Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Víztározó - Page 3 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Víztározó - Page 3 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Víztározó - Page 3 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Víztározó - Page 3 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Víztározó - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Víztározó - Page 3 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Víztározó - Page 3 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Víztározó - Page 3 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Víztározó - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Víztározó - Page 3 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Víztározó

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Go down  Üzenet [3 / 3 oldal]

61Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Vas. Feb. 09, 2014 10:08 pm

W.B.

W.B.
Újabb robbanás hallatszott a parton. Közelebb, mint az előző hat. Majd újabb még közelebb. Harmadik robbanás közvetlenül a falka mögött volt. Repeszek nem, de talaj, kavicsok és növényzet darabjai elérték az idegeneket. Jött egymás után a következő három. Valamik, amik ívesen repülnek a levegőben egy helyről, azok csapódtak be és robbantak fel. Kettő ti és a rúd közt, a harmadik pedig a rudat találta telibe és vájt krátert a parton. Ezek a valamik, a vízerőműtől jöttek.
A néhány úszó teljes erővel nekiúszott az egysávos kis betonhíd pilléreinek. Kis teherbírású hídhoz kis tartópillérek. Kis tartó pilléreket az úszó idegenek hamar tönkre vágták. A híd összeomlott az APC alatt és a vízbe zuhant. Most jön a baltával való konzervnyitás. Ám ez már az úszók dolga. Elég kis rést feltépni a csapatszállítón a víz beáramlik, és másodpercek alatt volt katona, nincs katona.
Újabb hat robbanás történt, az előbb felrobbantott kis rúd és a harmadik közt. Végig robbantották a partot. Hátha eltalálnak valamit, ám ti nem voltatok ott, egy idegen sem volt ott.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

62Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Hétf. Feb. 10, 2014 3:12 pm

Préda

Préda
A vízi falka hamar elérte a könnyű felépítésű hidat. Nem támadás kivédésére tervezték és így az idegenek könnyen lerombolták a pilléreket. Az APC még javában a hídon volt mikor az megrogyott, majd az egész belezúgott a vízbe, hatalmas hullámokat kavarva. A benne lévő emberek sorsa ezennel megpecsételődött. Préda és a falka eközben a szárazföldön haladt és újabb robbanások rázták meg a földet körülöttük. Föld és növénydarabok hullottak az idegenekre, de ők nem zavartatták magukat. Az utolsó hármas sorozatból kettő a célként kijelölt rúd és a falka között csapódott be. Prédán átfutott egy gondolat. ~A kijelölt helyeken történt pusztulás, talán mégsem jó ötlet belerohanni, vagy is a rudak közelébe menni.
- Ekkor észlelte a harmadik kiindulási pontját a vízerőműből. A harmadik robbanás telibe trafálta a rudat. A Part mentén hatalmas krátereket okoztak a robbanások, egyes kráterek olyan közel voltak a vízhez, hogy a kráter megtelt vele. ~Talán ha a víztározót vennénk célba, de lehet jobb lenne ha két csoportra bomlanánk? Királynőm kérlek segíts mutass utat és tesszük amit kell.
-A falka egy kis időre megtorpant. Várták a királynő válaszát. Ha két csoportra oszlanának Préda az erőműt támadók csoportjába szeretne csatlakozni, ha engedi a királynő. Ha nem akkor a parton tovább haladva tisztítják meg azt, az emberektől bízva szerencséjükben, hogy nem kapnak találatot.

63Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Hétf. Feb. 10, 2014 5:55 pm

W.B.

