Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Az utolsó erőfeszítés - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Az utolsó erőfeszítés - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Az utolsó erőfeszítés - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Az utolsó erőfeszítés - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Az utolsó erőfeszítés - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Az utolsó erőfeszítés - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Az utolsó erőfeszítés - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Az utolsó erőfeszítés - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Az utolsó erőfeszítés - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Az utolsó erőfeszítés - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Az utolsó erőfeszítés

2 posters

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

31Az utolsó erőfeszítés - Page 2 Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Hétf. Ápr. 14, 2014 8:46 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Egy tára ár ki is ürült annyira lősz. Csak saccolni tudod mennyi ölést sikerült bezsebelned, 2 tucat környékén van. A Runnerek és Dronek nem jelenteken senkinek sem nehézséget. A nagyobb dögöket pedig a tankok és aknavetősök ölik le. A hullahalom egyre csak növekszik. Rádión halljátok ahogy a tőletek balra levő védelmi álláson áttörtek.

- Mindenki a 2. vonalba! 2 ember megy, egy marad és így tovább!

Mivel egyre kevesebben maradnak melletted egyre jobban nehéz visszaverni az ellenséget. Néhány Idegen már be is jutott az állásaitokba. Csak még egy kicsit kell kibírnod és te is indulhatnál.

32Az utolsó erőfeszítés - Page 2 Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Kedd Ápr. 15, 2014 3:09 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

Megpróbálok halálos csapást mérni az idegenekre akik betörtek. Majd ha átmentem a másik oldalra, ott szintén ugyan azt csinálom. Minél előbb próbálom megölni a dögöket, és felszabadítani a bal védelmi állást. Szerintem sikerülni fog.

33Az utolsó erőfeszítés - Page 2 Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Kedd Ápr. 15, 2014 8:35 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

3 Drone pusztult el a lövéseidtől. Az utolsók között sikerül hátrálnod a 2. vonalba. Egy tiszt egy detonátorral felrobbantja az egész 1. vonalat ezzel sok Idegent megölve. A hátatok mögött már csak egy védelmi vonal van, utána a híd. Az Idegenek még mindig töretlenül jönnek habár valamivel kevesebben lettek. Továbbra is szabad célpontválasztásod van. Talán ideje használni azokat a szép kis gránátokat az oldaladon.

34Az utolsó erőfeszítés - Page 2 Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Szer. Ápr. 16, 2014 10:23 am

Vincent Charles

Vincent Charles

Úgy döntöttem megtizedelem a dögöket Mr.Gránátal. Le veszem az oldalamról, kihúzom a biztosító szöget, majd eldobom. Remélhetőleg a dögöket keményen megtizedelem, pusztuljon el az összes. Azt mondom magamban, hogy ennél is lehetne rosszabb, ha az hummanoidok támadnak meg minket.

35Az utolsó erőfeszítés - Page 2 Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Szer. Ápr. 16, 2014 10:57 am

Johny Borgia

Johny Borgia

A gránát tényleg nagy pusztítást végzett habár ennek a hatása nem látszik meg. Az Idegenek már az elesett társaikon másznak fel hogy titeket elérjenek. Az égből hangokat hallasz. Bombázók jönnek amik szépen terhüket az ellenségre szórják. Óriási pusztítást végeznek, néhány katona és te is hátrarepülsz a robbanás erejétől. Minden elsötétül körülötted.

Mikor felkelsz egy katonai csapatszállítóban találod magad, az emberek örülnek.
- Végre hogy felébredt! Nem sokon múlott hogy ott felejtsük magát, egy rakás föld temette be.

Később megtudod hogy sikerült feltartóztatni az ellenséget elég ideig. A bombázók pedig megtörték a rohamukat, egy időre. A veszteségeitek jelentősek ezért más egységek fogják ellátni a hátvéd szerepét. Örülhetsz mivel már sima lesz az út. De nem így lett... Valami a járműre ugrott, átvágta a letekert ponyvát és gyorsan kihúzott téged. Egy tisztásra visz téged a sisakos lény ahol úgy tűnik párbajra hív téged. A maszkos dupla csuklópengéjével elindul feléd, a távolság kb 10 m.

