Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Csatornák        - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Csatornák        - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Csatornák        - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Csatornák        - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Csatornák        - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Csatornák        - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Csatornák        - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Csatornák        - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Csatornák        - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Csatornák        - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Csatornák

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Go down  Üzenet [2 / 3 oldal]

31Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Pént. Ápr. 21, 2017 10:58 am

Préda

Préda
Préda levált a falról és elindult a már jócskán kiterjedt fészekben a királynői kamra felé. Az egyedek száma gyarapodott és a fészek is már inkább hasonlított az idegenek vonásaira mint sem az emberek által készített földalatti építményre. A terembe érve már a küldetésre szánt alattvalók ott sorakoztak. Prédának sok feromon ismerős volt pl. a Koncolóé, de volt sok új egyed is. Főként ezekből a még tapasztalatlan dolgozókból állt a három tagú falka. Préda rangidősként próbált az egyik falka élére állni. (Ha nem lehetséges persze megértem.) Három olyan tojást kellett a három csapatnak a város három elhagyatott pontjába vinni, amelyben a királynők génjét hordozó arctámadók voltak. Miután ők kikeltek a további feladatuk a védelmezés volt. A három falka megindult a Bug man álltal kiválasztott pontokra, amelyet a királynő mutatott meg a szolgáinak.
(Ebben a kalandban csak Rém tart velem mivel Vérengző kapott egy kis lángot. Szal ő most pihenget:)

32Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Kedd Ápr. 25, 2017 2:12 am

Johny Borgia

Johny Borgia
Koncoló

Nem volt kérdéses, hogy régi barátaitokat, a csöveseket keresitek fel. Semmi sem változott azóta, vagy talán mégis? Bár ezek hajléktalanok, még azért feltűnik nekik, hogy jó pár fővel kevesebben lettek. Így esik meg az, hogy óvatlanul is beleléptek némi üvegszilánkba, amit kartondobozzal födtek le. Ezért nem láttátok ezt, a több mázsás testetek alatt pedig szépen ropog az üveg. A hangra egy ember ugrik fel egy "megfigyelőállásból", ami inkább egy székből, egy üveg piából, meg egy csövesből áll. Szája kiáltásra nyílik.

Préda

A falkádat idővel kivezeted a csatornából, bár a városban vagytok, ám ez a iparnegyed, ott is a raktároknál vagytok. Ide ember ritkán jön, a vastag porréteg arra utal, hogy régen jártak itt. Elég tágas raktárba juttok, bár a csatorna járatát majd szélesíteni kell. Leteszitek a tojásokat és belevesztek az éjszakába. A királynő, vagyis jobban mondva a Bug-Men szerint ez egy veszélyes környék, ide a hatóságok maximum tankokkal, meg nehéz gyalogsággal jönne ki. De miért is jönnének? A bűnözés bár virágzik, de van egy íratlan megállapodás a hivatal és a bandák között, miszerint máshol nem terjesztik a drogot, erőszakot, stb. cserébe itt azt csinálnak, amit akarnak.


_________________
Csatornák        - Page 2 3827486564Csatornák        - Page 2 3702841940Csatornák        - Page 2 2196059390
Csatornák        - Page 2 3768365694Csatornák        - Page 2 1660501373Csatornák        - Page 2 3935029224

33Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Kedd Ápr. 25, 2017 5:52 pm

Koncoló

Koncoló
Pár perc után érünk el ahhoz a helyhez, ahol a két munkást elkaptuk. A testek már nincsenek a helyükön, tehát az emberek elvitték őket valahová. Nem volt idő ezen tovább gondolkodni, tovább kellett menni egészen addig a helyig, ahol a hajléktalanokat gyűjtöttük be.

Ismét sokat kellett gyalogolni a tojásokkal, azok kicsit lassítottak minket, de végül is elértük a metróalagutat.
Kimegyünk a csatornából és valami megreccsen a lábunk alatt. A többiek nem tudták, hogy mi volt az, de én és a másik két xeno tudtuk: üveg.
Feromont és egy aurát érzékelek, kicsit közelebb megyek, az egyik csöves volt az aki egy székről áll fel és üvölteni akar. Neki kell támadnom, hogy ne tudjon szólni a többieknek. A fegyveres is itt lehet valahol a közelben, szóval nagyon gyorsnak kell lennem.
Nekirontok a csövinek, hogy a lehető leggyorsabban elintézzem, persze nem tápláléknak kell, hanem gazdatestnek.

http://dragonlord.hungarianforum.com

34Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Szer. Ápr. 26, 2017 11:51 am

Préda

Préda
A csatornából könnyen kijutott a falka a város szélén lévő iparnegyedbe. A bűnözés elterjedésére szolgáló elhagyatott helyek többek közt raktárak egy ideje kihaltak voltak. Sikerült egy raktárcsarnok mélyén elrejteniük a tojást és aztán a fekete testek beleolvadtak az éjszakába. A csarnokok között megiramodtak és próbáltak minél jobban szétszóródni. Préda feromonjai indulás előtt Rémet maradásra intette. Neki az volt a feladata, hogy vigyázzon a tojásra. Préda semmit nem érez a közelében csak testvéreit távolabb azonban rezgések keltik fel a figyelmét. Automatikusan irányt váltott és lassított a tempóján, vele egyetemben a többi idegen is. A falakra, tetőkre nem másztak fel. Inkább laposan kúsztak a betonszerkezetek és elhagyatott törmelékek között. Az idő szép munkát végzett ám ez a környék tökéletes az alvilági népek számára esetleg egy leszámolásra. A halál és eltűnések itt elég magas arányt ütöttek. De az idegeneket ez hidegen hagyta.

35Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Szomb. Ápr. 29, 2017 4:54 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Koncoló

Lerohanod ellenfeledet, a tüdejéből kiszalad a levegő, ám túl későn, volt ideje felkiáltania. Eddig az emberek azt hitték, hogy valami kegyetlen banda garázdálkodott itt, nem alienek. Éppen ezért nagy a meglepetés, mikor hamarosan neszeket érzékeltek, az agytevékenységből ítélve vérre szomjazó csőcselékről van szó. Jó fél tucat koszos, büdös csöves kerül elő, kezükben vascső, kés, fadarab és ehhez hasonlók.

A lincselés elmarad, hiszen döbbenten látják, ahogy nem holmi fenegyerekek vannak előttük, hanem alienek. A vérbosszú helyett félelem és rettegés érzékelhető. Mindenki fut amerre.

Préda

Senki sem észlel titeket, a közvilágítás nem sok, éppen csak arra van, hogy lehessen látni a járdát és utat. Az épületekből ritkán jön fény, bár ez érthető, itt nem laknak, itt egykor gyárak és munkások szállásai voltak. Az egyik ilyen előre legyártott, minden szépséget nélkülöző épületből nagy zajok szűrődnek ki. Jó egy tucat agyhullámat érzékelsz, öröm, boldogság, legalábbis ezeket érzékelsz, mert vannak olyan személyek, akik semmit sem éreznek, sanszosan kiütötték magukat.

Az épületnek két bejárata van, a fő és hátsó, az ablakok nem járható utak, azok a fránya deszkák. Az épület körül pár jármű áll üresen, a bejáratnál csak egy kigyúrt, börtöntetkós gorilla van. A feladata mindenkit feltartani, aki vele szemben jön, ám mi van akkor, ha a potyavendégek hátulról, a tetőről jönnek elő?


_________________
Csatornák        - Page 2 3827486564Csatornák        - Page 2 3702841940Csatornák        - Page 2 2196059390
Csatornák        - Page 2 3768365694Csatornák        - Page 2 1660501373Csatornák        - Page 2 3935029224

36Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Szomb. Ápr. 29, 2017 7:48 pm

Koncoló

Koncoló
Lerohanom a csövest. Természetesen a földre döntöttem le, de ez előtt még volt ideje felüvölteni. Gyorsan jelzést küldök az egyik fajtársamnak, hogy hozzon egy tojást, addig lefogva tartom a nyomorultat, amíg az arctámadó rá nem tapad a fejére.
Eközben megérzem a többi csövest is, akik elég gyenge fegyverzettel jönnek felénk. Barátjukat már nem tudják megmenteni, mert ebben a pillanatban került elő a tojás, melynek lakója gyorsan rámászott a gazdatestnek szánt ember fejére.
Még néhány másodperc és megjönnek. Addig volt időnk a testet elrejteni a tojásokkal együtt. A csövesek megérkeztek, de egy másik ember csapat helyett néhány alient láttak és fegyvereiket eldobva kezdtek el menekülni.
Az egyik közeli csövesre rávetem magam és megbénítom, majd a többieknek is szólok, hogy tegyenek ugyanígy. Ha elkaptuk őket, akkor itt felragasztjuk őket a falra és eléjük helyezzük a többi tojást, hogy az arctámadók könnyen rájuk tudjanak tapadni.

http://dragonlord.hungarianforum.com

37Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Vas. Ápr. 30, 2017 10:14 am

Préda

Préda
A fények gyenge világítása egy embert zavartak volna a tájékozódásban, de az idegeneket egy cseppet sem. Egy régen elhagyatott talán munkás szállóként üzemelhetett az épület, a szokottnál nagyobb mozgás volt bent. Az épület körül autók bentről tucatnyi mámorba burkolózó agyhullám hagyta el gazdáik bódult elméjét. Az épület ablakai bedeszkázva voltak. A zaj miatt más utat kellett keresni a hivatlanoknak. A főbejárat előtt egy termetes rosszarcú őr állt. Préda kicsit távolabb tőle felkapaszkodott a falra. Testvéreit a hátsó bejárathoz parancsolta, de csak a jel után mehettek be. Préda már az őr felett ereszkedett le a falon. Képességét a lopakodást már szinte a tökélyre csiszolta. Csonttarajas farkával előre döglött. Bízva benne, hogy így elintézheti a gengsztert. Ha sikerült utána a kocsik kerekeit intézi el, hogy a gyors menekülést megakadályozza. A xenomorfok a hátsó bejáratnál, de Rémet magához hívta Préda, mert ők ketten a főbejáraton hatolnak be. Préda ráteszi karmos márkát a kilincsre és óvatosan lenyomja, pont mint egy átlagos ember. Jelet ad társainak és az idegenek behatolnak az épületbe.

38Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Szer. Május 03, 2017 10:57 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Koncoló

Hamarosan mindegyikőtök elfog egy-egy embert, akik bénultan, vagy eszméletlenül terülnek el a koszos földön. Aztán egy dörrenés hallatszódig, hangosabb, mint az emberek kiáltásai. A zajt egy alien ordítása töri meg, a felszisszenése gyorsan elhalkul, hiszen a banánforma feje lerobban. Nem meglepő módon a fegyveres ex katona tűnik fel, a söréteséből kihull az üres hüvely, majd megint felhúzza a fegyvert, hogy megint lőjön. A cél nem más, mint Koncoló, aki még egy eszméletlen ember felett van.

Préda

A kétajtós szekrényt alaposan meglepte, hogy nagy fájdalmat érez, ami egy pengés farokban nyilvánul meg, a farok átütötte a szívet, az embernek még annyi ereje maradt, hogy gyilkosára pillantson, arcán a döbbenet ült ki, már nem fogta fel, hogy egy alien ölte meg. A járművek kerekeinek kilyukasztása nem okoz gondot, ahogy az sem, hogy két oldalról rontotok be.

Ha ember lennél, sanszosan semmit sem látnál a nagy füsttől, no meg instant jókedved lenne. Nem meglepő, hogy az emberek itt bent annyira be vannak tépve, észre sem veszik, hogy valaki kinyitotta az ajtókat és a cuccos kezd kiszállni. Egy fogpiszkáló vastagságú férfi jön ki a szobából, ahol rap zene bömböl, a konyhába jött, hogy sodorjon magának szívni valót. Aztán megpillant téged és Rémet, nem fél, nem reszket hanem... röhög? Igen, karattyol valamit és a szobából még két ember jön elő, egy férfi és egy nő, a nő szintén be van állva, ám a férfi szemei elkerekednek, tudja, ti nem hallucinációk vagytok.


_________________
Csatornák        - Page 2 3827486564Csatornák        - Page 2 3702841940Csatornák        - Page 2 2196059390
Csatornák        - Page 2 3768365694Csatornák        - Page 2 1660501373Csatornák        - Page 2 3935029224

39Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Pént. Május 05, 2017 2:53 pm

Préda

Préda
Egy pontos szúrás után az őrt rongybabaként rázta le faráról az idegen. A behatolás egyszerűbb volt mint gondolni merték volna. A bekábszerezett emberek meg sem hallották a behatolást. Préda és rém az előtérben megálltak. A teret füst borította, és a bulizók már jócskán partiban voltak, hiszen a hangzavar erről árulkodott.
~Remek senki sem hallja majd meg a sikoltásukat. -Gondolta Préda, és ekkor egy cingár férfi lépett a helyiségbe. Préda eddigi tapasztalatai alapján az ilyen szituációkban az emberek összeroppantak vagy sikoltottak. Ez nem. Nem érezte az idegen az agyhullámokon a félelmet és a rettegést. Ellenkezőleg. A fickó nevetett. Újabb tapasztalat.
~Ezek az őrültek annyira agyon cuccozták magukat, hogy nem tudnak különbséget tenni valóság és fantázia között. -A férfi megszólalt és újabb két ember jött a szobába. Egy férfi és egy kisebb termetű, ő nő volt. A kisebb (nő) szintén kacagásban tört ki, agyhullámai nem mutattak félelmet, azonban a betoppanó férfi agyhullámai megváltoztak. Préda és Rém azonnal támadásba lendültek. A férfinek csak a szemét volt ideje elkerekítenie. Préda két lépésből már mellette is termett és fullánkja bénító mérgét a nyakán át hagyta, hogy szétáramoljon a testben. Rém a két betépett embert kapta magához. Préda parancsára egyikkel sem végzett hanem megbénította őket. Az idegenek egymásra pakolták az inkubátorokat és beljebb merészkedtek.

40Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Vas. Május 07, 2017 1:53 pm

Koncoló

Koncoló
Most már van elég gazdatest, mindenki elfogott egy-egy embert. Én már a második áldozaton voltam, amikor egy dörrenés hallatszódig, egyik fajtársam felordít majd fej nélkül rogy össze.
A döglött xeno felé nézek és észreveszem a fegyveres ex katonát, aki felhúzza a fegyverét és felém céloz.
A halott xenoból kifröccsent sav az alatta heverő emberre megy rá, aki ebbe belehal. A fegyveres felkészül a lövésre, de már én is készültem neki egy kis meglepetéssel. Odaköpök egy savköpetet az ember kezére, hogy eldobja a fegyvert és én így gyorsan le tudjam bénítani és az új királynőnek az arctámadója bele tudjon petézni.

http://dragonlord.hungarianforum.com

41Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Hétf. Május 08, 2017 2:06 am

Johny Borgia

Johny Borgia
Préda

Minden úgy ment, mint ahogy tervezted, három gazdatest biztosítva. Beljebb mentek, veletek egy időben hatol be a falka másik része. A humánok szórakoznak, a már eszméletlenségben lévők nem okoznak gondot, ám a többiek, akik ugyan be vannak tépve, vagy már annyit ittak, hogy hallják a színeket, még okozhatnak gondot. Már csak azért is, mert többnél van pisztoly, esetleg egy kisebb géppisztoly. Elég tágas a szoba, bár a füst miatt alig látni el a végébe, szabad szemmel esélytelen lenne kiszúrni mindent. Jó egy tucat ember van itt, ám nem mindenki szívta el az agyát, vagy itta le magát, vannak nagyon is éber emberek.

Koncoló

Úgy jártál, mint Carlos Hathcock egy vietkong mesterlövésszel. Átlőtte az ellenség távcsövét és a szemét, magyarán csak pillanatokon múlt, hogy nem a ferde szemű lőtt előbb. A te esetedben ez úgy néz ki, hogy a cső rajtad volt, el is sült, ám te egy időben köptél a lövéssel. A sav érte a söréteket, amik hamar olvadni kezdtek, így mikor beléd csapódtak, csak akkora fájdalmat okoztak, mintha kaviccsal dobáltak volna meg. Ellenben a férfi búcsúzhat az ujjaitól, meg a sörétestől. Furcsamód nem ordít fel, pedig azért fájni szokott, ha valakinek szétmaródnak az ujjai. Kivéve ha valakinek gép karjai vannak.

Bizony, a kivénhedt katona emiatt került ki a seregből, sérülése miatt leszerelték és valahogy az utcán kötött ki. Ami akkor hátrány volt, most előny. A férfi még feléd dobja fegyverét, majd futásnak ered. Pár másodperc előnye van, ahogy befordult egy sarkon, hiszen meglepett téged a viselkedése, nemhogy nem esett össze a fájdalomtól, de még hozzád is dobta fegyverét.


_________________
Csatornák        - Page 2 3827486564Csatornák        - Page 2 3702841940Csatornák        - Page 2 2196059390
Csatornák        - Page 2 3768365694Csatornák        - Page 2 1660501373Csatornák        - Page 2 3935029224

42Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Hétf. Május 08, 2017 6:08 pm

Préda

Préda
A gazdatestek már egymáson hevertek. A zene nem halkult és ez jó jel volt. Az idegeneket és embereket már csak egyetlen szoba választotta el. Nem minden napi látvány. Tucatnyi narkós bulizik egy nagy helyiségben miközben a halál már körbe vette őket. Préda érzékelte, hogy többségük már a mámor nirvanájában volt. Azonban akadtak még éber emberek, akik nem álltak be annyira, mint társaik. Préda elterelést alkalmazott. Az egyik piásüveget leseperte az asztalról és Rémmel meglapultak, ha esetleg valaki betoppanna. Ha nem reagálna senki akkor jelet adva a sűrű füst takarásában a padlóhoz tapadva rohanják le az egész bagázst.

43Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Csüt. Május 11, 2017 9:21 pm

Koncoló

Koncoló
Az ex katona lőtt a sörétessel, de ezzel egy időben köptem felé. A sav valamennyire szétmarta a lövedékeket, azok gyengén fúródtak a testembe. Egyébként csak kisebb sebeket ejtettek rajtam, de ezeket szinte nem is éreztem. Továbbá a sav telibe találta a fegyveres kezét. Az egykori katona nem üvöltött fel mikor szétmaródtak az ujjai.
Kiderült, hogy az a karja nem igazi, hanem gépi. Felém dobja a fegyvert és futásnak ered. Ez meglepett, így pár másodperc alatt eltűnt a sarkon. Nem tehettem mást, mint utána mentem és megpróbáltam behozni a lemaradást.
Befordulok a sarkon ahol eltűnt az ex katona, még éreztem őt, szóval nem lehetett olyan messze tőlem. Ha elég gyors vagyok, akkor hátulról rá tudom vetni magam és meg tudom bénítani.

http://dragonlord.hungarianforum.com

44Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Vas. Május 14, 2017 6:51 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Préda

Széttört üvegek hevernek a földön, senki sem méltóztatott előjönni, vagy csak nem hallották meg, vagy nem érdekli őket. Maradt a frontális roham, a xenok egyszerre csapnak le a bulizókra. Könnyű dolgotok van, a drogosok nem tanúsítanak ellenállást, talán azt sem tudják mi történik, a többiek meg... aki tud menekül, vagy fegyvert ránt. Az egyik gyapotszedő szökevény egy 9 milis stukkert ránt elő és egyenesen Prédára fogja.