W.B.
- Gát. Menj a gátra. Pusztítsd el! Árazd el a seregüket! – Királynő válaszolt. Vízerőműn áthaladó víz táplálja a halfarmokat és mezőgazdasági területeket, ahol jelenleg is harcolnak a testvérek az emberekkel. Ti megéltek víz alatt is. Az emberek, hát ők nem ilyen szerencsések.
Préda mellé egy praetorian, két runner és két dron csapódott még. Vízben pedig fél tucat úszó idegen tart a gáthoz.
Gátról újabb hat lövés szállt, a lerombolt híd felé. Az a pár úszó idegen mi még ott volt, ízekre robbant. Az emberek járműve is darabokban.
Az erőművet őrzik. Pásztázzák a vizet is. Egy önjáró tüzérség van középen, 1-1 homokfutó a gát két végén és úgy nyolc katona a gáton. Természetesen az erőműben még lapulhatnak még többen is. Ők még nem szúrtak ki titeket, de várják az esetleges támadást.


Segédlet, a vízerőműhöz:

Ilyennek képzeld el
Víztározó - Page 3 Hydroelectric-dam-at-Bull-Shoals-From-CoreBurn-on-Flickr


Stilizált belső felépítés
Víztározó - Page 3 575px-Hydroelectric_dam-letters.svg
A-víztározó, B-gépház, C-vízturbina, D-generátor, E-vízbevezetés, F-frissvíz csatorna, G-villamos távvezeték, H-folyó

// Amúgy felderítő a rangod. Bizonyos ranglépésnél ingyen tetszőleges variánsú társ NJK-t választhatsz. Felderítőként neked járna egy, vagy volt és meghalt? //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

64Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Kedd Feb. 11, 2014 5:40 pm

Préda

Préda
A királynő parancsa eljutott Prédához és minden jelenlévő testvéréhez. Az üzenet befejezése után hat robbanás rázta meg a környéket, és tüntette el a híd maradványait a szerencsétlenül járt katonákkal és úszó idegenekkel együtt a föld színéről. A gátat őrzik, Préda egy Praetorien két Drone és két Runner társaságában indult meg a gát felé, de a helyzet nem volt egyszerű. Minden oldalról, de még középtájt is be volt biztosítva a védelem. Középen nyolc katona ügyelt még és ezen felül pásztázták a vizet, de Isten a megmondója a vízerőműben még mi várhatott az idegenekre. ~A vízben alámerülve kell nekünk is bejutnunk az erőműbe.  
-Préda szinte biztos volt benne, hogy valakinek fel kell áldoznia magát az ügy érdekében. A Praetorian miatt köszönetet mondott a királynőjének. A bejutásban főként övé lesz a főszerep. A falka közös erővel feszült neki a hatalmas rácsozatnak, hogy bejussanak, de eközben Préda már egy terven ,,agyalt."
~A ,,gépházba" való bejutás után a villamosságot kell elintézni ez általában hatalmas galibát okoz az emberi műszereknél sok esetben még robbanást is és, ha a turbina felrobban annak elégnek kell lennie a gát megsemmisítéséhez. Óvatosan kell haladnunk, ha kijutunk a vízből minden sarkon veszély les ránk.
-Préda rendelkezett az érzékelés képességével, de ez még elég kifinomulatlan volt, azonban bízott benne, hogy elég lesz. Két Runner testvérét megkérte, fürgeségük miatt ők menjenek elől, ha bejutnak. Ha más nem figyelem elterelésnek is kitűnőek lesznek és ők támadhatnak lesből.

65Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Kedd Feb. 11, 2014 7:01 pm

W.B.

W.B.
Két runner előre úszott, ám az ár hamar magával rántotta őket és titeket is végül. Esélytelen volt megkapaszkodni. Mire az ár abbamaradt egy nagy csarnokban volt a falka. Turbinához tartozó generátor magasodik fölöttetek és a többi turbinához tartozó hatalmas generátorok is itt van. Ám a két runner darabokban. Széttépte őket a turbina ám a sav szétmarta a turbina ellenőrzésére szolgáló vastag páncélüveget és a turbina lapátjait. Ezért vagytok egy darabban és a víz átsodort titeket a szétmart üvegen. A víz folyamatosan ömlik befele a csarnokba. Hamarosan elönti a helyiséget.
Csarnok üres. Leszámítva az ide való berendezéseket, titeket és a beömlő vizet. Percek kérdése, hogy észreveszik, hogy valami nagyon nem stimmel itt.

