Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Helene 215 - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Helene 215 - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Helene 215 - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Helene 215 - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Helene 215 - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Helene 215 - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Helene 215 - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Helene 215 - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Helene 215 - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Helene 215 - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Helene 215

3 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Go down  Üzenet [2 / 3 oldal]

31Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Pént. Ápr. 18, 2014 9:34 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Az első barakkban csak bólintanak hogy segítenek. A második barakkban azonban az emberek többségéből kiveszett a remény.
- Ugyan már! Én már 5 éve vagyok itt, tudom hogy ez csak egy próba. Aki veled tart azt majd az őrök kivégzik, nem hiszek neked. Idejössz egy egyenruhában amit bárhol szerezhettél. - Ez igaz, a páncélodon voltak a jelzések.

Meg kéne valamivel győznöd őt mivel az idő ketyeg. Leütöd, fegyvert adsz neki bármi, nincs sok időd.

32Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Szomb. Ápr. 19, 2014 12:06 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers

Az első barakkban nem volt semmi baj de a másodikban már nem adta magát olyan könnyen egy fogoly. Azt mondta, hogy már öt éve itt van és tudja, ha velem jön akkor a tábort védő emberek kivégzik. Ahogy befejezte a kezébe nyomom a pisztolyom és azt mondom:
– Maga szerint ezt odaadnám ha ellenség lennék? – majd választ sem várva ott hagyom pisztollyal a kezében, de egyszer még visszaszólok. – Ó, és ha még valaki kételkedne annak mutassa meg a pisztolyt! Nincs nálam egy halom elajándékozható fegyver. Ja, és ha kiszabadítottuk magukat kérem vissza! Na, gyerünk kevesebb mint tíz percünk van amíg ideér a csapatom! – azzal most már teljesen kimegyek, átlopakodok a következő barakkhoz és elmondom ott is a tervet.

33Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Szomb. Ápr. 19, 2014 12:17 am

Johny Borgia

Johny Borgia

A bal oldali barakksorokat bejárod és az ottaniak tudnak a tervről. Csak rajtad áll hogy a jobb oldali barakkban levőket is bevonod vagy mész egyenesen a fegyver depóhoz. Ha a depóhoz mész a barakkok mögötti kis kerítésen kell átmásznod de vigyáznod kell a nem messze járőröző katonával illetve az őrtoronyban levőkkel habár ők a reflektorral tudnának csak kiszúrni.

34Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Vas. Ápr. 20, 2014 6:45 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

A bal oldalon lévő maradék barakkban nem volt semmi probléma, de mivel azt akarom, hogy minden simán menjen inkább bevonom a jobb oldali barakksort is, hogy ne okozzanak problémát. Ha minden rendben akkor odamegyek a kerítés melletti barakk mögé ami a legjobban elrejt a katonáktól és jelzek a raboknak, hogy elkezdhetik a zűrzavar keltést és én amíg ők hangoskodnak bemegyek a torony mellett lévő garázsba egy késsel, hogy halkan tudjam elintézni ha az utamba kerül valaki. Ha így lenne akkor megpróbálom először leütni és ha muszáj akkor úgy elintézni, hogy kevés vér legyen a hulláját pedig elrejtem a garázsban. Hogyha a jobb oldalon lévő barakksorban esetleg probléma lenne akkor megmondom nekik, hogy adtam a másik sorban lévő embernek is fegyvert úgyhogy bízhatnak bennem, ha ez sem elég akkor azt a barakkot inkább kihagyom és a fent leírt módon megpróbálok bejutni a garázsba.

35Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Vas. Ápr. 20, 2014 9:47 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A jobb oldal is csatlakozik majd. Hamarosan nagy ricsaj támad amit a rabok okoznak. Bunyókat szimulálnak, az őrök csak röhögnek rajtuk és az ázsiai nyelvükön még biztatják is őket. Csak idő kérdése hogy az egyik tiszt kiérkezzen és a tömeg közé lőjön.

Átmászol a kis kerítésen és eléred azt a helyet ahol a fegyverek vannak. Szerencsére az őrök többsége most a verekedést nézi, kevesebb része pedig most indult rendet teremteni. Benyitnál a fegyveres depóba de jobb oldalról neszt hallasz. Egy fegyveres őr jön elő vagyis dülöngél a sok alkoholtól. Bizonyára egy ideig nem fog leesni neki hogy te ellenség vagy hiszen jelzések nincsenek rajtad de a kinézeted elárulja hogy nem vagy ázsiai.

36Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Hétf. Ápr. 21, 2014 9:06 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

A jobb oldali barakksor is csatlakozott és verekedéseket szimuláltak egymás között. Átmásztam a kerítésen és megérkeztem a raktárhoz de egy részeg gerilla dülöngélt elő jobbról. Mivel nem akarok zajt csapni se nyomokat hagyni megpróbálom a késemet beleszúrni a szemén keresztül az agyába és csak akkor kihúzni ha már becipeltem a raktárba és elrejtettem, hogy kevesebb vér legyen kint ahol könnyen észrevehetik vagy kitörni a nyakát és úgy elrejteni a garázsban vagy csak simán leütni a puskatussal. Ha már bent vagyok a raktárban akkor keresek fegyvereket, egy járművet amivel lehet szállítani a rabokat és egyet amit lehet használni harcra.

37Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Hétf. Ápr. 21, 2014 10:08 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

az őrt szemen szúrod. Azonnal meg is halt,hulláját becipeled a depóba. Ott egy rakás fegyver van: karabélyok, pisztolyok, gránátok, sőt még rakéta is. Még van 5 perced mielőtt a támadás megindul ennyi idő alatt a raboknak tudsz adni fegyvereket de ehhez ki kell cipelned a lőszert, fegyvert és ha akarod akkor páncélt is. Egyszerre csak 3 karabélyt és 2 pisztolyt tudsz vinni.

38Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Csüt. Ápr. 24, 2014 4:27 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

Az őrt sikerült szemen szúrni és bevinni a depóba, ami tele volt fegyverekkel, páncélokkal és lőszerrel. 5 perc már eltelt de valószínűleg még fel tudom szerelni ennyi idő alatt a rabokat. Megnézem melyik fegyverek vannak a legjobb állapotban és a legvalószínűbb, hogy működnek és azokat viszem a foglyoknak. Ha minden jól megy akkor pár ilyen forduló után ha lehet megkérdezem hátha tud valaki rakétavetőt megfelelően kezelni és ha van akkor hozok egy rakétavetőt és pár rakétát, egyszer pedig telepakolom magamat gránátokkal is. A fegyvereket először a legközelebbi barakkban rejtem el.

39Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Csüt. Ápr. 24, 2014 9:51 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

2 fordulót tudtál megtenni, senki nem tudta kezelni a rakétavetőt de így is sikerült 6 karabélyt és 9 pisztolyt kiosztanod. Aztán letelt az idő amit onnan tudsz hogy egy lövés hallatszott majd az őrtoronyból kizuhant egy őr. A rabok is elkezdik a lődözést. Te a depónál vagy, 6 db gránátot sikerült magadhoz venni. A feladatodat teljesítetted már csak ki kell iktatni az őröket illetve a nem messze levő tiszti kabint meglátogatni hogy foglyokat ejts.

40Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Pént. Ápr. 25, 2014 6:42 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

A rakétavetőt senki sem tudta használni, de sikerült kiosztani tizenöt fegyvert pisztolyokkal együtt. Hat gránátot szereztem amikor egy lövéstől kiesett egy őr a toronyból és a rabok is elkezdtek lövöldözni. Mivel a foglyok már meg tudják remélhetőleg védeni magukat én foglalkozok a tisztekkel. Először fedezékbe bújok a tiszti kabin sarkánál és segítek a raboknak. Ha nem jönnek elő a tisztek az épületből egy-két percen belül akkor keresek egy hátsó kisebb bejáratot és ott megyek be ha pedig nincs akkor megpróbálok minél feltűnésmentesebben bemenni az elülső bejáraton. Amíg kint vagyok a sörétes acéldárdáit használom a pontosságuk miatt, ha pedig bemegyek beállítom sima sörétre a fegyveremet.

41Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Pént. Ápr. 25, 2014 9:35 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Lövöldözés zajait hallod. A katonák is megindították a támadást, az őrtoronyban levők már hullák. Felhangzik egy terepjáró motorja a közelben. A 3 tiszt közül 2 a járműhöz rohan. Úgy tűnik hogy ők el akarnak menekülni. A 3. tiszt valahol a rabok elleni harcot vezeti. A 2 tiszt fegyvertelen, a járműt vezető katona viszont fegyveres. Ekkora távolságból akár gránátot is használhatsz de azt nem élnék túl.

42Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Pént. Ápr. 25, 2014 9:50 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

Az őrtoronyban lévőket lelőtték. Kettő fegyvertelen tiszt egy fegyveressel odarohant egy terepjáróhoz. Mivel nem hagyhatom megszökni őket, de nem is ölhetem meg mindegyiküket először belelövök egy acéldárdát a jármű gumijába aztán a fegyverest próbálom lelőni. Hogyha sikerül akkor a tiszteknek meglövöm a lábát és ha esetleg a volt sofőr fegyvere felé nyúlnának akkor a kezüket is meglövöm.

43Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Pént. Ápr. 25, 2014 11:54 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A guminak annyi. A sofőr meglepetten néz rád mielőtt a fejét eltalálod. A 2 tiszt próbál menekülni de a láblövés elintézi őket. Az egyik a hasán fekszik mozdulatlanul, aztán hátraperdül és egy gránátot tart a kezében. Nem tudod hogy milyen de ahogy tört angollal hallod napalmos lehet. Arra parancsol hogy dobd el a fegyver különben mindenki meghal. Lehet hogy hazudik és kevésbé halálos gránátot szorongat vagy tényleg igazat mond.

Eközben a katonák egyre közelebb jönnek a táborhoz. A rabok harca is kezd fellángolni.

44Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Szomb. Ápr. 26, 2014 12:08 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

A gumiba, a sofőr fejébe majd a tisztek lábába is belerepült egy-egy dárda, de az egyik felugrott és azt mondta, hogy a kezében lévő gránát napalmmal van megtöltve és felrobbantja ha nem teszem le a fegyveremet. Mivel még egy ilyen esélyem nem valószínű, hogy lesz inkább óvatosan leteszem a fegyveremet, de közben a biztonság kedvéért felkészülök, hogy előkapjam a késemet. Tudott angolul valamennyire úgyhogy megpróbálom elmagyarázni, hogy a szétégés milyen fájdalmas módja a halálnak és, hogy ha velünk jön akkor nem öljük meg, sőt ha együttműködik akkor a börtönbüntetést is mérsékeljük. Remélem elrakja ezután a gránátot. Ki lenne olyan hülye, hogy szénné égeti magát?

45Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Szomb. Ápr. 26, 2014 1:14 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A tiszt nem vette be a dumát, ő a háború óta szolgál és sok mindent látott. Sok társát látta brutálisan kivégezni ezért nem hisz neked.

Eközben 2 gerilla tart felétek, az egyiknek a jobb keze sérült. Az ezredes akinél a gránát volt jót röhög rajtad mivel csak egy villanógránát volt nála. A két katonának odavakkant valamit és azok elkezdenek feléd tartani. Elfognak, ami volt nálad elvették. Az egyik őr elindul veled a dzsungel felé Ő nem tudja hogy arra a te társaid vannak.

- Telenni katona! Én nem akar meghalni ezért nem végez ki hanem elenged. Érteni? Ott lenni nagy ép ha tudni vezet. - Mondta a gerilla és odaadta pisztolyát. Rámutat az egyik barakkra ahol a járművek vannak. A tisztek nem mentek sehova, bizonyára nem tudják hogy tengerészgyalogosok közelednek. A raboknál levő harc kezd lecsillapodni. Nem tudod ki fog nyerni.

46Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Szomb. Ápr. 26, 2014 4:20 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

A tervem nem sikerült; nem rakta el a gránátot. Kettő gerilla odajött, elkapott és elvették a fegyvereimet. Az egyik elvitt a dzsungel felé, azt mondta nem akar meghalni szóval nem öl meg és nekem adta a pisztolyát. Ezen eléggé meglepődtem, majd azt mondtam:
– Köszönöm és sajnálom, de nem hagyhatom, hogy elmenekülj. – azzal leütöm és ha van nála még fegyver azt elveszem. Mivel egy pisztolynál nagyobb tűzerő kell, elindulok a raktár felé ahova mutatott és megpróbálom elkerülni a gerillákat. Ha muszáj leszednem egy gerillát akkor is inkább csak leütöm, hogy ne csapjak nagy zajt, bár a lassan leülepedő harc a rabok és a gerillák között még mindig elég nagy zajt csap.

47Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Szomb. Ápr. 26, 2014 7:24 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A szegény embert leütötted. A járműveknél egy ismerős eszközt látsz: egy Exo-t habár inkább annak az elődjét az Ulysses. Mivel ezt alapból olyan szintetikusoknak tervezték amiknek nincs keze-lába ezért az emberek számára kicsit kibővítették hogy elférjenek benne. A kezelő páncélvédettsége elég kicsi ezért jobb ha vigyázol. A gépnek már elég rozsdás de még használható.

48Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Szomb. Ápr. 26, 2014 8:19 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

Leütöttem a gerillát. Az újdonsült járművem egy emberek számára átalakított rozsdás Ulysses lett. Ezzel az EXO-val elindulok a harcba, a rabok felé. Átgázolok a kerítésen oda ahol a rabok harcolnak, odamegyek az egyikhez amelyik fedezékben van az egyik barakk mögött és helyzetjelentést kérek, majd odaadok öt gránátot azzal, hogy adja őket oda az embereinek. Ha tudja, hol van a harmadik tiszt akkor elindulok arrafelé miközben tűz alatt tartom a területet és odakiabálok a hadifoglyoknak is:
– Gyerünk! Fedezem magukat! Fedezékről fedezékre! Gyerünk-gyerünk!

49Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Szomb. Ápr. 26, 2014 9:33 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Nem úgy volt ahogy vártad. Az őrök nyertek, van ugyan még néhány fegyveres rab de ők elbújtak. Az őrökből csak 5-en maradtak életben (+ 2 sérült tiszt és 1 gerilla). Az őrök észreveszik a járműdet, viszonylag nagy célpont vagy. Egy V alakban vagytok (te vagy középen, 2 őr baloldalon, 3 pedig jobbra). Mivel páncélvédettségben nem vagy valami jó ezért gyorsan kellene valamit lépned mert már be is céloztak a karabélyokkal, sőt készülnek egy gránátot dobni (nem tudod milyen).

50Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Szomb. Ápr. 26, 2014 9:51 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

Az őrök győztek és az a pár fogoly aki túlélte elbújt. Két oldalról közelítettek meg az őrök; kettő balról, három jobbról. Az egyik már eldobna egy gránátot rám, de én megpróbálom a gépágyúmmal a kezével együtt szétlőni a gránátot, majd ha nem haltak bele a robbanásba akkor fedezéket keresek egy barakk mögött és onnan próbálom lőni őket, úgy, hogy a kevésbé védett részeimet minél jobban védje a barakk. Nem is nagyon jövök ki a barakk mögül lőni, ha pedig közel jön egy akkor azt elkapom a fogó karral és kinyomom belőle a szuszt. Megpróbálom ezt addig csinálni amíg megérkeznek a társaim.

51Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Szomb. Ápr. 26, 2014 10:06 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Lelőtted a férfi karját de a gránát EMP volt így nem ölte meg a 2 csávót. a barakk mögött lősz de nem találsz el senkit. Végre megérkeztek a társaid és leszedték a maradék őrt. Összeszámoljátok az elesetteket, 23 rab nem maradt életben, a többiek viszont jól vannak. Az őrök közül azonban valaki hiányzik de a hadnagy szerint darabokban van.

Kihallgatjátok az elfogott 3 őrt (2 tiszt) és lesújtó hírt kaptok: a tábor körül van egy nagyobb gerilla erőd ahol 200 fegyveres van + pár tucat régi páncélos és pár jó állapotú jármű. Ők már úton vannak ide mivel a rádión keresztül figyelmezték őket.

Ezen felül kaptok egy térképet a gerillák bázisáról (tiszti barakkban). A hadnagy kapcsolatba lép a happy Day-en állomásozókkal hogy küldjenek szállítóhajókat. azok 5 perc alatt ideérnek (ugye pár km-re van a bázis) de sajnos a rabok túlságosan is elfoglalták a helyet, más hajó meg nem fog jönni. Ami még rosszabb hogy az ellenség is közelít.

