Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Legelők    - Page 3 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Legelők    - Page 3 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Legelők    - Page 3 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Legelők    - Page 3 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Legelők    - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Legelők    - Page 3 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Legelők    - Page 3 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Legelők    - Page 3 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Legelők    - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Legelők    - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Legelők

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Go down  Üzenet [3 / 3 oldal]

61Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Szomb. Júl. 20, 2013 11:38 am

DeathFist

DeathFist
DeathFist ügyesen az egyszerű húsok mögé került, még nem vették észre. Amint megpillantotta, hogy testvére elragadja a maga prédáját, ő is támadásba lendült. Az emberek zavarodottságát, és figyelmetlenségét, a sötétség rejtekét kihasználva ront neki az előrébb lévő jeepnek, melybe testvére a hullát dobta. A vér szaga kellően hat rá, fürgén, és minden erejét latba vetve ront neki a jármű oldalának, hogy felborítsa azt. Fejével és szarv kinövéseivel a jármű alá nyúl, és igyekszik felöklelni azt. Ha nem sikerül, ismét a sötétség rejtekébe húzódik. Ha a gép felborult, s nagyot csattanva dől el a földön, felmászva rá, mielőtt még az előtte haladó Viharmadár tüzelésbe kezdene, átugrik a hatalmas barikádtörőre, és a lángszórót próbálja tönkre vágni, vagy legalábbis egy időre hatástalanítani, karmaival feszíti, belevág. Testvéreinek üzen, akik közben felfigyeltek az eseményekre:
~ A felborított fémről a kétlábúakat öljétek meg, siessetek, akadályozzátok meg, hogy fényforráshoz jussanak, és kitisztuljon a fejük!
Minél később ébrednek rá, mi történik velük, annál előbb ér el hozzájuk a halál. Az egyetlen gond csupán az, hogy így most kevesen vannak. Egy nagyobb csapattal könnyedén elintézhetnék ezeket, ráadásul a legelőt nem veszíthetik el, fontos az új életek miatt. Gyorsan, és hatékonyan kell dolgozniuk, különben nagyon könnyen a visszájára fordulhat ez az egész.

62Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Szomb. Júl. 20, 2013 2:25 pm

Fantom

Fantom
Tökéletesen végrehajtottam a tervemet. Könnyedén megöltem a kétlábút és bedobtam a társai közé. Testvérem ekkor támadt, de arra már nem figyeltem. Két kétlábú gépfegyverekhez állt. Velük foglalkoztam. Úgy döntöttem, hogy a levegőből lecsapva megpróbálom az egyiket felemelni és emelkedés közben végezni vele, míg amikor az elsőt elkapom, akkor a másikba megpróbálom beleszúrni a farkamat. Ha sikerrel járok, akkor a fényforrást keresőket ugyan ezzel a módszerrel megölni. Ha nem sikerül, akkor még egyszer megpróbálkozok vele és ha ekkor sem sikerül, akkor a földre leszállva magamra szorítom a szárnyaimat és a földről támadok remélve, hogy ezzel össze tudom őket zavarni. Hibát nem engedhetek meg magamnak. A királynőnk sem engedte meg.

63Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Vas. Júl. 21, 2013 9:22 pm

Parancsnok

Parancsnok
DeathFist hiába próbálkozott a katonai jeep felborításával, a katonák nem csak kiabáltak egymással, de észre vették és felé lőttek. Kénytelen volt meghátrálni. Fantom szintén nem járt sikerrel. Társaitok akcióba lendültek és elsőként a nagyobb fenyegetést jelentő gépfegyvereseket vették célba. Ez eddig mind szép és jó lenne. DeathFist így újra próbálkozhatott és sikeresen felborította a katonai jeep -et a katonákkal együtt. A lángszórós Viharmadár tüzelni kezdett és a növényzet egy jó részét meggyújtotta a konvoj körül. Talán már azt hihetnétek, hogy jók az esélyeitek, de tévedtek. A két M577 -es ajtaja kinyílik és több fegyveres katona száll ki a járművekből. Tizenhat katona jelent meg hirtelen akik nem féltek. Kiabálások, utasítások és lövöldözés veszi kezdetét miközben ti csak heten vagytok összesen. Sok szerencsét!