Koncoló

Követed az embert, oldalt viszonylag mély csatornavíz van, a sodrása viszonylag elég nagy, mert lejt. A végtagjaid alatt folyékony a beton, talán a víztől? Nem valószínű, a víznek nincsen benzin szaga. A csöves a közeledben van, guggol, mű kezéből az áramkörök szikrákat szórnak, így érinti a talajhoz, ami meggyullad. Ez még nem lenne annyira vészes, de a csatorna másik feléről valaki rád dob egy üveget, alkoholt tartalmazott.


_________________
Csatornák        - Page 2 3827486564Csatornák        - Page 2 3702841940Csatornák        - Page 2 2196059390
Csatornák        - Page 2 3768365694Csatornák        - Page 2 1660501373Csatornák        - Page 2 3935029224

45Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Vas. Május 14, 2017 7:53 pm

Koncoló

Koncoló
A volt fegyveres még mindig a közelben van. Elérek egy helyet ahol egy lejtőn zúdul le a víz egy mély helyre. Alattam meg nedves a beton, de nem a víztől. A víznek nincsen benzin szaga.
~ Ha itt benzin van, akkor a gép-karú ezt kifogja használni. ~ mondom magamban miközben mozgást vélek felfedezni az előttem tátongó sötétségben. A gép-karú csöves volt az.
Guggol és az ujjtalan gépkezéből szikrák szóródnak ki, a nedves talajhoz érinti. Minden bizonnyal az a terve, hogy engem elégessen.
Ez nem is lenne annyira vészes, mert a tűz még nem érne hozzám, amikor már a falon vagyok egy jól irányzott ugrással. Ekkor érzek még valakit, akinél egy üveg van (alkohollal töltve) és felém dobja azt.
Nincs mit tenni, a falra kell ugrani és a gép-karú csövest el kell kapni. Az üveg egyre csak közeledik felém, ekkor megfeszítem magam és a közeli falra ugrok, hogy a becsapódás a talajt érje, ne engem.

http://dragonlord.hungarianforum.com

46Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Kedd Május 16, 2017 9:26 am

Préda

Préda
Az üveg elég zajt csapott, de a társadalom ezen részét ez hidegen hagyta. Préda jelt adott. A falka egyszerre kezdte meg a támadást. Minden tagja a hozzá legközelebb áldozatot bénította meg, de túl sokan voltak az emberek. Préda a földre dobta az egyik huligánt. Hiba használhatta volna pajzsnak. Miközben testvérei szépen lebénítanak mindenkit, addig rá egy barna bőrű férfi egy 9mm-est emelt. Próbálta becélozni az idegent. Préda nem habozott olyan gyorsan rohanta le a négert ahogy csak tudta. Ha a pisztoly el is sülne maximum egyszer. Többször nem lenne alkalma használni, Préda meg már kibírt nem egy sérülést. A gazdatestek szép számmal voltak és, ha nem akarnak feltűnést még a sötét leple alatt vissza kell szállítaniuk az inkubátorokat.

47Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Szer. Május 17, 2017 11:35 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Koncoló

Hiába is ugrottál fel, a pia a falhoz csapódott, onnan jutott rád is. A láng belobbant, először még nem okozott fájdalmakat, aztán pár másodpercre rá már érzed, hogy elkezdesz sülni. Ezen nem sokat segít az, újabb piás üvegek hullanak feléd, gerjesztve a lángokat. Se előre, se hátra, már bent vagy a lángokban. Tested lángra kapott, a víz lehetne az egyetlen megoldás, még ha talán el is sodorna, vagy átugrani a túlsó partra, ahol a csöves dobál.

Préda

A pisztoly elsült, egyszer, pontosan fejen talált téged. Ez elég sajnálatos, mármint az embernek, mert egy 9 mm-es nem fogja átütni a xeno testét, pláne nem öli meg. Annyit elért, hogy egy kicsi nyom maradt a becsapódás helyén. Mire újra meghúzta volna az elsütőbillentyűt, te már ott voltál, karmaiddal feltépted a kezét, a pisztollyal együtt egy kar is a padlóra zuhant, a gyapotszedő nem sokáig ordít, egy méregfullánk és már eszméletlenül rogy össze. Mindeközben a buli szépen eldurvult, a társaid nem restek gazdatesteket gyűjteni.

