A rohanás közben tüzeltem, és néhány lövedék el is találta a dögöt. Viszont előttünk a föld megnyílt, és Sanmi beleesett. Láttam utolsó tekinteteit, amit a reszketés, kétségbeesés tudna a legpontosabban leírni. De nincsenek rá szavak. A preatorian a farkával hátba csapott. Mondhatni, szerencsémre, ugyanis a csapás átlendített a szakadék fölött. Az esés végén az oldalam sínylette meg leginkább. Recsegést is hallottam, remélhetőleg nem törés. Ellenségem azonban megcsúszott, és a gödörbe esett.
- Sanmi! - kiabáltam egyet, mikor átfutott az agyamon hogy Sanmi és a preatorian egy gödörben vannak. Esélye nincs szegénynek!
Az erdő szélén voltunk már szerencsére. Graham őrmester és Lorelei is rohant felénk.
- Dean maradj veszteg ! - Szólt az őrmester. Ha nem akarnék sem tudnék nem veszteg maradni, mivel az oldalam hasogatott rendesen.
- Vigyázz jönnek ! Sokan vannak, vissza ! - Kiabált Lorelei, és elkezdett tüzelni az erdőbe. Csótányok hullottak egyik a másik után.
~ Okos dolog ez a Smartgun ~ gondoltam magamban, és Graham őrmester felsegített, majd a roncshoz indultunk együtt, ám a preatorian előbújt a gödörből. Látszott rajta a vérszomj, és Lorelei-ra ordított.
- Segítenünk kell neki! - szóltam Grahamnak, és fél kezemmel elővettem a pisztolyomat, és becéloztam a preatoriant. Remélhetőleg eltalálom.