Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Kínzó kalandja EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Kínzó kalandja EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Kínzó kalandja EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Kínzó kalandja EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Kínzó kalandja EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Kínzó kalandja EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Kínzó kalandja EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Kínzó kalandja EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Kínzó kalandja EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Kínzó kalandja EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Kínzó kalandja

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Kínzó kalandja Empty Kínzó kalandja on Vas. Jan. 20, 2013 10:55 am

Préda

Préda
Név: Elszabadulva
Főcél(ok): -Legénység kiirtása
-Tojások biztonságba helyezése


Opcionáliscél(ok): -Gazdatest biztosítása

Jutalmak: semmi (kalandélmény)

Kezdés időpontja: 2013.01.20.
Kezdés helye (Topik): Alternatív kalandok->Kínzó kalandja
Kaland zárása: 2013.

/Ha minden igaz így kell kinéznie egy kaland kihirdetésnek, de mivel ez alternatív így remélem nem okoztam galibát. Nem lesz hosszú kaland!!!/

A W-Y társaság újabb kísérletet tett mintapéldányok beszerzésére. Egy peremvidéki bolygó rég elfeledett kolóniája már több éve karantén alatt áll. Szóbeszédek csak találgatnak, hogy idegenek lakják, de a W-Y tudja. Hónapok óta erre a kolóniára járnak a begyűjtő körútjukra és megint itt jártak.
A begyűjtő expedíció öt zsoldosból, egy pilótából annak navigációs tisztjéből, és nyolc tudományos tisztből állt. Az akció sikerrel zárult két kifejlett példányt és három tojást sikerült bezsebelniük az embereknek. Kínzó így került a hajó fedélzetére, ami most az orbitális pályán keringő W-Y bázisra tartott.
Kínzó egy vastag duracél elemekből összeállított lyukban tért magához. Fogságba esett testvérét azonnal megérezte, aki talán mellette lehetett ugyan ilyen rabiga alatt. Kínzó miután felmérte a kb. 3x3 négyzet m-es celláját rájött onnan nincs menekvés. Azonban a hajó egyenletes mozgása megtört és mintha a magasság csökkent volna. A lámpák kialudtak és csak a narancsos színben izzó vészfények égtek. Kínzó egyik börtönfala halk kattanással résnyire nyílt és a xenomorph nem tétlenkedett. Azonnal kilökte a falként szolgáló ajtót. Meglepetésére testvére is ugyan így cselekedett és habozás nélkül eltűntek a plafon magasságában lévő szellőzőben.

2Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Vas. Jan. 20, 2013 4:31 pm

Kínzó

Kínzó
Kínzó mikor magához tér először fel s alá rohangál a szűk helyiségben. Üti veri az acél falakat és jó pár karmolás nyomot hagy maga után a próbálkozás, de semmi eredménye. Jó pár percbe beletelik mire ráébred, hogy nem tud szabadulni. És csak ezután érzi meg egy testvérét még hozzá elég közelről, de mentálisan nem tud kapcsolatba lépni vele. A kétség eluralkodik rajta ám egy nem várt pillanatban valami furcsát érez. Az egyik fal megmozdul és Kínzó nem vár tovább. Kilöki az ajtót és meglepetten figyel fel társára, aki szintén hasonló helyzetben lehetett, de már mellette áll. -El kell bújnunk. Kínzó hamar észrevesz egy szellőzőt a plafon közelében és társa követi őt majd eltűnnek a lyuk nyílásában.

3Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Vas. Jan. 20, 2013 5:48 pm

Halál

Halál
Egy Sötét zárkában térek lassan magamhoz, miután az emberek elfogtak. Még mindig kábult vagyok attól, szertől, amivel kiütöttek, így hát, bár támolyogva, de felegyenesedek és Megpróbálom megállapítani, hogy hová kerültem. A szomszéd helyiségben az egyik társamat érzem meg, majd tovább fürkészve a környezetem embereket és három tojást fedezek fel. Ezután a cellám ajtaját kezdtem tanulmányozni, de hírtelen rázkódni kezdett a hajó, majd az ajtó magától kitárult. Habozás nélkül kiugrom, s társam mellett találom magam, aki azt javasolja, hogy bújjunk meg egyenlőre, majd a plafonon lévő szellőző fedelét kitépve a helyéről, eltűnik a szűk járatban, ahová én is követem.
~ A közelben érzek pár embert. ~ üzenem neki, majd a legközelebbi szellőzőrácsot kilökve kibújok a rejtekhelyünkről, hogy keressek pár potenciális gazdatestnek valót.

4Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Hétf. Jan. 21, 2013 5:49 pm

Préda

Préda
A két xenomorph tudja, hogy nem bukhatnak le ezért úgy osonnak, ahogy tőlük telik. A szellőzőből már érzik az inkubátornak való gazdatesteket. Minden bekötő torkolatnál, ahol a szellőzőbe lehet jutni alaposan felmérik a helyzetet és nem tudnak kimászni az alattuk zajló emberek nyüzsgésétől. Kínzó kicsit előrébb megy a következő torkolathoz míg Halál az alatta lévő rácsokon keresztül kémlelődik. Nagy a nyüzsgés, de az energia szintet már stabilizálták és az idegenek alatt lévő folyosón két fegyveres zsoldos robog el arra amerről az idegenek jöttek el idáig. Valószínű pont őket akarják ellenőrizni. Halál csak ezek után veszi észre, hogy mind a nyolc tudós egyszerre halad át alatta és arra mennek amerről a tojások jelenléte érzékelhetőek. A tudósok a folyosón keresztül mennek és az ajtó mögöttük bezárul. Szellőző folytatódik abba az irányba csak lezárták egy elég masszív rácsozattal, amit ha szétvernének a xenomorphok biztos felfednék magukat. Más ötlet kell, ha átakarnak jutni.
/Kínzó a te képességeid adottak ugye bár, Halál te pedig kiválaszthatod azt a hármat amit a kaland során akarsz használni. Ez a bónusz Smile/

5Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Kedd Jan. 22, 2013 5:33 pm

Kínzó

Kínzó
A szellőzőben haladva Kínzó kicsit előrébb megy és onnan vizsgálja az alatta zajló eseményeket. Katonák rohannak el alatta, majd a mögötte lévő testvére alatt is. A járat folytatódik tovább de azt is érzi, hogy Halál még nem indult el. -Talán feltűnt neki valami. Kínzó megfordul és elindul testvére irányába, hogy megtudja mi történt.

6Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Kedd Jan. 22, 2013 9:23 pm

Halál

Halál
//Nem értem, a "nyüzsgő emberek" kifejezést.

A begyűjtő expedíció öt zsoldosból, egy pilótából annak navigációs tisztjéből, és nyolc tudományos tisztből állt.

Tizenöt ember van, amiből kb. csak az öt zsoldosnál lehet komolyabb fegyver. A pilótánál és a navigációs tisztnél csak pisztoly, míg a tudományos tiszteknél csak toll és papír...
Nem igazán értem, hogy miért dobjam el a skilljeim, de megteszem... Legalább izgalmasabb lesz a játék! xD
Szóval megtartom az Érzékelést, a probléma megoldást, és a kényszert tartom meg. Természetesen a 3 dühpontot is. Smile
És most jöjjön a poszt a játékhoz! xD //
___________________


Alattunk emberek futkosnak, de figyelmemet felkelti a nyolc köpenyes alak, akik egy helyiségbe tömörültek.
~ Remek! Ők lesznek az első áldozataink! ~ üzentem gondolataimat Kínzónak. Majd a szellőzőt elzáró rácsozatot kezdtem el fürkészni. Elég stabilnak tűnik, de azért megmarkolom és húzni kezdem, hátha mégis sikerül szabaddá tennem az utunkat, hogy megkezdhessük a gyilkolást ezen az átkozott hajón, s hogy bosszút állhassunk elfogóinkon. Ha nem mozdul, megpróbálok másik utat keresni.

7Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Szer. Jan. 23, 2013 5:45 pm

Préda

Préda
/Halál hékás! ÖÖÖ most ebben a kalandban is királynő vagy? Vagy szimpla drone, stb...? Mert én úgy vettem, h drone egyébként ezért írtam, h válassz 3at, de akkor maradhat minden ahogy szeretnéd egészen nyugodtan./
Kínzó csendben nézi testvére cselekedetét. Az erő amit a xenomorph kifejt az embereknek a csodával határos lenne. Halkan elpattannak a szegecsek és az illesztéseknél elmozdul. Az út szabad a két gyilkológép előtt és Halált követve Kínzó még hátra néz mielőtt betér az elágazásba. Tiszta a terep és jó száz méter után ismét megpillantja Halál és Kínzó a tudósokat, de már csak négyet érzékelnek az alattuk lévő teremben. A teremben a legkülönfélébb tudományos eszközök sorakoznak a jó kétméteres hosszúságú asztalon ami közvetlenül alattuk van. A négy tudós egy számítógép előtt áll és hadonászva mutogatnak egymás szavába vágva. Halál és Kínzó a tojások jelenlétét már szinte karnyújtásnyira érzik.
/Akkor innentől ti viszitek a kalandot és adjatok minél hamarabbi lehetőséget a csatlakozáshoz nekem is. Very Happy Szerezzetek gazdatestet./

8Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Csüt. Jan. 24, 2013 3:04 pm

Halál

Halál
//Drone vagyok, de amit mondtam, mondtam... Megtartom azt a 3 képességem. Akkor csatlakozol be, amikor akarsz! Csak beírod pl, hogy téged régebben elkaptak, vagy bármi, ami az eszedbe jut. Szóval itt egymásnak mesélés megy, de majd úgy is látjátok majd, Én hogy csinálom. Hamar belejöttök majd! Smile
És tudod mit? Megengedem, hogy még előttem írj! Razz //

9Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Csüt. Jan. 24, 2013 8:07 pm

Préda

Préda
A hatalmas üveg mögött Préda nyugtalanul érezte magát. ~Ez lehetetlen, hogy ilyet érezzek. A közelben érezte fajtáját. Az üveg túloldalán fehér köpenyes alakok sürögtek és figyelmüket az egyre csak nyugtalankodó idegen kötötte le. Préda hol a falra hol a mennyezetre ugrott át helyből. -Ilyet még nem csinált. -Mi lehet a baja? Préda biztos volt benne, hogy ott vannak a közelben. A tudósok figyelme szinte száz százalékban a börtönébe zárt idegenre hárult és Préda érzett még valamit ami szintén hozzá tartozik. A tojások közelségét. Megfeszítve magát az üveg felé ugrott és bízott benne, hogy áttöri.

10Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Kedd Jan. 29, 2013 6:20 pm

Kínzó

Kínzó
Kínzó a szellőzőben figyel és érzi, hogy egy harmadik xenomorph is jelen van a közelükben. Halált várja, hogy mit lép. -Ha lehet egyszerre induljunk meg. Üzeni Halálnak. -Talán testvérünk is lent van és akkor kiszabadítjuk. Kínzó felméri a terepet, hogy mi várhat rájuk.

11Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Vas. Feb. 03, 2013 7:02 pm

Préda

Préda
Préda elrugaszkodása után erőset csattan az áttetsző üvegen. Keménysége megtévesztően hatott Prédára, de még is ez nem érdekli, mint az sem, hogy a meglepett és megijedt tudósok figyelték. ~Itt vannak a közelben valahol... felettem. -Szinte hallja testvéreit. Préda tovább folytatja lehetetlennek tűnő kiszabadulását és még egyszer megcélozza testével az üveget, ha más nem legalább a figyelmet magára vonja, hogy testvérei cselekedhessenek.
/Ti jöttök Halál/

12Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Csüt. Feb. 14, 2013 1:49 pm

Halál

Halál
// Óhh frankó! Még jó, hogy nem jelezte ki, hogy írtatok! -.- Sajnálom! Remélem nem vette el nagyon a kedvetek! :/ //

Közvetlenül az alattunk lévő helyiségben csak négy tudóst érzek. A másik négyet idő közben levált a csoporttól és a szomszédos helyiségbe mentek. Idő közben egy másik testvérünk jelenlétére is felfigyeltem. ~ Indulás! ~ üzentem Kínzónak, majd az álmennyezetet áttörve, rávetettem magam az egyik emberre. Ahogy összeesett a súlyom alatt, azonnal felszántottam a mellkasát. A kifröccsenő vér pedig beterítette a három társát, akik a rémülettől megdermedtek.

13Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Pént. Feb. 15, 2013 5:39 pm

Kínzó

Kínzó
~Indulás~. Kínzó alig lemaradva Haláltól bújik ki a szellőzőből és a plafonon megkapaszkodva jut be a terembe. Halál az egyik tudóst már elintézte és a maradék 3 tudós lába földbe gyökerezett. Időközben a többi elhagyta a helyiséget. Kínzó a plafonról veti rá magát a legközelebbi emberre, akinek feleszmélni sincs ideje. Ráveti magát és belső állkapcsával meglékeli a fejét, mint egy dinnyét. A maradék kettő menekülne, de semmi esélyük és a félelem is akadályozza őket ebben. -Egy testvérünk a fal túloldalán van és próbál kijutni. Intézzük el a maradék kettőt és segítsünk neki.

14Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Szomb. Feb. 16, 2013 9:09 am

Préda

Préda
Préda ismét neki csapódik a plexi üveghez, de épp, hogy csak megrepedt. A saválló duracél padlón fekve Préda elgondolkodik. ~Ilyenkor már biztosan lenyugtattak volna a csövekből kiáramló gázzal. Préda felegyenesedve megtudja az okát miért nem tettek így a tudósok. Két testvére pont ezen percen vetették rá magukat két tudósra. Prédában feltámad a szabadulás érzete és egy nagyobb érzés is. A gyilkolásé, de egyenlőre csak tehetetlenül és feszültségig pattant idegekkel várja azt.

15Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Csüt. Feb. 21, 2013 10:25 am

Halál

Halál
//Nálatok eddig minden friss hírt kiírt? Nálam megint nem jelezte :S
De ha írtok és nem írok, igazán rám szólhatnátok! Nem harapok! ^^//

Megragadom az egyik tudós karját, majd a farkamat a hasába döfve, felnyársalom. Végül a falnak vágom, hogy ha még nem lehelte ki a lelkét, akkor most megtegye. Egy szempillantás alatt a plexi üveg mellett termek, majd megvizsgálom a zárszerkezetet és az ajtó melletti vezérlőt. Más ötletem nem lévén, egyszerűen beszakítottam a panelt a belső állkapcsommal, mire az ajtó sziszegve félrecsúszott, szabadjára engedve testvérünket.
~ Most már hárman vagyunk szabadok ezen a hajón. Kezdődhet a vérfürdő!

16Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Vas. Feb. 24, 2013 12:33 pm

Kínzó

Kínzó
Halál pillanatok alatt végez egy újabb áldozattal. Kínzó a meglékelt fejűt egyszerűen maga mögött hagyva az utolsó életben maradt tudós felé sétál széttárt karokkal. Mikor elég közel ér hozzá megragadja az embert a karjainál, hogy karmai az áldozata húsába mélyülnek és lerántja a padlóra. A tudós vergődve szabadulna, de hiába. Kínzó a földön vergődő ember jobb combjába vágja hegyes farkát még jobban kínozva, és ezt követően egyszerűen letépi a fejét. Az eldobott fej nem sokkal a zárszerkezetet vizsgáló Halál mellé ér földet. Mire Kínzó feleszmél egy testvérük lép ki a börtönéből. -Hárman könnyedén felszámolhatjuk az embereket és katonákat. Nincsenek túl sokan.
/Valami még kéne már mint ellenség mert mennyi? Öt katona nem lesz elegendő a számunkra Very Happy/

17Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Hétf. Feb. 25, 2013 6:14 pm

Préda

Préda
A plexin keresztül élvezettel nézi végig Préda két társa könnyed győzelmét. Szinte mindent beborít a vér és ez teljesen feltüzeli a xenomorf-ot. Egy pillanatnyi csend után egy halk mechanikus szisszenés kíséretében az eddig zárt ajtó a falban lévő tokba csúszik. Préda egy könnyed szökkenéssel Halál és Kínzó elé szökken. -Eddig bezárva tartottak ezek a majmok, de most bosszút állhatunk mindenért. Azért nem árt az óvatosság. Préda kérdően néz testvéreire mivel eddig ő bezárva raboskodott és ő egyáltalán nem ismeri a járást, így testvérei tájékozódására bízza magát.

18Kínzó kalandja Empty Re: Kínzó kalandja on Szomb. Márc. 02, 2013 2:56 pm

Kínzó

Kínzó
Kínzó nem sokáig méregeti eddig raboskodó testvérét. -A többi tudós valószínűleg egy másik laborban vannak, talán a szellőzőkben sikerül eljutnunk hozzájuk. Kínzó bízik benne helyes javaslatot tett és az ajtó felé fordul nehogy meglepjék őket. Hiszen a katonák már minden bizonnyal őket keresik az egész hajón és az sem kizárt, hogy erősítést fognak kérni. Ha cselekedni akar a három idegen akkor azt hamar kell tenniük.
/Hogy legyen? Lesz erősítés? Illetve lehetne olyat, hogy mivel Halál királynő, gyorsan elfoglaljuk a hajót szépen elkezdjük átalakítani az igényeinkre és utána jön az emberek erősítése. Ez lenne a második felvonás Very Happy/

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.