Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Hegyek által ölelt kanyon

+4
W.B.
B.J. Wolf
Joe Johnson
avpwar
8 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Next

Go down  Üzenet [7 / 16 oldal]

181Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Kedd Márc. 04, 2014 9:05 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe végre a táborba ért és kezébe nyomtak egy adag sört.
Elvigyorodott.
- Mi van, előre hozták a Karácsonyt? Nesze haver, amiért segítettél - és átadott a srácnak egy sört. - Én tartom a szavamat! - vigyorgott és lehúzott rögtön egy sört ő is.
Elégedetten böfögött, letette a cuccát valahova, ahol leülhet és iszogatott, amíg a készlet tartott.
- Namivan, nincs kaja? Kaját akarunk! Úgy jó a ser! - vigyorgott széles jó kedvében és vidáman vedelgetett, amíg el nem fogyott a sör.

182Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Kedd Márc. 04, 2014 3:06 pm

W.B.

W.B.

- Helyére mindenki! – Főhadnagy így felkiáltva viharzott ki a sátrak közül, mikor a második nap utolsó egy negyede pislákolt csak a horizonton. Több olyan katona is követte kik eddig nem voltak itt ebben a táborban.
Volt pár katona akik kicsit túlságosan is felöntöttek a garatra. Azokat is félre állították. Wolfot úgy jellemezték „Ez úgy beszlopált, hogy meditál, hogy ne repüljön el.” Végül nem küldtél el, mert annyira részegnek nem tűnt.
Több tucat katona ment a homokzsákok által kijelölt helyre. Idegenek ellen mit sem ér, csak a védelmi vonalakat jelzik. Így legalább a hülye is tudja, hogy kell állnia.
- Biztos, hogy támadnak?
- Remélem. Visszaszedted a célzókat?
- Öm. – Pattson megdermedt. Majd sarkon fordult. – Pillanat. – Nap utolsó sugaraiban még a célzókat elkezdte összeszedni.

// Nincs alkímia skill tehát kikeverni se tudsz ilyesmit Wolf. //

183Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Kedd Márc. 04, 2014 3:29 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Végre kezd lemenni a második nap. Pihenten tértem magamhoz. Elindultam az egyik védelmi állásba ami remélhetőleg majd először küzd meg az ellenséggel. Néhányan azt gondolták hogy részegre ittam magam. Engem nem zavar mert én tudom magamról hogy ez nem igaz. Felvettem a homokszemüveget hogy majd a harc közben semmi se menjen a szemembe. A lézeres jelzőket elvették tőlem. Nem baj.

Megálltam az általam kiválasztott helyre és várakoztam. Voltak néhányan ott és megkérdeztem tőlük hogy összesen mennyien vagyunk most a táborban.

184Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Márc. 05, 2014 9:37 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe sajnálta, hogy nem piálhat tovább, olyan széles jó kedve lett e világon, hogy akár még táncolhatnékja is támadt volna, de neeeeem, muszáj mindent elrontani.
Így kénytelen kelletlen böfögve felállt és elindult a kijelölt helyre, hogy ott még egy utolsó nagyot böfögjön.
Fegyver a kézben és tettre készen állt és várt, hogy megkezdődjék a rock n roll, bébi, hell yeahh.

185Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Márc. 05, 2014 1:15 pm

W.B.

W.B.

Mikor eltűnt a nap, megkezdődött a feszült várakozás élesben. Bár a napok fénye még a horizonton látszódik, a tábortól keletre az ég már mély sötét.
Főhadnagy raptora és egy másik katona német juhásza morogni kezdett. A tisztek éjjellátóval vizslatták a terepet. Mozgásérzékelők viszont nem jeleztek semmit. Főhadnagy éjjellátót elejtve égre rántotta a fegyverét, ám nem lőtt. Semmi.
- Mi a franc.
- Nincs az égen semmi. Smart se talál célpontot. – Mondta Amanda, és leeresztette a fegyverét.
- ÚR ISTEN! Hat vonalban jönnek! 20 méter! 10! 5! – Egyik mozgásdetektoros katona eléggé megszeppenve ordítja. Ha nem lenne benne alkohol, akkor már sikoltozna eme helyzetben. Most inkább csak nem képes feldolgozni, hogy lehetnek az első vonaltól öt méterre, mikor nincsenek is ott.
- Mi a sza…
- Lelassultak! – Ordította ismét a katona és átlépet a homokzsákokon. Egy helyre oda ment. – Most állok az egyik jel oszlop legelején. Egyik dög helyén állok.
- Szellemek!
- Francokat. Energiáról nem verődik vissza a jel.
- He? – Hehézik vissza a szellemeket vizionáló katona.
A két jószág veszettül elkezdett ugatni illetve a raptor visítani. Őrült módon elkezdett a kutya forgolódni. Mintha a farkát üldözné, ám ő a szellem idegeneket ugatja.
- Ezek... négy vonal átment a védvonalakon. Mi ez?!
Tisztek össze-vissza néznek. Égre, a földre, a katonákra, a kulacsukra. Ilyennel egyikük sem futott még össze. A gond ott kezdődik, hogy mindegyik mozgásérzékelő ezt mutatja.

186Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Márc. 05, 2014 3:28 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Valami nem jó. Vagy a mozgásérzékelők romlottak el vagy a xenok alattunk mozognak. Valószínűleg egy barlangrendszer húzódik alattunk. Lehet hogy tévedek de más ötletem nincs. Elmegyek jelenteni a legközelebbi feljebbvalóhoz az észrevételemről vagy ha nem vették vissza a headsetet akkor azon keresztül.
-Uram! Én azt gondolom hogy az ellenség nem felettünk és előttünk hanem alattunk mozog. Esetleg barlangrendszer húzódik alattunk.

187Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Csüt. Márc. 06, 2014 10:54 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe várt, hetykén, mint Nyilas Misi, vagy mint Jani a gáton, mikor vagánykodni kell. Kiköpött párat a homokba és fütyülni kezdett egy régi harci nótát, aztán vállat vont és látta, hogy a pánik nő, ezért abba hagyta.
- Nyugi van, pajtik, ne szarjatok be, majd pofán vágjuk őket - de ők beszartak, Joe sóhajtott, majd hallotta Wolf szavait.
Joe is valami ilyesmire gondolt.
- Egyetértek, ezek a seggkúrók valamit találtak alul, ezért ilyen nagy a pofájuk. Húzzunk innen, vagy robbantsunk valahol, vagy nemtom, de csináljunk valamit - mondta Joe.

188Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Csüt. Márc. 06, 2014 4:46 pm

W.B.

W.B.

Százados a főhadnagyra nézett Wolf felvetése miatt. Nem kérdezett és nem mondott semmit, de arcán kiült a kérdés.
- Mi? Délelőtt volt talaj szkennelés! Ez egy szikla! Nincs barlang! Ásni meg… Tollas kussolj! – Főhadnagy ezzel elnémítatta a raptort. De a kutya még mindig ugat. – Ilyen gyorsan meg nem tudhatnak ásni! A francba már, hogy ezek állandóan felülmúlják magukat!
- Ezek akkor bogarak?
- Újabb talaj vizsgálat! Addig se… - Százados nem tudta befejezni a mondatát.
Homokzsákokon túl lévő mozgásérzékelős katona alatt megingott a talaj majd egy hatalmas lapos karmokkal megáldott barnás xenomorph mászott elő. Katona elesett, megpróbált elkúszni, de a közel negyven centis karmok megszabadították a lábaitól, majd a fejétől. Főhadnagy és pár másik katona pár lövéssel kivégezte a lényt.
- Mi a… - Duke belekezdett volna, mikor újabb lény mászott elő. Azt is lelőtték.
Ám újabb nagy karmos mászott elő a talajból egy új üregből. És ott van a másik négy mik még nem másztak fel. Illetve másik három. Mivel csak a karmos alagútfúró idegenek lehetnek magyarázat arra, hogy Joe lába alatt púposodik a talaj.

189Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Csüt. Márc. 06, 2014 8:35 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Nos a jó hír hogy nem tévedtem a föld alól támadó xenókról. A rossz pedig hogy most az egész terv megbukott mert ők leptek meg minket. Teljesen szétzilálják az arcvonalat, felakarnak morzsolni. Mi nem tudjuk őket lelőni amíg fel nem jönnek de ők bármikor feljöhetnek.

Az egyik mozgásérzékelőst pillanatok alatt megölték. Ilyen messziről ilyen sötétben nem tudom megmondani milyen xeno de vagy 40 centis karma volt. Vakond Alien? Nem tudom, nem is érdekel, majd megvizsgálom őket mikor másnap reggel a győzelmünket ünnepeljük. Fő a pozitív gondolkodás.

A xenot azonnal darabokra lőtte pár katona. A leszakadt karok és testdarabok többsége visszacsúszott a lyukba. Egy másik katona esett el de a xenot is kilőtték. Csak a mozgásérzékelős katonák tudják tudják hol bukkannak fel ezek a lények.