//Préda most szabad kezet kapsz, hogy leírd mit műveltek le a házban és hogyan viszitek el a testeket//


_________________
Csatornák        - Page 2 3827486564Csatornák        - Page 2 3702841940Csatornák        - Page 2 2196059390
Csatornák        - Page 2 3768365694Csatornák        - Page 2 1660501373Csatornák        - Page 2 3935029224

48Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Csüt. Május 18, 2017 10:47 am

Préda

Préda
Préda egy pillanatra megszédült. Erős nyilalló fájdalom, de a fájdalmat már megismerte. Ki tudta használni, főleg ha a sérülés nem volt komoly. Felsziszegett és egy csapással harcképtelenné tette a férfit. Fegyverével együtt egyik végtagjától is megfosztotta az idegen. Eközben testvérei szorgosan tették a dolgukat. Veszélyt úgy tűnik ez a fickó jelentett. Préda felemelte a testet és megvárta még mindenki ,,felpakol". Szép aratás volt veszteségek nélkül. A falka lassan visszaindult abba a raktárba, ahol a királynő tojása volt. Most mindennél fontosabb, hogy az első egyedek kitudjanak fejlődni főként a királynő. A dolgozók köztük Préda is a gazdatesteket rendezték és a búvóhelyek kialakításán dolgoztak.

49Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Szomb. Május 20, 2017 9:31 pm

Koncoló

Koncoló
Felugrottam, de sajnos az üveg rajtam tört szét és az alkohol rám került. Először nem éreztem semmi fájdalmat, de pár másodperc múlva rá kellett jönnöm, hogy lángra kaptam és a fájdalom egyre nagyobb lesz. Mindenhonnan lángok vettek körbe.
Két lehetőségem volt: Vagy égve az üvegeket dobáló csöveshez ugrani, de akkor meghalok. Vagy a vízbe ugrani.
Nem volt sok időm, hiszen már több üveg is becsapódott a már égő benzines talajba, még egy és végem van. Gyorsan a vízbe vetem magam, hogy eloltódjon rajtam a tűz, közben üzenek a többieknek, hogy egy vagy két csöves fel van fegyverezve olyan dolgokkal, amiket ők csak úgy hívnak, hogy Molotov koktél.
A víz alatt várom meg, hogy a tűz eloltódjon a talajon. Igaz, ez egy kicsit hosszú várakozás lesz.

http://dragonlord.hungarianforum.com

50Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Szomb. Május 20, 2017 9:44 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Préda

Egy ideje az "új" fészekben vagytok, a fészekfal kész, a gazdatestek mindenféle lehetetlen pózokban odaragasztva, néhányukon már ott az arctámadó. A "berendezkedés" közben pár xeno járőrben van, figyelik a terepet, az egyik ilyen egyed te vagy. Észreveszed, hogy a az egykori buli helyére egy kocsi gördül be, négy ember száll ki belőle. Hogy van-e náluk fegyver, jó kérdés, az biztos, hogy minimum egy pisztoly van ott.

Koncoló

A vízbeugrás jeles, a tűz kioltódik, bár a sodrás némileg elvisz. Egy pár próbálkozásba beletelik, mire hozzátapadsz a falhoz, így innen mászol ki. Mázli, hogy a xenoknál nem számít a bűz, bár ki tudja, ezután egy kontinensnyi távról kiszúrnak az emberek a bűz miatt. Visszasietsz a harc helyéhez, de már nincs mit tenni. Az egésznek vége, a csövesek lerendezve, míg te egyel voltál lefoglalva, addig a fajtársaid sem tétlenkedtek. A molotovos fickó fejetlenül hever a földön, szó szerint. Egyetlen egy valaki hiányzik, a nemezised, az ex katona.


_________________
Csatornák        - Page 2 3827486564Csatornák        - Page 2 3702841940Csatornák        - Page 2 2196059390
Csatornák        - Page 2 3768365694Csatornák        - Page 2 1660501373Csatornák        - Page 2 3935029224

51Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Szomb. Május 20, 2017 10:50 pm

Koncoló

Koncoló
Még időben sikerült beugranom a vízbe, ami elsodor, de legalább a tűz eloldódott. És ennek örülök. Viszont a szennyvíz szagossá tett és az emberek messziről is észrevennének. Egy idő után hozzátapadok a falhoz, kihúzom magam a szennyvízből és indulok vissza a harc helyszínéhez.
~ Majd ide is le fogunk jönni a fészek bővítése érdekében. ~ gondoltam amikor visszaértem és láttam, hogy a tűz már csak egy-két helyen égett. A harc hangjai elhaltak, a koktélos csöves pedig levágott fejjel hever a földön. Viszont az ex katona eltűnt.
Üzenetet küldök azon társaimnak, akik megölték a csövest, hogy kövessenek. Azt az embert muszáj lesz elkapnunk, semmi és senki nem vehet rólunk tudomást, mert akkor ez a fészek is a fenti fészek sorsára jutna.

http://dragonlord.hungarianforum.com

52Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Szomb. Május 27, 2017 9:26 am

Préda

Préda
A fészek kiépítése időbe telt, de ahogy gyarapodott a létszám úgy érte meg minden apró erőfeszítés. A legtöbben dolgoztak, és azok a kevesek őrködtek, akik már bővelkedtek a tapasztalatlan. Préda már nagy távot bejárt a fészek körül, de még csak egy kóbor kutya akadt az útjába. Szegény jószág. Nem akart még visszatérni ezért elment arra a helyre, ahol az utolsó konfliktus volt. Még a kocsik is ott voltak amiknek a kerekeit kiszúrta. Minden nyugodt volt, amikor egy újabb jármű érkezett a romos lepukkant épülethez. Négyen szálltak ki. Préda ennyit érzékelt meg azt, hogy időközben jó visszatérni az olyan helyre, ahol már egyszer sikert arattak. Testvéreinek egyenlőre nem szólt. Egyedül akarja kikémlelni a dolgokat.

53Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Pént. Jún. 02, 2017 11:16 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Koncoló

Két társad követ a vadászatra. ám a kanálisban szét kell válnotok, A humánt sehol sem lehet érzékelni, mintha a föld nyelte volna el. Bár abból ítélve, hogy némi tépett szövetdarabot találsz egy létránál, inkább az valószínű, hogy a delikvens lelépett és a felszínre merészkedett. A csatornaakna nincs a helyén, a napfány nem szűrődik be, mert este van, de nem sokáig.

Préda

Ezek is tipikus gettószökevények, bár ezen ne csodálkozzunk, művelt, vagy értelmes ember ilyen helyre nem jön. A társaság hamar kiszúrja az elvágott torkú őrt, erre a reakció előhúzott fegyverek voltak. Két pisztolyos, meg egy SMG-s, a negyediknél nincs semmi. Bemennek az épületbe, ám ketten kint maradnak.

Nem gyanakodnak xenok jelenlétére, egy rivális bandára gondolnak, tehát lehet, hogy idővel elmennek, vagy nem.

//még pár kör és vége az első felvonásnak, utána egy kisebb időugrás lesz és megkezdődik a tényleges harc//


_________________
Csatornák        - Page 2 3827486564Csatornák        - Page 2 3702841940Csatornák        - Page 2 2196059390
Csatornák        - Page 2 3768365694Csatornák        - Page 2 1660501373Csatornák        - Page 2 3935029224

54Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Szomb. Jún. 03, 2017 3:50 pm

Koncoló

Koncoló
Nem kellett sokat várni arra, hogy két másik fajtársam kövessen engem erre a vadászatra. Mert igen, ez a begyűjtés egyből vadászatba csapott át, amikor a gép-karú ex-katona elmenekült a helyszínről, miközben én a szennyvízben sodródtam valamerre.
Pár perc múlva sehol sem észleltük a volt katonát, majd mondom a két társamnak, hogy szét kell válnunk és úgy kell megkeresnünk. Ha valahol felmerészkedett a felszínre, akkor ismét nagy bajban lesz a fészek.
Ismét eltelik pár perc majd valami furcsát találok az egyik létránál, néhány szövetdarabot, majd felnézek és észreveszem, hogy a csatornafedél nyitva van ~ Szóval mégis csak felment a felszínre!
Még szerencse, hogy sötét van, így ki tudok menni, de lehet, hogy még pár perc és felkel a nap. Akkor viszont vissza kell húzódnom a csatornába. De ki hinne egy hajléktalannak? Nem sok ember, maximum valamilyen intézetbe zárnák.
Felmászok a létrán és kinézek a nyíláson, miután megbizonyosodok róla, hogy tiszta a levegő, akkor kimegyek és itt kint kezdem el keresni. Igyekeznem kell, mert lehet, hogy ténylegesen csak pár perc van hátra napkeltéig.

http://dragonlord.hungarianforum.com

55Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Szer. Jún. 07, 2017 11:34 am

Préda

Préda
Amikor a négy ember kiszállt a kocsiból azonnal felfigyeltek a holtan heverő emberre a bejárat közelében. Három fegyvert rántott. Prédába már berögzültek az emberi tulajdonság bizonyos mozzanatai és ettől érezte magában a még nagyobb agressziót. Azonban nem vesztette el a fejét és nem rohant oda, tudta ő húzná a rövidebbet. Két kisebb és egy nagyobb sebzést produkáló fegyver volt háromnál. Kettő besétált az épületbe kettő pedig úgy őrködött mint egykor a már kivéreztetett termetes mamlasz. Préda kintről próbálja követni azokat akik bementek. Egyenlőre a rejtőzködés mellett dönt és még a segélykérő feromonjait sem bocsájtotta útra. Felméri a terepet. A sok rom és törmelék között sikerült a házhoz osonnia. Most már csak meg kell találnia a bent tartózkodókat és meglesni, hogy mit csinálnak.

56Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Hétf. Jún. 12, 2017 10:13 pm

Johny Borgia

Johny Borgia
Koncoló

Egy utcán találod magad, járművek mindenütt, a lámpák világítanak. A közelben egy szabadtéri koncert van. Vér rock, az új őrület, a HellTones játszik, legalábbis a plakátok ezt írják. Ember nincs a közelben, de elég nagy koncentrációban vannak tőled jobbra a téren. Egyenlőre takarásban vagy, a leparkolt kocsik és a sötét fedezéket nyújt, de meddig? A csöves a tömeg fel fut vadul. Vajon megéri kockáztatni?

