Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Hiddenlight
Az utolsó erőfeszítés EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Az utolsó erőfeszítés EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Az utolsó erőfeszítés EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Az utolsó erőfeszítés EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Az utolsó erőfeszítés EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Az utolsó erőfeszítés EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Az utolsó erőfeszítés EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Az utolsó erőfeszítés EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Az utolsó erőfeszítés EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Az utolsó erőfeszítés EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek

free forum

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Az utolsó erőfeszítés

2 posters

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1Az utolsó erőfeszítés Empty Az utolsó erőfeszítés Szer. Ápr. 09, 2014 8:52 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

2193. Június 10. Valahol New York külterületén. Vincent visszaemlékezése.

Az emberiség sorozatos vereségeket szenved noha akadnak mesébe illő győzelmek. Egy kb. 10 x 20 km-es katlanba szorult be az Egyesült Amerika 801. Gyaloghadosztálya. Habár alig egy ezred méretű valójában az elszenvedett veszteségek miatt. Az egész egység már csak 40 mindenféle tankot, 30 csapatszállítót és 10 üteget birtokolt. Lőszer fogytán, élelem már pár napja nincs. Végül 11-én megjött a parancs: kitörni a katlanból és eljutni az egyetlen még működő reptérhez. Az ottani egységek talán 4 napig tartják még fel a védelmet aztán továbbállnak.

Vincent Charles közlegény a 2. ezred, 3. zászlóalj A századának Bravo szakaszába került. 2 tank, 1 csapatszállító és 20 gyalogos közé. A zászlóalj feladata eljutni a 4 km-re nyugatra levő hídhoz és biztosítani amíg a hadosztály átdübörög rajta. Utána mint hátvéd lassan visszavonulnak.

- Rendben van katonák! Tudják mi a feladatuk! Tudom hogy fáradtak de tegyék meg ezt a nehéznek tűnő feladatot! Ígérem többé nem fogunk ilyen helyzetbe kerüli! - Ez biztos. Mivel már alig van hely ahol még dúlnak a harcok, a hadosztály ha kijut biztos feloszlik és a katonákat szétosztják.

Vincent előtt eldübörög 4 nehéz tank, 5 perccel később 5 közepes tank és néhány csapatszállító.
- Rendben katonák most induljunk! - Mondta az ezredes.

Ezzel megindult a zászlóalj. Vincent szakasza az élen. Földúton mentek át, lerobbant járművek, eldobott felszerelés mindenütt. Egy kis település tárul elétek. A tankok nem mehetnek át rajta amíg nincsen biztosítva.
- Kiszállni a járműből és irány a város! Minden utcát biztosítani de aztán gyorsan!

Vincent gyorsan kiugrott a járműből és felcsatlakozott rajához. A városból elég ha 3 utcát biztosítanak. A baloldali utcából furcsa hangok szűrődnek ki, sziszegések. Minden katona tudja hogy ez mit jelent: Idegenek. Furcsa mód van itt néhány lelőtt katona is akik már napok óta itt lehetnek.

//az alábbi fegyvered van: M41A 3 tárral, M4 tiszti pisztoly 2 tárral és 7 gránát (4 robbanó, 2 gyújtó/napalm és 1 villanó), egy 20 cm-es túlélőkés. Páncél: M10 sisak és M3 páncélzat.//

2Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 3:15 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

Furcsa érzések kaptak-el, a sziszegések ismerősek voltak. -De vajon hányan lehetnek? 3-10, talán 15-en? - Tűnődtem magamban. A sisakomon lévő lámpát bekapcsoltam.
Előkészítettem az m41a-mat, és vártunk a parancsra. Be megyünk-e, vagy nem. Egyáltalán merre megyünk.
Be húzódtam  a " 2. sorba " [ előttem is voltak emberek, de nem sok ]. A bentről kiszűrődő hangoktól, kirázott a hideg.

3Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 3:26 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

2 Runner gyorsan kiugrott a bal oldali utcából. 1 katonát fellöktek de nem ölték meg, ők most egy zsírosabb célpontra mennek: a SADAR-os katonára. A 2 runner hamarosan szitává lett lőve. Mindenki azt gondolta hogy ennyi de nem! 4 Drone jön elő. Ez igazi meglepetés volt. Most mindenki rájuk figyel Vincent mielőtt rájuk néz meglát valamit egy második emeleti ablakban: egy Idegen készül onnan kiugorni és akit kinézett magának az egy tizedes aki mit sem sejt hogy veszélyben van.

4Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 3:35 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

Megpróbálok a 4 drone-tól minél messzebbre kerülni. Az a dög az ablakban, nem volt nekem szimpatikus. Elkezdem lőni a lábát, hátha leesik neki. Majd ha sikeresen lelőttem a lábát, elkezdem a fejét lőni, ha meghal, visszamegyek a helyemre. És a többi alienek is a lábát próbálom leszedni.
- Őljuk meg ezeket a dögöket! - Mondtam

5Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 3:49 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Vincent lead 2 rövid sorozatot. A többiek azt hiszik hogy a falat lövi de csak utána látják ahogy egy nagy fekete test zuhan ki a második emeletről. Hangos csattanással ért földet de még életben van. A tizedes akitől pár méterre zuhant le a lény bambán rád néz és egy halk köszönömet mormol. Vincent egy sorozattal fejbe lövi a xenot. Csak itt látszódik hogy csak az egyik lábát találtad el. A támadó 4 Drone közül 3 már meghalt. Az utolsó feléd tart de gyorsan lekaszálod.

- Rendben emberek! A város tele van ezekkel a lényekkel! Biztosítsák az utakat!
- Ezután gyorsan kiosztja az embereket ki hova menjen. Vincent az utolsó utcába küldik ami a városból vezet ki, több xeno nem jött elő így a 2 másik utcát gyorsan birtokba veszik a katonák. 3 ép ház és 4 nagy rom, ez az utca ahova küldtek. Veled van még 5 katona. A feladat egyszerű: Bevárjátok amíg a járművek elrobognak majd utánuk a gyalogság. A tizedes akit megmentettél rámutat az egyik ép házra és azt mondja:
- Te és 2 másik ember menjetek oda! Onnan be lehet látni az utcát és kitűnő lő pozíció!

Ez egy 2 emeletes ház, a fa lépcső ropog a mesterlövész lába alatt. Dönthetsz: maradsz a földszinten ahol nem annyira lehet belátni a helyet de gyorsabban lehet innen kijutni baj esetén vagy az 1. emeletre mész ahol jó lő pozíció van de ha baj van lassan jutsz ki onnan.

6Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 4:02 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

Lent maradtam az földszinten. Az ajtónál állok, és nézelődők. Persze a fegyver a kezembe. Hátha rám ront valami. Nagyon kőrül tekintetesen néztem szét.
Valami nem tetszet nekem abba az utcába, márpedig én megérzem a rosszat, a bajt. A hasamba éreztem hogy valami történni fog.
Felszólók a mesterlövésznek. : - Figyelj nagyon! Érzem hogy történni fog valami -

7Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 4:06 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A mesterlövész nem válaszolt. Bizonyára erősen figyeli a terepet. A 2. emeleten levő ember neked szól:
- Itt minden rendben!

Az érzéseid jók voltak. Tényleg történt valami: beszakadt alattad a talaj és egy sötét pincében találod magadat. Szerencsére nem lett semmi bajod. Ez a jó hír, a rossz hogy valaki vagy valami van még itt lent rajtad kívül. Hallod a neszt ahogy közelít feléd. Viszont balra tőled úgy 5 méterre van a feljáró a földszinthez.

8Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 4:11 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

A sisaklámpám bekapcsolva. Keresem azt ami a hangokat adta ki. Közben szép lassan hátrálok a lépcső felé.
- Tudtam, hogy történni fog valami szarság. - Mormogtam magamba
Nagyon fülelek, és a szememmel is próbálom követni a sötétben mozgolódó árnyat.
Egy picit, talán félek.

9Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 4:19 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A lámpád megvilágít egy alakot. Egy kisgyereket aki méghozzá lány. Rongyos ruhában van és egy macit szorongat és könnyes szemekkel néz rád.
- Anyukámat és apukámat elvitték a mumusok. A sötétben keltem fel és egy alagutún át jöttem ide. Nagyon hiányoznak nekem!

Szívszaggató látvány lenne ha nem lennél már hónapok óta harcban az Idegenekkel és nem láttál volna már több ilyen kislányt. Mindenesetre a lámpáddal bevilágítod azt a helyet ahová a lány mutatott. Egy hatalmas nagy alagút ami lefele vezet a sötétségbe. Ha jobban fülelsz akkor még értelmetlen emberi hangokat is hallasz.

A kislány szomorú tekintettel néz rád tőled várva hogy megmentsd szüleit. De vajon megéri-e? Ki tudja mi lehet ott, ha baj van segítséget nem tudsz kapni.

10Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 4:24 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

A rádiómon keresztül beszólok a tizedesnek.
- Találtam egy kislányt, rongyos ruhába van. A szüleit elvitték a "mumusok". Gondolom az alienekre gondol. -
Kiviszem a kislányt az alagútból.
- Van itt valamiféle alagút is -
Egyenlőre még az elfoglalási helyemen vagyok. És várom hogy végre miénk legyen ez az átkozott utca.!.

11Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 4:31 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A tizedes válaszolt:
Az Istenit! Maguk egy fészek fölött csücsülnek! Azonnal takarodjanak onnan mielőtt késő! Szóljon a másik két társának is, valamiért nem válaszolnak.

A lány sírni kezdett mivel tudja soha nem láthatja szüleit. Az utcán minden rendben van, eddig a másik 2 utcában sem történt semmi. A járművek azonban elakadhattak a romok között ezért nem jöttek még. Felmész az 1 emeletre ahol látod hogy a katona az ablakon néz ki. Valami szokatlan van vele ezt érzed. Valami biztos nem stimmel, mintha süket lenne és nem hallaná mit mondasz neki vagy csak ennyire nézi a lenti tájat?

12Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 4:38 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

- Tizedes! A rekeszből emberi hangok hallatszanak. Nem kellene megnéznünk? -
A kislányt megkértem hogy jöjjön velem. Hiszen nem hagyhatom itt.
Felmegyek / felmegyünk az első emeletre, hogy szóljak a társaimnak.
Az egyik társam az ablakon bámul ki.
Éreztem hogy valami nincs rendben vele.
- Szerintem megtámadta egy arcratámadó!.!. - Gondoltam magamba.

13Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 4:45 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A tizedes csak annyit mond:
- Kit érdekel hogy vannak ott? Nem azért vagyunk itt hogy civileket mentsünk hanem hogy magunkat mentsük. - Rövid szünet majd: - Egy xeno mászik fel maguk fele! Az a barom meg miért nem lő?! Intézze el mielőtt eltűnik a lény a szemünk elől!

Úgy tűnik hogy nem vette figyelembe hogy azon a katonán arctámadó lehet.

14Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 4:58 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

Megfogom a katona vállát, és ha nem reagál rá, akkor kiszedem az ablakból, és elkezdem lőni az alient. Először a lábát és a fejét kezdem el célozni, és lőni is. Valamiért nagyon kiborultam ezektől a dögöktől.
- Dögölj meg te szarházi!!! - Ordítottam felé.
Majd ha sikerült lelőnöm, beszélek a Tizedessel.
- Tizedes! Lelőttem az alient. De Szerintem a mi katonánkat egy arctámadó vette igénybe.
Mellkasba löjem?

15Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 5:14 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A közlegényt könnyen elborítod. Kinézel az ablakból és az alig pár méterre lent mászó lényre lősz. Nem tudtad az első sorozattal leszedni mivel nagyon meglapult és te nem tudod olyan szögbe tartani a fegyvert amivel leszedhetnéd. De ott van a pisztoly amivel sikeresen fejbe lövöd a lényt. A tizedes nem válaszol csak sistergést hallasz majd valami más hangot is: sziszegést.