//Bocsánat, kicsit összejöttek a dolgok és majd szét vet az ideg. De itt vagyok. Smile//

64Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Hétf. Júl. 22, 2013 6:32 pm

DeathFist

DeathFist
Az első támadás nem járt sikerrel, DeathFist kénytelen volt visszavonulót fújni, ráadásul a kétlábúak figyelmét felkeltette, s ők is támadásba lendültek. Ám testvérei a fegyveresekre támadtak, s most másodszorra a jeep is megadta magát. Ám a Viharmadár lángszórója is okádta magából ami kellett, DeathFist így nem tudta kiélvezni diadala dicsőségét, s átugrani sem volt képes a hatalmas monstrumgépre. A lángoktól meghátrált, s inkább a jeep katonái közé vetette magát, felöklelve, szarvaival átszúrva, akit ért, karmaival, és farkával is támadva. Ám figyelmét újból megzavarták, s a két laposabbnak tűnő járműből egy-egy újabb csapat szállt ki, aminek DeathFist egyáltalán nem tudott örülni. De ez lényegtelen, a királynő parancsa az elsődleges dolog! Nekifeszült, és a gépekből kikászálódó fegyveresek felé iramodott, felöklelve, próbálva agyon tiporni őket. Remélhetőleg a koponyája kibírja, fürgén mozog, cikázik ide oda, hogy nehezebb célponttá váljon, s első sorban a hangoskodó katonákat veszi célba, bizonyára az utasításokat osztogatják. Ha a vezetők ki vannak iktatva, még egy szervezett banda is meghátrálhat. Nem adja fel, mindent megtesz, hogy testvéreivel győzelemre vigye ezt a feladatot.

65Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Hétf. Júl. 22, 2013 10:36 pm

Fantom

Fantom
Testvérem próbálkozása nem járt sikerrel és visszavonult. Többi testvérem ekkor indított támadást és az én célpontjaimra támadtak. Ekkor kemény koponyájú testvérem megint támadott és sikerrel is járt, felborította a járművet. A lángszórós megint lőtt és a célponton kívül mindent felgyújtott. Viszont ez még nem lett volna elég, hanem még tizenhat kétlábú is megjelent. Jónak ígérkezett. Vad izgalom kerített hatalmába, ami egy nagy adag gyilkolási vággyal vegyült. Az életem nem számított, mindent a királynőmért tettem. Úgy döntöttem, hogy megpróbálok hátulról berepülni a tizenhat kétlábú közé és karmaimmal, valamint farkammal megtámadni őket. Kijelölt célpontom nincs, csak nagy veszteségeket akarok okozni nekik. A támadást igyekszek minél gyorsabban végrehajtani, majd a levegőbe emelkedni és beleolvadni a sötét éjszakai égboltba.A hozzászólást Fantom összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 06, 2013 12:27 pm-kor.

66Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Pént. Júl. 26, 2013 9:14 am

Parancsnok

Parancsnok
Végső elhatározásotok ama tizenhat katona megölésére esik akik épp csak most hagyták el az eddig fedezéket nyújtott járműveiket. A katonák nem először láttak idegeneket, most mégis zavartak voltak. Ennek köze lehetett Fantom égi áldásának amit nem tudtak hova tenni. Ezt tökéletesen megfűszerezte DeathFist rinocérosz szerű támadása ami szintén sikerrel járt. Több katona súlyosan megsérült, szám szerint hét. Ehhez hozzá járul még két halott. De ne higgyétek, hogy egyedül vagytok. Társaitok amint végeztek a hátulsó jepp katonáival nekiestek a sebesülteknek. Mindenfelé lövöldözés volt. Az idegenek valóban gyorsak ami a katonák zavarodottságával vegyítve azt sugallta, hogy sokszor lőttek mellé. Három katona volt az aki kiabált, helyes feltételezések szerint ők voltak a vezetők. Vagy legalábbis ők osztották az észt, nem sokáig. DeathFist támadása alkalmával az egyiket a sebesültek listájára tiport. Fantom akarva vagy akaratlanul, de sikeresen végzett az egyikkel. A harmadikat társaitok marcangolták szét. A győzelem szava kezd felétek közelebb állni, de még így is távolabb van, mint a karnyújtás...

67Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Szomb. Aug. 03, 2013 9:21 pm

DeathFist

DeathFist
A támadások siker sorozata összezavarta a kétlábúakat. Szárnyas testvére megjelenése nem volt szokványos köztük sem, hát még a prédának, és ezt, kellően ki is tudták használni. DeathFist továbbra is támadt, a lövöldözések hangjai bezengték az egész területet. Testvéreik ereje segítették őket, s a vezetőket is a sebesült, vagy halott listára írhatták. DeathFist épp az egyik katona fölé magasodott, hogy némiképp a győzelem ízét a vér és hús ízéből is megérezze, de agyába villant a tűz okádó monstrum gépezet. Az még fenyegetést okozhat, s hatalmas iramot diktálva futott neki a gépezetnek, igyekezett felugrani rá, próbált ügyelni arra is, hogy az esetleges lángok elől kitérhessen, s a lángszórót betámadva próbálta feltépni a gépezet tetejét., hogy benne lévőket kiiktathassa az élők sorából.

68Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Kedd Aug. 06, 2013 12:27 pm

Fantom

Fantom
A katonák nem számítottak rá, hogy repülni is tudok, ezért sikerült meglepnem őket és egész könnyű dolgom volt. Ütöttem, karmoltam, haraptam, csapkodtam a farkammal és így kemény koponyájú testvéremmel sikerült kilenc kétlábút harcképtelenné tennünk. Ebből ugyan csak kettő halt meg, de a maradékot testvéreink elintézték. Amilyen gyorsan jöttem, olyan gyorsan váltam megint eggyé a sötét égbolttal. Láttam, hogy vastag koponyájú testvérem a lángszórós gép felé igyekszik, de én úgy döntöttem, hogy inkább maradok az eddigi csoportnál. Remélhetőleg el tud bánni a lángszóróval. Szárnyaimat enyhén behajlítva lejjebb ereszkedtem és irányba álltam. Remélhetőleg pont neki fogok repülni az egyik kétlábúnak. Ha sikerül nekirepülnöm, akkor megpróbálom minél gyorsabban megölni, majd a farkammal körbecsapva megölni minél több kétlábút. Ha nem sikerül nekirepülnöm, akkor farkammal megpróbálom felnyársalni, majd karmaimmal nekiesni a többinek.

69Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Hétf. Aug. 19, 2013 7:35 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
/Helló. Parancsnok helyet átveszem a kalandot jó játékot./

-A xenomorphok jól kitudták használni az éjszaka előnyét. Sok találat célt tévesztett, ám a katonák hamar észbe kaptak miután többen is kiszálltak az M577-ből. Így létszámbeli fölényük és tűzerejük elég nagy pusztítást okozott az idegeneknek.
Fantom:
-A prédáját miután bemérte és támadásba lendült sikeresen levitte a földre ám áldozata egyik közeli társának puskatusa megakadályozta, hogy bármi kárt tegyen a katonában. A hosszúkás fejre mért ütéstől Fantom megszédült áldozata felett, de tudta, hogy veszélyben van és az utolsó pillanatban elrugaszkodott mielőtt még a társát megmentő katona leszedhette volna. Nem sokon múlt, de Fantom nem pihenhet. A lángok hamar irányt váltanak a földön. Kiszúrták ezt egy éles hang is bizonyítja.
-Nézd ott a levegőben. Süssük meg a rohadékot. -Majd ezután nem sokkal Fantomnak a levegőben a lángcsóvával gyűlt meg a baja. Hogy teljesen elkerülje ahhoz hatótávon kívülre kellett volna mennie, amire ekkora káoszban most nem lett volna idő.
DeathFist:
-Könnyű prédáját félre lökte maga elől és a hatalmas ember alkotta lángoló gépet pécézte ki DeathFist. A tűz a magasba csapott és a fényében DeathFist felfedezte repülő társát, ahogy kitérő manővereivel mentette magát. Még nagyobb elszántsággal és irammal lendült támadásba. Körülötte testvérei hullottak el a katonai össztűztől és egy kisebb csoport már célba is vette DeathFist-et miután az idegen fenyegetettség alább hagyott. DeathFist érezte, hogy kap pár találatot, de valaminek köszönhetően minden golyó gellert kapott vastag páncélján, így teljes sebességgel ronthatott előre. Az M467 es erősen megrázkódott, de talpon maradt, viszont a kiokádó tűz irányíthatatlanná válik és elszabadul a pokol. A csóva ismét a földön tarol, de immáron a katonák és a xenomorphok is kapnak belőle.
Itt a lehetőség ebben a káoszban, hogy leszedjék az idegenek a prédájukat viszont a veszély most még nagyobb. Időközben a megmaradt xenomorphok egyike már megkezdte vérengzését, de figyelmetlensége az életébe került. A lángcsóva hátba kapta és az kigyulladt testével rohant az ellenségnek. Felhevült testnedvének kispriccelése még plusz sérüléseket okozott a katonáknak.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

70Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Hétf. Aug. 19, 2013 9:27 pm

DeathFist

DeathFist
A kétlábúak hamar észbe kaptak, s a testvérek sorai is megcsappantak létszám ügyileg. Ahogy a hatalmas gépezet felé iramodott, DeathFist a kicsapódó lángok közt érzékelte szárnyas testvérét, ahogy menekülni próbál a túlerő elől. De nem számított, nem számított testvérei halála sem, ahogy a préda vadásszá válik, a feladat számított, királynője parancsa, s még elszántabb támadásba kezdett. A golyók becsapódtak a testébe, de páncéljának köszönhetően egy sem okozott különösebb gondot neki, s a sebességéből sem vett vissza. Ahogy nekivetődött a tűzokádó gépezetnek, az megrázkódott, az erőtől, s a lángok úgy nyalták, falták a környezetet. Senki sem számított, a halál mindenkit felfalt. A tűz olyan, mint a Xenomorphok. Nem válogat, csak felzabál, ha kiszabadul. Ahogy DeathFist elkerülte a lángcsóvát, érzékelte lángoló testvérét. Úgy pusztította ellenségeiket, ahogy az ösztöne diktálta neki. DeathFist az egyik közelében lévő kétlábút a farkával megcsapva próbálta a lángok elé lökni. Ha ez sikerült, megpróbál felmászni a monstrumra, hogy a tetejét feltéphesse.

71Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Csüt. Aug. 22, 2013 9:41 pm

Fantom

Fantom
A katonát sikeresen ledöntöttem ugyan, de megölni nem tudtam egy társa miatt. Jókora ütést kaptam, amitől beszédültem, de sikeresen meglógtam. A lángszórót utánam fordították és alig tudtam megmenekülni előle. Szerencsére nem is kellett sokáig, mert Deathfist a földre terelte a lángot. Egyre jobban hullottak a testvéreim. Elfogadhatatlan eredmény lett volna ha nem tudjuk teljesíteni királynőnk parancsát. Míg Deathfist a Viharmadárban ülőket próbálta megölni, addig én úgy döntöttem, hogy megpróbálom letépni az irányíthatatlanná vált lángszórót a helyéről. Ha sikerül és még mindig szórja a lángot, akkor bedobom a katonák közé. Ha már nem működik, akkor ledobom. HA viszont nem tudom letépni, akkor megpróbálom a csapatszállítók felé fordítani.

72Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Pént. Aug. 23, 2013 5:39 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
DeadFist:
A lángok egyre csak terjedtek és a füst is egyre nagyobb lett. A katonákat ez eléggé megzavarta és ezt a hibájukat kihasználták a xenomorfok. DeadFist szabályosan kivégezte az egyiket. Farkának egy lendületes suhintásától a katona egy kiömlő lángcsóva közepébe került. Azonnal szörnyethalt. A sav és vér szaga elegyedve érződött a levegőben amitől a megmaradt xenomorfok ,,vérszemet kaptak". DeadFist ahogy rávetődött, az M467 megbillent a súlyától és talán ennek vagy valaminek köszönhetően a kitörő tűz először gyengült majd teljesen elenyészett. A Chrysalis hamar felkapaszkodott aztán neki esett a fedélnek. Miután feltépte azt egy katona nézett vele farkas szemet. A fegyvere az övében volt még és a halál rémülettől ideje se lett volna elővenni azt. DeadFist még a karmai közt tartotta a fedelet és oldalról az őt becélzó katonák éppen azt találták el.
Fantom:
Fantomnak sikerült kikerülnie a lángcsóvákat, de tudta, hogy nem sokáig tudna manőverezni íly szerencsésen. Egyszer azonban abba maradt a tűz. Fantom hamar rájött mi pontosabban ki segített neki. DeadFist. Testvére támadásának köszönhetően a láng abba maradt. Fantom sem tétlenkedett. A tank csövéhez siklott és megmarkolta bízva benne, hogy kárt tehet benne. ám egy fedelet sokkal könnyebb a riglijeiből kitépni, mint egy fixre illesztett tömör csövet. Erőlködése sikertelen volt és nem is tarthatott sokáig ugyan is oldalról tűz alá vették őket. Testvérét DeadFistet megvédte egy vasdarab, de Fantom mellett centikre suhantak el a golyók.
Közös:
A két xenomorf a tank másik oldalán húzódott fedezékbe míg a katonák megfontolt lépésekkel közeledtek feléjük. Menekülési utat nem nagyon választhattak mert egyik oldalról a tűz már annyira elterjedt, hogy majd nem elérte a tankot. A másik oldalt pedig a katonák mérték be fegyvereikkel.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

73Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Csüt. Aug. 29, 2013 3:04 pm

DeathFist

DeathFist
//Fantom szept. 2-ig inaktív.//

DeathFist terve bevált, a katonát, akit farkával meglökött, szép ropogósra sült a lángok közt. A lángok, s a füst maróan hatottak a kétlábúakra, sokkal érzékenyebbek voltak rá, mint a xenomorphok. Persze, senki sem tökéletes, így DeathFistnek és testvéreinek is figyelniük kellett, elvégre a tűz ugyanolyan forró, és halálos lehet számukra is, mint a prédának. Példa rá egyik kisebb testvére, aki lángra kapott.
A levegőben a halál mámorító illata felpezsdítette, bátorította savvérű társai ösztönét. Ő is erőt merített ebből. Hatalmasa lökést mért a tűzokádó monstrumra, ami ettől megbillent. A lángok meg-meg szakadtak, majd végül teljesen abbamaradt a lövés. DeathFist felmászott a gépezetre, s karmos mancsával feltépte annak fedelét. A fém csikorogva engedte meg magát a pusztító erőnek. Egy kétlábú nézett vele farkasszemet. Gondolkodás nélkül, azonnal lecsapott, kitátotta pofáját, s második "szájszervével" igyekezett a katona arcába harapni. Ha ez sikerült, s érzi a koponya darabjait, s az agy maradványait a szájában, nem tétovázik, kitépi az ernyedt testet a fémszerkezetből, már amennyit lehetséges, majd a feléje lövő katonákra hajítja a holttestet. Nem dobja el a fém szerkezetet, okos, érzi, hogy ez a fémdarab most megvédi, hiszen a lövedékeket felfogja. Van egy kis ideje, hogy "körülnézzen", így felfedezi, hogy szárnyas testvére nem olyan szerencsés, mint ő. Gyors, ügyes mozdulatokkal lesiklik a gép oldalán, de a fém lapot el kell hagynia, hogy mozoghasson. Ha testvére földet ért, mellé és a tank árnyékába lapul, már amennyire lehetséges a lángok fényénél. Csapdába estek, egyik oldalról a kétlábúak, másik oldalról a tűz fenyeget. DeathFist vicsorogva, mint a macskák, lelapult, hogy egy (már amennyire lehetséges) váratlan kitöréssel próbálkozzon, fejét előre szegezve, szarvaival a kétlábúak sorát megtörje. Amíg vele foglalkoznak, testvére fölszállhat ismét a levegőbe, s a füst felhőben elrejtőzhet, vagy legalábbis biztonságba helyezkedhet.

74Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Kedd Szept. 03, 2013 4:35 pm

Fantom

Fantom
//Elnézést a késésért de jelenleg azt se tudom, hogy hol áll a fejem.//

A lángcsóvát sikeresen kerülgettem, de éreztem, hogy már nem mehet ez így sokáig. Egyszer viszont abbamaradt a tüzelés. Az okát is tudtam. Testvérem támadása sikerrel járt. Nem is tétováztam, hanem egyből lesiklottam és megragadtam a csövet. Teljes erőmből megpróbáltam kitépni, de túl erősen volt rögzítve ahhoz, hogy sikerüljön. Talán kicsit hosszabb próbálkozás után sikerült volna, de arra már nem volt időm, mert a kétlábúak észrevettek és felém lőttek. Testvéremnek ez nem jelentett problémát, mert egy vaslemez megvédte, de én nem vagyok golyóálló. Végül leugrottam a jármű másik oldalára, mivel oda nem tudtak belőni. Nemsokára testvérem is csatlakozott hozzám. Amikor észrevettem, hogy ki akar törni, úgy döntöttem, hogy felszállok. Amint testvérem elindul, felugrok a levegőbe és olyan magasra szállok, ahol már nem látnak. Utána mögéjük repülök és megpróbálok zuhanórepüléssel a kétlábúak közé kerülni, ahol felkapok egyet, felviszem a levegőbe és visszadobom a társai közé. Ha ez valamiért nem sikerülne, akkor bepottyanok a kétlábúak közé és karmaimmal, szárnyaimmal és faroktüskémmel megkezdem az irtásukat.

75Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Kedd Szept. 03, 2013 9:15 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
A két xenomorf csak egy pillanatig bújt meg a gépezet mögött, de azt mindketten tudták a másikról, hogy a halálig képesek lennének harcolni. Elsőnek Fantom lépett. Összehúzta magát egy felfelé törő magas ugráshoz, hogy minél magasabbról kezdhesse a repülést a célzó katonák miatt. DeadFist ekkorra már lehajtott fejjel gyűjtötte minden erejét, hogy elsöpörhesse az útjába kerülőket. Teljesen egymásra hangolódtak. Fantom hatalmasat ugrott fel a levegőbe, majd kitárta szárnyait és azzal húzta fel magát a magasba. Egyre fentebb és fentebb. A terv sikeresnek bizonyult. DeadFist észrevette, hogy testvére minden katona figyelmét elvonja és megkezdték a tüzelést. Fantom hamar eltűnt a füstrengetegben, de még mielőtt ez megtörtént DeadFist a katonák meglepetésére szörnyű rohamba kezdett. Az ember alkotta gépezetet megingatva hatalmas testével nekirontott az összetömörült katonáknak és több mint a felét maga alá temette, felöklelte. Két szerencsétlen földön heverő még mielőtt becélozhatta volna DeadFistet árnyékra lettek figyelmesek. Fantom a semmiből termett közéjük erős légáramlattal ért földet és gondoskodott az emberekről egy pillanat alatt. A terepet megtisztították, de az első csoportból mentális üzeneteket fogtak. Bajt arról a helyről, ahol a gazdatestek is voltak.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

76Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Pént. Szept. 06, 2013 2:53 pm