Talán ezek a lények csak elterelésre jöttek? Vagy csak azért hogy lefoglaljanak minket miközben a föld felett levő társaik megjönnek? Most nagy bajban vagyunk, nem tudom hogy ki ötölte ki ezt a tervet de biztos nem számított erre.

Megpróbálok keresni egy mozgásérzékelővel ellátott embert hogy legalább tudjam hol lehetnek alattunk célpontok. Nincs értelme most a századossal és a főhadnaggyal maradnom mert ők tudnak magukra ügyelni. Ha lehet akkor inkább a többieknek segítek: sebkötözés, sebesültek lszállítása a veszélyes helyekről. Ezek a lények akkor tudnak meglepni ha egy helyben vagyok, tehát folyamatosan mozognom kell így nem tudnak meglepni annyira.

Egy ismerős alakot látok. Joe az. Alatta pedig dudorodik a föld.
Alattad Joe!
A fegyveremet az egyre dudorodó helyre irányoztam hogyha megjelenik a lény azonnal lelőjem. Ha a közelemben jönne egy lény akkor remélem meghallom.

190Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Márc. 07, 2014 11:31 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe hallgatta a beszélgetést és nem szólt, majd látta, hogy jönnek ki a föld alól sorba.
Micsoda ocsmányságok!
Namindegy, ilyen is van, túl kell élni, aztán lelőtték őket szerencsére.
De Joe alatt is púposodott a talaj.
Arrébb állt és a homokba lőtt, ahol kidudorodott, vagy inkább Wolf mellé sasszézott.
- Kösz - szólt Wolfnak és lőtt megint, hátha nem döglött bele a dög.

191Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Márc. 07, 2014 11:15 pm

W.B.

W.B.

- Nem lehetnek többen hatvannál! Mi vagyunk túlerőben! – Ordította el magát a főhadnagy, majd homokzsákokat átugrotta és az első üreg fele rohant.
Nem lehet több hatvannál. Többi idegen is ki ásta magát szerte a táborban. Ami Joet illeti, ő földön landolt, mivel az idegen az utolsó húsz centit nem kaparta ki, inkább kirobbant a talajból, mint ahogy egykori gazdatestéből is. A lövéseket pedig a tömör talaj vagy felfogta, vagy úgy lelassította őket, hogy az idegen páncélzata meg sem karcolódott.
A lény egy katona fele fordult, háttal Wolfnak, a lövéseket a lény kemény hátpáncélzata felfogta, kitines páncélba belefúródtak a lövések, de nem érték el a védendő belsőt. Karmos lényt egy fürge runner követte, mi elszáguldott Wolf mellet és fellökte őt. Nem rohant tovább, lefékezte magát mivel kavicsokat és port vert fel, hogy ismét Wolfot célozza meg, de most már az ölés volt a célja.
Joet pedig egy másik runner próbálta berántani az üregbe. Mi könnyedén sikerült is volna neki, és másodpercek alatt kionthatta volna a nagy szájú néger agyát. Ám volt egy aprócska gond. Zsákmánnyal ő le akart menni, ám alatta testvérei fel akartak jönni. Az idegen dühösen sziszeg társaira, miközben Joe ott fekszik lábain az idegen mancsaival. Nem lenne jó ha dűlőre jutnának az idegenek. Ha lerántják, az halál. Ha feljönnek az is halál.

192Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Pént. Márc. 07, 2014 11:38 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Már nem tudom hanyadjára mond csütörtököt a fegyverem. egyszerűen nem elég erős a lőszer hogy átüsse a lényt. Talán egy napon mindenki olyan fegyvert használ ami egy lövéssel átüti a legkeményebb páncélt is és sorozatokat tud lőni. Addig is marad a régi felszerelés.

Sajnos nem tudtam figyelni az üregből jövő runnerre. Alaposan fellökött de legalább a szemüvegnek hála nem ment semmi a szemembe. Most nagyon gyorsan kell cselekednem, a lény egyre csak közeledik. Muszáj fejre vagy lábra céloznom. Ha a lábát ellövöm nem hal meg azonnal de lényegesen lelassul hogy majd fejbe tudjam lőni. De ha azonnal fejbelövöm az azonnali halál lenne ha eltalálom az agyát.

A ravaszt csak húztam és nem érdekelt hogy fejre vagy lábra megy.