A kislány felvisít te pedig hátranézel. A lány a katonára mutat akit fellöktél. Semmi baja leszámítva hogy el van vágva a torka, egy profi művelhette. Már csak a fent levő mesterlövészt kellene megnézni de ő vele mi lehet? Talán halott? Muszáj felmenned mert lehet bajban van.

16Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 5:24 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

Felmegyek a kislánnyal megnézni a mesterlövészünket. De előtte megpróbálok rádióval kommunikálni.
- Halló! Halló! Mesterlövész Jelentkezz! Itt Vincent Charles közlegény! -
Ha nem szólnak bele, a kislányt leviszem, és átadom a katonáknak, és felmegyek a mesterlövészhez, lehet hogy veszélyes.
A fegyveremet fogva, óvatosan lépkedek fel a lépcsökőn, majd elővigyázatosan felmegyek a 2.emeletre, jól szétnézek.

17Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 5:42 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Válasz nem jön. Felmész a lánnyal (nem akar lemenni). Több kisebb szoba van a 2. emeleten de végül rátalálsz a katonára. Furcsa mód ő életben van. Kérdőre vonod hogy miért nem válaszolt.
- Szóltatok? A rádióm valszeg elromlott. - Így már érthető. De ennyire süket hogy a lövéseket nem hallotta meg? Biztos valamelyik halláskárosult kórházból küldték a frontra.

Elmondod neki hogy pucolás a fenébe innen. A katona elveszi azt a néhány tárat amit kikészített magának majd elindult feléd. Elindult mert már nem él. Egy kék plazmacsóva szétrobbantotta a fejét. A vér és agyvelők rád és a gyerekre spriccel. 3 vörös pont pásztázza át a helyet. Nem tudod ki a célzó de ha az a vörös célpont rád kerül biztos nem lesz neked jó. Ideje felhúzni a nyúlcipőt és el innen, ha 2 katonával már végzett a lény akkor te biztos nem lehetsz ellenfél. A lépcsőnél magad mellé veszed a kislányt.

18Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 5:50 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

Sejtem mi volt az, ami szétrobbantotta a katonát. Szerintem az amivel az erdős incidensnél találkozhattunk.
Na de ha ez az... Akkor nagy szarban vagyunk.
Le futok a lépcsőn, a gyereket a felveszem, majd tovább futok vele.
Amint leérek, figyelmeztetem a többi katonát is, hogy itt van ez a dög. Remélem olvasták a beszámálomat.
- Mikor jönnek már a járművek?!? - Mormogtam magamban

19Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Csüt. Ápr. 10, 2014 6:04 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Szóltál volna a katonáknak akik veled jöttek az utcába. Helyette pár felkötött hulla van az oszlopokon. Jó döntés volt nyílt terepre jönni? Más esetben nem de most ez jó döntés volt. A házból ahol voltál most Idegenek jöttek ki. Van még egy rossz hír. Valami nagy idegen alak van mögötted. Egy kézzel megfog téged és arrébb dob. A kislányt nem bántja. Az emberszerű lény egy lándzsát vesz elő és ráront az Idegen hordára.

Te most a tizedes fej nélküli hullája mellett fekszel. A rádióján át hallod a néha megszakadó adást:
- El....  vissza a .... túl sokan vannak! Minden egység azonnal menjen el, a vezérjármű lerobbant, az oszlop ....akadt Most..  erdő.. Ismétlem: az ..dőbe mindenki! - Ezután a vonal elhal.

Nem tudsz vele üzenni az embereknek mivell nem ismered a tankok rádiójának frekvenciáját. Magad vagy a városban.

20Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Pént. Ápr. 11, 2014 5:02 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

A rádióból nem sok mindent lehetett érteni csak azt tudtam kiszűrni a hangokból, hogy vissza, "túl sokan vannak, a vezérjármű lerobbant, visszavonulás az erdőbe."
Megpróbálok attól a másik lénytől minél távolabb menni.
Átmegyek a kislánnyal a másik utcába, hátha maradtak túlélők.
Egy picit, egy nagyon. nagyon picit megrémültem amikor a lény megfogott, hiszen már találkoztam vele és annak nem lett jó vége.

21Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Pént. Ápr. 11, 2014 10:43 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

A 2 faj túlságosan lefoglalta egymást hogy rád figyeljen, vagyis a többség. 1 drone utánad akart ugorni de te még a levegőben szétlövöd. A másik utca üres, illetve majdnem: egy törmelékhalmon egy közepes tank van. A vezértank, nincs benne senki. senkit nem találsz, csak egy haldokló katonát. Elmondja hogy a többiek kihátráltak és az erdőn keresztül akarják elérni a hidat. Az erdőhöz vezető út közel van és el sem tévesztheted mert lánctalpnyomok mutatják tucatnyi szétlőtt friss Alien hullával. A távolból Idegen visítást hallasz, egyre közelednek. A haldokló katona megkér hogy öld meg mert nem akar keltető lenni.

Az út az erdőig tisztának tűnik. Ha nagyon sietsz talán még utoléred az egységedet.

22Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Szomb. Ápr. 12, 2014 8:03 am

Vincent Charles

Vincent Charles

Lelőttem a katonát. Elindultam a kislánnyal futva az erdő felé, a lánctalpnyomokat követve.
Volt egy olyan érzésem, hogy megtalálom őket, de csak "halványan". Ha utolértem őket, velük tartok. Remélhetőleg, élve meg ússzuk.

23Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Szomb. Ápr. 12, 2014 3:13 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Az út nyugodt volt. A lánctalpnyomokat követve egyre beljebb kerültök az erdőbe. Hangokat hallasz: szerencsére emberek. Odamész hozzájuk és ekkor látod meg hogy egy lerobbant nehéz tank körül forog az 5 fős legénység és 4 katona. A tankot nem sikerül beüzemeltetni ezért gyalog kell folytatnotok az utat a hídhoz. Az úton Idegen hangokat hallasz, illetve még egy másik faj hangját: a maszkos vadászét. Néha feltűnik néhány fekete sziluett. A fák tetején pedig egy alig látható alak mozog amit csak te veszel észre.

24Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Szomb. Ápr. 12, 2014 4:06 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

Szólok a katonáknak
- Van valami a fán!-
Majd hozzá vágok valamit a fán lévő árnyékhoz. Az nagyot koccant. Megvolt bennem az az érzés, hogy : ajaj, ezt nem kellet volna.
Szólok a katonáknak :
- Lőjetek ez támadni fog! -

25Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Szomb. Ápr. 12, 2014 7:48 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

- Van elég dolgunk itt a földön is! Ezek mindjárt bekerítenek minket!

Tényleg nem kellett volna felbőszíteni a láthatatlan alakot mert egy hegyes penge száll feléd. Sikerül ugyan kikerülnöd de magával vitte a sisakodat. A sisakod egy fába lett beleszúrva egy 10 centis fémmel. Ezután 2 katona fején is megjelent az ismert lézeres célzó. Aztán ők is fejetlenül hullottak a porba. Mindenki elkezdett menekülni amerre tudott, felbomlott a rend. A lánnyal magadra maradtál, Idegenek vesznek körbe akik követnek és egy láthatatlan alak is a nyomodban van habár most nem te vagy a prédája hanem a rovarok.

A láthatatlan lény elkezdi megsorozni az Idegeneket. Két felé mehetsz: a folyó irányát követed a híd felé vagy a lánctalpak nyomát az erdőben.

26Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Vas. Ápr. 13, 2014 9:26 am

Vincent Charles

Vincent Charles

- Basszus de hülye vagyok, ezt minek csináltam? -
Mondtam, miközben futottam a lánctalpnyomok után. Annyira le volt foglalva, hogy szerintem észre se vette, hogy eltűntünk.  Remélem elérem a lánctalpasokat.

27Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Vas. Ápr. 13, 2014 1:47 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Nem csak te vagy a lányon kívül a közelben. 1 Drone üldöz téged de nem volt fedezéke ezért könnyen szétlövöd. Követve a lánctalp nyomokat meglátod a célpontot: a hidat. A zászlóalj már felvette védelmi pozícióit, a hadosztály maradéka is kezd átmenni a hídon.

-Maga meg hol volt eddig?! Húzzon a jobb szárnyra a 2. századba!
- mondta egy ezredes.

Felveszed védelmi pozíciódat (a lánnal nem törődnek, egyszerűen az egyik csapatszállítóra tették). Ahol felveszed állásod erősen védett hely. Kb 200 gyalogos és 30 tank illetve aknavetős van. Ez a hely lesz leginkább kitéve a támadásnak ezért ilyen jól védett. 10 percig nem történik semmi, a hadosztály is átvonult de nektek még időt kell nyernetek nekik.

Aztán felhangzott a tankok lövésének zaja, az erdőből jelentős számú fa dőlt ki. Idegenek fekete fala tart felétek, több ezer vagy tízezer lehet. Amik voltak Idegenek a körzetben mind idejött, akadályba nem ütköztek. Van itt runner, drone, praetorian, néhol ravager is van. Hatalmas csoportosulás de ti is sokan vagytok méghozzá lőfegyverrel.
-TŰZ! - Mondta az ezredes és 200 fegyver kezdett lőni, aknákat kilövő egységek szórták a halált, a tankok pedig a géppuskával és ágyújával tizedelték a sorokat. Az első sorban haladó Idegenek mind meghaltak, de akadtak többen is. - Vincent!Azonnal menjen és hozzon lőszert a depóból! 40 méterre mögöttünk van!

Elindulsz lőszerért (majd exoval hozzák ki amint igényeled) de régi jó barátod megint a nyomodban van. Egy gépies röhögést hallasz és egy lefejezett hullát találsz.

28Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Hétf. Ápr. 14, 2014 7:41 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

Persze egyből tudtam, hogy mi volt az. Megint azok a rohadt emberszerű lények, a ragadozok.
Felveszem a lőszert, majd elindulok visszafelé. Hívok segítséget. Elhajítok egy követ, hátha összezavarja. Ha mégsem, a lábát lövöm, hátha megbénul, vagy/majd azt a részét ahol nincs páncél, utána visszamegyek a csoporthoz.

29Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Hétf. Ápr. 14, 2014 8:01 pm

Johny Borgia

Johny Borgia

Leadsz rá pár lövést de azok csak megsértik a lábát. Már láthatóvá vált, csuklópengéjét kipattintja és úgy akar megölni. Szerencsédre a depóban dolgozó néhány Exo kezelő meglátja a lényt és elindulnak felétek. A Ragadozó lecsap rád de a karabélyoddal hárítod az ütést. Ezután a lény elmenekül mert tudja több ütésre nincs ideje. Megmenekültél de most oda a fő fegyvered mert az már használhatatlan, a cső teljesen eldeformálódott.

A depóban megigényeled a kért lőszermennyiséget és azt Exokkal ki is cipelik. Te kapsz egy új M41A Pulse Riflet. Visszatérsz a kijelölt helyedre, azóta már dombokban áll a megölt ellenség. Most nincs más választásod mint szabad célpontot találni és csak lőni ész nélkül mert itt minden golyó találni fog.

30Az utolsó erőfeszítés Empty Re: Az utolsó erőfeszítés Hétf. Ápr. 14, 2014 8:07 pm

Vincent Charles

Vincent Charles

Oda adom a töltényeket a századosnak. Az alienere célzás nélkül össze vissza lövöm, hiszen egy helyen annyi van bezsúfolva, hogy mindegyik lövedék talál. Remélhetőleg nem jönnek nagyon közel a dögök. Volt egy egy furcsa érzésem, talán jó, talán kataszrófális dolog fog történni. Nem tudom, zavaro érzés volt.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

-

» B.J. Wolf

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.