36Az utolsó erőfeszítés - Page 2 Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Szer. Ápr. 16, 2014 4:50 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

Alá dobok egy gránátot ha maradt, majd elugrok balra. Háta mögé kerülnék, majd a 20cm-es túlélő késemmel egyenesen a szívébe szürnék. Ha egyátalán ilyen könnyű lesz-e azt nem tudom. De remélhetőleg megölöm a humanoid dögöt. Ha ettől se halna meg minél messzebbre futnék, és elkezdeném tüzelni, majd a maradék gránátomat is hozzádobnám.

37Az utolsó erőfeszítés - Page 2 Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Szer. Ápr. 16, 2014 5:30 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A gránátot nem tudtad alá dobni és méterekre tőle robbant fel, a repeszek sem tettek kárt benne. Ő viszont egy nagy ugrással melletted termet és kiütötte a kezedből a túlélőkést ami egy fában állt meg. A következő ütéstől gyorsan kitérsz. A lény hátraugrik és bekapcsolja álcázó berendezését. Még nem akar megölni téged, még nem. Valahol itt van a közelben, talán észreveszed az elmosódott alakot.

//a kaland elején írtam milyen gránátok vannak még neked//

38Az utolsó erőfeszítés - Page 2 Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 17, 2014 8:25 am

Vincent Charles

Vincent Charles

// Miből mennyi gránátom van? //

39Az utolsó erőfeszítés - Page 2 Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 17, 2014 10:06 am

Johny Borgia

Johny Borgia

Már csak 6 gránát (3 robbanó, 2 gyújtó/napalm és 1 villanó)

40Az utolsó erőfeszítés - Page 2 Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 24, 2014 7:24 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

Keresem a mozgó árnyat, ha nem találom meg, eldobok egy villanót és az majd ki fogja mutatni az árnyákot. "Laza" vagyok, nyugodt tudom, hogy az ellenségemet nem lehet olyan könnyen kiteríteni. Persze a fához elmentem a kardér, és két marokra fogtam mint Bruce Lee. Ha észre vettem a dögöt, elkezdem sorozni. Megfigyeltem hol nincs páncél. Ha a villanó alakot be bírom mérni, akkor oda lövök ahol nincs páncél, de mint az állat.

41Az utolsó erőfeszítés - Page 2 Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 24, 2014 9:45 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A villanógránát nem hozott nagy eredményt. Csak megmutattad a katonáknak hogy merre keressenek. További harcra már nem volt szükség. Egy felvételről szóló hangot hallasz a fák közül:
- Még nincs... vége.

A katonák megtaláltak téged. Fél óra út után az APC-ben és elértétek a repteret ahol nagy a nyüzsgés. Útközben az egyik hajóhoz látod azt a kislányt aki veled volt. Mellkasán véres lyuk, bizony nem vetted észre hogy fészekből jött ezért fertőzött lehet. Tőle nem messze egy szétlőtt mellkasrobbantó. Mielőtt felszállnál az egyik hajóra a távolban egy gyorsan suhanó furcsa hajót veszel észre ami egyszer csak eltűnik.

Túlélted első éles bevetésed. Habár csak részgyőzelmet értetek el több száz katona életét mentettétek meg.

2 év múlva... Az emberiség még nem heverte ki teljesen ezt a csapást de máris újabbal kell szembenéznie: egy pusztító Yautja klán bukkant fel. A Gateway állomáson éppen arra várszz hogy melyik egységhez helyeznek majd ki, talán a Ryushira indulókhoz? Egy biztos: tapasztalt katonákra mindenhol szükség van.

//Próbakaland sikeres! Már csak az Előtörténetedet kell elkészíteni é már részt vehetsz igazi kalandokban is vagy akár a globálban is.//

42Az utolsó erőfeszítés - Page 2 Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Pént. Ápr. 25, 2014 1:48 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

Jó kis kaland volt. Köszönöm. Very Happy
Majd megyek ryushra

43Az utolsó erőfeszítés - Page 2 Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Pént. Ápr. 25, 2014 1:54 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

Még egy kérdés. Erre milyen jutalmat adnál?

44Az utolsó erőfeszítés - Page 2 Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Pént. Ápr. 25, 2014 2:42 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Mivel tudtommal próba kalandra nem jár jutalom ezért nem adhatok. Ha ez igazi lenne akkor 25 sp-t adnék mert ez rövid kaland volt.

45Az utolsó erőfeszítés - Page 2 Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Pént. Ápr. 25, 2014 4:35 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

Tudom. Csak kíváncsi voltam milyen jutalmat KAPNÉK.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-

» B.J. Wolf

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.