Ha sikerül legyőznöm a lényt gyorsan odamegyek Joehoz. Kilövöm a lényt de úgy hogy Joe ne essen bele az üregbe. Majd az üregbe beleürítem a maradék tárat és ledobok egy robbanógránátot (természetesen miután eléggé távol leszünk az üregtől)

193Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Márc. 08, 2014 9:36 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe elesett, de nem halt meg még, szerencsére, így tudott is lőni.
Vagyis az nem jó ötlet, mert a runner, amelyik kinézte magának közel van és a sav beborítaná meg minden és akkor a savtól halna meg, az se jó.
Most így inkább a fegyverrel vágta képen a dögöt, hátha szót ért és tanul belőle és elkotródik, de Wolf ott termet és próbált segíteni rajta, helyes, Joe örült neki, remélte ketten csak megoldják.
Ha kiszabadult, akkor felkelt és elfutott, hogy a robbanástól távol legyen, addig meg ő is próbálta magát kiszabadítani.

194Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Márc. 08, 2014 8:33 pm

W.B.

W.B.

Golyók cafatokat téptek ki az idegenből mi Wolf fele rohant. Megbicsaklott és elvágódott. Végig szántotta az apró kavicsos talajt mi végül megállította a már halott testet.
Nem lesz ilyen könnyű minden. Joe fele tartva Wolf majdnem elesett egy emberi torzóban. Se kezek, se lábak, se fej. Joe is majdnem így végezte. Joet lerántani szándékozó idegent oldalról kapták el a lövések, így a sav nem érte el a katonát. Majd a többi idegen ízlelhette meg a fegyver golyózáporát mi fel is emésztette a tárat.
Egy idegen meghalt, majd a következő és így tovább mik fel akartak mászni. Runner és drone idegennek minősülő mind. Sima és bordázott koponya vegyesen. Ők fértek be az alagútba. A gránát robbanására nem felelt egy idegen sikoly se. Vagy nem volt idejük felvisítani, vagy nem volt mi felvisítson.
Abban az alagútban nem is. Gránát hatására beomlott és az omlást éreztétek. Viszont van még pár másik alagút, mikből jönnek felfele az idegenek.
Kettőtök közt elrepült egy xenomorph. Nem szárnyakkal. Harci exo akkorát moslékolt be neki, hogy szárnyak nélkül is megízlelhette a repülést. Maradt még szeszes ital. Valaki meghúzott egy üveget annak ellenére, hogy egy rémség rohant felé. Felmutatta az öngyújtóját és azon keresztül kiköpte a szeszt. Az idegen lángra lobbant és a lángok eloltására koncentrált, fetrengett a homokban, ám így a felgyújtója könnyen lukasztotta ki a kitines páncélját.
Azért a helyzet nem ilyen szerencsés. Egyik üregben már a harmadik katona tűnik el.

195Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szomb. Márc. 08, 2014 10:33 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Ezt is túléltem. Habár épphogy, a runnert többszörösen eltaláltam különböző pontokon és már tucatnyi sebből vérzett de még mindig felém tartott. Végre sikerült egy halálos fejlövést bevinnem amitől a test kissé hátra esett de a lendület még tovább vitte hozzám. 3 lövéssel az elöl levő jobb lábát tőből leszedtem így a már halott test az oldalára esett és elkezdett csúszni, néhány bukfencet leírva. Végül 30 cm-re tőlem állt meg.

Nem volt örülni a kis győzelmemnek, gyorsan felkeltem és futottam a közel levő Joe-hoz. A jobb lábammal belerúgtam valamibe. Egy katona volt, vagyis ami megmaradt belőle. Hogyan fogják majd azonosítani? Mert se lába, se keze de még feje sincs. A vér még mindig folyt belőle, leginkább az volt benne a durva hogy jó néhány béldarab szóródott itt szét, valószínűleg idedobták.

Szerencsére Joe-t még nem vitték le, futólépésben kezdtem rá a lövésre. A runnert 9 db golyó találta el, 9 kis zöld lyuk jelent meg a testén. A tárban viszont már csak 97 golyó maradt.

Joe gyorsan arrébb ment, én pedig az üreg szélére álltam és jó alaposan megszórtam a helyet. Egyszerűen lemészároltam őket. 2 runner, 3 drone már meghalt. De még voltak lent és azok tovább visítottak. Esélyük sincs: a hullák eltorlaszolják a felfelé vezető utat de ahol nem ott meg én lövöm szét a helyet. Próbálnak feljönni de kilyukasztott testtel hullanak vissza. A fegyver közben majdnem folyamatosan lőtt, nem akartam hogy túlhevüljön. 64...46...30... rohamosan fogyott a lőszer de ilyen mértékben haltak meg a célpontok. Végül kattant a fegyver jelezve hogy már nincs muníció. 4 runner és 7 drone holtteste marad lent, legalábbis ennyit számoltam.

