Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Szavanna       - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Szavanna       - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Szavanna       - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Szavanna       - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Szavanna       - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Szavanna       - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Szavanna       - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Szavanna       - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Szavanna       - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Szavanna       - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Blior » Szavanna

Szavanna

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Go down  Üzenet [2 / 3 oldal]

31Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Vas. Jan. 01, 2012 9:17 pm

La'yyk

La'yyk
Hörgés szerű hang hallatszott, mintha valaki fuldokolna, de Riak' ja felismerte, hogy yautjáknál ez a kacagásnak felel meg. Valaki jót mulatott a kis kirohanásán. Egyszerre csak megmozdultak az ágak az egyik közeli fán, majd puffanás hallatszott, kék szikrák tűntek fel a levegőben, s hamarosan láthatóvá vált a ragadozó, akit a halott maszkjából már ismert. Az egész testét védő fekete páncél speciális anyagból készült, hiszen bekapcsolt álcával még Riak'ja szeme elől is elrejtette gazdáját. A fiatal vadász végre alaposan szemügyre vehette az idegent. Magasabb volt, mint amilyennek a képen tűnt, legalább egy fejjel nagyobb volt Riak'jánál. Maszkja leginkább egy hegyes fogú állat dühös arcára hasonlított. Lassan közelebb lépdelt a vízben ácsorgó vadászhoz.
-Kitartó kis ifjonc vagy te fiacskám. -hangja nyugodt volt, mégis érezni lehetett benne valami fenyegetőt. - Vagy nagyon bátor vagy, vagy ostoba. Ilyen fiatalon, ilyen messzire elkószálni, egyedül...-megcsóválta a fejét- Elkóboroltál egy csapattól, vagy mi? Túl vagy már egyáltalán a beavatásodon? -gúnyos hangon beszélt, miközben megállt a tavacska partján, enyhén szétterpesztett lábakkal.


Szavanna       - Page 2 Ll3b

32Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Vas. Jan. 01, 2012 9:54 pm

Riak'ja

Riak'ja
Már nagyon ideges volt, ráadásul kikacagták. Puszta kézzel szembe mert volna szállni egy Alien királynővel olyan ideges lett. Ha most ott lett volna egy légy vagy már milyen más kis lény már nem élne.
- Te idefigyelj! -mutatott rá mutató ujjával a Yautja -ra- Már túlestem a beavatáson és nem váltam el egy csoporttól sem! És nem tévedtem el! -itt elgondolkozott- Talán az utóbbi nem igaz, de.. Csak hogy tudd én azért vagyok itt, hogy vadásszak! Épp azt csináltam amikor majdnem lelőtt az egyik társam, ráadásul felrobbantotta magát! Láttalak a felvételen, úgy gondoltam hátha még élsz! Szóval úgy döntöttem hogy megkereslek, de hogy mit csinálok az után.. Hm? Odáig nem jutottam el.. gondolkodás terén. Igazából azt sem hittem hogy megtalállak. -valamelyest le csillapodott- DE most hogy kiröhögtél! -emelte fel újra a hangját- Ezért.. megöllek! -igazából nem gondolta komolyan és ez látszott is rajta, olyan volt mint egy elmebeteg. Ez is azért mert felidegesítette magát. Ritkán csinál ilyet, de akkor kész elmebaj. A fejét fogta, néhol megmasszírozta. Totál elmebeteg.

33Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Vas. Jan. 01, 2012 10:35 pm

La'yyk

La'yyk
Az ismeretlen még hangosabban nevetett, majd hirtelen elhallgatott, s rideg, komoly hangon megszólalt.
-Megölsz?! Te naiv kis zöldfülű... Keveset éltél még, nem itt lenne a helyed, szinte sajnálom, hogy meg kell öljelek. -Ökölbe szorította bal kezét, mire előugrottak ikerpengéi. -Azonban mielőtt meghalsz, még elmondok valamit. Én győztem le a barátodat, kisöreg. Meg is öltem volna, ha nem tűnsz fel. Le kellett volna, hogy lőjelek, de az a vén hülye megmentett... Most viszont nincs itt, hogy megvédjen. Remélem emlékezetessé teszed a halálodat! -Jobb lábbal előre, testét oldalra fordítva támadóállásba helyezkedett. Úgy tűnt, ő komolyan gondolta, hogy végez Riak' jával.

34Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Hétf. Jan. 02, 2012 11:12 am

Riak'ja

Riak'ja
Egy pillanat alatt visszatért régi önmaga.
- Te? Mi okod volt megölni testvéreidet? -kérdezte komoly hangon. Nem várta meg válaszát, mindkét pengéjét kiengedte. Kiugrott a partra, a Yautja mellé. Sosem kezdeményez így most is csak arra várt hogy a másik nekiessen.
Már értem miért mondta, hogy rossz vér. M-di H'dlak. M-di H'chak. (Nincs félelem. Nincs kegyelem.) -gondolta magában.

35Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Hétf. Jan. 02, 2012 2:41 pm

La'yyk

La'yyk
//A rossz vér hordozóiról bővebben itt olvashatsz. A vége felé kell tekerni.//

A vadász jót mulatott Riak'ja kérdésein. Nem rejtegette szándékait, nyílt lapokkal játszott és még nem támadott. Minden mozdulata, minden gesztusa megvetést sugárzott, s úgy tűnt csak játszadozik az ifjú ragadozóval.
-Tényleg nagyon fiatal vagy még. -mondta becsmérlően. -Hát még mindig nem érted? Mégis mi okom lehetne megölni? Megmondom! A dicsőség, a trófea, a hatalom! Te még nem is ismerheted ezt az érzést. -lassú léptekkel Riak'ja mögé sétált, ám az nem fordított hátat neki, végig követte mozgását. -Azt hiszed nagy vadász vagy? Ismered az ölés örömét, igaz? Talán még a cserkészés izgalmát is átélted már. De találkoztál már igazi ellenféllel? Tudod milyen érzés a halál árnyékában lépdelni? Volt már részed olyan vadászatban, mikor a Fekete Harcos árnyékként járt a nyomodban? Érezted már a vég leheletét az arcodon?

36Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Hétf. Jan. 02, 2012 5:20 pm

Riak'ja

Riak'ja
Mindenére oda figyelt, követte a mozgását, a kezeit figyelte. Nem fordított hátat. Tudta előbb vagy utóbb de megkel küzdenie vele. Nem volt hajlandó tovább hallgatni.
- Nem érzem a vég leheletét az arcomon, de te mindjárt fogod. -mondta fenyegetőn és támadásba lendült. Jobb kezével elterelte a figyelmét, gyorsan mozgott. Leguggolt és kigáncsolta ellenfelét. Elővette a bakuubot és ellenfele felé dobta. Majd kiegyenesedett.

37Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Hétf. Jan. 02, 2012 7:58 pm

La'yyk

La'yyk
Az ellenséges ragadozót nem tudta elgáncsolni. Bár megingott, hátrébb rakta lábát, s a súlypontáthelyezéssel már talpon tudott maradni. A felé szálló lándzsa viszont már meglepte. Telibe találta a bakuub, s hátra is esett tőle. Azonban hamar talpra szökkent, s látszott, hogy nem sérült meg igazán. Sötét páncélja behorpadt, de a fegyver hegye nem lyukasztotta át. Lehajolt, felvette a dárdát, összecsukta, s hanyag mozdulattal odadobta a tulajdonosának. Úgy tűnt, még nem akar harcolni.
-Szóval még nem érezted a halál szagát és nem hallottad a fekete harcos lélegzetvételét? -kérdezte nyugodtan, mintha az előbbi támadás meg sem történt volna. -Akkor ideje, hogy megtanuld. Mit szólnál hozzá, ha játszanánk valamit? Íme a szabályok. Te elindulsz végig a kanyonban, én pedig megpróbállak levadászni. Ha túléled, és kijutsz, megúsztad. Ha nem, akkor... -a háta mögé nyúlt, majd felmutatott egy füzért, melyre halott yautják agyarait fűzte fel. -Kapsz úgy, hm... semennyi előnyt. -Felemelkedett vállágyúja. -Fuss! -kiáltotta hidegen. A fegyver csöve felizzott.

38Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Kedd Jan. 03, 2012 6:23 pm

Riak'ja

Riak'ja
Az kigáncsolás nem igazán mutatott nagy sikert. Elkapta a bakuub -ját.
Játék? Hm.. Akkor lássam milyen gyors és ügyes vagy.. vagy inkább vagyok. -gondolta. Átugrotta a Yautját, egyik lábával hátba rúgta így lendületet véve futni kezdett. Befutott a sűrűbe, kidőlt vagy ferdén nőtt fákon ugrált át. Fedezéket várva tőlük, nem állt meg.
Ha kell rád uszítok egy állatot, vagy keresek egy Kemény húsút. Hm.. nem is rossz ötlet, bár nagyobb élvezet lenne egy rossz vért megölni.. és milyen trófea lenne... -gondolta futás közben. Tervét kieszelte. Hirtelen egy hátra szaltóval felugrott egy fa vastag ágára. Álcázta magát, kinyitotta bakuub -ját, aktiválta váll-lövegét és a fa lombjának sűrűjében eltűnt. Várt, várta ellenfelét és magában vigyorgott.

//azért emeltem ki kékkel, hogy áttekinthetőbb legyen mi az amit ő gondolt és mi az amit csak írtam. Remélem nem meséltem túl.//

39Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Pént. Jan. 06, 2012 12:08 pm

La'yyk

La'yyk
//Most nem túlmesélés, jogi kifejezéssel élve: úgy cselekedtél, ahogy az adott helyzetben általában elvárható. Very Happy //

Riak'ja bravúros mutatványainak hála épségben visszavonulhatott. Elhelyezkedett egy vastag ágon, s készenlétben várta ellenfelét. A rossz vér hordozója ugyan nem jelent meg, de kapott egy másik látogatót. Ellentétes irányból, a kanyon túlsó vége felől lépések neszét hallotta, majd hamarosan feltűnt a fa alatt egy 'mber. Lopakodva haladt, de nem olyan ügyetlenül, mint az átlagos puhahúsúak. Ez a humán a sötét ellenére is otthonosan mozgott a fák között, talán helyismeretből, talán a fején lévő furcsa "szemüveg" // éjjellátó// miatt. Kezében egy jókora, hosszú csövű puska volt, melyet végig maga előtt tartott, tüzelésre készen. Pont Riak' ja fája alatt állt meg, puskája távcsövébe nézve leguggolt egy bokor mögé, s onnan pásztázta maga előtt a terepet.

40Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Pént. Jan. 06, 2012 5:46 pm

Riak'ja

Riak'ja
/Akkor jóó!/

Hiába várta ellenfelét, nem jelent meg. Ám a fa alól lépések hangja hallatszott. Letekintett, és egy 'mber volt ott. Otthonosan mozgott, mintha ismerné a terepet. Riak'ja nem mozdult, nesztelenül figyelte az 'mbert. Néha-néha körülnézve hátha feltűnik a rossz vér.
Ha most megölöm és fellógatom.. magamra vonom a rossz vér figyelmét. De ha várok, esetleg a rossz vér is feltűnik, hogy ő ölje meg a Puhahúst. Minden esetre nem lehet belőle gond, hogy várok. Még az is előfordulhat, hogy több Puhahús is van a közelben. Inkább várok. -gondolta magában és figyelt.

41Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Szomb. Jan. 07, 2012 2:16 am

La'yyk

La'yyk
A 'mber nem tágított. Semmi nem utalt arra, hogy lennének társai. Csendben guggolt a bokrok közt, mozdulatlanul. Vadász volt ő is. A távolban valami mozdult. Talán csak a szél játszott a falevelekkel, vagy egy állat járt arra, Riak' ja nem tudta eldönteni. A férfi viszont cselekedett. Meghúzta a ravaszt, s eget rengető dörgés rázta meg a kanyont, mely hosszan visszhangzott a falakról. Úgy tűnt vaktában lövöldöz, de hamarosan kék plazmacsíkok törtek elő a mozgás irányából. A puhahúsú úgy tűnt pontosan tudta hova céloz. Valamiért ő látta a rosszvért, ami Riak'ja számára láthatatlan volt. A lövések az 'mberhez közel csapódtak be, de az a lövés leadása után egyből tovább állt. Jelenleg a mögött a fa mögött lapult, szorosan a törzshöz simulva, melyen Riak'ja is rejtőzött.

42Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Szomb. Jan. 07, 2012 8:32 am

Riak'ja

Riak'ja
Az 'mber továbbra is a fa alatt guggolt. Valami megmozdult. Az 'mber lőtt. A lövés után plazma csíkok közeledtek felé.
- Rossz vér. -mondta nagyon halkan, suttogva. A puha hús Riak'ja fájának a túloldalán van, a rossz vért nem látni. Legalábbis Riak'ja nem látja. Több látásmódot is kipróbált.
Hol vagy? Hol lehetsz? A puhahús miért lát, én meg nem? -tette fel a kérdéseket magában.

43Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Vas. Jan. 15, 2012 6:28 pm

La'yyk

La'yyk
//Még egyszer elnézést a késlekedésért, de sajnos még január 23-ig nem tudom garantálni a megfelelő tempót. Akkor lesz az utolsó vizsgám.//

Újabb lövés dördült el, s a puhahúsú valami nevetés félét hallott. Riak' ja ekkor végre meglátta a rosszvért, a távolban, amint páncélja szikrákat hány. Egyelőre vértjével volt elfoglalva, így nem vette észre sem az 'mbert, sem a ragadozót. A humán a sikeres találat után vállára vette fegyverét, s a lelógó indákba kapaszkodva felmászott a fára. Nem vette észre a mozdulatlan Riak' ját, amíg véletlenül hozzá nem ért. Rémült arcot vágott, majd lassan hátrább csusszant az ágon, s fegyverét óvatosan maga mellé helyezte, majd kezeit felemelte nyitott tenyérrel.

44Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Vas. Jan. 15, 2012 7:04 pm

Riak'ja

Riak'ja
Észre vette a Yautját. Mosolygott magában épp lőni készült amikor valaki hozzá ért. mikor oda nézett a 'mber volt ott. A 'mber felemelte kezeit nyitott tenyérrel. Riak'ja ezért nem bántotta, jobban érdekelte a rossz vér. Vissza tekintett célzott és lőtt. Hármat is. Utána átugrott egy másik ágra.
Meghaltál? Nagyon remélem, bár túl könnyű préda lennél akkor. -gondolta.

45Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Vas. Jan. 15, 2012 7:24 pm

La'yyk

La'yyk
Az első lövés telibe találta az ellenség mellvértjét, amitől az hátrarepült, így a másik két plazmacsík fölötte repült el. Azonban nem telt el sok idő, a rossz vér hordozója feltápászkodott. Páncélján egy füstölgő mélyedés éktelenkedett, de a lövedék nem ütötte át. Egyesen Riak'jára nézett, s a fiatal vadász testén meg is jelent a három lézerpötty. A következő pillanatban palzmalövedékek kezdtek záporozni a ragadozóra. A puhahúsú leugrott a fáról, s Riak' ja is a földre került, mivel az egyik lövés leszakította az ágat, amin volt. Az ellenfél nagyon gyorsan tüzelt, s a növényzet lángra kapott. Az 'mber megragadta a ragadozó karját, megrántotta, miközben hevesen az ellenkező irányba mutogatott. A rossz vér közben közeledett, de vállágyúja egy percig sem pihent, igaz vaktában lövöldözött csak, mert szem elől tévesztette célpontjait.

46Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Vas. Jan. 15, 2012 8:13 pm

Riak'ja

Riak'ja
Első lövés talált, második és harmadik nem. Egyszer csak plazma lövedék zápor.
Mi a fene? -gondolta. A 'mber megragadta a karját és hevesen mutogatott. Riak'ja megfogta a 'mbert és abba az irányba kezdett el futni amerre az mutatott. Szabad kezével kinyitotta a bakuubot. Az egyik pillanatban azonban a 'mberrel együtt felugrott egy fa ágára. El engedte és csendben figyelt, hogy a rossz vér követte e őket.

47Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Hétf. Jan. 23, 2012 1:55 pm

La'yyk

La'yyk
Az 'mber tehetetlenül tűrte, hogy Riak' ja magával vigye. A fán aztán újra tüzelő állást vett fel, miközben Riak'ja a rossz vért figyelte. Pár percig nem látszott semmi, majd több plazmalövedék tört elő a közeli bozótosból. A fiatal ragadozó a lövések irányát követve végre meglátta a rosszvért, mely immáron nem volt álcázva. A puhahúsú is kiszúrta, meghúzta a ravaszt, de célt tévesztett, mivel a fa, melyen elrejtőztek, megreccsent, majd lassan dőlni kezdett.

48Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Hétf. Jan. 23, 2012 9:33 pm

Riak'ja

Riak'ja
Pár plazma lövedék után meglátta a rossz vért.
Most össze kell fogjak a 'mberrel. Együtt több esélyünk van. Ha túléljük talán megkímélem.. vagy trófeát csinálok belőle. -gondolta miközben megreccsent az ág alattuk. Riak'ja gyorsan cselekedett, elkapta a 'mbert és leugrott vele a fáról úgy hogyha az ág végül le is szakad le rájuk essen.
- Rosszvér.-mondta Yautja nyelven és elő jöttek ikerpengéi. (mindkét kezén)
- Hagyjuk a vállöveget. Küzdjünk meg puszta kézzel. -mondta Yíutja nyelven és közelebb lépett.
Remélem a 'mber mikor alkalma adódik lelövi. Bár csapat munkáért nem lesz olyan nagy dicsőség a rosszvér trófea, de legalább túlélem. Nem szeretnék most meghalni, majd pár száz év múlva.

49Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Csüt. Jan. 26, 2012 1:25 pm

La'yyk

La'yyk
A rossz vér egész közel ért már, s a puhahúsú nem habozott újra lőni. Kétszer is tüzelt, mielőtt kifogyott a lőszer. Először fejre, de a lövedéket megállította a maszk, igaz az szét is tört tőle,s láthatóvá vált torz ábrázata, mely némiképp eltért a szokványos yautja megjelenéstől. Másodjára hasba találta, és a golyó zöld vért fröcskölve áthatolt a yautja testén. Az immáron maszk nélküli ragadozó a hasához kapott, majd vérben forgó szemekkel aktiválta a lándzsáját, s elhajította. Alig húsz méterre volt csak, így a fegyver könnyedén áthatolt a sűrű aljnövényzeten, s telibe találta az 'mbert. A torkán áthatolva egy fához szegezte szerencsétlen férfit, aki még egy darabig habos vért hörögve rángatózott, majd elernyedt.
-Most te következel! -kiáltott Riak'jára, majd lábait szétterpesztve megállt, s letépte magáról a vállágyúját. A fegyver szikrákat hányva hullott a levelekkel borított talajra, miközben tulajdonosa a mellvértet is levette. Láthatóvá vált zöldes bőre, melyet kemény, pikkelyszerű lemezek borítottak, s alatta vaskos izomkötegek húzódtak. A rossz vér ocsmány agyarait kitárva oroszlánokat megszégyenítő hangon felbömbölt, majd futásnak eredt a fiatal vadász felé, miközben bal karján elővillant a csuklópenge.

50Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Csüt. Jan. 26, 2012 5:16 pm

Riak'ja

Riak'ja
Figyelte ahogy a 'mber kétszer is lő, ezzel megpecsételve sorsát.
Egy gonddal kevesebb. -gondolta és vissza tekintett a rossz vérhez. Riak'ja kivárta, amíg a felé futó Yautja oda nem ér hozzá.
Nem jó dolog harcot kezdeményezni. Dühvel harcolni.. vakon. -gondolta és egyik kezével megpróbálta elhárítani ellenfele támadását, míg szabad kezével mellkason szúrja. Ez volt a terv.

51Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Csüt. Jan. 26, 2012 6:30 pm

La'yyk

La'yyk
A rossz vér hordozója nem csak erősebb, de tapasztaltabb, s jóval gyakorlottabb harcos volt, mint Riak'ja. A fiatal vadász jobb kézzel hárított, ballal döfött, ám ellenfele még a halálos sebzés előtt megragadta a csuklóját, kicsavarta, majd egyszerűen megfejelte a harcost. Riakja még a maszkban is megszédült, igaz a fedetlen fejű vadász homloka is felszakadt. A sérüléssel mit sem törődve újra támadott. Hátranyúlt a derekához, s előrántotta ceremóniás kését. Jobb kezében a tőrrel, balon a csuklópengével állt támadásra készen. Szemében elszánt düh csillogott.
Riak'ja maszkjában egy pillanatra zavaros lett a kép, de aztán helyre állt minden, s újra tisztán látta ellenfelét. Időközben a szél is feltámadt, ami azért volt furcsa, mert a fülledt s párás kanyonban normális esetben nem volt légmozgás.

52Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Szomb. Jan. 28, 2012 4:37 pm

Riak'ja

Riak'ja
Megszédült egy kicsit amikor a rossz vér megfejelte, de miután minden normális lett támadott. Furcsának találta a feltámadt szelet, de most nem törődött vele. Először a ceremóniás kést akarta kiverni ellenfele kezéből, míg szabad kezével megpróbálta elterelni ellenfele figyelmét. Majd megrúgta ott, ahol már sérült volt ellenfele.
- A düh nem mindig vezet győzelemre. -mondta Yautja nyelven. Riak'ja nyugodt maradt.

53Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Szomb. Jan. 28, 2012 4:50 pm

La'yyk

La'yyk
A sötét harcos kezdett lassulni, de nem dőlt be az elterelő taktikának. A rúgásra azonban nem számított, s ahogy Riak'ja eltalálta a sebét, vért köpve felordított. Sok vért vesztett már, de még magánál volt. Meggörnyedt, kezét a hasához tartotta, de végig vihogott.
-A gyűlölet nélküli harc olyan, mint egy sas szárnyak nélkül. -mondta, oktató hangnemben. -Ha megtanulod irányítani a haragodat, az erőt ad neked a harcban...
Felnézett az égre, ahol megjelent egy kisebb űrhajó. Halkan búgó hajtóművei kavarták a nagy szelet. Egyenesen a két ragadozó fölé lebegett, s rámpája lassan lenyílt.
-Még nem késő. -mondta a rossz vér.-Csatlakozhatsz hozzánk, ha akarsz.

54Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Vas. Jan. 29, 2012 12:00 pm

Riak'ja

Riak'ja
Az elterelés nem járt sikerrel, de a rúgás igen.
- Csatlakozni? Inkább nem. Nem leszek olyan, mint te.. előbb haljak meg. -mondta és szíven szúrta ellenfelét. Megforgatta mellkasában ikerpengéjét, majd kihúzta.
- A sas szárnyak nélkül is sas marad. Nemes és erős.
Remélem most már meghalsz. A düh irányítása olyan, mint megszelídíthetetlen állatot megszelídíteni. Mint Kemény húsút megnevelni. Kiszámíthatatlan marad. Egyik pillanatban minden rendben a másikban.. elveszted a fejed. -tette hozzá magában.

55Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Hétf. Jan. 30, 2012 2:09 am

La'yyk

La'yyk
//A szíven szúrós rész már túlmesélés. Én személy szerint nem szoktam piszkálódni, amennyiben a játékos értelmeset írt, de arra azért ügyelj, hogy más mesélők lehet másképp reagálnak.//

A yautja agyarai közül zöld vér buggyant elő, majd a földre rogyott. Utolsó erejével még ki tudod nyögni néhány szót.
-Sosem jutsz ki a kanyonból élve!
Feje hátrabicsaklott, s kilehelte torz, sötét lelkét. A Riak'ja fölött lebegő űrhajó belsejéből fény áradt, melyben vadászok sziluettjei látszódtak. Egy kisebb klánra való ragadozóval kellett szembe néznie. Ám azok nem támadtak. Mögöttük ismerős árnyékok jelentek meg. Hajlott fej, hosszú farok, különös csövek a háton. A fedélzeten keményhúsúak is voltak, s nem támadtak rá az utasokra. Az egyik harcos intett, mire három savvérű leugrott, s halk puffanással egyenesen a fiatal vadász előtt landolt. Kifejlett példányok voltak, s hátukkal homorítva Riak'jára sziszegtek. Az űrhajóból halk sípszó hallatszott, mire az egyik idegen farkát előreszegezve a ragadozó felé ugrott.

56Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Hétf. Jan. 30, 2012 9:11 pm

Riak'ja

Riak'ja
/Sorry. Reméltem most már megadatik az, hogy megölje a Yautját. Még egyszer bocsánat./

A rossz vér meghalt. A felette lévő hajóban Yautják és Kemény húsúak vannak. Hárman leugrottak a savvérűek közül, egy farkát előreszegezve Riak'ja felé ugrott. Elugrott oldalra, bukfencezett a földön aktiválva közben váll-lövegét.
- Gyertek mocskok! -mondta és célzott.
"Mint Kemény húsút megnevelni." Heh. Kellet nekem ilyet gondolni. Ha arra gondoltam volna: mint pillangót megnevelni. Akkor talán most pillangók ellen küzdenék. Bár abban nincs élvezet. -gondolta és lőtt.

/Most nem meséltem túl, ugye?/

57Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Kedd Jan. 31, 2012 1:47 am

La'yyk

La'yyk
//Most nem mesélted túl. Smile De ha adhatok egy tanácsot, az ilyen vállágyús támadásoknál kicsit pontosíthatsz, hogy mire, vagy hova célzol. Így a részletesség miatt te is jobban jöhetsz ki a támadásból, és a mesélő dolgát is megkönnyíted. A játékoddal egyébként így sincs baj, szóval ez csak afféle javaslat. Smile //

A kis távolság miatt Riak'ja telibe kapta a felé ugró fenevadat, mely savat fröcskölve darabokra szakadt. Ám idő közben újabb idegenek potyogtak a hajóból, s az egyik rosszvér most másfajta dallamot hallatott sípjával, amitől a bestiák nem támadtak, csak félkörívet formázva körbevették a fiatal ragadozót. Mialatt a hat savvérű falat alkotott körülötte, a jármű lejjebb ereszkedett, s két yautja ugrott ki belőle, hogy lándzsájukra fektessék halott vezérüket.

58Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Kedd Jan. 31, 2012 2:29 pm

Riak'ja

Riak'ja
Körbe vették. Riak'ja nem támadt, de fel volt készülve a támadásra és védekezésre egyaránt. Két Yautja ugrott le és elindultak a halott felé. Csendben és éberen figyelte őket és a savvérűeket.
Szedjétek össze és utána takarodjatok el a "kutyáitokkal" együtt. Elegem van belőletek. Bár szerény véleményem szerint felpakolják a holttestet és elmennek. De a savvérűeket itt hagyják nekem. Juj! Vigyázz mire gondolsz! Az előző is megtörtént. A végén még tényleg így lesz. Nem bánnám túlzottan ha így lenne.. de nem örülnék neki. Most nem akarok savvérűeket ölni. Majd legközelebb. -gondolta közben.

59Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Szer. Feb. 01, 2012 12:09 am

La'yyk

La'yyk
A két rosszvér elvitte a holttestet, majd újra a dallamos füttyszó zengte be a völgyet. A savvérűek engedelmesen visszavonultak, egyet kivéve. Újra megszólalt a síp, de az idegen megmakacsolta magát. A yautja aki a keményhúsúakat irányította idegesen felmordult, majd egy lándzsát hajított a bestia felé. A fegyver célt tévesztett, amitől a sötét vadász még idegesebb lett, és az egyik mellette álló engedelmes idegenbe mélyesztette ikerpengéit, További tombolását nem lehetett látni, mert a hajó lassan felemelkedett, majd eltűnt az éjszakában. Riak'ja kettesben maradt a savvérűvel, aki szemmel láthatóan szeretett volna belekóstolni a fiatal ragadozó húsába.

60Szavanna       - Page 2 Empty Re: Szavanna on Szer. Feb. 01, 2012 2:18 pm

Riak'ja

Riak'ja
- Úgy látszik elmentek. Téged kivéve. Szeretnél meghalni? Halálba segítelek.. nem kell aggódni. -mondta Yautja nyelven és becélozta a savvérűt. Megjelent a háromszög, ráállt a savvérűre. Nem habozott a lövéssel, Riak'ja lőtt.
Nem győzhetsz. Meghalsz, ha már meghalni maradtál itt. Én leszek az aki megöl és nem más. -gondolta és hangosan felnevetett.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

 » Helyszínek » Blior » Szavanna

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.