//Előzmény//
A hajó pár nap alatt elérte a bolygót, a vezér összehívott minket és ismertette a szabályokat: - Ez az akció nem a vadászatról fog szólni, tehát nem fog senki sem engedély nélkül ölni, érthető?! Különben saját magam fogom egy feldühödött gyerekcsináló elé vetni. Amit tudni kell erről a puha húsú bolygóról a következő: az egész bolygó dzsungeles, az emberek itt egymással küzdenek. Mivel mi szövetségben vagyunk az egyikkel ezért tilos akár csak gondolni is a megölésükre. De mi nem fogunk velük találkozni mivel az ő területüktől távol van a mi keresnivalónk. Ettől függetlenül sem lehet ellenséges 'mbert ölni mert meg kell bizonyosodni arról hogy az összes felszerelés egy helyben van.
A fejemben valami azt súgta, hogy nem ez a valódi ok a lopakodásra, a valódi ok ennél sokkal gyászosabb: egy bázis közelében lelepleződni, az egyenlő a halállal. A puha húsúak gyengének gyengék, de a fegyvereik erősek. Pláne, ha többen vannak.
Egy vadász nekem szólt: - Basil'isk! Gyere ide, te leszel a mi csapatunk utolsó tagja. - ezt örömmel vettem, mivel a Ryushin a Ravager elfogását is csapatmunkával sikerült elvégeznem, bár a lényt nem én fogtam el. De persze ha elfogtam volna, akkor elismertek volna többen is, hogy egymagam sikeresen sarokba szorítottam és elfogtam a lényt. De sajnos nem így történt.
//Helene 215//
A hajó belépett a légkörbe és nemsokára földet is ért a célterülettől vagy 5 km-re. három háromfős csapat hagyta el a járművet. Az egyik csapat utolsó tagja én magam voltam. A feladat egyszerű volt, el kell érni a bázist és vissza kell szerezni az elvett yautja felszereléseket, embert nem szabad ölni.
,,Nagyon jó, nem lehet embert ölni. Mi lesz, ha a zsoldosok vezetője is itt van? Ne öljem meg? Pedig néhány fajtársunkkal végzett és elvette a tőrömet, amikor végezni akartam vele. Ha találkozok vele, mégis meg kell küzdenem vele. De ha nincs itt, akkor csak vissza kell szereznem a felszereléseket."
Elindulok a csapatommal egy irányba. Még a hajó felé nézek vagy pár másodpercig, majd visszafordulok a csapatom többi tagjához és folytatom az utat.