Turbina:
Most annyiban módosul a rajz, hogy a turbina mellet volt egy vastag üveg mivel megtudják nézni, hogy nem-e ragadt valami a turbinára. Tény, hogy rácsok felfogják a dolgokat, de biztos ami biztos., a lenti nézelődőből meg a víznyomás nyomot fel titeket a csarnokba, mi alacsonyabban van mint a tározó szintje.
Víztározó - Page 3 Turbinagab3


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

66Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Kedd Feb. 11, 2014 8:44 pm

Préda

Préda
Szinte minden egy pillanat alatt zajlott le. Préda egy kis időre kifújhatta magát és testvéreivel egy csarnokban találta magát. Szétkaszabolt testvérei felé fordította fejét. ~Áldozatotok nem volt hiába való.
-A víz őrült sebességgel öntötte el a helyiségeket. Préda és a falka többi része küzdött az árral. A Praetoriannak sem volt könnyebb dolga, habár az ár őt kevésbé zavarta valamivel, azonban néhol a hely szűkössége miatt voltak fennakadásai. ~Ki kell jutnunk mielőtt a víz eléri a fent lévő generátorokat különben mindennek vége.
-Üzente Préda testvéreinek és nem is haboztak. A látvány cseppet sem volt mindennapi. A beömlő víz előtt négy nyáltól csöpögő rémség haladt felfelé kapaszkodva. Préda tartott, hogy hatalmas termetű testvére lomhasága miatt nem tud majd úgy mozogni, de szerencsére ez nem így volt. Néhol még fel is hívta a Praetorian figyelmét a könnyebb út kihasználására. Préda bízott benne, hogy az emberek megérkezése előtt feljutnak és egy minimális kárt tesznek a generátorok burkolatában, hogy a víz biztos bevégezze a dolgát. Kapaszkodás közben a legelöl haladó testvérét ösztönözte, hogy az a minél hamarabbi kijutás lehetőségét keresse. Ha a kijutás a Drone testvérének sikertelen lenne akkor bízza rá a nagyobb masszívabb testvérükre, míg ők hárman a generátorokkal foglalkoznak majd.

67Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Kedd Feb. 11, 2014 10:57 pm

W.B.

W.B.
Praetorian lábait fürgén szedve a lépcsőket választotta. Jobb, mint lassan felkúszni a beton falon. Csarnok legfelsőbb szintjén keresett kijáratot. Ám a generátorokat erős fém burkolat védi, miket erős acél csavarok tartanak össze. Lehetetlen feltépni őket.
Praetorian közben talált egy lépcsőházat. Két leérkező katonának esélyen nem volt ellene.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

68Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Szer. Feb. 12, 2014 3:33 pm

Préda

Préda
A két Drone és Préda ért fel a leghamarabb. A Praetorian feltalálta magát és nem sokkal utánuk a lépcsőn dübörgött felfelé. Miután mind a generátorok pódiumán voltak pár próbálkozás után esélytelennek vélték, hogy további károkat okozzanak. ~A víz majd elintézi.
-Ekkor a Praetorian lendületével áthaladt egy ajtón, ami egy lépcsőházba vezetett. Két katona a helyzetet jöhetett felmérni, de hatalmas meglepetés fogadta őket. Szó szerint hatalmas. A Praetorian diadal ittas üvöltése jelezte, hogy tiszta a terep és megindultak felfelé. Prédát a gyönyör fogta el, mikor meglátta a két széttépett testet. Lenyűgözte nagy testvére ereje és talán, ha ilyet éreznek az idegenek, az irigység is megkörnyékezte. A Praetorian ahogy csak tudta kapkodta a lábát és mögötte három kisebb idegen követte felfelé. Préda a lépcsősorok alján kapaszkodva haladt felfelé tartva az iramot és bízott a víz általi fiaskóban. Ha viszont az befuccsolna akkor a villamos távvezetékkel fog próbálkozni, de mindenek előtt.
~Mielőtt kilépnénk bármilyen nyíláson (ajtó) legyünk óvatosak ne fussunk tűzvonalba.

69Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Szer. Feb. 12, 2014 7:26 pm

W.B.

W.B.
Az erőmű szirénája felvisított. Hangszóró is felvisított. No meg a szirénák végig a folyó mentén, a falvakban és városokban. Ha átszakad a gát, az bizony jelentős árvizet jelent.

Vészhelyzet! Generátor csarnok elárasztva! Túlfolyók kinyitva! Generátorok leállítva! Minden nem vészhelyzethez nélkülözhetetlen egyén hagyja el a létesítményt!
Vészhelyzet! Generátor csarnok elárasztva! Túlfolyók…


A hangszóró ugyan azt ismétli. Egy gép hang. Az egészben a legrosszabb az emberekre nézve, hogy a civil személyzet már jó pár napja nincs itt. Automata rendszer végez minden feladatott a katonák felügyeletével. Lehet, hogy a katonák feladata a katasztrófa elhárítás is, de erre egyiket sem készítették fel.
Ajtó mögött négy katona őrülten próbálja lehívni a liftet. A lift ettől függetlenül komótosan jön le. Egyik katonánál az idegenek legfélelmetesebb ellenfele van. Tűz.
Persze lángszóró pontosabban, de egy idegen csak azt látja, hogy tűzet okád az a valami. Másik három katonánál csak kis kaliberű géppisztolyok vannak. Nem is számították rá, hogy bármi is lenne itt, hogy komolyabb fegyvert hozzanak.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

70Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Szer. Feb. 12, 2014 8:43 pm

Préda

Préda
Még javában a lépcsőházban haladtak az idegenek, amikor sziréna szó és a számukra érthetetlen emberi hang recsegett fel a hangszórókban. Nem zavartatták magukat és csak haladtak tovább, de Préda sejtette, hogy elég nagy káoszt sikerült teremteniük. préda különösnek vélte, hogy csak fegyveresekkel találkoztak eddig. Olyan emberekkel, akik a fajuk által létrehozott eszközöket bütykölgetik, kezelik (civilek) viszont még nem akadtak az útjukba. Jó pár feladatot teljesített már Préda a királynőének és számított civilekre, ha bár most nem élvezhette volna ki a vérengzés örömét, de jól esett volna neki pár artériát kitépni. Gyorsan hagyták maguk mögött a szinteket és a lépcsőfokok végén egy ajtó volt. Az ajtón túl néhány méterrel Préda megérezte az ellenséget és óvatosan kikémlelt, hogy ne vegyék észre. Négy ellenség állt szintén egy ajtó előtt és egy gombot megnyomva toporogtak egy helyben. ~Szállító eszköz a szintek között.
-Préda ezt is jól ismerte és azt is, amit az egyik katona tartott magánál. A ,,tűzköpő". A tűz maga az idegenek legfőbb természeti ellensége, amit az emberek is előszeretettel használtak ellenük. A többinél nem a megszokott Préda által tapasztalt fegyvereket vélte felfedezni. Préda szándéka, hogy az egyiket, amelyik hozzá közelebb áll berántja a lépcsőházba és végez vele. Lehetőleg a lángszórósat és aztán hagyja, hogy nagy termetű testvére kirontson a maradék háromra. /Ha túl messze vannak a katonák, akkor egy sorba fejlődve rontanak ki a Praetorian mögött és aztán jön aminek jönnie kell, a vérengzés. Majd a minél hamarabbi helyzetfelismerés a menekülés folytatása.

71Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Csüt. Feb. 13, 2014 9:45 pm

W.B.

