Samni elmosolyodott. Arcát mázsányi kosz borította, mindenhol sebek éktelenkedtek rajta. Szarul nézett ki, de legalább életben volt. Felhúzta Deant, majd kötszert vett a kezébe. Mindenki ott volt, és ami még jobb, még egy rakat katona.
- Amikor elszakadtam tőled, egy földalatti folyóba zuhantam. Az ár igencsak erős volt, messzire elsodort. Eszméletemet vesztettem, majd egy parton találtak rám. A közeli rádiókapcsolatom alapján megtalátltak, és egy CMC táborba vittek. Onnan riadóztattam mindenkit. Bocs a rakéták miatt, de szükség volt rájuk. - Mondta, majd elkezdte bekötözni Dean fejét. A csapat hamar beszált a landolóhajóba. Felemelkedtek, egészen a velhők közé. magasan voltak, olyan magasan, ahol egyetlen idegen se érhette el őket. Mindenki megkönnyebbült volt, a rádióból valami régi nóta hallatszott. Lorelei odaült Dean mellé.
- Egyben vagy, kölyök ? Nagy muri volt odalent. - Dean nem válaszolt, csak az elhunytakra gondolt. Azokra akik nem élték túl a zuhanást. Ő viszont éllt.
Éllt, és harcolt tovább. Mert kötelessége, hogy harcoljon. Azokért, akiik immáron nem lehetnek ott. Szergely tette a bohócot, ott hülyéskedett a hajó közepén. Dean elmosolyodott.
- Jah, rendben. Most már rendben. - válaszolt, és Szergelyre nézett. A hajó csendesen haladt tovább. tovább egy újabb kaland felé.
GRATULÁLOK ! Teljesítetted a kalandot. MDicséret érdemel, mivel mindig szorgalmasan írtál. Csak így tovább. Ajánlom, ügyelj a kisbetűk-nagybetűkre, zavarhatja az élményt. Valamint párbeszédeknél érdemes színket használni. A jutalmad a 60 sp. NE FELEDD, MINDEN SKILL ÁRA A 10X-ÉRE NŐTT !
köszönöm a kalandot, és további jó játékot !