Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
B.J. Wolf EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
B.J. Wolf EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
B.J. Wolf EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
B.J. Wolf EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
B.J. Wolf EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
B.J. Wolf EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
B.J. Wolf EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
B.J. Wolf EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
B.J. Wolf EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
B.J. Wolf EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

B.J. Wolf

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1B.J. Wolf Empty B.J. Wolf on Szer. Nov. 27, 2013 10:59 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Faj: Ember
Nem: Férfi
Név: B.J. Wolf.
Születési dátum: 2173
Születési hely: 64. Bázis. Föld.
Rang: Mivel rövid ideje vagyok tengerészgyalogos ezér még közlegény.
Külső és belső jellem: Átlagos testfelépítés, 184 cm magasság, vörös haj. Nyugodt, mindig feladatra kész. Tudása átlagon felüli. Tisztelet a feljebbvalóknak, másokat soha nem bánt meg és ha kell segít. Sok hadmozdulat ismerete. Olthatatlan gyűlölet a predatorok iránt.
Volt foglalkozás: Hadtörténelem, idegen intelligens lények tanulmányozása.
Felszerelés: predator fog amit nyaklánc ként hord, egy dísztőr melyen ez olvasható: Hűségem a becsületem, 1-1 sima gránát és villanó gránát, M3 páncélzat, Az M10-es sisakra írva ez olvasható: Ide lőj!
Egy VP 78 pisztoly 4 tárral, M41A Pulse Rifle 10 tárral. Egy váll lámpa és egy napló. Na meg némi robbanóanyag rossz napokra.
Jelenleg a tengerészgyalogságnál szolgálok, előtte egy titkos egységben.
Különleges képesség: Mivel egy szuper katona fia, örökölte az ereje töredékét. Átlagon felüli célzás, erő és kitartás, regenerálódás, hihetetlen reflexek.
Mivel évekig tanulta a predatorok felépítését és jellemzőit B.J. nagyon alap fokon megtanulta elolvasni a predator írásokat.

 Egy történetet illik az elejétől kezdeni, de hol is kezdődött? Talán az apámmal akitől sok mindent tanultam. Hogy megértsétek történetemet kezdem az apáméval.

1943 eleje: A III. Birodalom kezdi elveszteni a háborút. Heinrich Himmler SS Reichführer kiadja a Super Soldat létrehozásának parancsát. A kutatások eredménytelenek voltak, amíg az űrből ismeretlen lények érkeztek. Az Anenerbe néhány tagja tudta mivel állnak szemben. Csapdát állítottak a lénynek és elfogták. Wawelsburg várába szállították. A lénynek a Dämon  nevet adták (Démon). A Super Soldat projekt áttörést ért el, hála az idegen lény technológiájának.
1944: Szövetséges deszantosok behatoltak a norvégiai kutatóállomásra és mindent elpusztítottak. A német őrségnek csak néhány Super Soldatot sikerült kimentenie.
1945: A kartothekia egy várba csalogatott egy másik ''démont'' amit Azatothnak neveztek. A démon elpusztított mindent és mindenkit. Az életben maradt Super Soldatok azonban megölték a démont és felszerelését Wawelsburgba szállították.
1945 nyara: A szövetségesek elérik Wawelsburgot. SS katonák sikeresen bejutottak a várba és felrobbantották a feljegyzéseket a démonokról. Néhány felszerelést sikerült elvinniük.
1945 Április: Az U-143 fedélzetén az egyetlen élő Super Soldattal elindul az antarktiszi 211. bázisra ami német fennhatóság alatt van és csak néhányan ismerik létezését.
1947: A bázison megalakul az Idegen Lények Eltávolító Ezred (ILEE). Miután a Führer a bázison meghal az ezred politikai nézetei semlegesek lesznek. A csapat feladata megölni a démonokat amiket ekkortájt kezdtek el Ragadozónak hívni.
1947-1998: Az ezred sok embert beszervez akik küzdöttek Ragadozókkal. Az ismertek közül: Schafer, Hunter Borgia, Harrigan), Az ezred soha nem haladta meg a 850 főt. A világ minden részén sikerült eredményeket elérni. Legalább 142 Ragadozót sikerült megölni. A megszerzett felszereléseket Neonopolisba viszik ahol a Borgia Industries felhasználja saját szuper katona fejlesztésében (a céget Hunter vezeti aki az ezred tagja). A kutatásokban megszületnek a Monster Squad tagok akik egymaguk letudnak győzni 1-1 Ragadozót.
2030: Hunter Borgia meghal. A céget felvásárolja a Weyland Industries. A cégbe bekerül néhány ezred tag. Hosszú évek múlva a Weyland Industries idegen lényekkel foglalkozó osztály vezetői székébe az egykori Uber Soldat Karl Shulze kerül.
Mikor a Yutani cég beolvad a Weyland cégbe megszületik a Weyland-Yutani. Kevesen tudják de a cég idegen osztályát még mindig Karl vezeti. Karl felett csak a Weylandok állnak.
2179: Röviddel az LV-426-on levő kolónia pusztulása után Karl meghal. Hiába volt szuper ember, az idő még így is kifogott rajta. Életét meghosszabbította a Ragadozók vérével de nem örökre. Az ezred feloszlik és csak néhányan folytatják munkájukat.

