Mondjad amit akarsz, nem érdemes megtalálnod mert én találok rád.
Belépés
Legutóbbi témák
Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Nincs
A legtöbb felhasználó (93 fő) Pént. Okt. 11, 2024 10:45 am-kor volt itt.
Linkek
Chat Box
Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon
B.J. Wolf kommunikátora
2 posters
2 Re: B.J. Wolf kommunikátora Vas. Jún. 15, 2014 5:21 pm
Gordon Rogers
Üdvözlöm B.J. Wolf őrvezető!
Persze, hogy megcsinálom őket! Összesen 20-25 cm-esnek csinálnám, mert egy résznek bent kell maradnia a tokban ami tartja a kint lévő részt. Ez lenne az a plusz hossz. Emlékszek magára. Látványos volt a repülése azzal az idegennel! Ha máskor nem is, de akkor megjegyeztem az arcát, még ha kicsit meg is változott a repülés utánra. A kérdésem viszont az lenne, hogy az alkarvédő milyen anyagból készüljön? Ahogy ezt megtudtam, elkezdem készíteni és amikor kész lesz küldök egy üzenetet, hogy melyik napon és hány órakor tudok kimenni a lőtérre.
Persze, hogy megcsinálom őket! Összesen 20-25 cm-esnek csinálnám, mert egy résznek bent kell maradnia a tokban ami tartja a kint lévő részt. Ez lenne az a plusz hossz. Emlékszek magára. Látványos volt a repülése azzal az idegennel! Ha máskor nem is, de akkor megjegyeztem az arcát, még ha kicsit meg is változott a repülés utánra. A kérdésem viszont az lenne, hogy az alkarvédő milyen anyagból készüljön? Ahogy ezt megtudtam, elkezdem készíteni és amikor kész lesz küldök egy üzenetet, hogy melyik napon és hány órakor tudok kimenni a lőtérre.
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.