DeathFist

DeathFist
DeathFist figyelte testvérét, ahogy a levegőbe röppen. De utána már csak a kétlábúakra koncentrált. Szinte érezte testvére mozdulatait, elméjének hullámai teljesen szárnyas testvérére, s az őket körülvevő támadókra hangolódott. Ahogy érzékelte a préda figyelmének lankadását, s ahogy az első fegyver eldörrent, DeathFist támadásba lendült, s mindenkit elsöpört, akit csak ért. A katonák meglepetéstől és rémülettől eltorzult arca a halál pofájával s karmaival nézett szembe. A szarvával átszúrva pár katonát, érezte a karmai és súlya alatt összeroppanó testeket, s a csontok törését. Érzékeibe kúszott a vér mámorító illata, ahogy lecsöpögött a szarván. Az egyik, még félig élő katona fölé magasodott, fölrántotta a földről, hogy az arcába vághassa a szájszervét. Lakmározni akart. De ekkor halálsikoly és tompa puffanás rázta meg érzékeit, s mikor a hang irányába fordult, testvérét látta, ahogy az őt sunyin próbáló katonákat elintézte. Visszafordult a prédájához, majd egy gyors kicsapással véget vetett áldozata életének. Véres pofáját felemelte, s köszönetképp egy igen finom darabot kitépett az emberből, egy vérrel telt, ízletes darabot, (májat) majd szárnyas testvéréhez közelítve letette elé. Hálát érzett testvére iránt, amiért megmentette, s tisztelte, amiért így képes volt vele együtt harcolni a királynőért.
Figyelte, hogy testvére hogy fogadja el az ajándékot, de ekkor a fején segítség kiáltása, halálsikoly érzete vonult végig az elméjén. A többiek, akik a kerítés mögé bejutottak. Gyors futásba kezdett, olyan fürgén iramodott a mentális hang forrása felé, amilyen gyorsan csak tudott. Sejtette, hogy testvére is hasonlóképp tesz, s elindul a telep felé.

77Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Kedd Szept. 10, 2013 4:32 pm

Fantom

Fantom
Összegyűjtöttem minden erőmet és testvéremmel teljesen összehangolva elindultam. Akkorát ugrottam, amekkorát csak tudtam, majd szárnyaimat kitártam és csapkodni kezdtem velük. Szinte nyögött a levegő a súlyuk alatt. Az összes kétlábú rám figyelt és testvérem ekkor támadott. Szinte mindet elpusztította. Miközben testvérem gyilkolta a kétlábúakat én ráfeküdtem egy felfele tartó légáramlatra, amit kihasználva felgyorsítottam magamat és teljes sebességgel a katonák közé repültem. Testvérem már épp az egyik utolsót ölte volna meg amikor ketten rá akartak lőni. Azt a kettőt intéztem el én. Landolás előtt még csaptam egyet szárnyaimmal, amivel lefékeztem magamat és a hatalmas légnyomás a földhöz szögezte a kétlábúakat. Felkelni pedig már nem volt idejük. Az egyiknek lecsaptam a fejét a farkammal, a másikat pedig megfogtam a fejét, annál fogva felemeltem a földről, a másik kezemet a vállára tettem és letéptem a fejét. Élvezettel töltött el, ahogy a vér ráhullott páncélomra. Eközben testvérem végzett a kiszemelt áldozatával és odahozta nekem az egyik ízletes darabját. Én megettem, majd az imént széttépett ember mellkasába mélyesztettem a karmaimat és kitéptem a szívét, amit testvérem elé helyeztem. Nagyszerűen harcolt királynőnkért. Ekkor érkezett meg társaink üzenete. Bajban voltak. Láttam, hogy testvérem minden erejéből rohan, így én is megindultam. Mikor már olyan gyorsan futottam ahogy csak tudtam, szárnyaimat félig kitártam, majd előre vetődtem. Vetődés közben nyitottam ki teljesen a szárnyaimat és olyan szöget adtam nekik, hogy szimplán a lendület felemeljen. Mikor kicsit jobban elszakadtam a talajtól, elkezdtem csapkodni velük és teljes sebességgel a másik csapat felé száguldottam.

78Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Szer. Szept. 11, 2013 1:02 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
A kerítést hamar elérték. Hárman élték túl a katonákkal való összecsapást DeadFist, Fantom és egy runner. Egyiküknek sem volt akadály a kerítés, de átérve első tapasztalatuk az elégedettség volt. Emberek hevertek a földön fejükön az arcmászókkal. Aztán hirtelen ez az érzés megváltozott. Halott volt a hordozó is és a gazdatest is. A több tucat test és a rajta lévő arcmászók egyike sem élt. Az ide érkező katonák még az előtt cselekedtek mielőtt késő lett volna. A xenomorfok dühe csak fokozódott hisz ők csak nagyon kivételes esetben támadnák, vagy ölnék meg saját fajukat. A hatalmas gazdálkodó telep több hektárból állt és több épület foglalt helyet rajta. Földutak, fák, bokrok és gépek töltötték meg a teret. Az egyik magraktárban még egy lámpa is égett és hang szűrődött ki belőle, de a közelben egyetlen testvérüket sem érezték az új ,,jövevények".