W.B.
Túl messze voltak az ajtótól. Így a praetorianra maradt a feladat. A géppisztolyok nem okoztak neki sebzést, vagy ha mégis megsérült, az enyhe sérülés volt. Első útjába eső embert megragadta és hátra hajította, neki csapódott Prédának. A lángszórós. A fegyver kis tűznyelve meg is égette Prédát, ám a fegyver kicsúszott az ember kezéből, amaz megpróbál utána nyúlni.
Egyik katona berohant a liftaknába, mikor a komótos lift leérkezett. Ő már csak két dimenziós ember lehet, mivel agyonnyomta. Egyik ember felpattant a liftre, majd elindította, lent hagyva a negyedik katonát…


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

72Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Pént. Feb. 14, 2014 7:04 pm

Préda

Préda
A Praetorian lábai alatt dübörgött a föld, amire a katonák azonnal felfigyeltek és tüzelni kezdtek. A hatalmas lénynek nem okozott a tűzerő különösebb gondot, és közeledtével a katonák arcán egyre jobban kiült az aggodalom. A lángszóróst megragadta majd maga mögé dobta egyenesen Prédára. A lángszóró lángnyelve megégette a xenomorphot, aki fájdalmában felszisszent. Az ember a lendülettől kiejtette kezéből a tűzfegyvert. Préda nem habozott, így ő már nem menekülhetett el a lifttel. Gyomrába mélyesztette karmait és a beleit az arcába csapta. Egy másik nyúlt volna a lángszóróért, de azt Préda egyik testvére egy Drone hamar átküldte a másvilágra. Az egyikőjük berohant a liftakna fedezékébe miközben tüzelt, de hiba volt. Amellett, hogy idegességében célt sem talált a saját helyzetét sem mérte fel. A felvonó akkor ért le és csontok törtek, vér spriccelt a réseken. A lift kilapította. A negyedik katonának sikerült ráugrania a liftre és megindult vele felfelé.
~Mivel a Praetorian nem tud mászni az aknában neki másik utat kell találnia, de mi követjük a felvonót és ha útközben sikerül bemásznunk a menekülőhöz nem habozunk.

73Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Szomb. Feb. 15, 2014 7:26 am

W.B.

W.B.
Préda karmai megakadtak. Karmok éppen hogy csak átdöfték a vékony gyenge emberi bőrt. Katona páncélja felfogta a karmokat, mik bár átütötték a páncélt, mégis meg lettek állítva.
Katona belerúgott Prédában, így kiszabadulva alóla. Pisztolyt rántott és célzás nélkül lőtt. Két lövés elsüvített Préda mellet, a harmadik a bal vállába csapódott. Ki spiccelős sav a fegyverre fröccsent. Katona azonnal elhajította. A lövés fájdalmas volt, ám idegennek lenni van egy hasznos oldala. Ha meglőnek, a sav hamar szétmarja a lövedéket, így ellenben más lényekkel, nincs mi plusz fájdalmat jelentsen a sebesülésen kívül.
Praetorian a lift aljára felcsimpaszkodott, esze ágában sincs most támadni, majd ha megállt a lift, akkor felmászik. A két drone is a lift alatt mászik fel, így katonának csúnya meglepetésben lesz része.
Az ember legszívesebben fejbe lőné magát, de mivel sav tönkre tette a pisztolyát, így a lángszóró fele vetemedik. Az övén csüngő gránátok még nem jutottak eszébe, jelenleg csak a lángszóró lebeg szeme előtt.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

74Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Vas. Feb. 16, 2014 2:38 pm

Préda

Préda
Préda lecsapott, de érezte, hogy a katona nem sérült meg nagy mértékben. Páncélja megvédte a halálos karmoktól és villámgyorsan lábbal távolította el magáról az idegent. Három lövést adott le célzás nélkül, amiből az utolsó Préda vállába fúródott. Az égető érzéstől Préda felsziszegett, de védekező mechanikája akaratlanul is a segítségére volt. A kifröccsenő sav a pisztolyra csapódott, de a katona hamar kapcsolt és eldobta. A közelében lévő lángszóróért nyúlt, de az idegen tudta, ha eléri súlyosabb sebet ejthet rajta. A Praetorian a felvonó alján megkapaszkodott és Préda testvérei is követték a liftet. Amilyen gyorsan csak tudott, Préda talpra ugrott és csapott egyet a farkával, hogy messzebbre terelje a katonát a lángszórótól. Ezután négykézlábra ereszkedve lendületet vett. Célja, hogy a nyújtózkodó emberre veti magát, aztán végtagjait lefogva meglékelhesse a koponyáját.
~Nem érheti el, azt nem engedhetem végeznem kell vele mielőtt más meglepetéssel rukkolna elő. -És Préda elrugaszkodott úgy, hogy farkával is rásegített. Még vetődés közben kiengedte karmait, hogy a két felső végtagon biztos fogást találjon.

75Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Vas. Feb. 16, 2014 7:37 pm

W.B.

W.B.
Oly közel és oly távol. Holtat már nem vigasztalja, hogy majdnem sikerült. Az ember meghalt.
Ugyan erre jutott a lifttel felfele haladó is. Amint a lift elérte a gát tetejét a praetorian és két másik idegen gyorsan felmászott és megölték az embert.
Hatalmas robaj keretében megrázkódott az építmény. A gát tetején a löveg belelőtt az épületbe, hogy lifttel feljövő idegeneket megölje. Ám a betonépület túl masszív volt, hogy egy lövéssel ráomoljon a lényekre.
Ám ezen kívül is remeg az építmény. Generátorcsarnokot belülről feszíti szét a víz a beton még ellen áll a hatalmas nyomásnak. Még.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

76Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Vas. Feb. 16, 2014 8:32 pm

Préda

Préda
Préda csak pillanatokig élvezhette ki a siker ízét. Azt is megérezte, hogy testvérei darabokra szedték a menekülőt a liftben.
~Eddig sikeres a küldetés, de mi történt? -A víznyomás által feszített épület megremegett. A gátról egy lövést adtak le bízva benne, hogy a helyszínen tartózkodó idegeneket el tudják intézni. A betonfalak megrepedtek, a vakolat a kitines koponyákon koppant.
~Fogytán van az időnk ki kell jutnunk az épületből, sőt az erőmű területéről. -Préda hihetetlen gyorsasággal ugrott be a felvonó aknába és megindult testvérei után. Felérve megkönnyebbülve vette figyelembe a történteket. Testvérei sértetlenek a katona darabokban. A kijárat felé vették az irányt. Egyedül a Praetorian haladt a talajon. A Drone-ok a mennyezet és oldalfalakon sprinteltek egy esetleges támadás kivédése miatt, de mind a Praetorian mögött haladtak. Préda tudta talán perceken múlik minden, de a kijáraton való kilépés előtt ő akart előre menni, hogy képességével (érzékelés) felmérje az esetleges veszélyforrást a külvilágban, amit nem ,,láthatnak" a takarás miatt. Ha csak a gáton tartózkodók jelentenének veszélyt az ellenkező irányba a villamos vezetékek felé veszik az irányt, minél távolabb a gáttól.

77Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Vas. Feb. 16, 2014 9:24 pm

W.B.

W.B.
Fajtársak és néhány lent maradt életéért hiába küzdő ember auráján kívül nem érzel semmit. Ami nem azt jelenti, hogy távolabb nincsenek emberek lövésre kész fegyverrel. Ha még csak lövésre kész fegyverük lenne,
Beton épület újra megremegett. A tüzérség ismét bele lőtt. A lövés már a partról jött. Az emberek elhagyták a gátat.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

78Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Hétf. Feb. 17, 2014 9:41 am