Préda

A humánok vizsgálódnak bent, keresik az eltűnt embereket. Te türelmesen kivársz, míg az emberek kijönnek, váltanak pár szót, majd beülnek a kocsikba. Dühöt, erőszakot érzel felőlük, azt gondolják, hogy itt valami rivális banda ügyködött. A gengszterek elhúznak, magadra maradtál.


_________________
Csatornák        - Page 2 3827486564Csatornák        - Page 2 3702841940Csatornák        - Page 2 2196059390
Csatornák        - Page 2 3768365694Csatornák        - Page 2 1660501373Csatornák        - Page 2 3935029224

57Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Szomb. Jún. 17, 2017 10:07 am

Préda

Préda
Az óvatosság most egyenlő volt a bukással ugyanis mind a négy gazdatest meglépett. Préda nem egyszer tapasztalta, hogy az ember sokszor feléget maga mögött mindent. A házat ő maga is elhagyta, tartott a meglepetésektől. A környéken húzta meg magát egy kis időre, de teljesen egyedül volt az idegen. Egy árva lélek sem volt a környéken.

58Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Vas. Jún. 18, 2017 4:54 pm

Koncoló

Koncoló
Felérek egy utcára, ahol járművek vannak és a lámpák is világítanak. A legjobb az volt, hogy nem volt a közelben ember, de jobbra tőlem elég nagy koncentrációban vannak valahol. A falakon plakátok vannak, jobbról hangok jönnek, szóval valami koncert lehet itt. A kocsik takarásában hirtelen észreveszem a csövest, aki a hangok irányába fut.
~ Nem éri meg kockáztatni. Azt a csövest úgyis el fogják kapni, és mivel úgy hiszik, hogy a bolygót sikerült tőlünk megtisztítani, börtönbe és intézetbe fogják zárni. De én leszek az, aki ott fogja elkapni, amikor az egész várost elfoglaljuk és leszámolunk az itteni helyőrséggel. ~ mondtam magamban és mentem vissza a csatornába. Persze lezárom a bejáratot, a farkamat a fedél egyik nyílásán átviszem és lemászás közben megpróbálom a helyére illeszteni azt. Miután ezzel végeztem, visszamegyek a többiekhez. ~ Most már mindegy, ez a bolygó már a miénk lesz és a katonák már nem tehetnek semmit sem ellenünk. ~

//Gondolom még 1-2 kör van hátra a kaland végéig. Vagy ez a vége? Mert azt mondtad, hogy 1-2 kör és kész.//

http://dragonlord.hungarianforum.com

59Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Hétf. Jún. 19, 2017 12:48 am

Johny Borgia

Johny Borgia
Új Japán fölött többször megy le, illetve ébred fel a nap, Xin Xhao lakosai napról napra élik életüket, miközben a talpuk alatt, a csatornákban, vagy éppen egy-egy elhagyatott raktárban a pokol teremtményei ólálkodnak. Napról napra nő a fészek, jobban mondva fészkek létszáma. Préda és Koncoló a következő hetekben többször mentek portyára, minden egyes alkalommal bőséges gazdatesttel térve vissza, ami hol ember, hol állat volt.

A Bug-Men atya arcán hatalmas vigyor ül ki, mikor a fő fészek úrnője már pempőt állít elő. Hamarosan létrejönnek az első praetorianok, ám ennél sokkal ördögibb dolog is készülőben van. A fészkek készek, cirka féltucatnyi van, de egyre több és több jön létre. Cirka 1000 xeno él a sötétségben és csendben, ám ez kevés egy milliós városhoz, több gazdatest kell, illetve több fanatikus hívő...

Az atya pár xenot hívat össze, egy létfontosságú akciót kell lebonyolítani, ami az utolsó fázis az invázió előtt.

//a kaland első fele sikerrel zárult, fejenkénti 1-1 pempőt, illetve 25-25 sp-t kaptok//


_________________
Csatornák        - Page 2 3827486564Csatornák        - Page 2 3702841940Csatornák        - Page 2 2196059390
Csatornák        - Page 2 3768365694Csatornák        - Page 2 1660501373Csatornák        - Page 2 3935029224

60Csatornák        - Page 2 Empty Re: Csatornák on Pént. Jún. 23, 2017 7:01 pm

Préda

Préda
A küldetés sikerrel zárult. A fészekbe érve Préda a helyére sietett és a mennyezet mentén végig húzódó csövek közé egy pillanat alatt beolvadt. Az élet a városban a minden napok körforgásan zajlik, senki nem sejti, hogy egy más fajta élet ( mi a halál maga) is búrjángzóban van. Bár még így is csekélynyi az idegenek létszáma az emberekéhez képest.
Az atya tervének utolsó fázisa következik. Mindenki izgatott bár Préda tudta egy invázióhoz kevesen vannak még.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.