerült, néhány ellenfelet megölnöm és a MAX egy gránáttal elintézi a fegyvereseket, majd elintézi az idegenek. Amikor közelebbről megnézzük az embereket Patson volt az első, aki látta őket és egyből sarkon elkezdett káromkodni.
Mikor én is meg néztem akkor a teljes undor fogott el. Valami féle kereszteződéseket láttam, de volt sokk időm nézni őket, mert egy üvöltést hallunk. ~Ez milyen dög lehet?~ Kérdeztem magamban és inkább úgy döntök, hogy a MAX közelébe megyek.

324Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Kedd Május 06, 2014 10:01 pm

W.B.

W.B.

Natasha
Lény bömbölésével a fejfájás is abbamaradt. Megkönnyebbülés viszont nem tarthatott sokáig. Tár kifogyott, a lény pedig mintha málnával lett volna dobálva. Farkával feléd csapott, ám valami miatt a lény megbillent és így elvétette a csapást. Így a halálos farok csapás melletted ért talajt.
Idegen négykézlábra kényszerült. Illetve két kéz és egy láb. Bal lábba térdtől lefele hiányzik. Egyenes vágással hiányzik. A dög össze-vissza csapkod megveszekedetten. Mini földrengés sorozatot gyárt így.

Többiek
Furcsa zajok csak erősödtek. Impulzus fegyver lövések is részei voltak a zajnak. Ezek szerint a főhadnagy lehet arra. A gond ott kezdődik, hogy melyik azaz arra?
Folyosó egy helyen kettéágazik, ám az akusztikájuk miatt mind kettőből hallatszik a zaj. MAX tanácstalanul megállt. Amanda és Pattson sikeresen elmutatott egymás mellet, hogy merre folytassátok az utatokat.

// Joe gránátja volt az, nem a MAXé. Csak jelzem. //

325Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Május 07, 2014 5:52 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe ment és menetelt, a sereg 90%t a menetelés teszi ki általában, ez köztudott, hiszen oda kell érni az adott helyre, legyen szó tűzharcról, vagy sima gyakorlatról, de mégis menetelni kell és unalmas és fárasztó ez.
Joe ment és mendegélt, örült, hogy nincs veszély.
De megálltak, mert elágazáshoz értek.
- Egyik csapat menjen balra, a másik jobbra - javasolta Joe. - Mármint osszuk ketté a csapatunkat - mondta. - Kérdés, kié legyen MAX? - kérdezte Joe és várt.

//valahogy sejtettem Very Happy *büszke magára Very Happy*//

326Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Május 07, 2014 8:08 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

Tovább indultunk a hangok irányába. Úgy tűnik a főhadnagy is a zajok forrásánál van, ugyanis impulzus lövéseket is lehet hallani. Szerencsére gond nélkül sikerült elérnünk egy kereszteződéshez ahol viszont az akusztika miatt nem lehet tudni merről jönnek a hangok, ráadásul a két felettesem kétfelé is mutatott.
– Erőmegoszlás miatt nem volna túl jó szétoszlani. – szólok oda a többieknek – De a főhadnagyot is meg kell találni. Szerintem az lenne a legjobb ha egyik felé menne a MAX és a biztonság kedvéért menne vele még valaki, a másik felé pedig mindenki más. Így ott is lesz remélhetőleg elég tűzerő amerre a MAX nem jön. – ezután várom a választ – Egyébként meg milyen létesítmény ez? Még soha nem láttam ehhez hasonlót. Gondolom nincs térkép hozzá. – ha megkaptam a választ akkor odaszólok előzőleg találatot bevitt társamhoz:
– Szép volt az a gránát ő... – megvárom amíg megmondja a nevét – Jól szétszedte azokat az emberszerű lényeket. Nekem van elég, tessék pótolom, úgy tűnik tudod használni. – azzal a kezébe nyomom az egyik gránátomat – Nekem van még így is hét.

// Neh. Kommunikálok W.B. Razz! Méghozzá Joe-val ha valakinek nem esett volna le Smile. //

327Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Május 09, 2014 11:46 am

Carlos Mendoza

Carlos Mendoza

Impulzus fegyverek zaja és más zajok egyre erősödtek, mikor elérünk egy elágazáshoz, akkor az egyik katona azt mondja, hogy a csapat váljon ketté. Ezt az ötletet teljesen ellenzem és meg is szólalok. -Szerintem, nem jó ötlet megosztani az erőket így már nagyok a veszteségeink, ha szét vállunk csak tovább növeljük a veszteségeinket.-
Mondtam a többieknek, de közben megszólal egy másik katona is aki azt mondja, hogy a MAX meg még egy ember melyen az egyik irányon a többiek meg a másik irányon és még meg kérdezi, hogy mi ez a létesítmény. Ez az ötlet jobban hangzik, de erről a feletteseinknek kell dönteni, hogy mi lesz tovább.

328Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Május 09, 2014 5:49 pm

W.B.

W.B.

Pattson és Amanda összenézett. Beszéd nélkül is megértik már egymást. Na ők már veteránok. Vagy csak telepaták, ám nem egy mesevilágban élünk. Tehát marad a veteránság.
- Mi ez? Nem mindegy? Nem fészek. Annál rosszabb. Ezzel már a kelleténél is többet mondtam. – Pattson levette az ujjatlan kesztyűjét egyik kezéről. Mindkét járat felé tartotta, majd ismét felvette a kesztyűt és egyik járatra mutatott. – Onnan jön levegő. Arra lennie kell másik kijáratnak.
Amanda hátra nézett, majd intett. Mindenki együtt marad. Ama járatot választotta ahonnan szinte nem is érezhető légáramlat jön. Itt egyre hangosabbá vált a zaj, majd egy kanyar után ott volt.
Hatalmas nagy idegen sérült háttal. Natasha ekkor repült falhoz. Főhadnagy és ama nő még talpon a tollcsomó is ott lófrál. Idegen egyik lába térdtől lefele hiányzik. Főhadnagy felé kapott az idegen, ám az kitért és kitérés közben a több tonnás idegen kézfejét levágta. Maradék végtagjaival elkezdett vadul kapálózni és ordítani. MAX belelőtt egy sorozatot, de hát nem ilyen ellen tervezték.

329Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Május 10, 2014 5:46 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe dicséretet kapott, megköszönte.
- Joe Johnson vagyok - mondta. - És kösz, igyekszem hasznossá tenni magamat - vigyorgott. - Te is jól nyomod, csak így tovább - mondta Joe és megvárta, míg a két nagy okos, Amanda és Pattson dönt, majd tovább indultak.
Mentek és mentek, mígnem odaértek az újabb káoszhoz, ahol a főhadnagy a hülye raptorával harcolt és ott volt Natasha is, aki éppen csinos ívben szállt a falhoz.
- Buli van! - mondta Joe lelkesen és fejbe célozta a dögöt, remélte sok lúd disznót győ, jó lenne.

330Hegyek által ölelt kanyon - Page 11 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Vas. Május 11, 2014 11:19 am

Natasha Eicca

Natasha Eicca

A fejfájás elmúlt a lény üvöltésével együtt. A tár kiürült, s a dög a farkával próbált lecsapni, amit sikeresen kikerültem, de a földrengésektől már nem menekülhettünk. A következő dolog, ami bekövetkezett, hogy falhoz csapott. A szemem sarkából láttam, hogy a kanyarban Joe bukkan fel. Igyekeztem talpra állni, s ha ez sikerült, a Főhadnagy és a nő közelébe próbálok kerülni.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [11 / 16 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Next

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.