Préda

Préda
A kijárat előtt egy pillanatra megtorpant a falka. Préda testvérei auráját és pár szerencsétlenül járt emberén kívül semmit sem érzékelt. Semmilyen veszély forrást. Azt a néhány pórul járt embert is alig érezte a távolság miatt, de megkönnyebbüléssel nyugtázta az idegen magában, hogy azoknak biztos végük van. A bezúduló víztömeg a falhoz csapta, vagy a korlátokhoz az embereket. Csontok törtek, de még egy lövést leadtak. A hanghullámok terjedése alapján Préda biztosra vette, hogy a gátat már elhagyták, de akkor honnan lőhettek.
~A partról? -Idegesítette, hogy nem tudják mi vár rájuk, de menekülniük kellett, mert a lövéstől az épület szerkezete nem sokáig fogja bírni. Hatalmas betondarabok váltak ki helyükről és leérve darabokra hullott. Az ajtón kivágódott Préda nyomában a többiekkel.
~El kell érnünk a folyót. Ha ez sikerül és benne vagyunk a víztől már nem kenődünk szét sehol csak haladunk az árral. A gát felé nem mehetünk. -Préda sprintelés közben ide oda mozgatta fejét egy esetlegesen előbukkanó támadástól tartva. Nem sokkal a cél előtt nem lett volna jó a szabadban elpusztulni. Hátra sem fordult, hogy megnézze testvéreit érezte őket bár a Praetorian lomhábban mozgott, a hozzá túl közel lévő bokrokban vagy épületi szerkezetekben testével jól látható károkat tett.
~Gyorsabban testvéreim!

79Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Hétf. Feb. 17, 2014 3:44 pm

W.B.

W.B.
// Jelenleg a gát tetején vagytok. Turbináktól a lift felfele ment a gát tetejére. Onnan már eltűntek az emberek. Tehát ott vagytok mi össze fog omlani.) //

Falka alatt nem csak a ropogó épület rengései érződtek. Másik partról az üteg ismét lőtt. A falka mögött csapódott be a lövés. Ám a következő a falka előtt beton darabokat repítve az idegeneknek. Nem csak kis darabkák voltak ezek. Egyik harcost egy akkora találta el mi fél testé kilapította. Két karral nem igazán van már esélye elmenekülni.
Már csak három idegennek van esélye, persze ha a tüzérség hagyja.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

80Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Hétf. Feb. 17, 2014 6:12 pm

Préda

Préda
A gátra felérve mindegyik idegen tudta, hogy percek talán másodpercek vannak hátra, hogy a gát összeomoljon. Ennek ellenére egy lövést adott le az üteg. Jócskán a falka mögött volt a becsapódás azonban a következő a falka előtt robbant nem sokkal a gáton. A gát már biztosan az utolsókat húzta, de még kitartóan állt. Hatalmas szikladarabok röpültek. Préda egyik testvérét eltarolta egy nagyobb darab, ami maga alá temette fél testét összeroncsolva. Préda is kapott jócskán a törmelékekből és éjfekete kitinpáncélját a por és törmelékdarabok szürkévé festették. A helyzet hármójuk számára egyre veszélyesebbé kezdett válni. Préda a lövegtől eső távolabbi oldal felé kezdett sprintelni bízva benne, hogy a gát még kitart és, hogy a katonák elég rosszul céloznak. Két megmaradt testvére követte.

81Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Kedd Feb. 18, 2014 6:50 pm

W.B.

W.B.
Az üteg újra lőtt. Két lövés dördült. Az idegenek a parti bozótosban landoltak. Az emberek végül menekülőre fogták. Nem láttak több idegent és a gát is egyre jobban kezdett recsegni.
Gát hamarosan megadta magát. Apránként beton darabok zuhantak le, ahogy a víz belülről nyomta a szerkezetet, majd egy helyen a víz előtört mint egy gejzír. Hamarosan a törés kiszélesedett és a víztározó felöli oldal is áttört.
Az árrengeteg megindult lefele mindent elsodorva.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

82Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Kedd Feb. 18, 2014 8:01 pm