Na elég a múltból és térjünk rá a történetemre:

2173: Megszületik B.J. Wolf. Apját Karlt nem ismerte. Anyja a W-Y egyik fejese volt.
6 éves koromban elkezdtek felkészíteni a harcra a ragadozókkal szemben. Nekem mindig azt mondták hogy azok a lények ölték meg apámat és több ezer embert az idők során. Az ezred titkos bázisán a Bermuda háromszög mélyén képeztek ki. Szülők nélkül nőttem fel és egyedüli barátom egy velem egykorú újonc volt. A kiképzést teljesítettem 2190-ben. Ekkor 17 éves voltam de rengeteg mindent megtanultam a ragadozókról. Megutáltam őket amiért emberek ezreit ölték meg büntetlenül. Célom hogy halálom előtt minél többet küldjek az örök vadászmezőkre.

2192-93-ban az alienek támadásakor én és néhány katona hónapokig tartottuk állásainkat. Az utolsó rohamnál már csak én maradtam. Nyakamban egy kabalával ami egykor egy Ragadozó foga volt, ez az egyetlen dolog amit apámtól kaptam. Már felkészültem hogy lerohanjanak mikor egy tengerészgyalogos hajó lebombázta a környéket és kimentett.

2194: Önkéntesként bevonultam a tengerészgyalogságba. A kiképzést könnyen elvégeztem. Társaim úgy ismernek mint hideg érzelmű katonát aki a feladatokat mindig elvégzi és ha nem muszáj nem beszél. A kiképző tisztek észrevették átlagon felüli teljesítményemet ezért több dicséretben részesültem
A kiképzés után a 211. Őrposztra küldtek. Szabadidőmben rengetegek olvasok, főleg történelmet. Rengeteg adatot tudok a ragadozókról és tudom hogy ők a felelősök az alienek elterjedésének. Az alienek  még várhatnak, a predatorok nagyobb veszélyt jelentenek. Mindenesetre a xenok gyakorlásra jók lesznek.
Személyes tárgyaim a kabala, egy gránát, egy tőr. A tőrrel fogom a megölt ragadozókba vésni a B.J. betűket hogy tudják kit keressenek. A gránátot akkor fogom használni ha nincs más módszer a ragadozó megölésére. Ha én meghalok magammal viszem a túlvilágra. Belőlem soha nem lesz trófea. Illetve van egy gyújtógránátom ami pillanatok alatt felgyújtja a környezetet ha van éghető anyag. A foszfor ami az ellenségre kerül iszonyú fájdalmat tud okozni.

A 211. Őrposzton pár száz társammal vigyázzuk a környező bolygókat. Ha alien fertőzött gyanús emberekről érkezik bejelentés azonnal kivonulunk. 14 alkalommal voltam ilyen bevetésen. 5 alkalommal tényleg fertőzött volt az egyén. 2 embert én magam lőttem főbe hogy megkíméljem a szenvedésektől.
Társaim furcsán néznek rám mikor a Ragadozókról beszélek, mintha én találtam volna ki pedig évezredek óta voltak beszámolók róluk.
Tudomásom van még egy különös fajról amit az ember és elefánt kereszteződésének mondanék. Kevés infóm van róluk amik nem méltók említésre.