Elmentem pár métert és bedobtam a gránátot. Ez már könnyű volt, mint egy gyerekjáték ahol a golyót a karikába kell dobni. A gránát szépen betalált és pár másodperc múlva hangosan felrobbant. kis ideig füst szált fel majd a hely beomlott. Büszke voltam magamra hogy ezt egyedül tudtam végrehajtani. Nemcsak megöltem őket hanem el is temettem őket.
- Instant tömegsír. Gyorsan kell cselekednünk hogy a többit is berobbantsuk. Ha akarod különválhatunk hogy gyorsabban befejezzük. Én most elindulok a legközelebbi felé.

egy szempillantás alatt elrepült egy Alien köztünk.
- Ma este különösen alacsonyan repülnek a lények.
Mint kiderült egy Exo ruhás K.O.-zta ki. A biztonság kedvéért elővettem a WY88-at és 2 olyót belelőttem a lény fejébe. Mos eloroztam más zsákmányát. Eddig 14 Alient öltem meg, pedig még tart a móka. Ma éjjel elakarom érni az 50 megölt Alien számát. Nem számítva bele az érkezésem óta megölt lényeket.

Nem tudom hogy az Exo ruhás ittas lehet-e de ha ezt normál körülmények között csinálná az MP-k (Millitary Police azaz Katonai Rendőrség) biztos megbüntetné amiért alkoholt fogyasztott vezetés előtt. A legmókásabb halál amit eddig láttam az kétségkívül egy cirkuszi mutatvány volt: a katona az öngyújtóján át kiköpte az alkoholt és az Alien meggyulladt. Odamegyek az emberhez aki éppen kivégezte a lényt és azt mondtam neki:
-Katona! Látja azt az üreget 5 óránál? Be kell robbantani de ahhoz segíteni-e kell. Közösen odamegyünk és maga fedez amíg én pár méterről bedobok egy gránátot. Az üregből kijövő Alieneket pedig leszedjük. Utána ezt folytatjuk amíg a többi üreg beomlik.

Nagy eséllyel velem fog jönni mivel ő közlegény, már csak a rangom miatt is teljesítenie kell a parancsot, másrészt biztos felfogja hogy így segíthet a legtöbbet. Az út közben majd megpróbálok mégtöbb embert keresni hogy segítsen. Csak ekkor jöttem rá hogy újra be kell táraznom a karabélyt. Még 1 tár maradt, tehát 260 lőszer ami nem lesz elég talán erre a menetre. Majd spórolok.

196Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Vas. Márc. 09, 2014 12:22 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe túlélte, örült a fejének, mint majom a farkának, majd megköszönte Wolfnak és látta egyik katona alkoholból csinál lángszórót.
- Elmés - jegyezte meg a fickóra. - Oké, zúzzuk - mondta Joe Wolfnak és Joe elindult, hogy teljesítse a feladatát, majd oda érve egy lyukhoz bedobott egy m40 gránátot, remélve, hogy hatalmas pusztítást végez.
- Gyertek skacok, füstöljük ki a dögöket! - szólt a többieknek segítséget hívva.

197Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Vas. Márc. 09, 2014 11:02 pm

W.B.

W.B.

Wolfnak a katona bólintott és lezárta az üveget, magával hozta, hátha kell még gyújtós. Táborban is felfúrtak az idegenek. A harci alakzat már rég felbomlott. Viszont a felszínen nem támadnak az idegenek. Meglepetésnek szánták ezt a trükköt. Az is lett, de még milyen. Ha felszínen jöttek volna, akkor esélyük se lett volna. Így viszont.
- Nyírjátok ki mind! Robbantsátok be az üregeket!
Főhadnagy raptora suhant el előttetek nyomában egy idegennel. A runner a fürge tollas lény után rohant, ám a főhadnagy csizmájával találkozott képe. Utána pedig kardjának pengéjével, mi könnyű szerrel vágta le a lény „arcát”. Bár egy idegen arca csak a fogakból áll.
Más hol sem voltak szerencsésebbek az idegenek. Persze a nagy karmos jószágok okoztak némi fejfájást. Főleg mikor az Exo robotkarjának hajlatába beletört az egyik dög karma. Az exo nem tudta mozgatni a karját, így harci használhatósága is már megkérdőjelezhető.
Üregből csak egy idegen mászott elő mire Wolf odaért. Az sem jutott messzire. Gránát célba talált, viszont tompa robbanást nem követte más hang, az alagút engedelmesen beomlott.
- Támadás! MOST! – Hangozott az utasítás. Alagutakat ezek szerint már lerendezték, ám néhány idegen még megpróbálja szabotálni az élethez való jogot.

198Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Hétf. Márc. 10, 2014 12:23 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Egyre többen kezdték átvenni a tervemet. Egymás után robbantak be az üregek. Az Alienek száma is nagy mértékben kezd fogyatkozni. Ennyire futotta az erejükből? Egy meglepetésszerű támadás? Csak azt érték el hogy fél tucat katona meghaljon és hogy egy időre szétzilálják az arcvonalat. Alig 5 perce tart a harc de már érezhető a CMC győzelme.

Már megint az a lény ment el előttünk ami a főhadnagy kedvence. Még most sem tudom hogy mi a fene lehet az. De amíg velük van addig nem is baj hogy nem tudom mi is pontosan. Talán majd a győzelmi felvonuláson megtudom. Mindenesetre nagyon gyors, még egy runnert is lehagyott. A főhadnagy alaposan arcon rúgta és egy karddal megölte a xenot. Ilyet se láttam eddig. Én küszködök egy rejtett pengéért míg másoknak ilyen kardjuk van.

Egy Exo ruhába beakadt valami ami bizonyára a karmos lényekből van. Végre elértem a legközelebbi lyukat amiből egy runner jött ki. 3 golyó eltalálta a fejét és visszadőlt a sírjába. ezután bedobtam a gránátot és berobbantotta a helyet.

Halottam a főhadnagy hangját: Támadás! Ezek szerint megindult az offenzíva. Leszámítva azt a 4-5 Alient ami még él összesen 40-50 Alien teteme hever a harczónában. A maradékot meg úgyis pillanatok alatt lelövik.

Abban az esetben ha már nincs ellenfél: A harctéren néhány sebesült katona van. A támadás megindult. Először az egységek újra felsorakoztak mielőtt közepes tempóban nekiindulnának a lejáróhoz. Eltelt pár percbe mire megtaláltam néhány ismerős alakot: 6 főt a D szakaszból akik közé tartozok. Azóta nem láttak mióta kiküldtek a sivatagba. Szerencsére a támadás élén vagyok. Legalább először kerülhetek harcba. Figyelembe véve a ma esti tevékenységemet a feljebbvalók biztos felfigyeltek rám. mi azt jelenti hogy vagy előléptetnek vagy feloldják a büntetőszázadot. Esetleg mindkettőt. Amint megindultak a többiek és is megindulok.

199Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Hétf. Márc. 10, 2014 1:47 pm

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe intézte a dolgát és bedobálta a gránátokat sorra a lyukba, aztán jóvan. Így csak kifüstölik a dögöket, most meg támadás.
Joe rohant és ropogott a fegyvere lelkesen a dögöket kaszálva, remélte, hogy mind feldobja a talpát.
Ő nem akart meghalni, ezért ügyelt arra, hogy mindig legyen egy kellő távolság közte és a dögök között, mert így egészséges.
Aztán amikor végeztek megállt és megkérdezte.
- Van még abból a remek sörből? Legurítanék még párat - vigyorgott lelkesen, mert szerette a sört.

200Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Hétf. Márc. 10, 2014 5:42 pm

W.B.

W.B.

- Lódulj ne nyihorász! – Joara ráordított egy nagydarab ember és meglökte a gránátvetőjével. Nem csak dobtáras gránátvetőben voltak tárak. Á dehogy! Végig hevedereken különféle gránátok sorakoztak. Borostás arcáról az rít le, hogy most ő lesz a sereghajtó, tehát neked most usgyi, mintha te lennél a kengyelfutó gyalogkakukk.
- Mozgás lusta csűrhe! – Hallatszódott fel a százados hangja. – Két perc múlva a kanyonnál mindenki!
- Aki nincs ott, azt lelövöm! – Kiáltott vissza Amanda már a homokzsák másik oldaláról.
Az a néhány idegen furcsa dolgot művelt. Menekült. Idegenek után pedig a katonák rohantak. Felsült a támadásuk és az alkohol mámorban nem találták meg a félelem magvait mi erőt adhatott volna nekik. Illetve nem annyit amennyi kellet volna.

201Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Hétf. Márc. 10, 2014 7:08 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Végre megindultunk. Egy idő múltán az arcvonal egyenesből egy girbe-gurba vonallá vált. A D szakasz emberei szerencsére megtartotta az alakzatot. Rangidős voltam ott. Ezért belekezdtem a CMC nemhivatalos himnuszába:

''Hancock ifjainak golyóitól,
A Szenvedés partjaiig,
Mi átkozni fogjuk az országunk vezetőit,
Keresztül a csillagokon, földön és tengeren,
Első a harcban a távoli céges háborúkban,
Vérünket hullatjuk egy nyaláb zöldért,
Mi csináljuk vagy meghalunk, nem kérdezzük miért,
Me' mi vagyunk a Gyarmati Tengerészgyalogság''

A D szakasz emberei átvették a dalolást és rövidesen az egész élboly. Hangunk beharsogta az eget. Jó kis morál növelő meg persze az hogy néhány Alien menekül előttünk. Néhányan leadnak egy-egy hosszabb-rövidebb sorozatot. Elértük a lejárót és már csak újabb parancsra kell várni.

//A fentebb levő idézet a CMC-s kézikönyv fordítása)

202Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Kedd Márc. 11, 2014 9:51 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe ment, mert meglökték és piszkálták, hogy a fene esne beléjük.
- Na, ja, diktatúra van - mondta mérgesen.
- Majd én téged! - felelte Amandának vigyorogva és megpaskolta a fegyverét, aztán elégedetten elindult, célra tartotta a fegyverét, Amandára.
- Bumm - vigyorgott elégedetten és ment tovább, mintha mi sem történt volna.
- Bár, ha belegondolok, lábon lőhetnélek, hisz kölcsön kenyér visszajár - vigyorgott gonoszan Joe és ezen elgondolkozott hosszan, csábító volt az ajánlat, de még nem lőtt.

203Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Kedd Márc. 11, 2014 7:54 pm

W.B.

W.B.

- Takarodj előre! – Joet hátba vágta ugyan azaz ember.
- Előre! Mindenki kussol és fülel!
- Vagy előre, vagy halál! Tengerészetnél kurva drága az alkohol! Életetek kétszeresét szlopáltátok be! Dolgozzatok meg érte! - Ordította a százados.
Maradék néhány idegent hamar lelőtték. Kanyon felé rohan több tucat ember. Tüzérség is feldördült. Tüzérségi lövedékek húztak el a katonák így a ti fejetek fölött. Mind a kanyonba csapódott be.
- Xenok! – Visszhangzott egy felkiáltást, mit lövések követték, majd idegen sikítások. Ám az elől lévők nem álltak meg. Nyomukban idegenhullák hevertek.

204Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Kedd Márc. 11, 2014 8:30 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

A tüzérség is bekapcsolódott. Remélhetőleg azért hagynak nekünk is eleget mert nem azért futottam idáig. Néhány Alien volt olyan bolond és megpróbált megtámadni. A többség azonban előlünk menekült de esélyük sem volt: távolról lőtték őket darabokra. Futás közben sikerült lelőnöm még 2 Drone-t habár rajtam kívül senki sem számolja ezt. Legalább már 17 ellenfél van a mai halállistámon. Ha így haladunk nem lesz meg a kerek 50-ven. Olyan az érzésem mint az A-GO hadműveletben az amerikai pilótáké: halomra öljük az ellenfelet és jelentéktelen veszteséget szerzünk. Senki sem fél és más elszántságából kapunk újabb erőt hogy lerohanjuk az ellenfelet. Vajon élő ellenfelek ellen is beválna? Sajnos az Arcturan Hadjáratokról lecsúsztam.

205Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Márc. 12, 2014 11:21 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe kesergett, hogy micsoda diktatúra van itt.
- Diktatúra - morogta magának, majd hangosan is kimondta. - Diktatúra, csak dolgoztatják az embert - mérgelődött és ment tovább, remélte, hogy nem lökik hátba, vagy verik meg, de, ha kell, összeverekszik ezzel a marhával, bár nem sok esélye lenne, elég nagy darab.
Ment, elől buli volt, nem baj, had lőjenek a többiek, legalább ő pihenhet addig.
Remélte eseménytelen uta lesz és békésen visszatérhet a bázisra és pihenhet, ehet egy jót meg minden.
Ment és ment.

206Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Márc. 12, 2014 10:03 pm

W.B.

W.B.

Idegen hullák közt végül egy tengerész holteste is feltűnt. Ki volt? Nem tudni, idő sem volt megnézni.
- Lefele! Kanyonba! Már csak pár kilométer! – Ordította a főhadnagy. – Vagy több.
Gond nélkül megindult a kanyon aljára, lesiklott. Más katonák is követték. Lent idegenek már gyűltek. Ám nem voltak elegen és hamar golyók által darált ronccsá váltak.
- Mozgás! – Ordította a százados, ahogy végig szemléli, ahogy leereszkednek a katonák.
Most így alkohollal az agyban éjjel, savtól bűzölgő levegőben eme kis lejtő nem is olyan biztonságos. Volt aki végig gurulta ám folytatta az útját. Kanyonban már több idegen van, az biztos, ám mégis mennyi az a több, ha támadásuk ennyi volt? Vajon az alagút fúró lényekből még rohangál, illetve csapdát ás néhány?

207Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Szer. Márc. 12, 2014 11:02 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

A Főhadnagy átvette a támadás irányítását és lesiklottak mélybe. Többen is követték. Én talán a 5. ember lehettem aki leért és azonnal lőni kezdtem a felénk közeledő maroknyi Alienre. 3 Runner azonnal elterült, 4 Drone próbált menekülni de mind meghalt, ebből személyesen 1-et szedtem le 3 golyóval. Ez az esti ellentámadás nem is rossz, kifejezetten jó mulatság mikor több tucat fegyveres rohan és halomra lőjük az ellent. A MAX egységnek vajon hol kell lennie? Hallottam már ezekről a nagy gépekről de sosem láttam élőben. A Alienek nem lehetnek túl sokan mert már egy átlagos fészek teljes védelmét elpusztítottuk. Talán ha 20-30 Alien van még az egész fészekben, pár Praetorian, több tucat vagy száz tojás és egy királynő.

Folytatom utamat a többiekkel, a táram 3/4-e még megvan, sebesülésem nincs. Ha ilyen lesz a többi akció is akkor a bolygó 3-4 nap alatt megtisztul.

//Az M40A-mban van gránát? Mert nem írtam hogy lenne benne, esetleg a kézigránátokat bele lehet tenni hogy kilője?//

208Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Csüt. Márc. 13, 2014 10:53 am

Joe Johnson

Joe Johnson

Joe ment, vigyázott nehogy elessen lefelé menet, remélte nem fog. Ment és követte a többieket, azt is remélte egyúttal, hogy nem fog végezni vele egy dög, nem akart meghalni, mert sokáig akart élni és sokat látni, sok mindent megélni.
Joe menetelt és menetelt és menetelt és menetelt amíg azt nem mondták, hogy állj és harcra fel, mert akkor úgy tett.

209Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Csüt. Márc. 13, 2014 9:08 pm

W.B.

W.B.

// Wolf, ne írj ilyeneket, hogy ennyit meg annyit lelősz. Mikor, azt nem te lőtted le, hanem mások, nem írtam, hogy te lőtted le, vagyis nem te lőtted le. És M40-es gránát jó bele. //

- Mozgás lefele mindenki! – Főhadnagy előre rohant. Raptora is követte és jó pár katona. Raptor felvisított, mit lövések követtek.
Joe majdnem felbukott mikor egy kutya elrohant mellette. Ő bezzeg lazán rohan le a meredek úton, négy lábbal könnyű. Joe viszont nem mehetett tovább mivel a talaj megmozdult előtte. Több katona is tudta, ez mit jelenthet. Megtorpantak és belelőttek a talajba, ám az továbbra is domborodik.
Wolf sem járt jobban. Elesett és valami sziklák közé berántotta, ám továbbhúzta egyre messzebb a többi katonától az éj sötétjébe.
- Alakzatot tartani! Rakétát a pengésbe! Mi a f…
- Talajra figyelni! Nem megállni!
- Piszok sok van!
- Arctámadókat a smartosok!
- Levegőben lufikat lőjétek!
Néhány idegen? Inkább piszok sok idegen. Természetesen erről se Wolf, se Joe nem tud. Ennél komolyabb problémájuk is van éppen.

210Hegyek által ölelt kanyon - Page 7 Empty Re: Hegyek által ölelt kanyon Csüt. Márc. 13, 2014 10:16 pm

B.J. Wolf

B.J. Wolf

Nagyjából az egész támadócsapat leért. Főhadnagy az élen, mellette az a lény. Előttünk pár centit emelkedett a földhalom majd egyre púposodott. Tucatnyi golyó repült oda de nem használt. A púp egyre nagyobb lett és kibillentett az egyensúlyomból, pár métert oldalra tettem meg mire elestem. Aztán valami elrántott. Egyre távolabb kerültem a harctól. Még halottam hogy arctámadók közelednek és néhány halálsikolyt is hallottam.

Valami jó is van abban hogy elvonszoltak: nem öltek meg azonnal. A sötétben nem látok semmit, azt sem tudom mi/ki visz most engem habár a szorítása nem túl erős. Megpróbálom a VP78-cal megvilágítani a lényt és belelőni néhányat.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [7 / 16 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Next

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.