- Ha repülővel nem akkor majd dzsipekkel megyünk! - 2 dzsipben elfértek, te a hátul haladóban ülsz. (5-en vagytok a járműben. Te bal hátul majd a gépágyús)

52Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Szomb. Ápr. 26, 2014 11:37 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

A gépágyútól leszakadt a keze gránáttal együtt az őrnek, de csak EMP gránát volt, így nem haltak meg, viszont sikerült addig túlélni amíg megjött az erősítés és visszaszereztem a sörétesemet is. Huszonhárom rab kivételével mindenki túlélte. A tisztektől kiderül, hogy van a közelben egy gerilla erőd ahol kb. kétszáz gerilla van pár járművel, amikkel már elindultak felénk. A hadnagy szólt a bázisunknak, hogy vihetik a foglyokat, de a légi járművekre mi már nem fértünk fel ezért dzsipekkel indultunk el. Én kerültem a hátsó dzsip bal hátsó részére a gépágyú mellé. Mivel a gépágyús valószínűleg az utat figyeli hátha utolérnek, én inkább oldalra nézelődök hátha beugratnak mellénk. Ha akárhogy a közelünkbe érnek akkor ha még távolabb vannak megpróbálok a lehető legpontosabban célozni az acéldárdákkal, ha pedig közel érnek akkor megpróbálom felrobbantani őket a sörétesben lévő repeszekkel és/vagy sima söréttel szétlőni őket. Ha épp nem repesszel lövök akkor a sofőrt célzom meg.

53Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Vas. Ápr. 27, 2014 12:24 am

Johny Borgia

Johny Borgia

Megindultatok de mivel csak földutakon tudtok menni ezért eltart egy darabig mire eléritek a bázisotokat. Aztán elértek egy ellenőrzőponthoz ahol gerillák vannak. Mivel túszaitok vannak ezért átengednek titeket. Az a 3 gerilla úgysem tehetett volna semmit.

3 perc múlva egy kereszteződésnél álltok meg és az ezredest vallatják merre. Aztán több jármű hangját halljátok. A fényszórókból ítélve 5 dzsip jön utánatok, 3 légrobogó (hogy ezek mit keresnek a dzsungelben nem tudod) és hogy még jobb legyen egy gravkopter jön rátok.

Ettől kezdve a 2 dzsipből álló egységed szétválik hogy elosszátok az ellenséget. A dzsipetek hátulja csak úgy zeng a golyóktól de egyik sem okozott nagyobb kárt. Viszont a géppuskát leszedték így rajtad áll hogy viszonozd a tüzet. (2 robogó, 2 dzsip és a kopter üldöz titeket, csupán a fényszórókból ítélve tudod megállapítani hogy hol vannak a célpontok, illetve néha az út nem sima ezért néha nehéz a célzás)

54Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Vas. Ápr. 27, 2014 12:39 am

Gordon Rogers

Gordon Rogers

Az első ellenőrzőponton csak simán áthajtottunk három gerilla között, majd megérkeztünk egy kereszteződéshez amikor észrevettünk öt dzsipet, három légrobogót és egy gravkoptert. Szétváltunk, így már „csak” a gravkopter, kettő dzsip és kettő légrobogó követett. Mellettem leszedték a géppuskást. Beállok a géppuskához és megpróbálom először a gravkopter rotorját szétlőni (ha nincs rajta fény akkor csak tippelek, hogy kb. hol van) és a rajta lévő rakétákat ha van. Ezután a dzsipeken lévő nehézfegyvereseket veszem célba és a járgányok gumiját.

55Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Vas. Ápr. 27, 2014 1:31 am

Johny Borgia

Johny Borgia

A koptert sehogy sem találod el, a hang alapján sem megy mert nagy a zaj. Szerencsétek az hogy néha a kopter nem lát titeket (sűrű növényzet) ezért az csak vaktában lő.

Az egyik ellenséges dzsipet sikerült úgy ahogy eltalálnod, nem állt meg de a lövészt leszedted habár ez csak a véletlenen múlt. Hamarosan újra tüzelni fognak. A járműtök azért rendesen kapja a találatokat, néhány átütötte a járgány de nem ölt meg senkit.

56Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Vas. Ápr. 27, 2014 1:10 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

A koptert nem sikerült leszedni, bár az se tudott minket a növényzet miatt. Az egyik dzsipet sikerült eltalálni és leszedni a lövészt, de valószínűleg valaki oda fog ülni. Szerencsére nekünk még nem volt veszteségünk. Mivel a géppuskával nem sokat érek inkább a sörétesemből kilövök annyi gránátot amennyitől felrobban a két dzsip, de maximum hat-hét gránátot szeretnék ellőni a nyolcból. Ezután megkérdezem a társaimat van-e valami ötletük még. Ha nincs akkor a géppuskával elkezdem lőni a gravkoptert ott ahol a fényszórója van hátha sikerül az üzemanyagtartályt vagy valami hasonlóan fontos dolgot eltalálni. Ha van a társaimnak ötlete akkor inkább azt csinálom mert annál, hogy csak így lövök, szinte minden jobb.

57Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Vas. Ápr. 27, 2014 9:05 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

2 gránát nem okozott kárt, túlságosan döcögős volt a hely. A 3. gránát viszont éppen az egyik ellenséges dzsip alatt robbant. A jármű azonnal darabokra robbant. Szerencsétekre eltorlaszolta az utat egy időre így időt nyertetek. A gravkopter viszont nagyon meglepett titeket. Előttetek az úon lebegett és a gépágyújával szépen felszántja az utat. Ideje lesz ugrani. (utána választhatsz hogy egy kisebb városba mentek vagy átvágtok egy nagy tisztáson)

58Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Vas. Ápr. 27, 2014 9:24 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

Csak a harmadik gránáttal sikerült felrobbantani egy dzsipet, viszont a gravkopter elénk lebegett és elkezdte végiglőni az egész utat. Odakiabálok a társaimnak:
– Ugorjanak! Gyerünk! – azzal kiugrok a dzsipből. – Uram szerintem menjünk gyorsan a város felé! Több búvóhely van. A pusztán lemészárolnának minket és a városban még utánpótlást is találhatunk. Én feltartom egy kicsit az ellenséget ha kell a maradék öt gránátommal. – mondom el a véleményemet a felettesemnek. Ha kell akkor egy kicsit hátrébb megyek és amikor jön a másik dzsip akkor egy kicsit elé célozva megpróbálom ugyanúgy elintézni mint az előzőt.

59Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Vas. Ápr. 27, 2014 10:14 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Nem kellett hátramaradnod. Erőltetett menetben értetek be a településbe (Van a városháza, 4 kisebb ház és 2 db. 2 emeletes ház.)

Szerencsétek van mert a másik dzsipes katonák is ide jöttek, plusz volt már itt 3 szakasznyi (60 katona) akik szedett-vedet újoncok voltak minden országból. Berendezkedtetek védelemre (6 db páncéltörő fegyver, 2 légvédelmi ágyú, 4 csapatszállító és 1 könnyű tank). Összesen vagytok 69-en katonák. De van még itt 30 civil is akik nem menekültek el.

Komoly döntés elé állítanak: hívjatok erősítést de akkor meggyengül más helyőrség vagy maradtok egyedül és harcoltok a 3-szoros túlerő ellen.

60Helene 215 - Page 2 Empty Re: Helene 215 Hétf. Ápr. 28, 2014 5:00 pm

Gordon Rogers

Gordon Rogers

Megérkeztünk a városba és a másik csapat is ugyanide érkezett, ráadásul van itt egyébként is egy helyőrség hatvan katonával, így összesen lettünk hatvankilencen plusz harminc civil. Van még négy csapatszállító, kettő légvédelmi üteg, hat páncéltörő és egy könnyű tank a városban. Amikor megérkeztünk mi is már „csak” azt kellett eldönteni, hogy a többi helyőrséget meggyengítve segítséget kérünk vagy egyedül harcolunk.
– Szerintem hívjunk erősítést. Egyedül esélyünk sincsen. A civileket el lehetne rejteni valamelyik kisebb házba amit nehezebben találhatnak el. Akár véletlenül is. Próbáljuk meg csapdába csalni az ellenséget, úgy, hogy a gyalogság elbújik a házakba, a járművek pedig az épületek mögött és amikor a házak közé bemennek mindenki elkezd tüzelni és így remélhetőleg mivel körbe lesznek zárva, sokan meghalnak, pár emberük pedig be is pánikol akár. – ezután várom a véleményüket hátha még tudunk javítani valamit ezen a nagyvonalú terven. Még egy kérdést felteszek: – Robbanószer van? Ha vannak aknák akkor a város vége felé le kéne rakni őket és amikor belesétálnak az lesz a jel a támadásra.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [2 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Similar topics

-

» Helene 215

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.