Az őrposzton a legnagyobb bevetés egy kb. 15 fős alien populáció felszámolása. 3 szakasszal indultunk a fészekbe de csak 1 szakasz tért vissza. Én a 2. szakaszba voltam beosztva mint felderítő. A fészekben eltévedtem és ami rosszabb: 2 alien volt előttem. Az M41A-val lőttem amíg valami hiba miatt a fegyver csütörtököt mondott. Nem volt időm a pisztoly elővételére ezért egy harci késsel estem neki a megmaradt 1 aliennek. Más ember meghalt volna de nekem sikerült gyorsan egy határozott szúrással a lény torkába szúrni a kést. Ekkor vettem hasznát az örökölt gyorsaságnak és tanulmánynak. A lény megpróbálta szekunder nyelvével bezúzni a fejemet de a gyors reflexeimnek köszönhetően elhajoltam és megfogtam a nyelvet. A másodperc tört része alatt hatalmas fizikai erővel kitéptem a nyelvet amiről folyt a nyál. A fészket hihetetlen hang rengette meg ami a xenoból jött. A lény hátratántorodott, egy gránátot vettem elő amit a lény szájába tettem ami már kezdett savas vérrel megtelni. Néztem a xeno koponyáját ott ahol a szemének kellett volna lennie. Kihúztam a biztosítószeget és egy hatalmasat rúgtam a lény testébe ami hátra zuhant. A robbanás másodpercekkel később következett be, a lény feje egy robbanásban eltűnt felsőteste egy részével. Saveső árasztotta el a helyet. Társaim ekkor találtak rám és vittek ki. Mikor a világos felszínre kiértünk Joe észrevette hogy a ruhámon és a testemen égésnyomok vannak. A barakkban mikor levettem a páncélzatomat összesen 16 lyukat találtam. Ebből 12 a testemen is látszódik. Más ember iszonyú fájdalmat érzett volna de én az adrenalinnak és az örökölt szívósságomnak hála nem éreztem semmit. Tudtam hogy erős fájdalmakat eltudok viselni illetve alig érzem meg de azért jobb ha inkább óvatosabb leszek. A sebek 2 nap múlva eltűntek mintha nem is lettek volna. Ekkor jöttem rá hogy képes vagyok regenerálódni.  A felcserek döbbenten nézték ahogy az edzőpályán gyakorlatozok ahelyett hogy még lábadoznék.

A bázis parancsnoka Johnson ezredes kitüntetett a Bíborszív plecsnivel.

Az elkövetkezendő években összesen 4 Bíborszívet, 1 Kiemelkedő hadseregi szolgálatért keresztet, 1 Kiemelkedő hadseregi szolgálatért érmet, 3 Ezüst csillagot sikerült beszereznem. Száznál is több bevetésen vagyok már túl, naplóm szerint már 47 Alient sikerült megölnöm, 4 dezertőrt elkapni, 21 civilt megmenteni. Egy alkalommal szakaszommal sikerült az ezredest kimentenünk néhány szektás kezei közül. Habár felajánlották hogy tiszti iskolába küldjenek hogy ezredes, később tábornok legyek én ezt elutasítottam mert nem akartam ''báziscsődör'' lenni. Inkább maradok közlegény.
Pár napja sikerült hírt kapnom hogy a CMC szövetségben a Ragadozókkal egy másik Ragadozó klán ellen vonul. Ez a tökéletes alkalom hogy megszerezzem 1. predator áldozatomat. Nekem mindegy hogy melyik fél predator harcosait ölöm meg. A lényeg hogy patakokban folyjon a zöld vér és a családom zászlajával nézek körül a hulladombokon. Azonnal jelentkeztem önkéntesnek a hadjáratba.

Habár sok ember úgy véli a hadsereg a pokol, nekem az otthonom. Imádom a fegyelmet és a fegyvereket. Szabadidőmben régi fegyverekről készült maketteket csinálgatok. Láttam már néhány elég durva dolgot és jó néhányszor kellett a vért a ruhámról lemosni de eddig zöld vért mosnom és halott Ragadozót látni eddig nem sikerült.

2B.J. Wolf Empty Re: B.J. Wolf on Csüt. Nov. 28, 2013 1:06 am

W.B.

W.B.
Üdvözlet!
Előtörténetet elfogadom. Készítsd el karakter lapod és kommunikátorod. Jutalmazásból két félét választhatsz:
- 40 skillpont és őrvezető rang. 500$ a bankszámládra.
- Vagy 60 skillpont és közlegény rang. 500$ pedig úgyszintén.

Kihívód pedig érkezett PvP-re.
Továbbá még annyi, hogy karaktered teljes nevét írd majd le. Globál kalandhoz aznnal csatlakozhatsz Ryushin a Tengerészeti táborba írj valamit. Ettél a menzán, skorpiók kergettek meg vagy bármi átlagosat, és majd írok, hogy rád sóztak valamit.

Jó játékot!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

3B.J. Wolf Empty Re: B.J. Wolf on Csüt. Nov. 28, 2013 10:21 am

B.J. Wolf

B.J. Wolf
Az őrvezetői rangot, 40 skill pontot és 500$ választom.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.