Préda

Préda
Az idegenek menekültek, ahogy csak tudtak a gáton. A távolból két lövés csapódott még be ezzel is a gát stabilitását rontva. A katonák annyit értek el vele, hogy az idegenek hamarabb lejutottak a gátról és egy bozótosban landoltak. Lehetett volna kevésbé ekkora szerencséjük bár a királynő által rájuk bízott feladatot elvégezték, de nem pont a végén akartak elpusztulni. Szerencséjükre nem is így lett. Préda feltápászkodott több sebből is vérzett és a gátfal irányába terelte tekintetét. A vízrengeteg a víztározó oldalán hömpölyögni kezdett és a gátfalon hallhatóan és láthatóan is hatalmas repedések futottak végig. Óriási darabok váltak le és a mélybe zuhanva kárt tettek a lent álló épületekben és egyéb dolgokban. Csak a betondarabok lehullása hatalmas pusztítást okozott a vízerőmű területén, de a java még hátra van. A víz egyre nagyobb réseken fúrta á magát és öntötte el az erőművet. Az emberek már jóval ez előtt megkezdték az evakuálást, de néhány kósza lélek még így is tartózkodhatott bent. Nekik annyi. A gát engedett a víztömeg akaratának. Az ár megindult mindent elsodort maga előtt, a xenomorphokat főként Prédát láthatólag lenyűgözte ez a természeti erő és élvezettel figyelték a katasztrófát.
~A vízi fészek még nagyobb hatáskörre tehet szert. Másodsorban az emberi utánpótlás és sok út is használhatatlanná válik nem beszélve az áldozatokról. A királynő meg lesz elégedve. -Préda testvéreire nézett.
~Miért érzem azt, hogy még nincs vége? -Meredt rájuk megfeszülve. Minden végtagja zsibbadt az igénybe vételtől és testvérein is látta, hogy a legszívesebben a fészek egy eldugott zugában pihennének meg. Addig viszont amíg a királynő vissza nem rendeli őket ez lehetetlen.

83Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Kedd Feb. 18, 2014 10:34 pm

W.B.

W.B.
Hihetetlen milyen gyorsan leapadt a víztározó, a fészek teteje kibukkant épphogy a vízből. Gátat az ár úgy elvitte, hogy biztos átjutást kínál vízben a szárazon kevésbé jól mozgó testvéreknek. A vízi fészekből több tucat úszó idegen meg is indult. Víztározóból kiáramló víztömeg elmosta a haltelepeket és számos mezőgazdasági földet is elárasztott.
Haltelepeken lévő katonák megfulladtak, vagy az idegenek a vízben levadászták őket. A földeken a helyzet más. Csatatérre tartó tankokat elmosta a víz, de az állásaikat védő katonákat nem érte az ár. Így ott még folynak a harcok.

// Egy pempő, és 35 skillpontot adok. Eme kaland véget ért.
https://avpwar.hungarianforum.com/t90-rizsfoldek - Rizs földeken folytatódik a kaland. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

84Víztározó - Page 3 Empty Re: Víztározó on Szer. Feb. 19, 2014 5:50 pm

Préda

Préda
A gát elpusztítása sikeres volt. A víz hamar leapadt és a vízben lévő fészek csúcsa megmutatta magát a felszínnek. A gát falából jelentős rész hiányzott, amin keresztül a vízi idegenek megindították támadásukat a még élő katonákra a haltelepen. Akik nem fulladtak meg vagy nem sodort el az ár, arra a legrosszabb sors várt. Préda vízi testvérei elhurcolták őket és azóta már biztos, hogy inkubátorként végezték. Az áradat több termőföldet is elmosott magával és jelentős károkat okozott, de azt csak az emberek tudták felmérni, hogy mekkorát. Préda jól érezte. Ezzel még nincs vége küldetésének. A vízben immáron az idegenek uralkodtak ezen a részen, de a szárazföldekért még dúlt a harc. A katonák jól védték állásaikat a szárazföldön, ott a víz már nem veszélyeztette őket. Prédára azonban most más feladat várt. Újonnan megérkezett testvérei (NJK követők) a királynő parancsával érkeztek. Mellette álló testvérei elpártoltak tőle és visszatértek a fészekbe. Préda Vérengzővel és Rémmel folytatta a rizsföldekre az útját.

/Köszönök mindent. Jó volt játszani és még jobb tudni, hogy van folytatás!/

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [3 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.