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

79Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Szomb. Szept. 14, 2013 11:17 am

DeathFist

DeathFist
Szárnyas fivére ajándékát elfogadva, falta fel az elébe tett véres darabot. Mikor végzett, az egyik áldozatának szívét kitépve, DeathFist felé fordította véres pofáját, s tette elé, a vértől duzzadó szívet. DeathFist felzabálta az ajándékot, tépte, falta, mint ahogy egy vadászeb eszi a jutalomfalatját a sikeres becserkészés után. Mikor végzett, a segélykiáltás ekkor jutott el elméjükig. Sprintbe fogva igyekezett a gazdatestek helyére. A kerítésnél mentális hullámai nem csak szárnyas, hanem egy runner testvérét is érzékelték. Mikor átértek a kerítésen, elméjében elégedettség érzete lobbant fel. Gazdatestek hevertek mindenhol, s az egyikhez közelebb lépve, óvatosan fölé emelte a fejét, s végighúzta fölötte még mindig vértől csöpögő pofáját. Ha valaki kívülről nézte volna, úgy látja, szaglászik, de korántsem erről volt szó. DeathFist dühösen rikoltott fel, mikor érezte, hogy a test élettelen, s a benne lakozó élet sem fog kitörni onnan. Egy másik testhez rohant, de ugyanazt érezte, s testvérei kétségbeesett, dühtől átitatott hullámai is ezt sugallták. A királynő gyermekei, a jövendőbeli testvérei mind halottak. A királynő csalódott lesz. Nem... dühös lesz. Harag és gyűlölet fog ébredni benne. Ahogy most, bennük. Az egyik épületből fényt és hangokat lehetett fogni, így DeathFist a sötétbe burkolózva arra vette az irányt. Keserű harag uralkodott benne, hiszen elbukta a rá osztott feladatot, s nem tudta megvédeni a születőket. Egyetlen cél vezérli, gazdatestet találni, s azt elszállítania bolyba. Vagy ha ez nem sikerül levadászni a kétlábúakat.

80Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Vas. Szept. 15, 2013 5:28 pm

Fantom

Fantom
Mikor odaértünk a földet kémleltem a levegőből. Csak fertőzött kétlábúakat láttam. Testvérem gyászos, dühös üvöltésére mellette termettem, majd amint megértettem, hogy mi a baja, én is dühödt üvöltözésbe kezdtem. Karmaimmal és farkammal a földet ütöttem, eszeveszett ordítozásom közepette még egy testvéremnek sem lett volna tanácsos a közelembe jönnie. Királynőm csalódni fog bennem. Szégyent hoztam rá. Csak ez járt az eszemben. Mikor megláttam, hogy testvérem a fényes épület fele száguld, én is megindultam arra. Farkamat támadásra készen tartottam. Ha bent vannak nem fertőzött kétlábúak, akkor már nem sokáig fognak élni.

81Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Hétf. Szept. 16, 2013 6:58 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Fantom és DeadFist négy katonát érzékelt. Éppen jelentettek.
-Uram. Itt moszkitó. Az idegeneket és a fertőzöttek biztosítva vannak. Küldhetik a helikoptereket.
-Vettem moszkitó most pedig siessenek ha nem akarnak ropogósra sülni. -A katonák még magyaráztak egymásnak aztán elindultak a hátsó kijárat felé, amikor sziszegésre lettek figyelmesek. A runner túl közel merészkedett és felfedte magát. A tartógerendákon át menekült és sikerült kibújnia a tetőre.
-Francba most még ez is.
-Hagyd majd a tűz elintézi sietnünk kell. -A katonák sokáig vitatkoztak a parancs értelmezésén. Megtisztítani aztán elpucolni, de egy még mindig élt. Végül a menekülést választották és folytatták útjukat a hátsó kijáraton át a földúton a tanya határához.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

82Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Szer. Szept. 25, 2013 6:20 pm

DeathFist

DeathFist
DeathFist csendben mászott fel, és egy biztonságos zugnál, a sötét rejtekekben maradva, surrant be az épületbe, de egyenlőre csak figyelte az embereket. Nem igazán értette, mit beszélnek, a recsegő rádió hang zavarta finom érzékeit, így nem is mászott túl sokat, az árnyak közt maradva leste a mozdulataikat. Csendben volt, túl kockázatosnak ítélte meg a támadást, így csak mereven rejtekében maradt. Hullámai testvéreire hangolódott, főleg szárnyas fivérére, akivel kellően jó csapatot tudtak alkotni. Mikor épp próbált volna közelebb merészkedni, runner testvérét észrevették a kétlábúak, így továbbra is mozdulatlan maradt. Düh lett úrrá rajta, fivére figyelmetlenségéért, de egyenlőre nem moccant, csendben várt. Türelme és kitartása végül eredményre lelt. A katonák egy idő után végül úgy döntöttek, távoznak. DeathFist csak azután mozdult meg, miután a katonák kiléptek a kijáraton. Kimászott várakozó testvéreihez a tetőre, majd a tetőn átmászva figyelte az úton mozgolódó prédákat. A mellé somfordáló runner testvére felé fordította pofáját, s fenyegetően kitátotta rá borotvaéles fogsorát. Az ilyen hibákat nem tolerálja a boly. Sem a királynő. Még egy hiba, és a saját vérében fog fürdeni testvére. Ezután már nem foglalkozott vele, bár ha megpróbálja a runner megtámadni szó nélkül megöli. De ennek most se ideje, se helye nincs. Az árnyékok közt folytatta útját, hullámai továbbra is szárnyas fivérére hangolódtak, tudta, hogy hasonló precizitással fogja követni a kétlábúakat. DeathFist némán követte őket a sötétben, egyenlőre nem támadt, de mindenekelőtt ezt a két prédát most keltetőnek akarta a bolyba szállítani.

83Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Hétf. Szept. 30, 2013 6:03 pm

Fantom

Fantom
Dühöngve rohantam az épület felé, de valami mégis megakadályozta, hogy berontsak. Valami belső ösztön. Ha berontok és megölnek, akkor királynőnk még mérgesebb lesz. Nincs sok repülő testvérem. Inkább Deathfist nevű testvéremmel együtt lopakodva mentem be. Az épületben négy darab kétlábú álldogált és beszélgetett. Ekkor runner testvérem hibát követett el és felfedte magát. Erre megint elöntött a vad, szinte állati düh. Azoknak a kétlábúaknak nincs jó napjuk. Senki nem szegülhet ellen királynőm akaratának büntetlenül. Én is kimásztam a tetőre és egyik szárnyammal fejbe vágtam a runnert, majd felugrottam a levegőbe és a terepet kémleltem. A földön lévő kétlábúakat Deathfistre bízom, de ha látom, hogy segítség kell neki, akkor becsatlakozok én is. Ebben az esetben a végtagjaik lebénítása, hogy az új élet hordozói beléjük petézhessenek.

84Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Vas. Okt. 06, 2013 10:52 am

Andrew Fox

Andrew Fox
DeadFist és Fantom megosztotta erőiket és 2-2 préda jutott nekik fejenként. A runner hátterben maradt, mert a xenomorfok királynője hibája miatt tétlenségre utasította. Fantomnak és DeadFistnek így sem volt nehéz dolga. Fantom a magasból csapott le és egyszerre terítette le áldozatait szorosan a talajba passzírozta őket. A királynő büszke lesz tettére és, hogy gondolt az után pótlásra. Nem különbül DeadFistre, akit igaz észre vettek a menekülő katonák és rá is lőttek, de vastag páncélja megvédte a jelentős sérüléstől. A ráeső két katonát bolyaként tarolta el a saját útjából, de nem végzett velük. Felkapta mind kettőt, Fantomnak immáron a runner segített az egyik katonát cipelni és sietősen távoztak. Pár kiló méter megtétele után hatalmas fény terítette be azt a helyszínt ahol még jó pár perce tartózkodtak. Az emberek gondoskodtak a tisztogatásról, ha nem is száz százalékig.

/Bocsi a szakaszos posztokért remélem azért jól éreztétek magatokat a kalandban. Fejenként 30-30 sp-t kaptok és további jó játékot. Azért még egy záró posztot írjatok.../


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

85Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Csüt. Okt. 17, 2013 12:01 pm

DeathFist

DeathFist
DeathFist támadását észre vették a kétlábúak, de páncélja kellően megvédte a golyózáportól. Testvéreivel közösen kiváló munkát végzett a préda nem menekülhetett. A Királynő elégedett lesz majd. A két testet cipelve érzékei egy hatalmas robbanásra, s fényre lettek figyelmesek. De nem állt meg, nem törődött a dologgal. Biztonságban volt, Királynője büszke lesz rájuk, ugyanakkor a veszteségért is számot kell adniuk. De a lényeg, hogy élnek, s tovább szolgálhatják Királynőjüket. Ráadásul az új életadóknak is biztosan örülni fognak.

//Köszönöm a játékot! Smile//

86Legelők    - Page 3 Empty Re: Legelők on Szomb. Nov. 02, 2013 5:32 pm

Fantom

Fantom
A magasból lecsapva két katonán landoltam, akiket már a becsapódás ereje a földre terített. Nem adtam nekik lehetőséget, hogy felkeljenek, keményen a talajba passzíroztam mindkettőt. Idő közben kemény páncélú testvérem is elintézte a maga kétlábúit, de ő sem végzett velük. Ha már a küldetésünk elbukott, akkor legalább vigyünk gazdatestet magunkkal. Ekkor jött csak oda hozzám a runner, akit királynőnk tétlenséggel büntetett meg. Most viszont szükség volt rá, hogy az egyik kétlábút ő hozza. Ahogy eljöttünk a területről, a kétlábúak elpusztították az egészet. De arra nem számítottak, hogy mi eljöttünk. Királynőnk ha nem is teljes mértékben, de elégedett lesz.

//Köszi Smile //

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [3 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.